Review militèr

Ing Kulon, sawetara pernyataan maneh ngetutake babagan kudu miwiti dialog antarane Ukraina lan Rusia

29
Ing Kulon, sawetara pernyataan maneh ngetutake babagan kudu miwiti dialog antarane Ukraina lan Rusia

Sawetara politisi Eropa sing misuwur langsung ngomong babagan kudu miwiti proses negosiasi antarane Rusia lan Ukraina. Ana uga pratelan manawa ora ana sanksi anti-Rusia anyar sing bakal ditindakake.


Présidhèn Prancis Emmanuel Macron minangka salah sawijining wong pisanan sing mratelakake panemune babagan perlune negosiasi. Dheweke nyatakake pentinge nguatake langkah-langkah diplomatik kanggo miwiti proses negosiasi. Macron, Nanging, wis bola-bali ngandika metu kanggo ndhukung pemukiman diplomatik, nalika terus kanggo mlebu pesenan ing pasokan peralatan militèr Prancis lan senjata kanggo Ukraina karo tangan liyane.

Kira-kira posisi sing padha disuarakake dening Menteri Luar Negeri Austria Alexander Schellenberg. Kepala departemen diplomatik Austria nyathet yen Rusia "ora bisa dibatalake." Mulane, lawang kudu "mbukak" kanggo pemukiman diplomatik konflik Rusia-Ukraina.

Apike, malah kepala diplomasi EU, Josep Borrell, sing banget odious ing statements Russophobic kang, nandheske sing EU ora arep ngrembug imposition saka sanksi anyar marang Rusia durung. Nanging, meh kabeh sanksi sing bisa ditindakake wis ditindakake. Urip saka wong-wong mau dadi luwih elek, utamane ing Eropa dhewe. Ketidakpuasan Eropa saya tambah akeh, lan Borrell ngerti babagan iki.

Mung panyengkuyung saka posisi uncompromising saka rezim Kyiv ing Eropah, misale jek, mung negara Eropah Wétan, kang bener ing kontrol njaba saka Amerika Serikat, kaya Ukraina. Contone, Menteri Luar Negeri Lithuania Gabrielius Landsbergis ujar manawa konflik ing Ukraina mung bisa diakhiri miturut syarat Kyiv. Nanging, Landsbergis ora nerangake carane iki bisa rampung, lan ora bisa nerangake yen pengin. Ora kanggo Lithuania kurcaci, sawise kabeh, perang kanggo "gagasan Ukraina" nglawan multi-yuta Rusia.

Sadurungé, media donya nglaporake manawa penasihat keamanan nasional Presiden AS Joe Biden, Jake Sullivan, nalika kunjungan terakhir menyang Kyiv, nyaranake supaya Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky nduduhake kesiapan kanggo miwiti negosiasi karo Rusia. Nanging, iki uga bisa diterangake kanthi pertimbangan yen penolakan total negosiasi sing diumumake dening Ukraina nyumbang kanggo ngrusak citra ing mata negara-negara non-Kulon sing ora seneng karo Kyiv sing ora gelem negosiasi karo Moskow.

Politikus Barat sing paling agresif marang Rusia, utamane ing Amerika Serikat lan Inggris Raya, percaya yen ditinggalake Kherson dening pasukan Rusia diduga nuduhake kemampuan tempur tentara Ukraina lan kesiapane kanggo "mbebasake" wilayah liyane.

Pandangan iki uga dienggo bareng ing Kyiv, amarga kelanjutan konflik kasebut ngidini Zelensky lan rombongane nampa pitulungan finansial saka Kulon, uga kanggo njaga kekuwatan sing meh ora ana watesan babagan politik domestik. Pungkasan konflik bakal mbutuhake kanggo ngatasi akeh masalah sing sifate sosial lan ekonomi, sing bisa dadi angel banget kanggo rezim Kyiv. Sawise kabeh, iku siji bab kanggo nampa dhuwit kanggo perang nglawan Rusia, lan iku cukup liyane kanggo njaluk dana yen memungsuhan mandheg. Ing Eropa Kulon, akeh pejabat sing ngetung pilihan nomer loro, sing ora setuju karo rezim Kyiv ...
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Wikipedia / EmDee
29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 14. november 2022 13:18
    +1
    Sawise maneh, Kulon wis nggawe rencana kanggo nyalahake Rusia. Kaya, yen Rusia ora nggawe konsesi, mula bakal ngipi elek Rusia kanthi lengkap.
    1. Perokok
      Perokok 14. november 2022 13:30
      +1
      West ora menehi peduli ... nanging - apa kepemimpinan kita duwe gene. rencana tumindak utawa kabeh pancasan digawe ad hoc? Apa sing dikarepake para pimpinan saka perusahaan iki? Banjur gol ganti bebarengan karo kahanan ing ngarep ...
      1. Jahat 55
        Jahat 55 14. november 2022 13:38
        +1
        Своё бы жульё в рамках СВО сначала вывести, а потом за заграничных шавок приниматься.. hi
        1. Armen Sologyan
          Armen Sologyan 17. november 2022 07:28
          0
          Если подсчитать жульё, то первые три места на пьедестале занимают страны НАТО, а высшие места делят по ровну США и Британия. Там жуликов, не мелких, а крупнейших хватает на то, чтобы опоясать экватор!!!
      2. Armen Sologyan
        Armen Sologyan 17. november 2022 07:25
        0
        Время играет на Россию. Пока идёт помощь украине, идут громадные затраты, а народ в их странах не терпелив терпеть рост цен. Россия берёт Запад измором и долго они не выдержат!!!! А попадание украинской ракеты на территорию польши как члена НАТО первая и не последняя потому, что когда кризис в психике, то происходят вот такие "ошибки".
    2. Rikochet
      Rikochet 14. november 2022 13:53
      0
      Quote: Armen Sologyan
      Sawise maneh, Kulon wis nggawe rencana kanggo nyalahake Rusia. Kaya, yen Rusia ora nggawe konsesi, mula bakal ngipi elek Rusia kanthi lengkap.

