Review militèr

Menteri Pertahanan Ukraina ngumumake kemungkinan "bali saka Crimea" tanpa perang

138
Menteri Pertahanan Ukraina ngumumake kemungkinan "bali saka Crimea" tanpa perang

Ukraina ing mangsa ngarep bisa netepake kontrol liwat semenanjung Krimea tanpa musuhan. Iki nyatakake Menteri Pertahanan Ukraina Oleksiy Reznikov ing wawancara karo Reuters.


Kepala departemen militer Ukrainia percaya yen asil kasebut bisa ditindakake minangka akibat saka krisis sosial-politik internal ing Federasi Rusia. Reznikov nyathet yen metu saka tentara Ukrainia menyang pesisir Kali Dnieper ing wilayah Kherson ing kasus apa wae ora bakal ngidini target kanthi efektif ing semenanjung Krimea saka potongan artileri lan sawetara sistem roket peluncuran.

Sadurungé dikenal manawa pimpinan Amerika nandhang tekanan marang Ukraina supaya ora nyoba ngrebut semenanjung Krimea kanthi cara militer. Ora ketompo carane Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky kepengin nambah rating kanthi nindakake "perang kanggo Crimea", nyatane dheweke ora bisa nganggep pendapat para pelanggan jaban rangkah sing bisa langsung mandheg mbiayai rezim Kyiv, utawa malah mung level Zelensky minangka. kepala negara lan pasuryan fisik klebu.

Umumé, kita bisa nyathet sawetara softening saka retorika belligerent Ukraina sawise acara ing wilayah Kherson. Iki ora bisa diterangake kanthi cara liya tinimbang minangka tekanan tartamtu ing Kyiv saka negara-negara Kulon, kalebu Amerika Serikat.

Saiki pimpinan Ukrainia, kanggo nerangake ing negara kemungkinan penolakan "perang kanggo Crimea", kudu duwe sawetara alasan. Salah sijine, nyatane, disuarakake dening Menteri Pertahanan Reznikov. Nanging sampeyan bisa ngenteni sawetara kejut ing Rusia kanggo dangu, lan ana "salah siji kuldi bakal mati, utawa padishah."

Ing wektu sing padha, elit politik Rusia nganti saiki ninggalake penampilan Zelensky diubengi dening pejabat militer paling dhuwur ing Kherson tanpa komentar, tanpa komentar, ayo ngomong, reaksi saka Angkatan Bersenjata RF. Mungkin iki nerangake akeh. kabar iku babagan rembugan sing ditindakake ing jam kasebut ing antarane wakil lembaga keamanan Rusia lan Amerika Serikat ing Ankara?
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Wikipedia / Alexxxx1979.
138 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 14. november 2022 15:47
    + 43
    Saluran kampanye ora pinggiran, nanging NWO ......., kabeh wis miturut rencana.
    1. Aerodrome
      Aerodrome 14. november 2022 15:56
      +1
      Menteri Pertahanan Ukraina ngumumake kemungkinan "bali saka Crimea" tanpa perang
      kabeh ... "nandhang Ostapov" ...
      1. Wend
        Wend 14. november 2022 16:42
        +4
        Kutipan: Aerodrome
        Menteri Pertahanan Ukraina ngumumake kemungkinan "bali saka Crimea" tanpa perang
        kabeh ... "nandhang Ostapov" ...

        Ora, dheweke nggoleki masa depan. Iki pancene bisa, minangka bagéan saka Rusia)
        1. krex pax
          krex pax 14. november 2022 17:09
          + 14
          Pancen, kepiye Crimea Rusia beda karo Kherson Rusia. Lan babagan akibat saka perjanjian isin sing dikarepake, kaya biasane, dheweke bakal nggawe ngaso bisu sing dipikirake. Tekan pemilu. Ing kana, miturut skema sing wis mapan, dheweke ngapusi swara para pamilih lan maneh bakal nyiarake babagan substitusi impor superduper lan ora duwe analog.
          1. pelaut2
            pelaut2 14. november 2022 23:36
            +3
            iku mung ora kasunyatan. bilih para merikan badhe ngangkat sanksi sasampunipun sedaya tindak tanduk. malah sawise nyerah kabeh sing bisa lan ora bisa. iki wis kedaden ing sajarah anyar.
            padha janji karo kancane Gorby, banjur ..
          2. Osmodey
            Osmodey 15. november 2022 08:19
            +3
            Crex pax
            Kutipan: krex pax
            Pancen, kepiye Crimea Rusia beda karo Kherson Rusia. Lan babagan akibat saka perjanjian isin sing dikarepake, kaya biasane, dheweke bakal nggawe ngaso bisu sing dipikirake. Tekan pemilu. Ing kana, miturut skema sing wis mapan, dheweke ngapusi swara para pamilih lan maneh bakal nyiarake babagan substitusi impor superduper lan ora duwe analog.

            Ya, dheweke ora bakal ngapusi ana - ing setengah taun bakal kalebu pariwara raja anyar utawa lawas saka kabeh wesi lan wajan - lan voila, rakyat dhewe bakal milih. Kita duwe preseden ing sejarah wiwit taun 1991. Senajan sak iki bank karo borjuis / angga wis ora dipun ginakaken siji usaha migunani. Utawa ana sing apik saka pemerintah, nanging aku ora weruh amarga bodhoku?
      2. MMX
        MMX 14. november 2022 18:40
        + 10
        Kita pindhah menyang Khasavyurt 2.0 kanthi kacepetan lengkap. Lan iki tegese krisis politik paling akut ing Federasi Rusia ora bisa dihindari. Pungkasan ana owah-owahan kekuwatan lan Putin teka kanggo "udan kabeh wong ing jamban" (nyatane, ora bisa ditindakake, nanging mung). Nanging saiki Putin wis kuwasa ...
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Osmodey
          Osmodey 15. november 2022 08:25
          +3
          Wakil liyane saka ibukutha gedhe bakal teka - kita ora bakal weruh prabédan.
      3. opuonmed
        opuonmed 14. november 2022 22:44
        +1
        ana akèh kanggo mikir bab kabeh sing bisa
    2. kredo
      kredo 14. november 2022 16:02
      + 26
      Kampanye, ora ana sing kuwasa ing media bocor informasi sing nyata, lan mung slop sing diwutahake ing sirah para pembaca. Kabeh lumaku miturut rencana. ya
      1. yuliatreb
        yuliatreb 14. november 2022 16:29
        0
        Donya plastik menang, tata letak dadi luwih kuwat.
      2. Osmodey
        Osmodey 15. november 2022 08:26
        0
        Dheweke ora pengin ngganggu lan nyenengake para pemilih - dheweke isih kudu milih
    3. Bom
      Bom 14. november 2022 16:02
      + 18
      Kita durung miwiti apa-apa....
      1. Perokok
        Perokok 14. november 2022 16:06
        + 19
        Quote: Bom
        Kita durung miwiti apa-apa....

        Iki impotensi! =)))
        1. 16112014nk
          16112014nk 14. november 2022 20:42
          +9
          Quote: Perokok
          Iki impotensi!

