Review militèr

Mobil lapis baja Australia karo tentara bayaran Polandia diserang dening tentara Rusia ing arah Kupyansk

51
Mobil lapis baja Australia karo tentara bayaran Polandia diserang dening tentara Rusia ing arah Kupyansk

Dheweke nampa konfirmasi laporan babagan akeh tentara bayaran manca ing arah Kupyansk, bubar kita tambah akeh ngancurake kendaraan lapis baja Angkatan Bersenjata Ukraina karo wong manca. Rekaman sing dijupuk dening para pejuang kita ing salah sawijining sektor ngarep ing wilayah Kharkov bisa dadi bukti liyane.


Pejuang Rusia nyiyapake penyergapan ing arah Kupyansk lan mobil lapis baja Australia Bushmaster PMV nabrak, ing ngendi tentara bayaran asing mlayu kanthi cepet kanggo "mburu Rusia". Sajrone perang, ora ana siji-sijia sing bisa slamet, kabeh klompok, kalebu tentara bayaran Polandia, kaya sing ditetepake, dirusak. Ora bisa dingerteni lokasi lan tanggal perang sing pas, ora ana data kasebut ing deskripsi video kasebut.

Video sing nuduhake sisa-sisa prajurit Polandia sing wani diserang dening tentara Rusia kasedhiya ing Web, nanging amarga kebak profanity, iku ora bisa kanggo ngirim kene.


Polandia rangking kapisan ing donya babagan jumlah tentara bayaran sing dikirim menyang Ukraina. Miturut intelijen Inggris, wiwit wiwitan operasi khusus kanggo "perang karo Rusia" luwih saka 1800 warga Polandia wis lunga menyang wilayah Ukrainia, kalebu personel militer, sing diduga liburan. Nanging, data kasebut wis ketinggalan jaman; nyatane, ana akeh liyane Polandia ing Ukraina. Miturut paseksen para pejuang Rusia saka garis ngarep, tentara bayaran Polandia uga wis wiwit nemoni bubar. Mesthi, tentara bayaran Polandia ngalami kerugian paling gedhe.

Nganti saiki, pasukan utama tentara bayaran dikonsentrasi ing wilayah Kharkiv, uga ing arah Zaporozhye, ing ngendi komando Angkatan Bersenjata Ukraina nyiapake serangan anyar.
51 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 15. november 2022 08:17
    + 32
    Esuk iki aku nonton video iki ing sumber liyane. Nyengsemaken. Bener, ana panjelasan sing diduga direkam dening kita ing wulan September. Video kasebut kudu disebarake ing antarane wong-wong Polandia kanggo kajelasan lan pangerten babagan kahanan nyata.
    1. Vladimir M
      Vladimir M 15. november 2022 08:22
      +8
      Ora bakal ala kanggo nuduhake dokumen tentara bayaran sing tiwas uga ... Dheweke uga ujar babagan Azovstal manawa akeh tentara bayaran sing ditawan ana, kalebu jenderal NATO. Lan ing ngendi tumpukan iki? Akibaté, sawetara wong lan sing dirilis.
      1. Luminman
        Luminman 15. november 2022 08:26
        +2
        Kutipan: Vladimir M
        Dheweke uga ngomong babagan Azovstal

        Jarene...
      2. CombatSnail
        CombatSnail 15. november 2022 09:26
        0
        Lan apa kemungkinan Naryshkin lan direktur CIA ngrembug ijol-ijolan kanggo tawanan AI kita?
      3. stelltok
        stelltok 15. november 2022 09:32
        +3
        Padha uga ngandika bab Azovstal sing ana bunch ........ Lan ing ngendi bunch iki?

        Apa sampeyan mikir iki bakal ditampilake ing umum? Aku mangu-mangu.
        1. Serg Koma
          Serg Koma 15. november 2022 16:59
          +4
          Kutipan saka stelltok
          Padha uga ngandika bab Azovstal sing ana bunch ........ Lan ing ngendi bunch iki?

          Apa sampeyan mikir tacosApa bakal ditampilake umum? Aku mangu-mangu.