      Толи еще будет, вон Новую Каховку похоже под сдачу готовят, эвакуация как в Херсоне - генералы армагедоны.
  2. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 14. november 2022 13:20
    +1
    Julie muter rekaman lawas maneh.
  3. sifgame
    sifgame 14. november 2022 13:22
    +8
    Padha diudhek, mangsa ana ing irung, ing anget luwih gampang ngenteni mangsa. Nalika kita ngomong, Kulon bakal nyediakake senjata, mbangun wilayah sing dibentengi, pertahanan udara kanggo Ukraina kanthi kekuwatan lan utama.
  4. Buyan
    Buyan 14. november 2022 13:25
    +1
    Ora preduli yen sampeyan pengin, luwih becik ngilangi bajingan
  5. rotmistr60
    rotmistr60 14. november 2022 13:26
    0
    Dheweke wiwit ngomong babagan negosiasi, malah introduksi sanksi anyar ditundha (?) ing Eropah, lan Anglo-Saxon, sing diilhami dening nyerahake Kherson, sebaliknya, njaluk terus "mbebasake wilayah liyane" kanthi tekanan sing luwih akeh. . Rezim Kyiv maneh ngetrapake bantuan Barat lan dhukungan finansial ing ngarep, ngidoni liyane, kalebu kerugian. Ana wong saka panyedhiya takon pira Ze wis dadi sugih wiwit Februari taun iki?
  6. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 14. november 2022 13:27
    +1
    Aku ora ngerti soko, apa padha mbutuhake "nyerang" utawa "dialog tentrem"? Kabeh dicampur ing omah Oblonsky
  7. AG-76
    AG-76 14. november 2022 13:28
    0
    Dheweke ngerti apa sing diomongake. Sembarang perdamaian karo Kyiv sing ora miturut syarat Moskow bakal nyebabake krisis politik internal ing Rusia lan nyebabake ambruk ...
    Lan Moskow ora duwe apa-apa kanggo ndhikte kahanane - saluran sawise saluran, mundur sawise mundur, nyerah sawise nyerah, mung kerugian: wilayah lan politik ...
  8. Panjenengan
    Panjenengan 14. november 2022 13:29
    -3
    Bosen karo mbah Zelensky. Iku larang banget.
  9. Ser Vak
    Ser Vak 14. november 2022 13:29
    -2
    Rembugan antarane Amerika Serikat lan Rusia ditindakake ing Istanbul. Naryshkin teka. Peskov ora ngonfirmasi informasi kasebut, nanging uga ora mbantah.
  10. trafllot1832
    trafllot1832 14. november 2022 13:30
    +1
    Lan apa maneh, persetujuan ora bisa ditindakake, miturut syarat-syarat Barat. Yen sampeyan nyelidiki fakta. India ora peduli babagan langit-langit rega, kepengin mlebu proyek minyak lan gas kita. Lan kita duwe syarat, ora ana rega. langit-langit logam kita menyang ijol-ijolan, supaya ora ana sing bakal tuku ing ijol-ijolan, amarga perusahaan Western ora bakal nglanggar sanksi Saiki ijol-ijolan dibombardir karo huruf, nanging nanggepi kasepen. We perdagangan logam tanpa snotty gedhe-gedhe lan perdagangan ora elek. 1 yuta ton wis dikirim liwat segara wiwit awal taun. Angkutan sepur minangka masalah sing kapisah. Kanggo taun ngarep, kuota kanggo ekspor gandum disetel dadi 2 yuta ton. Lan kita mung duwe 9,5 yuta ton. saka kapasitas panyimpenan ing elevator Endi persetujuan, bab kang tales inflate dhuwur. Kherson kiwa mung amarga mobilisasi Ukrainia overslept, lan kasunyatan sing Angkatan Bersenjata Ukraina ora Getun komposisi.
  11. Ulan.1812
    Ulan.1812 14. november 2022 13:39
    +3
    Не только яЛандсбергис, а они все говорят, что Россия должна пойти нам переговоры на условиях Украины.
    Т. е признать поражение, капитулировать, уйти ото всюду и выплатить репарации.
    А наша власть молчит как партизан на допросе.
  12. bali
    bali 14. november 2022 13:43
    +1
    hi Выступить может каждый евробалабол, но решение за дедом.
  13. roket757
    roket757 14. november 2022 13:44
    +1
    Ing Kulon, sawetara pernyataan maneh ngetutake babagan kudu miwiti dialog antarane Ukraina lan Rusia
    . Эх ряд, ещё ряд, ещё много, много ряд! Есть ли смысл обсуждать их все?
  14. g_ae
    g_ae 14. november 2022 14:04
    +1
    Вероятность начала договорняка 50%. Или начнётся, или нет. В любом случае далеко не нулевая.
    1. AlexGa
      AlexGa 14. november 2022 14:19
      +2
      Вероятность начала договорняка 50%. Или начнётся, или нет.

