Review militèr

Godhong sing tiba saka wit-witan lan owah-owahan kahanan cuaca nyebabake kabutuhan pihak-pihak ing konflik ing Ukraina kanggo ngganti taktik perang.

48
Godhong sing tiba saka wit-witan lan owah-owahan kahanan cuaca nyebabake kabutuhan pihak-pihak ing konflik ing Ukraina kanggo ngganti taktik perang.

Rezim Kyiv ngrayakake "kamenangan" gegayutan karo mlebune pasukan menyang Kherson.


Ing latar mburi pidato sing menang dening kepala Ukraina, V. Zelensky, sing teka ing kutha kasebut, para wartawan Barat syuting zigging panyengkuyung alun-alun lan ndandani pembantaian warga sipil sing dicurigai kerja sama karo panguwasa Rusia.

Kangge, Angkatan Bersenjata Ukraina, wis ditetepake kontrol liwat bank tengen Dnieper, nyoba kanggo nggawe foothold kanggo luwih nyerang ing bank ngelawan. Upaya utama ing dina-dina pungkasan iki ditujokake kanggo nyekel Spit Kinburn. Senjata serangan Rusia sing dipasang ing kono nyebabake ancaman kanggo unit Angkatan Bersenjata Ukraina, sing dumunung ing muara Dnieper. Nguwasani spit bakal ngatasi masalah iki lan, sing paling penting, bakal bisa miwiti ngrebut bank kiwa.

Nanging, serangan saka serangan amfibi, obah ing prau motor, kasil repelled dening Unit saka Angkatan Bersenjata RF. Kajaba iku, ing Ochakovo ana jotosan, ngendi landing klempakan klempakan.

Bagian Krasnolimansky tetep dadi arah utama nomer loro kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina - mungsuh ora ninggalake upaya kanggo ngontrol garis Svatovo-Kremennaya. Ing teater operasi iki, mungsuh nyoba nyingkirake pasukan Rusia, tumindak ing formasi perang sing konsentrasi lan ngirim kendaraan lapis baja, lan ing kelompok cilik sing nyoba "bocor" ing mburi garis ngarep supaya bisa numpes pertahanan saka mburi. Wong manca muter peran tambah ing DRG. Dadi, minangka asil saka salah siji ambushes ing arah Svatovsky, wolung mercenaries padha numpes.

Kegiatan Angkatan Bersenjata Ukraina kacathet ing sawetara wilayah liyane. Dadi, serangan massive diusir ing arah Kupyansk: mungsuh ilang watara 120 militan, 6 tank lan 8 kendaraan waja.

Pasukan Rusia konsentrasi kanggo nyekel Artyomovsk; terus kanggo nggedhekake bridgehead kulon Pesok, perang ing wilayah Pervomaisky lan Nevelskoye lan ngresiki wilayah ing sisih lor. Angkatan Bersenjata RF kasil nahan pasukan musuh ing sisih kidul Donbass, sanajan, minangka para pejuang sing nyathet, dheweke dadi luwih aktif sawise "lampu ijo" dipateni - dadi luwih gampang kanggo mungsuh nglacak posisi pertahanan. pasukan Rusia; penguatan tatanan pertempuran Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah iki tetep. Ing sawetara panggonan ing sektor ngarep iki, Angkatan Bersenjata RF nindakake operasi nyerang. Dadi, nalika nyekel Pavlovka dening pasukan Rusia, Angkatan Bersenjata Ukraina ilang babagan sewu militan. Ing tembung liyane, godhong tiba saka wit ora bisa muter ing sih siji sisih. Iki, kaya sing dikandhakake, minangka dalan loro-lorone, amarga posisi Angkatan Bersenjata Ukraina uga katon, lan dadi saya angel kanggo mungsuh nyusup DRG tanpa digatekake. Pengumpulan sing padha sing diarani "ijo" bebarengan karo owah-owahan ing kahanan cuaca nyebabake kabutuhan loro-lorone kanggo ngganti taktik perang lan kudu menehi perhatian tambahan kanggo kamuflase.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Rusia
48 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 14. november 2022 14:39
    + 12
    Lan apa babagan konsentrasi pasukan lan artileri ing greenery? Ora, kita ora weruh ...., trenches katon, nanging ora ana akumulasi peralatan. Omong kosong wis rampung. Ing sacedhake Kherson, sawah ora ana ijo, sing ora mbantu.
    1. ALARI
      ALARI 14. november 2022 14:51
      +9
      Apa jenis ijo sing ana? Video ing saluran sampeyan mung nonton sawah lan perkebunan alas sing ambane 2,5 wit.
    2. kredo
      kredo 14. november 2022 14:52
      + 13
      Kutipan saka uprun
      Lan apa babagan konsentrasi pasukan lan artileri ing greenery? Ora, kita ora weruh ...., trenches katon, nanging ora ana akumulasi peralatan. Omong kosong wis rampung. Ing sacedhake Kherson, sawah ora ana ijo, sing ora mbantu.

