Review militèr

Ing pers AS: Kyiv wis ditemtokake kanggo nerusake permusuhan, ora kanggo gencatan senjata

66
Ing pers AS: Kyiv wis ditemtokake kanggo nerusake permusuhan, ora kanggo gencatan senjata

Kyiv wis ditemtokake kanggo terus memungsuhan, ora kanggo gencatan senjata. Paling kamungkinan, tentara Ukrainia bakal nyoba kanggo advance ing arah Melitopol ing wilayah Zaporozhye.


Asumsi iki digawe dening kolumnis Amerika Carlotta Gall ing artikel dheweke diterbitake ing The New York Times (NYT).

Pers AS ora setuju karo ramalan sing digawe dening sawetara media Barat liyane, prédhiksi jeda ing ngarep NMD lan malah wiwitan negosiasi Rusia-Ukraina sing tentrem. Cathetan Gall. Sing sawise mundur total pasukan Rusia saka bank tengen Dnieper, Kepemimpinan Kiev sedya kanggo intensify nyoba kanggo counteroffensive.

Sawise Rusia dipeksa metu saka Kherson, Ukraina ora pengin mandheg. Ana liyane lan liyane diwenehi saka pasukan ing lemah lan sukarelawan cedhak wong-wong mau sing Ukrainians nyepakaké kanggo tanah anyar nyerang kidul liwat wilayah Zaporozhye menyang Melitopol.

ngandika artikel NYT.

Dheweke uga ora netepake manawa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal milih sawetara arah liyane kanggo nyerang. Dheweke nganggep wilayah Svatovo ing LPR minangka salah sawijining sektor paling ngarep kanggo iki.


Nanging uga, miturut Gall, ora ana sisih konflik sing bakal njupuk tindakan nyerang utama ing mangsa ngarep, ngenteni nganti musim salju kanthi salju lan slush wis rampung.

Ing wektu sing padha, dheweke nyathet yen pendhudhukan Kherson dening pasukan Ukrainia dadi alasan optimisme kanggo panguwasa Kyiv, menehi pangarep-arep palsu kanggo bali wilayah Kherson lan Zaporozhye. Sadurungé, padha teka ing kontrol pasukan Rusia sak operasi khusus militèr.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Ukraina
66 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 12. november 2022 11:14
    + 30
    Lumrahe kok mandeg separo dalan, mengko bakal nyetel syarat.
    1. KELAS
      KELAS 12. november 2022 11:19
      + 15
      Kyiv wis ditemtokake kanggo terus memungsuhan, ora kanggo gencatan senjata.
      Ing kahanan saiki, iku bakal bodho kanggo ngarep-arep liyane. Sayange...
      1. 4 ikit
        4 ikit 12. november 2022 11:39
        -3
        AUL ....... bodho yen ngarep-arep.

        Dadi bakal. We kudu tumindak "Debaltseve-2", padha (ukrorezhim) ora bakal ngerti liyane.
      2. seregatara1969
        seregatara1969 12. november 2022 12:10
        -3
        Киев сам ничего не захочет! Окромя кучи денег. Все хотелки Киева находятся в другом месте!
      3. TIR
        TIR 14. november 2022 05:56
        -1
        Не прошло и недели. Ну что переговорщики в Кремле? Опять вас обманули? Заигрались в переговоры. Стыдно за страну первый раз в жизни
    2. Nevsky_ZU
      Nevsky_ZU 12. november 2022 11:21
      0
      Kutipan saka: dmi.pris
      Lumrahe kok mandeg separo dalan, mengko bakal nyetel syarat.