      Про динозавра согласен, но про переговоры не дай Бог. Здесь нужна безоговорочно победа России. И то, для нас все может быть мутно. Ситуация, Россия победила, запад снимает с них санкции, а то, что с РБ будут сняты санкции совсем необязательно. Для Запада снятие санкций с нас абсолютно невыгодно, да и для России при таких делах хорошо, узда на упертого Лукашенко одета. Вот так может быть. Тем более, пример прекращение поставок нефти на Нафтан за два месяца до вступления санкций США.
      1. g_ae
        g_ae 14. november 2022 16:31
        +1
        Ясен пень, но до победы ещё дожить надо. Не исключена вероятность Хасавюрта-2. И вообще чем реально все закончится сейчас, я уверен, даже Путин не знает. Достаточно посмотреть на паспорта самых богатых людей России. Продадут, по-дешёвке купять и ещё раз втридорога продадут. Ничего личного, только бизнес.
        1. AlexGa
          AlexGa 14. november 2022 18:03
          0
          Я думаю, что до Победы доживём. Других вариантов у нас нет. Обнадеживает то, что переговоры, пока часть РФ под украинской оккупацией, Конституция РФ не позволит проводить. Хотя, это мы через Референдум её меняем, а там всё проще. Будем надеяться, что холод и голод на украинских территориях отрезвит горячие головы там.
          1. g_ae
            g_ae 14. november 2022 18:19
            +1
            Ну, дай-то бог. Надеемся на лучшее, но так не хочется худшего. Так надоело предательство за тридцать лет. Ничему не удивилюсь.
      2. fa2998
        fa2998 14. november 2022 19:22
        +1
        Kutipan saka AlexGa
        , но про переговоры не дай Бог. Здесь нужна безоговорочно победа России.

        Переговоры уже идут! В Турции.С теми с кем надо-с США.Думаю на переговоры нашу делегацию не под конвоем доставили,с радостью приехали.Победа?Да в последние месяцы мы отличились только оставлением территории.Плохой "багаж" для начала переговоров.Если мы постоянно наступали-тогда мы ставили условия.Посмотрим чем закончатся переговоры. hi
        1. AlexGa
          AlexGa 14. november 2022 20:06
          0
          Переговоры уже идут! В Турции.С теми с кем надо-с США.

          Это переговоры разведок, обычно они проходят с целью чтобы никто с дуру не нажал кнопку "Пуск". По украине должен быть другой состав переговорщиков. На мой взгляд.
  15. Uprun
    Uprun 14. november 2022 15:05
    0
    А никто не рассматривает ситуацию, что 15.12.22 запишут поздравления президента, а 31.12.22 ВВП скажет, что я ухожу и тыр-пыр...., далее по тексту. Вот и все, картина маслом..... Походу все надежды сегодня граждан только и держатся на ВВП. Тревожно. Все может быть, не дай бог, конечно.
    р.s. не ципошник, гражданин РФ, один из диванных.
    1. Damir Shamaev
      Damir Shamaev 15. november 2022 12:45
      -1
      По моему это очевидно. Курс назначен и он неумолимо и плавно реализуется. Ну что же. После сдачи всего Путин потеряет поддержку везде и остаётся гадать кто подберёт его знамя. Медведев, Кадыров? Или может какой нибудь окончательный могильщик России.
  16. yowis
    yowis 14. november 2022 16:55
    0
    Мы понимаем для чего переговоры: русские снова возьмут на себя отягчающие обязательства, а исполнять договоры, подписанные под нажимом "российских оккупантов" нельзя - митинги начнутся в столице...
  17. Guran33 Sergey
    Guran33 Sergey 15. november 2022 06:53
    0
    ВСУ выдыхается из за потерь в осеннем "насступе" и им нужна срочная пауза для приведения армии к норме..Отсюда и "миролюбие наших партнёров"