          Kuliah ing madu. institute. Profesor takon marang siswa: - Sapa jenenge wong sing "pengin" nanging "ora bisa"? Siswa ing paduan suara: - Impoten.
          - Lan apa jeneng wong sing "bisa", nanging "ora pengin"?
          Swara wadon saka penonton: - Dheweke bajingan.
      2. kredo
        kredo 14. november 2022 16:13
        + 20
        Aku elinga nalika PDB luwih saka patang wulan kepungkur ngucapake tembung iki "Kita durung miwiti apa-apa," pitakon "Kapan kita bakal miwiti?" digantung ing lambe saben wong.

        Cukup wektu wis liwati, mbok menawa wis wektu kanggo miwiti nglirik
        1. dmi.pris
          dmi.pris 14. november 2022 17:46
          + 11
          Lan apa sing kudu diwiwiti kanthi serius? Drain, Khasavyurt2.0? Kene, mangga. Mulai.
        2. yuta
          yuta 14. november 2022 20:51
          +2
          Ya, dheweke ngapusi, kaya biasane ...
          Teks komentarku cendhak banget
      3. rotkiv04
        rotkiv04 14. november 2022 16:26
        0
        Quote: Bom
        Kita durung miwiti apa-apa....

        dheweke bisa lan pengin miwiti, nanging taun ora padha ... sampeyan ngerti ngguyu
        1. tunggal-n
          tunggal-n 15. november 2022 10:27
          0
          Sampeyan mung kudu njlentrehake apa sing dimaksud. Mungkin distribusi tanah? Dheweke wis privatisasi properti negara kabeh wektu iki. Punika Advertisement announced. "Aku ngganti provinsi Tula saka 1 yuta budak menyang pensiun ing Florida. Bargaining cocok"
    4. Iku ndemek
      Iku ndemek 14. november 2022 16:17
      +3
      Saluran kampanye dudu pinggiran, nanging NWO .......

      Katon yen Kremlin miwiti aneksasi wilayah anyar menyang Federasi Rusia, supaya paling ora ana sawetara basis sing bisa dingerteni kanggo mobilisasi parsial.
      Nanging apa alesan nyata lan tujuan SVO (dudu sing disuarakake presiden) mung bisa ditebak.
      1. Pansuy
        Pansuy 15. november 2022 06:09
        +2
        Quote: Badass
        Katon yen Kremlin miwiti aneksasi wilayah anyar menyang Federasi Rusia, supaya paling ora ana sawetara basis sing bisa dingerteni kanggo mobilisasi parsial.

        Nanging aku kasengsem banget babagan carane wilayah iki saiki bakal dibusak saka Federasi Rusia? Dadi cetha kanggo kabeh wong yen kita ora bakal bali maneh.
      2. Osmodey
        Osmodey 15. november 2022 08:30
        +1
        Minangka kawicaksanan kuna ngandika, yen motif lan gol ora cetha kanggo sampeyan, aja ragu-ragu! Kabeh amarga dhuwit! Apa tujuan negara kapitalis? Pitakonan iku retorika…. Siji-sijine tujuan sing ora ditindakake negara iki yaiku ningkatake urip kelas pekerja
    5. krops777
      krops777 14. november 2022 16:39
      -13
      Saluran kampanye ora pinggiran, nanging NWO ......., kabeh wis miturut rencana.


      Perang bisa rampung ing 24 jam, cukup kanggo menehi Ukraina ultimatum, utawa metu saka wilayah Federasi Rusia, utawa sawise wektu kadaluwarsa, senjata nuklir bakal digunakake ing salah siji kutha kulon pinggiran lan. supaya ing saben dina, lan Western non-mitra kudu dielingake ing sadawane garis departemen militèr lan Kamentrian Luar Negeri supaya ora kedutan, yen ora bakal padha njaluk, iku kabeh, nanging Mungkin iku angel, nanging iki perang lan ora NWO, iku wektu kanggo ngerti iki ing Kremlin.
      1. prajurit sofa
        prajurit sofa 14. november 2022 17:12
        -10
        Sawise serangan nuklir sing sepisanan, utawa malah sawise ancaman kasebut marang negara non-nuklir, negara-negara, bebarengan karo rod jade (uga, utawa paling ora kanthi jaminan non-intervensi), mung bakal numpes arsenal nuklir Rusia kanthi a mogok disarming.
        1. Alexander 123
          Alexander 123 14. november 2022 22:07
          +6
          "dheweke bakal ngrusak arsenal nuklir Federasi Rusia kanthi serangan disarming"
          Dadi iki ngimpi biru sing. Yen bisa ditindakake, mesthine wis suwe.
          1. jdiver
            jdiver 15. november 2022 11:10
            0
            padha uga duwe "tuku disarming saka elit", iku uga efektif yen elit kasusun saka cacing.
        2. Pansuy
          Pansuy 15. november 2022 06:11
          +2
          Quote: Sofa Warrior
          negara, bebarengan karo rod jade (uga, utawa ing paling karo njamin non-intervensi), mung bakal numpes Arsenal nuklir Russian karo serangan disarming.