      Aku ora mikir bakal bisa ing pundhakku. Padha ora sing mobile. Iku mung bakal serangan ngrancang lan unhurried. Dheweke bakal ngancam kita nganggo bom sing reged, lan supaya ora ana korban, kita bisa mundur maneh. Mung iki bakal dadi luwih angel kanggo mbenerake masyarakat Rusia. Sanajan ana cukup ahli sing mbantah kenapa kudu kaya ngono. Malah kene ing situs.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 12. november 2022 11:49
        +9
        С мобильностью у них гораздо лучше чем у нас.Про "плечи"это некая аналогия воинского духа,всеобщего подьема.А "грязная бомба"?Ее ,эту тему больше накачивают наши пропагандисты.У них более простые методы имеются,а не такие сложные.Что потом делать с этой зараженной территорией,"а русских оккупантов мы выбьем по любому".Это самая простая их мысль,просто потому,что их планы до сих пор осуществляются.Пусть даже и не их руками.
      2. ASAD
        ASAD 12. november 2022 12:55
        +4
        Задрали со своей грязной бомбой , найти производство её нет никаких преград.
    3. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 12. november 2022 11:24
      +8
      Kene sing pinter. Ukrainia mbokmenawa durung ngerti apa sing bakal ditindakake. Padha kudu mbangun pertahanan ngalangi ing bank tengen. Nindakake rotasi ing / h. ndandani peralatan. Pindhah cadangan menyang ngarep Donetsk, etc. Lan banjur padha dicet rencana sing malah Zaluzhny ora Suspect.
      1. Silver99
        Silver99 12. november 2022 11:29
        +6
        Yen Rusia arep perang ing salawas-lawase, kabeh iki bisa dileksanakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina. Sampeyan bisa yakin yen dheweke bakal pindhah menyang Zaporizhia ing sangisore kamenangan, kanthi wani, tentara ora bisa nganggur, amarga iki decomposing. Desember bakal anget, kadhangkala panas.
        1. Aron Zaavi
          Aron Zaavi 12. november 2022 11:31
          +3
          Kutipan saka Silver99
          Yen Rusia arep perang ing salawas-lawase, kabeh iki bisa dileksanakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina. Sampeyan bisa yakin yen dheweke bakal pindhah menyang Zaporizhia ing sangisore kamenangan, kanthi wani, tentara ora bisa nganggur, amarga iki decomposing. Desember bakal anget, kadhangkala panas.

          aglomerasi Zaporozhye lan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Nyuwun
          1. Silver99
            Silver99 12. november 2022 11:37
            +3
            Aku bakal pitutur marang kowe luwih akeh, Ukraina 90% kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina (((((Ora ana sing ngeculake ing sisih tengen Dnieper.
            1. Aron Zaavi
              Aron Zaavi 12. november 2022 11:58
              +2
              Kutipan saka Silver99
              Aku bakal pitutur marang kowe luwih akeh, Ukraina 90% kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina (((((Ora ana sing ngeculake ing sisih tengen Dnieper.

              Ну Сумская и Черниговская и Харьковская область на левом берегу, а удержались они за Украиной первые три недели б/д в основном за счет местного ополчения.
      2. Evgeny Ivanov_5
        Evgeny Ivanov_5 12. november 2022 11:35
        +4
        Pertahanan sing kuat pancen wis ana. Ora ana wong sing waras sing bakal nyerang Kherson saka sisih kiwa. Inggih, yen mung kanggo nuduhake kasekengan tentara Rusia nyerang. Lan amarga Ukrainians sampurna regroup ing sembarang arah. Pertahanan pasif ngrusak Prancis ing taun 1940, lan serangan balik terus-terusan, sanajan sepisanan ora janji, sing ngganggu rencana Nazi.
        1. Silver99
          Silver99 12. november 2022 11:41
          -3
          Plans wis ketoke diganti, yen Kherson bali, banjur mung bypassing saka arah Donetsk, nanging pisanan kita kudu nyimpen Zaporozhye.
          1. dmi.pris
            dmi.pris 12. november 2022 11:54
            0
            Красная Армия так и сделала.Плиев кажется ударил с севера.А Запорожье под ВСУ.Если имеете часть области,то так и говорите
    4. tanpa mbalikke
      tanpa mbalikke 12. november 2022 11:48
      + 12
      Не удивлюсь если они завтра окажутся в Белгороде ,и Курске.. не удивлюсь.с такой бездарщиной как у нас в МО и ,Генштабе..удивляться не приходится.
    5. Dmitrii
      Dmitrii 12. november 2022 12:07
      -10
      Вообще-то связка Херсон-Запорожье была мягко говоря не на руку нашим ВС. Над Запорожским фронтом давно занесён кулак ударной группировки ВСУ. Вопрос только почему до сих пор не начали контрнаступление? Один из ударов точно был бы пропущен - либо выход, например, к Бердянску или полный разгром у Херсона. И что по вашему большая зрада - оставленный город Херсон или потери 20-30000 солдат? Судя по видео из Херсона, многие местные только и ждали возвращения ВСУ. Вот это был бы фактический и медийный успех ВСУ. Отводом войск у них украли эту перемогу. Наши не проиграли ни одного сражения в этой войне. Есть неудачи, есть потери, по другому не бывает.
      1. Evgeny Ivanov_5
        Evgeny Ivanov_5 12. november 2022 13:19
        +2
        Ну еще можно сразу лишить их перемоги отойдя к Крыму. Вот украинцы разочаруются. Лишим их военной победы.
  2. Nevsky_ZU
    Nevsky_ZU 12. november 2022 11:14
    + 10
    Media donya nampilake kanthi cara sing Ukraina ngalahake Rusia, ngetokake bantuan saka persamaan kasebut.
    Pemenang bakal nulis crita luwih trenchantly.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 12. november 2022 11:34
      -8
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Pemenang bakal nulis crita luwih trenchantly.

