Review militèr

Ing Inggris, dheweke nemokake masalah karo kohesi unit ing latihan personel militer Ukrainia

92
Ing Inggris, dheweke nemokake masalah karo kohesi unit ing latihan personel militer Ukrainia

Ing pusat latihan ing Britania Raya, ing ngendi personel Angkatan Bersenjata Ukraina (AFU) dilatih, masalah sing rada serius wis diidentifikasi - unit duwe kohesi sing kurang, amarga prajurit dilatih minangka unit independen, lan dudu bagean tartamtu. unit. Iki ditulis dening The Financial Times.


Ing tanggal 25 Desember 2022, kira-kira 3000 rekrut tentara Ukraina bakal ngrampungake kursus kasebut ing Inggris. 7000 wong liyane wis dilatih, klompok pisanan miwiti sinau ing wulan Juni. Kursus latihan dhasar suwene limang minggu lan kalebu set minimal katrampilan tempur lan kawruh militer: nangani senjata api gaman, dhasar taktik unit infantri utawa keamanan cyber.

Sing nggumunake, ing tentara Inggris, kursus latihan dhasar kanggo prajurit infanteri yaiku 14 minggu - meh kaping telu luwih saka kanggo wong Ukrainia. Nanging prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina minangka "pakan meriam" kanggo Anglo-Saxon, lan mulane bisa disiapake kanthi cepet.

Nanging, iki ora malah titik. Militer Ukraina dilatih ing pusat Inggris minangka unit independen, ora minangka unit. Mulane, masalah utama latihan kasebut yaiku kekurangan kohesi unit lan koherensi tumindak. Akeh prajurit Ukrainia ora dijupuk bebarengan ing siji unit, amarga padha teka saka macem-macem bagean saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

Masalah iki sistemik. Kangge, ing mangsa cedhak, latihan prajurit Ukrainia bakal diwiwiti ing negara-negara Uni Eropa. Dheweke rencana nglatih paling ora 10 ewu personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina. Nanging, ora jelas manawa latihan kasebut bakal diatur miturut model Inggris, utawa apa EU bakal mutusake kanggo dipandu dening prinsip dhewe kanggo ngatur latihan personel tentara Ukraina.
Pengarang:
92 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. VAGNER
    VAGNER 12. november 2022 12:48
    -12
    Aku ora cukup kita kanggo "sinau" kanggo mimpin keprungu
    1. dmi.pris
      dmi.pris 12. november 2022 12:54
      + 10
      Aku ora ngerti "kuwe" akeh, nanging "dudu duweke" kanthi posisi gedhe, cukup wis disiapake ing kana.
    2. neworange88
      neworange88 12. november 2022 12:56
      +2
      Ing pangertèn kita iku sapa? prajurit

      "Rusia dudu negara biasa, iku negara sing kuat. Mesthine, Barat, dipimpin Amerika Serikat, nyerang Rusia meh tanpa watesan. Ing ngadhepi kabeh iki, Rusia, mesthine, nolak, "ujare Miturut Erdogan, Turki, kanthi tangane, nyoba ngerteni carane "mbukak koridor donya."

      https://ria.ru/20221112/erdogan-1831019737.html

      Aku malah ora ngerti carane nanggepi iki.
      Ing kahanan kasebut, Angkatan Bersenjata Ukraina bisa nggawe klompok 20-30 ewu wong, sing bakal langsung pindhah menyang Moskow. Ing 7-8 jam, kolom peralatan militer, yen ngliwati tapel wates ing wilayah Glukhov, bakal tekan ibukutha kanthi kacepetan 70 kilometer per jam, Ishchenko disaranake.
      Bebarengan karo iki, militan Ukrainia bisa ngontrol sawetara dalan strategis, tekan Moscow Ring Road lan luwih menyang Kremlin.Ilmuwan politik percaya yen pangembangan kahanan kasebut bisa ditindakake, amarga Rusia ora duwe pasukan serius ing rute kasebut. Angkatan Bersenjata Ukraina.

      https://topcor.ru/29274-rossijsko-ukrainskij-politolog-predskazal-pohod-vsu-do-moskvy.html
      1. ASAD
        ASAD 12. november 2022 13:03
        -1
        Sayange, aku kelalen, ana anggota forum kene ora dadi dawa ago, patriot, kang burned karo napalm karo footcloths dawa banget saka Internet.
        1. neworange88
          neworange88 12. november 2022 13:05
          0
          Kutipan saka ASAD
          Sayange, aku kelalen, ana anggota forum kene ora dadi dawa ago, patriot, kang burned karo napalm karo footcloths dawa banget saka Internet.


          Lan apa sing diterusake saka iki?
          1. ASAD
            ASAD 12. november 2022 14:22
            0
            Siji-sijine, kenapa patriot kaya Mikhan bocor?
        2. dmi.pris
          dmi.pris 12. november 2022 13:20
          +3
          Ngomong-ngomong, apa, miturut pendapat sampeyan, patriot "kobong karo napalm" saka kabeh jinis "zradniks lan tspsosshriks" sing ora pantes? Utawa isih dadi wong sing mikir sing ora njerit "Urrya" ing ecstasy! Babagan lan tanpa
          1. ASAD
            ASAD 12. november 2022 14:24
            +4
            Ya, aku ora ngerti, Mihan Gonzales Vitalik Call, miturut pendapatku, provokator lan dudu patriot.
            1. dmi.pris
              dmi.pris 12. november 2022 14:29
              +2
              Aku mikir sampeyan lagi mikir babagan liyane ... Nanging oh, ana dheweke, dheweke ora lunga menyang ngendi wae.
            2. VALERIK_097
              VALERIK_097 12. november 2022 21:11
              +1
              ))) Aku bisa mbuwang limang julukan liyane Vitaly Anisimov, saiki dheweke bakal mlebu lan muncul maneh.
      2. dmi.pris
        dmi.pris 12. november 2022 13:04
        +2
        Kita duwe wong sing lunga menyang salah sawijining wilayah Distrik Militer Kulon cedhak Moskow. Ana masalah kanggo mlebu dokumen - kabeh wong lunga menyang Ukraina. Ya, iki cukup pilihan kanggo nyerang ing mburi, ngalahake alangan ing tapel wates lan maju.
        1. neworange88
          neworange88 12. november 2022 13:10
          +2
          Kutipan saka: dmi.pris
          Kita duwe wong sing lunga menyang salah sawijining wilayah Distrik Militer Kulon cedhak Moskow. Ana masalah kanggo mlebu dokumen - kabeh wong lunga menyang Ukraina. Ya, iki cukup pilihan kanggo nyerang ing mburi, ngalahake alangan ing tapel wates lan maju.


