Review militèr

Helikopter tempur China wiwit dilengkapi sistem visi wengi Eagle Pupil

9
Helikopter tempur China wiwit dilengkapi sistem visi wengi Eagle Pupil

Airshow China 2022, pameran produk aerospace, dianakake ing China, ing ngendi sawetara produk anyar ditampilake. Kathah kawigatosan para pengamat lokal kepincut dening sistem visi wengi Eagle Pupil, sing wiwit dilengkapi helikopter tempur RRC.


peralatan iki dilengkapi rotorcraft multi-tujuan Z-20. Sistem anyar kasebut diidentifikasi kanthi piranti scanning warna pirus sing dipasang ing ngarep helikopter, ing ngisor kokpit. Iku durung cetha carane informasi teka saka ditampilake, nanging pengamat Cina suggest sing bisa ditularaké kanggo helm multimedia pilot.



Z-20 minangka produk anyar saka industri pertahanan China. Helikopter kasebut, kanthi visual meh padha karo mesin Amerika Sikorsky UH-60 Black Hawk, wis dikembangake wiwit taun 1990-an, nggawe penerbangan pertama ing taun 2013 lan wiwit diproduksi massal ing angkatan bersenjata negara kasebut ing taun 2019.

Z-20s sing teka ing pertunjukan udara, sing wis ana ing PLA, ora dilengkapi sistem Eagle Pupil. Saiki, kaya sing dikarepake, sawise demonstrasi kasebut, bakal mulai mlebu layanan helikopter kanthi massal, nguatake potensi tempur tentara China. penerbangan.
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 14. november 2022 12:31
    +1
    Kelangan, uga rampung Cina, apa aku bisa ngomong, padha katon, peeped lan temen maujud. Lan kita Trampolin nganakake riset (
    1. rotkiv04
      rotkiv04 14. november 2022 12:58
      +3
      Kutipan saka Buyan
      Kelangan, uga rampung Cina, apa aku bisa ngomong, padha katon, peeped lan temen maujud. Lan kita Trampolin nganakake riset (

      ora, dheweke saiki Sarmatian lol
      1. Plover
        Plover 15. november 2022 12:39
        0
        Apa sampeyan yakin? Dideleng saka bedhil AR-15, piso rambo lan seragam NATO, aku maca nameplate minangka "Kapmat".
    2. Jahat 55
      Jahat 55 14. november 2022 14:03
      +3
      Dheweke minangka wong sing ngomong ... lan sing ngomong kabeh. Lan julukan iki nandheske worthlessness kang.
  2. Buyan
    Buyan 14. november 2022 13:00
    +1
    Kutipan saka: rotkiv04
    Kutipan saka Buyan
    Kelangan, uga rampung Cina, apa aku bisa ngomong, padha katon, peeped lan temen maujud. Lan kita Trampolin nganakake riset (

    ora, dheweke saiki Sarmatian lol

    Dheweke bakal mabur nang endi wae ing Proxima Centauri ngguyu
  3. VasyaRules
    VasyaRules 14. november 2022 13:15
    +1
    Kepiye carane dheweke bakal dites? Lan bisa uga migunani
    1. Roma-1977
      Roma-1977 14. november 2022 13:37
      +4
      "Iku tansah kaya iki: padha njupuk dokumen rahasia kanggo ndeleng, banjur kita duwe ngguyu lan moyoki Intelligence manca!" - A. Hitler.
  4. yowis
    yowis 14. november 2022 16:58
    +1
    Apa kita duwe iki? Paling diresiki?
    1. John Smith
      John Smith 15. november 2022 14:51
      0
      uga, kaya sing,,,, Chubais janji ing Skolkovo,,,,
      diwenehi tren, pilot bakal ditawani tuku kanthi biaya dhewe