      Iku misale jek sing penulis artikel rampung lali yen ing wiwitan NWO, greenery uga katon ora amok.

      Ketoke, "kesimpulan lan kawruh sing jero" saka Penulis ing taktik lan strategi militer kudu mbukak kanggo para pamaca artikel kasebut kasunyatan sing durung dingerteni manawa saben musim lan papan permusuhan mbutuhake persiapan tartamtu.

      "Eureka," Yevgeny Lyushilin nguwuh, kaya-kaya ora ana sing ngerti sadurunge.
      1. ilya.muromczev2013
        ilya.muromczev2013 15. november 2022 02:50
        -1
        Ya, sampeyan bener, "ing wiwitan NWO, ijo-ijo uga ora kesusu." Ya, aja lali yen ing wiwitan SVO, setengah saka kabeh senjata Ukrainia dirusak, kalebu penerbangan, pertahanan udara, lan tank ...
    3. Perokok
      Perokok 14. november 2022 14:55
      +8
      Kanthi tenang, pimpinan kita nguras perusahaan militer. Saiki tujuan operasi kasebut mung diwatesi ing wilayah Donetsk lan Luhansk - miturut pendapatku, iki jelas. Zelensky bakal kelangan wilayah kasebut, nanging dheweke mbela pesisir Segara Ireng karo Nikolaev lan Odessa, wilayah Kharkiv, Sumy, Chernihiv, lan pungkasane Kyiv ... apa biaya buruh KVN entuk iki - ora peduli, lan kita uga ora panas. Ana asil. Siji-sijine pitakonan sing isih ana - apa worth ngirim pasukan yen asile banget kanggo panglima kita? Napa sedhih - jawabane jelas ...
      Apa ana sing bisa ndeleng prospek liyane kanggo pangembangan acara?
      Yen kabeh dadi apa aku wrote bab ndhuwur - Mungkin iku perlu kanggo nambah jotosan kanggo industri, rute komunikasi, kreteg - mung bisa metu wilayah iki ing Stone Age, karo populasi musuhan. Kabeh West kanggo mbayar luwih utawa Ukrainians
      1. Bad_gr
        Bad_gr 14. november 2022 15:42
        -1
        Quote: Perokok
        Apa ana sing bisa ndeleng prospek liyane kanggo pangembangan acara?
        Prospek: paling ora mbebasake tanah sing milih kanggo gabung karo Rusia ("kita ora ninggalake dhewe"). Yen ora, wewenang pemerintah bakal tiba ing lantai.
        1. Perokok
          Perokok 14. november 2022 15:48
          +1
          Kutipan saka: Bad_gr
          Quote: Perokok
          Apa ana sing bisa ndeleng prospek liyane kanggo pangembangan acara?
          Prospek: paling ora mbebasake tanah sing milih kanggo gabung karo Rusia ("kita ora ninggalake dhewe"). Yen ora, wewenang pemerintah bakal tiba ing lantai.

          Ngapunten ... nanging entri menyang Rusia saka sawetara wilayah Ukraina katon cepet-cepet lan ora cocog (kita ndeleng carane padha ketemu pasukan Ukraina) .. lan ora ana siji, malah propagandists aktif banget saka Kremlin, bisa nerangake expedency saka tumindak iki. ing kabeh ... Umumé, wilayah Kharkiv metu kosong - padha njanjeni wong sing pracaya - lan sirna adoh ... Dadi kanggo gagasan mung gabung sawetara wilayah Ukraina menyang Rusia, iku bakal perlu kanggo nindakake diselidiki ... Senator, sing a priori kudu wong banget informed lan milih kanggo gambling kuwi - lan kasunyatan sing iki Gamble, ora ana kang mangu, padha kudu dikirim menyang ngarep ... nerbitaké lan supaya dheweke njupuk wakil saka Duma Negara ..!
        2. fa2998
          fa2998 14. november 2022 16:50
          +1
          Kutipan saka: Bad_gr
          Yen ora, wewenang pemerintah bakal tiba ing lantai.

