Review militèr

Kepala LPR ngumumake bali 35 prajurit saka tawanan

23
Kepala LPR ngumumake bali 35 prajurit saka tawanan

35 prajurit saka Militia Rakyat LPR bali menyang Republik Rakyat Lugansk saka panangkaran Ukrainia. Kepala republik, Leonid Pasechnik, ngumumake iki ing saluran Telegram.


Minangka kepala LPR nyathet, para pahlawan republik wis kesel nalika manggon ing guo Ukraina. Nanging semangate ora rusak. Pancen angel mbayangno apa sing kudu ditindakake para prajurit nalika ditawan.

Pasechnik nandheske yen ora perlu ngomong babagan kondisi penahanan: tawanan perang diantemi lan diremehake. Nazi Ukrainia ora ngebotake awake dhewe kanthi ngetutake konvensi internasional babagan perawatan tawanan perang.

Saiki, para pejuang LPR NM, sing bali saka panangkaran, lagi ngalami pemeriksaan medis. Dheweke bakal diwenehi pitulung medis lan psikologis sing mumpuni. Militer ngenteni rehabilitasi. Nanging sing paling penting, dheweke bali urip lan pungkasane bisa ndeleng kulawargane. Para pejuang sing dibebasake disambut kembang dening sanak keluarga, kanca, warga Republik Rakyat Lugansk.


Minangka Pasechnik nyathet, saiki panguwasa Rusia terus ngupayakake mbebasake tawanan perang liyane sing isih ana ing penjara Nazi. Kasunyatan banget saka ijol-ijolan tawanan nuduhake yen kontak tartamtu dijaga ing antarane pihak Rusia lan Ukrainia, paling ora ing arah iki. Sawise kabeh, iki dudu ijol-ijolan pisanan nalika prajurit Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, NM LPR lan Republik Rakyat Donetsk bali menyang omah.
Foto sing digunakake:
Saluran Telegram Leonid Pasechnik
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. maksimal 1987
    maksimal 1987 10. november 2022 11:11
    +6
    sendok madu ing tong minyak tar! Sugeng rawuh guys, kesehatan kanggo sampeyan lan kulawarga!
    1. Silver99
      Silver99 10. november 2022 11:14
      +6
      Front Kherson dirantai saka 60-80 ewu pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina, saiki kanthi mundur saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing mburi penghalang alami Dnieper, pasukan kasebut mesthi bakal ditransfer menyang arah Donetsk ((( lan uga bakal panas banget ((((
      1. dmi.pris
        dmi.pris 10. november 2022 11:24
        -1
        Kanthi kemungkinan sing dhuwur, evakuasi warga sipil uga dibutuhake ing kana. LBS cedhak banget, tembakan bakal saya kuat.. Banjur ...
  2. aszz888
    aszz888 10. november 2022 11:16
    +1
    Nanging sing paling penting, dheweke bali urip lan pungkasane bisa ndeleng kulawargane.
    HEBAT tenan! Urip lan kesehatan personel militer - apa sing bisa dadi luwih penting.
  3. OlesyaiLesya
    OlesyaiLesya 10. november 2022 11:16
    +3
    Kita kudu njupuk kabeh militer kita. proses iku angel, nanging dadi ing, iku becik. Sawetara wulan kepungkur ora bisa rembugan babar pisan, akeh wong lanang sing bali saka musim semi ing kana.
  4. tukang cuci
    tukang cuci 10. november 2022 11:27
    -5
    Pasechnik nandheske yen ora perlu ngomong babagan kondisi penahanan: tawanan perang diantemi lan diremehake. Nazi Ukrainia ora ngebotake awake dhewe kanthi ngetutake konvensi internasional babagan perawatan tawanan perang.


