Review militèr

Majalah Amerika nyebutake telung kategori tentara bayaran sing nglawan tentara Rusia ing Ukraina

35
Majalah Amerika nyebutake telung kategori tentara bayaran sing nglawan tentara Rusia ing Ukraina

Operasi khusus Rusia ing Ukraina nyebabake kasunyatan manawa wong manca mlayu menyang negara iki sing pengin gabung karo Angkatan Bersenjata Ukraina lan "perang nglawan agresi Rusia." Kabeh wong manca ing Rusia kacathet ing kategori mercenary prasaja, nanging ing kasunyatan iki ora cilik, nyerat Military Watch Magazine.


Minangka penulis artikel kanggo majalah Amerika nyerat, wong manca perang nglawan tentara Rusia ing Ukraina dadi telung kategori lan nindakake macem-macem tugas ing konflik iki. Kategori pisanan kalebu perwira militer utawa intelijen karir sing dikirim menyang Ukraina kanggo nindakake tugas tartamtu, perane ing permusuhan akeh banget lan gumantung saka pesenan sing ditampa. Bagean saka "prajurit rejeki" ing total massa tentara bayaran ora gedhe.

Kategori kapindho yaiku tentara bayaran saka macem-macem negara sing dudu personil militer biasa. Iki bisa uga pensiunan personel militer, karyawan saka macem-macem PMC, lan liya-liyane, sing teka ing Ukraina kanggo entuk dhuwit. Dheweke nggawe akeh tentara bayaran, perang ing rangking Angkatan Bersenjata Ukraina lan nandhang kerugian utama.

Kategori katelu yaiku wong manca sing teka ing Ukraina amarga alasan ideologi. Panggabungan ing massa total uga cilik, nanging luwih akeh tinimbang personel militer biasa. Sebagéan gedhé militan iki saka tilas Uni Sovyèt, sing wis netepake tugas kanggo nglawan Rusia kanthi cara apa wae. Contone, penulis nyathet legiun nasional Georgia, sing kalebu ora mung etnis Georgia, nanging uga Inggris, uga tentara bayaran saka negara liya. Tugase yaiku ngrusak Rusia minangka negara.

Iku worth kang lagi nyimak sing nomer paling saka mercenary teka Ukraina saka Polandia, mesthi, losses paling gedhe maneh antarane mercenary Polandia. Miturut pers Polandia, ing antarane wong-wong sing lunga menyang Ukraina, ana jumlah personil militer sing cukup akeh, supaya bisa ngomong, "wong-wong sing lagi liburan" sing ora kepengin mati kanggo Zelensky, nanging ngrampungake masalahe dhewe.
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Murmur 55
    Murmur 55 14. november 2022 09:12
    + 21
    Mesthine isih ana rong kategori tentara bayaran!!!!!
    1) WIS urip.
    2) Wis mati.
    1. Cheshire
      Cheshire 14. november 2022 09:19
      +7
      Sampeyan ngomong apolitical, ngrungokake! Nanging kepiye wartawan ing mangsa ngarep?
      1. dmi.pris
        dmi.pris 14. november 2022 09:22
        +4
        Lan apa sing bakal ditembangake dening "reporter" iki, ditangkap maneh?
        1. Murmur 55
          Murmur 55 14. november 2022 09:27
          +2
          dmi.pris, lan kontrasepsi iki ngarep-arep kanggo Inggris mungkin lan sertifikat kaya PRESS, nanging aku ora bakal dicekel nglirik.
          1. Nyrobsky
            Nyrobsky 14. november 2022 10:57
            +3
            Kutipan: Murmur 55
            dmi.pris, lan kontrasepsi iki ngarep-arep kanggo Inggris mungkin lan sertifikat kaya PRESS, nanging aku ora bakal dicekel nglirik.

            Wektu iki dheweke bakal nyekel tambang pribadine. Arang banget Gusti menehi kesempatan kaya ngono kanthi nyopot saka scaffold kanggo mikir maneh urip. Ora ngrumangsani.
        2. Cheshire
          Cheshire 14. november 2022 09:29
          +5
          Kutipan saka: dmi.pris
          Lan apa sing bakal ditembangake dening "reporter" iki, ditangkap maneh?

