Review militèr

Menteri Luar Negeri Swedia: Stockholm ora ngerti sapa sing njeblug pipa gas Nord Stream

82
Menteri Luar Negeri Swedia: Stockholm ora ngerti sapa sing njeblug pipa gas Nord Stream

Ing Stockholm, dheweke ora ngerti sapa sing njeblug Nord Streams - rong pipa gas Rusia sing ana ing sisih ngisor Segara Baltik. Panguwasa Swedia durung ngerti sapa sing nindakake sabotase iki.


Pernyataan iki digawe dening Menteri Luar Negeri Swedia Tobias Billström ing konferensi pers gabungan ing Berlin karo Menteri Luar Negeri Jerman Annalena Berbock.

Pejabat kasebut ujar manawa pimpinan negara Skandinavia iki nganggep kedadeyan kasebut minangka sabotase lan ora ngilangi skenario apa wae. Iki minangka posisi sing ditindakake dening intelijen Swedia lan jaksa penuntut. Ing wektu sing padha, Stockholm ngindhari spekulasi babagan topik iki.

Ing wayahe kita ora ngerti sapa sing tanggung jawab kanggo bledosan iki. Kita ora ngilangi skenario apa wae

Billström nyatakake posisi panguwasa Swedia.

Sabotase ing pipa gas Rusia dumadi ing 26 September ing cedhak pulo Bornholm ing Denmark. Operator, perusahaan Nord Stream, nyathet bocor ing sawetara baris utama sekaligus. Ora suwe dadi cetha yen kacilakan kasebut disebabake dening bledosan pipa sing disengaja. Perusahaan, sawise netepake ombone saka karusakan, disebut wong "unprecedented."


Jerman, Swedia lan Denmark sanalika sawise kedadean wiwit neliti, nindakake iku ora bebarengan, nanging independen saka saben liyane. Rusia diijini kanggo neliti serangan iki mung ing pungkasan Oktober.
Foto sing digunakake:
PJSC "Gazprom", Nord Stream AG
82 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AAK
    AAK 10. november 2022 17:54
    +3
    Ya, Stockholm, kayane, ora peduli sapa sing ngrusak "lepen" iki ...
    1. AAK
      AAK 10. november 2022 17:56
      -1
      Ing kene, Moskow, nyatane, ora nesu banget amarga "aliran", nanging ing kene babagan sawetara Stockholm ...
      1. Tatiana
        Tatiana 10. november 2022 21:24
        +2
        Menteri Luar Negeri Swedia: Stockholm ora ngerti sapa sing njeblug pipa gas Nord Stream

        Ya, kabeh padha nyanyi kanthi apik - "babi" Stockholm iki frostbitten! Mung dheweke ora pengin ngakoni, amarga wong Swedia dhewe duwe kabeh "moncong" ing fluff!
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 11. november 2022 02:13
          +1
          Kutipan: Tatyana
          Ya, kabeh padha nyanyi kanthi apik - "babi" Stockholm iki frostbitten! Dheweke mung ora pengin ngakoni.

          Wong Swedia nemokake sapa sing njeblug Nord Streams, nanging ora ngerti wong-wong jahat iki! lol
    2. wong janggut
      wong janggut 10. november 2022 17:57
      +4
      Sampeyan ora kudu dadi Vanga kanggo nemtokake sapa sing nyebul pipa gas. Seminggu sadurunge bledosan ing kana, kapal Amerika njelajah lan UAV nalika bledosan.
      Aneh yen cetakan Putin ora ditemokake.
      1. Cheshire
        Cheshire 10. november 2022 18:03
        +3
        Quote: Wong jenggot
        Sampeyan ora kudu dadi Vanga kanggo nemtokake sapa sing nyebul pipa gas.

        Ya, kabeh padha ngerti, iku mung luwih gampang kanggo urip minangka "Dunno".
        1. Syurik70
          Syurik70 10. november 2022 18:17
          +7
          Kutipan: Cheshire
          Ya, kabeh padha ngerti, iku mung luwih gampang kanggo urip minangka "Dunno".