      Nanging saiki, durung ana sing menang.
      1. sanches-nk
        sanches-nk 13. november 2022 10:29
        +1
        Удивительно как тебя за дизлайкали. Такое ощущение, что Россия уже проиграла войну. Обосрались да, по нескольким направлениям, но это проблема краеугольная всей нашей армии и системы управления как таковой. И хорошо, что всё это вылезло сейчас, на данном этапе, пока еще не идёт большая война европейская война в полный рост. Печально то, что верховный как всегда делает вид, что ни каких серьезных просчётов нет и все те же люди продолжают свою "деятельность". Финансово-экономический блок, все так же играет в западный капитализм и демократию, система так же продолжает работать на олигархию, а не на страну и народ. Конечно видно, что система трещит. ломается и трансформируется, но не благодаря, а вопреки, к сожалению. По-сути за все позитивные изменения нужно благодарить Запад, который вынуждает нашу власть, делать правильные и полезные вещи для экономики страны, ВПК и Армии
        1. tihonmarine
          tihonmarine 14. november 2022 10:20
          0
          Kutipan saka: sanches-nk
          Удивительно как тебя за дизлайкали. Такое ощущение, что Россия уже проиграла войну.


          Для того и пишу, хочется посмотреть, сколько паникеров и либералов.
    2. N3 ing Miami
      N3 ing Miami 12. november 2022 12:31
      +7
      Какая разница, с помощью НАТО или без?
      Это никого не волнует. Все видят немощь нашей второй армии мира, откровенно над ней потешаются и глумятся. И во многом за дело, сами понимаете.
      Впервые за долго время Россию перестали не то что уважать, бояться перестали.
      1. RED_ICE
        RED_ICE 12. november 2022 12:38
        -3
        У вас свежеиспеченный аккаунт

