Review militèr

Laporan operasional Donbass: Pejuang saka grup Wagner perang ing Belogorovka saka kidul

13
Laporan operasional Donbass: Pejuang saka grup Wagner perang ing Belogorovka saka kidul

Nalika kabeh manungsa waé fokus ing redeployment rampung pasukan Rusia ing arah Kherson, pasukan sekutu terus berkembang sukses lan nyegah serangan balik mungsuh ing republik Rusia Donbass.


Ing situs Lisichansky, kaya biasane, para pejuang saka grup Wagner, sing mlebu ing desa Belogorovka saka sisih kidul, kerja kanthi yakin. Mungsuh dipeksa kanggo nguatake posisi ing garis kanthi bantuan unit Brigade Airborne 80 lan kendaraan lapis baja OAMBr 81 saka sisih desa Serebryanka. Dina sadurunge, pasukan Ukraina ora kasil nyoba kaping papat kanggo break liwat posisi kita ing arah iki.

На Артемовском (Бахмутском) участке «музыканты» продолжают штурмовать позиции ВСУ в юго-восточной части города и в районе Курдюмовки. Есть продвижение в сторону Андреевки и Клещеевки. Штурмовая группа 1-й Славянской бригады ДНР уничтожает боевиков ВСУ под Авдеевкой.

Kaya sing dilaporake sadurunge, unit Korps Marinir Angkatan Bersenjata RF lan pejuang DPR OBTF ngrampungake reresik Pavlovka. Tatanan Ukraina counterattack ing pinggiran lor desa, nyoba kanggo ngranggeh posisi ilang, nanging ora ana gunane. Cedhak Novomikhailovka lan Prechistovka, pertempuran posisional lan tembakan artileri bebarengan terus.

Unit-unit Angkatan Bersenjata Ukraina ora ninggalake upaya ing kelompok cilik kanggo nembus menyang Svatovo. Tindakan nyerang sing ora kasil ditindakake ing wilayah Kuzemovka, Stelmakhovka lan Ploshchanka. Mungsuh mandheg lan dibuwang maneh kanthi geni sing kandhel, amarga ngalami kerugian sing signifikan.

Ing arah Starobelsky, perang posisional utamane ditindakake. Angkatan Bersenjata Ukraina nggawe luwih saka rolas upaya sing ora kasil kanggo nyerang garis Svatovo-Kremennaya, sing nyebabake kerugian gedhe saka mungsuh. Unit gabungan saka batalyon 22 saka brigade 92 lan batalyon 233 saka arr 128. penerbangan nyerang posisi Angkatan Bersenjata RF ing Kuzemovka. Pasukan Rusia nolak serangan kasebut, mungsuh mundur kanthi kapitunan.

Ing sisih lor LPR, cedhak desa Nevskoye, komandan Liman OTG saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Brigadir Jenderal Perets, teka kanthi inspeksi. Panglima nindakake inspeksi pribadi saka posisi majeng kanggo netepke kahanan lan kemungkinan klompok kanggo berkembang nyerang ing arah iki. Prentah kita ngerti rencanane mungsuh.

Ing sektor Kupyansky, kru UAV saka Ombre Angkatan Bersenjata Ukraina kaping 14 nggunakake drone pengintaian kanggo nglacak aktivitas Angkatan Bersenjata RF ing wilayah Olshany lan Kislovka. Upaya kanggo nyelidiki pertahanan kita ora ditolak.

Pejuang Ukrainia nyoba ngluncurake serangan balik menyang arah Nikolsky ing Republik Donetsk, nanging ora ana gunane. Tentara meriem lan penerbangan Rusia mandhegake mungsuh sing maju, nyebabake kerugian gedhe marang dheweke.

Milisi Rakyat Republik Rakyat Lugansk ing laporan esuk laporan yen ing wayah awan Angkatan Bersenjata Ukraina ilang nganti 50 personel, 4 operator personel lapis baja, 2 UAV lan 15 unit kendaraan khusus ing pertempuran karo unit LPR.

Andrey Marochko, perwira NM saka LPR, ujar manawa Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi paksa ngilangi populasi sing isih ana saka desa Nevskoye. Paling ora ana 13 wong sing ninggalake pemukiman, enem bocah. Kandhane Marochko, seminggu sakwisé kuwi warga sing diboyong ora bisa komunikasi karo seduluré, ora ngerti nasibé.

