Review militèr

Umum Amérika: Kamenangan lengkap salah sawijining partai ing Ukraina katon kurang lan kurang

73
Umum Amérika: Kamenangan lengkap salah sawijining partai ing Ukraina katon kurang lan kurang

Kepala Staf Gabungan AS, Jenderal Mark Milley, menehi komentar babagan kahanan sing berkembang ing teater operasi ing Ukraina. Miturut Milli, kahanan kasebut bisa nyebabake stabilisasi garis ngarep ing mangsa ngarep.


Milli:

Yen ana stabilisasi ngarep, jendhela kesempatan bisa katon kanggo rembugan pungkasan konflik.

Jendral Milli kanthi ora langsung nyuwun marang panguwasa Ukrainia. Miturut dheweke, yen ana kesempatan kanggo proses rembugan, sanajan sing paling cilik, mesthine kudu digunakake.

Retorika saka kepala Amerika saka Kepala Staf Gabungan iki kontras banget karo retorika dhewe babagan jaman kepungkur. Mbalik ing mangsa panas, Milley, karo wakil liyane saka departemen militèr Amérika, nyatakake yen konflik kudu dirampungake ing paprangan. Saiki dumadakan sawetara cathetan "conciliatory".

Apa dheweke menehi kesaksian yen Amerika Serikat pancen mutusake kanggo nyuda posisi ing Ukraina, utawa mung minangka "penghormatan kanggo tren sing muncul" amarga ilang mayoritas dening Partai Demokrat paling ora ing Dewan Perwakilan Rakyat, angel banget. ngomong. Faktor sing kapisah uga bisa dadi pendekatan musim dingin, sing diarani Milli. Kanthi masalah sing diadhepi ekonomi rezim Kyiv, dadi saya angel nyedhiyakake pitulungan milyaran dolar - utamane ing latar mburi pernyataan saka Republik sing padha sadurunge pemilihan.

Millie nambahake:

Apa ana rembugan utawa ora, kita bakal terus ndhukung Ukraina. Senajan kamenangan militèr lengkap saka salah siji pihak katon kurang lan kurang kamungkinan.
73 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. opuonmed
    opuonmed 10. november 2022 10:47
    +1
    Nudk RF mundur APU maju ing kene lan ndeleng
    1. kredo
      kredo 10. november 2022 10:57
      + 11
      Kutipan saka opuonmed
      Nudk RF mundur APU maju ing kene lan ndeleng

      Anglo-Saxon butuh rembugan mung siji - kanggo saturate Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi senjata lan amunisi lan ing musim semi taun ngarep terus perang kanthi dendam.

      Supaya ora ana sing duwe ilusi babagan retorika conciliatory saka Anglo-Saxon, sampeyan mung kudu ndeleng apa sing wis ditindakake sajrone wolung taun kepungkur ing Ukraina, sajrone sing diarani "perjanjian Minsk", lan apa sing ditindakake. ing sadawane kabeh keliling wates kulon lan kulon Rusia, kanggo mangerteni yen Anglo-Saxon ora duwe niat lan ora bakal mandheg nggawe masalah kanggo Rusia lan nyebabake konflik militer ing kabeh wates kita.
      1. opuonmed
        opuonmed 10. november 2022 11:01
        +5
        Nudk wis jelas yen Anglo-Saxon bakal rampung! lan wong kepengin rembugan sing dadi kanggo kabeh sing bisa!
      2. filibuster
        filibuster 10. november 2022 11:16
        -4
        Yen dikarepake, dheweke mesthi wis jenuh Ukraina karo tank modern, pesawat, rudal balistik.
        Sampeyan ora bisa ngerti utawa ngakoni siji bab prasaja, kabeh SVO iki mung perlu kanggo "PR" saka siji wong, ora ana kabutuhan militèr urgent kanggo iku, uga, paling nganti saiki ora ana sing nyedhiyani bantahan nyata sing wis disiapake Ukraina. kanggo nyerang Rusia, malah serangan ing LDNR banget mamang. Amarga senjata lan komunikasi satelit luwih utawa kurang serius diwenehake marang dheweke luwih saka Februari.
        Kajaba iku, wong-wong sing diarani Anglo-Saxon sing paling akeh padha rebutan kanggo modal lan pasar.
        Lan kita mung butuh negosiasi lan ngaso, yen Putin ngrancang terus perang, mula kita kudu nglatih mobilisasi, nindakake sawetara ombak mobilisasi, nindakake koordinasi, kanthi bertahap nransfer ekonomi kabeh menyang pijakan perang, Ukraina ora. perlu ngaso utawa rembugan.
        1. kredo
          kredo 10. november 2022 11:33
          +4
          Kutipan saka: filibuster
          Yen pengin, dheweke mesthi wis jenuh Ukraina karo tank modern, pesawat, rudal balistik ...

