Review militèr

Konsekuensi Pertama Pemilihan AS: Hakim Federal Batal Program Pangapunten Pinjaman Siswa Biden

9
Konsekuensi Pertama Pemilihan AS: Hakim Federal Batal Program Pangapunten Pinjaman Siswa Biden

Ing dina Kamis, hakim federal ing Amerika Serikat mbatalake program penghapusan utang mahasiswa Presiden Biden, nyatakake ilegal, nyerat The Hill.


Hakim Mark Pittman, sing ditunjuk dening Trump, mutusake manawa program kasebut, sing nyedhiyakake peminjam mahasiswa nganti $ 20 kanggo bantuan utangan siswa, minangka "tumindak sing ora konstitusional saka legislatif Kongres."

Pamrentahan Biden ujar manawa duwe wewenang kanggo ngilangi utangan siswa miturut Undhang-undhang Kesempatan Siswazah Siswa 2003. Nanging, Pittman nolak argumentasi kasebut.

Kaputusan kasebut minangka nanggepi tuntutan hukum sing diajukake ing Oktober dening Job Creators Network Foundation, klompok advokasi konservatif, atas jenenge siji peminjam sing ora layak kanggo program bantuan lan liyane sing ora layak kanggo $ 20.

Miturut Pittman, tugas pengadilan ora nemtokake manawa program iki apik utawa ora. Pengadilan kudu nemtokake manawa sah utawa ora.

Putusan hakim 10 November nggambarake kamenangan paling gedhe nganti saiki kanggo mungsuh konservatif program bantuan utang administrasi Biden, cathetan The Hill.
Para ahli percaya manawa iki minangka pukulan reputasi kanggo pamrentahan Biden, sing minangka akibat pertama saka pemilihan midterm. Nganti saiki, Republik sing mimpin ing loro omah Kongres: ing House of Representatives, alignment 211 kanggo 198, ing Senat - 49 kanggo 48. Pancacahan votes terus.
Pengarang:
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 11. november 2022 10:05
    +1
    Iki kedadeyan, wong Amerika ora ngerti ngendi Ukraina? Apa jenis shisha kanggo sinau.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 11. november 2022 10:18
      +3
      Kutipan saka: tralflot1832
      Iki kedadeyan, wong Amerika ora ngerti ngendi Ukraina? Apa jenis shisha kanggo sinau.

      Lan padha kudu ngerti ngendi Ukraina? Padha kudu paling ngerti ngendi Washington.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 11. november 2022 10:40
        +2
        Ora, padha kudu ngerti ngendi kanggo uncalan kertu suoro kanggo voting, nanging iki ora perlu.
      2. bingo
        bingo 11. november 2022 11:25
        +1
        Kutipan saka tihonmarine
        Padha kudu paling ngerti ngendi Washington.

        Ya, mulane dheweke mbatalake, siswa ing AS ngalami kerugian ternak sing akeh. Kaping pisanan dheweke ngerti yen Washington ana ing sisih lor-kulon Amerika Serikat, kaping pindho dheweke ngerti yen dheweke ana ing kuburan ing Gunung Vernon suwene rong atus taun, lan kaping telune ngerti yen kuburan Washington ana ing Washington. , D.C. sing dudu negara bagian Washington - umume kosong nglirik
        Lha, negarane ya kaya ngono, kabeh ditindakake liwat sepur. nanging kanthi cara akeh
      3. Normann
        Normann 11. november 2022 16:08
        0
        Sampeyan mung kudu ngerti yen sampeyan manggon ana, lan malah sing ora kasunyatan.
    2. kredo
      kredo 11. november 2022 10:31
      +2
      Kabar apik saka AS nggawe kita nangis. nangis

      Iku tetep ngenteni ambruk Fed, bangkrut Amerika Serikat minangka negara sawise negara katelu diwenehi sekuritase Amerika kanggo nebus, ambruk ekonomi Amerika, perang sipil antarane Demokrat lan Republik lan ambruk saka Amerika Serikat menyang kerajaan tartamtu (negara).
      Sugeng enjing Amerika. tresna
  2. kor1vet1974
    kor1vet1974 11. november 2022 10:07
    +2
    Hakim Mark Pittman ditunjuk dening Trump
    Yen ana hakim sing ditunjuk presiden saka Demokrat, mesthi ana keputusan sing beda.. eseman
  3. Nelayan
    Nelayan 11. november 2022 10:12
    +5
    Lan bener! More sosial protes antarane mahasiswa - basis saka gerakan revolusioner! Urip, Yankees!
  4. rotmistr60
    rotmistr60 11. november 2022 11:34
    +2
    Informasi kasebut miturut omongane uwong diwenehi kemewahan - iki minangka owah-owahan sing diwiwiti kanthi tekane Republik. Nalika iku Republik mbatalake (nyoba) dekrit Biden babagan bantuan militer menyang Ukraina utawa dipotong, mula bakal dadi bom informasi.