          Pancen, apa rencana Anglo-Saxon kanggo gawe uwong yakin yen kita butuh tentara kompak cilik ing wilayah negara paling gedhe ing donya. Elingi reformasi tentara 2011-2012. Ora muspra.
          1. tukang cuci
            tukang cuci 12. november 2022 14:24
            -2
            Kutipan saka: neworange88
            Elingi reformasi tentara 2011-2012. Ora muspra.


            Sing bener, sawise kabeh, wiwit 2012, ora ana sing liwat, mung sawetara sasi. Lan ora, sial, SEPULUH TAHUN DAH LAWAS. Sepuluh taun Shoigu, kanthi dhukungan saka aparat negara, ora bisa nggawe tentara kaya sing dikarepake negara? Utawa mungkin amarga reformasi 2012, 1.5 yuta set seragam wis nguap? Mungkin amarga reformasi 2012, howitzer "D-1 kualitas Stalinis" dikirim menyang garis ngarep?
      3. Mantan prajurit
        Mantan prajurit 14. november 2022 12:00
        -1
        Ing kahanan kasebut, Angkatan Bersenjata Ukraina bisa nggawe klompok 20-30 ewu wong, sing bakal langsung pindhah menyang Moskow. Ing 7-8 jam, kolom peralatan militer, yen ngliwati tapel wates ing wilayah Glukhov, bakal tekan ibukutha kanthi kacepetan 70 kilometer per jam, Ishchenko disaranake.

        Nah, apa sing bisa dakkandhakake? Thanks Ischenko kanggo bebaya. Eling-eling critane Rust mabur menyang Lapangan Merah. Banjur ana longgar lan indecision saka panguwasa, karo mripat kanggo carane "kanca Kulon" bakal nanggepi karusakan saka Rust ing pesawat.
    3. kredo
      kredo 12. november 2022 13:00
      +6
      Kutipan saka VAGNER
      Aku ora cukup kita kanggo "sinau" kanggo mimpin keprungu

      Ora perlu goleki "milik kita" sing ora ana.
      Kabeh luwih gampang. Misinformasi Inggris liyane dirancang khusus kanggo media Rusia lan pamaca Rusia supaya bisa nyebar kapercayan palsu babagan kelemahane Angkatan Bersenjata Ukraina lan ora ana gunane latihan kasebut.
      Apa sing paling khas lan paling sedhih, malah saluran TV domestik, wiwit saka 1 lan 2, terus-terusan ngutip Anglo-Saxon ngapusi babagan Barat sing kesel karo Ukraina lan Zelensky, lan babagan nyuda pendanaan perang lan pasokan senjata. , lan babagan kemampuan sinau sing kurang saka prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina, lan babagan ambruk Ukraina sing cedhak, lsp. lsp.
      Saiki VO ngandhani bab sing padha.
      Kayane kanthi cara sing ora rumit, media domestik pengin ngunggahake rasa percaya diri lan rasa percaya diri warga Rusia.
      1. nikel
        nikel 12. november 2022 18:52
        +3
        Omong kosong babagan desu. Wong Inggris ora kaya sing sampeyan pikirake. Iku mung sing padha periodik ndeleng soko ing penet. Nanging kita ndeleng iki minangka rencana licik. Kaya wong Sumeria sing ninggalake Kherson.
        1. haron
          haron 13. november 2022 01:45
          +1
          Kutipan: nikel
          Omong kosong babagan desu. Wong Inggris ora kaya sing sampeyan pikirake.

          Apa sampeyan bisa mbayangno latihan individu 7000 ewu pejuang!? Ya ing 5 minggu? Ya, kanggo saben instruktur. Aku ora bisa mateni.
          Elinga yen suwene latihan sersan kanggo unit khusus, sersan infanteri, utawa latihan spesialis wajib militer biasa (TSO, komunikasi, operator ulat, artileri ....., lan pira KMB bayi sing isih ana ing serikat? sampeyan (4-5 sasi, 3-4 sasi, nganti 3 sasi, nganti 1 sasi) Sersan dirajut ing tingkat perusahaan platun (sapisan, kaping pindho kanggo kabeh wektu nganti tingkat batalyon- resimen). Ing KMB padha rally menyang cabang. Spesialis biasa sempit kanggo tingkat nomer VUS ing unit.
          Kabeh ing ndhuwur iku urusane pejabat. Kanggo regu biasa biasa, platoon ... uga, arang banget perusahaan sing kohesi maksimal sawise latihan. Manuver kasebut disinaoni ing telung utawa patang perjalanan lapangan. Lan ing limang minggu, dheweke bakal gampang sinau babagan perang ing macem-macem bangunan lan karo mungsuh sing beda.
          PS. ing Ukraina, NVP ora dibatalake, departemen militèr ing kabeh universitas, banget. Dadi ora perlu sinau kanggo njupuk kanggo dangu. Lan dudu wong sing ora duwe omah tanpa pendidikan sing dipilih kanggo sinau iki.
          1. nikel
            nikel 13. november 2022 13:41
            -2
            Sampeyan mung ngandika omong kosong babagan kasunyatan sing ing 5 minggu ing perang virtual bakal mulang sampeyan carane perang ing bangunan. Dheweke sinau ing perang nyata, amarga dheweke mateni ana, lan refleks sing dibutuhake dikembangake ing kana. Aku ngerti yen Wagnerian sing njupuk Popasnaya isih mulang. Nanging mesthine dudu wong Inggris sing ngepung pub.
            1. haron
              haron 13. november 2022 14:52
              0
              Kutipan: nikel
              Sampeyan mung ngandika omong kosong babagan kasunyatan sing ing 5 minggu ing perang virtual bakal mulang sampeyan carane perang ing bangunan.

              Dadi, kenapa malah sinau apa wae yen sampeyan sinau kabeh ing perang nyata? Ngelingake babagan Suvorov lan carane dheweke ngajar para prajurit njupuk tembok ing ngarepe Ismael? Utawa kepiye Vasilevsky nyiapake klompok lan detasemen serangan sadurunge serangan ing Koenigsberg?
              Nanging, kenapa kita butuh tutorial kasebut? Ing kana, dheweke ora nembak saben liyane nganggo senjata urip. Senajan ing kene aku ana ing HF 3276, oh carane padha mulang kula kanggo golek DRGs ing wilayah lan ing bangunan sembarang. Kadang dening regu, kadhangkala dening batalyon. Paling ora kaping pindho saben minggu, kita bali menyang unit kasebut sawise "sinau" kasebut tanpa tatanan, amarga ora ana kekuwatan. Nanging ana refleks liyane ing sirahku.
              Nerangake marang prajurit ijo babagan latihan perang kanthi nyelehake AK ing tangane lan nunjukake driji menyang ngendi arep pindhah.
              1. nikel
                nikel 13. november 2022 15:47
                -1
                Ok, sampeyan bisa ngelingake aku ing abad apa Suvorov lan karo sapa dheweke perang, tanpa nyuda manfaate?
                Babagan serangan ing Koenigsberg, aku biasane meneng. Carane akeh wong padha sijine ing serangan frontal tinimbang ngowahi menyang Dresden.
                Ayo prajurit ijo nerangake "Wagner". Padha spesialis ing storming wilayah kutha. Kowe lan aku iki wong awam. Iki raja ing Topwar. Nanging ing kasunyatan, sampeyan bakal luwih elek tinimbang prajurit ijo, amarga padha ora njagong ing Topvar.
                1. haron
                  haron 13. november 2022 16:52
                  0
                  Kutipan: nikel
                  Ok, ngelingake aku ing abad apa Suvorov