          Lan maneh.
          Lan umume - kenapa kita kudu nesu.
          Ayo Jerman nesu. Dheweke butuh gas.
          Secara pribadi, aku seneng ora dagang karo Nazi. ora ana apa-apa.
          1. Cheshire
            Cheshire 10. november 2022 18:28
            +2
            Quote: Shurik70
            Lan umume - kenapa kita kudu nesu.
            Ayo Jerman nesu. Dheweke butuh gas.
            Secara pribadi, aku seneng ora dagang karo Nazi. ora ana apa-apa.

            Aku setuju karo meh kabeh, kajaba ora kanggo perdagangan. Kita nindakake kekacoan kasebut tanpa saingan .... Aku isih ngelingi penurunan USSR, apa kualitas barang kasebut. Kabeh asil saka anané saingan. We ora perlu, pracaya kula.
            hi
            1. Syurik70
              Syurik70 10. november 2022 18:35
              +1
              Kutipan: Cheshire
              Aku isih ngelingi kemerosotan USSR, apa kualitas barang kasebut. Kabeh asil saka anané saingan

              Aku uga elinga USSR.
              Lan aku setuju yen kompetisi dibutuhake.
              Dadi dheweke ora bakal lunga. Donya kabeh duweke kita, kajaba negara-negara NATO
            2. Zagrebun
              Zagrebun 10. november 2022 18:54
              0
              Kita lan saingan kita mung akur kaya iki. Lan apa sing bakal dituku nggunakake sumber daya administratif.
            3. nikel
              nikel 10. november 2022 20:51
              +2
              Lan apa kualitas barang kasebut? Sosis alam tinimbang "kertas" saiki, "Sayan" lan "Baikal" tinimbang khimkola. Apa sing ilang wong?
              1. Cheshire
                Cheshire 11. november 2022 01:55
                +2
                Kutipan: nikel
                Lan apa kualitas barang kasebut? Sosis alam tinimbang "kertas" saiki, "Sayan" lan "Baikal" tinimbang khimkola. Apa sing ilang wong?

                Ing Moskow, bisa uga kaya ngono. Aku wis manggon ing Kazan kabeh uripku, wiwit pertengahan 80s padha utamané slamet ing sembako lan iwak, daging arang banget. Sosis - ya, ing 2.40-2.80 lay lokal loro - telung varieties saka werna abu-abu. Nalika iku, ana omongan yen kertas ditambahake ing sosis.
                Nalika bapakku nggawa jeruk saka perjalanan bisnis menyang Moskow - liburan, utawa pisang ijo - menyang papan sing peteng sajrone seminggu, banjur dadi kuning ...
                Miturut cara, sosis saka Moscow uga éca. Yen sampeyan lali, elinga. Yen sampeyan mlaku ing sangisore meja - ucapan selamat kanggo bocah cilik sing seneng. hi
                1. nikel
                  nikel 11. november 2022 02:04
                  -4
                  Dhuh, kesrakat lan apes sampeyan. Yagene dheweke ora nggawe sikil saka sendok sing dikutuk?
                  1. Cheshire
                    Cheshire 11. november 2022 02:35
                    +4
                    Mula, sinau nulis ora ateges sinau maca. Ora ana tulisan babagan kemiskinan lan kacilakanku. Yen pendidikan ora ngidini sampeyan komunikasi kanthi normal, mula dirasakake saka baris pisanan.
                    Kapindho, aku ora tau nulis ing endi wae yen USSR minangka scoop. Kebiasaan mikir ing klise hackneyed pungkasane bakal nggawa sampeyan menyang zugunder. Ora usah repot-repot ngobrol karo aku, aku ora kasengsem, malah kesed kanggo mudhun menyang minus.
                    1. nikel
                      nikel 11. november 2022 03:22
                      -3
                      Piye carane cepet sampeyan gabung. Lan ora ana, lan ora kene. Aneh saiki liberal wis lunga. Lan padha arep scold scoop, lan ora dadi pitenah. Nanging ora kelakon. Sampeyan mutusake pilihan, banjur push pidato cerdas babagan pendidikan.
              2. Zoldat_A
                Zoldat_A 11. november 2022 02:25
                +2
                Kutipan: nikel
                Lan apa kualitas barang kasebut? Sosis alam tinimbang "kertas" saiki, "Sayan" lan "Baikal" tinimbang khimkola.