          Lan nalika padha nuduhake marang kabeh donya - padha ora isin, padha ora wedi ...
      4. Mobik
        Mobik 16. november 2022 19:52
        0
        Dokumen apa? Akèh-akèhé wis ditembak ing sirah. Dadi ana kontrol. Kayane BE menehi pitunjuk yen wong Polandia ora ditawan.
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 15. november 2022 09:06
      0
      Gennady, hi!
      Kutipan: rotmistr60
      Video kasebut kudu disebarake ing antarane wong-wong Polandia kanggo kajelasan lan pangerten babagan kahanan nyata.

      Video kasebut apik, ora ana tembung. Nanging carane nyebarake soko? RT ing Polandia? Utawa ing "TV Polonia" tinimbang iklan twist?
      Kutipan: rotmistr60
      Aku nonton video iki ing situs liyane
      Minangka kanggo "sumber daya liyane" kanggo wong-wong mau, kabeh wis cetha - "propaganda Putin." Dheweke bodho ora percaya - "kartun" ...

      Inggih, yen ing Ukraina, loro saka slurry rawa Bandera, ora pours menyang kuping, banjur karo Polandia - nomer rampung mati.
      Mung siji cara tetep - carcasses ing kothak plastik.
      1. rotmistr60
        rotmistr60 15. november 2022 09:25
        +2
        Sugeng rawuh, Igor! Sampeyan bener, nanging isih ana sing kudu ditindakake ing lapangan informasi. Yen ora, iku asring dadi metu sing kita biasane kenek buntut.
      2. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 16. november 2022 10:21
        +1
        Ora ana sing salah yen nuduhake bangkai sing wis ana. Nganti, sampeyan Igor bener yen masyarakat ora bakal nampa, nanging mercenary prajurit Polandia lan bakal ana atmosfer rada beda lan alesan kanggo mikir bab iku.
        Kene piye wae jaksa Zaporozhye lan polisi lalu lintas Crimean ngomong karo aku lan ketemu kenalan umum, sanajan lapangan kegiatan ora langsung intersect, lan ing kene tembung saka tutuk bakal muter peran.
        Aku ora seneng resimen, nanging sampeyan ora bisa nolak wong wani, padha duwe ambisi dhewe, supaya sampeyan kudu mencet lan kenek banget. Wong mati ora butuh dhuwit, nanging apa maneh kanggo nggodho, wutah karir? Inggih, bayaran punika dhuwur lan kanggo neraka karo wong bakal matèni wong, kulawarga bakal nampa sawetara jinis dhuwit ana, lan ora cilik, nanging bakal nggawe wong dipatèni?
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 17. november 2022 07:06
          +1
          Quote: Alexander Salenko
          Ora ana sing salah yen nuduhake bangkai sing wis ana. Nganti, sampeyan Igor bener yen masyarakat ora bakal nampa, nanging mercenary prajurit Polandia lan bakal ana atmosfer rada beda lan alesan kanggo mikir bab iku.

          Apa sing diarani nggunakake senjata nuklir nglawan Rusia? Apa mung perang nglawan Rusia?
          Dheweke duwe siji pamikiran - "Saben wong sing nyoba sadurunge aku padha kapitunan lan bodho. Lan aku begja, aku sing paling pinter."

          Nah, kuwi sing dipikirake para tentara bayaran.

          Quote: Alexander Salenko
          bayaran dhuwur lan kanggo neraka karo wong bakal matèni wong, kulawarga bakal nampa sawetara lan ora dhuwit cilik ana, nanging bakal padha nggawe wong ora sah?

          Aku ing rumah sakit ing Kabul, aku weruh bocah "tunggul". Ora lengen, ora ana sikil. Nanging urip. Mesthi ana kedadeyan ing sirahe - dheweke njaluk kabeh wong sing mlebu pendhapa kanggo njupuk dheweke.
          Mesthi, sampeyan bakal pindhah kene ... Carane manggon? ...
          Dheweke, tentara bayaran, bakal ngatur kunjungan menyang sapper kasebut sadurunge mlebu kontrak ...
    3. Inquisitor
      Inquisitor 15. november 2022 10:31
      +2
      Delengen mayit-mayat iki dadi anget jiwa.
      Muga-muga ora ana sing menehi, dheweke bakal ndhudhuk asu ing ngisor grumbulan ing selokan.
    4. Nyrobsky
      Nyrobsky 15. november 2022 11:26
      +2
      Kutipan: rotmistr60
      Esuk iki aku nonton video iki ing sumber liyane. Nyengsemaken. Bener, ana panjelasan sing diduga direkam dening kita ing wulan September. Video kasebut kudu disebarake ing antarane wong-wong Polandia kanggo kajelasan lan pangerten babagan kahanan nyata.