          belay Kepiye carane? kandha maneh...
          1. Arsen1
            Arsen1 15. november 2022 16:38
            0
            Inggih, ayo dipikir. Thanks kanggo START 3, sawetara lokasi rudal nuklir basis tambang mung digoleki. Kita nyimpulake yen berkat satelit, NATO ngerti luwih akeh, yen ora kabeh. Ana akeh wektu kanggo ndeleng wong-wong mau. Wilayah patroli PGRK uga dikenal. Iku konyol kanggo nimbang aviation strategis, wong tuwa iki ora bakal fly ngendi wae, yen padha njupuk mati ing kabeh. Malah luwih gampang karo kapal selam, Finns saiki ana ing NATO (thanks kanggo GDP), supaya Gadzhiyevo ditutupi karo serangan rudal ing sawetara detik (ngomong wektu penerbangan))) Lan ing kana, saliyane pangkalan SSBN dhewe, ana uga. panyimpenan saka warheads lan ora cilik. Aku krungu nang endi wae sing meh seprapat kabeh biaya disimpen ing panggonan iku. Kapal selam Amerika ngalahake sebagian besar silo, PGRK bisa dirusak kanthi senjata non-nuklir, rute kasebut dikenal, satelit bakal nemokake. Alat deteksi kita bisa ngalahake saboteurs. Ayo ditambahake ing kene jumlah sing ora dingerteni minangka pertahanan rudal NATO. Kita nambahake kalem jenderal kita, dudu kemampuan kanggo nggawe keputusan mandiri (lan bakal ana 10 menit saka wiwitan, ing wayah wengi, nalika kabeh wong turu) lan entuk asil sing ala banget kanggo kita. Aku dudu ahli, mula aku nggawe sketsa ing lututku apa sing aku ngerti. Nanging sanajan rencana amatir kasebut nuduhake manawa kita duwe masalah gedhe.
        3. Osmodey
          Osmodey 15. november 2022 08:32
          0
          NWO wis nyebabake akeh istilah anyar, nanging "pemogokan melucuti senjata" yaiku !! Mung nggawe dinaku apik
    6. Sibguest
      Sibguest 14. november 2022 20:57
      +2
      Hmmm ... wis kasep yen sampeyan diobati. Uga wong sing "plus" sampeyan.
    7. AAK
      AAK 14. november 2022 22:05
      -1
      Nguripake pranata pungkasan artikel kasebut - ora bakal ana komentar babagan kinerja berang-berang ijo ing Kherson, saiki kita duwe timpani ing kabeh saluran babagan "pembebasan" Pavlovka lan mung sawetara komentator sing ora wuta menehi tandha detik. nari ing rake - Pavlovka ana ing dataran rendah, saka sisih Ugledar rampung ditembak karo dill, sawise manggoni desa kita ora pindhah menyang ngendi wae luwih, kita ngenteni nganti Bandera concentrates artileri lan MLRS kaya pungkasan ... Lan minangka kanggo "proses negosiasi" ing Ankara, njupuk menyang akun kasunyatan sing pihak kanggo rembugan punika Direktur Layanan Intelligence Asing Naryshkin (kita elinga, kita elinga esuk 24.02.2022 Februari XNUMX ...) lan direktur saka CIA, lan rembugan njupuk Panggonan ing markas saka layanan Intelligence Turki, kita bisa nyana minangka asil saka ora prasaja, nanging malah epik "perjanjian" ... iku ora bakal teyeng karo kita ... informasi sing menarik saka Bali, nalika ora ana wong sing gelem nindakake konsultasi rembugan awal karo Lavrov sadurunge mbukak KTT GXNUMX, lan Comrade Xi, sauntara m dijamin kanggo Can ... supaya sampeyan bisa ndeleng ngendi panggonan Rusia ...
  2. Irit
    Irit 14. november 2022 15:50
    + 34
    Yagene omong kosong kaya Yankees ora ngidini ijo perang ing Crimea? Dheweke bakal mbutuhake semenanjung, iki minangka papan sing trep kanggo ngontrol wilayah Segara Ireng! Yankees bakal nggawe tumpukan pangkalan militer ing kana. lan langsung ngeterake senjata nuklir saka Jerman ing kana! Dheweke mung bakal seneng dadi proxy Get yourself Crimea.
    1. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 14. november 2022 15:52
      -14
      Quote: Irit
      Yagene omong kosong kaya Yankees ora ngidini ijo perang ing Crimea? Dheweke bakal mbutuhake semenanjung, iki minangka papan sing trep kanggo ngontrol wilayah Segara Ireng! Yankees bakal nggawe tumpukan pangkalan militer ing kana. lan langsung ngeterake senjata nuklir saka Jerman ing kana! Dheweke mung bakal seneng dadi proxy Get yourself Crimea.

      Saiki, rudal penerbangan lan anti-kapal dibutuhake kanggo ngontrol Piala Dunia. Pentinge Crimea ing jaman kepungkur.
      1. alexmach
        alexmach 14. november 2022 16:00
        + 15
        Inggih, ora perlu ngremehake pentinge lemah ageng sing dumunung ing tengah segara iki. Loro-lorone saka sudut pandang pengintaian lan saka sudut pandang ngirim serangan, Crimea minangka papan sing nguntungake. Sanadyan, mesthi, tanah iki mung ora ngrampungake apa-apa.
      2. Zaurbek
        Zaurbek 14. november 2022 16:05
        +1
        Sing luwih cedhak sampeyan mabur lan survey lan nglangi ... luwih apik. Iku ora tansah perlu supaya CD. Lan luwih trep kanggo diluncurake saka Crimea (lan ing kabeh arah, saka Georgia, liwat Turki menyang Ukraina)
      3. Santechnik
        Santechnik 14. november 2022 17:48
        +5
        Quote: Aron Zaavi

        Saiki, rudal penerbangan lan anti-kapal dibutuhake kanggo ngontrol Piala Dunia. Pentinge Crimea ing jaman kepungkur.

        Crimea minangka morsel sedhep kanggo NATO, mundhut tegese kanggo Rusia mundhut loro segara, kang kanggo Rusia, karo mundhut saka Baltik, dibuwang bali menyang abad kaping 17.
        1. Aron Zaavi
          Aron Zaavi 14. november 2022 17:58
          -3
          Kutipan saka santenik
          Quote: Aron Zaavi

          Saiki, rudal penerbangan lan anti-kapal dibutuhake kanggo ngontrol Piala Dunia. Pentinge Crimea ing jaman kepungkur.

          Crimea minangka morsel sedhep kanggo NATO, mundhut tegese kanggo Rusia mundhut loro segara, kang kanggo Rusia, karo mundhut saka Baltik, dibuwang bali menyang abad kaping 17.

          Piala Donya minangka reservoir sing ditutup, jalur sing dikuwasani NATO. Saka sudut pandang militèr, iku unpromising.
        2. insafufa
          insafufa 14. november 2022 20:07
          +1
          Baltik sejatine minangka segara daratan NATO. Nyatane, Teluk Finlandia ora kalebu kabeh.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. tunggal-n
        tunggal-n 15. november 2022 10:29
        -1
        Lan ing ngendi rudal anti-kapal lan angkatan udara bakal adhedhasar? Ing Kamchatka?
    2. Pulkovo 1942
      Pulkovo 1942 14. november 2022 15:57
      +2
      kanggo lengkap kontrol wilayah Segara Ireng

      Segara Ireng rampung ditembak dening NATO lan Rusia. Komentator ing ndhuwur wis nulis kanggo sampeyan babagan iki.
      1. Irit
        Irit 14. november 2022 16:28
        +1
        Pulkovo1942-sampeyan bisa ngerti prabédan antarane "shooting liwat" lan "kendali kabeh"?
    3. Murmur 55
      Murmur 55 14. november 2022 16:00
      +2
      Irit hi, ing cahya saka acara anyar, ana opsi liyane, supaya GAME OF THRONES terus, lan yen kita nganggep sing bagean utama iku saiki ora ing paprangan, nanging konco sing pemandangan. Lan ora ana sing bisa ngevaluasi lan prédhiksi, mung Wang. Ing kasus apa wae, kita bakal nemokake kabeh mung sawise kasunyatan, nalika para pemimpin wis sarujuk.
  3. Nyrobsky
    Nyrobsky 14. november 2022 15:50
    -4
    nglirik Mesthi, napsu teka karo mangan, nanging Menteri Pertahanan Ukraina ora bakal nyuwil cangkir?
    1. Murmur 55
      Murmur 55 14. november 2022 16:04
      +9
      Nyrobsky hi, ora bakal retak, dheweke wis ngrusak bagean saka wilayah Rostov, Kuban, Bryansk, lan malah ing Timur Jauh dheweke wis ndeleng potongan.
      1. Nyrobsky
        Nyrobsky 14. november 2022 17:57
        -1
        Kutipan: Murmur 55
        Nyrobsky hi, ora bakal retak, dheweke wis ngrusak bagean saka wilayah Rostov, Kuban, Bryansk, lan malah ing Timur Jauh dheweke wis ndeleng potongan.
        Ya, aku ora ngerti carane ing Kuban utawa Timur Jauh, nanging ing Magadan lan Kolyma bakal bisa entuk plot. Simbah Banderlog wis suwe ngidak-idak dalan antarane barak, saiki wayahe anak putu padha refreshing. hi
    2. opuonmed
      opuonmed 14. november 2022 16:14
      0
      lan kok uripe, oke, aku ngerti kok, nanging lingkungane kudu rusak!
  4. Diesel 200
    Diesel 200 14. november 2022 15:51
    + 20
    Outplayed grandmaster, lan sing badut. ya...
    1. Aerodrome
      Aerodrome 14. november 2022 15:59
      -9
      Kutipan: Diesel 200
      Outplayed grandmaster, lan sing badut. ya...

      badut ora pemain, nanging pemain. Penasehat lan markas meh kabeh donya muter marang kita.
    2. Nyrobsky
      Nyrobsky 14. november 2022 17:19
      -6
      Kutipan: Diesel 200
      Outplayed grandmaster, lan sing badut. ya...

