Review militèr

US Press: Penasihat keamanan nasional Biden nyaranake supaya panguwasa Ukrainia nolak tujuan mulihake kontrol Crimea

18
US Press: Penasihat keamanan nasional Biden nyaranake supaya panguwasa Ukrainia nolak tujuan mulihake kontrol Crimea

Pers Amerika terus nerbitake materi sing ngomong babagan "upaya anggota administrasi AS kanggo ngyakinake panguwasa Ukrainia babagan perlu kanggo diskusi substantif babagan penyelesaian diplomatik konflik."


Mangkono, edisi Amerika utama The Wall Street Journal nerbitake sawetara rincian babagan kunjungan penasihat keamanan nasional AS Jake Sullivan menyang Kyiv. Secara resmi, sadurunge dituduhake yen tujuan utama kunjungan menyang Ukraina diduga ngomong babagan kasunyatan yen Amerika Serikat "ora bakal mateni dalan kanggo nyedhiyakake bantuan militer."

Lan publikasi media Amerika nyatakake yen Zelensky "dijaluk nggawe posisi realistis babagan negosiasi karo panguwasa Rusia." Pernyataan kasebut digawe kanthi latar mburi pernyataan dening kepala Kepala Staf Gabungan AS, Mark Milley. Jendral Amerika ujar manawa ing musim dingin, permusuhan ing Ukraina "bisa dihentikan, sing bakal dadi jendela kesempatan kanggo penyelesaian diplomatik konflik."

Miturut publikasi WSJ, Jake Sullivan "nyaranake panguwasa Ukrainia supaya nglirwakake tujuan kanggo ngontrol maneh Crimea."

Materi kasebut nuduhake yen pamrentah AS nyimpulake yen "ana kesempatan kanggo proses negosiasi antarane Kyiv lan Moskow."

Wigati dimangerteni manawa Washington teka ing kesimpulan iki kanggo sawetara alasan saiki - nalika mangsa nyedhak, nalika pemilihan dhewe wis dianakake, asil pungkasan ora bisa ditemtokake kanthi cara apa wae, lan nalika masalah energi saya tambah akeh ing Ukraina, lan ing Ukrainia Perbendaharaan ora duwe dana dhewe. Ing Amerika Serikat, dheweke nerangake yen Kyiv kudu ngganti setelan tujuane.

Sisih Ukrainia durung menehi komentar babagan pernyataan kasebut.
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tlahuicol
    tlahuicol 14. november 2022 06:29
    0
    pengkhianat. Copot poster, tutup kedutaan
    1. dmi.pris
      dmi.pris 14. november 2022 06:40
      0
      Ayo, warga Krimea butuh banget ...
      1. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 14. november 2022 06:45
        +2
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ayo, warga Krimea butuh banget ...

        Saka sudut pandang militer, pancen ora perlu. Piala Donya minangka reservoir tertutup, lawang mlebu lan metu sing dikontrol dening NATO lan saiki ditembak dening rudal anti-kapal Rusia lan NATO.
        1. solar
          solar 14. november 2022 10:32
          -1
          Aja ngganggu wong sing yakin kabeh iki diwiwiti ing 2014 amarga Amerika pengin ngrebut Crimea. :)
  2. tukang kayu
    tukang kayu 14. november 2022 06:33
    +7
    Miturut publikasi WSJ, Jake Sullivan "nyaranake panguwasa Ukrainia supaya nglirwakake tujuan kanggo ngontrol maneh Crimea."

    Iku mung "desa". AS ora bakal nyerah Crimea.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 14. november 2022 06:43
      +4
      Kutipan saka tukang kayu
      Miturut publikasi WSJ, Jake Sullivan "nyaranake panguwasa Ukrainia supaya nglirwakake tujuan kanggo ngontrol maneh Crimea."

      Iku mung "desa". AS ora bakal nyerah Crimea.

      Apa wis dikirim ing "Peacemaker"? ngguyu

      Nanging, dudu "disinformasi", nanging "fleksibilitas sing cocog karo wektu saiki". Nanging, miturut pendapatku, ora ana sing ngarepake ketaatan khusus kanggo prinsip saka Amerika.
      Padha drown kanggo rembugan, lan banjur piyambak bakal mrentah Kyiv kanggo ngidoni persetujuan sembarang.
      Mulane sampeyan ora bisa ngomong karo wong-wong mau. Mung ngalahake.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 14. november 2022 06:36
    +2
    Dhiskusi babagan "upaya anggota administrasi AS kanggo ngyakinake panguwasa Ukrainia babagan perlu kanggo diskusi substantif babagan penyelesaian diplomatik konflik"
    Kenging punapa anggota administrasi dumadakan nuduhake gegayuhan perdamaian? Pers Amerika kebak laporan babagan iki. Lan iki sanajan kasunyatane sawetara militèr lan mantan AS sing dhuwur-dhuwur ngomong babagan nggunakake kahanan saiki kanggo nyekel Mariupol lan kutha-kutha liyane lan terus maju. Pamrentah Amerika kabeh, sing dipimpin dening Biden, sumpah manawa bantuan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina bakal terus ing kahanan apa wae. Borrell mbuktekake manawa tujuan NATO yaiku ing sisih wétan menyang Rusia. Dadi, kita mung kudu nerusake (nguatake) serangan marang energi lan infrastruktur transportasi Ukraina lan bener-bener nyopir menyang abad kaping 19, amarga akeh analis nulis babagan iki. Lan lali babagan "main kene, ora dolanan kene, kene aku bungkus iwak."
    1. sdvt
      sdvt 15. november 2022 21:25
      0
      Borrell mbuktekake manawa tujuan NATO yaiku ing sisih wétan menyang Rusia. Dadi kita mung kudu nerusake (nguatake) serangan ing energi lan infrastruktur transportasi Ukraina

