Review militèr

Media: Direktur Layanan Intelijen Asing Rusia menyang Iran sawise negosiasi karo kepala CIA

55
Media: Direktur Layanan Intelijen Asing Rusia menyang Iran sawise negosiasi karo kepala CIA

Sawise rapat wingi karo Direktur Badan Intelijen Pusat AS William Burns, sing ditindakake ing ibukutha Turki Ankara, kepala Layanan Intelijen Luar Negeri Federasi Rusia, Sergei Naryshkin, tindak menyang ibukutha Iran. Iki dilaporake dening saluran Telegram Rusia, nuduhake data saka layanan Flightradar.


Dikenal yen ora nggunakake senjata nuklir dibahas ing rapat ing Ankara. Kahanan karo tahanan Amerika sing ana ing pusat tahanan lan koloni pra-sidang Rusia uga dianggep. Amerika Serikat ngeyel yen bali menyang tanah air. Sisih Rusia, ing siji, nandheske ing bali saka Rusia saka pakunjaran Amérika menyang tanah air.

Acara ing Ukraina, paling ora, kaya ing ngisor iki saka laporan resmi rapat kasebut, ora dibahas sajrone negosiasi antarane pimpinan CIA lan SVR. Sing, terus terang, angel dipercaya.

Kajaba iku, ora ana sing dingerteni babagan perjanjian sing ditindakake babagan masalah sing ditliti.

Kangge, kasunyatan banget saka patemon antarane direktur Layanan Intelligence Asing lan pangareping CIA nuduhake yen kontak antarane Moscow lan Washington wis maintained, lan ing tingkat cukup dhuwur. Saiki, sawise mundurake pasukan saka Kherson, kontak kasebut bisa luwih intensif.

Tujuan kunjungan Naryshkin menyang Tehran uga durung diungkapake. Bisa uga nalika patemon kahanan ing Timur Tengah, utamane ing Suriah, uga hubungan antarane Iran lan Arab Saudi bakal dibahas. Nanging masalah konflik Ukrainia bisa uga kena, amarga bubar Kyiv wis nuduh Teheran luwih asring babagan panggunaan kendaraan udara tanpa awak Iran dening Rusia (kasunyatan panggunaan durung dikonfirmasi ing Moskow).
Foto sing digunakake:
kremlin.ru
55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Zaurbek
    Zaurbek 15. november 2022 09:11
    +4
    Aku lunga kanggo nambah supaya kanggo Geranium 1-2-3, mbokmenawa.
    1. ramzay21
      ramzay21 15. november 2022 09:23
      -14
      Pimpinan saka apa sing isih ana ing pengintaian kita, sing wis numpes, banjur njlentrehake karo pemilik rincian nyerahake kutha sabanjure ing Rusia.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 15. november 2022 09:25
        +9
        Aku ora bisa ngadili, nanging ketoke kula sing wis rampung ing 80s dening KGB lan SVR lan Partai.
        1. ramzay21
          ramzay21 15. november 2022 09:50
          +3
          SVR isih bisa digunakake sanajan ing 90s lan awal XNUMXs ing pigura lawas. Nanging sawise gagal SVR ngrancang SVR, degradasi lengkap SVR katon kanggo saben wong sing ndeleng kanthi nyata.
          1. lako
            lako 15. november 2022 11:08
            +2
            Mangkono dheweke nyambut gawe. Mung pitakonan. marang sapa? Ayo kita ngelingi transfer skema penyadapan saka kedutaan Amerika ing Moskow, nyerahake agen ing luar negeri ing awal 90s. Degradasi lengkap diwiwiti sawise reformasi desentralisasi Bakatin, lan nyatane ambruk ora mung SVR, nanging kabeh layanan sing dadi bagian saka KGB.
        2. mann
          mann 15. november 2022 12:15
          +3
          Aku ora bisa ngadili, nanging ketoke kula sing wis rampung ing 80s dening KGB lan SVR lan Partai.
          Aku bakal njlentrehake: ing taun 80-an ora ana SVR, ana PGU saka KGB siji liyane
        3. Spasatel
          Spasatel 15. november 2022 14:22
          +1
          Yen "koyone", mula ora perlu "ngadili".
          Kita kudu dibaptis.
          Utawa ing lantai ...
      2. brr1
        brr1 15. november 2022 09:28
        +7
        Informasi saka ngendi? Suara bisik-bisik?
      3. faiver
        faiver 15. november 2022 09:38
        +1
        Kepiye sampeyan bakal ndhukung pratelan sampeyan?
        1. ramzay21
          ramzay21 15. november 2022 09:47
          +1
          Apa sampeyan ngomong babagan ambruk SVR utawa babagan nyerahake kutha? Apa sampeyan ora weruh degradasi SVR sawise intelijen sing ora cukup ing basis saka SVR dikembangake?
          Utawa sampeyan ora ngerti persetujuan karo Kherson?
          1. kredo
            kredo 15. november 2022 09:56
            -4
            Kutipan saka: ramzay21
            Apa sampeyan ngomong babagan ambruk SVR utawa babagan nyerahake kutha? Apa sampeyan ora weruh degradasi SVR sawise intelijen sing ora cukup ing basis saka SVR dikembangake?
            Utawa sampeyan ora ngerti persetujuan karo Kherson?