      Aja ngomong gop nganti sampeyan mlumpat. Badut sampeyan nggoleki arah sing salah lan ora suwe bakal ngliwati alun-alun.
  5. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 14. november 2022 15:51
    +4
    Saiki, ketoke, dheweke nyoba kanthi kabeh kekuwatan kanggo ngrusak saka njero, amarga ora ana kemungkinan ing bumi. Pasukan utama bakal teka lan mbangun bakal rampung, banjur kita bakal weruh apa sing kedadeyan, nanging saiki kamenangan sing digedhekake mung tembung.
  6. stels_07
    stels_07 14. november 2022 15:51
    +1
    Apa Rostov malah dikuwatake? Teks komentar sampeyan
    1. Irit
      Irit 14. november 2022 15:55
      +9
      stels07-Rostov bakal ditransfer ngluwihi Urals, luwih cedhak karo tapel wates Cina .... sad
  7. Drotro
    Drotro 14. november 2022 15:52
    +2
    Perkara apa iku. Kita bisa nyerahake sapa wae lan apa wae.
    Kita ora biasa iki.

    Dadi statement Ukrainia iki ora mokal.
  8. AG-76
    AG-76 14. november 2022 15:52
    +6
    Sawise 9 sasi "direncanakake" mundur lan sampah, aja kaget yen Crimea uga bisa "direncanakake" ditinggalake ...
  9. roket757
    roket757 14. november 2022 15:53
    +3
    Menteri Pertahanan Ukraina ngumumake kemungkinan "bali saka Crimea" tanpa perang
    Siji mung bisa guess apa Surovikin, senajan bakal bisa kanggo ngerti luwih apik yen persetujuan antarane dheweke lan pimpinan ndhuwur negara, kang muddied kabeh kahanan iki, announced!
    Apa sing ditindakake, ujare Kukuevsky, uga bisa dimangerteni ... lagi ana ing ombak lan nunggang jaran, padha ngliwati mayit prajurite menyang tujuan sing dituju, paus minke ...
    Nanging kepiye carane kita ing ndhuwur, apa sing bakal diomongake marang wong-wong, jelasake ... iki ora bisa ditebak, uga kepiye reaksi masarakat babagan siaran saka ndhuwur ???
    Umumé, akèh aneh, mbebayani lan medeni, lan ahead ... mangsa lan taun anyar!!!
    Dadi aku pengin takon apa sing bakal ditindakake ing taun ngarep?
    1. Yustas201
      Yustas201 14. november 2022 16:02
      + 16
      Lan apa sing ditindakake Surovikin ing perang Rusia-Ukraina, nganti dheweke dipromosekake akeh banget?
      1. aiguillette
        aiguillette 14. november 2022 19:49
        +4
        "Lan apa sing ditindakake Surovikin ing perang Rusia-Ukraina, yen dheweke dipromosekake akeh banget?"
        lulus Kherson! regane akeh. lan entuk gelar, kaya Witte. surovikin setengah Kherson
        1. tunggal-n
          tunggal-n 15. november 2022 10:32
          +1
          Iki mesthi dudu kaluwihane. Dheweke mung teka ing P iki ... Nanging iki julukan sampeyan bisa kanthi aman kelet menyang thrower saka pena lan decrees Mei Vova iku setengah Kherson. Senajan aku bakal "turu" kanggo singkat :)
          1. aiguillette
            aiguillette 21. november 2022 09:31
            0
            "Nanging sampeyan bisa kanthi aman nempelake julukan menyang pelempar pulpen lan keputusan Mei. Vova iku setengah Kherson. Sanajan aku bakal nyepetake kanthi ringkes :)"
            Aku ora ketompo ngguyu
    2. Uprun
      Uprun 14. november 2022 16:03
      + 15
      Aja kuwatir, wong pinter nulis teks sing bener....., rong dina bakal ngobrol ing media lan kabeh bakal lali ...., saiki ana sing kelingan mundur saka ngisor kueva, pasrah Liman, malah Kherson wis ora ana maneh ing kaca ngarep ... .. Padha bakal teka karo agenda anyar, supaya padha nyedhot munggah ...., lan Taun Anyar mesthi ora apik. Ora ana akeh pilihan, salah siji kanggo Cut luwih, utawa perdamaian-gencatan senjata ing kondisi isin saka sabanjuré "sikep apik."
      1. opuonmed
        opuonmed 14. november 2022 16:21
        -4
        Kutipan saka uprun
        Ora ana akeh pilihan, salah siji kanggo Cut luwih, utawa perdamaian-gencatan senjata ing kondisi isin saka sabanjuré "sikep apik."

        ora bakal ana, tegese ambruk Federasi Rusia lan kekuwatan! kajaba padha khusus nggabung lan mlayu!
    3. Egoza
      Egoza 14. november 2022 16:07
      +1
      Kutipan saka roket757
      Dadi aku pengin takon apa sing bakal ditindakake ing taun ngarep?