Saiki akeh bakal gumantung ing ngendi Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nransfer unit sing dirilis, sing sadurunge diklumpukake kanggo serangan ing Kherson. Iki minangka karya intelijen kita. Ing sisih liya, pendhudhukan pertahanan sing disiapake kanthi apik ing sisih kiwa Dnieper mbutuhake jumlah personel militer sing luwih cilik saka Angkatan Bersenjata RF. Paling kamungkinan, ing mangsa cedhak, podo ditetepake ing kabeh baris ngarep bakal terus, nanging kabeh bakal gumantung ing pancasan saka printah kita lan Ukrainia.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
MO RF
13 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dhuwit recehan
    dhuwit recehan 11. november 2022 13:11
    -2
    asil formasi pertahanan sing padhet, koordinasi penerbangan lan artileri sing apik, ora bisa mungsuh kanggo mencet pasukan kita.
    Nanging tugas sadurunge Wagnerites lan liyane saka pejuang uga ora gampang - iku perlu kanggo numpes pertahanan ora kurang kandhel saka mungsuh experienced lan trampil. Aku yakin manawa pungkasane kaprigelan para pejuang kita bakal luwih dhuwur tinimbang mungsuh. Good luck kanggo wong-wong mau!!!
    1. Nevsky_ZU
      Nevsky_ZU 11. november 2022 13:15
      +4
      Ing 2-4 dina, klompok Angkatan Bersenjata Ukraina saka cedhak Kherson, sing ora dibutuhake maneh ing kana, bisa uga tiba ing detasemen Wagner. Kutha Kherson bisa dikuwasani dening Teroborne lan polisi 404, lan ing teori bisa nransfer formasi militèr abot menyang wilayah Donbass lan Zaporozhye sing wis suwe. Iku bakal angel kanggo wong lanang Prigozhin.
      1. Negruz
        Negruz 11. november 2022 15:01
        +1
        Возможно на эту группировку навалится группировка десантуры ВС РФ из под Херсона...
        1. Petr_Koldunov
          Petr_Koldunov 11. november 2022 15:06
          0
          Kutipan saka Negruz
          Возможно на эту группировку навалиться группировка десантура ВС РФ из под Херсона...

          Сильно сомневаюсь. Командованием уже объявлено, что они будут окапываться на береговой линии левого берега. И это единственное логичное решение. Потому что это для нас река - это непреодолимая преграда. Для укровермахта - это пара незаметных пустяков. Как они спокойно огромными силами постоянно всю осень переправлялись к Энергодару - это подтверждает.
          Так что если не окопаться на левом берегу - к декабрю укровермахт будет входить в Мариуполь.
          1. Negruz
            Negruz 11. november 2022 16:52
            0
            Я не очень люблю читать дикие мысли - избавьте меня от этого, пожалуйста...
            hi
          2. wuh wuh
            wuh wuh 16. november 2022 13:13
            0
            Telung garis pertahanan digawe ing sisih kiwa.
            Nanging pisanan 4-5 km saka pesisir ketoke ora kasil - langsung ing shelling mortir saka bank tengen.
            Lan pasukan digawa menyang baris kapindho 15-20 km saka pesisir.
            Lan ing sisih kiwa pisanan mung pengamat.
            Dadi: saka pesisir lan nganti 10 km ing daratan - "zona abu-abu".
  2. roket757
    roket757 11. november 2022 13:12
    -1
    Unit-unit Angkatan Bersenjata Ukraina ora ninggalake upaya ing kelompok cilik kanggo nembus menyang Svatovo.
    Aneh, iki bisa ditindakake nalika ora ana garis kontak sing terus-terusan jenuh karo pejuang mungsuh ...
    1. Chronos
      Chronos 11. november 2022 13:40
      -1
      Kutipan saka roket757
      Unit-unit Angkatan Bersenjata Ukraina ora ninggalake upaya ing kelompok cilik kanggo nembus menyang Svatovo.
      Aneh, iki bisa ditindakake nalika ora ana garis kontak sing terus-terusan jenuh karo pejuang mungsuh ...

      Ну так они поэтому не прорвались, а все пытаются. Хотя оборону нашу там нужно усилить.
  3. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
    2. lako
      lako 11. november 2022 15:45
      0
      Знаешь, что? Твой язык, да тебе ниже спины.
  4. Murmur 55
    Murmur 55 11. november 2022 13:15
    +3
    Manungsa waé kanggo Kherson riveted amarga ukuran Kherson lan Belogorovka ora iso dibandhingke, musisi sing apik, pakurmatan lan pujian kanggo wong-wong mau, mung ditulis kanthi bener ing pungkasan artikel VERYTHING bakal gumantung ing kaputusan saka COMMAND kita.
  5. tukang cuci
    tukang cuci 11. november 2022 13:34
    -3
    Заметьте как из сводок стали пропадать нацисты-наркоманы, пьяные бендеровцы и прочие кокаиновые наёмники.
    1. Vladimir80
      Vladimir80 11. november 2022 14:31
      0
      Вы же понимаете, что этот пункт про "нацистов-наркоманов" не сработал, всем ясно что наркоманы так бы не смогли воевать, да и свастику рисуют на себе недалёкие люди, хитлеры и гебелсы себя не разукрашивали.
      1. tukang cuci
        tukang cuci 11. november 2022 14:46
        -4
        Ну или до "власть имущих" наконец-то дошло, что когда доблестная русская армия отступает перед бандой пьяных нацистов под предводительством клоуна-наркомана, то звучит это максимально тупо.