                Sayange yen nom-noman saiki akeh sing kudu ditindakake. Lan, utamane, amarga ora bakal ngrasakake rasa sosis alami sing normal. Sampeyan ora bisa tuku ing toko kanggo 350 utawa 3500 rubles - iku kabeh sampah padha deboning mechanical.

                Sing apik, paling ora anakku ngerti rasane sosis rebus biasa. Amarga aku nindakake dhewe.

                Lan aku duwe impen kanggo nyoba paling sethithik maneh "tukha" Soviet. Apa jenis gaji garing sing diwenehake ing tentara. Saiki aku tuku murah lan larang - ora ana godhok. Sawetara luwih apik, liyane mung nindakake apa-apa, nanging asil sakabèhé padha.
                Maneh, sampeyan kudu muter dhewe.
                Lan rahasia, ternyata, prasaja - daging, uyah, rempah-rempah. Lan kabeh. Lan ternyata "padha" "duh". Aku ora ngerti apa padha sijine ing bathhouses ing pabrik kita. Malah Orskaya ora katon kaya ing tentara.
                1. Cheshire
                  Cheshire 11. november 2022 02:41
                  +1
                  Alexey, sugeng dalu. Dheweke nulis kabeh kanthi bener, rasa godhok Soviet isih ana ing jero korteks serebral.)) apik
                  1. Zoldat_A
                    Zoldat_A 11. november 2022 02:51
                    +1
                    Maxim, hi!
                    Kutipan: Cheshire
                    rasa godhok Soviet isih ana ing jero korteks serebral.))

                    Secara periodik, kira-kira sepuluh taun saiki, ana quirk sing nyerang kanggo tuku bangkai "banget" ing toko. Ora ketompo carane akeh dhuwit aku menehi adoh, kabeh dadi mudhun saluran ... Setengah saka sing aku njupuk - mung apa asu mangan munggah, ora menek menyang kula.
                    Aku ora bakal nindakake dhewe - lan bocah-bocah ora bakal ngerti rasa normal. Anakku saiki ana ing Ukraina, lan nalika kita mancing lan mburu karo dheweke, dheweke malah ora mancing karo aku tanpa bosok omah. ngguyu

                    Py.Sy. Alexei bapakku. Aku Igor. ombenan
        2. AVG
          AVG 10. november 2022 18:58
          0
          Ya, kabeh padha ngerti, iku mung luwih gampang kanggo urip minangka "Dunno".

          Bener! Dheweke ngresiki kabeh, mbusak jejak, saiki sampeyan uga bisa pura-pura dadi "Entah". Nyuwun
  2. Nexcom
    Nexcom 10. november 2022 17:59
    +2
    Apa ana sing ngarepake jawaban sing beda karo wong Swedia? wassat
    1. tihonmarine
      tihonmarine 10. november 2022 18:19
      0
      Kutipan saka Nexcom
      Apa ana sing ngarepake jawaban sing beda karo wong Swedia?

      Wong Swedia, sing nunggu "permen" babagan gabung karo NATO, ing antisipasi pemilik, bakal tansah nepaki karep lan whims.
      Apa sampeyan ngarep-arep wong-wong mau ngomong sing bener lan nudingi sing duwe. Sajrone kabeh eksistensi Swedia, dheweke pungkasane ora dadi suzerain, nanging vassal.
      1. Nexcom
        Nexcom 10. november 2022 18:24
        +3
        Mbokmenawa kesel bangga lan mandiri. Saiki dheweke bakal digunakake kanthi apik.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 10. november 2022 18:27
          +1
          Kutipan saka Nexcom
          Mbokmenawa kesel bangga lan mandiri. Saiki dheweke bakal digunakake kanthi apik.

