Review militèr

Pungkasan wengi, Angkatan Bersenjata RF terus nyerang fasilitas militer lan kritis saka rezim Kyiv.

32
Pungkasan wengi, Angkatan Bersenjata RF terus nyerang fasilitas militer lan kritis saka rezim Kyiv.

Gubernur wilayah Vinnytsia sing dikuwasani Kyiv, Sergei Borzov, ujar ing saluran Telegram dheweke yen fasilitas infrastruktur kritis wis kena ing bengi iki. Ngendi persis apa target sing kena lan apa jinis projectile utawa drone, kepala wilayah Ukrainia ora nemtokake.


11 November diwiwiti kanthi kuatir. Maneh ana hit ing salah sawijining fasilitas infrastruktur kritis ing wilayah Vinnitsa

pejabat Ukrainia wrote, nambah sing ora ana korban saka serangan.

Panguwasa ing telung wilayah Ukrainia nglaporake tandha serangan udara ing wayah wengi. Miturut peta tandha online saka Kementerian Urusan Digital Ukraina, sirene muni ing wilayah Khmelnitsky, Vinnitsa, Odessa, Cherkasy, Kirovohrad, Mykolaiv, Poltava lan Dnepropetrovsk. Kajaba iku, tandha udhara dilaporake ing wilayah sing dikuwasani Kyiv ing wilayah Zaporozhye lan Kherson.

Salah sawijining publik Rusia nyatakake yen kira-kira jam pitu esuk, rong rudal Angkatan Bersenjata Rusia mabur kanthi presisi sing tepat menyang titik perbaikan kanggo peralatan militer Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah perusahaan pertanian cedhak Volnyansk, ing wilayah kasebut. sementara dikuwasani bagéan saka wilayah Zaporozhye Rusia. Basis lan peralatan ndandani rusak.

Serangan digawe ing target mungsuh ing Nikolaev.

Elinga yen Angkatan Bersenjata RF wis nyerang fasilitas energi, pertahanan lan komunikasi Ukraina wiwit 10 Oktober. Panguwasa Ukraina ngumumake karusakan babagan 40% infrastruktur energi.

Sadurungé, Presiden Zelensky, mangsuli pitakonan saka wartawan apa dheweke bakal rawuh ing KTT G20 mbesuk ing Indonesia, mangsuli yen dheweke bakal melu liwat link video. Ing wektu sing padha, Zelensky nambahake yen dheweke bakal ngomong karo peserta puncak yen listrik ora dipateni ing Kiev.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
MO RF
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dva36
    dva36 11. november 2022 09:23
    +2
    perang aneh. maju mundur rong langkah.
    1. Wiji2014
      Wiji2014 11. november 2022 09:31
      +9
      Kita mogok lan mogok, nanging Ukraina terus maju lan maju. Yen ora kanggo pukulan, iku medeni kanggo mikir apa bakal kelakon. (Zelensky mbokmenawa lungguh ing Kremlin!!!)
      1. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 11. november 2022 10:06
        +1
        Kita ngetrapake sethithik, kutha-kutha ora dipateni, logistik normal. Kaliber / Iskander sing larang - mbangun pabrik kanggo produksi, tuku peluncur roket jarak jauh, sing angel dingerteni ing endi wae?
        1. Hitriy Zhuk
          Hitriy Zhuk 11. november 2022 22:04
          -1
          Bakal + 10 warheads ngatasi masalah.
          Ora carp ora masalah.
      2. belovvladimir
        belovvladimir 11. november 2022 14:23
        +1
        Sadurungé, Presiden Zelensky, mangsuli pitakonan saka wartawan apa dheweke bakal rawuh ing KTT G20 mbesuk ing Indonesia, mangsuli yen dheweke bakal melu liwat link video. Ing wektu sing padha, Zelensky nambahake yen dheweke bakal ngomong karo peserta puncak yen listrik ora dipateni ing Kiev.
        Apa listrik, apa puncak, kanggo njagong quietly ing bunker, digunakake kabeh limo Lucy bakal wring metu daya!
  2. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 11. november 2022 09:25
    +6
    Kepinginan Kulon kanggo ngaktifake pasokan senjata menyang Kyiv, nggunakake negara kasebut minangka battering ram marang Rusia menehi Federasi Rusia alesan kanggo numpes infrastruktur transportasi Ukraina, ngandika Vladimir Dzhabarov, wakil kepala pisanan saka panitia internasional. Dewan Federasi.