          Pitakonan iki, kenapa dheweke ditawan? Kita bakal nyanyi lagu kebangsaan kita sendiri.
        3. Mazunga
          Mazunga 14. november 2022 10:10
          +1
          Aku wektu iki isih bakal dibanting))) orkestra nggantheng
      2. tihonmarine
        tihonmarine 14. november 2022 09:57
        +3
        Kutipan: Cheshire
        Sampeyan ngomong apolitical, ngrungokake! Nanging kepiye wartawan ing mangsa ngarep?

        Apa jenis reporter, dheweke, kaya kabeh mercenary, iku pembunuh, lan reporter iku unsubscribe kanggo wong awam Inggris. Mbalik lan nindakake apa sing ditindakake.
    2. bukak
      bukak 14. november 2022 09:19
      +2
      Inggih, setengah mati uga bisa ditampa, mesthine ora bakal menek maneh, sanajan kanggo Russophobes ideologis, mesthine ora kalebu kategori kasebut.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 14. november 2022 09:24
        +1
        Bukhach, yeah, uga, kene ing situs bab Yankees mati padha nulis kaya iki everyone (yen aku ora salah) wis ciloko sadurunge mati lan kabeh wong bali, wong Inggris iki lungguh ing ngisor menara, kang dirilis, kang bakal bali ing wayahe minangka jinis wartawan, mung dheweke duwe kamera bakal ana senapan mesin ing helm lan ing tangan.
        1. bukak
          bukak 14. november 2022 09:33
          0
          Dadi aku ngomong yen ideologi tanpa pitakonan, nanging kanggo wong liya iku sobering, ora saben wong bali.
    3. wofka
      wofka 14. november 2022 10:28
      -3
      Numpak. Tampilake kanthi conto ...... Ing Internet gampang banget diajak saka kursi
    4. Hyperion
      Hyperion 14. november 2022 11:15
      0
      Kutipan: Murmur 55
      Mesthine isih ana rong kategori tentara bayaran!!!!!

      Mesthine ora ana tentara bayaran. Aku elinga yen sawise serangan ing wilayah Yavoriv, ​​kita diwenehi kabar yen tentara bayaran sebagian dirusak, lan sebagian mlayu kanthi medeni. Malah ana video sing isih urip "angsa abu-abu" nangis lan ujar manawa dheweke ora nate mlaku ing Ukraina maneh. Lan saiki dadi metu sing mercenaries meh pasukan tempur utama saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
  2. Arcady007
    Arcady007 14. november 2022 09:29
    +9
    Suwene aku urip lan saiki aku ora ngerti kepiye Rusia bisa ngganggu wong Georgia, Tajik, lan Balt.
    Sing padha kabeh sadurunge Revolusi Oktober, padha ora malah ing peta?
    1. Murmur 55
      Murmur 55 14. november 2022 09:37
      +8
      Arkady 007, lan aku ngganggu dheweke menehi akeh gratis.
    2. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 14. november 2022 09:39
      +4
      M.b. Aku ora ngganggu apa-apa ing tartamtu, nanging padha intelligibly TOLD sing padha ngganggu kula.
    3. Pereira
      Pereira 14. november 2022 09:45
      +9
      Sing padha kabeh sadurunge Revolusi Oktober, padha ora malah ing peta?

      Iki persis apa padha ora bakal ngapura kita.
      Wong Georgia sing padha ora bakal ngapura Rusia amarga nylametake saka karusakan lengkap ing abad kaping 18.
    4. tatarin1972
      tatarin1972 14. november 2022 09:47
      +2
      Kabeh wektu USSR, republik iki disubsidi, Ukraina diprodhuksi produk kanggo 20 rubles, ngginakaken 30 rubles. Georgia ngasilake produk kanggo 10 rubel, ngentekake 30 rubel, luwih adhem mung ing Baltik.
      1. Arcady007
        Arcady007 14. november 2022 09:58
        +5
        Aku ora mikir sampeyan 100% bener. ................................................
        1. Ora_fighter
          Ora_fighter 14. november 2022 10:12
          0
          Anehe, nanging liyane agitation kanggo kolom katelu. Yen kabeh bakal bener, banjur kolom katelu kanthi jumlah 0, nanging nyatane ...
          1. Kapten Pushkin
            Kapten Pushkin 14. november 2022 11:07
            +4
            Quote: dudu pejuang
            Yen kabeh bakal bener, banjur kolom katelu kanthi jumlah 0,