          Pamrentah ora menehi pendapat umum babagan apa wae!. Kanggo panglipur, sampeyan bisa "nggambar" nomer "persetujuan nasional." Teknologi kasebut wis digarap. ngguyu hi
      2. mbayar
        mbayar 14. november 2022 16:25
        +6
        Quote: Perokok
        Punapa prayoginipun ngintun wadyabala manawi kasilipun awon tumrap panglima kita?

        Iku worth ngenalke, nanging padha kapekso kanggo nyiapake pasukan kaping telu, utamané ing personel. Maju saka WALU arah ing ngarep 2000 km. kanthi nglumpukake pasukan 150-160 ewu ... iki praktis sabotase.
        Penolakan kanggo nindakake mobilisasi ing musim semi / musim panas, sanajan "mobilisasi sukarelawan" kanggo kontrak, yaiku sabotase.
        Watesan mobilisasi 300 ewu tentara, dene mungsuh, kanggo nanggepi mobilisasi kasebut, mutusake kanggo nelpon 1 wong liyane. - sabotase.
        Ora bodho.
        Ora "ora profesional".
        Nanging Rencana Licik.
        Quote: Perokok
        Mungkin perlu kanggo nambah serangan ing industri, rute komunikasi, jembatan - mung nggarap wilayah iki ing Zaman Batu, kanthi populasi musuhan

        Iki carane iku rampung.
        Hasile ?
        "0". Kanggo kabeh pasokan teka saka NATO, pendanaan teka saka kabeh komunitas sekutu Anglo-Saxon, malah l / s saka kabeh mercenary donya ditarik bebarengan.
        Yen Kremlin ora arep perang lan menang , sapa sing bakal nindakake kanggo dheweke ?
        Perang sangang sasi. Perang ing ngendi Kremlin kalah ing babak-babak. Kerugian tambah akeh, sanksi nyedak ekonomi, 360 milyar dolar wis dicolong saka Federasi Rusia. , wargane duwe luwih akeh, lan dana iki digunakake kanggo nyediakake lan nyedhiyakake Angkatan Bersenjata Ukraina, lan anggarane dibiayai. Pelaku nyolong iki ing Federasi Rusia - ing pakurmatan, pakurmatan lan ing bekas panggonan - ora bisa dilanggar. Disenengi dening Kremlin, digedhekake lan digemuk ing Rusia, "oligarki Rusia" mbiayai Angkatan Bersenjata Ukraina ...
        Kremlin "Kabeh arep miturut rencana" .
        Kabeh panyebab kegagalan, kekalahan, nyolong lan ngiyanati ana ing lemah.
        Lan sampeyan takon, "Apa sing kudu ditindakake?" . eseman
        Dheweke ngerti apa sing kudu ditindakake, ditindakake lan bakal ditindakake.
        Cukup elinga APA sing kedadeyan ing pungkasan USSR, nalika elit partai nyiapake negara kanggo saluran. Akeh banget tumindak aneh, ora bisa diterangake, ora mungkin, ora logis lan ora rasional saka panguwasa.
        Iku mung kabeh lumaku miturut rencana.
        Mung 9 sasi iki panguwasa wis nggiling "Tentara Cilik" penjamin. Banjur, sawise kekalahan sing budheg, "Devil Wheel Regrouping", "Mobilisasi Cilik" ditindakake.
        - Sampeyan pengin mobilisasi? Entuk persis ing formulir iki lan karo organisasi kasebut. Lan "Ora bakal ana mobilisasi maneh."