    Iku apik yen kesadaran teka ing sasi 9 saka perang aneh, nanging Shoigu utawa Putin kudu ngandika iki. Dadi kita bakal ngerti kabutuhan siji-siji, apa? Sampeyan ndeleng, ing pungkasan kampanye, kabeh wong bakal ngerti, kalebu penjamin Vladimir Leopoldovich. Inggih, jujur, kaya jerapah.
    Yen kita ora ngrusak logistik, mula Kherson ora bakal dadi wates pungkasan saka regrouping. Saka tapel wates anyar, Himars mabur menyang wates server Crimea. We ninggalake Kherson sabenere amarga u.k.r.a.m. lan logistik numpes.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 11. november 2022 09:52
      +2
      Kutipan: Ivan Ivanov
      Yen kita ora ngrusak logistik, mula Kherson ora bakal dadi wates pungkasan saka regrouping.

      Ninggalake Kherson, kudu dirusak (aku nulis iki kanthi bener) gardu listrik, sumber banyu, saluran pembuangan lan pusat komunikasi.
    2. Wiji2014
      Wiji2014 11. november 2022 09:56
      +2
      Lan "khimars" wis makarya kanthi apik lan makarya, ora preduli apa sing diomongake. Nanging endi sing ora ana tandhingane? Mbokmenawa kabeh ing situs web VO macet!
  3. Carlos Hall
    Carlos Hall 11. november 2022 09:26
    -6
    Ora selangkah mundur. Nglindhungi Kherson lan ngrusak infrastruktur energi Ukraina
    1. Murmur 55
      Murmur 55 11. november 2022 09:30
      0
      Carlos Hall hi, ing pangertèn nglindhungi Kherson ?!
      1. Paul Siebert
        Paul Siebert 11. november 2022 09:50
        +1
        Kutipan: Murmur 55
        Carlos Hall hi, ing pangertèn nglindhungi Kherson ?!

        Kelakon, Ropot.
        Carlos wis seminggu ngombe. Aku ora meri marang sing sober. Omben-omben anyar dijamin! nglirik
    2. tihonmarine
      tihonmarine 11. november 2022 09:58
      +2
      Kutipan saka Carlos Sala
      Ora selangkah mundur. Nglindhungi Kherson lan ngrusak infrastruktur energi Ukraina

      Prajurit Rusia ngandhani carane redeployment pasukan Rusia menyang bank kiwa Dnieper.

      Sawise kaputusan Rusia pindhah menyang bank kiwa Dnieper ing wilayah Kherson, nasionalis Ukrainia terus shelling. Angkatan Bersenjata Ukraina sengaja nyerang penyeberangan, nembak menyang tentara sing metu.

