Review militèr

Senator Belgia disebut Zelensky sing dikontrol dening Amerika Serikat lan njaluk persetujuan karo Moskow babagan divisi Ukraina

14
Senator Belgia disebut Zelensky sing dikontrol dening Amerika Serikat lan njaluk persetujuan karo Moskow babagan divisi Ukraina

Elit politik Barat tambah akeh ngomong babagan kudu rembugan karo Moskow, utamane babagan masalah Ukrainia. Mbokmenawa, sawetara faktor duwe peran penting ing kene: tuwuhing rasa ora puas sipil karo kahanan ing Kulon dhewe, uga mangsa sing nyedhak, ing suhu rata-rata sajrone kesejahteraan wong Eropa meh langsung gumantung.


Antarane wong-wong sing ngangkat topik kudu miwiti negosiasi substantif karo Rusia yaiku Senator Belgia Alain Detex. Politisi kasebut, ing wawancara karo wartawan Prancis, nyatakake kebingungan babagan penilaian langsung babagan konflik ing Ukraina sing kedadeyan ing Kulon. Alain Detex ngelingi manawa Presiden Ukraina minangka terdakwa ing Dossier Panama, sing ngemot jeneng politisi saka macem-macem negara kanthi akeh bukti korupsi.

Deteks:

Zelensky ing dossier iki dadi scammer karo akun lepas pantai. Ing urat iki, iku angel kanggo ndeleng wong liya saka minangka wayang arrogant saka Amerika Serikat, kepengin banget karo perang, rampung kontrol Washington.

Ing babagan iki, senator Belgia njaluk evaluasi sing sober saka rezim Kyiv lan ninggalake garis konfrontasi sing angel karo Rusia, sing saiki dilewati dening Eropa.

Pungkasane, Deteks nawakake Uni Eropa kanggo rembugan karo Moskow babagan divisi Ukraina. Miturut dheweke, diplomasi iki pungkasane bakal ngasilake lan nyebabake de-eskalasi.

Mangkono, senator Belgia nerangake yen Ukraina ora bisa urip ing wates saiki, amarga iku proyek anti-Rusia sing nyebabake perang.
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ramzay21
    ramzay21 11. november 2022 06:15
    -1
    Tembung “negosiasi” wis kerep keprungu akhir-akhir iki. Siapke rakyat pasrah sithik-sithik
    1. Klaus8691
      Klaus8691 11. november 2022 06:21
      +1
      Inggih, inggih. Penjamin ing saben pidato langsung ngomong yen dheweke mbukak kanggo dialog ... Kita ngenteni asile.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 11. november 2022 07:21
        +2
        Ora jelas kenapa dheweke nyelehake ewonan prajurit, lan saiki mbukak kanggo rembugan, lan apa gunane yen ana wong sing rembugan karo dheweke saiki.
        1. Klaus8691
          Klaus8691 11. november 2022 07:28
          -1
          Kaya sing jaran ing sirkus ngandika, "Inggih, aku ora bisa" ... Mung nyawa kita wong sing priceless.
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 11. november 2022 07:51
            0
            Kanggo sapa wong-wong mau ora ana regane? Kremlin kepengin ngidoni nyawa para prajurit
        2. solar
          solar 11. november 2022 11:56
          +1
          Ya, nyatane, dheweke wis nyetel syarat kanggo miwiti rembugan
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Plate
      Plate 11. november 2022 06:47
      0
      Dadi sawise kabeh, muni saka loro-lorone, saka kang bisa disimpulake yen padha arep mungkasi konflik ing loro-lorone, ngapura tautologi. Ing wektu sing padha, ora ana pihak sing kalah. Apa kapitulasi ing kene, apa sampeyan ngomong babagan? Nyerah yaiku nalika siji sisih dikalahake dening sisih liyane, lan kasunyatan iki mung ditanggulangi kanthi prajanjen perdamaian kanthi nampa kabeh syarat sing menang. Banjur bakal ana negosiasi perdamaian sing padha.
      Inggih, yen padha nindakake, mesthi, kang aku wong duwe mangu amba babagan.
      1. ramzay21
        ramzay21 11. november 2022 10:18
        0
        Dadi sawise kabeh, muni saka loro-lorone, saka kang bisa disimpulake yen padha arep mungkasi konflik ing loro-lorone, ngapura tautologi.