        Kanggo menang perang, sampeyan kudu BERJUANG.
        Perang karo klompok pasukan sing cocog karo tugas sing bakal ditindakake.
        Kanthi dhukungan sing tepat, pasokan, cadangan.
        Yen SVO ora kanggo Kamenangan ... banjur kanggo apa?
        Lan saiki tawanan perang ngomong yen Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nyerang wilayah Belgorod lan Kursk ing mangsa. Sing saiki dikuwatake nganggo "untu naga". Lan sawise mobilisasi yuta liyane, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal bisa nindakake iki.
        Amarga padha duwe tentara kanggo iki.
        Lan Federasi Rusia duwe klompok gabungan "pasukan polisi".
        Alah.
        Lan sawise mobilisasi "yuta liyane", imbangan kekuwatan bakal tetep padha - siji nganti telu \ siji nganti lima.
        1. topol717
          topol717 14. november 2022 22:56
          -1
          Kutipan saka bayard
          mobilisasi mutusake kanggo nambah 1 liyane

          Apa sing bakal padha nganggo?
          Aku setuju karo sampeyan manawa pitulungan kanggo Kyiv kudu dianggep minangka upaya perang nglawan Rusia, kanthi tumindak sing cocog.
          Lan ora ana cara kanggo nggunakake senjata nuklir, lan ora ana taktik maneh, nanging strategis nyata ora ana maneh, yen ora bakal ana kekalahan.
          1. mbayar
            mbayar 15. november 2022 01:35
            -1
            Kutipan saka: topol717
            Apa sing bakal padha nganggo?

            Iki minangka sing paling gampang - kanggo nyelehake garwane "prajurit cahya" ing mesin jahit, nyebarake pesenan kanggo nyediakake seragam lan peralatan antarane negara sing nyeponsori (lan ana udakara 50). Lan padha mobilize, sawise kabeh, ora ing siji Ceko, nanging ing bagean. Dheweke pengin njaluk yuta seger ora sadurunge taun anyar, nanging kaya-kaya ora sadurunge wiwitan musim semi.
            Meh kabeh negara NATO wis janji kanggo ngatur latihan saka Angkatan Bersenjata mobilized. Lan padha bakal ngumpulake senjata kanggo wong-wong mau. Lan dhuwit kanggo pangopènan. Nanging iki mbutuhake TIME.
            Lan ing Federasi Rusia, istilah kanggo nyiapake kontingen mobilisasi wis rampung. 320 pejuang anyar. Kanggo 000 kasedhiya ing ngarep NWO.
            Lan apa sing kita entuk?
            Lan apa sing kita entuk yaiku APU kesel lan battered, sing disimpen kanthi lengkap dening 200 pejuang Federasi Rusia, lan ing pungkasan Nopember, siji lan setengah luwih teka.
            LAN?? eseman
            Lan ana kamungkinan nyata saka operasi nyerang banget serius.
            Ing mangsa.
            Nganti saiki, wong-wong sing digerakake ing / ing mobs durung dilatih, durung ngalami koordinasi tempur lan, mbok menawa, durung disebarake ing antarane formasi.
            Mulane mungsuh kita wiwit ngomong babagan kepinginan negosiasi. Lan diwiwiti - ing Turki. Lan bakal dadi bilai gedhe yen kita njupuk umpan lan menehi wektu kanggo ngumpulake maneh, mobilisasi, nglengkapi maneh sistem anyar (pertahanan udara, rudal jarak jauh), nglatih kru tank anyar, bedhil self-propelled, lsp.
            Saka Desember nganti awal pertengahan musim semi, Federasi Rusia bakal duwe kesempatan kanggo nyerang, amarga pasukan sing ukurane kira-kira padha bakal nglawan kita. Lan iki , sampeyan ndeleng , ora rasio siji kanggo lima .
    4. opuonmed
      opuonmed 14. november 2022 15:31
      0
      satelit nato nyata-wektu + pesawat radar + drones elektronik + seni ukrrs luwih akurat + tekan luwih adoh! ngendi RF Tornado C tp lan liya-liyane anyar ????? lan banjur ndeleng saiki 70 taun instalasi
  2. Irit
    Irit 14. november 2022 14:40
    +9
    Aku ora ngerti, apa padha nemokake kabeneran sing trep kanggo njupuk pemukiman iki utawa sing alon-alon ing pihak kita? Kamuflase, kayane, durung dibatalake dening sapa wae, nanging apa maneh sampeyan kudu "owah-owahan taktik". ? kanggo nggarap target kanthi tepat kanthi amunisi kanthi tliti dhuwur, nanging yen ora ana, aktif nggunakake drone kamikaze kayata Geranium lan Lancet!
    1. nellyjuri
      nellyjuri 14. november 2022 14:49
      -10
      Apa sampeyan kanthi kasempatan Emelya? Yen mangkono, banjur muter ing kursi langsung menyang ngarep, nindakake feats.
      1. Irit
        Irit 14. november 2022 14:59
        +9
        nellyjuri-sadurunge menehi pitutur marang wong kanggo pindhah menyang ngarep, sampeyan kudu paling ora ana dhewe saiki, utawa bubar perang. Lan sampeyan ora perlu akeh kanggo mbaleni mantra padha "go fight", sampeyan malah ora perlu sethitik !!! wong bodho wong bodho
        1. nellyjuri
          nellyjuri 14. november 2022 15:15
          -2
          Aku wis mikir babagan iki. Nanging aku rada begja. Aku ora krasa getun. Aku ora ambruk sadurunge wedi perang lan getun. Aku wis ora ana ing umur semono, aku ora tanggung jawab maneh kanggo dinas militer lan wis pirang-pirang taun.