          Yen wis nikah, saiki sabar.
    2. Evgenius
      Evgenius 10. november 2022 18:31
      +1
      Wong Swedia wis ngrusak Rusia wiwit jaman Ivan the Terrible. Iku apik sing Tsar Peter kita menehi kick ing bokong.
      1. Victor29
        Victor29 10. november 2022 18:56
        -1
        Lan sawise 2 abad, wong pribumi crammed kita malah luwih tendhangan, paling kita mbayar Swedia, lan Balts crammed starlets kanggo Lenin gratis lan isih tetep ora marem.
        1. nikel
          nikel 10. november 2022 20:52
          -1
          Wong Swedia sing dibayar? Lan apa jenis Balt sing diiseni Lenin? Balts, ing nalisir, padha asu setya Lenin. Ana sing lali babagan penembake Latvia?
          1. Victor29
            Victor29 10. november 2022 21:31
            0
            Kutipan: nikel
            Wong Swedia sing dibayar?

            Kita mung duwe wong Swedia sanajan ana ing sangisore Petrus, mula sawise ngalahake wong-wong mau kanggo tanah Baltik, apa wong Swedia mbayar biaya perang sing ditindakake dening wong Swedia, utawa sampeyan mung mbayar ganti rugi kanggo para pemenang?
            Kutipan: nikel
            Ana sing lali babagan penembake Latvia?

            Kita elinga, kita elinga babagan wong-wong mau, amarga Lenin durung duwe Tentara Abang dhewe, dheweke mbayar karo wilayah Pskov, mula dheweke isih nggoleki saka kita ing "donya Tartan".
            1. nikel
              nikel 10. november 2022 21:55
              -2
              Dadi ana tips. Tipping ora pembayaran, nanging sih.
              1. Victor29
                Victor29 10. november 2022 22:16
                +1
                Kutipan: nikel
                Dadi ana tips.

                Oh, kepiye, lan tanpa tips iki, kepiye ora bisa mlebu perjanjian perdamaian karo Swedia?
                Kutipan: nikel
                Lan padha duwe Balts kaya courtesans. Kene padha saka Pundhak master lan ambruk liwat distrik Pechersky.

                Aku bener mangertos bilih riflemen Latvia minangka sekutu Finlandia, lan kanthi kapisah saka Finlandia, Lenin "saka pundhak master" menehi distrik Pechersky, yen ora, dheweke ngelingi Denikin ing Tartus, kepiye carane kabeh ora jelas?
                1. nikel
                  nikel 10. november 2022 23:33
                  -2
                  Heniy, apa sampeyan ora ngerti yen Estonia lan Latvia iku klompok basa sing beda? Dadi apa sing sampeyan nyepetake Finns lan Estonia menyang Latvia?
                  1. Victor29
                    Victor29 11. november 2022 08:34
                    0
                    Kutipan: nikel
                    Heniy, apa sampeyan ora ngerti yen Estonia lan Latvia iku klompok basa sing beda? Dadi apa sing sampeyan nyepetake Finns lan Estonia menyang Latvia?

                    Ing mratelakake panemume, iku mung sampeyan fastened kene kanggo saben liyane:
                    Kutipan: nikel
                    Finns nyerang kanthi tujuan kanggo entuk wilayah anyar. Lan padha duwe Balts kaya courtesans.
                    1. nikel
                      nikel 11. november 2022 17:02
                      -1
                      Iki carane? Apa sampeyan bisa nuduhake garis ing ngendi aku nyatakake Finns lan Latvia minangka sekutu?
                      1. Victor29
                        Victor29 11. november 2022 17:37
                        0
                        Kutipan: nikel
                        Apa sampeyan bisa nuduhake garis ing ngendi aku nyatakake Finns lan Latvia minangka sekutu?

                        Aku bisa ing kene:
                        Kutipan: nikel
                        Lan padha duwe Balts kaya courtesans.

                        Utawa bakal ana sing muncul maneh, kayata wong Latvia, amarga klompok halo sing beda, ora dadi bagian saka kulawarga Balts?
                      2. nikel
                        nikel 11. november 2022 18:47
                        -1
                        Ora sampeyan ora bisa. Utawa sampeyan bisa yen sampeyan duwe 2 ing geografi. Apa Balts manggon ing Tartu?
                        Sampeyan uga duwe haplogroups 2. Latvia lan Estonia beda-beda ing kelompok basa, kang aku ngandika bab sadurungé. Wong Latvia duwe kulawarga basa Baltik, Indo-Eropah, dene wong Estonia duwe kulawarga Finlandia, non-Indo-Eropah. Ing babagan haplogroup, padha karo haplogroup N1C lan R1A.
                      3. Victor29
                        Victor29 11. november 2022 19:17
                        0
                        Kutipan: nikel
                        Latvia duwe Baltik