        Sorry, aku ora cukup pinter nulis komentar biasa.
      2. sanches-nk
        sanches-nk 13. november 2022 10:44
        +1
        Ну давайте честно, вся Армия России, на СВО не участвует, в отличии от ВСУ. Для России было изначально шибкой держать такую маленькую армию, для такой огромной территории. Сейчас было бы объективно безумием направить всё, что только есть на Украину, оголив всё остальное. Наша страна как огромный батон, на котором тончайшим слоем по его краям размазано масло - Армия. Плюс очковтирательство со стороны чиновников всех мастей, трясущиеся за свое задницы, постоянно врущие. И так на всех уровнях. Такая же песня и в экономики, где у нас на протяжении десятилетий, рост ниже средне мирового, при колоссальном потенциале, и всё это формирует команда денежно-кредитных властей, а так же Минфин и Минэкономразвития ( которое развитием только бизнеса олигархов занимается).
        Все толковые военные эксперты, ну допустим тот же Ходаренок М.М. еще за долго до СВО предупреждал, что в конвенциональных войнах, будет побеждать совокупный военно-экономический потенциал, который в России значительно уступает странам НАТО, единственное, чем всё это нивелируется - Ядерное оружие. А так конечно. если перед началом СВО главнокомандующий предупреждает страны НАТО о недопустимости вмешательства их в этот конфликт и говорит, что мы в таком случаем ответим так, с последствиями которого они еще никогда не сталкивались. А в итоге, тупо сдал назад. Вот именно тут и был переломный момент, когда мы не ответили и когда они перестали нас бояться. имхо
  3. Murmur 55
    Murmur 55 12. november 2022 11:15
    + 15
    Semangate wis saya mundhak wiwit September, lan dheweke entuk kerugian, dheweke njupuk maneh apa sing dianggep duweke, mula kenapa kudu mandheg saiki?! Amerika Serikat menehi prentah kanggo DESIGNATE kepinginan kanggo negosiasi lan ora miwiti, supaya nganti Angkatan Bersenjata Ukraina njaluk ing sungu, iku bodho kanggo ngenteni sawetara jinis rembugan, lan malah luwih kanggo gencatan senjata.
  4. andrewkor
    andrewkor 12. november 2022 11:15
    +7
    Lha ya wis entek, jas wis entek, sayur pait, sedulure lobak, ora bakal mandheg!
  5. Ivan_Krasnov
    Ivan_Krasnov 12. november 2022 11:18
    0
    Sampeyan perlu kanggo break kepinginan lan impen. Sawise Kherson, iku wis aneh pracaya ing, nanging muga-muga printah wis sinau piwulang. Muga-muga dheweke bakal diusir maneh, diwenehi perintah ...
    1. Murmur 55
      Murmur 55 12. november 2022 11:23
      + 12
      Ivan Krasnov hi, wolung sasi, kita mung ngarep-arep sing pimpinan wis sinau pawulangan sing kita bakal miwiti perang lan ?! LAN ORA.
      1. Ivan_Krasnov
        Ivan_Krasnov 12. november 2022 16:58
        0
        Полностью с вами согласен. Ничему не учится наше командование, как и Киевское, так и Харьковское направление ничему их не учит.
    2. 4 ikit
      4 ikit 12. november 2022 12:55
      +3
      Иван_Краснов ...... но надеюсь командование вынесло уроки.

      Сомневаюсь, что вынесло.
      1. Ivan_Krasnov
        Ivan_Krasnov 12. november 2022 17:00
        +1
        Не спорю. К сожалению, так и выходит. wong bodho
  6. fif21
    fif21 12. november 2022 11:19
    +3
    Ya, lan kita durung tekan pesisir Samudra Atlantik! Eropah saka Vladivostok kanggo Lisbon? Lan Eropa wis dadi partai konflik! Mulane, Rusia saka Vladivostok menyang Lisbon. Sampeyan kudu mbayar kanggo kabeh, gentlemen revanchists. hi
  7. rotmistr60
    rotmistr60 12. november 2022 11:21
    -1
    Kyiv wis ditemtokake kanggo terus memungsuhan, ora kanggo gencatan senjata.
    Kyiv bakal "nyetel" kanggo negosiasi nalika ditampa kanthi apik lan ngerti yen bakal dadi luwih elek. Ing sawetoro wektu, ing mratelakake panemume, ora ana alesan kanggo iki, lan liyane, ing nalisir, Wishlist agresif mung tambah - "maju kanggo Kursk lan Belgorod" (miturut pejabat tawanan saka Angkatan Bersenjata Ukraina). Nanging, kanthi karakteristik, pengamat Amerika nyathet iku
    pendhudhukan Kherson dening pasukan Ukraina dadi alesan kanggo optimisme kanggo panguwasa Kyiv, menehi wong pangarep-arep palsu kanggo bali saka wilayah Kherson lan Zaporozhye wilayah
    Dheweke luwih nyata tinimbang Stoltenberg lan liya-liyane sing mlumpat munggah lan mudhun kanthi bungah babagan "kamenangan liyane kanggo Kyiv."
    1. tihonmarine
      tihonmarine 12. november 2022 11:43
      -5
      Kutipan: rotmistr60
      Kyiv bakal "negosiasi" kanggo negosiasi nalika ditampa kanthi apik lan ngerti yen bakal dadi luwih elek