                  Apa ora penting? Nanging penting. Ing dina iku, padha converged luwih kerep ing tangan-kanggo-tangan pertempuran - adhep-adhepan, lan dijupuk saka maksimum 50 meter ....
                  Kutipan: nikel
                  sapa sing dilawan

                  Ing ing. Pira wong sing tiwas nalika nyerang email? Saka 31 ewu 2500 tiwas ing papan kasebut lan udakara 7 ewu tatu.
                  Babagan serangan ing Koenig. Saka 137 ewu. saka 4 nganti 9 ewu tiwas, lan nganti 35 ewu tatu.
                  Lan ya, ora ana serangan frontal ing kana, amarga ana 130 kelompok penyerang sing dilatih kanthi batalyon penyembur api. Ing kono kabeh ana ing pikiranku. Luwih becik maca babagan benteng Koenig ing ngendi Hans lungguh.
                  Kutipan: nikel
                  Kowe lan aku iki wong awam. Iki raja ing Topwar. Nanging ing kasunyatan, sampeyan bakal luwih elek tinimbang prajurit ijo, amarga padha ora njagong ing Topvar.

                  )))
                  1. nikel
                    nikel 13. november 2022 17:01
                    -2
                    Perang ing geni saka bedhil mesin, peluncur granat lan barang liyane - apa penting utawa ora?
                    Ya wis. Ing Koenig, 200 mung tiwas. Mesthi wae, sajrone serangan ing bathuk bangunan sing dikuwasani kanthi apik, 9 ewu tiwas. Apa sampeyan percaya dhewe? Iki padha ngandika cedhak Rzhev padha sijine 100 ewu, nanging nyatane - 700.
                    Ora ana cara detracting saka sukses pasukan Soviet, kok ngremehake losses?
                    Nuwun sewu, aku ora ngerti cipher iki. Nerangake kadonyan.
                    1. haron
                      haron 13. november 2022 18:24
                      0
                      Kutipan: nikel
                      Ing Koenig, 200 ewu mung dipateni

                      Sing sampeyan sho! Malah Jerman lan Amerika ngakoni maksimal 40 ewu total kerugian. Lan mungsuh paling awon saka Ukrainia menehi liyane 20 ewu, total 60 ewu tiwas + tatu.
                      Saka endi angka 200 ewu sing tiwas mung saka ngendi? Yen pasukan maksimal sing melu (kalebu artileri, penerbangan, pasokan, pertahanan mburi ...) kira-kira 250 ewu wong, luwih akeh ora bakal cocog. Saka endi omong kosong matematika iki?
                      Ing Berlin, 75 ewu wong mati lan udakara 300 ewu tatu saka 1,5 yuta peserta.
                      Paling ora ngetung nomer sampeyan dhewe. 200 ewu cedhak König lan 700 ewu ing Rzhev mung tiwas, yen tatu sing ora bisa ditindakake, mula iki luwih saka yuta. Banjur mung kanggo loro, TWO KARL !! dudu operasi sing paling penting. Lan ana luwih saka setengah atus operasi kuwi.
                      Apa sampeyan ngerti yen wiwit umur 43 taun, kanthi impunity kanggo komando link apa wae, kerugian sing ora bisa dipulihake ora luwih saka 10% saka unit bawahan (kalebu sing tatu serius) kedadeyan minangka bagean saka tugas sing ditugasake? !0% dianggep bisa ditampa ing kasus sing paling awon. Kanggo sing kasebut ing ndhuwur, dheweke takon kanthi kuat lan nyeri - apa sampeyan pinter, cak?
                      Sepisan maneh, ora ana serangan ing Koenig. Kajaba pendekatan menyang bètèng-bètèng saka kelompok serangan bisa disebut supaya karo babagan amba.
                      1. nikel
                        nikel 13. november 2022 18:36
                        -1
                        Lan sampeyan ngetung pirang-pirang, miturut asil boiler sing beda-beda, wong Jerman dicekel wong. Lyama 4.
                        Sampeyan salah nransfer operasi kasebut saka NWO saiki. Yen kita duwe tentara kaya ngono, paling ora 3 nganti 250 ewu, mula Lvov mesthi wis suwe.
                        Iki minangka operasi penting. Kita ora ngerti babagan sing ora penting. Contone, bab perang Yelnya.
                        Lan babagan pikiran, aku rumangsa luwih pinter amarga aku ngerti yen Ismael sing nganggo bedhil mesin, flamethrowers, peluncur granat bakal ngrusak pasukan sing maju dadi kubis.
                      2. haron
                        haron 14. november 2022 20:03
                        0
                        Kutipan: nikel
                        Lan babagan pikiran, aku rumangsa luwih pinter amarga aku ngerti yen Ismael sing nganggo bedhil mesin, flamethrowers, peluncur granat bakal ngrusak pasukan sing maju dadi kubis.

                        Senapan mesin ing abad kaping 18, 750 ewu cedhak Lviv ?? Aku mbokmenawa mung wong bodho, amarga aku ora ngerti yen sampeyan duwe "yen, sing-by" sing dianggep bener.
                        Lan ya tembungku
                        Kutipan saka haron
                        Kowe pinter cak?
                        Pitakonan retorika kasebut bakal dijaluk marang komandan sing nyelehake luwih saka 10-15% pejuange. Dadi mbandhingake dhewe karo wong-wong mau. Aku nyerah.
                      3. nikel
                        nikel 14. november 2022 20:51
                        -2
                        Mutusake kanggo muter bisu. Ayo main, Pierrot!
                        Elinga yen sampeyan ngomong, dudu aku.
                        Dadi sapa sampeyan: komandan, Napoleon, Suvorov, Kapudan Pasha? Yen sampeyan mutusake, tulisen menyang aku.
                      4. haron
                        haron 14. november 2022 21:14
                        0
                        Kutipan: nikel
                        Mutusake kanggo muter bisu. Ayo padha dolanan

                        Ora mung aku muter, nanging aku ngakoni.
                        Aku pengin terus terang ngakoni substitusi konsep (ora sengaja bener).
                        Kutipan: nikel
                        Iki minangka operasi penting. Kita ora ngerti babagan sing ora penting. Contone, bab perang Yelnya.

