Review militèr

Pentagon janji bakal mbantu Ukraina mbangun sistem pertahanan udara berlapis

23
Pentagon janji bakal mbantu Ukraina mbangun sistem pertahanan udara berlapis

Ukraina pengin mbangun sistem anti-pesawat sing bisa dipercaya sing bisa ngalangi langit saka rudal lan drone Rusia, uga pesawat, lan Amerika Serikat bakal mbantu. Iki diumumake dening Wakil Sekretaris Pers Pentagon Sabrina Singh.


A briefing kanggo wartawan dianakaké ing Departemen Pertahanan AS, ing ngendi topik ngatur sistem pertahanan udara ing Ukraina lan peran Amerika Serikat ing kabeh iki diangkat. Juru bicara Pentagon njamin pers manawa militer AS ngupayakake nggawe sistem pertahanan udara berlapis ing Ukraina, nyedhiyakake sistem anti-pesawat saka macem-macem kisaran. Miturut Singh, sistem anti-pesawat sing diwenehake dening AS lan sekutu Eropa nuduhake "efisiensi dhuwur" ing medan perang.

Kita ngrekam sukses sawetara sistem sing diwenehake. Kita, nyatane, nggawe (...) jaringan sistem pertahanan udara kanthi jarak sing beda-beda, apa rudal kanggo sistem pertahanan udara Hawk utawa IRIS-T (...) utawa diwenehake dening sistem pertahanan udara Avenger. Kabeh mau duwe macem-macem, kabeh menehi kontribusi sing beda kanggo medan perang, sing ndadekake APU efektif.

dheweke ngandika.

Juru bicara Pentagon ngelingi yen Kyiv uga nampa sistem anti-pesawat NASAMS Norwegia, kabeh sistem sing dikirim kudu digabungake menyang sistem siji, kanthi bantuan Amerika Serikat, mesthine, kanggo nggawe "kubah sing ora bisa ditembus" kanggo rudal Rusia. lan pesawat.