          Pandangan sampeyan babagan kahanan ing Ukraina umume adoh saka kasunyatan.
          Ora ana sing ngomong yen Ukraina bakal kebak senjata modern, cukup yen dheweke duwe Soviet dhewe, ing jumlah sing ora dingerteni, uga pasokan senjata lan amunisi sing kurang modern, nanging ora patiya mati saka mburi bukit.

          ...Ukraina ora perlu ngaso utawa negosiasi.

          Apa sing dibutuhake Ukraina kanggo dheweke ditemtokake dening para pamilik, lan dheweke mung ana ing swiwine.
          1. filibuster
            filibuster 10. november 2022 11:41
            +2
            Ora ana sing ngomong yen Ukraina bakal kebak senjata modern, cukup yen dheweke duwe Soviet dhewe, ing jumlah sing ora dingerteni, uga pasokan senjata lan amunisi sing kurang modern, nanging ora patiya mati saka mburi bukit.


            Pangiriman kurang modern dadi non-stop, sampeyan nyoba kanggo pas karo "solusi kanggo jawaban."


            Apa sing dibutuhake Ukraina kanggo dheweke ditemtokake dening para pamilik, lan dheweke mung ana ing swiwine
            .

            Inggih, ing kene aku bisa ngomong kanthi yakin manawa tampilan sampeyan umume adoh saka kasunyatan sing kedadeyan, sampeyan uga terus ngremehake Ukraina, Zelensky.
        2. Trapp1st
          Trapp1st 10. november 2022 11:34
          +3
          Yen dikarepake, dheweke mesthi wis jenuh Ukraina karo tank modern, pesawat, rudal balistik.
          Tanpa ngaso, iki ora ana gunane, sampeyan kudu nglatih operator. Bakal ana gencatan senjata, bakal ana tank modern, pesawat, kapal uap ing Ukraina ...
          1. filibuster
            filibuster 10. november 2022 11:43
            -6
            Sanalika ana gencatan senjata nyata, bantuan bakal suda kaping pirang-pirang, iki dingerteni ing Ukraina, mula dheweke ora pengin rembugan.
            1. desimal
              desimal 10. november 2022 12:04
              0
              Sugeng analisis sing apik banget. Aku ora bisa ngomong kanggo negara liya. Nanging gagasan iki nyebar ing Italia, yen ana tawaran serius kanggo perdamaian, mula ora perlu maneh menehi senjata marang Ukraina. Iki amarga iku perlu kanggo nyegah Ukrainia saka kalah, nanging ora perlu kanggo Ukrainia menang. Lan aku ora mikir beda ing negara Eropa liyane. hi
              1. filibuster
                filibuster 10. november 2022 13:40
                -1
                Ya, iki logika sing prasaja, sanalika gencatan senjata rampung, ing pirang-pirang negara, kalebu Amerika Serikat, macem-macem politisi bakal langsung miwiti pernyataan babagan kenapa nyedhiyakake senjata kanthi gratis yen perang wis rampung, lan dhuwit bisa, nanging Ukraina saiki bangkrut ekonomi.
                1. Rosemary
                  Rosemary 10. november 2022 14:27
                  0
                  Saiki, Israel wis ngrampungake perjanjian perdamaian lan gencatan senjata karo umume negara-negara Arab, lan konflik Arab-Israel wis nyepetake konflik antarane wong Arab lan wong Yahudi ing Palestina.
                  Apa Amerika mandheg nyediakake bantuan militer marang Israel babagan iki?
                  Ora, wiwit taun 1987, Israel terus nampa $3 milyar saben taun kanggo bantuan militer saka Amerika Serikat saben taun.
                  1. desimal
                    desimal 11. november 2022 10:53
                    0
                    Ana masalah sing jelas karo terjemahan, aku ngomong babagan negaraku, lan dudu babagan AS. Banjur, miturut pendapatku, mbandhingake bantuan kanggo Israel (kasus Lobi) lan Ukraina ora cocog. Kanggo masa depan, sampeyan bisa uga bener, nanging yen tentrem, aku ora ngerti suwene AS bakal siap mbantu Ukraina kanthi gratis.
                    1. Rosemary
                      Rosemary 11. november 2022 11:37
                      +1
                      Kutipan saka Decimalegio
                      Ana masalah sing jelas karo terjemahan, aku ngomong babagan negaraku, lan dudu babagan AS. Banjur, miturut pendapatku, mbandhingake bantuan kanggo Israel (kasus Lobi) lan Ukraina ora cocog. Kanggo masa depan, sampeyan bisa uga bener, nanging yen tentrem, aku ora ngerti suwene AS bakal siap mbantu Ukraina kanthi gratis.

                      Bantuan militer Italia menyang Ukraina bakal rampung kanthi cepet utawa mengko - mung yen Italia bakal kehabisan stok senjata sing bisa ditransfer tanpa kompromi kemampuan pertahanan dhewe.