      Taun ngarep iku taun Kucing Ireng utawa Kelinci! Dadi mikir babagan apa sing bakal ditindakake. Ora ana sing apik!
      1. Vladimir80
        Vladimir80 14. november 2022 16:14
        +1
        ayo ora obscurantism babagan "terwelu ireng"
      2. Dobrenko
        Dobrenko 14. november 2022 16:19
        +3
        Sing utama dudu rubah ireng! Kucing ireng apik. Aku njupuk 31.12.22/XNUMX/XNUMX
  10. Artur homoastricus
    Artur homoastricus 14. november 2022 15:53
    + 14
    Minggu game rahasia ing politik donya. Lan ya, saluran CBO ing ayunan lengkap. Wis pirang-pirang dina iki, bukti wis akeh. Sayange.
    1. Aerodrome
      Aerodrome 14. november 2022 16:02
      -3
      Kutipan saka Artur Homoastricus
      Drainase ing ayunan lengkap
      bajingan karo "plum" ... ora ana sing ngerti apa-apa, nanging sampeyan kudu ngeluh ...
      1. oleg-nekrasov-19
        oleg-nekrasov-19 14. november 2022 16:51
        -3
        jebule sing “nggremeng” diparingi tugas ngerang-erang goyang prau
    2. UAZ 452
      UAZ 452 14. november 2022 16:06
      +4
      NWO wis nggabungake dhewe wiwit Maret, iku tetep mung kanggo ngenali kasunyatan ing pungkasan inglorious sawijining, yen Zelensky ngidini. Saiki sampeyan kudu mikir - apa sing bakal kelakon nalika aliran evacuees teka saka "ana", kalebu pejuang milisi wingi, PMC kanthi gaman, kalebu sing paling awon - sledgehammers. Yen saiki wis metu saka Domodedovo, dheweke ngrampok kanthi nggunakake senjata otomatis, mula kedadeyan kasebut bakal diwiwiti yen 90-an "dashing" bakal dieling-eling karo desahan nostalgia, kaya bocah sing main ing kothak wedhi.
  11. Tagan
    Tagan 14. november 2022 15:55
    -1
    ... pimpinan Amerika menehi tekanan marang Ukraina supaya mandheg nyoba ngrebut semenanjung Krimea kanthi cara militer.
    Kaya, terus aku pitu. Apa Amerika nyegah panangkepan Crimea? Nah, sapa sing bakal ragu))
  12. Fangaro
    Fangaro 14. november 2022 15:55
    -1
    Iki minangka pernyataan umum saka mungsuh sing dakanggep minangka propaganda sing efektif. Sialan anake!
    Saiki atusan media bakal nyebar ing luar negeri, Ukrainia bakal bungah, kita bakal nulis lan ngomong babagan iki.
    Lan kanggo wong-wong mau kaya vitamin C, nanging kanggo kita kaya irung. Dheweke luwih apik, kita luwih elek. Mung saka sawetara tembung, dilayani kanthi bener. Ugh!
    1. fax 66
      fax 66 14. november 2022 16:15
      +3
      Contone, aku ora peduli manawa atusan media asing bakal nyebar ing kana yen kabeh wis ana ing ngarep kita ...
      Lan kenapa Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa nggawe pernyataan kasebut? Pisanan, relokasi saka Kyiv, Sumy, Poltava lan Chernihiv, banjur "relokasi" saka Izyum, saiki saka wilayah Kherson ... Dheweke ora ngerti, mungkin kita wis ngrancang relokasi saka Crimea ...
      Paling ora padha ngomong apa-apa, pimpinan lan komando kita (kajaba slogan lan rencana "denazifikasi lan demilitarisasi") ora ngomong apa-apa ...
  13. Komentar wis dibusak.
  14. bdfy_bdfy
    bdfy_bdfy 14. november 2022 15:57
    +3
    mili ing umum! "... yen ora, marquise sing ayu - kabeh apik, kabeh apik"
  15. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 14. november 2022 16:02
    -6
    Ing wayah wengi saka pratelan iki, menteri Ukrainia nyedhot kokain bebarengan karo "pemimpin ing kaos ijo sing ora dicuci"
  16. pexotenec
    pexotenec 14. november 2022 16:04
    +4
    Kita miwiti dagang. Maneh, kaya biasane, konsesi kita bakal ditindakake. Dheweke mung ngerti carane nuntun nganggo garis abang, kuning, utawa sawetara liyane kanggo nggambar kabeh, nanging dheweke ora nuduhake untune.
  17. Ghost1
    Ghost1 14. november 2022 16:07
    +2
    Apa sampeyan ngelingi arrestovich ing musim semi ngomong babagan sawetara persetujuan saka Turki sing bakal ana sawetara status ing Crimea utawa kaya sing ora bakal nyoba njupuk Crimea kanthi cara militer. Banjur ing musim semi, Anglo-Saxon ora ngidini perjanjian kasebut dicabut.
  18. APASUS
    APASUS 14. november 2022 16:08
    +3
    Yen Zeliboba tekan Kherson, intelijen bisa uga entuk informasi. Iku perlu kanggo jancok kanggo kesopanan, elinga carane Mishiko ndhelikake saka pesawat sing ora katon.
  19. silviu
    silviu 14. november 2022 16:10
    +8
    Sawetara minggu kepungkur, nyerahake kutha Kherson Rusia minangka fantasi, nanging saiki dadi kasunyatan. Lho kok ora guyon?
  20. opuonmed
    opuonmed 14. november 2022 16:11
    -2
    uga, pemerintah kita ora cukup edan, Mugi! wong ora bakal nampa! lan paling ora dheweke bakal ngomong apa-apa! lan kenapa dheweke isih urip ???????????? ok zelya aku bisa ngerti nanging lingkungane kudu dirusak !
    1. Gvardeetz77
      Gvardeetz77 14. november 2022 16:45
      +7
      uga, pemerintah kita ora cukup edan, Mugi! wong ora bakal nampa!

      Inggih, wong-wong bakal nggawe rame ing pawon, uga, satus utawa loro bakal metu, lan malah saperangan ewu, menyang lurung-lurung, wah, pisanan bakal entuk baton ing ginjel, lan banjur 5-7 taun. pekerja keras lan kabeh bakal tenang. Kaping pirang-pirang keputusan sing ditindakake, ing masyarakat normal, pamrentah saiki, yen ora kanthi kekuwatan, mula kanthi cara konstitusional, mesthi bakal dikalahake kaping pindho, lan kita duwe dhukungan saka partai lan wong liya sing tansah saka 70 nganti 85. XNUMX persen.
      Ora bakal ana sing ora bakal kelakon, ora ho.hly, nanging kita nyata "khataskrayniks"
      1. opuonmed
        opuonmed 14. november 2022 17:02
        -3
        sampeyan muspra! yen iki bakal banget ala kanggo United Russia lan Pu, ora ana sing bakal milih wong-wong mau sawise iki lan aku ora perlu kanggo uncalan game ing apa padha nulis dhewe teka munggah karo persentasi ing pemilihan
        lan ora ana sing nelpon pedunung Federasi Rusia, lan ora ana sing gumantung!
  21. Atero
    Atero 14. november 2022 16:12
    0
    Crimea wis bali kanggo wolung taun. Dheweke bali tanpa perang lan tanpa pratelan saka para menteri.
  22. Lesovik
    Lesovik 14. november 2022 16:12
    -2
    Umumé, kita bisa nyathet sawetara softening saka retorika militan Ukraina sawise acara ing wilayah Kherson.
    Iku bisa dingerteni. Eropa butuh perdamaian ing musim dingin, AS butuh apa sing bisa diarani kamenangan ing konflik iki + sawise kabeh, dheweke kudu nylametake sekutu Eropa saka musim dingin. Yen ora, EU bakal ngadhepi kerusuhan. Zelensky... Ya, kabeh wong ngerti yen pendapat Zelensky ora narik kawigaten sapa wae. Mulane, Ukraina dadi luwih aktif wiwit pungkasan mangsa panas. Kanggo negosiasi rembugan ing syarat-syarat sarujuk kanggo Kulon.
    Kabeh wis jelas wiwit wiwitan.
    Yen Putin setuju karo sing luwih saka gencatan senjata sementara (sanajan de facto iki minangka pilihan sing negatif banget), mula karir politike bakal ambruk. Uga ing pemilihan sabanjuré bakal kelangan daya EP. Lan kabeh wong ngerti kabeh. Lan ing kene, sanajan mayoritas panguwasa peduli karo bangkai dhewe, lan ora babagan kesejahteraan negara, kapentingan negara lan panguwasa bertepatan, yaiku, maksimal sing bisa diekstrak saka negosiasi potensial yaiku entuk keuntungan. wektu sadurunge hawa adhem. Tujuan utama tetep padha - kamenangan. Paling ora, iki minangka pembebasan lengkap wilayah sing kalebu ing Rusia.
    Dadi aku ora bakal ngandelake omongan babagan "saluran" NWO.
    1. opuonmed
      opuonmed 14. november 2022 16:19
      +1
      Kutipan: Lesovik
      Yen Putin setuju karo sing luwih saka gencatan senjata sementara (sanajan de facto iki minangka pilihan sing negatif banget)