                        Miturut "penting" kudu ngerti "operasi strategis".
                        Sajrone perang, paling ora ana 40 wong.
                        Konsep "Battle of Rzhev" diciptakaké sawisé taun 1992. Sadurunge, perang ing wilayah "Rzhev-Vyazma ledge" saka klompok mungsuh Rzhev-Vyazma-Gzhatskaya dipérang dadi operasi kapisah, asring ora digandhengake karo Rzhev. Nanging ya, sing ditindakake wiwit 5 Januari 1942 nganti 21 Maret 1943 (tanggal Peperangan Rzhev, miturut akeh sejarawan), kalebu rong operasi strategis.
                        - Operasi strategis Rzhev-Vyazemsky (8 Januari - 20 April 1942),
                        - Operasi serangan strategis Rzhev-Sychevskaya (30 Juli - 1 Oktober 1942)
                        Lan akeh liyane operasi kapisah.
                        Nemtokake babagan kerugian sing sampeyan ucapake?
                      5. nikel
                        nikel 14. november 2022 22:24
                        -2
                        Aku ngomong babagan total kerugian ing perang Rzhev. Nah, yen sampeyan pengin mbagi kerugian dadi operasi sing kapisah, ya, iku pilihan sampeyan.
                      6. haron
                        haron 14. november 2022 23:10
                        0
                        Kutipan: nikel
                        Aku ngomong babagan total kerugian ing perang Rzhev.
                        banjur saka ngendi?
                        Kutipan: nikel
                        Iki padha ngandika cedhak Rzhev padha sijine 100 ewu, nanging nyatane - 700.
                        Aku ora ngerti sapa lan nalika ngandika 100 ewu, aku uga ora ngerti sing njupuk 700 ewu mati (kajaba mbok menawa bebarengan karo tatu, tawanan, lan ilang), malah iku ora cukup.
                        Ana paling ora 390 - 430 ewu tiwas, lan 770 ewu tatu, ilang lan ditawan (Isaev)
                        Ana maksimum. 1,5 - 000 mati. Dheweke ora laporan babagan tatu (iki Yelkov, wartawan).
                        Gerasimova, ing bukune 2013, nuduhake total 2. Aku ora ngerti carane akeh wong mati - aku ora pengin menehi 000 pound kanggo apa sing ditulis ing London bebarengan karo wong Inggris tanpa karya ing arsip.
                      7. nikel
                        nikel 15. november 2022 00:09
                        -2
                        Inggih, inggih. Ayo Inggris ngapusi. Nanging sampeyan uga ngapusi, ora ana kerugian 10 ewu ing kana. Isaev paling cedhak karo bebener. Senajan padha ilang lam ana, banjur aku ora kaget. Gilingan daging paling gedhe nalika Perang Dunia II.
                      8. haron
                        haron 15. november 2022 00:50
                        0
                        Kutipan: nikel
                        Nanging sampeyan uga ngapusi, ora ana kerugian 10 ewu ing kana.

                        Ing endi aku nulis babagan 10 ewu ing Rzhev?
                        10 ewu lay mudhun tightly sak serangan ing Koenig saka 6 April kanggo 9 April, lan iki miturut data maksimum. Miturut arsip, paling ora 3 tiwas lan 700 ewu tatu. Bener, mung ing rong dina pisanan serangan, nalika bètèng-bètèng padha neutralized, lan padha ngontrol kabeh lurung-lurung ing kutha, tanpa nyapu.
                      9. nikel
                        nikel 15. november 2022 03:18
                        -2
                        Apa tokoh pungkasan? Ora ana 10 utawa 100 ewu, amarga Koenigsberg minangka benteng sing padhet, kaya Donbass. Aku mikir balunge wong sing ilang lan ora ditemokake isih ana. Umumé, kenapa dheweke njupuk dheweke ing bathuk? Blokir rampung lan copot pesawat. Ora, iku perlu kanggo crush wong ing bathuk. Rusia iku jiwa loman, nanging ora kanggo wong.
                  2. Dinggo
                    Dinggo 13. november 2022 17:56
                    0
                    Luwih becik maca babagan benteng Koenig ing ngendi Hans lungguh.

                    Pakdheku, adhine bapakku, nyerbu kutha iki. Dheweke tatu, banjur njabat ing kantor komandan, tetep. Ing umur 65, nalika isih enom, dheweke ngunjungi dheweke, aku lelungan karo wong tuwaku. Dheweke lan bapake wis perang ing macem-macem fronts wiwit taun beda.
                    Telu sedulurku nyeret aku menyang benteng iki (sing ana ing mburi jembatan ing Pregol). Sampeyan kudune wis weruh ... Sanajan 20 taun wis liwati. Karo kancane pamane, nganggo piala lawas sing rusak, kita lunga menyang benteng, 30-40 km adoh ... (ana akeh sing ana ing wilayah kasebut) ...
                    Nderek. tekaku, wis karo bojoku lan anakku, dheweke wis ora ana maneh - padha nyuwil, utawa luwih, nyuwil ... Ing 85, misale jek ...
                    Dheweke pengin mbangun cuttlefish "House of Soviets" - ora rampung ...
                    Aku ora ngerti yen padha nyuwil iku?
                    Sapa wae saka Koenig?
                    Padha manggon ing alun-alun. Kalinina, 9, ngelawan sepur. stasiun...
                    1. haron
                      haron 14. november 2022 19:56
                      0
                      Quote: Dinggo
                      Telu sedulurku nyeret aku menyang benteng iki (sing ana ing mburi jembatan ing Pregol). Iku kudu katon.