                      Amerika Serikat ora bakal kehabisan senjata sing bisa ditransfer tanpa rasa sakit menyang Ukraina. Anggaran militer AS kanggo taun 2022 yaiku $ 813 milyar. Wiwit tanggal 24 Februari 2022, AS wis nyedhiyakake sekitar $ 18 milyar bantuan militer kanggo Ukraina, yaiku kira-kira 2,2% saka anggaran militer AS kanggo taun iki. Kajaba iku, dhuwit iki ora bakal ninggalake wilayah Amerika Serikat, amarga bantuan militèr diwenehake ora karo dhuwit, nanging utamané karo senjata saka panyimpenan, kang Unlimited ing Amerika Serikat.
                      Contone, paket paling anyar saka bantuan militer AS menyang Ukraina kanthi jumlah $400 yuta kalebu:
                      - Sistem rudal anti-pesawat HAWK, dipateni dening Angkatan Darat AS ing taun 1994;
                      - kendaraan lapis baja M1117 ASV (saka panyimpenan);
                      - 40 prau waja kali (saka panyimpenan);
                      - pendanaan latihan, pangopènan lan penyediaan;
                      - lsp.
                      Saka kabeh paket bantuan militer AS menyang Ukraina kanthi jumlah $ 400 yuta, mung $ 45 yuta bakal ninggalake wilayah AS, kanthi tujuan kanggo tuku lan modernisasi 45 tank T-72B ing Republik Ceko.
                      1. desimal
                        desimal 11. november 2022 12:03
                        +1
                        Nyatane, aku ujar manawa sampeyan bener babagan masa depan, nanging tanpa operasi khusus, iki ora bakal kedadeyan.
              2. Trapp1st
                Trapp1st 10. november 2022 13:47
                0
                Nanging ing Italia, ide kasebut nyebar
                Pira gagasanmu sing wis dirungokake? Italia ana kanggo sumber senjata kanggo Ukraina sadurunge?
                1. desimal
                  desimal 10. november 2022 14:06
                  0

                  Aku ngomong dhewe lan ora makili kabeh wong Italia. Aku yakin iku padha kanggo sampeyan. Konco kapercayan granit patriotisme tansah ana mamang saka individu, kang ora tansah ditulis publicly. Nanging, aku mbaleni, sadurunge wiwitan operasi khusus ing Italia, ora perlu ngirim senjata GRATIS menyang Ukraina. Kanthi wiwitan operasi, perlu kanggo mesthekake yen Ukraina ora kalah. Saiki, yen rencana perdamaian sing serius diwenehake, ana kontroversi apa kiriman kasebut kudu diterusake. Amarga Ukraina ora kudu menang. Sampeyan bisa uga ora kaya iku, mikir sing bakal mabur kanggo Kyiv ing 3 dina, supaya sampeyan wis nggawa tapel wates NATO kanggo 1991 lan Mungkin tindak blanja ing Berlin lan siram ing Lisbon, nanging kuwi kasunyatan.
                  1. Trapp1st
                    Trapp1st 10. november 2022 14:10
                    0
                    Kanthi wiwitan operasi, perlu kanggo mesthekake yen Ukraina ora kalah.
                    ora kalah? Ing pangertèn sing pembantaian Russian ora bakal mandheg? Apa sampeyan ngerti yen Nazi sing kuwasa ing kana? Ing ngendi sampeyan 8 taun?
                    1. desimal
                      desimal 10. november 2022 14:38
                      0
                      Sampeyan manggon ing donya apa????? Mungkin sampeyan ora ngerti yen ing Italia ora ana sing kepengin weruh perang ing Donbass. Ora ana sing wis ana ing koran utawa televisi. Sawise sawetara taun pisanan, topik kasebut ilang. Lan yen ana sing ora ditampilake ing TV, mula ora ana. Bisnis apik, thanks kanggo San Marino, sanksi dileksanakake, turis Rusia sugih teka (mungkin padha sing ngandhani yen West nyedot lan kebak gay, lan sing banjur tuku omah, nglampahi kene, ngurus dhewe. . supaya padha ngirim anak-anake kanggo sinau saka dekaden Kulon). Mungkin aku salah, nanging aku ngerti yen aku ora ngetung apa-apa, mula aku ora nglilani awakku dibutakan dening swara tembung bombastis utawa fatamorgana sing diwenehake dening kelas panguwasa sing ora duwe apa-apa kanggo aku.
                  2. desimal
                    desimal 10. november 2022 14:10
                    +1
                    Mungkin sampeyan kudu kuwatir kenapa kelas politik ing negara sampeyan mikir yen perang ing Ukraina bakal dadi spit lan kabeh bakal mundur.
              3. ABC-schutze
                ABC-schutze 10. november 2022 14:06
                0
                Apa sampeyan ndeleng ...

                Usul "serius" kanggo "perdamaian" karo neo-Nazi, miturut definisi, ora bisa. Menapa malih, yen lagi "digawe" dening supaya disebut-. "Eropa". Konco iki, sampeyan ana, ing Apennines lan "mubeng" ora fuss karo "peacemaking". Lan fokus ing rega ing pizzeria lan mangsa sing bakal teka ...