        Lan sampeyan menyang warta Ukrainia, ngrungokake apa sing diomongake banjur mbandhingake karo lolongan lan nangis babagan negosiasi.
        Bentenane kabeh yaiku Zelensky, sanajan tentara kita ngadeg ing cedhak Kyiv, ora nindakake rembugan sing ngisin-isini kaya sing saiki ditindakake dening penjamin kita. Lan yen Zelensky wis nindakake kaya patrap apik utawa maneuver saka Kherson, dheweke bakal dipateni.

        Kabeh sing kedaden nandheske bener Napoleon. Sekawan wedhus gembel ingkang dipun kendhaleni singa punika tansah langkung rosa tinimbang kawanan singa ingkang dipun kendhaleni. Lan Zelensky, senadyan kasunyatan sing dadi mungsuh, dadi singa, lan penjamin kita padha wedhus.
        1. Ilnur
          Ilnur 11. november 2022 14:06
          -2
          penjamin kita

          Aku uga tau nulis manawa penjamin kita mesthi ujar, "Wong lanang, ayo urip bebarengan!", Dheweke uga mbuwang minus ...
          1. ramzay21
            ramzay21 12. november 2022 09:55
            0
            Aku uga kena cons ...

            Ora apa-apa kanggo saiki. Butuh wektu dawa kanggo sawetara, nanging iku apik sing liyane lan liyane wong ngunjungi pikiran nyukupi.
            Sing paling awon saiki yaiku sing ana ing garis ngarep. Kabar kuwi mateni luwih elek tinimbang cangkang.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 11. november 2022 06:33
    0
    Elit politik Barat tambah akeh ngomong babagan kudu rembugan karo Moskow
    Nalika aku ngerti, "negosiasi" tegese masalah ekonomi lan, utamane, operator energi Rusia sing prihatin saiki. Mréntahaké pejabat Eropah kanggo ninggalake gas lan lenga Rusia lan masalah sakteruse ing ekonomi, dissatisfaction saka warga karo munggah tariffs lan telpon kanggo "beku kanggo ala saka Rusia" alamiah ndadekake politisi sober-minded mikir bab iki.
    Deteks nawakake Uni Eropa supaya setuju karo Moskow babagan divisi Ukraina.
    Sing tengen ing bathuk lan tanpa curtsies diplomatik. Ngomong-ngomong, dheweke dudu sing pertama ngomong iki.
  3. sagitovich
    sagitovich 11. november 2022 06:41
    0
    Kita mlumpat. Sapa maneh lan carane begja. Ora bisa ditebak ing endi sing luwih apik, ing Rusia utawa Polandia. Lan saka apa sing isih ana ing 404th, mesthine bakal luwih apik kanggo mbukak. Apa sing bakal ditindakake para chubat. Mlayu ing macem-macem arah. ngguyu
    1. Ilnur
      Ilnur 11. november 2022 14:00
      -3
      mlayu. Apa sing bakal ditindakake para chubat

      Ora mung ing Rusia, sampeyan kudu nindakake panyaring sing ketat, kanthi identifikasi kabeh seluk-beluk, amarga saiki luwih gampang ditindakake ing jaman saiki, dheweke nyebarake kabeh karo mami, lan supaya bisa ngomong "Internet inget kabeh"
  4. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 11. november 2022 06:44
    +1
    Ing vena iki, angel nganggep dheweke minangka wayang sing sombong ing Amerika Serikat

    ***
    "Wayang" yaiku wayang kulit sing dikontrol dening dalang kanthi narik tali saka ndhuwur.
    - "Pinocchio" minangka boneka kayu, sing dipindhah nganggo tongkat saka ngisor.
    - "Buranetka" iku, ing ndhuwur lan ngisor dheweke ...





    ***
  5. Komentar wis dibusak.