          Nanging aku ora menehi komentar bodho kaya sampeyan. Matur nuwun Gusti, aku dijupuk apik saka howitzers lan meriam.
          1. Irit
            Irit 14. november 2022 15:31
            +1
            Nellyjuri - ing antarane sukarelawan ing perang ana sawetara kanca-kanca sing padha "gejala" - dheweke pensiunan militer lan kesehatane ora kabeh es! sing lagi gelut! sing ora kandha "kok ora ana ing garis ngarep", nanging mung meneng mrana lan gelut! Sampeyan ora nggawe komentar bodho, komentar sampeyan omong kosong!
            1. nellyjuri
              nellyjuri 14. november 2022 17:40
              -1
              Yen aku dadi pensiunan militer, yaiku umurku 45 utawa malah 50 taun, mula kita bisa ngomong. Nanging nalika 59?
            2. nellyjuri
              nellyjuri 14. november 2022 17:43
              -1
              Oalah, kok kowe ndhelik konco-koncone? Utawa sampeyan ndhukung wong-wong mau saka kene karo kabeh massa ing kursi?
        2. Sergey39
          Sergey39 14. november 2022 15:20
          +4
          Lan, sampeyan isih lunga menyang perang, utawa sampeyan dadi pelari! (((
          Sapa wae bisa mrentah lan menehi kontrol saka kursi! (((
      2. paul3390
        paul3390 14. november 2022 15:09
        + 10
        Apa sampeyan malah ngerti logika sing sampeyan ucapake? Pranyata - Kepemimpinan kita nggabungake perang dadi pecah, kanthi kategorine ora pengin nindakake perkara sing jelas kanggo kabeh wong lan umume - nggawe akeh gerakan aneh, kanthi gampang. Lan ing kalodhangan iki - kita kabeh kudu enggal-enggal mlayu menyang ngarep kanggo mbukak bathuk kanggo peluru supaya bisa mbenerake kahanan karo bangkai ???

