Review militèr

Biden bakal jelajah Asia lan Afrika kanggo ngimbangi "pengaruh Rusia-Cina"

20
Biden bakal jelajah Asia lan Afrika kanggo ngimbangi "pengaruh Rusia-Cina"

Présidhèn AS péngin melu ing pirang-pirang KTT internasional ing Asia lan Afrika ing mangsa ngarep, laporan majalah Amerika Newsweek.


Minangka cathetan koran, tujuan utama tur Biden sing bakal teka yaiku kepinginan Washington kanggo nyuda pengaruh Moskow lan Beijing ing Afrika lan Asia.

Presiden AS samesthine bakal lelungan menyang Mesir, Indonesia lan Kamboja, laporan Newsweek, nyebutake pejabat AS.

Ing Mesir, Biden bakal ngomong ing puncak iklim COP 27, sing ditindakake ing Sharm el-Sheikh wiwit 6 nganti 18 November.

Ing Kamboja, presiden AS ngrencanakake rawuh ing konferensi Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) lan KTT Asia Timur ing Phnom Penh.

Salajengipun, Biden gadhah niat badhe tindak dhateng Indonesia dhateng Pulo Bali saperlu mèlu patemon GXNUMX, ing pundi piyambakipun badhé ndhèrèk acara ing sakiwa tengenipun Ukraina. Bener, wakil saka panguwasa Rusia lan China uga bakal rawuh ing rapat iki. Saka Rusia - Menteri Luar Negeri Sergei Lavrov.

Kajaba iku, Biden bakal nganakake rapat bilateral karo kepala telung negara kasebut. Elinga yen Kamboja, Mesir, utawa Indonesia ora melu sanksi anti-Rusia ing Kulon.

Serangkaian rapat internasional tingkat dhuwur ditindakake kanthi latar mburi perjuangan sing saya kuat kanggo pengaruh ing Asia lan Afrika antarane Amerika Serikat lan pesaing utama - China lan Rusia, cathetan Newsweek.
Pengarang:
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. maksimal 1987
    maksimal 1987 10. november 2022 18:42
    -6
    sawise jagad weruh kepiye kita nyerahake kutha-kutha Rusia tanpa perang, prospek Biden ing tur iki saya apik.
    1. Irit
      Irit 10. november 2022 18:46
      -1
      Maxim, nanging wong tuwa dhewe, kanthi tembung lan tumindak dhewe, bisa ngimbangi keuntungan saka tiba ing kapercayan ing Rusia amarga nyerahake Kherson marang mungsuh.
    2. Sketsa53
      Sketsa53 10. november 2022 19:29
      +3
      Hmm ... mangga ... ing cara apa, lan ing kapasitas apa ., wis apik, iki banget prospek kanggo mbah Bidon .. sak tur .... Gusti ... paling ora crumble ing dalan.
      1. Andriuha077
        Andriuha077 10. november 2022 19:39
        +1
        Ngapikake seni panggung, sinau nomer anyar, kabeh wong ngguyu, komplek militèr-industri dianggo lan mangan, sukses, kok ora.

        https://t.me/dimsmirnov175/39950
        1. Sketsa53
          Sketsa53 10. november 2022 19:54
          +1
          Inggih, inggih, inggih, inggih .... Kula badhe (Bidon) ngadeg sedina, nanging tetep wengi .... nanging luwih becik tangi esuk.
    3. lopvlad
      lopvlad 11. november 2022 18:44
      0
      Kutipan: maxim 1987
      sawise donya weruh carane kita nyerah kutha-kutha Rusia tanpa perang