                      Lan matur marang aku, komandan Soviet ing 45 ora ngerti yen serangan infanteri baris "ing bathuk" ing monsters iki .... mundhut lengkap personel. Malah yen padha nyedhaki tembok lan carane kanggo pindhah luwih ?. Klompok serangan gunggunge 25 ewu "serigala perang". Nanging nyatane, dheweke njupuk kutha ing rong dina, ngliwati dalan sing wis ditemtokake ing ngendi geni luwih lemah lan titik tembak bisa "ditutup" utawa ditindhes dening artileri utawa tembakan penerbangan. Ing sangisore papan sing rawan lan titik-titik saka benteng, puluhan kadang atusan kg bakh dilebokake, digarap flamethrowers, ora jarang, mung ngalangi embrasure kanthi tumpukan tembok sing dikalahake dening bledosan, dheweke ngliwati lan terus maju. ...
                      Nanging njupuk apa sing katon ing bathuk ... ora mungkin.
                      1. Dinggo
                        Dinggo 15. november 2022 09:30
                        0
                        Iku angel kanggo aku kanggo ngadili iki - Aku katon ing kabeh iki, ing 65, liwat mripate bocah 8 taun. Nanging kasunyatan sing kutha dijupuk "resik" wis kira-kira ing 85, ing sabanjuré. rawuh kawula. Omah-omah sing dibangun ing Jerman ... paving watu ing dalan (ing ngendi padha kalah, digulung menyang aspal) ... area sing resik kanthi omah 1-2 lantai, kanthi wit kastanye gedhe ing pinggir dalan (salah sijine sedulur lan kanca-kancane). kulawarga manggon ing salah siji saka omah-omahé - malah undhak-undhakan kayu lawas menyang lantai loro sing wadi).
                        Jerman ora ngobong lan ora ngrusak wong-wong mau kanthi ora perlu - iki dudu wong Ukrainia ing Mariupol ... Senajan, kaya apa para budak "Zapadensky", ora dibangun dening wong-wong mau?
                        Nanging ... Mlaku-mlaku ing kutha, mripatku kesandhung ing plakat peringatan ing omah, papan granit ing kebon binatang, watu peringatan ing taman umum, ora adoh saka kuburan Kant ... Kanthi jeneng unit, jeneng komandan...
                        Platoon, kompi - ora ana maneh ... Letnan ... kapten ..
                        Kanthi akurasi perhiasan apa sing digarap kelompok serangan.
                      2. haron
                        haron 15. november 2022 19:19
                        0
                        Resik dudu tembung sing bener.
                        Mung kalima bèntèng karo kang 4 perusahaan kudu muter marang 300 Hans.
                        Dheweke nulis yen 152, 203 lan 280mm dimainake. Saka kira-kira 100 hits, mung 2 sing liwat. Para sappers kudu menek liwat kanal ing wayah wengi lan lay kuzka. Nyaris nyerah. Bèntèng iki isih ngadeg lan kabeh katon ing tembok.
                        Lan ya. Inggris ing 44 kaping pindho nundha kutha saka langit. Kaping pisanan 200 litaks kanggo keperluan industri, banjur 600 kanggo pusat kutha. Lan kita wiwit 2 April nganti 5 April disetrika kanthi kabeh bisa
          2. tatarin1972
            tatarin1972 13. november 2022 17:07
            +1
            KMB ora nglumpukake, ing kono dheweke nampa latihan lan kawruh individu babagan taktik tingkat ngisor. Rallying (nyulam bebarengan, koordinasi pertempuran) njupuk Panggonan langsung ing unit pertempuran, sawise KMB, nalika replenishment munggah menyang kiriman.
            1. haron
              haron 13. november 2022 18:43
              0
              Kutipan: tatarin1972
              KMB ora nglumpukake, ing kono dheweke nampa latihan lan kawruh individu babagan taktik tingkat ngisor.

              Lan ana. A fighter sinau kanggo bisa miturut piagam ing framework saka regu-platoon. Dheweke kudu sinau kanggo ngerti apa, kapan lan ing ngendi kang kudu nindakake ing printah utawa miturut kahanan. Kudu bisa milih peran (posisi, zona tembak ..) tanpa prentah sersan, kanthi mripat marang tanggane lan penilaian pribadi babagan kahanan ing lemah. Lan akeh liyane.
              Ya - iki tingkat akar rumput. Banjur artikel babagan apa?
              1. tatarin1972
                tatarin1972 13. november 2022 21:20
                +1
                Pejuang, ing KMB, nampa kawruh umum babagan taktik. Unit kasebut wis nyinaoni interaksi kanthi luwih rinci. Lan artikel iku bab apa-apa, utawa rodo, kanggo wong-wong sing ora ngawula.
          3. Dinggo
            Dinggo 13. november 2022 17:28
            0
            bener. Sawise KMB, aku duwe enem sasi ing "sekolah pelatihan" ing wilayah Lipetsk, kanthi internship 2 sasi penengah ing Novgorod, ing peralatan nyata saka unit operasi. Kabeh pleton. RTV pertahanan udara, operator ACS.
      2. wuh wuh
        wuh wuh 16. november 2022 21:13
        +1
        Kursus intensif limang minggu cukup kanggo latihan dhasar prajurit infantri.
        Saben dina nembak 100 putaran langsung ing target, sinau mlayu lan nyusup, kerja minangka bagian saka regu lan platun. Padha mulang saben bedhil mesin, granat tangan, peluncur granat cahya lan mortir.
    4. Terenin
      Terenin 12. november 2022 13:17
      +3
      Kutipan saka VAGNER
      Aku ora cukup kita kanggo "sinau" kanggo mimpin keprungu

      Bakal ana kamenangan, bakal luwih akeh kita nglirik

      Pak, ayo miwiti maneh. hi ngguyu
      1. dmi.pris
        dmi.pris 12. november 2022 13:24
        +2
        Sampeyan perlu ing siji wektu kanggo mbuktekaken kauntungan saka Rusia ing urip liwat nilai-nilai Western, nanging ora ana wektu kanggo iku, lan wong-wong desa padha mimpin menyang soko temen beda.
        1. Terenin
          Terenin 12. november 2022 14:15
          +6
          Kutipan saka: dmi.pris
          Sampeyan perlu ing siji wektu kanggo mbuktekaken kauntungan saka Rusia ing urip liwat nilai-nilai Western, nanging ora ana wektu kanggo iku, lan wong-wong desa padha mimpin menyang soko temen beda.

          marang sapa? Chubais lan shahrai?
          1. dmi.pris
            dmi.pris 12. november 2022 14:31
            +3
            Iki kudune digantung, lan wong-wong bakal weruh keuntungan urip ing Rusia. Nyuwun
            1. Terenin
              Terenin 12. november 2022 14:48
              +5
              Kutipan saka: dmi.pris
              Iki kudune digantung, lan wong-wong bakal weruh keuntungan urip ing Rusia. Nyuwun

              Ya, sanajan dheweke lungguh ing omah nganggo gelang, mesthine kaya balsem kanggo tatu.
      2. Ingvar 72
        Ingvar 72 12. november 2022 13:38
        0
        Kutipan: Terenin
        Pak, ayo miwiti maneh.

        Iki kaya apa? Ngaso lan "tresna" sing rudo pekso nganti kesel? wassat
        Miturut artikel kasebut - Aku bisa ngomong khusus babagan wilayah Samara. Padha ora sinau saka tembung ing kabeh. Ora shooting, ora koordinasi, ora obat. Nanging ing negara kita, kaya biasane, saben wong nggoleki motes ing mripate wong liya. duka
        1. Terenin
          Terenin 12. november 2022 14:13
          +6
          Kutipan: Ingvar 72
          Kutipan: Terenin
          Pak, ayo miwiti maneh.