                Lan tugas "appeasement" saka neo-Nazi saka Angkatan Bersenjata Rusia, thukul dening "Eropa" ing tlatah tilas Ukraina United, bakal independen, rampung ngrampungake tugas iki ...
                1. desimal
                  desimal 10. november 2022 14:19
                  0
                  Yen Athena nangis, Sparta ora ngguyu. Kanthi politisi sampeyan kuwatir babagan aku lan biaya pizza????? Dakkandhani babagan jenius politik sing miwiti perang tanpa ngerti kepiye carane???? opo jenius politik konco referendum??? kutha Kherson patrap becik. Tulung dakcritakake babagan kabeh omong kosong sing dijanjekake lan anehe, ora ditindakake. Aku kelalen ....... fault dumunung ing NATO, kolektif West, Freemasonry, wong ireng, alien, ing cendhak, everyone,
                  kejaba sampeyan wis milih panguwasa sing ora pantes digoleki. negatif
          2. opuonmed
            opuonmed 10. november 2022 12:39
            0
            Ya, dheweke mulang kabeh sing bisa! lan nalika ana ngaso, sing liyane bakal olahraga lan sijine
        3. tamu
          tamu 10. november 2022 15:40
          0
          Kutipan saka: filibuster
          Yen dikarepake, dheweke mesthi wis jenuh Ukraina karo tank modern, pesawat, rudal balistik.

          Dadi padha nindakake.
      3. Nelayan
        Nelayan 10. november 2022 12:10
        0
        Surovikin ngerti iki 100% lan ora bakal njaga tentara gedhe "ing mangsa mangsa". Ana sing serius, yen ora, dheweke ora bakal ngganti teater kanggo klompok cedhak Kherson.
      4. ABC-schutze
        ABC-schutze 10. november 2022 13:59
        0
        "Deleng" - mungkin "katon" ...

        Nanging, nyatane, SVO saka Angkatan Bersenjata Rusia bakal mungkasi karo prestasi lengkap lan ora bisa dibalèkaké saka goal lan solusi saka tugas utama diutus kanggo iku.

        Lan kasunyatan sing ing Kepemimpinan ndhuwur Rusia, "ing kawitan", jumlah nyata saka efforts lan sarana kanggo mecahaken tugas iki nemen underestimated, ora nggawe wong "mokal" ...

        Iku mung "saka City on the Hill" sing katon. Nanging nyatane, mung tenggat wektu sing bakal "dipindhah menyang sisih tengen." Bisa uga sing penting. Nanging ana cukup pasukan lan sumber daya ...

        Nanging, sing luwih awet lan ora bisa dibatalake kanggo nguatake posisi geopolitik Rusia bakal dadi asil sing diraih sajrone NWO. Sejatine, iki kabeh sing diwedeni "gemeter ing dhengkul" ...
        1. tamu
          tamu 10. november 2022 15:44
          0
          Kutipan saka: ABC-schütze
          Nanging, nyatane, SVO saka Angkatan Bersenjata Rusia bakal mungkasi karo prestasi lengkap lan ora bisa dibalèkaké saka goal lan solusi saka tugas utama diutus kanggo iku.

          Sawise "sikep muhibah" liyane ing bentuk nyerahake kutha Kherson Rusia, aku duwe keraguan gedhe babagan iki.
  2. Trapp1st
    Trapp1st 10. november 2022 10:50
    + 10
    Elit Rusia kanthi jelas pengin beku konflik kanthi mlayu saka ngendi wae.
    1. iwak735
      iwak735 10. november 2022 11:44
      +1
      Iki minangka retelling banget babagan apa sing diomongake jenderal.
    2. Gandum
      Gandum 10. november 2022 12:14
      +1
      Aku nganggep mundur saka pasukan Rusia saka Kherson minangka keputusan sing positif lan signifikan, ujare Presiden Turki Recep Tayyip Erdogan.

      Nanggepi pitakonan saka wartawan babagan carane dheweke ngevaluasi acara paling anyar ing Ukraina, Erdogan ujar manawa keputusan paling anyar saka pihak Rusia kanggo mbatalake pasukan Rusia saka Kherson menyang sisih kiwa Dnieper minangka wektu sing positif lan keputusan sing penting, Kommersant. laporan.