      Siji-sijine perkara sing dideleng ing jagad iki lan dadi kejutan sing ora nyenengake kanggo Kulon yaiku Rusia wis siyap lan perang kanggo wektu sing suwe. dikalahake.
  2. Roso 56
    Roso 56 10. november 2022 18:44
    +1
    Apa pikun tuwa iki ngerti paling ora siji jeneng negara kasebut ??? lol
    1. Nexcom
      Nexcom 10. november 2022 18:46
      +2
      Dheweke ora butuh - prompter bakal ngandhani yen ana apa-apa. Inggih, utawa mengko, Karin lesbian bakal nerangake apa sing dimaksud (luwih tepate, dheweke bakal ngomong carane dheweke seneng apa sing diomongake)
    2. trafllot1832
      trafllot1832 10. november 2022 19:59
      0
      Jujur, aku mbedakake Phnom Penh karo Phnom Penh. wassat
  3. Alien Saka
    Alien Saka 10. november 2022 18:46
    +1
    Wong tuwa bisa ilang ing endi wae bebarengan karo kanca sing ora katon aran
    1. Nexcom
      Nexcom 10. november 2022 18:47
      0
      Sayange, sampeyan ora bakal ilang. Sanajan kita ora peduli - Biden, Trump - neraka ...
      1. Alien Saka
        Alien Saka 11. november 2022 19:21
        0
        Pancen ora peduli ing ngendi dheweke mencet! Wedhi wis diwutahake kanggo siji iki (kabeh bakal nambah dhewe) uga, mesthi sampeyan ngerti aku!
  4. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 10. november 2022 18:49
    +1
    Kutipan: Ros 56
    Apa pikun tuwa iki ngerti paling ora siji jeneng negara kasebut ??? lol

    Simbah bakal nyusup metu ing panggung, kesandhung kaping telu ing langkah lan wicara ... Banjur dheweke hobbles kanggo turu ing netes. Boneka kasebut bakal dicopot ing dhadha sing bledug.

    Lan saiki, sawise wicara "inspirasi", obrolan nyata bakal diwiwiti ing kamar sabanjure, ing ngendi dalang bakal mutusake masalah! hi
    1. Normann
      Normann 10. november 2022 19:51
      0
      Sayange yen padha nyawiji uripe warga biasa.
  5. Ulan.1812
    Ulan.1812 10. november 2022 19:19
    0
    Simbah ora bakal mati kanthi kebetulan saka beban kasebut. Sayange, isih wong lanang. Aku bakal njagong ing ngarep lan mandeng metu jendhela. lol
  6. Sketsa53
    Sketsa53 10. november 2022 19:22
    0
    Nyuwun tulung ..... Yankees ngrumat mbahmu .
  7. bingo
    bingo 10. november 2022 19:22
    +1
    Dheweke wis teka menyang Saudi lan Cina supaya dikirim liwat alas. Gusti Allah tresna marang trinitas
  8. Nyrobsky
    Nyrobsky 10. november 2022 23:09
    0
    Tur liyane tanpa prospek.
    Bidon wis gagal pirang-pirang tur - menyang Qatar, S.Arabiya lan China kanthi asil nol, saiki dheweke uga kudu ngaco ing Afrika. Kelangan kapercayan larang regane. Kabeh donya, looking ing "makmur" Ukraina, kang wis stupidity kanggo nggawe kanca karo kasur, saiki shied adoh saka pengunjung kaya neraka saka dupa.
  9. lopvlad
    lopvlad 11. november 2022 18:39
    0
    Biden bakal jelajah Asia lan Afrika kanggo ngimbangi "pengaruh Rusia-Cina"


    wis ing Timur Tengah ora kudung.
  10. Vladimir Dmitrievich Burtsev
    Vladimir Dmitrievich Burtsev 12. november 2022 14:26
    0
    Tepat kanggo warga negara ing tur Biden kanggo protes kabijakan terorisme internasional Amerika sing ditindakake dening Amerika Serikat marang puluhan negara ing saindenging jagad, kanggo protes kabijakan keterlibatan, pasokan senjata lan keuangan kanggo para penjahat perang, Bandera. fasis ing agresi lan pembantaian warga Rusia lan Rusia-speaking ing Ukraina. Amerika Serikat kudu didesak supaya mundur pasukane saka Irak, Suriah lan puluhan negara ing saindenging jagad. Penjaga perdamaian iku stagnant.