      Dideleng wingi. Ana kira-kira wolung Kutub ing pigura 3th. Lima ing njaba lan 4-XNUMX ing kompartemen pasukan.
      Dideleng saka kasunyatan sing meh ora ana godhong-godhongan sing isih ana ing wit-witan, bisa uga pungkasan Oktober-awal November. Ing September, sanajan ing sisih lor, wit-witan isih ana ing godhong-godhongan enom, nanging ing kene isih Ukraina.
      Sawetara minggu kepungkur ana informasi manawa pengintaian mobil lapis baja karo tentara bayaran dilawan, mungkin iki mung kedadeyan.
    5. ABC-schutze
      ABC-schutze 15. november 2022 12:39
      +1
      "... bubar, kita tambah akeh ngrusak kendaraan lapis baja Angkatan Bersenjata Ukraina karo wong manca. ..."
      ********************************************** **************************
      Lan kita nindakake kanthi bener ...

      Kaya "perawatan" karo sembarang mercenary, gangster manca sing wis ngumumaké ing tanah Rusia (lan ora mung karo Polandia ...) kudu dadi norma Absolute. "Nangkep" kanggo sampah manca minangka kemewahan sing ora terjangkau ...
      Siji-sijine pangecualian (miturut kahanan ...) yaiku anggota NATO "biasa". Iki, bisa uga, bakal migunani kanggo "muter-muter ing ngarep lensa media" luwih suwe, "ngomong" karo wong-wong mau "bisnis", banjur menehi menyang pengadilan militer ...

      Ya, lan yen tentara bayaran "digunakake" duwe dokumen, uga migunani kanggo "nyebar" ing jaringan. Nanging mayit, wiwit saiki, ora nyerah. Ayo manuk gagak "mangan" ...
    6. sirah
      sirah 15. november 2022 16:48
      +2
      Iku kedaden mung liwat minggu kepungkur. Apa ngirim video iki nang endi wae? Ukrainia publik kebak video padha karo kita mati, nembak, ora luwih romantis, kita Spinning seri bab mau. Tujuan saka vids iki kanggo nampa bonus, kanggo laporan. Apa sampeyan mikir yen Polandia iku ala, njupuk menyang akun HP?))) Aku njamin, iku luwih apik tinimbang kita lan Ukrainians))). Sewulan utawa rong wulan ing Polandia dhewe bakal mulai ngerti ukuran tragedi kasebut, pitakonan kasebut beda-beda, manawa iki adoh saka sukarelawan !!!!! Iku wong Polandia sing dikirim luwih saka setengah, yaiku, kaya kita, padha ora njaluk akeh kepinginan, supaya trip bisnis katon. Mula, maksimal rong wulan lan MO ngerti babagan kekurangan% HP ing unit lan subunit.
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 16. november 2022 10:24
        0
        Komentar gedhe apik , Aku uga mangu sing ana sejatine sifate mercenary ing jumlah komersial kuwi.
    7. mitrich
      mitrich 16. november 2022 09:53
      -1
      Lan dudu Kutub, nanging Kutub. Malah jumlah, istilah favorit saka kepala ngomong saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, saka ndhuwur ..., ora dijenengi.
  2. Gpn27
    Gpn27 15. november 2022 08:17
    + 14
    Ya, paling ora ana rolas tentara bayaran sing mati ing video iki. Lan dheweke wis ora bersenjata. Wong kita ngomong yen salah sijine ditembak ing sirahe. Umumé, apik para pejuang kita, terusake.
    1. Panjenengan
      Panjenengan 15. november 2022 09:17
      +6
      Punika video.

