Review militèr

Perdhana Mentri Hungaria Orban dielingake saka risiko luwih tarik Eropah menyang konflik Ukraina

20
Perdhana Mentri Hungaria Orban dielingake saka risiko luwih tarik Eropah menyang konflik Ukraina

Uni Eropa saya akeh melu konflik bersenjata ing wilayah Ukraina. Iki dicritakake dening Perdana Menteri Hungaria Viktor Orban, ngandika ing puncak Organisasi Negara-negara Turki.


Miturut Orban, Uni Eropa pisanan mutusake kanggo nyedhiyakake senjata non-matih menyang Ukraina. Banjur negara-negara Eropa kanthi lancar ngalih menyang pasokan lethal gaman. Langkah sabanjure yaiku latihan personel militer Ukrainia ing wilayah negara-negara Uni Eropa, ing pusat pelatihan sing diatur dening tentara Eropa.

Ing mangsa cedhak, Eropah bakal njupuk ing beban financial saka pangopènan nyata Ukraina, rusak dening konflik. Ketoke, Orban uga ora seneng karo wektu iki: biaya finansial sing gedhe kanggo ndhukung Ukraina ora nyumbang kanggo ningkatake ekonomi lan kualitas urip populasi negara-negara Eropa.

Eropa wis ngadhepi krisis energi, kanthi inflasi rega energi lan produk panganan. Nyatane, pamrentah Eropa wis rampung dadi satelit Amerika Serikat, nglirwakake kepentingan wargane kanggo kepentingan geopolitik Washington. Tumindak pamrentah Éropah sing kaya mengkono mung nyumbang kanggo ngrusak Eropa kanthi ekonomi lan politik.

Perdhana Mentri Hongaria sepisan maneh nyuarakake posisi Budapest: pamrentah Hongaria nganggep tugas utamane ing konteks acara ing Ukraina kanggo njaluk persetujuan gencatan senjata lan wiwitan negosiasi perdamaian antarane Kyiv lan Moskow. Posisi Orban iki ora bisa ngurmati, amarga Hongaria minangka siji-sijine negara Uni Eropa sing nduduhake pendekatan sing mandiri kanggo masalah Ukrainia lan ora gelem nuruti kabijakan Washington lan Brussels kanggo nambah konflik.
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Murmur 55
    Murmur 55 11. november 2022 12:11
    0
    Ya mati endi maneh?! Iku tetep mung kanggo resmi ngirim prajurit E.S., lan kabeh wong wis dangu melu, sing ngoyak senjata, kang Eureka, kang ndhukung ngarep karo data lan informasi, umume kabeh ing bisnis.
    1. kredo
      kredo 11. november 2022 12:20
      0
      Inggih, babagan ngormati posisi Hongaria lan Orban ing konflik ing Ukraina, aku bakal nambani tanpa pathos.
      Ora mungkin konflik iki dhewe banget ngganggu Orban, amarga dheweke ora duwe apa-apa kaya nalika dheweke ngebom Yugoslavia, Libya, Suriah, Irak utawa Afghanistan, sing tegese iki dudu babagan konflik iki, nanging babagan dhuwit. wis diwènèhaké marang Ukraina lan ana liyane kanggo menehi ing volume luwih gedhe ana, kanggo ngrugekake negara EU, utamané sing dietung ing dhuwit iki minangka subsidi non-refundable. nangis

      Orban pancen bener mung siji - luwih akeh dhuwit menyang Ukraina, luwih sithik dhuwit bakal tetep ana ing EU. Iku kasunyatan.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 11. november 2022 12:31
        0
        kredo hi, Kepemimpinan E. S., kaya nalika soldering, bakal tetep dadi, padha bakal ngancem bisnis karo sanksi lan bakal suda, lan pendapat saka Eropah biasa wis dawa violet kanggo panguwasa lan perusahaan, wong lanang karo karet teken bakal burrage. lan nerangake marang saben wong sing ora setuju apa sing apik lan sing ora apik.
      2. skeptik2
        skeptik2 11. november 2022 13:29
        -1
        Quote: kredo
        Orban pancen bener mung siji - luwih akeh dhuwit menyang Ukraina, luwih sithik dhuwit bakal tetep ana ing EU. Iku kasunyatan.

        Iku kasunyatan.
        Nanging ora mesthi manawa ing EU, pratelan Perdana Menteri Hungaria Orban dirungokake kanthi ati-ati. Lan padha worth bobot ing emas.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 11. november 2022 12:29
      0
      Kutipan: Murmur 55
      Ya mati endi maneh?! Iku tetep mung prajurit E.S. resmi ngirim, lan kabeh wong wis melu kanggo dangu

      Nanging apa ora mung 5 tentara bayaran ing Zaporozhye, utawa prajurit NATO sing nganggo seragam Ukrainia, sing paling akeh teka saka Eropa, dudu "prajurit EU" iki?
      1. Murmur 55
        Murmur 55 11. november 2022 12:34
        0
        tihonmarine, dadi ya, TAPI durung resmi ana.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 11. november 2022 12:54
          +1
          Kutipan: Murmur 55
          dadi ya, nanging durung resmi ana.

