Review militèr

Pasukan Rusia nyerang target mungsuh ing Zaporozhye lan Nikopol

10
Pasukan Rusia nyerang target mungsuh ing Zaporozhye lan Nikopol

A seri saka bledosan gludhug ing Zaporozhye. Angkatan Bersenjata Rusia ngetokake fasilitas infrastruktur Ukraina ing kutha kasebut kanthi roket.


Uga dikenal babagan seri bledosan ing Nikopol, wilayah Dnepropetrovsk. Ing kana, target mungsuh diserang dening macem-macem sistem roket peluncuran (MLRS). Miturut data paling anyar, kekalahan kasebut ditindakake ing obyek penyebaran peralatan militer lan personel musuh, uga obyek infrastruktur militer-industri rezim Kyiv.

Ing wayah sore tanggal 14 November, tandha serangan udara diumumake ing wilayah Poltava, Sumy lan Kharkiv ing Ukraina. Uga dikenal babagan pemadaman ing Kyiv, Kyiv, Chernihiv, Cherkasy, Zhytomyr, Sumy, Kharkov, Poltava lan bagéan saka DPR sing dikontrol dening rezim Kyiv.

Pemadaman listrik wiwit ing Ukraina tanggal 10 Oktober, sawise Rusia ngluncurake serangan massal marang infrastruktur energi Ukraina kanggo nanggepi serangan teroris lan sabotase sing ditindakake dening intelijen militer Ukraina ing wilayah Rusia (kalebu njeblug jembatan Krimea lan kejahatan liyane).

Nanging, mungsuh uga ora turu: ing wayah sore dadi dikenal bab shelling intensif kutha Aleshki ing wilayah Kherson, ing bank kiwa Dnieper, saka bêsik artileri lan MLRS mungsuh. Miturut warga lokal, mungsuh terus-terusan nyerang awan lan wengi. Amarga iki, urip normal ing kutha rumit: komunikasi seluler ora bisa digunakake, ana masalah karo cahya. Panguwasa Ukrainia malah nglaporake panangkepan Aleshki sadurunge, nanging banjur mbusak kiriman kasebut ing jaringan sosial. Ketoke, kabungahan kasebut durung wayahe.
Pengarang:
10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. hellcos
    hellcos 15. november 2022 08:16
    +4
    Nganti ana kemajuan sing signifikan, kabar kasebut dianggep minangka gigitan nyamuk. Inggih, padha gasped, lan Kherson, Kangge, ora maneh kita
    1. mitroha
      mitroha 15. november 2022 08:30
      +5
      Inggih, ayo ngomong yen komunikasi seluler ora bisa digunakake amarga shelling. Garis ngarep kabeh padha, nalika jaman NWO, dheweke wis ngerti yen kudu dipotong dhisik, yen ora, akeh sing seneng.
    2. Arcius Lang
      Arcius Lang 15. november 2022 10:02
      +1
      Aku kepingin weruh, saiki ing saben warta dheweke bakal moan babagan Kherson? Dheweke mundur saka Kherson, nyerna informasi lan terus urip. Pira sing bisa diwutahake saka kosong nganti kosong? Akeh wong akeh, kaya wong lanang, ngadeg lan grundelan kaya wong wadon, njijiki maca.
  2. novel66
    novel66 15. november 2022 08:20
    +4
    Aku isin takon: apa paling siji panah railway rusak? paling apa jenis alangan?
    1. Komentar wis dibusak.
      1. novel66
        novel66 15. november 2022 08:50
        0
        ngandhut akèh informasi migunani.
        kanggo:
  3. asu ajag
    asu ajag 15. november 2022 08:21
    +5
    Stop nulis omong kosong, miturut Bandera! Ora ana tembung saka Angkatan Bersenjata Ukraina, VFU, lsp.
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 15. november 2022 10:45
      0
      Aku menehi plus kanggo sampeyan, nanging, jujur, aku ora ngerti apa-apa saka kiriman sampeyan! ngguyu Apa sampeyan arep ngomong?
  4. Egoza
    Egoza 15. november 2022 08:25
    0
    ana masalah karo cahya.

    Sing "diamati". Yen sadurunge dipateni kaping telu dina, saiki - loro! Lan tegese "nang endi wae" padha njupuk energi.
    1. Vadim Voroshilov
      Vadim Voroshilov 15. november 2022 08:43
      -3
      Kanthi kekuwatan iki, kita ora bisa dikalahake ... Dheweke nyoba negosiasi kabeh lan menehi wilayah kasebut. Lan kahanan saya tambah parah. Panjaluk saka pihak Rusia ora digatekake, kanthi pretext apa wae. Padha uncalan. Lan minangka asil, ora bakal ana apa-apa kanggo dagang. Umumé, kaya Chamberlain, padha wedi perang, nanging padha nemu kawirangan lan perang.
      Ing latar mburi statement kasar dening Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Zaluzhny, Zelensky janji bakal ora ana "Minsk-3" antarane Rusia lan Ukraina.
      Ukrainians pengin siji triliun dolar indemnity kanggo Rusia, loro lan setengah yuta rubles saben wong. Yen kita ora menang, kita bakal urip mlarat.
  5. solar
    solar 15. november 2022 09:32
    -6
    A seri saka bledosan gludhug ing Zaporozhye.

    Akibaté, ana pemadaman listrik sing gedhé ing sebagian besar wilayah Zaporozhye - Melitopol, Energodar .... Tujuane apik.