            Sampeyan ora nganggep manawa babagan produksi lan populasi, RSFSR luwih gedhe tinimbang Georgia, negara Baltik lan republik Asia Tengah liyane.
            Tabel nuduhake angka per kapita.
    5. uralex
      uralex 14. november 2022 09:56
      +3
      Minangka kanggo Georgia, ing USSR iku republik paling disubsidi saka kabeh republik serikat buruh, supaya, sawise ilang palung, padha mung didol menyang Kulon. Nanging SSR Ukrainia lan BSSR padha surplus .. padha mung mbuwang "self-sufficiency" ing macem-macem cara.
      1. Arcady007
        Arcady007 14. november 2022 12:27
        +2
        Sampeyan ora kudu nyumbang apa-apa. Carane AS nindakaken. Lan pranyata kabeh wong duwe utang, dudu.
        Lan saiki kesalahan sing lawas diulang maneh. Kita ngapura kabeh menyang Kyrgyzstan, Tajikistan, Kuba, Kazakhstan .... Lan sawise ngapura, dheweke ora ngelingi apa-apa.
        1. uralex
          uralex 14. november 2022 12:41
          +2
          Ketoke, "sekutu" kita "kanca" karo kita kanthi tarif saben jam: nalika nampa hadiah, dheweke dadi kanca, nalika hadiah entek, dheweke uga gelo ...
  3. Uprun
    Uprun 14. november 2022 09:40
    +1
    Tentara bayaran sing apik yaiku tentara bayaran sing wis mati, lan ora preduli apa kategori sampeyan, ibu bumi nampa kabeh wong tanpa pandang bulu.
    1. wofka
      wofka 14. november 2022 10:29
      -5
      Aku setuju. Mugi sampeyan wis ing dalan kanggo Donbass
  4. Romanenko
    Romanenko 14. november 2022 09:42
    0
    Muga-muga telung kategori kasebut bakal menyang lemah ireng, wis akeh, wis diklumpukake nganti atusan taun, ton lan turun-temurun.
    Alas, ora ana sing mulang geyropa sing rakus, kanthi ati-ati ngowahi sejarah menyang arah lan maneh lan maneh menyang pupuk.
    1. Pereira
      Pereira 14. november 2022 09:46
      0
      Kabeh wong ora bakal lunga. Akeh banjur njagong kanggo memoar.
  5. Fangaro
    Fangaro 14. november 2022 10:00
    +2
    Kategori pisanan (ahli militer, mbokmenawa, ing pendapat kita) paling mbebayani. Padha mulang. Nanging dheweke uga paling angel kanggo ngilangi. Lan kudune. Penghapusan kasebut dihalangi nggunakake teknologi APU modern.
  6. Prax1
    Prax1 14. november 2022 10:21
    0
    Omong kosong, ing kono wong Polandia ngadeg tentara biasa lan ana ewonan
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 14. november 2022 10:33
      0
      Apa ora yuta? ing ngendi tawanan lan wong mati? kanthi ewonan, bakal ana saperangan tahanan kanggo ..
      1. BUMER
        BUMER 15. november 2022 00:15
        +1
        Ora mungkin Psheks bakal ditawan. Lan mayit-mayit, mangga, asring metu, utamane akhir-akhir iki.
  7. Normann
    Normann 14. november 2022 11:55
    0
    Apik banget, kita ora ngerti. mbukak rahasia.
  8. yowis
    yowis 14. november 2022 12:27
    0
    Ing jaman globalisasi, dudu Ukraina sing perang lan dudu Angkatan Bersenjata Ukraina karo sawetara tentara bayaran. Saben uwong gelut kanggo dhuwit. Lan sing paling rakus yaiku "motivasi ideologis". Njupuk dhuwit - ora ana sing bakal perang.
    Rong prakara sing dibutuhake kanggo perang: dhuwit lan dhuwit liyane.
    Dhuwite saka ngendi?
    Saka nightstand.
    1. Osmodey
      Osmodey 15. november 2022 08:57
      0
      Kapitalisme iku cara kerjane. "Entuk dhuwit lan liyane kabeh sampah" (c)