          Iki kaya apa? Ngaso lan "tresna" sing rudo pekso nganti kesel? wassat
          Miturut artikel kasebut - Aku bisa ngomong khusus babagan wilayah Samara. Padha ora sinau saka tembung ing kabeh. Ora shooting, ora koordinasi, ora obat. Nanging ing negara kita, kaya biasane, saben wong nggoleki motes ing mripate wong liya. duka

          ngguyu ya, aku ngomong babagan liyane (babagan "dapur njero" VO)
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 12. november 2022 17:58
            0
            Kutipan: Terenin
            , Aku ngomong babagan liyane (babagan "pawon njero" VO)

            Oh ya, Gonzalez ngganti sepatune! ngguyu
  2. marchcat
    marchcat 12. november 2022 12:49
    0
    Ing foto "prajurit" aku wis ngerti apa sing bakal kelakon yen dheweke perang karo Rusia.
  3. tukang cuci
    tukang cuci 12. november 2022 12:56
    0
    Sing nggumunake, ing tentara Inggris, kursus latihan dhasar kanggo prajurit infanteri yaiku 14 minggu - meh kaping telu luwih saka kanggo wong Ukrainia. Nanging prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina minangka "pakan meriam" kanggo Anglo-Saxon, lan mulane bisa disiapake kanthi cepet.


    Yen limang minggu kanggo latihan Angkatan Bersenjata Ukraina "meriem fodder", banjur apa siji utawa rong minggu kanggo latihan mobilized ing Rusia?

    Aku wis wiwit ngira penulis kanthi julukan ing artikel kasebut.
  4. trafllot1832
    trafllot1832 12. november 2022 12:59
    +1
    Kohesi bakal katon ing medan perang dhewe. Aku ora weruh masalah.
    1. rotmistr60
      rotmistr60 12. november 2022 13:11
      +2
      Iku gumantung ing apa Inggris ngerti karo definisi kohesi. Yen pertempuran koherensi, banjur digarap sadurunge tekan garis ngarep. Miturut cara, thanks kanggo dheweke, kohesi tim militèr lan gotong royong dikembangaké.
    2. Murmur 55
      Murmur 55 12. november 2022 13:15
      +1
      trafllot1832 hi, aja ngganggu wong olahraga, kabeh iku apik lan apik karo kita, supaya padha pinter lan ngirim gambar minangka padha mikir lucu, wong dadi luwih tenang lan luwih gampang.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 12. november 2022 13:31
        +2
        Akhir-akhir iki aku wis looking ing situs kebak artikel kanggo nyoba wit. Nanging ing wektu sing padha kanggo pendidikan dhiri. Utamané dinuga nishtyaks, sawise Kherson. ekspor ing kontrol kita. Lan kita kudu, piye wae kita ngatur tanpa wong snotty akhir-akhir iki .
    3. Ingvar 72
      Ingvar 72 12. november 2022 13:45
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      Kohesi bakal katon ing medan perang dhewe. Aku ora weruh masalah.

      Lan kasunyatan manawa sampeyan kudu mbayar sinau kanthi getih ing medan perang ora dadi masalah kanggo sampeyan? Apa sampeyan ora duwe pikiran?
      Pengalaman operasi pertempuran nuduhake yen unit airsoft nuduhake efisiensi paling gedhe. Padha sesambungan ing tingkat refleks. Topik airsoft kudu dipromosikan menyang massa, lan saka sekolah menengah. Inggih, bali wajib rong taun layanan. Nanging United Russia nguripake inisiatif iki. Sing sepisan maneh mbuktekake yen iki partai pengkhianat.
      1. tukang cuci
        tukang cuci 12. november 2022 14:20
        0
        Kutipan: Ingvar 72
        Pengalaman operasi pertempuran nuduhake yen unit airsoft nuduhake efisiensi paling gedhe. Padha sesambungan ing tingkat refleks. Topik airsoft kudu dipromosikan menyang massa, lan saka sekolah menengah


        Bodho lengkap!! Saka game pisanan, pemain airsoft wis biasa karo bal-balan sing mabur ing dheweke, tegese sampeyan bisa maju tanpa wedi apa-apa. Cukup kanggo mbandhingake game spetsnaz nglawan pemain scratchball / paintball, spetsnaz tansah KALAH ing 99% game. Amarga pasukan khusus ora siyap mungsuh langsung mlayu, njupuk tembakan sawise nembak ing dhadha mung kanggo pengintaian posisi.

        Kegilaan kaya prajurit latihan liwat airsoft mung bakal nambah kerugian sing ora adil lan kekurangan pangerten babagan apa sing kedadeyan. Delengen piwulang saka negara apa wae ing jagad iki - ora ana sing menehi bedhil airsoft menyang prajurit kanggo simulasi shooting. Mung senjata nyata, mung cartridges nyata (sanajan kosong).
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 12. november 2022 17:20
          +3
          Kutipan saka Lavander
          Saka game pisanan, pemain airsoft wis biasa karo bal-balan sing mabur ing dheweke,

          Apa sampeyan entuk giliran bal ing awak? Apa sampeyan duwe granat airsoft sing njeblug ing sikilmu? Aku ora. Lan game kasebut ngajar taktik lan interaksi luwih apik tinimbang latihan tentara karo wong sing ora aktif.
          Aku mbaleni, ing wayahe iku pemain airsoft sing siji saka Unit paling efektif ing perang. Saka loro-lorone.
          1. tukang cuci
            tukang cuci 12. november 2022 17:48
            -2
            Apa sampeyan entuk giliran bal ing awak? Apa sampeyan duwe granat airsoft sing njeblug ing sikilmu? Aku ora.


            Iku catu saka paintball sing kenek tangan ing jarak banget cedhak.


            Dadi ya, aku entuk bledosan bal ing awakku. Lan ora peluru airsoft cilik, nanging bruising paintballs.

            Aku mbaleni, ing wayahe iku pemain airsoft sing siji saka Unit paling efektif ing perang. Saka loro-lorone.

            Tulung jenengake unit airsoft sing gelut kanthi efektif, amarga iku airsoft.
            1. Ingvar 72
              Ingvar 72 12. november 2022 18:10
              +1
              Kutipan saka Lavander
              Njaluk jeneng unit airsoft,

              Aku ora bakal nelpon. Aku maca bola-bali ing cart, lan saka sudut pandang logika aku ngerti iki. Sampeyan ora bisa nolak sing dhasar saka interaksi, siasat lan strategi ing paling apik ana, kanggo iki dhasar saka game. Lan ya, aku setuju yen ana kabiasaan negatif, kayata ndhelikake kayu lapis. Nanging dheweke cepet dilatih maneh ing perang, luwih cepet tinimbang wong akeh sing sinau taktik, interaksi, lan nangani senjata.
              PS Lan catu iku bener, sing sepisan maneh nandheske tembung sandi.
              1. tukang cuci
                tukang cuci 12. november 2022 18:17
                -4
                Sampeyan ora bisa nolak sing dhasar saka interaksi, siasat lan strategi ing paling apik ana, kanggo iki dhasar saka game.

                Mesthi wae aku ora bakal mbantah. Nanging aku isih manawa ing, ngomong, sepuluh game, pamuter airsoft bakal rauh berkembang pakulinan saka considering sembarang Piece saka karton minangka slab beton dikiataken, lan pati mung metu kanggo respawn kanggo sawetara menit.