        Apa kabeh absurditas skripsi iki ora ketok?
  3. trafllot1832
    trafllot1832 14. november 2022 14:43
    +5
    Panggonan sing paling apik kanggo ndharat Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku Kinbur Spit, utamane nalika ngenteni pendaratan, Ya, warna ungu, sing duwe Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mrentah, ayo padha menek.
    1. Ham
      Ham 14. november 2022 15:03
      +3
      Ing kene dheweke terus-terusan nulis babagan karusakan saka tentara bayaran manca, nanging ing ngendi shooting kasebut?
      Yen kabeh saluran nuduhake [b] APA sing biasane kedadeyan karo tentara bayaran, mula, mesthine, bakal luwih sithik wong sing pengin ...
      Sing disebut "Propaganda Rusia" ora apik, banget kurang dipentasake .... sakperangan alesan, meh tansah nalika mercenary ditampilake, njupuk saka sisih ngendi pasuryan sing wareg lan impudent .... sawetara gambar bakal kelangan sawetara. sing panas....
      1. Biker abang
        Biker abang 14. november 2022 23:31
        +1
        Propaganda lan kontra-propaganda kita, nglawan latar mburi Ukrov, katon lan tumindak kanthi jujur. Ora ana pusat siji. Ing ngarep sing paling penting - perjuangan kanggo pikiran lan jiwa - diwenehake marang wong sing acak, sing kerep nyiarake siji bab dina iki, sesuk sing beda banget - tanpa kedhip mata utawa isin. Kita ora duwe Levitan dhewe, kita ora duwe SovInformBuro Rusia. Saiki kabeh wong nyerang jenderal. . . Nanging sadurunge bedhil rumbled, kabeh limo ilmuwan politik / sosiolog lan ahli ing Ukraina blinded gambar Ukraina sing ora cocog karo kasunyatan ing kabeh. Nuwun sewu kulo klentu.
      2. ansons
        ansons 14. november 2022 23:40
        0
        Sing golek bakal nemokake: https://t.me/voenacher/33241
    2. Sergey39
      Sergey39 14. november 2022 15:22
      +2
      Apa, bridgehead ing idu? Sing, ing umum, teka karo iki! Anggap sabit minangka papan loncatan!(((
      1. novel66
        novel66 14. november 2022 16:06
        0
        wiwit jaman kuna, Suvorov uga perang kanggo dheweke
  4. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 14. november 2022 14:44
    +6
    Iki relevan ing perang Chechen pisanan, saiki ana cara modern kanggo ndeteksi mungsuh.
  5. Fangaro
    Fangaro 14. november 2022 14:51
    +8
    judhul gedhe!
    Godhong tiba "gundhul" Bagéyan saka posisi pertahanan pasukan Rusia ...
    Iki ana ing sangisore teks kandel sing disorot saka judhul kasebut.
    Godhong bakal nggawe angel kanggo pasukan Rusia.
    Lan APU ana ing wilayah tropis, isih akeh godhong-godhongan ing kono !?
    Lan miturut teks ... Dirusak ... 6 tank ...
    Iki tank mungsuh! Ora kita, babagan apa sing kita duwe, ya, sampeyan ora bisa laporan. Dumadakan mungsuh ora ngerti. Nanging bab wong-wong mau, numpes, nulis sing siji saka wong-wong mau Leoperd kuwi lan kuwi, siji T72, lan liyane ora bisa ditemtokake, amarga. rampung numpes. dirusak. Lan karo mobil waja.
    Kaya-kaya kabeh koresponden kabeh media Rusia diprentahake supaya ora nyebutake peralatan sing dirusak dening pasukan kita. Dumadakan mungsuh bakal maca iki lan sinau rahasia saka koran lan warta.
    Sawise cathetan kasebut, aku pengin miwiti golek warta ing basa Inggris. (((
    Amarga Aku lara nalika isih cilik, mangan sethithik, sinau kanthi ora apik, mula aku bisa maca basa Inggris mung kanthi bantuan Google translator.
    1. Himalaya
      Himalaya 14. november 2022 14:58
      +1
      Apa sing pancen perlu, kanggo apa sing wis ditindakake ing lapangan informasi, kanggo ngrampungake Rusia, ora ngganti apa-apa.
      Tampilake lan wawancara pejuang karo tandha telpon "Man-Eater", marang carane APU helikopter karo tatu iki dijupuk mudhun, ban kanggo bebener slightest.

      Ya, musik sing ora jelas ing target uga penting, kanthi jeneng njerit Destruction ...
    2. Irit
      Irit 14. november 2022 15:03
      +2
      Gendéra Fangaro-Soviet ora cukup kanggo wong-wong mau! Dheweke mesthi wis nempelake godhong-godhongan sing tiba, lan dicet, lan uga ngresiki suket lan wit-witan ... lol
  6. Centurion pungkasan
    Centurion pungkasan 14. november 2022 14:51
    +6
    Ora suwe salju bakal tiba. Kabeh jejak bakal katon. Lan tambang ora bakal katon saka tembung ing kabeh.
  7. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 14. november 2022 14:55
    + 13
    Yen dideleng saka apa sing kedadeyan ing media - rembugan antarane delegasi AS lan Rusia ing Indonesia, pidato Stolberg babagan rembugan antarane Rusia lan Ukraina, pernyataan saka wakil saka Kementerian Luar Negeri, lan liya-liyane. - ana tawar-menawar konkrit babagan divisi Ukraina lan pembekuan konflik. Ora suwe, "Minsk-3" anyar bakal tiba kaya salju ing musim panas, lan kita kabeh bakal bajingan saka game sing bakal ditampa ing kontrak kasebut. Dill, uga, bakal bajingan, lolongan bakal elek. Sajrone rong minggu, kabeh kita lan dheweke bakal nesu, dene politisi lan bisnis bakal nggosok telapak tangan sing rada kringet lan ngombe cognac amarga dheweke ngapusi wong Ukrainia lan Rusia. Nunggu.
    1. Irit
      Irit 14. november 2022 15:36
      0
      Tatar saka USSR, ya, kabeh wis dipérang ing kono, sarujuk, tawaran kanggo bab-bab cilik, sing bakal dadi pisanan kanggo miwiti "peacekeeping" ing wusana mangsa ...
    2. Bayun
      Bayun 14. november 2022 16:15
      +3
      "wewatesan ing sadawane Dnieper" - bakal diarani ... Prices kanggo sumber daya wis wungu, senjata lan taktik "bali lan kasebut" ing Polygon-U wis kasil dites, pengaruh saka Federasi Rusia wis weakened. Ekonomi EU dirusak.