Sadurungé kacarita Spanyol bakal nyedhiyakake Ukraina karo rong sistem pertahanan udara MIM-23 HAWK tambahan kanggo papat sing wis dikirim, lan Amerika Serikat bakal nransfer papat sistem anti-pesawat jarak pendek AN / TWQ-1 Avenger, uga tambahan. misil menyang sistem pertahanan udara HAWK, ing paket bantuan militer anyar. Uga, rong sistem pertahanan udara NASAMS lan baterei Spada / Skyguard Aspide wis dikirim menyang Ukraina.
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bali
    bali 11. november 2022 07:13
    -1
    hi Apa dheweke bakal nyedhiyakake peralatan karo kru? Ali carane? Svidomo wis disiapake lan dilatih?
  2. CombatSnail
    CombatSnail 11. november 2022 07:16
    +4
    Lan MO bakal ngenteni. Lan nalika konsumsi rudal mundhak sacara signifikan utawa mandheg mabur, dheweke bakal nggawe rai kaget kaya biasane.
    1. novel66
      novel66 11. november 2022 07:56
      -1
      dadi akeh Kyiv lan banjur ora kabeh cedhak
      1. CombatSnail
        CombatSnail 11. november 2022 08:33
        0
        Iki mung jumlah sing diumumake, nanging pira sing bakal dakkirim?
      2. Loro diploma
        Loro diploma 11. november 2022 17:55
        -1
        Saka apa? Saka janji Shoigu lan dongeng Konashenkov? Ya, gampang.
    2. DimCorvus
      DimCorvus 11. november 2022 19:41
      -2
      Iki kabeh menarik, mesthi, nanging ayo dadi luwih mundane, mangsa bakal teka - apa sampeyan wis nyedhiyakake kayu bakar kanggo kompor potbelly? Ya, dheweke bakal nyegat, kita ngerti carane nyegat - dheweke nembak kabeh rudal, sawetara rudal ngrusak infrastruktur.
  3. Ratibor_A
    Ratibor_A 11. november 2022 07:16
    +8
    AS lan Uni Eropa mirsani carane kita nindakake operasi militer lan mbangun maneh angkatan bersenjata lan taktik perang, dheweke bakal nyoba ing Ukraina, gerakan apik kita mbantu wong-wong mau, ternyata kita mung mulang NATO carane kanggo nglawan kita luwih efektif. Yagene kita nindakake iki? Sapa sing nindakake iki kanthi kekuwatan kita? Iku mung ngapusi.
    1. Wiji2014
      Wiji2014 11. november 2022 07:33
      0
      Bakal menarik yen kubah iki digawe kanthi bantuan sistem lawas lan anyar. Lan dheweke bakal nggawe! Apa sing bakal dirusak Konashenkov lan apa sing bakal ditindakake dening penerbangan upacara sing dibanggakake! Sawise kabeh, malah saiki dheweke duwe masalah ing ndhuwur langit !!! Ya, lan soko kaliber lan Iskanders (saka cedhak Belgorod) mandegake. Mungkin ana sing ngerti sebabe!
      1. PSih2097
        PSih2097 11. november 2022 09:59
        -2
        Mangkene carane Thaads bakal digawa karo patriot, banjur kita bisa ngomong babagan pertahanan udara berlapis, nanging kanthi nyatane diumumake kanthi eksklusif kutha cilik, ora mungkin sampeyan bisa nggawe "kubah sing ora bisa ditembus" mung ing jumlah kasebut .. . Dheweke bakal kerja kanthi eksklusif saka ambushes.
      2. Vladimir80
        Vladimir80 11. november 2022 10:04
        0
        nalika ana "kubah" ing pinggiran, Konyushenko bakal terus ngandhani bab sing padha (kaya ramalan cuaca - ora cocog karo bebener, nanging siaran TV kudu diisi)
    2. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 11. november 2022 07:35
      0
      Ya langsung weruh sapa lan endi ......................
  4. rotmistr60
    rotmistr60 11. november 2022 07:20
    -3
    Amerika Serikat bakal mbantu dheweke ing babagan iki. Iki diumumake dening Wakil Sekretaris Pers Pentagon Sabrina Singh.
    Inggih, yen wakil dhéwé, lan malah sekretaris penet, janji, banjur Ukraina kudu "tenang" kanggo langit. Kanggo mbangun sistem pertahanan udara sing bisa dipercaya ing negara sing wis perang, sawetara sistem pertahanan udara lan stasiun lokasi Amerika (Jerman, Prancis, Spanyol ...) ora cukup. Pertahanan udara sing bisa dipercaya dibangun sajrone pirang-pirang taun, kanthi njupuk pasukan lan sarana sing kasedhiya. Mbok sawetara wilayah bakal bantuan kanggo nutupi, nanging ora luwih.
  5. AAC
    AAC 11. november 2022 07:20
    -2
    Kita mung pengin ngupayakake kabeh strategi perang sing bisa ditindakake. Kita main Civilization. Aku ora seneng carane dijupuk setengah donya - miwiti maneh. Lan kakehan.
    1. Pankrat25
      Pankrat25 11. november 2022 07:33
      +4
      Ora kita, nanging kita, padha ngupayakake kabeh strategi perang sing bisa ditindakake lan saiki mung nggawe provokasi nggunakake senjata sing luwih kuat kanthi cara sing paling aktif, kanthi sengaja nggawe stalemate, mung mokal kanggo menang karo strategi saiki. , Mulane, salah siji tentrem isin padha karo asor, utawa mundhakaken totoan, aplikasi gegaman luwih kuat, tk. operasi lapangan konvensional ing sisih kulon wis katon ing lan aktif latihan maneh lan nglengkapi tentara.
      1. andrey682006
        andrey682006 11. november 2022 07:56
        -1
        Ngunggahake tarif menyang ambang nuklir? Lan ing ngendi jaminan manawa dheweke ora bakal nyebabake serangan nuklir kanthi cara iki? Apa padha aktif latihan maneh lan rearming? Apa sampeyan ngomong babagan Polandia? Babagan kontrak sing ditandatangani nganti pirang-pirang taun?
  6. andrey682006
    andrey682006 11. november 2022 07:46
    -4
    Iku ora realistis kanggo nggawe sistem pertahanan udara berlapis ing Ukraina, lan malah ing wangun "kubah impenetrable", karo kabeh kepinginan saka Amerika. Iku dawa lan larang, lan asil ora dijamin. Kajaba asil kasebut diumumake dening wong kaya Klitschko kanthi "16 misil mabur, 16 ditembak mudhun lan loro njeblug ing fasilitas daya." Nyatane, Amerika nggawe statement populis dhukungan kanggo Ukraina, mbantu dheweke nggawe komunikasi lan jaringan pangolahan informasi, nguji sistem pertahanan udara Ukrainia, Eropa, Rusia ing kondisi pertempuran lan sinau taktik panggunaane.
  7. Foundling
    Foundling 11. november 2022 08:25
    -2
    Ojo dumeh. Saiki ora nganti Ukraina. Klompok 700th dheweke ngalami latihan, persenjataan lan koordinasi 6 wulan ing negara-negara NATO. Kita ora. Padha sniffed pungkasan. Mulane, 300 ewu mung bakal menang sawetara wektu kanggo pisanan. Dideleng saka kedadeyan, ora ana wong liya sing ngerti. Nanging dinamika banget negatif, negara kritis.
    1. Loro diploma
      Loro diploma 11. november 2022 17:54
      -1
      Apa sing kedadeyan sabanjure yaiku kedadeyan ing taun 1917. Ing antarane 300 iki, 299 ora bakal perang, apamaneh mati amarga rencana militer sing licik.
  8. Arcady007
    Arcady007 11. november 2022 09:01
    +1
    Dheweke ngrasakake kelemahane tentara Rusia lan saiki Ukraina bakal kebanjiran karo macem-macem gaman lan akeh.
  9. Bonifasius
    Bonifasius 11. november 2022 09:01
    +2
    Aku bakal weruh Yankees banget scrupulously nurture lan nglindhungi Babi!
    Apa sampeyan ngelingi sejarah negara endi sing dijaga Washington kanthi ati-ati? - ora ana!
  10. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 11. november 2022 11:19
    0
    Iki carane edan sampeyan kudu terus percaya ing Pentagon, AS lan EU.
  11. Loro diploma
    Loro diploma 11. november 2022 17:50
    0
    Kanggo apa? Ora perlu, wis ana sing ngomong-ngomong sing setuju karo kabeh jinis rembugan tanpa syarat. Ora liya bakal njaluk asylum politik.
  12. Suslin
    Suslin 11. november 2022 17:54
    -1
    Iki wektu kanggo kompleks industri militer kanggo nyepetake produksi Tornado MLRS lan nyepetake pelabuhan ing Segara Ireng lan terowongan ing Carpathians menyang neraka. Banjur supaya wong-wong mau nyoba ngirim kabeh bantuan menyang Ukrobanderite kanthi manual.