Review militèr

Pejabat Bank Sentral Eropa: Puncak inflasi ing EU durung teka

23
Pejabat Bank Sentral Eropa: Puncak inflasi ing EU durung teka

Salah sawijining anggota Dewan Gubernur Bank Sentral Eropa (ECB), uga kepala Bank Sentral Malta, Edward Scicluna, nggawe statement ing wawancara karo CNBC babagan kahanan ekonomi ing Eropa. Minangka ahli ekonomi nyathet, puncak inflasi ing zona euro lan Uni Eropa sacara sakabehe durung teka. Dheweke uga ngakoni yen krisis Ukrainia terus duwe pengaruh negatif marang pertumbuhan rega, lan pangurangane bakal bisa ditindakake mung sawise pungkasan konflik.


Senadyan kabeh tantangan sing saiki diadhepi dening negara-negara Uni Eropa, pejabat kasebut isih duwe pendapat yen wutah rega bisa mudhun. Nanging, nalika interlocutor njlentrehake, kahanan kasebut isih ora jelas, lan ECB, uga kudu ngandelake data sing teka saka agensi liyane.

Pernyataan Amerika Serikat lan Jerman manawa perdamaian bakal teka kanthi cepet isih dianggep cukup skeptis, nanging tembung iki wis menehi inspirasi kanggo para investor.

- nerangake pejabat.
Sadurungé, informasi bocor menyang media yen Amerika Serikat nandhang tekanan marang Ukraina supaya sing terakhir bakal nyatakake kesiapan kanggo penyelesaian diplomatik konflik kasebut. Présidhèn Ukraina Volodymyr Zelensky, ing siji, ngandika sing bakal njagong mudhun ing meja rembugan mung yen Rusia tundhuk karo limang syarat. Lan syarat sing paling penting yaiku mundurake pasukan Rusia saka wilayah Ukrainia (ing pangerten babagan rezim Kyiv).

Krisis energi akut wis rampung dadi faktor penentu, minangka asil saka inflasi ngalahaken sawijining sajarah cathetan ing zona euro.

Sasi kepungkur, wutah rega konsumen luwih murah tinimbang sing dikarepake, miturut data anyar. Miturut saluran TV, iki bisa uga kedadeyan amarga inflasi isih alon nanging mesthi mudhun.

Ing September 2021, zona euro nyathet kenaikan rega 3,4%, sing dadi nilai paling dhuwur kanggo pisanan sajrone 13 taun. Wis ing Oktober 2022, inflasi tekan rekor paling dhuwur 10,7%. Ing sawetara negara EU, wis ngluwihi tandha 20%.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Screenshot saka video
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SaLaR
    SaLaR 11. november 2022 19:36
    +7
    Inggih, matur nuwun Gusti .. yen ora, kita padha kuwatir banget ...
    1. Syurik70
      Syurik70 11. november 2022 19:45
      -2
      Puncak inflasi ing EU durung teka

      Saben pucuk duwe pucuk. Sawise iku ana nyuda.
      Iku dudu puncak. Iki minangka corkscrew. Ora kaya puncak, ora bakal ana kelanjutan ing mburi spin.
      EU bakal ambruk.
      Mesakaké. Dheweke banget ngganggu Amerika Serikat saka intrik kita, amarga uga kudu ngontrol EU.
    2. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 11. november 2022 19:54
      +3
      Perasaan yen ora ana sing anyar sing diciptakake lan dheweke miwiti lagu lawas babagan perkara utama - "Lan ing Amerika, wong ireng kekurangan gizi!"
      Sing nyata - umume, ora peduli babagan tarif ing EU, AS, Australia, cuaca apa sing ana ing musim dingin, lsp.
      Kayane topik sing wis dadi luwih relevan yaiku apa kabeh wis cocog karo kita lan yen ora, banjur apa lan kapan kita bakal nindakake kanggo ndandani.
      1. Vasilenko Vladimir
        Vasilenko Vladimir 11. november 2022 20:23
        +1
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Lan ing Amerika, wong ireng kekurangan gizi!

        uga, kaya, ing asas, iku ora dadi bener, pitakonan iku kanggo kula, Gusti Allah ngapura Afromaksimov saka Menara Condong Pisa.
        1. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 11. november 2022 20:27
          +1
          Ya, iku sing dakkarepake - ora masalah apa-apa lan kepiye negara liya. Sampeyan luwih penting
        2. tihonmarine
          tihonmarine 11. november 2022 21:41
          0
          Kutipan: Vladimir Vasilenko
          Lan ing Amerika, wong ireng kekurangan gizi!