                Nanging dheweke cepet dilatih maneh ing perang, luwih cepet tinimbang wong akeh sing sinau taktik, interaksi, lan nangani senjata.

                Lan kene aku setuju, nanging aku isih mikir sing latihan airsoft luwih saka plus, bonus becik saka kabutuhan.

                Lan catu iku bener, sing sepisan maneh negesake tembungku.


                Dheweke ora menehi sarung tangan, ujare wis entek. Iku sing teka kanggo aku :)
                1. Ingvar 72
                  Ingvar 72 12. november 2022 18:46
                  0
                  Kutipan saka Lavander
                  tinimbang kabutuhan.

                  Aku setuju, nanging plus wujud. Ya, lan para remaja kanthi jelas seneng, kabeh ora ana ing tablet lan lungguh ing komputer. hi
    4. dmi.pris
      dmi.pris 12. november 2022 14:39
      +1
      Dheweke ora nyiapake unit, nanging komandan saka departemen lan ndhuwur lan spesialis, banjur "lulusan" iki bakal ngebor rakyate.
    5. ASAD
      ASAD 12. november 2022 14:44
      +1
      Andrei, kanthi kabeh hormat, dheweke bakal duwe kohesi mung saka kepinginan kanggo urip lan ora menang.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 12. november 2022 14:56
        0
        Kebak video carane padha mati ing kelompok, nanging isih nolak.
  5. bingo
    bingo 12. november 2022 13:02
    -2
    Nanging prajurit becik dadi ... Miturut standar NATO:
    1. neworange88
      neworange88 12. november 2022 13:09
      0
      Konsumsi sing cocog kanggo Anglo-Saxon. Ing endi maneh sampeyan bisa entuk iki? Bener, ing sawijining generasi, populasi Ukraina bakal suda banget amarga mobilisasi umum saben wong lan kabeh wong, amarga umume mobilisasi ora cocog minangka prajurit lan minangka Akibaté ana losses amba Lan kok kaget yen Ukrainians wis didol tanah, iku perlu kanggo release kanggo pemilik anyar ing cara iki, mbok menawa malah sawetara kutha bakal ngungsi ing mangsa.
      1. tukang cuci
        tukang cuci 12. november 2022 14:16
        -4
        Lan kok kaget yen wong Ukrainia wis ngedol tanah kasebut, mula kudu dibebasake kanggo pamilik anyar kanthi cara iki, mbok menawa malah sawetara kutha bakal dievakuasi ing musim dingin.


        Aneh, aku maca warta, nganti saiki mung Kherson sing dievakuasi. Lan ora Ukrainians. Iku kabeh sing duwe ora kaya wong, dheweke ora bisa ngedol tanahe kanthi normal lan manggon maneh.
      2. ASAD
        ASAD 12. november 2022 16:02
        -2
        Dadi sampeyan ngidini eksistensi negara ing generasi?
    2. tukang cuci
      tukang cuci 12. november 2022 14:11
      -6
      Dadi apa, prajurit Rusia kepeksa mundur ing ngarepe iki .. gay-babi-Nazi-jago? Dadi luwih parah, sampeyan ora bisa noleh.
      1. bingo
        bingo 12. november 2022 17:57
        0
        Inggih, ing donya lembab, CIPSO bisa uga mundur ... Nanging ing West padha, ing penet kanggo awake dhewe, padha titik blankly ora weruh sambungan antarane mundhut saka bekas wilayah Ukraina ing NWO lan sawetara jenis mundur. ...
        Lan ya, fseprapala, plester dibusak, lan Timur Jauh wis didol kaping pindho - sapisan menyang China, sing kapindho menyang Ukraina
        1. Komentar wis dibusak.
          1. bingo
            bingo 12. november 2022 18:24
            0
            Hmm ... Pranyata Ukraina wis ilang wilayah ing bekas wilayah Kherson ...
            1. tukang cuci
              tukang cuci 12. november 2022 18:28
              -7
              Kepiye carane bisa kelangan wilayah ing wilayah bekas? Omong kosong opo?
              1. bingo
                bingo 12. november 2022 18:42
                0
                Inggih, bab padha ing tilas wilayah liyane, Luhansk ana, Donetsk lan Tepe, nganti tilas Republik Otonomi Crimea.
            2. mitroha
              mitroha 12. november 2022 19:42
              +2
              Tsipsoshnik iki ora ana gunane kanggo nerangake, dheweke goreng miturut program. Senajan iki malah luwih utawa kurang pinter, padha massively dumber.
              Sing mamang bisa maca mutiara ing profil
  6. rotmistr60
    rotmistr60 12. november 2022 13:03
    0
    nangani senjata api, dhasar taktik unit infantri utawa keamanan siber.
    Lan kanggo mulang iki, perlu kanggo nyeret menyang Inggris? Utawa sing dilatih dening instruktur Inggris ing nangani senjata lan dhasar taktik luwih profesional? Banjur apa sing diwulangake perwira Angkatan Bersenjata Ukraina ing sekolah militer? Utawa iku kabeh babagan sirkulasi dhuwit sing dialokasikan kanggo bantuan militer (latihan) menyang Ukraina?
    1. dmi.pris
      dmi.pris 12. november 2022 13:11
      +1
      Ya, jelas yen ora ana sing bakal nglatih mata sing ayu. Bagéyan saka dhuwit bakal dadi iki. Lan biasane nglatih sersan lan operator senjata gaya NATO.
    2. tukang cuci
      tukang cuci 12. november 2022 14:12
      -4
      Aku ngerti manawa angel nggayuh kesimpulan kasebut dhewe, nanging ana pendapat yen sampeyan nglatih 10000 wong nang endi wae ing wilayah Ukraina, mula wong akeh bakal ditutupi Kaliber.
  7. Fangaro
    Fangaro 12. november 2022 13:04
    -1
    Yen ngono, apik tenan !!!
    Inggris nyiapake prajurite kanggo nylametake nyawane. Iki bener. Lan wong non-Inggris dikirim menyang sekolah latihan - luwih cepet lan luwih nguntungake. Ora ana pribadi, mung anggaran.
  8. Murmur 55
    Murmur 55 12. november 2022 13:12
    +1
    "Balzamchik" liyane, kaya wong Ukrainia sing kurang dilatih lan ora ana pejuang, Inggris ora njupuk wong-wong mau kanggo wong lan nambani wong-wong mau kaya daging, uga, uga, Ilya nyipta luwih, mung asil ing tataran INI nuduhake ngelawan.
  9. t-4
    t-4 12. november 2022 13:14
    +7
    Nang endi wae ing pusat pelatihan Inggris ing ngendi personel Angkatan Bersenjata Ukraina (AFU) dilatih:
  10. Tagan
    Tagan 12. november 2022 13:19
    0
    Kutipan saka Lavander

    Yen limang minggu kanggo latihan Angkatan Bersenjata Ukraina "meriem fodder", banjur apa siji utawa rong minggu kanggo latihan mobilized ing Rusia?