      "Mungsuh lagi nyabrang! Menembak, nyatane, ing mburi! Bengi bakal angel banget. Ndongakake sing lanang!" - ngandika ing saluran telegram "Arkangel Pasukan Khusus Z".
      Daniil Bezsonov, Wakil Menteri Informasi DPR, uga nulis babagan keruwetan kahanan ing Kherson ing Web. Ing saluran telegram, dheweke nyathet ing ngisor iki: "Prajurit nulis saka arah Kherson. Kahanan kasebut angel. Mungsuh nyerang persimpangan lan pinggir kiwa. Artileri kita uga kerja, nanging mungsuh ora mandheg. Kita ndedonga kanggo kita. Iki wengi sing angel banget. ."
      Nanging, dheweke njaluk supaya ora gupuh: "Babagan pengelompokan 20 ewu ing persimpangan, informasi kasebut ora bisa dipercaya. Penarikan pasukan ora diwiwiti dina iki. Bagian utama klompok kasebut wis suwe ana ing sisih kiwa, adoh saka kali. , Njaluk wong-wong mau supaya mandheg panik, lan ing wektu sing padha nambahake yen ora perlu "ngetutake isi TSIPSOty."
      "Ya, ana wong lanang sing durung mangkat, nanging alon-alon metu lan lunga kanthi sukses, ya, ya, wong Ukrainia nembak ing persimpangan, ing prinsip, mung iki sing bisa ditindakake, kita ninggalake wektu sing suwe. wektu kepungkur pertahanan udara kita sukses, ana sing teka ing pinggir kiwa .UPD: akeh wong sing metu ing dina liyane", - nyathet ing saluran "Arkangel Pasukan Khusus Z".
  4. Edas
    Edas 11. november 2022 09:32
    0
    Bakal lucu yen Hymers mabur menyang Crimea minggu ngarep
    1. alex-pmr
      alex-pmr 11. november 2022 09:40
      +1
      pamikiran pisanan sing muncul sawise woro-woro saka "mundur" pasukan saka Kherson
  5. 30 ing
    30 ing 11. november 2022 09:33
    +1
    Kita wis mbangun Ukraina iki karo kabeh Kakaisaran Rusia lan USSR kanggo sawetara atus taun.
    Ora gampang dipisahake kabeh.
    Iku mesthi ora bakal bisa ing setahun.
    Sayange yen karya mbah buyut kita tindak menyang pengkhianat marang wong-wong Svidozhido-Bandera sing degenerasi ... sing ngedol kalbu, sing, ing asas, ora tau ana, tanah kaluhuran buyut sing mulya lan mbah kakung menyang Ziono-Amerika Soros, Rothschild, Rockefeller ... lan menehi wong sing manggon ing Ukraina dadi perbudakan .. .--- Apa apa ? " Dadi kita kudu siji Kamenangan , siji kanggo kabeh , kita ora bakal ngadeg munggah kanggo rega ! " . Alasan kita bener! Musuh internasional wis dikalahake ...
    1. Murmur 55
      Murmur 55 11. november 2022 09:42
      +4
      30 ing hiApa sing sampeyan usulake, nyawiji, nyawiji, percaya? Delengen ing ngarepe wong-wong, padha ngadeg mati yen perlu, ing mburi ora nglumpukake dhuwit sing ringkih kanggo amunisi, banjur pesenan lan kabeh karya ora ana gunane, mungsuh wis ngguyu lan kita, apa sampeyan propose pracaya, sing kabeh bakal ngganti, lan apa ???
      1. 30 ing
        30 ing 11. november 2022 10:06
        +1
        Kutipan: Murmur 55
        30 ing hiApa sing sampeyan usulake, nyawiji, nyawiji, percaya? Delengen ing ngarepe wong-wong, padha ngadeg mati yen perlu, ing mburi ora nglumpukake dhuwit sing ringkih kanggo amunisi, banjur pesenan lan kabeh karya ora ana gunane, mungsuh wis ngguyu lan kita, apa sampeyan propose pracaya, sing kabeh bakal ngganti, lan apa ???
        Apa sing dakkarepake? Aja kelangan ati, aja bzdet, aja whine ... Iku kanggo kita sing lungguh ing mburi kanggo macem-macem alasan. Lan kanggo mbantu wong lanang sabisa ... Dadi kita bakal menang. Lan takon sing kuwasa kanggo kabeh brothel iki. ora bisa? Dadi wektune ngaso. lan diadili kanggo kabeh sing wis ditindakake. Dadi ayo menang.
  6. Murmur 55
    Murmur 55 11. november 2022 09:35
    +9
    Ing latar mburi acara Kherson, kabar babagan kasunyatan manawa rong toko ndandani disabetake kanthi akurasi ing endi wae, ora ana apa-apa, nyerang struktur kritis? Apa listrik mati? Ana sing ora dirungokake sajrone 4 dina babagan shutdown lan interupsi sing bakal nyegah Angkatan Bersenjata Ukraina saka operasi ing ngarep. Oh, lan apa sing dikarepake sawetara minggu kepungkur.
    1. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 11. november 2022 09:45
      +6
      Tengen wingi, Keosayan ngandika ing Solovyov - wong tahan, nanging iritasi accumulates ing wong. Sawise 8 taun nari penjamin, aku ora ngandel marang wiwitan sing nemtokake nganti dheweke rampung. Tk uga ana ing wiwitan NWO, nalika rong dina sabanjure dheweke nundha operasi kasebut kanthi dekrit! amarga Ze mumbled soko bab rembugan.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 11. november 2022 09:48
        0
        Ivan Ivanov, supaya bisa uga ana sing nyoba nggayuh iki?
        1. Ivan Ivanov
          Ivan Ivanov 11. november 2022 10:06
          0
          Pitakonan iki sapa wong-wong mau, kenapa wong sing tanggung jawab ora nggatekake?
      2. Plate
        Plate 11. november 2022 10:15
        -3
        Kutipan: Ivan Ivanov
        wong ngidinke, nanging wong nglumpukake gangguan