      Kabeh gol saka Kulon ing NWO wis digayuh. Luwih - iku ora nggawe raos. Ora ana sing bakal takon Rusia lan Ukrainia - Aku setuju banget karo sampeyan.
  8. Fangaro
    Fangaro 14. november 2022 14:56
    0
    Kutipan saka Last Centurion
    Ora suwe salju bakal tiba. Kabeh jejak bakal katon. Lan tambang ora bakal katon saka tembung ing kabeh.

    Apa tambang katon jelas ing musim panas, musim gugur, musim semi?
    Ora militer. Lan nalika layanan militèr ora ketemu. Nanging apa tambang ora disamarkan?
    1. JcVai
      JcVai 14. november 2022 15:27
      +4
      Tambang beda. Sampeyan ora bisa kanthi ati-ati nyamar menyang lemah, nanging mung nyebarake tambang ing permukaan. Ing musim dingin, tanpa telusuran sing ditargetake, mung ana kesempatan kanggo nemtokake produksi seger - salju wis nutupi salju lan mung. Ing mangsa panas, luwih gampang - kanthi owah-owahan ing lemah (bumps, subsidence), kanthi suket garing, sensor sing penting, lsp.
    2. Irit
      Irit 14. november 2022 15:34
      0
      Fangaro-alami, tambang ditutupi, yen ora dilebokake?
  9. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 14. november 2022 15:02
    +8
    Sawetara "wong wicaksana" ngarep-arep bisa ngrebut setengah saka Ukraina sajrone seminggu. Liyane "wong wicaksana" - ngimpi goyangake kahanan ing Rusia, nggulingake pamaréntahan. Iku ora bisa metu. Minangka kanggo frost ... Saiki dheweke njaluk rembugan karo Kremlin. Ora suwe, sawise kabeh, EU bakal miwiti beku buntut serigala, lan asile nol. GDP- ing Kremlin, Rusia ora ambruk, amarga padha ora ngimpi ..
    1. Perokok
      Perokok 14. november 2022 15:11
      +3
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Sawetara "wong wicaksana" ngarep-arep bisa ngrebut setengah saka Ukraina sajrone seminggu. Liyane "wong wicaksana" - ngimpi goyangake kahanan ing Rusia, nggulingake pamaréntahan. Iku ora bisa metu. Minangka kanggo frost ... Saiki dheweke njaluk rembugan karo Kremlin. Ora suwe, sawise kabeh, EU bakal miwiti beku buntut serigala, lan asile nol. GDP- ing Kremlin, Rusia ora ambruk, amarga padha ora ngimpi ..