      ora bakal iki tegese ambruk kabeh bebarengan!
    2. Lyuba1965_01
      Lyuba1965_01 14. november 2022 16:34
      +5
      A gencatan senjata sauntara tegese lengkap, 100% mundhut kanggo Rusia.
      Sak iki "gencatan senjata" Ukraina bakal pumped munggah karo senjata ing paling banget.
      Uga, akeh negara Uni Eropa wis nggawe keputusan lan wis wiwit nglatih 10 pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi biaya dhewe ing wilayahe.
      Mbayangno carane akeh prajurit dilatih bakal teka.
      Lan iki saliyane kasunyatan manawa ing Ukraina dhewe, prajurit NATO bakal nyiapake bala bantuan.
      Lan, masak kanthi serius.
      Lan karo apa Rusia lan Ukraina bakal rampung gencatan senjata, apa sampeyan tau kepingin weruh?
    3. habaroff.ven
      habaroff.ven 14. november 2022 22:15
      0
      Iki nalika ing sajarah Rusia pejabat saka United Rusia padha kuwatir bab asil Pemilu? Omong kosong apa. Minangka Abramovich nemtokaken, dadi.
      1. Lesovik
        Lesovik 15. november 2022 07:42
        -1
        Kutipan saka habaoff.ven
        nalika ing sajarah Rusia pejabat EP kuwatir babagan asil pemilu? Omong kosong apa

        Iki omong kosong nalika wong mati milih massal liwat surat utawa nalika wong mati dipilih. Inggih, utawa ora omong kosong, nanging paling alam "demokrasi".
  23. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 14. november 2022 16:15
    -7
    Reznikov lan Zelensky bisa mbungkus impen teles kanthi kerah. Kafilah terus, lan asu-asu padha nguwuh-uwuh nglirik
  24. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 14. november 2022 16:15
    +2
    Kaya sing dakcritakake sadurunge (nuwun sewu, lan ora mung aku, mesthine), perjanjian muddy sing didhelikake antarane Amerika Serikat lan Rusia wis suwene sewulan. Rusia wis njupuk langkah pisanan ing persetujuan iki. Washington lan London uga wis njupuk langkah pisanan. Finita la comelia purun. Kherson lan Zaporizhzhya NPP Ukraina, Donbass lan Crimea ana ing limbo kanggo kita, Ukroreikh ora bakal gabung karo NATO sajrone 10 taun sabanjure. pungkasan SVO. Banjur kita lan Kulon bakal duwe kira-kira limang taun maneh kanggo nyiapake perang anyar, sing luwih gedhe lan luwih elek. Utawa departure Putin kang, ngganti karo liberalisme pro-Kulon lan "transfer tentrem Crimea" kanggo Ukraina karo kewajiban kanggo demilitarize semenanjung saka sembarang angkatan bersenjata, kajaba mbok menawa helm biru PBB.

    Iki mung tekaku. Nanging yen kelakon, Rusia ngadhepi perang sipil.
    1. Vladimir80
      Vladimir80 14. november 2022 16:33
      +1
      Lan kenapa Amerika kudu rembugan karo kita yen kabeh iku apik karo wong-wong mau karo Ukrainians??? Mbok menawa mung sepisan maneh kita padha mbengkongaken menyang patrap muhibah, nanging padha ora bakal setuju karo persetujuan kuwi.
      1. TatarinSSSR
        TatarinSSSR 14. november 2022 16:57
        +1
        Dheweke kudu rembugan karo kita, amarga ing Eropa ana akeh negativitas lan penurunan ekonomi. Lan ing kono China mlebu. Amerika Serikat nampa kabeh barang kasebut, njaga ketegangan kanggo Rusia ing bentuk sisa Ukraina, ngilangi Eropa saka sumber energi kita, ngembangake NATO dening rong negara, nambah koleksi potongan saka anggaran negara NATO kanggo kabutuhan militer (pesenan saka kompleks industri-militer AS), nransfer industri lan aset EU kanggo awake dhewe, ngrusak euro lan Rusia. Iku wektu kanggo njupuk China lan syekh Arab. Tinimbang mbuwang sumber daya gedhe ing Rusia kesel. Dheweke bakal rampung dening squabbles internal antarane militer ditinggalake dening Kremlin lan elit bisnis ing kuwasa. Iki miturut pendapate.
  25. bandabas
    bandabas 14. november 2022 16:16
    0
    Kabeh dadi kasunyatan sing kita bakal menehi hasil karo banderlogs dhéwé. Tanpa penghibur tangan-butted "SVO".
  26. Ulan.1812
    Ulan.1812 14. november 2022 16:23
    +6
    Apa statement Reznikov iki minangka tandha pengkhianatan ing elit Rusia?
    Apa iki kudu dimangerteni?
    Utawa ngisi kanggo nuwuhake rasa ora seneng ing antarane wong Rusia.
    Nanging kasunyatan iku kasunyatan, panguwasa Rusia, sawise nyerah Kherson, meneng lan ora nyoba kanggo mbusak mangu-mangu ing Rusia.
    Sing mesthi nuwuhake gosip.
    1. bandabas
      bandabas 14. november 2022 19:20
      -2
      Iku wektu kanggo sampeyan pindhah menyang trenches, admirer saka Lilliputians.
      1. Ulan.1812
        Ulan.1812 14. november 2022 19:29
        0
        Kutipan saka bandabas
        Iku wektu kanggo sampeyan pindhah menyang trenches, admirer saka Lilliputians.