        Iritasi, yen akumulasi, amarga rega ing toko lan omah lan layanan komunal. Nanging ing babagan iki, kahanan kasebut ora saya apik utawa luwih elek ing jaman kepungkur (yen mung ana ing kerangka sing wis dikenal :)). Aku yakin yen mayoritas warga Rusia ora kasengsem ing NWO sing langsung pegel amarga iku.
      3. solar
        solar 11. november 2022 14:34
        -1
        Sawise 8 taun nari penjamin

        wiwit kapan ngitung 8 taun?
  7. roket757
    roket757 11. november 2022 09:53
    +2
    Pungkasan wengi, Angkatan Bersenjata RF terus nyerang fasilitas militer lan kritis saka rezim Kyiv.
    . Tanpa infrastruktur energi, iku ora urip maneh, nanging kaslametané.
    Ora mung wong modern sing bakal nandhang sangsara, produksi industri ora bisa digunakake.
  8. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 11. november 2022 09:57
    0
    A prestasi gedhe - sirens krungu saindhenging Ukraina! Ya, padha bisa diuripake tanpa serangan kita, kanggo nyegah. Nanging kita bakal REPORT!
  9. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 11. november 2022 11:16
    +2
    Sing nalika kabeh kreteg ing sadawane Dnieper saka Chernihiv kanggo Zaporozhye wis numpes, nalika nglereni jotosan saka korps tentara inflicted ing Sumy, Kharkov, bank kiwa Kyiv lan Dnepropetrovsk, banjur kita bisa ngomong karo kapercayan sing operasi militèr khusus lagi ditindakake. , nalika NWO minangka operasi militer aneh.
  10. Al Manah
    Al Manah 11. november 2022 12:00
    +1
    Kutipan: 30 vis
    Lan takon kekuwatan kanggo kabeh omah bordil iki

    Mulai, banjur crita babagan sukses.
  11. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 11. november 2022 13:00
    0
    Kenapa hubungan kasebut? Perasaan sing ora bakal ana pungkasan ing NWO. Ngapunten prajurit.
  12. Alexander Rasmukhambetov
    Alexander Rasmukhambetov 12. november 2022 11:51
    0
    Kabeh bakal apik.................
  13. Pribadi89
    Pribadi89 12. november 2022 11:54
    -1
    Serangan aneh ing infrastruktur kritis, lan kreteg ing Dnieper kanthi cara aneh katon saka konsep iki, kaya depot lokomotif diesel lan stasiun persimpangan wis ditarik ing panggonan transshipment saka ukuran Eropa menyang ukuran model kita. Gas, nalika ngliwati Ukraina, uga ora dadi infrastruktur kritis, nanging kita bakal terus ngomong babagan patriotisme, garis abang lan kabeh rencana licik Pak Presiden.
    1. Victorovich
      Victorovich 12. november 2022 20:59
      0
      Sapa sing ora menehi dhuwit - padha ngalahake. Lan sapa sing nggawa dhuwit yen perlu - kita ora ngebom ...
      kapitalisme

  14. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 13. november 2022 01:02
    0
    Yagene aku rumangsa yen pimpinan Rusia ana ing sawetara jinis gupuh sepi, kaya-kaya lagi macet ing rawa lan ora ngerti carane metu saka iku?
    Ketoke, salah siji sanksi wiwit tumindak banget painfully, utawa wong pengaruh ing rombongan presiden banget nentang perang serius karo Ukraina ... Utawa pilihan katelu iku ono gunane kanggo wong penting banget ing Rusia kanggo nindakake sistem pertahanan diri. supaya wong dadi disillusioned karo panguwasa lan aran ngiyanati.
    Kabeh serangan langka sing ora efektif ing infrastruktur lan sikap manusiawi menyang jembatan lan logistik Ukroreich ora bisa dingerteni. Wis wektune presiden kita mikir - apa sing dikarepake ditindakake kanthi tumindak kaya ngono? Prestasi tujuan NWO lan kamenangan ing Kulon utawa kekalahan Rusia lan nesu wong?
    Aku elinga nalika tentara mlebu ing Moskow, aku ngelingi Yeltsin ing tank, aku kelingan carane tank ditembak ing gedung pamaréntah, carane padha nyerbu pusat televisi, carane padha ulig wong karo batalyon.
    Aku elinga kedadeyan ing Maidan ing Kyiv. Aku kelingan apa sing kedadeyan ing Kazakhstan nalika protes. Iki kedadeyan nalika panguwasa ngidoni pendapat rakyat, lan Kulon babagan gelombang iki nglakokake tugase, nyurung lan ndhukung kerusuhan. Aku ora pengin iki ing Rusia. Ora perlu! Muga-muga presiden wis sadar, tangi lan mungkasi omong kosong iki kanthi mundur lan ijol-ijolan kutha lan tanah kita kanggo bathi lan modal wong liya. Yagene kudu miwiti NWO, banjur mundur? Utawa padha bodho banget sing ora ngandel yen Kulon lan NATO bakal ndhukung Ukraina?! Banjur kepinteran apa sing kita duweni, para panguwasa kaya apa sing ora ngerti apa-apa? Akeh pitakonan. Lan ora ana jawaban. Lan mung siji pangarep-arep tetep.