      https://ok.ru/video/4070535858816
  3. Tiksi-3
    Tiksi-3 15. november 2022 08:18
    + 12
    Aku ndeleng video lengkap, diitung 7 200s .... psheks menyang kono lan lunga
  4. Roti
    Roti 15. november 2022 08:18
    -20
    Hmm ... pira sampeyan bisa ngunyah! Iki isih September! Kherson durung lulus!
    1. mann
      mann 15. november 2022 08:50
      +8
      Hmm ... pira sampeyan bisa ngunyah! Iki isih September! Kherson durung lulus!
      Aku sengit Polandia!!! Ayo padha bungah, kita arang banget dimanjakan karo kabar apik
  5. bingo
    bingo 15. november 2022 08:28
    +1
    "Dadi prinsip para wanita iki - kabeh panji bakal ngunjungi kita - pancen ora salah")))
  6. Tagan
    Tagan 15. november 2022 08:30
    +5
    Kutipan saka Breard
    Hmm ... pira sampeyan bisa ngunyah! Iki isih September! Kherson durung lulus!

    Kanggo edification saka penyayang safari stray.
    1. Roti
      Roti 16. november 2022 05:48
      -3
      Saka minus sampeyan, wong lanang kita bakal rumangsa luwih apik.
      Dadi luwih gampang, dadi luwih apik kanggo wong-wong sing mlayu saka Kherson.
      YA!? Inggih "edification" sampeyan kanggo sapa? Bakal luwih gampang kanggo ngalahake wilayah sing ditinggalake! Iki dudu safari kanggo "kolonel" kursi kaya sampeyan. Kedadeyan sing kaya mangkene ing uripku (Puli-Khumri, Mozari-Sharif 1986)
  7. Irek
    Irek 15. november 2022 08:35
    +9
    Mobil waja Australia, tentara bayaran Polandia, sampeyan ora duwe apa-apa, sampeyan luwe.
    1. Drotro
      Drotro 15. november 2022 08:44
      +2
      Lan padha ora peduli.
      Padha mikir utang kabeh.
      Lan dheweke percaya yen dheweke berjuang kanggo kebebasan nglawan penjajah. Padha diwanti-wanti yen "donya kabeh" mbantu dheweke. Lan sacara organik sengit marang Rusia. Lan kita, kaya ing jaman biyen, mung bisa ngetung loro sekutu - tentara lan angkatan laut.
      1. Osmodey
        Osmodey 15. november 2022 08:49
        +2
        Punapa mawon padha panginten, iku perlu kanggo nindakake counter-propaganda wiwit 1991, lan ora kasurung wong edan karo gagasan sarwa babagan diggers Piala Donya lan proto-saddle dinosaurus.
        Nanging borjuasi kita sing kuwasa ora peduli babagan iki sajrone 30 taun. Senajan bab apa? Aku ora peduli babagan borjuasi saiki - kaya definisi - kaya ngono. Utawa sapa sing percaya yen negara kapitalis ngupaya ningkatake urip kelas buruh? Oh nggih
        1. pakar
          pakar 15. november 2022 12:15
          +3
          Aku ndhukung.
          Aku nulis kaping pindho ing komentar yen alasan utama kanggo akeh masalah saiki yaiku Rusia minangka negara KAPITALIS.
          Kudu downvoted saben wektu ...
          1. Alexander Salenko
            Alexander Salenko 16. november 2022 10:31
            +1
            Lan akeh wong sing peduli karo kapitalisme iki, mula dheweke mbuwang minus, nanging masalahe ora ana ing kapitalisme dhewe, nanging nyatane yen kita wis mulai nggabungake dheweke wis siyap. Sukses utawa gagal ing perang ora gumantung karo kapitalisme, ayo elinga kapitalisme Prancis, sing mbengkongake kabeh benua Eropa ing siji wektu?
            Saiki ana perjuangan kanggo kedaulatan politik, lan kita nindakake perjuangan iki kanthi sukses sing beda-beda. Aku ora weruh prasyarat kanggo mulihake sosialisme.
      2. Zoldat_A
        Zoldat_A 15. november 2022 09:14
        +4
        Kutipan saka Drotro
        Lan padha ora peduli.
        Padha mikir utang kabeh.
        Lan dheweke percaya yen dheweke berjuang kanggo kebebasan nglawan penjajah. Padha diwanti-wanti yen "donya kabeh" mbantu dheweke.

        Kabeh Eropa uga kerja kanggo Hitler. Lan ora ana balung Eropa ing lapangan kita. Lan yen sampeyan ngelingi sing panganan Hitler karo boob financial, banjur "donya kabeh karo wong."