    Tugas sampeyan yaiku ngrusak bau. Nanging mobilized teka karo pengalaman pertempuran. Ana sawetara ing Rusia, yen sampeyan ora ngerti.
    1. Ingvar 72
      Ingvar 72 12. november 2022 13:49
      0
      Kutipan saka Tagan
      Tugasmu mambu mambu

      Sampeyan shitting, wong ing topik ngandika. Kita ora duwe mobilized wong karo pengalaman kuwi. Yen ana, banjur unit. Lan apa sing kedadeyan saiki ing pusat mobilisasi ora bisa diarani sabotase.
    2. tukang cuci
      tukang cuci 12. november 2022 14:14
      -6
      Kutipan saka Tagan
      Nanging mobilized teka karo pengalaman pertempuran. Ana sawetara ing Rusia, yen sampeyan ora ngerti.


      Wis 318 ewu wong, minangka Putin bubar ngandika? Lan aku takon sampeyan, saka ngendi asale sapratelo yuta wong sing duwe pengalaman tempur? Utawa kita ngomong babagan para veteran Chechnya lan Afghanistan?
  11. Vladimir M
    Vladimir M 12. november 2022 13:20
    +2
    Kutipan saka VAGNER
    Aku ora cukup kita kanggo "sinau" kanggo mimpin keprungu

    Ana kurang lan kurang saka kita dadi kita, sawise kabeh iki multi-gerakan, kayata ijol-ijolan wong Azov karo mercenaries, sadurunge nyeret "apik", "alignment saka garis ngarep" .... Kanthi iki kita dhewe meksa nindakake perkara. populasi Ukraina menyang sisih liyane.
    1. Askold65
      Askold65 12. november 2022 13:29
      +1
      Kutipan: Vladimir M
      Ana kurang lan kurang saka kita dadi kita, sawise kabeh iki multi-gerakan, kayata ijol-ijolan wong Azov karo mercenaries, sadurunge nyeret "apik", "alignment saka garis ngarep" .... Kanthi iki kita dhewe meksa nindakake perkara. populasi Ukraina menyang sisih liyane.

      Kita manggon ing Mordor - lan iku cukup .... Saiki kabeh iku Eropah
      ⚡️Mobilitas warga Kherson ing Angkatan Bersenjata Ukraina samesthine bakal diwiwiti sadurunge akhir November.
  12. tihonmarine
    tihonmarine 12. november 2022 14:18
    0
    Sing nggumunake, ing tentara Inggris, kursus latihan dhasar kanggo prajurit infanteri yaiku 14 minggu - meh kaping telu luwih saka wong Ukrainia.

    Dadi prajurit sing padha dilatih suwene 14 minggu, lan kanggo "pakan meriam" lan 5 minggu akeh.
  13. Tagan
    Tagan 12. november 2022 14:56
    -1
    Kutipan: Ingvar 72
    Kutipan saka Tagan
    Tugasmu mambu mambu

    Sampeyan shitting, wong ing topik ngandika. Kita ora duwe mobilized wong karo pengalaman kuwi. Yen ana, banjur unit. Lan apa sing kedadeyan saiki ing pusat mobilisasi ora bisa diarani sabotase.

    Kaping pisanan, karakter iki ngandhani akeh perkara. Nanging biasane ngapusi nalika ambegan. Nanging kaya sampeyan.
    Kapindho, sampeyan mbantah dhewe. “Yen ana ya mung sathithik...” Dadi ana apa ora? Apa sampeyan twisting? Sepisan maneh kanggo sing wasis. Kanggo sing mobilized karo pengalaman pertempuran, wektu latihan bisa suda.
    Sampeyan mung langsung saka pusat mobilisasi? Utawa sampeyan pribadi nimbang pinten karo pengalaman pertempuran? Komisaris militer, aku ora kenal sampeyan ing dandanan! Apa sampeyan bakal ngerti ana, apa sing kedadeyan tanpa pangecualian ing kabeh pusat mobilisasi?
    Sampeyan wis kejiret ing goroh luwih saka sepisan ing memoriku. Lan shitting minangka profesi sampeyan. Lan nyimpen pendapat "wibawa" kanggo alasan ing ndhuwur kanggo kanca-kanca.
  14. Fangaro
    Fangaro 12. november 2022 15:10
    -1
    Kutipan saka Tagan
    Kutipan saka Lavander

    Yen limang minggu kanggo latihan Angkatan Bersenjata Ukraina "meriem fodder", banjur apa siji utawa rong minggu kanggo latihan mobilized ing Rusia?

    Tugas sampeyan yaiku ngrusak bau. Nanging mobilized teka karo pengalaman pertempuran. Ana sawetara ing Rusia, yen sampeyan ora ngerti.


    Ana macem-macem sipil ing Rusia. Yen warga sipil kasebut ditimbali kanthi mobilisasi organik lan dikirim menyang papan sing bener, iki ora ateges pendapat siji luwih bau tinimbang liyane. Kaya ora ateges sing siji duwe tugas, nanging liyane ora duwe tugas.
  15. Tagan
    Tagan 12. november 2022 15:11
    -1
    Kutipan saka Lavander
    Kutipan saka Tagan
    Nanging mobilized teka karo pengalaman pertempuran. Ana sawetara ing Rusia, yen sampeyan ora ngerti.


    Wis 318 ewu wong, minangka Putin bubar ngandika? Lan aku takon sampeyan, saka ngendi asale sapratelo yuta wong sing duwe pengalaman tempur? Utawa kita ngomong babagan para veteran Chechnya lan Afghanistan?

    Lan apa iku, langkah ngiwa, langkah menyang tengen saka manual latihan lan miwiti nglangi? Apa sing padha mulang sampeyan ana? Pitakonan iku retorika.
    Georgia, Ukraina, Suriah, Afrika, Chechnya, Afghanistan. sawetara? Kanthi prabédan manawa para peserta ing permusuhan ing Afghanistan, utamane saka perwira, bisa ngliwati umur, kajaba, mesthine, dheweke dadi sukarelawan.
  16. Woroshilow
    Woroshilow 13. november 2022 02:19
    0
    The Financial Times Inggih, aku kabeh wis ndeleng cuplikan ing televisi saka Inggris mulang prajurit Ukraina kanggo njupuk saka AKs Bulgaria. Apa sing diwulangake ing kana The Financial Times jelas ora bakal ditulis.
  17. Darurat
    Darurat 13. november 2022 20:38
    0
    Iku apik sing padha buyar Piece dening Piece. Yen padha liwat koordinasi pertempuran ana, lan karo kits sing, platoon, utawa malah perusahaan, padha bakal sijine menyang tumindak, iku bakal hard kanggo Multiply sedulur iki dening nul.