      iku cetha sing iki persetujuan, nanging kok banjur pigura wong karo referendum ing Kherson lan Zaporozhye. iki isin lan ngiyanati, diwanti-wanti lan nilar
  3. roket757
    roket757 10. november 2022 10:51
    +3
    Umum Amérika: Kamenangan lengkap salah sawijining partai ing Ukraina katon kurang lan kurang
    Iku katon aneh, nanging yen sampeyan ngelingi sing operasi aneh iki Originally, sampeyan kudu ora kaget.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 10. november 2022 10:56
      + 11
      roket757 hi, Aku ngeweruhi ing esuk luwih saka siji artikel bab serangan saka rudal lan drones kita ing wayah wengi, nanging aku ora ngerti yen padha ora ana, yen ora cocog kanggo nulis. Nanging babagan Amerika lan reaksi kasebut. Lan ora malah siji artikel.
      1. opuonmed
        opuonmed 10. november 2022 10:58
        +6
        Aku mikir yen Amerika Serikat saka Federasi Rusia ora peduli, nanging ternyata dheweke ora ndeleng cangkeme gigimon.
        1. roket757
          roket757 10. november 2022 11:29
          0
          Donya luwih rumit tinimbang sing bisa kita bayangake.
          Ngomong yen kabeh wis diikat karo saben wong ... mbokmenawa ora, nanging ana katergantungan parsial, mesthine.
      2. roket757
        roket757 10. november 2022 11:27
        0
        "Pinten, kanggo kita, panemuan sing apik banget ..." durung rampung.
        Nganti saiki, aku ora pengin ngomong babagan apa, kepiye lan kenapa kedadeyan.
        Sawise kabeh, ora ana sing bakal owah saka obrolan kita ... dadi, mesthine kudu ngenteni lan ndeleng, bisa uga kahanan bakal dadi luwih jelas lan luwih jelas, paling ora katon.
    2. Hanurik
      Hanurik 10. november 2022 11:06
      +5
      Iku katon aneh yen kita nganggep panguwasa kita duwe otak. Aku mbaleni luwih saka sepisan - dheweke pengin mbaleni skenario Georgia, kanthi marak menyang ibukutha lan meksa negosiasi. Dheweke ora bakal gelut ing wiwitan, apa sampeyan ngerti? Presiden ngapusi pasuryan kabeh warga Federasi Rusia kanthi mripat biru.
      1. roket757
        roket757 10. november 2022 11:33
        0
        Ngarep-arep politisi sing ora ngapusi ... pancen naif!
        Kanggo ngarepake wong sugih peduli karo wong sing manggon ing negara sing padha lan nggawe kabeh kasugihan, luwih saka ngurus wong sing ditresnani ... iki naif ing alun-alun!
        Apa naif ing kubus ... sembarang saran, guess?
        1. Hanurik
          Hanurik 10. november 2022 11:39
          0
          Aku wrote iki kanggo wong-wong sing isih pracaya ing kamenangan . Ora bakal, amarga wiwitane ora ana lan ora bakal dadi tujuan kasebut.
          1. roket757
            roket757 10. november 2022 11:44
            0
            Kamenangan ... padha nyoba kanggo nggawe konsep iki luwih samar, kurang tartamtu saka ngirim.
            Mbusak / ora jelas tugas NWO ... carane ngerti saiki apa lan carane padha wanted kanggo entuk?
        2. desimal
          desimal 10. november 2022 12:08
          0
          Kasunyatan sing sedhih yaiku perang diputusake dening wong tuwa lan wong sugih. Banjur sing berjuang karo iku enom lan kurang sugih.
          1. roket757
            roket757 10. november 2022 12:12
            0
            Kabeh sing ana ing donya iki relatif... senajan sing enom uga bakal tuwa, ing wektune.. kanthi ngrugekake bandha, durung mesthi, pranyata beda.
    3. Alex777
      Alex777 10. november 2022 11:18
      -4
      Aku maca ing kene bubar babagan kunjungan para senator menyang Poroshenko ing 2016.
      McCain lan kanca-kanca. Dheweke ngomong babagan serangan 404
      ing 2017. Nanging Trump teka - padha kudu nundha plans iki.
      Padha serius nyiapake lan tenan dietung
      kamenangan liwat Rusia. Nanging saiki katon kabeh wong disepelekake
      kahanan.
      Lan ora duwe bathi kanggo Kulon njaga 404, utamane ing latar mburi kabeh
      masalah ekonomi amarga covid lan sanksi.
      Lan prekara-prekara kasebut wis suwe ora cocog karo rencana. Lan kita butuh rencana anyar.
      Iku misale jek sing dianakaké referendum lan mobilisasi padha
      langkah pisanan ing rencana anyar. Nalika dadi cetha yen kita
      kudu mundur. Kanggo yakin bali ...
      Aku pracaya yen sawise kamenangan ing Kherson, Zelensky karo kita ing
      rembugan ora bakal pindhah. Iki apik. Kita ora butuh rembugan. hi
      1. roket757
        roket757 10. november 2022 11:36
        +2
        Kutipan: Alex777
        Kayane nganakake referendum lan mobilisasi minangka langkah pisanan ing rencana anyar.
        "Panjenengan gadhah RENCANA ta Pak Fix???"
        Tebak, ojo ngira ... takon, ojo takon ... sapa sing bisa / bakal nerangake?
        Mungkin ana sing ngarep-arep soko saka banding GDP kanggo ... warga ???
      2. Barberry25
        Barberry25 10. november 2022 12:04
        -1
        mung VPR nuduhake yen wis siyap kanggo rembugan ... nanging tentara ora bisa menang lan mung mundur, lan nyatane, kita nyiapake kanggo perang ing syarat-syarat ora tumindak aktif kajaba kanggo mitos "pabrik makarya ing telung shift" iku. ora krungu utawa katon .. Dadi tentrem kaya ing perang Rusia-Jepang, aku ora bakal nolak ...
  4. tukang cuci
    tukang cuci 10. november 2022 10:51
    +6
    Kamenangan militer lengkap yaiku tank Angkatan Bersenjata Ukraina ing Lapangan Merah utawa tank Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing Khreshchatyk. Dadi ya, ora bakal ana kamenangan militer sing lengkap.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 10. november 2022 10:58
      0
      tukang cuci hi, kanggo 8 sasi perang, Ukrainians nuduhake yen padha bakal perang kanggo saben pemukiman kutha, supaya kita ora bakal mudhun karo Khreshchatyk ana, kita kudu pindhah menyang Polandia, utawa Mungkin kita ora kudu, saiki sampeyan ora bakal ngerti.
      1. tukang cuci
        tukang cuci 10. november 2022 11:03
        +4
        Iku banget presumptuous kanggo ngrembug "kampanye kanggo Polandia" nalika acara positif paling striking dina anyar iku njupuk saka bandara Donetsk, saka kang Angkatan Bersenjata Ukraina kicked metu ing 2015, ing kontrol lengkap. sad
        1. Murmur 55
          Murmur 55 10. november 2022 11:34
          +1
          Lavandero, sampeyan salah paham, tank kita ing Khreshchatyk ora bakal dadi pungkasan perang, iku sing daktulis kanggo sampeyan.
          1. tukang cuci
            tukang cuci 10. november 2022 12:04
            -3
            Setuju hi