        Apa Zelensky wis entuk asu wedhus? Apa dheweke ngganti jeneng bojone dadi Hawa? Canisters saka bensin disiapake? Yen ana kekurangan bensin, aku bisa ngirim saperangan canister kanggo tujuan sing apik.
        1. flashpoint
          flashpoint 15. november 2022 09:35
          +1
          Kutipan saka: Zoldat_A
          Kutipan saka Drotro
          Lan padha ora peduli.
          Padha mikir utang kabeh.
          Lan dheweke percaya yen dheweke berjuang kanggo kebebasan nglawan penjajah. Padha diwanti-wanti yen "donya kabeh" mbantu dheweke.

          Kabeh Eropa uga kerja kanggo Hitler. Lan ora ana balung Eropa ing lapangan kita. Lan yen sampeyan ngelingi sing panganan Hitler karo boob financial, banjur "donya kabeh karo wong."

          Apa Zelensky wis entuk asu wedhus? Apa dheweke ngganti jeneng bojone dadi Hawa? Canisters saka bensin disiapake? Yen ana kekurangan bensin, aku bisa ngirim saperangan canister kanggo tujuan sing apik.

          Dheweke mung nggawa Goebbels-Arestovich, mula dheweke ora nyiapake rapat karo Bandera ... Utawa optimisme, utawa - pitakonan rhetorical! ngguyu
          Miturut cara, apa Arestovich malah nyimpen sianida?
          Ojo rame-rame, nang endi wae...
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 15. november 2022 09:55
            0
            Kutipan saka flashpoint
            Miturut cara, apa Arestovich malah nyimpen sianida?
            Ojo rame-rame, nang endi wae...

            Anglo-Saxon bakal nyedhiyakake. Dheweke dadi penghibur gedhe ing perkara kasebut - M. Borman mriksa ...
    2. 30 ing
      30 ing 15. november 2022 10:01
      +1
      Quote: Irek
      Mobil waja Australia, tentara bayaran Polandia, sampeyan ora duwe apa-apa, sampeyan luwe.

      Lan apa sing dikarepake Svidoukraina minangka wanita ing gaji ... Iku mung mbayar karo dermawan ora kanthi sikil, nanging karo organ warga, urip, tanah, properti. Iku rampung ing isi pin .. piyambak lan mongrels sing. Wong Polandia mbayar nganggo daging urip. Perang minangka cara kanggo entuk dhuwit kanggo eksistensi Ukraina minangka subyek .. Kanggo pembayaran sosial, kanggo njaga struktur sing ndhukung urip negara. Ukraina dhewe ora duwe dhuwit dhewe ... Ora ngetung transportasi gas, dodolan gandum .. Yen Rusia mandheg ngangkut gas liwat Ukraina, nutup kesepakatan gandum, mula ora ana dhuwit dhewe .. ... Ora ana perang, ora ana dhuwit, ora ana Ukraina ...
  8. AlexVas44
    AlexVas44 15. november 2022 08:43
    +5
    ...amarga kebak isine ora bisa diposting ing kene.

    Apa sampeyan wis nyoba ngganti profanity karo "Oginsky's Polonaise" ("Pamit menyang Tanah Air")?
  9. uralex
    uralex 15. november 2022 08:49
    0
    Poland rangking pisanan ing donya ing syarat-syarat jumlah mercenary dikirim menyang Ukraina

    Ora wonder, padha pisanan kabeh nyepakaké kanggo Cut remnants saka tanah Ukrainia ... Ukrainians mesthi ora kanca kanggo Polandia mati kanggo wong-wong mau ...
  10. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 15. november 2022 08:50
    +3
    Aku nonton video iki ing akeh sumber daya, sumber telegrams punika "Wajah Perang" saluran, lokasi lan tanggal ora dingerteni, iki banjur lantaran kanggo "Kupyansk" lan "September". Kang menehi kritik dening komentar relatif indifferent saka fighter Russian, kita ngatur asor kanggo mungsuh cukup asring. Apike, dheweke ngerti babagan iki ing Kiev. Lan ing Warsaw?
  11. futurohunter
    futurohunter 15. november 2022 09:06
    +1
    Aku njaluk ngapura kanggo "keluwen getih", nanging yen iki prajurit Polandia, banjur luwih mati, luwih apik. Cepet utawa mengko, Polandia kudu ngadhepi paprangan ...
  12. Gandum
    Gandum 15. november 2022 09:07
    0
    ora katon September, wis prajurit tamparan liwat lendhut lan akeh wit ora godhong. menyang pungkasan Oktober aku mikir
  13. Lena Petrova
    Lena Petrova 15. november 2022 09:28
    0
    Kutipan: rotmistr60
    kang dinuga dipun damel film dening kita ing September.