      Kyiv ora bakal rembugan nganti diprentahake dening Departemen Luar Negeri lan 10 Downing Street.
      Kanggo inisiatif saka Anglo-Saxon, aku ngukum wong murtad banget. Milosevic, Saddam Hussein, Gaddafi mbayar kurang, Yanukovych ana ing Rostov lan begja, dheweke wis nyiapake pakunjaran kanggo Poroshenko. Zelensky, sanajan dheweke "dhuwur" sawayah-wayah, dheweke tetep nduweni naluri kanggo njaga diri saka wong Yahudi.
  8. Dartanyan
    Dartanyan 12. november 2022 11:22
    +5
    Serangan nalika wesi panas. APU bakal nyerang kanthi jelas, amarga iki duwe tujuan khusus lan dudu persetujuan, ana tentara sing dimobilisasi lan dilatih, ana senjata modern sing ora ana analog, ana semangat sing dhuwur, cadangan sing disiapake. Ora ana alesan kanggo mandheg, yacht, kraton, akun aman
    1. Glock-17
      Glock-17 12. november 2022 11:32
      + 11
      Ingkang utama yaiku ana iman ing kamenangan, sing didhukung dening "sikep muhibah" lan "regroupings." Sapa sing bakal mikir ing wiwitan NWO yen iki bakal kelakon. A underestimation saka mungsuh lan reassessment petualang saka pasukan lan kabisan dhewe larang regane.
      1. wong biasa
        wong biasa 12. november 2022 12:44
        +4
        Kutipan: Glock-17
        Кто бы мог подумать в начале СВО что такое случится. Недооценка противника и авантюристическая переоценка своих сил и возможностей дорого обходится.

        Что-то мне это русско- японскую 1905 года напоминает.
  9. Atrix
    Atrix 12. november 2022 11:25
    -6
    Dadi Moscow ora predisposed kanggo gencatan senjata. Kahanan Ukraina lan Kulon dikenal ing Moskow. 1) Penarikan pasukan saka kabeh wilayah sing diakoni dening PBB. 2) Reparasi. 3) Ekstradisi penjahat perang. 4) Jaminan keamanan sadurunge gabung karo NATO. Ya, aku mikir Barat bakal mbuwang luwih akeh perlucutan senjata nuklir ing Rusia. Yagene Moskow ora pengin tentrem lan njaga nyawa para prajurite?)
    1. Silver99
      Silver99 12. november 2022 11:33
      +5
      Amarga gencatan senjata minangka perang ing mangsa ngarep, lan ing mangsa ngarep. Amarga gencatan senjata minangka kekalahan kanggo Rusia, Amarga kekalahan minangka prasyarat kanggo ambruk Rusia.
    2. poquello
      poquello 12. november 2022 11:54
      -6
      Kutipan saka Atrix
      Dadi Moscow ora predisposed kanggo gencatan senjata. Kahanan Ukraina lan Kulon dikenal ing Moskow. 1) Penarikan pasukan saka kabeh wilayah sing diakoni dening PBB. 2) Reparasi. 3) Ekstradisi penjahat perang. 4) Jaminan keamanan sadurunge gabung karo NATO. Ya, aku mikir Barat bakal mbuwang luwih akeh perlucutan senjata nuklir ing Rusia. Yagene Moskow ora pengin tentrem lan njaga nyawa para prajurite?)

      )))))))) это полномасштабная ядерная война, ну ну, я так думаю - буржуи укропов если к этому подойдёт сами прикопают
    3. tihonmarine
      tihonmarine 14. november 2022 10:29
      0
      Kutipan saka Atrix
      Почему Москва не хочет мира и сохранения жизни своих солдат ?

      Скорее вы не хотите этого.
  10. tihonmarine
    tihonmarine 12. november 2022 11:32
    -7
    Ing wektu sing padha, dheweke nyathet yen pendhudhukan Kherson dening pasukan Ukrainia minangka alesan optimisme kanggo panguwasa Kyiv.