                        Dadi wong Latvia iku Balts utawa ora Balt?
                      4. nikel
                        nikel 11. november 2022 19:27
                        -1
                        Balts minangka klompok basa. Balts - geopolitik. Miturut cara, Kutub lan Kaliningraders iku Balts utawa ora?
                      5. Victor29
                        Victor29 12. november 2022 12:00
                        0
                        А ну понятно, Дания, Швеция Германия одна языковая группа, ответа на заданный вопрос нет, молчание расценил как согласие своему же утыверждению, что Латыши в 1й Финской войне были Куртизантками.
                      6. nikel
                        nikel 12. november 2022 14:16
                        0
                        А ты не крутись. Дания и Германия причём здесь? Речь про Тартусский договор. Только не строй из себя ученика коррекционной школы. Кто в Тарту живёт? Латыши? Если нет, то прекрати валять дурака.
                      7. Victor29
                        Victor29 12. november 2022 15:01
                        0
                        Ещё раз, ответа нет значит Латыши Куртизантки, и не надо мне тут иными вопросами сыпать, а договора можно и Мадагаскаре подписывать их содержание от этого ни на одну букву не поменяется.
                      8. nikel
                        nikel 12. november 2022 15:52
                        0
                        Ты скажи, ты - остолоп? Какое отношение латыши имеют к Тарту и Мадагаскару?
                      9. Victor29
                        Victor29 12. november 2022 17:03
                        0
                        Кострюле отвечу, Куртизантки имеют отношение к Печёрскому району прописаном в договоре, вне зависимости от того где он был составлен и подписан.
                      10. nikel
                        nikel 12. november 2022 17:56
                        -1
                        Сначала орфографию подучи, а потом пиши. Твои куртизанки к Тарту отношения не имеют.
                      11. Victor29
                        Victor29 12. november 2022 18:28
                        0
                        Ладно к Рижскому имеют, и при этом договор тайный, а как же у не Куртизанок подлый пакт Молотова-Рибентропа ?
                      12. nikel
                        nikel 12. november 2022 18:31
                        0
                        А причём здесь Рижский и Тартусский? Мы про Тарту говорим. Рижский между Польшей и СССР. Там латыши только принимающая сторона.
                        Риббентроп причём здесь?
                      13. Victor29
                        Victor29 12. november 2022 19:10
                        0
                        Вах
                        договор между РСФСР, с одной стороны, и Латвией, — с другой, подписанный 11 августа 1920 года в Риге.