          Inggih, iku bener ora supaya bener

          Sampeyan kudu kerja lan mangan.
          1. Vasilenko Vladimir
            Vasilenko Vladimir 11. november 2022 22:49
            +1
            Negro lan karya ing pesawat podo karo
          2. Deso
            Deso 12. november 2022 04:08
            0
            Sampeyan kudu kerja lan mangan.
            Sampeyan ora kudu kerja. Ayo dadi luwih apik kanggo ngatur Maidan lan ngatur pogrom.
  2. trafllot1832
    trafllot1832 11. november 2022 19:39
    +1
    Upah mundhak kanthi tingkat inflasi ing EU? Kaya biasane, ing kasus kaya mengkono, "pekerja keras" kanthi kualifikasi sing kurang lan sopir taksi bakal nandhang sangsara, nanging bisnis kanggo kaendahan wanita ora bakal nandhang sangsara.
  3. Pereira
    Pereira 11. november 2022 19:42
    +6
    Dheweke bakal slamet. Apa kapentingan kita?
    1. antivirus
      antivirus 11. november 2022 19:50
      -7
      Dhuwit kita ana.
      Eropah saka Lissssssbonu kanggo Vladik.
      We are bagéan saka errands EU-mlaku.
  4. Fangaro
    Fangaro 11. november 2022 19:44
    -4
    Secara teoritis, Barat siap nimbang pilihan kanggo mungkasi NWO ing sadawane tapel wates wektu tartamtu.
    Padha bisa dingerteni. Dheweke nyoba kekuwatane lan kekuatan kita. Teknik sing relatif anyar diuji. Dheweke ora kelangan prajurite. Sampeyan bisa bali menyang donya. Kanggo nerusake pertumbuhan ekonomi negara-negara Uni Eropa, AS, Kanada, Australia, Jepang.
    Sampeyan bisa menehi pendapat ing negara liya ....
    Saka sudut pandange, kabeh logis.
    Bener, dheweke lali takon marang peserta NWO.
    1. solar
      solar 11. november 2022 20:36
      0
      Secara teoritis, Barat siap nimbang pilihan kanggo mungkasi NWO ing sadawane tapel wates wektu tartamtu.

      sopo sing ngomong ngono?
    2. tihonmarine
      tihonmarine 11. november 2022 21:45
      0
      Kutipan saka Fangaro
      Secara teoritis, Barat siap nimbang pilihan kanggo mungkasi NWO ing sadawane tapel wates wektu tartamtu.

      Iku wis kedaden - Perang Rusia-Turki pisanan lan malah luwih pitung saurutan. Aku ora ana sing lungguh kene pengin perang Rusia-Sumeria kapindho, lan bisa uga perang katelu.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 11. november 2022 19:49
    +3
    Ana siji panandha apik ing EU, iki pub. Ora ana penutupan massal, tegese kabeh apik karo wong-wong mau. Aku ngawasi loro pub ing Inggris, padha bisa lan ora jotosan ing mustache.
    1. Zorov
      Zorov 11. november 2022 19:57
      0
      Kutipan saka: tralflot1832
      Ana siji tandha apik ing EU, iki pub. Ora ana penutupan massal, supaya kabeh apik karo wong-wong mau.

      Tycoons mundur kabeh produksi saka EU, menyang AS lan China .. Freebie saka Rusia wis rampung!
      Apa Eropah bakal nguripake menyang, siji mung bisa guess .. Toleransi ing kabeh kamulyan bakal diwiwiti lan tembung "Sampeyan malah ora ngerti apa sing wis rampung .." Saiki padha muni luwih relevan saka tau. sajarah ..Nanging Nazisme ora bakal ditoleransi! prajurit
    2. Alex Nevs
      Alex Nevs 11. november 2022 20:01
      -1
      Ayo njaluk rincian liyane. Pivnushki? Lan kang? Ora langsung?
      1. Komentar wis dibusak.
    3. Inquisitor
      Inquisitor 11. november 2022 23:40
      -1
      Ing 404 nganti saiki Ing klub kabeh jinis nits muter, iki isih ora dadi indikator yen ana sing apik.
  6. Ulan.1812
    Ulan.1812 11. november 2022 20:06
    0
    Kabeh kasunyatan iki narik kawigaten kula mung saka siji sudhut, supaya bisa ngomong - carane iki mengaruhi kahanan ing ngarep.
    Ora, lan mulane warta iki ora menarik banget kanggo aku.
    Iku masalahe, ayo padha ngatasi dhewe.
    Saiki, yen dheweke ngumumake yen dheweke mandhegake pasokan peralatan lan pendanaan rezim Nazi ing Kyiv, mula bakal dadi menarik.
  7. bingo
    bingo 11. november 2022 20:21
    -2
    Schnelle crawling drang osten! Und ana capitulated!
    1. trafllot1832
      trafllot1832 11. november 2022 20:33
      +1
      Aben isih! Sprechen ze Deutsch! Hamburg, Reeperbahn kaput? ombenan !
  8. Fangaro
    Fangaro 11. november 2022 20:39
    -1
    Kutipan saka solar
    Secara teoritis, Barat siap nimbang pilihan kanggo mungkasi NWO ing sadawane tapel wates wektu tartamtu.

    sopo sing ngomong ngono?


    Apa bener saben wong sing ngomong apa-apa mesthi dicritakake wong liya?
    Banjur langsung, sing takon sampeyan takon?
  9. roket757
    roket757 11. november 2022 22:28
    0
    Dheweke uga ngakoni yen krisis Ukrainia terus duwe pengaruh negatif marang pertumbuhan rega, lan pangurangane bakal bisa ditindakake mung sawise konflik rampung.
    . Serius? Lan carane, aku takon.
    Nalika masalah muncul amarga alasan politik, para politisi bisa ngatasi masalah kasebut. Nalika masalah ekonomi dadi jero, kepiye cara ngatasi? Lan pungkasane, dheweke ditanggulangi, kanthi tenang, kanthi tenang, paling ora ???