    Dheweke ora nguwasani Kherson, Rusia dhewe mundur pasukane lan malah populasi sing setya marang Rusia.
    Lan iku loro beda gedhe.
  11. Komentar wis dibusak.
  12. yuriy55
    yuriy55 12. november 2022 11:35
    -8
    Ora suwe eseman sampeyan bakal dibusak saka pasuryan ... Apa sampeyan mutusake yen dheweke nyekel Rusia ing tenggorokan? Tenggorokan dheweke ora ana ing Kremlin ...
    Ketoke, obat-obatan ora menehi papan kanggo alasan ...
  13. yowis
    yowis 12. november 2022 11:38
    0
    "Kyiv" minangka pelaksana lan instrumen rencana strategis AS kanggo Rusia. Yen wis rampung, "Kyiv" disetel kanggo ekstradisi menyang London, Swiss utawa Israel. Lan carane bakal dadi, wektu bakal ngomong.
  14. Kanca I
    Kanca I 12. november 2022 11:40
    0
    Padha disandangi lan dilengkapi, mesthi, apik banget.
    1. yowis
      yowis 12. november 2022 12:15
      -1
      Да уж. И это тоже инструмент рекламы и психологической войны. Если наш воин экипирован хуже и его кормят хуже, то....?
  15. Lena Petrova
    Lena Petrova 12. november 2022 11:44
    -1
    Kutipan saka Silver99
    Ukraina 90% kanggo Angkatan Bersenjata

    Nanging apa aku weruh, apa kedaden, apa iku?
    Mungsuh mustachie nyerang,
    Lan aku tansah kanggo sing menang. (c) Truffaldino saka Bergamo

    Tegese yen ana wani lan sawetara kamenangan, mula swasana kaya ngono. Yen padha wiwit jiwit, banjur kasetyan bakal cepet ngganti.
    1. Silver99
      Silver99 12. november 2022 11:49
      -2
      Таки да, но вот вопрос, как щемить ? ковровыми бомбардировками ? если цель СВО пошуметь и уйти оставив за собой пыль и кучи щебня, то можно, а если намерение заняться воспитанием и кормлением , то надо жертвовать своими солдатами, и брать города. Больше склоняюсь к первому методу.
      1. Lena Petrova
        Lena Petrova 12. november 2022 11:54
        +2
        Выход один, - истощение сил и средств противника, с наращиванием своих и последующим переломом ситуации. Иначе не прокатит. Как это всё организовать - пусть думают умы в погонах с большими звёздами.
        1. Silver99
          Silver99 12. november 2022 12:00
          -4
          Логично, но при условии что Запад и США охладеют помогать Украине, а им как раз выгодно воевать чужими руками, да и ВПК США прибыль считает. Маловероятно, что они совсем бросят Украину, а вот хватит ли наших ресурсов на длительное противостояние ? Лично я не теряю надежду на Суровикина, ну не может в современной России не найтись свой Кутузов .
    2. tukang cuci
      tukang cuci 12. november 2022 12:03
      +2
      Начнут их щемить, то и лояльность быстро поменяется.


      В феврале не щемили? В марте? В апреле?
  16. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 12. november 2022 11:48
    +2
    Киев настроен на продолжение военных действий, а не на перемирие
    Еще бы! После такого успеха.
    A guyon lair:
    - Всё! Мы отступаем.
    - Ну, тогда мы сдаемся.
  17. sdvt
    sdvt 12. november 2022 11:49
    +1
    Не припоминаю в истории случая, когда тему перемирия поднимала бы наступающая сторона.
    Не факт, правда, что и проигрывающая сторона обязательно просит перемирия... но наступающая - не припоминаю
  18. VAGNER
    VAGNER 12. november 2022 11:53
    -12
    Киев настроен на продолжение военных действий, а не на перемирие