                        Вы тогда каждый год что ли с Лениным "самые вечные" договора подписывали ?
                        И не Рижский и не Тартусский, а про какой тогда договор между Латвийскими не Куртизанками и РСФСР, вы мне тут мозг компостируете ?
                      14. nikel
                        nikel 12. november 2022 19:58
                        -1
                        Чего??? Я вообще-то про Тартусский говорил. Если у тебя какие-то другие фантазии начались, то это - не ко мне.
                      15. Victor29
                        Victor29 12. november 2022 20:28
                        0
                        По Тартускому договору между РСФСР с Финляндией и Эстонией, Печёра отошла Латвии ?
                      16. nikel
                        nikel 12. november 2022 21:49
                        -2
                        А Латвия причём здесь? Она тебе психологическую травму нанесла?
                      17. Victor29
                        Victor29 13. november 2022 12:06
                        0
                        А Финляндия с Эстонией тут причём ?
                        Ленин всех обманул и ни кому территорий не давал ?
                      18. nikel
                        nikel 13. november 2022 13:27
                        -1
                        Ленин давал суверенитет. Финики его получили и тут же полезли за добавкой.
                    2. nikel
                      nikel 11. november 2022 17:03
                      -1
                      Apa aku ngomong babagan wong Latvia? Donya Tartu, klub, dudu Daugava. Sapa sing manggon ing Tartu?
                2. nikel
                  nikel 10. november 2022 23:36
                  -2
                  Penembake Latvia duwe 1 pemilik - pamrentah Soviet.
            2. nikel
              nikel 10. november 2022 21:57
              0
              Heniy, apa sampeyan kelingan yen banjur mung ana 1 Finlandia? Finns nyerang kanthi tujuan kanggo entuk wilayah anyar. Lan padha duwe Balts kaya courtesans. Kene padha saka Pundhak master lan ambruk liwat distrik Pechersky. Mula, ora ana sing ngetokké apa-apa, nanging wong-wong kuwi wong Finlandia.
  3. novel66
    novel66 10. november 2022 17:59
    +3
    ana alesan kelangan (saka klasik ing pangertèn)
    "Petugas non-komisi ngapusi sampeyan, kaya aku mecut dheweke; dheweke ngapusi, kanthi golly dheweke ngapusi. Dheweke ngukir awake dhewe."
  4. Tusv
    Tusv 10. november 2022 18:00
    +1
    Ya, iku dhewe rusak saka vakum. Endi pipa tanpa Molekul Kebebasan. Aku ngomong nganti suwe. Bungkus menyang Kaliningrad lan aja nglemu borjuasi. Kompor potbelly apik
  5. Wong Saka Afar
    Wong Saka Afar 10. november 2022 18:01
    +2
    "Saiki kita ora ngerti sapa sing tanggung jawab kanggo bledosan iki. Kita ora ngilangi skenario apa wae"
    Ukara pisanan maca "AS lan Inggris nindakake, nanging kita wedi nyalahake dheweke." Lan sing nomer loro yaiku "Ing wayahe kita kanthi intensif nggawe bukti palsu lan nyoba nyogok paling ora wong sing nyalahake Rusia kanggo kabeh"
  6. ASM
    ASM 10. november 2022 18:03
    0
    Sampeyan ngerti, aku dipercaya wong Swedia. Sapa sing ngerti apa sing ditindakake wong lanang sejati? Ya, dheweke duwe informasi babagan kapal endi lan kapan mlebu ing saluran banyu, nanging mesthine ora ngerti sapa, kapan lan kepiye carane diluncurake.
  7. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 10. november 2022 18:04
    0
    Polandia - Formoza, ing pimpinan Inggris utawa AS utawa gabungan.
    Polandia duwe bathi ekonomi - pipa Baltik. Liyane saka appended "entuk manfaat" kanggo Anggota liyane mikir dhewe
  8. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 10. november 2022 18:18
    0
    Yen pancene ora ngerti, mesthine bakal nyatakake Rusia guilty. Kanggo alesan prasaja: "dadi sapa maneh?"
    Lan yen padha ngomong ora ngerti, banjur padha duwe bukti cetha saka sirno salah siji allies - salah siji saka Negara utawa Britain.
    Babagan Arbitrase Stockholm - kita wis ngerti kabeh kanggo dangu. Lan saiki panguwasa investigasi Stockholm wis trampled piyambak menyang lendhut padha ...
  9. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 10. november 2022 18:18
    0
    Aku ngusulake supaya ing Stockholm ora ngerti sapa sing narik pipa gas saka Norwegia menyang EU.
    1. Roso 56
      Roso 56 10. november 2022 18:43
      -1
      Apa tegese, PDB bakal langsung ngomong - iki dudu cara kita, kita putih lan alus.
  10. vitvit123
    vitvit123 10. november 2022 18:21
    -1
    Pipa-pipa wis suwe, ora ana sing peduli! Kita nyewa kutha Rusia .. lan ana sawetara pipa ..
    1. Viktor Sergeev
      Viktor Sergeev 10. november 2022 21:30
      0
      Ora bakal ana pipa, ora ana dhukungan kanggo Ukraina, lan kaput bakal teka. Yen EU beku, bakal ngerti yen Ukraina larang.
      1. vitvit123
        vitvit123 10. november 2022 22:00
        0
        Lha kene ngomonge pipa mbledhos, tapi nek ngomong pipa lewat pojokan yo setuju.. perang kudu perang..
  11. Sketsa53
    Sketsa53 10. november 2022 18:22
    0
    Ya, ya ... kita katon langsung ing Swedia, kita langsung nyelidiki, kita nyelidiki ... Lan kita ora katon metu kanggo apa-apa, lan kita ora neliti .... lan ora ana wektu kanggo kita ... kita ... gabung karo NATO
  12. kuroneko
    kuroneko 10. november 2022 18:33
    0
    Quote: Wong jenggot
    Sampeyan ora kudu dadi Vanga kanggo nemtokake sapa sing nyebul pipa gas. Seminggu sadurunge bledosan ing kana, kapal Amerika njelajah lan UAV nalika bledosan.
    Aneh yen cetakan Putin ora ditemokake.