            Piye wae, informasi katon yen kepemimpinan politik kita wis janji ora bakal nindakake kegiatan pengintaian ing wilayah tilas republik USSR. Yen iki bener, iku worth pour slop ing Intelligence ing kabeh dosa, nanging ora manggon ing dhewe lan ora nggawe kaputusan kanggo miwiti NWO.
          2. Bulrumeb
            Bulrumeb 15. november 2022 09:59
            +4
            Nggoleki apa sing kedadeyan ing negara kanthi sakabehe lan khususe ing masyarakat, mula ora percaya manawa ana bedane babagan tentara utawa Layanan Intelijen Asing.
          3. Arkadich
            Arkadich 15. november 2022 10:17
            +2
            Tuladha studio. Miturut ambruk SVR lan "negosiator" Kherson. Ora ana label please. Banjur siji blah blah blah "Kabeh gang ***s, lan aku mung D'Artagnan"
          4. faiver
            faiver 15. november 2022 10:35
            +5
            Kita ora bakal ngerti babagan ambruk utawa ora ambruk SVR ing urip iki, intelijen kanggo SVO yaiku 50 nganti 50 SVR lan GRU, lan kanggo Kherson - Moscow, Kremlin ....
          5. Nyrobsky
            Nyrobsky 15. november 2022 11:13
            +1
            Kutipan saka: ramzay21
            Utawa sampeyan ora ngerti persetujuan karo Kherson?

            Ora ngerti. Mungkin sampeyan bisa nulis syarat-syarat persetujuan lan nuduhake link menyang sumber, yen ora, kabeh dibesar-besarkan mung ing tingkat gosip lan konjektur sampeyan.
        2. Nyrobsky
          Nyrobsky 15. november 2022 10:49
          -1
          Kutipan saka faiver
          Kepiye sampeyan bakal ndhukung pratelan sampeyan?

          Dheweke ora bakal konfirmasi apa-apa. Tipe wong lanang sing kudu digatekake.
          Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo uncalan ing penggemar lan mlumpat menyang cabang sabanjuré kanggo nulis maneh "babagan persetujuan lan pangiriman soko." Dheweke wis kerja ing kene sajrone sawetara minggu kanthi cara sing padha - saben dina dheweke nyerahake lan setuju
      4. 4 ikit
        4 ikit 15. november 2022 09:54
        0
        ramzay21 ; Kepala intelijen kita sing ngrusak apa sing isih ana banjur njlentrehake ....

        Apa sampeyan dadi saksi babagan iki, utawa sampeyan dilaporake? Omong kosong apa.
    2. yowis
      yowis 15. november 2022 11:51
      -1
      Kutipan saka Zaurbek
      Aku lunga kanggo nambah pesenan

      Bakal ngirim soko. Sawise ketemu karo bos.
  2. Murmur 55
    Murmur 55 15. november 2022 09:12
    +3
    Aku mikir kita bakal weruh asil negosiasi kasebut, manawa ana ing topik resmi, utawa "ing karpet."
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 15. november 2022 09:20
      +7
      Kajaba iku, ora ana sing dingerteni babagan perjanjian sing ditindakake babagan masalah sing ditliti.

