Review militèr

China ngenalake sistem pertahanan udara anyar FK-3000 kanthi pilihan kanggo nglawan UAV

13
China ngenalake sistem pertahanan udara anyar FK-3000 kanthi pilihan kanggo nglawan UAV

Ing 13th International Aviation and Space Salon Airshow China-2022, sing ditindakake ing Zhuhai, sistem bedhil rudal anti-pesawat (ZRPK) FK-3000 paling anyar ditampilake. Iki digawe ing perusahaan CASIC - China Aerospace Science & Industry Corporation (China Aerospace Science and Industry Corporation).


ZRPK diselehake ing sasis mobil all-wheel drive telung poros kanthi kabin sing dilindhungi kanthi apik. Mriem otomatis 30-mm, rudal anti-pesawat lan peralatan khusus dipasang ing sasis. Komplek bisa digunakake ing sembarang wektu dina. Ing model sing ditampilake ing pameran, loro blok dipasang bebarengan - siji karo enem pluru gedhe, liyane karo 48 senjata cilik.

ZRPK Cina bisa ngancurake macem-macem target udara lan lemah sing ana ing jarak 300 meter nganti 1200 meter menyang kompleks kasebut. Bisa digunakake kanggo pertahanan udara fasilitas militer lan sipil.

Nuansa sing kapisah yaiku kemungkinan operasi ZRPK ing kendaraan udara tanpa awak cilik. Kaya sing kita deleng ing kampanye militer anyar, yaiku perang ing Suriah, Libya, Karabakh utawa operasi militer khusus ing Ukraina, pasukan kasebut tambah akeh nggunakake kendaraan udara tanpa awak kanggo pengintaian lan pengawasan, lan nyerang posisi mungsuh.

Pangembang Cina wis adaptasi ZRPK kanggo ngatasi target sing padha - pengintaian lan serangan drone. Kanggo ngrusak wong-wong mau, direncanakake nggunakake misil cilik sing diselehake ing sasis kompleks kasebut.

13 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 11. november 2022 10:12
    0
    UAV dadi 1 meter saka kompleks, ternyata ATGM bisa nindakake apa wae sing dikarepake? 300 meter ora typo?
    1. Popuas
      Popuas 11. november 2022 10:15
      +1
      Nanging, kanggo drone pengintaian, kayata Mavik ... uga nglawan kamikaze, tutup obyek kasebut! Banjur, mbok menawa, kompleks liyane bakal digunakake hi
      1. trafllot1832
        trafllot1832 11. november 2022 10:22
        0
        hi Saora-orane wong Tionghoa wis ngurusi masalah drone ing garis ngarep, nanging bab iki mesthi ora kanggo garis ngarep.
        1. Popuas
          Popuas 11. november 2022 19:48
          -1
          Blade wong bodho Ya, ditulis ing basa Rusia ... kanggo pertahanan fasilitas militer lan sipil! recourse ...
    2. kredo
      kredo 11. november 2022 10:35
      0
      Apa kita ora bisa nginstal ing Terminator BMPT, comrades, pangembang domestik lan jenderal? prajurit
    3. Kosh
      Kosh 11. november 2022 10:43
      +1
      Typo, ana nganti 12000 meter.
      Punika karakteristik kinerja ing poster, sampeyan bisa ndeleng sawetara saka 0,3 kanggo 12 km.
      1. mbayar
        mbayar 12. november 2022 01:10
        0
        Kutipan saka Kosh
        Typo, ana nganti 12000 meter.

        Pranyata metu ing-Shell, nanging ana akeh pluru. Minangka obat kanggo grombolan drone, solusi kasebut, ing prinsip, ora ala.
    4. loki565
      loki565 11. november 2022 10:45
      +2
      Iku luwih typo kene, malah meriam 30mm bisa nganti 4km. Lan bab iku apik, utamané kanggo serangan massive saka drones kamikaze
    5. wong pinter
      wong pinter 11. november 2022 15:02
      0
      Typo mesthi, saka 300m kanggo 12 km. Iki sing dikandhakake wartawan ing pungkasan video kasebut.
  2. Arkadich
    Arkadich 11. november 2022 10:22
    +3
    Ing situs liyane 12000. Mbenerake typo.
  3. gas113
    gas113 11. november 2022 15:07
    0
    Ide iki apik banget. Iku tetep karo sumelang kanggo ngelingi proyek "Morpheus"
    1. D16
      D16 11. november 2022 21:26
      0
      Morpheus mesthine duwe peluncuran vertikal. Iki minangka ide sing apik kanggo pertempuran cedhak. Iku. apa sing ditindakake wong Cina, siji-siji, dudu sing nyewa. Paling ora ana papat. Lan iki gol banget kanggo ninggalake garis ngarep kanthi aman.
  4. yuriy55
    yuriy55 13. november 2022 08:57
    0
    China ngenalake sistem pertahanan udara anyar FK-3000 kanthi pilihan kanggo nglawan UAV

    Kaya kabeh, nanging prasaja ... Komplek kasebut ora cocog karo kita ... Kabeh departemen Chemezov ora bakal bisa nyedhiyakake siji instalasi kanthi rudal (Wis !!! 48 potongan) ...
    Lan, khas, DIPRESENTASI!!! DIBUAT!!!