            (komentar ora ono artine)
        2. desimal
          desimal 10. november 2022 12:14
          0
          Nalika operasi khusus wiwit, Aku elinga uga carane aku maca sawetara komentar saka wong-wong sing ngimpi kanggo njaluk menyang Berlin.
      2. bubalik
        bubalik 10. november 2022 11:08
        +7
        Ukrainians wis nuduhake yen dheweke bakal perang kanggo saben pemukiman kutha
        ,,, kanggo wisuh adoh statements iki ing Maret, kang dikirim menyang ban kanggo sasi. Nyuwun
      3. Silver99
        Silver99 10. november 2022 11:09
        +2
        Ayo saiki ora ngimpi, mandheg ngomong babagan tapel wates Polandia tanpa duwe sumber daya kanggo nyekel wilayah sing wis direbut maneh. Pakaryan ing ngarep serius banget, nanging apa sing nyebabake kegagalan bakal bisa mbenerake kahanan kasebut ora jelas ((((
        1. Murmur 55
          Murmur 55 10. november 2022 11:46
          0
          Silver99 hi, nanging ora ana sing gemeter, obrolan karo Lavandero diwiwiti yen perang bakal diakhiri karo parade ing alun-alun utama Kyiv, nanging kanggo iki sampeyan kudu lunga kabeh. Lan ora mung dijupuk Kiev.
    2. Barberry25
      Barberry25 10. november 2022 12:03
      0
      apa gunane tank ing Khreshchatyk? Dheweke uga bakal nempatake pamrentah ing Warsawa ... nganti rute pasokan dipotong, kita bakal njupuk saben kutha kanthi getih sing akeh, lan kutha-kutha gedhe kanggo kita, ing prinsip, ora diserang . .utawa bakal dadi Stalingrad ..
  5. rotmistr60
    rotmistr60 10. november 2022 10:59
    +3
    bisa uga ana jendhela kesempatan kanggo rembugan pungkasan pungkasan konflik.
    Pancen nggumunake yen posisi jenderal hawk sing mung sambat babagan "kemenangan ing medan perang" dumadakan owah banget. Ya, lan Biden dumadakan mandheg nyirami Rusia sing ana hubungane karo konflik kasebut. Yagene iki, utawa luwih, minangka asil saka apa?
    1. Egoza
      Egoza 10. november 2022 11:04
      -3
      Kutipan: rotmistr60
      Biden dumadakan mandheg mbanyoni Rusia kanggo sementara amarga konflik kasebut. Yagene iki, utawa luwih, minangka asil saka apa?