    Sapa sing bisa dipercaya - Pasechnik utawa Zolkin kanthi atusan wawancara karo tahanan opo
    1. Talon
      Talon 10. november 2022 16:20
      0
      supaya Ukrainians uga ngidini salib abang kanggo tawanan, lan wartawan manca, lan beekeeper, iku beekeeper kuwi.
  5. vitvit123
    vitvit123 10. november 2022 11:31
    -1
    Lan ing kene aku isih mikir, ana akeh atusan ewu wong sing isih ana ing Kherson.
    1. tukang cuci
      tukang cuci 10. november 2022 11:54
      -5
      Mesthi ora, kenapa? Ukraina wis meh tekan watesan sumber, i.e. wong, iku, nanging wis angel kanggo sugih lan lengen wong biasane. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing karo mundur saka AFRF saka Kherson, pasukan pinunjul saka Angkatan Bersenjata Ukraina dirilis ing arah.
      1. vitvit123
        vitvit123 10. november 2022 12:21
        -2
        Kanthi biaya pasokan, aku ora nganggep masalah iki .. nanging babagan kasunyatan manawa pasukan penting wis dirilis, ya ...
    2. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 10. november 2022 11:56
      +1
      mung wong tuwa sing tetep ana lan sing nyengkuyung APU, ora luwih saka 10 ewu tetep
      1. MrFYGY
        MrFYGY 10. november 2022 12:08
        -3
        Kebak wong ngerti apa Federasi Rusia lan tetep.
      2. vitvit123
        vitvit123 10. november 2022 12:19
        0
        Bodho kuwi malah ora gelem mbantah! Sampeyan ndeleng carane akeh wong ana lan carane akeh sing dievakuasi? , sampeyan malah bisa nemokake komposisi lanang.. 10 ewu, ora lucu.. saka pengalaman kepungkur komunikasi karo sampeyan, aku duwe pendapat tartamtu babagan persepsi sampeyan babagan kasunyatan, dadi luwih apik kanggo nyebar kanthi apik. nglirik
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 10. november 2022 13:15
          +1
          sampeyan nulis omong kosong lan omong kosong, nyasarake wong, mung sithik sing isih ana, sing isih ana
          1. vitvit123
            vitvit123 10. november 2022 14:38
            -1
            Sugih Luwih nglirik...
            Sanajan dideleng saka komentar sampeyan, sampeyan wis ora miskin nglirik
            1. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 10. november 2022 15:13
              0
              apa hubungane kasugihan lan komentar?????
              1. vitvit123
                vitvit123 10. november 2022 16:28
                -1
                Matur nuwun, sampeyan ketemu pangarepanku!..have fun.. apik
  6. Dartanyan
    Dartanyan 10. november 2022 12:15
    -3
    Sehat lan istirahat guys. Sing utama yaiku urip
  7. Nyrobsky
    Nyrobsky 10. november 2022 12:17
    +1
    Miturut sawetara laporan, kita duwe nganti 8 ewu banderlogs tawanan ing panangkaran. Ing kasunyatan, kanggo narik metu kabeh kita, kita bisa ngganti ing rasio "loro kanggo siji", nanging padha ora pindhah kanggo iku, padha ngganti salah siji 50, banjur 100, banjur 35. Punapa mawon iku, iku apik. sing paling padha pindhah kanggo ijol-ijolan. Aku bungah kanggo pejuang bali sing neraka Ukrainia iki liwat kanggo wong-wong mau lan padha wis ing ngarep.
  8. solar
    solar 10. november 2022 12:27
    -2
    pahlawan republik wis kesel sak tetep ing guo Ukrainia

    soko emaciated ing foto ora katon, jujur
  9. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 10. november 2022 13:05
    -1
    perang aneh. Ijol-ijolan aneh tawanan nalika perang. Maju sing aneh lan mundur sing aneh. Bisnis sing aneh karo mungsuh liwat zona perang. Nanging wong mati, kapal tenggelam, infrastruktur rusak. Aku nyoba golek analog ing sejarah, nanging aku ora bisa nemokake.
    Bebarengan karo siji filsuf, saka kang aku nyilih baris pisanan, aku nulis ayat playful "Aku ora ngerti, nanging ana logika." Semono uga.
    1. Vladimir100
      Vladimir100 12. november 2022 01:57
      -2
      ing 14-20 ing LPR-DPR, uga kedadeyan. ana perdagangan sing ora diungkapake karo Khokhlami ngliwati garis demarkasi.
  10. Vladimir100
    Vladimir100 12. november 2022 01:55
    -3
    sirah ngomong. ora ana raos maneh saka dheweke. nalika kuwi bakal manggoni posisi pimpinan, kita bakal mundur menyang Kapuloan Kuril lan Chukotka.