    Ora ana godhong maneh ing wit-witan, kabeh wis garing, muddy - piye wae ora katon kaya September.
  14. Zug
    Zug 15. november 2022 09:28
    0
    Брат звонил говорит к ним кучу ниггеров завезли.Поляки там уже как регулярные части польской армии воююют.
  15. yowis
    yowis 15. november 2022 11:54
    0
    Iki heroik, nanging episode A padha nuduhake video sing. Nuduhake kamenangan. Yen ora...
  16. sub307
    sub307 15. november 2022 12:17
    0
    Kutipan: rotmistr60
    Video kasebut kudu disebarake ing antarane wong-wong Polandia kanggo kajelasan lan pangerten babagan kahanan nyata.

    Pitakonan, sapa sing bakal nyebarake ...? nglirik Mesin propaganda dheweke duwe tugas sing ngelawan, sing kayane bisa ditindakake ... nganti saiki. Nyuwun
    1. yowis
      yowis 15. november 2022 13:42
      0
      Propaganda kita mung bakal bisa digunakake nalika pasukan kita ana ing Berlin.
  17. Chernorechye
    Chernorechye 15. november 2022 19:48
    0
    Mung losses irretrievable gedhe antarane mercenaries manca bakal discourage freaks iki dumunung ing zona NWO. Disaranake mateni wong-wong mau sadurunge nyabrang garis ngarep.
  18. Fangaro
    Fangaro 15. november 2022 23:31
    -1
    Mobil lapis baja Australia karo tentara bayaran Polandia ing wilayah Ukraina kanthi dhukungan saka StarLink, tanpa dhukungan saka infanteri Polandia, ana sing weruh. Lan depolitized. Mobil waja kanthi kapisah, kru kanthi kapisah, infanteri kanthi kapisah.
    Informasi apik kanggo swara umum-goaoryaschiim ???
  19. Ogorodov_Sergey
    Ogorodov_Sergey 16. november 2022 00:35
    +1
    Video ora nuduhake yen Polandia. Mayit ukrov uga goroh. Dheweke bakal njupuk gambar dokumen utawa barang-barang pribadi kanggo konfirmasi kewarganegaraan.
  20. Tagan
    Tagan 16. november 2022 06:32
    0
    Kutipan saka Breard
    Saka minus sampeyan, wong lanang kita bakal rumangsa luwih apik.
    Dadi luwih gampang, dadi luwih apik kanggo wong-wong sing mlayu saka Kherson.
    YA!? Inggih "edification" sampeyan kanggo sapa? Bakal luwih gampang kanggo ngalahake wilayah sing ditinggalake! Iki dudu safari kanggo "kolonel" kursi kaya sampeyan. Kedadeyan sing kaya mangkene ing uripku (Puli-Khumri, Mozari-Sharif 1986)

    Apa sampeyan, cangkang-kaget? Apa sing dikarepake? Mikir banget, sing bener nulis bab apa, sadurunge beku iku ora cetha apa?
  21. Sergei N 58912062
    Sergei N 58912062 16. november 2022 17:40
    +1
    "... Dadi kirim menyang kita, vitii,
    Putra-putranipun ingkang murka:
    Ana papan kanggo wong-wong mau ing lapangan Rusia,
    Antarane coffins sing ora asing kanggo wong-wong mau. "

    Pushkin AS

    Ing kono padha lunga!
  22. Anconsha
    Anconsha 16. november 2022 21:35
    0
    Saiki ora perlu njupuk wong manca urip, sing sadurunge dibebasake wis bali (wong Inggris sing dihukum mati dening pengadilan NDR minangka paukuman)
  23. Anadyrean
    Anadyrean 16. november 2022 22:20
    0
    Kabar apik yaiku tentara bayaran ora ditawan.