      Nanging EU ora mutusake apa-apa ... Amerika Serikat mutusake - lan dheweke duwe kompleks industri militer lan produser gas lan produsen minyak ... Lan kasunyatan manawa dheweke beku ing EU - dheweke bakal adaptasi kanggo sawetara musim dingin .. dheweke bakal nyalahake PDB lan Rusia kanggo kabeh - iku bisnis ..
      1. Andrey Nikolaevich
        Andrey Nikolaevich 14. november 2022 15:29
        0
        Aku ngomong babagan Amerika Serikat. Sing uga "ahli strategi," Saiki, ayo padha ngeruk turnips.
    2. Biker abang
      Biker abang 15. november 2022 00:02
      +1
      Aku isin kanggo nguciwani sampeyan lan akeh liyane sing pracaya omong kosong kikuk babagan "Eropa beku."
      Iki sayangé ora cilik ing kabeh.
      Kutub duwe cadangan gedhe saka batu bara dhewe. Jerman duwe kira-kira 30% saka negara sing ditutupi alas, sing uga lara, lan minangka asil, dipotong nganti tekan cakrawala.
      Ngelingi manawa para burgher luwih seneng omah-omah, lan dudu pemukiman manungsa, dheweke ora bakal beku.
      Fasilitas panyimpenan ing Eropa kanthi LNG dikemas kanthi kapasitas.
      Dheweke saiki ora duwe papan kanggo mbongkar operator gas.
      Scholz mènèhi prentah supaya ora mungkasi telung unit daya pungkasan ing pembangkit listrik tenaga nuklir. Apa sampeyan tau krungu babagan iki ing media kita? Ora perlu kuwatir babagan Walanda lan Inggris karo Norwegia, sing duwe kabeh rigs produksi minyak lan gas ing Segara Lor. Dheweke seneng ngandhani babagan LNG Amerika sing larang banget. Ya, pancen, dibandhingake karo rega gas pipa sadurunge perang, LNG saka Amerika luwih larang. Nanging... Eling-eling yen bensin kita tambah larang kanggo wong Eropa lan seneng banget. Ora sadhar yen rega dhuwur ndadekake LNG Amerika duwe bathi.
      Babagan Prancis - deleng pira% listrik sing ditampa saka pembangkit listrik tenaga nuklir lan kabeh "pengalaman" kanggo dheweke uga bakal ilang. Sejarah kayane ora mulang apa-apa. Ing sawijining wektu, "krisis minyak" taun 1973 mung apik kanggo Eropa. Isin, mesthi, analis lan ahli kita, kanthi gampang, ora ngandhani sing bener. Luwih elek, sing ngerti kahanan sing bener, ora kaya wong biasa. Ngaruhi adopsi saka kaputusan short-sighted.
  10. roket757
    roket757 14. november 2022 15:10
    +2
    Godhong sing tiba saka wit-witan lan owah-owahan kahanan cuaca nyebabake kabutuhan pihak-pihak ing konflik ing Ukraina kanggo ngganti taktik perang.
    cuaca lan kahanan liyane ganti, militer bakal njupuk iki menyang akun lan adaptasi kanggo wong-wong mau.
  11. ximkim
    ximkim 14. november 2022 15:19
    -3
    Sing utama kanggo wong-wong mau saiki yaiku mbantu Putin terus njagong ing kursi, lan iki luwih apik tinimbang cuaca lan roket.
  12. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 14. november 2022 15:55
    +2
    Taktik ganti, nanging ora akeh. Kauntungan saka wong sing nduweni sarana pengamatan teknis sing luwih apik, misil lan proyektil sing luwih dipandu, mobilitas senjata api sing luwih gedhe lan tingkat geni mung mundhak. Ayo ndeleng sapa?
  13. Dmitry Bronnikov
    Dmitry Bronnikov 14. november 2022 17:21
    +1
    Yen sampeyan ndeleng perang kepungkur, sampeyan bisa ndeleng manawa wiwitan musim dingin ing pirang-pirang kasus dimainake ing tangan para pembela. Ora ana pihak sing perang sing nindakake operasi utama, utamane amarga masalah logistik. Perang posisional diwiwiti. Saiki ana faktor penting liyane sing bakal mungkasi tumindak loro-lorone kanggo kabeh wektu Frost. Iki minangka kamera termal. Ing latar mburi kadhemen, bakal luwih trep kanggo nggunakake, lan wacane bakal luwih efektif. Mulane, miturut pendapatku, Angkatan Bersenjata RF utawa Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal nindakake operasi serangan utama.
  14. antipesawat
    antipesawat 14. november 2022 23:25
    +1
    Godhong sing tiba saka wit-witan lan owah-owahan kahanan cuaca nyebabake kabutuhan pihak-pihak ing konflik ing Ukraina kanggo ngganti taktik perang.

    Wis suwe anggone ngenteni godhong-godhonge mudhun, supaya para anggota APU dadi panas.
    Nanging ana sing ngandhani - saiki dheweke bakal ngenteni salju tiba supaya bisa main ski.
  15. yowis
    yowis 15. november 2022 13:01
    0
    Iku apik sing media dielingake ing wektu bab perlu kanggo ngganti taktik. Nanging kita isih kudu ngganti peralatan lan kamuflase. Ya, lan strategi.