      Ya, Biden lan Co wis ngerti yen kanthi mbanyoni Federasi Rusia lan mbantu Ukraina, dheweke kalah. sampeyan kudu mandheg ... sedhela, atur dhewe.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 10. november 2022 11:44
        +2
        Egoza hi, kaya aku ngerti, rencana kanggo mungkasi pertempuran aktif nganti musim semi, sajrone wektu iki aku bakal nindakake mobilisasi liyane ing Ukraina, E. S. bakal nyiapake mobikov, Amerika Serikat, kanthi nambah produksi Chimeras lan misil, enem senjata liyane bakal dibuwang marang wong-wong mau, lan nalika lemah garing ing musim semi, dheweke bakal numpuk ing . Senajan, Mungkin padha ora bakal ngenteni, carane karo klasik? Setrika tanpa ninggalake kasir. Saka.
    2. Goblin1975
      Goblin1975 10. november 2022 11:14
      +2
      Kutipan: rotmistr60
      bisa uga ana jendhela kesempatan kanggo rembugan pungkasan pungkasan konflik.
      Pancen nggumunake yen posisi jenderal hawk sing mung sambat babagan "kemenangan ing medan perang" dumadakan owah banget. Ya, lan Biden dumadakan mandheg nyirami Rusia sing ana hubungane karo konflik kasebut. Yagene iki, utawa luwih, minangka asil saka apa?

      Minangka asil saka hasil sukses, nalika Papuans padha bisa kanggo njaluk Nilai nyata kanggo manik kaca (janji beku n.d.). Nanging, minangka nasib sedih Milosevic nuduhake, ora ana sing bakal ngidini "sabar" ngendhokke kanggo dangu, lan sawise siji konsesi, siji kudu nggawe sabanjuré. Amarga "game" lan tawaran ngamuk kanggo nyimpen kulit dhewe, proses banget macem lan gawe ketagihan, sawetara wong bisa ninggalake sadurunge prasasti Game liwat katon. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu dadi, ora katon. Ing kana, jaran Julius, ora bakal ngidini sampeyan ngapusi.
      1. rotmistr60
        rotmistr60 10. november 2022 11:21
        0
        kontrak sukses
        Babagan "perjanjian" bakal bisa nganggep yen "tiba-tiba" nyerang infrastruktur Ukrainia ing kutha mandheg.
        kanggo nyimpen kulit dhewe
        Apa sampeyan ndeleng alasan serius kanggo, kaya sing diucapake, "nyimpen kulit sampeyan dhewe"?
        1. Goblin1975
          Goblin1975 10. november 2022 11:41
          +1
          Kutipan: rotmistr60
          kontrak sukses
          Babagan "perjanjian" bakal bisa nganggep yen "tiba-tiba" nyerang infrastruktur Ukrainia ing kutha mandheg.
          kanggo nyimpen kulit dhewe
          Apa sampeyan ndeleng alasan serius kanggo, kaya sing diucapake, "nyimpen kulit sampeyan dhewe"?

          Ing titik pisanan. Sampeyan bisa, yen sampeyan seneng, terus percaya yen rusake kahanan sampeyan ing ngarep lan mburi, kanthi nyerahake Kherson ing wektu iki, ora mung persetujuan, nanging mung minangka tandha niat apik (mung liyane, Pak) .
          Ing titik kapindho (sumber tsargrad.tv).
          "Republik Ceko minangka salah sawijining negara sing nyengkuyung nggawe pengadilan khusus kanggo nyoba pimpinan politik paling dhuwur ing Rusia kanggo kejahatan ing Ukraina," ujare menteri Ceko.