      Nyuwun pangapunten, nanging sampeyan duwe kontradiksi.
      Yen tujuane ana ing sisih wétan, menyang Rusia, banjur apa sing bakal ditindakake dening kekalahan lengkap Ukraina?
      Ana uga Polandia, negara Baltik, pungkasane ...
      Apa bedane kanggo Amerika sing mbuwang tank Rusia?
      Kehabisan Ukrainia? Ora masalah, Polandia bakal lunga.
      Bener, dheweke wis mlaku, nganti saiki ing bendera tentara bayaran utawa instruktur, nanging iki mung tutup, kabeh wong ngerti.
  4. Belisarius
    Belisarius 14. november 2022 06:44
    +5
    Game dhasar polisi apik lan ala. "Evil" (Ukraine) ngandika, menehi kabeh lan mbayar reparations, lan banjur pemilik apik (USA) teka lan sawise ninggalake Kherson menehi pangarep-arep kanggo gencatan senjata lan ninggalake ing paling Crimea. Tujuane gampang - kanggo ngasilake luwih akeh "sikep muhibah".
    Mesthi, mengko Amerika bakal ngomong - kita ora janji apa-apa lan bakal njaluk Crimea uga.
    1. AAK
      AAK 14. november 2022 19:53
      +1
      Mesthine, "perjanjian" liyane disiapake, saiki negosiasi sing ora bisa dingerteni antarane Federasi Rusia lan Amerika Serikat maneh ditindakake ing Istanbul, agenda lan komposisi para peserta durung diumumake ...
  5. Hagen
    Hagen 14. november 2022 07:07
    +1
    Pers Amerika terus nerbitake materi sing ngomong babagan "upaya anggota administrasi AS kanggo ngyakinake panguwasa Ukrainia babagan perlu kanggo diskusi substantif babagan penyelesaian diplomatik konflik"

    Aku mikir informasi kasebut diarahake marang kita kanggo nyurung kepentingane kanthi nyurung kepentingane. Ora perlu Amerika ngoyak penasihat keamanan nasional sawise trifle iki. Sampeyan bisa menehi instruksi liwat telpon, ngganti "paket" sabanjure kanggo Ukraina ing wektu ing sisih tengen. Dheweke ana, ketoke, ngrembug sawetara "tumindak peteng", nggabungake salah informasi tingkat katelu utawa langsung ing media. Perlu dimangerteni yen "negara jero" duwe niat kanggo perang karo kita "nganti kamenangan", mula kabeh konsesi sing diduga iki mung trik taktik kanggo kekalahan kita. Mbok Amerika Serikat duwe kepinginan kanggo rada "beku" tumindak aktif supaya njupuk ambegan adoh ing ngarep lan ing EU lan ngiyataken "mriem fodder" kanggo sawetara sasi mangsa. Aku yakin manawa pimpinan kita luwih ngerti babagan iki. Kaya versi ...
  6. marc75
    marc75 14. november 2022 07:36
    +2
    Dheweke ora ujar manawa, dheweke ujar manawa Ukraina kudu ngetrapake tujuan sing bisa ditampa, nanging dheweke dhewe wis teka karo Crimea kanthi pangarep-arep yen Pakdhe Sam bakal welas asih.
  7. belovvladimir
    belovvladimir 14. november 2022 07:50
    0
    Negosiasi backstage, njupuk tembung Gentleman iku, iku kaya janji kanggo Garbachev ora kanggo nggedhekake NATO, ing ngarepe pamilih ing Amerika Serikat padha bakal pindhah menyang sembarang ngapusi kanggo titik pesawat, seneng, simpati pembayar pajak, lan tembung saka Amerika ora ateges apa-apa, kaya tandha-tandha ing perjanjian, minangka praktik komunikasi karo Amerika Serikat nuduhake, ora ana iman, ora! padha duwe pitung Jum'at minggu, supaya kabeh cetha, scam Amérika lengkap!
    1. solar
      solar 14. november 2022 10:35
      -1
      iku kaya janji kanggo Garbachev ora kanggo nggedhekake NATO

      Nalika Gorbachev ana, NATO ora ditambahi. Lan nalika Yeltsin wanted kanggo kemudi, padha menehi janji temen beda.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. Fred Dozer
    Fred Dozer 14. november 2022 08:22
    0
    Jake Sullivan "nyaranake panguwasa Ukrainia kanggo nglirwakake tujuan kanggo ngontrol maneh Crimea."
    Iki goroh liyane. AS narik tali wayang lan nindakake apa sing dikarepake dalang.
  10. solar
    solar 14. november 2022 10:37
    -1
    Dak kira satemene syarate bakal digayutake karo kahanan ing ngarep. Mungkin dheweke bakal nyerah Crimea, lan bisa uga njaluk Kuban. Sawetara gerakan apik lan kumpul maneh ...
  11. yowis
    yowis 14. november 2022 12:11
    0
    Sullivan duwe strategi dawa kanggo numpes RF, lan tujuan WZO kudu digayuh ing wektu sing paling cendhak. Ana kabeh kanggo iki. Yen ora - asor. Ora mung reputasi wong lan "panguwasa internasional" bakal numpes, nanging kabeh Federasi Rusia. Nanging yen perlu ... banjur apa ora.
  12. Luenkov
    Luenkov 20. november 2022 17:14
    0
    Kutipan saka solar
    Aja ngganggu wong sing yakin kabeh iki diwiwiti ing 2014 amarga Amerika pengin ngrebut Crimea. :)

    Apa kabeh iki diwiwiti kanthi hadiah saka para raja?