    Русские солдаты тоже ,во главе Русского мира ! И плевать нам все эти закулисные торги власти и т.д.
    Тут уже война с англосаксами началась ,чего мы уже давно ждали .
    А еще с пятой колонной ,зачистка которой началась ,пусть и без судебных процессов ,но все же бегут чертяги с повизгиванием и паспортами вторыми ,третьими и т.д.
    1. Silver99
      Silver99 12. november 2022 11:56
      +1
      Ох, если бы все зависело от русского солдата ((( Всегда найдутся те, кто хочет приобрести личную выгоду в любых условиях, и не редко это те кто отдают приказы русскому солдату.
      1. VAGNER
        VAGNER 12. november 2022 12:06
        -7
        Kutipan saka Silver99
        Ох, если бы все зависело от русского солдата ((( Всегда найдутся те, кто хочет приобрести личную выгоду в любых условиях, и не редко это те кто отдают приказы русскому солдату.

        Увы есть такое в Русской истории ,но все же есть надежда ,что Россия восстанет окончательно и сметет всех этих шавок внутренних и внешних
  19. tukang baja
    tukang baja 12. november 2022 11:54
    +4
    Без боя территории и города сдают, правильно, что так не воевать. Договорняки одни. "Люди" бизнесом на крови занимаются, а мы здесь об интересах России думаем. А интересы России сейчас, это "бабло"!! А вы обратили внимание, что пандемия закончилась? И сколько на ней кто то "бабла" поднял? А теперь на войне ещё больше подымут.
    1. CombatSnail
      CombatSnail 12. november 2022 12:24
      +2
      Пандемия ни куда не делась. Ковид мутировал и стал менее опасным и смертельным. Стал грубо говоря как обычный грипп. Мы всей семьёй в пролом месяце переболели, дети тоже. 3 дня и все. Раньше люди неделями болели и месяцами.
  20. t-4
    t-4 12. november 2022 12:18
    +5
    Киев настроен на продолжение военных действий,

    А кого интересует мнение украины?
  21. CombatSnail
    CombatSnail 12. november 2022 12:22
    +1
    А у кого то были другие мысли по этому поводу?))
  22. Mauritius
    Mauritius 12. november 2022 12:39
    0
    Киев настроен на продолжение военных действий, а не на перемирие
    belay Ну кто бы мог подумать, такие миролюбивые и вдруг.....
  23. Lena Petrova
    Lena Petrova 12. november 2022 13:53
    +1
    Kutipan saka Lavander
    В феврале не щемили? В марте? В апреле?

    Так какой тогда расклад был, - история умалчивает. Всяко не 90%. Другой вопрос, что вот тогда бы, да эти 300 т человек, в удар с отрезанием границы от Польши. Хотя, даже 300 т. для такой операции, - не слишком много, тем паче со снабжением не просто, да и с Беларусью непонятно как бы вышло. Но, всего лишь ограничились предупреждением: - Не дай бог, кто-то посторонний всунется ещё. Всунулись, как оказалось.
  24. Hindu
    Hindu 12. november 2022 14:47
    +3
    Quote: Kanca I
    Padha disandangi lan dilengkapi, mesthi, apik banget.


    ВСУ с самого начала конфликта были одеты и экипированы очень хорошо. По современным стандартам НАТО. Не от Юдашкина.
  25. Anyuta Mulia
    Anyuta Mulia 13. november 2022 08:42
    0
    Alas, ora ana maneh ing tentara Rusia lan ing pimpinan negara sing ngliwati Perang Patriotik Agung ... Sing weruh, sing sinau (saka Jerman uga) - carane bener perang (kanthi cepet, harshly). , kuat), wong-wong sing weruh wanita lan bocah-bocah sing ora duwe omah, ngrusak kutha lan desa sing diobong ... Sing ngliwati lan ndeleng kabeh iki, banjur perang lan tumindak kanthi efektif - ing Korea, Vietnam, Kuba, Angola, ing kono. Budapest lan Prague, ing Afghanistan - nang endi wae tugas wis ditanggulangi, kajaba kanggo Afghanistan, nanging mung ora cukup wektu - bebarengan karo Afghans normal, padha dipencet mungsuh ing kono.
    Saiki wis teka jaman liya, jaman birokratisme. Iki nalika perlu perang kanthi cara supaya bisnis ora cilaka. Nanging sampeyan uga kudu ngerti apa jenis bisnis ...