          PS Lan mangga, aja ngomong yen miturut hukum Federasi Rusia, kita ora ngekstradisi warga negara kita ing luar negeri lan presiden umume ngluwihi yurisdiksi. Iki kabeh omong kosong sing duwe kekuwatan sajrone Putin dhewe sing dadi pimpinan. Lan luwih akeh, kepiye para penjahat perang saka Azov, sing "nangis pengadilan"? Lan kepiye nggegirisi Inggris lan Duma Negara Federasi Rusia! Lan iku carane metu. Hukum Patamushta!
    3. gromit
      gromit 10. november 2022 11:31
      -2
      Ya, dheweke mung narik momen "discrediting" saka banding Millie.
      Dheweke ujar manawa dheweke wis ngrusak wong loro-lorone kanthi wates lan negosiasi bisa diwiwiti. Kanggo loro tentara wis ilang kapasitas gelut lan demoralized.
      1. Vladimir80
        Vladimir80 10. november 2022 11:41
        +4
        ngendi sampeyan ndeleng ukrovoinov demoralisasi lan ora kompeten?
        1. gromit
          gromit 10. november 2022 12:35
          -1
          Aku ora weruh.
          Nanging amarga Jendral Milli ngumumake istirahat musim dingin sing cedhak, mula dheweke luwih ngerti.
          Pungkasane, umume ramalan militer AS dadi kenyataan.
          Kaya sing dikandhakake - ora ana alesan kanggo ora percaya.
          Beda karo pernyataan militer Rusia lan Ukrainia.
    4. solar
      solar 10. november 2022 11:57
      0
      Jendral hawk yakin manawa Kyiv bakal dijupuk telung dina. Yen Baba Vanga lan Nostradamus mbadek kanthi cara iki, dheweke bakal mati keluwen eseman
  6. Silver99
    Silver99 10. november 2022 11:06
    +7
    Hmm, kabeh chain acara anyar ndadékaké kanggo kasunyatan sing bakal ana collusion sauntara, uga, iku bisa dingerteni karo Ukraina, sanajan kanggo wong-wong mau kanggo ngrebut maneh Kherson lan stabil ngarep ing mangsa iku kamenangan cilik, kanggo Rusia ora mangu. asor, tugas saka tataran wiwitan NWO durung dirampungake, konflik bersenjata ditundha, ketoke bakal ana mobilisasi anyar, amarga pasukan kasebut mung mbela awake dhewe, lan paling ora 1 yuta kudu nyerang kutha-kutha. Mundhut Kherson minangka pukulan politik kolosal kanggo Rusia, kanthi cara kasebut, ora kaya mbebayani kanggo kahanan politik internal lan gambar eksternal. Sing jelas ana sing ora perduli karo panemune rakyat, nanging ing rapat umum patriotik bakal luwih angel nyurung pidato ((((
    1. Alex Nevs
      Alex Nevs 10. november 2022 11:12
      -10
      Aku ora weruh sampeyan ".. temtu asor .." ing kabeh. Pancen. Kabeh wong weruh ora ana gopher ing lapangan, nanging ora kabeh wong ngerti apa gopher. ngguyu katon sekolah wis dibuwang
    2. Vladimir80
      Vladimir80 10. november 2022 11:43
      0
      apa pimpinan duwe tekad ngetokna ya.o. ing Kyiv ing acara saka nyoba kanggo ngrebut Crimea - iku pitakonan serius aku weruh, lan ora ana jawaban unequivocal kanggo iku.
      1. solar
        solar 10. november 2022 12:30
        0
        Mesthi ora cukup. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing bakal stupidity luar biasa, kang bakal mimpin kanggo jalaran ranyono, lan perang ora bakal mandheg.
  7. Vovk
    Vovk 10. november 2022 11:44
    -1
    Informasi saka saluran telegram. Kamenangan lengkap Ukraina - bali saka wilayah Ukraina nganti 2014, pembayaran ganti rugi kanggo karusakan lan karusakan moral, nyoba saka instigators saka SOV, uga wong-wong sing nindakake angkara marang manungsa lan nglanggar hukum. lan adat perang.
  8. solar
    solar 10. november 2022 11:54
    0
    Apa iki Milli sing ujar manawa Rusia bakal njupuk Kyiv sajrone telung dina kanthi siji resimen udhara?
    Wong lanang duwe masalah karo ramalan.
    Miturut Milli, kahanan kasebut bisa nyebabake stabilisasi garis ngarep ing mangsa ngarep.


    Milli:

    Yen ana stabilisasi ngarep, jendhela kesempatan bisa katon kanggo rembugan pungkasan konflik.

    Piye wae, penulis Milli iki maca kanthi cara dhewe.
    Dheweke ngomong "yen stabilisasi ngarep bakal kedadeyan, "penulis nulis dhewe"bisa mimpin kanggo stabilisasi garis ngarep.
    Nanging kabeh artikel kasebut diilangi dening tembung-tembunge ing pungkasan
    Apa ana rembugan utawa ora, kita bakal terus ndhukung Ukraina.

    Kabeh sing dibutuhake saka artikel kanggo ngerti.
  9. Barberry25
    Barberry25 10. november 2022 11:59
    0
    iki ora kanggo Kyiv, iki kulo ing kuping kita l-o * s saka pamaréntah, supaya padha seneng-seneng mlayu kanggo rembugan
  10. penggali
    penggali 10. november 2022 13:09
    +1
    Ayo dadi negosiasi perdamaian dianakake lan perdamaian sing diarani rampung ... sing bakal kanthi otomatis tegese gagal kanggo Rusia ... lan kekalahan sing isin ing kabeh NWO ... lan miturut ... kaya sadurunge , miturut persetujuan Minsk, ukrovermacht bakal TERUS PUNCH WITH IMPUNITY WITH ALL kasedhiya liwat artileri lan MLRS, ora mung ing donbass .... Nanging uga ing BELGOROD lan KHERSON ing sisih kita, lan minangka asil, wis ditarik. mati kabeh sing bisa njupuk, setengah saka Kherson kita bakal razed menyang lemah ..
  11. yowis
    yowis 10. november 2022 13:23
    0
    "Siji sisih" yaiku AS, sing liyane yaiku wong liya.
  12. Truthmaker
    Truthmaker 11. november 2022 10:28
    0
    Umum Amérika: Kamenangan lengkap salah sawijining partai ing Ukraina katon kurang lan kurang

    Saiki dheweke bakal cenderung menyang negosiasi lan gencatan senjata. Banderl, Ukrainia kudu nglampahi mangsa, mobilisasi pasukan anyar lan nggawe mundhut senjata ...
    Gusti Allah ora, yen Rusia setuju gencatan senjata ...