        Dear, jawaban ana ing gaya - dhewe, iki minangka tandha watesan mental. Rama Fyodor dudu sedulurmu, ta? Mugi sampeyan nulis saka trenches dhewe. Nyatane, sing sampeyan tulis iki diarani banjir, ora ditrapake kanggo topik artikel lan mbantah aturan VO.
        Maca ing wektu luang. Sukses.
      2. bandabas
        bandabas 14. november 2022 20:29
        -1
        Apa aku mikir babagan iki? Sapa sing tansah minus? Halo wong kalah!
  27. Komentar wis dibusak.
    1. Lyuba1965_01
      Lyuba1965_01 14. november 2022 16:35
      -10
      Mungkin Ukraina minangka negara manca kanggo sampeyan.
      Nanging ora kanggo Rusia.
      Kajaba iku, bebaya kanggo Rusia dumadi saka wilayah Ukraina, lan ana sing kudu ditindakake.
  28. fax 66
    fax 66 14. november 2022 16:25
    +8
    Aku iki mikir kene, Mungkin kita (lan Ossetia Kidul) padha begja ing 2008 sing Medvedev ana ing tombol.
    Apa ana sing saiki - bisa uga ora ana Abkhazia lan Ossetia Kidul sing gratis saiki?
  29. Tagan
    Tagan 14. november 2022 16:27
    -3
    Kutipan: Mint Gingerbread
    Reznikov lan Zelensky bisa mbungkus impen teles kanthi kerah. Kafilah terus, lan asu-asu padha nguwuh-uwuh nglirik

    Dheweke bisa uga dibungkus ing kerah lan luwih jero, nanging aku pengin ngomong saiki.))
  30. Roso 56
    Roso 56 14. november 2022 16:28
    -1
    Burung pelatuk thothok-thothok, rungokna, aja ngajeni awake dhewe.
  31. astra wild2
    astra wild2 14. november 2022 16:30
    +1
    "Krisis politik sosial internal" dheweke pancene ngarep-arep: rusak banget ing kesehatan Putin.
    Dheweke yakin manawa Putin ora ninggalake bunker wiwit wulan Juni, ing endi wae cedhak Yekaterinburg.
    Cah wadon cilik iki ngomong marang aku. Bocah-bocah wadon lan aku nulis biografi kanggo dheweke sing setengah situs bakal nangis
  32. AdAstra
    AdAstra 14. november 2022 16:30
    +8
    "" "" ""
  33. Kimia 1st
    Kimia 1st 14. november 2022 16:34
    +6
    Kutipan: Lesovik
    Yen Putin setuju karo sing luwih saka gencatan senjata sementara (sanajan de facto iki minangka pilihan sing negatif banget), mula karir politike bakal ambruk. Uga ing pemilihan sabanjuré bakal kelangan daya EP.

    Apa sampeyan serius saiki? Apa sampeyan isih percaya karo pemilu sing adil? Jumlah pemilih saka 30 nganti 50%, sing mung setengah milih kanggo EdRo - lan iki ora nyegah dheweke duwe mayoritas mutlak ing kabeh struktur kekuwatan! Lan Putin wis umur 70, "simbah wis tuwa, ora peduli"! Nah, aku percaya yen wiwitane pimpinan politik paling dhuwur ing negara kasebut (dipimpin dening) mung ora mbayangake apa sing wis ditindakake, sanadyan pasukan lan saranane dhewe, utawa reaksi ing donya lan tingkat permusuhan marang kita. Lan saiki pangerten yen kita ora duwe kekuwatan kanggo ngalahake kabeh jagad tanpa senjata nuklir wis nyebabake dheweke dadi stupor, lan saiki dheweke ora bisa lunga menyang kene.
  34. Fangaro
    Fangaro 14. november 2022 16:35
    0
    Kutipan: TatarinSSSR

    Iki mung tekaku. Nanging yen kelakon, Rusia ngadhepi perang sipil.


    Mesthi ana syarat tartamtu kanggo iki. Salah sawijine yaiku informasi ngenani kahanan sing negatip (bencana) amarga tumindak utawa ora tumindake panguwasa. Anane oposisi sing kabeh wong ngerti, sing duwe ide babagan cara urip sing luwih apik kanggo kabeh wong, lan akeh sing siap ngetutake. Represi sing mengaruhi akeh, utawa standar urip, nalika sampeyan nyimpen sepatu kanggo 2 sasi.
    Mesthi ana luwih akeh kahanan kasebut, nanging tanpa "bantuan" saka luar negeri, kerusuhan massal ora mungkin kedadeyan. Ora mung kawujudan saka discontent, nanging massive, eksklusif internal oposisi lan kahanan ing rumah tangga pribadi loro warga kutha lan deso, disebabake protes. Kanthi demonstrasi, banding, lsp. lsp.
  35. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 14. november 2022 16:37
    -6
    Aku ndeleng komentar ing publikasi analis sofa iki lan gumun karo rasa ora percaya lengkap babagan kepemimpinan Rusia, apa sampeyan pancene saka Rusia?
    1. Vladimir80
      Vladimir80 14. november 2022 16:48
      +4
      dadi iki minangka salah sawijining akibat saka kekalahan kita ing 2022. - mundhut saka kapercayan ing statements saka pamaréntah Rusia!
    2. tunggal-n
      tunggal-n 15. november 2022 10:35
      0
      Aku ndeleng komentar ing publikasi analis sofa iki lan gumun karo rasa ora percaya lengkap babagan kepemimpinan Rusia, apa sampeyan pancene saka Rusia?

      Mulane ana rasa ora percaya sing lengkap. Ora ana sing wis nindakake akeh kanggo ngrusak panguwasa kaya dheweke dhewe.
  36. gafovec
    gafovec 14. november 2022 16:39
    -2
    Nanging dheweke bakal nulis operasi liyane kanggo nylametake nyawa personel militer kita utawa tumindak apik liyane. Oh, njerit.
  37. yowis
    yowis 14. november 2022 16:42
    +1
    Apa Menteri Pertahanan? Pertahanan apa?
    Asil saka "kamungkinan bali saka Crimea tanpa perang", minangka presented ing "kantor presiden" ing partai perusahaan: dina sing cerah, langit biru, segara biru, mayuta-yuta separatis disalib lan ... kasepen. Lan mambu!
    Utawa bisa uga dadi peserta ing operasi kanggo mbuwang Bandera, sing diatur, contone, dening Mossad? Inggih, banjur asil liyane bisa.
    1. oleg-nekrasov-19
      oleg-nekrasov-19 14. november 2022 16:47
      0
      ya, iki kabeh swaying banal saka kahanan ing Rusia, aja tiba kanggo iku
  38. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 14. november 2022 16:43
    +1
    Saben uwong kudu ngerti yen saiki dheweke bakal nggawe kahanan ing Rusia sabisa-bisa ing kabeh level, saka pernyataan pseudo-menteri 404 menyang macem-macem blogger ing jaringan, apa sampeyan ora seneng karo omong kosong iki?
  39. cniza
    cniza 14. november 2022 16:46
    +4
    Mbok menawa akeh babagan iki nerangake kabar babagan negosiasi sing ditindakake ing jam kasebut antarane wakil lembaga keamanan Rusia lan Amerika Serikat ing Ankara?


    Ing kana, topik wilayah Ukraina ana ing posisi kaping sepuluh ...
  40. tamu
    tamu 14. november 2022 16:48
    +1
    Apa Zelensky nuduhake materi karo dheweke? Crimea mesthi ora bakal nyerah tanpa perang, amarga iki pungkasane bakal ngowahi Rusia dadi kekuwatan darat tanpa akses menyang segara.
  41. aguirre
    aguirre 14. november 2022 16:51
    0
    Crimea, aku mikir, sawise kabeh, ora bakal nyerah. Banjur Khasavyurt 2.0. Lan, yen kedadeyan kasebut, panjaluk gedhe saka administrasi situs, ing "liburan" iki diijini nulis komentar ing saru. ..
  42. Victor fm
    Victor fm 14. november 2022 16:53
    +1
    Sayange, akademi ora mulang apa-apa.
  43. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 14. november 2022 16:54
    +2
    Kutipan saka uprun
    Saluran kampanye ora pinggiran, nanging NWO ......., kabeh wis miturut rencana.