          Oalah! Resmi, utawa ora resmi, nanging mateni wong lanang Rusia. Nalika padha resmi, perang liyane bakal diwiwiti ing kene, kanthi senjata beda. Lan saiki Uni Eropa wis perang karo Rusia, kanthi kekuwatan lan utama! Lan dheweke malah mbangun pabrik bebarengan karo wong Eropa ing Republik Ceko.
  2. vitvit123
    vitvit123 11. november 2022 12:12
    -3
    Sawise "sukses" kita kaget yen wong liya nyoba nyingkirake awake dhewe saka partisipasi ing perang.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 11. november 2022 12:21
      0
      vitvit123 hi, uga, wong Hungaria wiwitane pengin ora dadi duweke, dudu duweke, ayo ndeleng suwene suwene.
  3. tukang cuci
    tukang cuci 11. november 2022 12:14
    -6
    Mesthine, Eropa bakal ditarik ing latar mburi regroupings. Ora ana sing tresna marang wong sing ringkih.

    Malah artikel iki ujar manawa pangiriman diwiwiti kanthi senjata sing ora bisa nyebabake, banjur mboko sithik wiwit ngirim sing wis mateni, nanging kenapa? Ya, amarga ing Februari-Maret ana kemungkinan dhuwur banget yen Ukraina bakal nyerah. Nanging saiki sasi, telung sasi, setengah taun liwat lan Eropah weruh - nanging Ukraina ora nyerah, apa maneh, iku bali wilayah sawijining langkah dening langkah, kang tegese Gusti Allah piyambak (dewa perang) dhawuh kanggo bantuan karo senjata. lan peralatan.
    1. aku wani_perasan_
      aku wani_perasan_ 11. november 2022 12:22
      -2
      Kampanye ... ing Rusia, wong wuta warna dadi kuwasa.
      Wong-wong mau dhawuh marang militèr kanggo nggambar garis abang kanggo mungsuh, nanging dheweke ora weruh yen dheweke kosong.
      Nelangsa...
      Iki minangka alesan liyane kenapa ora ana sing wedi marang Rusia maneh.
      Lan ora suwe dheweke bakal mulai nyuwek ...
  4. trafllot1832
    trafllot1832 11. november 2022 12:15
    +1
    Dadi Polandia wis perang ing Ukraina dening ewu.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 11. november 2022 12:24
      +1
      trafllot1832 hi, Polandia duwe kapentingan "trump" dhewe ing Kyiv, mulane, kanggo nglatih militan ing perang nyata, kanggo ndeleng carane Angkatan Bersenjata Ukraina disusun saka njero, kanggo nyopir Ukraina menyang utang yen bisa. Telung wilayah ora mung kanggo Warsaw.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 11. november 2022 12:30
        0
        hi Inggih, kanggo wiwitan, supaya padha fertilize tanah Ukrainia.
  5. Bai
    Bai 11. november 2022 12:24
    +1
    Sawise Biden ngumumake pasokan rudal kanthi jarak 257 km menyang Ukraina, Rusia mung duwe 2 pilihan: ilang NMD utawa miwiti perang nyata. ukuran lengkap
  6. rotmistr60
    rotmistr60 11. november 2022 12:25
    0
    Eropa bakal njupuk beban finansial saka pangopènan nyata Ukraina sing dirusak dening konflik kasebut.
    Apa sing isih dikarepake kanggo "kabungahan" saka populasi lan ekonomi. Mbokmenawa, pejabat Eropah, sing wis dadi stupefied dening Russophobia, duwe sawetara masalah dhewe. Wong Amerika sing apik, kanthi bantuan anak didik, kanthi sistematis nyuda Eropa dadi 0.
  7. Vovk
    Vovk 11. november 2022 12:26
    -1
    Ya Ya Ya.
    Iku dadi "ala" ing Eropah - wis ngadhepi krisis energi, inflasi ing prices energi lan pangan ... medeni, mung bab "luwe", "beku" bakal nyusup ing dhengkul menyang Rusia ... Eropa ana ing "antrian" dadi ...
  8. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 11. november 2022 12:30
    -1
    Ora ing wektu kanggo statement. Aja ngrusak dhuwur.
    Kepiye ing "Game of Thrones" dening J. Martin?
    Wong sing paling rentan ing perang dadi nalika dheweke mabur.
    Wong sing mlayu kanggo prajurit iku kaya kewan sing tatu - dheweke ngelak kanggo mateni. (karo)
  9. APASUS
    APASUS 11. november 2022 12:46
    +1
    Orban minangka wong sing dibuang ing EU, kaya Erdogan. Ora ana sing peduli karo pendapate, Amerika wis tuku Uni Eropa kanthi sakabehe lan dipotong dadi potongan.
    Aku ora ngerti apa sing bakal ditindakake dening Amerika, nanging aku mikir dheweke kudu nembak pesawat Polandia. Ing sisa-sisa pesawat kasebut bakal nemokake gunung paspor Rusia .............. ..........
  10. evgen1221
    evgen1221 11. november 2022 14:32
    0
    Libya, Irak, Yugoslavia lan negara liyane, West mbalek menyang pancake kanggo kurang. Lan ing kene karo Hongaria, dheweke ora katon kaya awake dhewe. Kayane demarches ostentatious iki dening Orban disusun kanggo ngalihake manungsa waé lan ngalahake sumber daya mirah kanggo Eropah liwat jinis Hungaria recalcitrant.