    Padha ditemokake. Nanging rahasia banget, mula ora bisa ditampilake.
  13. Zaurbek
    Zaurbek 10. november 2022 18:40
    +1
    Sing utama ora iki, sing penting ora ana posisi kita ing tumindak iki ......... Tokoh-tokoh kasebut jelas. Wangsulan lan pelaku kudu disuarakake.
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 10. november 2022 23:39
      0
      Kutipan saka Zaurbek
      Sing utama ora iki, sing penting ora ana posisi kita ing tumindak iki ......... Tokoh-tokoh kasebut jelas. Wangsulan lan pelaku kudu disuarakake.

      Ngapa ora? Wong-wong kita wis ngumumake yen layanan khusus Inggris melu ngrusak. Trass, kanggo stupidity ditulis ing disclosing keterlibatan London ing acara iki dening ngirim SMS kaya "We did it" kanggo Departemen Luar Negeri kanggo Blinkin liwat telpon pribadi mung sawetara menit sawise bledosan, dipeksa ninggalake kursi perdana menteri. Telpon dheweke katon wis diretas. Duta Besar Inggris ditimbali menyang Kantor Luar Negeri, ing ngendi kabeh "diterangake" marang dheweke ing dalan. Saiki London kepengin banget entuk rong kapal kanggo nglindhungi lan nglindhungi komunikasi ing jero banyu. Mungkin bakal, lan bisa uga ora. Rusia wis mbatesi posisi ing masalah iki ing pangertèn sing respon bakal dibutuhake. Pitakonan liyane - Where? lan kapan?. Inggris, banget, wis luwih wicaksana karo undermining iki kanggo luwih saka siji minggu, lan liyane, karo accomplices kasengsem saka Amerika Serikat lan NATO, supaya iku bakal njupuk sawetara wektu kanggo kita nyiyapake jawaban. hi
  14. bingo
    bingo 10. november 2022 18:41
    0
    Aku ora ngerti siji-sijine, kedadeyan kasebut kedadeyan ing wilayah tanggung jawab Swedia lan Norwegia. Dadi wong lanang, masalah YOUR, carane nggoleki, nanging kanggo ijol kanggo karusakan miturut pikiran - YOU
    1. Zaurbek
      Zaurbek 11. november 2022 00:36
      +1
      Anggere ora ana ancaman paukuman, ora ana rasa wedi
  15. evgen1221
    evgen1221 10. november 2022 18:41
    0
    Lha piye maneh. Yen sampeyan ngapusi wong, sampeyan kudu mbuktekake lan sampeyan bisa mabur kanggo fitnah. Ngomong sing bener, ya, umume, dheweke bakal langsung mangan Swedia dhewe lan otoriter kanggo kabeh kalanggengan. Cara metu iku padha klelep piyambak, sp1-2 tau ana, lan kabeh wong ngimpi iku, uga, lan ing umum alesan wesi iku UFO miber saka centauri, nindakake ka ka ka lan mabur adoh.
  16. Roso 56
    Roso 56 10. november 2022 18:42
    0
    Lan sing bakal pracaya iki wong miskin, padha ora bakal ngapura kita Poltava.
  17. Ulan.1812
    Ulan.1812 10. november 2022 18:44
    0
    Sing padha bodho utawa soko kanggo muter tong minyak ing Amerika lan Inggris.
    Luwih becik pura-pura dadi selang.
  18. Horon
    Horon 10. november 2022 18:49
    +1
    Sampeyan bisa njeblug kabeh ngarep liyane lan mung mbutuhake Gazprom kanggo pindho rega gas.
    PS Yen sampeyan mikir sing ngarep iku layanan antimonopoli Federal, banjur sampeyan wis diapusi maneh, iki asosiasi Federal monopolists. wassat
  19. kain
    kain 10. november 2022 18:59
    0
    Ya, wong Swedia ... wong Swedia ...

