Review militèr

China ngumumake UAV pengintaian elektronik lan pesawat anyar ing China Air Show ing Zhuhai

16
China ngumumake UAV pengintaian elektronik lan pesawat anyar ing China Air Show ing Zhuhai

Ing kutha Zhuhai ing provinsi Guangdong (RRC), ing November 8, a penerbangan China Air Show. Iki nampilake produk perusahaan manufaktur pesawat China - sipil lan militer. Acara kasebut bakal suwene nem dina.


China wis nganakake pameran sing padha suwene 26 taun, wiwit taun 1996. Dheweke ora mung nuduhake pesawat lan helikopter, nanging uga peralatan penerbangan, peralatan pendaratan, pertahanan udara lan peralatan perang elektronik. Ing taun 2022, luwih saka 740 perusahaan saka 43 negara lan wilayah sing melu pameran kasebut.

Salah sawijining acara penting ing pertunjukan udara yaiku penerbangan demonstrasi grup penerbangan Angkatan Udara Tentara Pembebasan Rakyat China ing pesawat J-20.

Wektu iki, China nampilake sawetara produk anyar ing pameran kasebut. Iki minangka pesawat tanker YU-20, modernisasi pesawat tempur multi-peran J-16, drone dhuwur GJ-2 kanthi wektu penerbangan sing dawa. Pesawat ngisi bahan bakar Yunyou 20 miwiti debut, nuduhake yen bisa ngisi bahan bakar kanthi bebarengan telung jet tempur ing udara. Pesawat amfibi Kunlong AG600M nindakake demonstrasi ngeculake 12 ton banyu saka dataran rendah. Pesawat penumpang C919 Cina nuduhake sawetara tumindak, kayata mabur ing bunder kanthi miring 45 derajat sing curam.

Para ahli nyebutake demonstrasi sistem perlindungan marang kendaraan udara tanpa awak minangka "sorotan" salon. Pengalaman acara ing Ukraina nyebabake desainer Cina kanggo pangembangan anyar ing bidang pesawat tanpa awak lan sarana pangayoman. Dadi, kanggo pisanan ing pameran udhara Uzhen-10 (WZ-10) kendaraan pangeboman tanpa awak dituduhake. Penyelenggara pameran kasebut negesake manawa UAV intelijen elektronik dikembangake dening China kanthi mandiri. Iki dirancang kanggo ndeteksi, nampa lan localize sinyal radar mungsuh.

Commercial Aircraft Corporation of China (COMAC), sing melu pameran kasebut, ujar manawa arep saingan karo pesawat penumpang jet Airbus lan Boeing. Enem pesawat wis ngrampungake kabeh tugas tes penerbangan lan ana ing tahap sertifikasi pungkasan.

Pertunjukan udara kasebut ditonton kanthi rapet dening para ahli saka Taiwan, sing saiki prihatin babagan kemungkinan serangan saka China. Contone, Shu Xiaohuang, peneliti junior ing Institut Konsep Politik, Militer lan Operasional Institut Riset Keamanan Pertahanan Nasional ing Taiwan, ing wawancara karo Radio Free Asia nyathet yen China nuduhake UAV paling anyar, konsep tempur lan udara anyar. gaman. Pakar Taiwan prihatin manawa produksi serial pesawat iki bakal nambah kemampuan nyerang Tentara Pembebasan Rakyat China ing mangsa ngarep.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
16 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alien Saka
    Alien Saka 12. november 2022 12:25
    -1
    Ing menehi chinayoza, padha buyar ora mandheg.
    1. ALARI
      ALARI 12. november 2022 12:32
      -2
      Bab-bab kasebut perlu, mesthine, nanging minangka praktik saiki, tanpa infantri sing apik lan motivasi, ora ana ing endi wae. Lan yen memoriku bener, wong Tionghoa nglawan Vietnam ing taun 1979 lan arang banget kasil. Dheweke duwe kabeh ahli teori militer murni, ora ana praktisi siji.
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 12. november 2022 13:41
        0
        Kutipan saka ALARI
        Wong Tionghoa nglawan Vietnam ing taun 1979 lan gagal banget.

        Carane ngomong! Wong Cina ora mikir! Miturut cara, malah banjur, ahli militèr Western nyatet sawetara kuwalitas kuwat saka pasukan Cina!
        1. ALARI
          ALARI 12. november 2022 14:07
          +1
          Inggih, inggih, tiyang Tionghoa botên sagêd nyabrang tapel watesipun kanthi prayogi, dene panduman singa saking wadyabala Vietnam inggih punika Viet Cong wingi. Kekuatan serangan ing gelombang 100 ewu saben? Ora bisa ditindakake ing alas Vietnam Nyuwun
          1. Nikolaevich I
            Nikolaevich I 12. november 2022 16:06
            -2
            Kutipan saka ALARI
            wong Tionghoa ora bisa nyabrang tapel watese kanthi bener, lan bagean singa saka pasukan Vietnam yaiku Viet Cong wingi.