    Kasus nalika dipercaya mentri Ukrainia lan cissos Trash liyane
  44. Stas 2 REP
    Stas 2 REP 14. november 2022 16:59
    +1
    Saiki iki ora nggumunake maneh. Sampeyan ora ngerti, bisa uga kanggo nylametake nyawa personel utawa minangka tandha niat apik.
  45. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 14. november 2022 17:07
    +2
    Vovochka Zelensky saka Krivoy Rog, sing nyekel jabatan badut utama Ukraina, uga ngomong babagan "perdamaian" saiki. Iku persis apa ngandika: "Kita siyap kanggo tentrem." Kabeh masalah iku donya ora siap kanggo Ukraina! Amerika bakal nyoba kanggo nyimpen enclave Nazi iki. Mbok menawa dheweke bakal ngganti Zelensky menyang wong liya. Nanging ora bakal ngganti inti. Dheweke ora bakal ngganti dheweke kanggo wong sing bakal miwiti nyoba Nazi, sing bakal ngukum ide saka ​Ukrainianisme Nazi dadi larangan ... Ya, lan iki ora mungkin tanpa intervensi militer. Lan senjata saiki ana ing tangan Nazi. Dheweke ora bakal nyerahake dheweke, ora bakal mratobat lan ora bakal mlebu penjara. Lan tanpa "denazifikasi lan demilitarisasi" lengkap, ora ana sing bisa rampung. Lan sapa sing wis siyap, aku durung siap. Aku butuh donya tanpa Nazi Ukraina! Aku yakin presiden kita iki wong sing waras lan ngerti kabeh iki.
    1. prajurit sofa
      prajurit sofa 14. november 2022 17:15
      -4
      Kutipan: oleg-nekrasov-19
      Aku durung siyap. Aku butuh donya tanpa Nazi Ukraina!

      Kok postingane nang kene? Bukak dadi sukarelawan, amarga Ukraina ngganggu sampeyan.
  46. Alexander Uni Soviet
    Alexander Uni Soviet 14. november 2022 17:24
    +1
    Quote: kredo
    Aku elinga nalika PDB luwih saka patang wulan kepungkur ngucapake tembung iki "Kita durung miwiti apa-apa," pitakon "Kapan kita bakal miwiti?" digantung ing lambe saben wong.

    Cukup wektu wis liwati, mbok menawa wis wektu kanggo miwiti nglirik

    Mungkin wis wayahe. Mung, yen sampeyan miwiti kanthi tenanan, ora ana sing bisa uwal saka agenda saka kantor enlistment militer, lan para scribblers-inisiator sing wani kudu nduduhake keberanian ing praktik, lan ora ing Web.
    Apa ora merga kowe kabeh padha wani-wani, mula kowe ngarep-arep lungguh ing pinggir, dene wong liya, kanthi gaman, bakal mbela kepentingan lan kamulyan negaramu?
    Ora! Serius, iki ora bakal dadi NWO, nanging perang sing bakal mengaruhi kabeh wong.
    1. roket757
      roket757 14. november 2022 20:52
      +1
      Nalika Rusia Kabeh dadi perang, iku ora bisa mandegake!
      1. JD1979
        JD1979 15. november 2022 00:29
        +1
        Ing kasunyatan saiki, kaping telu luwih akeh wong sing ninggalake / ninggalake Rusia, miturut statistik, tinimbang sing dimobilisasi. Dadi ora jelas ing ngendi pungkasane Rusia metu, "kanggo" utawa "metu". Ditilik saka kasunyatan manawa sawetara kegagalan informasi epik ing posisi resmi terus-terusan, bisa uga "saka"
        1. roket757
          roket757 15. november 2022 08:59
          0
          Rusia gedhe, wong beda ...
          Apa sing kedadeyan saiki, kedadeyan sadurunge ... skalane ora beda.
          Apa sing bakal kelakon sabanjure ... Aku dudu peramal, ora ana informasi liyane tinimbang liyane.
          Nanging kesimpulan, asumsi, iki masalah pribadi ...
          Dadi aku lungguh ing kursi lan ngenteni. Kita bakal weruh sabanjure.
  47. roket757
    roket757 14. november 2022 20:51
    -1
    Mangkene carane kita diserang!
    Sing pesimis teka, nanging sing optimis banjur meneng, mbok menawa urusan saiki wiwit dipikir maneh.
    Lha, sing paling nggumunake... durung ana sing rampung, senajan dideleng, durung diwiwiti, paling ora kanggo awake dhewe.
    Saiki posisi sing paling optimal yaiku ngenteni lan ndeleng kepiye kedadeyan.
    1. JD1979
      JD1979 15. november 2022 00:20
      +2
      Nganti saiki, nyuwun pangapunten, ana sirkus sing diarani SVO, sing diiringi mantra saka badut utawa akrobat sing fleksibel banget, sing "kabeh mlaku miturut rencana" lan "ora ana sing diwiwiti." Aku kepingin weruh, apa sing kudu kelakon kanggo miwiti? Supaya wong-wong sing kerjane perang nindakake pakaryan kanthi serius?
      1. roket757
        roket757 15. november 2022 09:42
        0
        Pengamatan pribadi, kesimpulan / asumsi awal ... siji komandan diangkat, tanggung jawab, sing diwenehi hak kanggo nggawe keputusan sing perlu.
        Apa sing bakal kelakon saiki lan kepiye ... ora ana gunane kanggo ngira. Bakal ngenteni lan ndeleng, "lungguh ing kursi kang."
  48. Codett
    Codett 15. november 2022 00:01
    +1
    Padha ninggalake Kherson Rusian, lan iki, sawise kabeh nangis saka panguwasa, sing saiki bakal ing salawas-lawase tetep karo Rusia, kang tegese padha bisa ninggalake Crimea, saiki aku ora kaget apa-apa, NVO wis draining, ketoke nyegah loot saka. Rusia saka ngundhuh, ketoke wong nggawe dhuwit luwih penting saka Motherland, sanajan kita lan supaya kita ngerti kanggo sapa, mung pitakonan kang sisih Kremlin ing
  49. JD1979
    JD1979 15. november 2022 00:16
    0
    Inggih ... saben fantasi duwe bagean ... fantasi
  50. Igor17
    Igor17 15. november 2022 00:50
    0
    Ora ana sing kaget, perusahaan kasebut gagal, sing nggawe keputusan kanggo miwiti utawa ora miwiti ora ngetung babagan pangembangan NWO kasebut, lan borjuis kita saiki lagi mikir babagan cara metu saka kahanan iki. lan nyimpen loot. Mula kabeh isin iki. Analisa apa sing kedadeyan lan kepiye kedadeyan, sampeyan bisa nyana apa wae. Nganti saiki, sampeyan bisa "bungah" kanggo Abramovich, sanajan kanggo perantara, layanan negosiasi, akun 6 milyar ora diblokir. kanggo wong, iku ora muspra wong nyoba.