    Reaksi sing paling nyerang yaiku 0, amarga aliran kasebut kudu nglilani sawetara telu tanker LNG menyang sisih ngisor ...
  20. Victor29
    Victor29 10. november 2022 19:00
    0
    Sing bledosan padha mbledhos 100% ngerti, sanajan dheweke saka Federasi Rusia, nanging tetep meneng pura-pura dadi bodho sing ora ngerti apa-apa bab spektrografi.
  21. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 10. november 2022 19:08
    0
    Aha! Mantan duvstvennitsa ora ngerti sapa sing nyuda kualitas iki! Lan aneh kenapa dheweke ora nyalahake Rusia babagan iki? Carane bungah Anglo-Saxon Russophobes lan psheks karo pools paddling bakal saka iki!
  22. Komentar wis dibusak.
  23. Romanenko
    Romanenko 10. november 2022 19:42
    0
    Apa sijine dhewe ing posisi bodho?
    Dheweke ora ngerti sapa sing ditambang, lan kanthi jumlah bahan peledak sing akeh banget, pipa?
    Iki dudu tambang, ing kene, miturut karusakane, yaiku bledosan sing dilengkapi teknik, luwih-luwih nggunakake bledosan bidirectional (amarga rong kawah ditemokake ing ngisor) supaya bisa nyebabake karusakan maksimal ing pipa.
    Volume bahan peledak kuwi mung bisa digawa nganggo kapal utawa kapal selam, ngomong babagan sawetara penggemar Russophobic ing trunks nglangi ireng, dheweke mung ora ngormati awake dhewe.
    Entri menyang perairan wilayah Swedia saka prau karo bahan peledak bisa ing rong kasus - FIRST prau Swedia dhewe, SECOND iku prau saka partners strategis.
    Ing kabeh kasus, kiriman bahan peledak ora bisa disepelekake, ing kasus iki, sampeyan bisa ngomong yen aku dudu aku lan omah iki dudu duweke tanpa ndeleng pangilon lan pasuryan ing bantal. Ing versi liyane, sampeyan mung bisa ngomong yen kita, panguwasa Swedia, iku bodho lengkap lan litters, kasebut kanthi teliti, meneng bab kedaden, amarga padha ora diijini kanggo ngomong.
    Kanggo gagasan kasar babagan massa pipa sing dicabut, aku bisa menehi pitunjuk - sing utama digodhog saka pipa segara, saben pipa ing tumpukan rata-rata dawane 11 meter, bobot saben pipa ing beton. "jaket" nganti 29 ton.
    Nanging, kanthi bledosan ing jero banyu, efek utama bledosan kasebut menyang arah relief tekanan, luwih gampang saka ngisor munggah, bisa nggawe corong (kawah) ing lemah ing ngisor pipa tanpa mlebu ing jero. lemah mung karo biaya banget serius.
    Banjur pamilik reservoir katon - Lan kita ora ngerti apa-apa ....
  24. Jsem_CZEKO68
    Jsem_CZEKO68 10. november 2022 20:18
    0
    Isih ana wektu kanggo mbales serangan teroris iki, aku percaya yen sapa sing nindakake iki ora bakal mbales ... bener Inggris ??
  25. Metallurg_2
    Metallurg_2 10. november 2022 20:30
    0
    Senajan Petrov lan Boshirov padha ora dipuntudhuh - lan thanks kanggo sing.
    1. nikel
      nikel 10. november 2022 20:53
      -1
      Lan yen Petrenko karo Bocharenko? Bezpeka uga pengin kamulyan.
  26. yowis
    yowis 10. november 2022 20:51
    0
    Sapa sing njeblug pipa gas? Dadi sampeyan nyebul. ("Kejahatan lan Paukuman" \\ F. M. Dostoevsky - Novel detektif. Diterusake).