            Sayange, aku ora ngelingi rincian artikel sing dakkarepake! Nanging wong Vietnam uga duwe kacilakan lan kesalahan sing gedhe banget! Untunge wong Vietnam, kesalahan kasebut ora langsung tekan wong Cina! Yen ora, wong Vietnam mesthi wis "mijat" "titik kaping lima" nganti suwe banget! Ngomong-ngomong, aku mbaleni maneh yen wong Tionghoa ora ngakoni kekalahane ing Vietnam lan mbuktekake kanthi cara apa wae! nglirik
            1. ALARI
              ALARI 12. november 2022 18:11
              -1
              Sawise pirang-pirang wulan perang ing tapel wates, wong Tionghoa mundur saka tentara lan sarujuk yen kedadeyan kasebut minangka kedadeyan tapel wates - salah paham. Yen ora rugi belay Perang iki uga disebut Perang Sosialis Pertama.
            2. pengen
              pengen 13. november 2022 11:41
              +2
              Война Китая против Вьетнама шла с 17 февраля по 16 марта 1979 года, когда китайские войска достигли всех ожидаемых стратегических целей и захватили Лангшон, последнюю вьетнамскую крепость. Это был последний барьер на пути в Ханой. Китайская армия не взяла Ханой по политическим соображениям, поскольку у Вьетнама было соглашение о военном союзе с Советским Союзом.

              Конечно, вьетнамские солдаты были более высокого качества в бою, чем китайские солдаты, которые, давайте будем честными, китайская армия находилась в политических потрясениях Культурной революции, что ослабило боеспособность армии. Но на протяжении всей войны вьетнамцы не владели инициативой ни одного дня.


              Китайская армия в ходе этой войны приняла решение позволить вьетнамской армии, имевшей большой опыт реальных боевых действий, отточить китайскую армию, имея различные военные регионы и различные подразделения, и воевать с Вьетнамом в течение 10 лет на ротационной основе.

              Эта война длилась десять лет и прекратилась только 13 февраля 1990 года, а официальное перемирие было заключено 10 февраля 1993 года. Вьетнам стал одной из самых бедных стран в мире.


              Когда мы выразили свою твердую решимость, вьетнамцы искренне испугались китайцев. Именно по этой причине американцы пытаются втянуть Вьетнам, а вьетнамцы пока боятся нас разозлить.

              Кстати, любая экономическая и политическая политика Вьетнама имитируется Китаем. То, что делает Китай, делает Вьетнам. Вьетнамцы считают, что мы - самая успешная страна.
              1. d4rkmesa
                d4rkmesa 13. november 2022 21:13
                0
                Хмм, интересно... Вы из Китая, похоже? Имитировать Китай сейчас многие хотели бы. Но, я читал про Вьетнам, там хорошо работают, но только если это довольно простое производство или работы. Что-то сложнее в разы дольше запускается, согласовывается, открывается и т.д. Открыть фирму - несколько месяцев ходить. Пережитки прошлого.
            3. Dismas
              Dismas 13. november 2022 11:44
              0
              А кому хочется признавать своё поражение? В мемуарах немецких генералов неудачи под Москвой свалены на "дедушку Мороза", а французы до сих пор доказывают, что в битве при Бородино блестящую победу одержал Наполеон, а мы, что "старый северный лис" (характеристика Наполеона в отношении Кутузова) обманул Наполеона.
        2. Deso
          Deso 12. november 2022 15:40
          +1
          Kutipan: Nikolaevich I
          Kutipan saka ALARI
          Wong Tionghoa nglawan Vietnam ing taun 1979 lan gagal banget.

          Carane ngomong! Wong Cina ora mikir! Miturut cara, malah banjur, ahli militèr Western nyatet sawetara kuwalitas kuwat saka pasukan Cina!
          Mesthi wae. Banjur kabeh wong isih kelingan carane wong Tionghoa ing 51st nyuwil koalisi kabeh Kulon, dipimpin dening Amerika Serikat.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. trafllot1832
    trafllot1832 12. november 2022 12:39
    +1
    Amerika Serikat ana ing "bungah". Nanging kita duwe tangan ing kekuwatan Cina. Sadurunge kita kanca nglawan USSR lan Rusia.
  4. g_ae
    g_ae 12. november 2022 12:43
    -1
    Lan nalika "analog" pungkasanipun pindhah menyang pasukan? Mungkin sampeyan kudu miwiti karo kit sepindah paling sethithik?
  5. Fangaro
    Fangaro 12. november 2022 13:51
    0
    China dudu sprinter. Pelari maraton China. Ora ana sing dumadakan nyusul ing teknologi. Dheweke mung mulang bocah-bocah, ngajari wong enom, mbangun pabrik, merekrut tentara, ujar saben dina yen RRC luwih penting tinimbang warga RRC sing super duper, mbantu negara-negara sing ringkih kanggo ngekstrak bahan mentah, mbantu negara-negara kuwat ngirit biaya. upah warga negara kuwat.
    1. Plover
      Plover 12. november 2022 15:26
      +1
      ngandika saben dina sing China luwih penting saka siji superfood warga Cina

      Ora cara iki. Dheweke ujar saben dina yen super-duper China yaiku nalika warga super-duper manggon ing kono.
  6. Pakar
    Pakar 13. november 2022 00:08
    0
    В этот раз Китай представляет на выставке несколько новинок. Это самолет-заправщик YU-20 (Yunyou 20), модернизация многоцелевого истребителя J-16, высотный беспилотник с длительным временем полета GJ-2, самолет-амфибия Kunlong AG600M, разведывательный беспилотный летательный аппарат «Учжэнь-10» (WZ-10).
    Так, а где смотреть фото всего этого?
    1. d4rkmesa
      d4rkmesa 13. november 2022 21:20
      0
      Что-то есть тут: [media=https://topwar.ru/204804-aviacionnye-novinki-salona-airshow-china-2022.html]
      А так, удивлен, что никому нет дела, раньше фотоблоггеры активно выезжали на такие выставки. Та же fotografersha (понятно, что раньше бюджет на это где-то был). Не положено россиянам видеть, как их "аналоговнеты" становятся действительно таковыми.