      Ora ana sing ngerti babagan kehadiran Abramovich ing rembugan kasebut.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 15. november 2022 09:28
        -1
        Abramovich wis "asem". Dheweke ngedol Chelsea kanggo 5 milyar pound, nanging dheweke weruh "tanduran". Aku kudu menehi kabeh kanggo bantuan kamanungsan. Lan padha bali 6 milyar. ngguyu
        1. 30 ing
          30 ing 15. november 2022 09:46
          +7
          Kutipan saka: tralflot1832
          Ya, dheweke weruh "tanduran". Aku kudu menehi kabeh kanggo bantuan kamanungsan. Lan padha bali 6 milyar. Saiki, dheweke lungguh lan mikir, lan "tanduran" kuwi bisnis.

          Saiki decipher kanggo alon-witted! Aku ora ngerti apa-apa .. Apa Abramoish g .. Aku ngerti ing kelet Nanging aku ora ngerti apa-apa bab tetanduran?
          1. trafllot1832
            trafllot1832 15. november 2022 10:42
            +1
            Ana tanduran kasebut - horseradish. hi Wu ze coca saka Kolombia.
  3. Mauritius
    Mauritius 15. november 2022 09:13
    -1
    Media: Direktur Layanan Intelijen Asing Rusia, sawise rembugan karo pimpinan CIA, lunga menyang Iran
    Lan menyang endi maneh kanggo nyenengake kepala CIA?
  4. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 15. november 2022 09:19
    -8
    Dheweke ngomong yen masalah Ukraina iki dinuga ora kena, padha rembugan ijol-ijolan "tahanan". Iku bakal apik yen cara.
    1. Zaurbek
      Zaurbek 15. november 2022 09:26
      +6
      Sampeyan kudu njaluk supaya padha lay metu printout kene ing esuk.
      1. Dinggo
        Dinggo 15. november 2022 09:40
        +2
        "... yen sampeyan ora nanggapi, kita bakal nulis ... menyang Sportloto!" (V.S. Vysotsky)
    2. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 15. november 2022 10:21
      +1
      Dheweke ngomong yen masalah Ukraina iki dinuga ora kena, padha rembugan ijol-ijolan "tahanan". Iku bakal apik yen cara.

      Direktur intelijen ora ngurus tawanan. Diumumake kanthi cetha yen meh ora ana rembugan. Merikanets teka kanthi pribadi kanggo ngirim ancaman "paukuman swarga" nalika ana serangan nuklir Rusia ing Ukraina. Nanging kita ngerti manawa serangan kasebut mung bakal kedadeyan nalika urusan Angkatan Bersenjata Ukraina dadi ala banget lan, kanggo nylametake kahanan kasebut, dheweke mlebu persetujuan karo NATO babagan bantuan militer langsung menyang pasukan. Sing. jotosan bakal ing pasukan NATO ing tlatah Ukraina.
      ps Kita kudu ngerti manawa luwih elek "sukses militer" Angkatan Bersenjata Ukraina, luwih cedhak karo partisipasi langsung pasukan NATO ing konflik kasebut.
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 15. november 2022 13:16
        -1
        Quote: Mantan prajurit
        Direktur intelijen ora ngurus tawanan.

        Kajaba yen ana agen ing antarane tahanan. hi
  5. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 15. november 2022 09:24
    +2
    Akeh sing mbokmenawa ngira yen Ukraina minangka "puser Bumi", nanging ternyata saliyane Ukraina ana masalah lan pitakonan sing luwih serius, amarga Rusia minangka salah sawijining pemain utama ing ruang geopolitik.
  6. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 15. november 2022 09:31
    +5
    Nalika rasa ora seneng saka tumindak Kremlin saka NWO bakal mandheg? Ora ana keluhan babagan tentara ing ngarep (umum), nanging Kremlin lan Staf Umum mung ngganggu retorika lan obrolan lan ora duwe kepinginan kanggo menang ing NWO.
    1. fif21
      fif21 15. november 2022 10:10
      -1
      Kutipan: TatarinSSSR
      nanging Kremlin lan Staff Umum mung ngganggu retorika lan chatter lan lack of kepinginan kanggo menang ing NWO.

      Kremlin mbutuhake kamenangan ora mung ing NVO, nanging uga ing pemilihan kanggo 24 taun. Ora ana cara liya kanggo nerangake perang aneh. hi
      1. TatarinSSSR
        TatarinSSSR 15. november 2022 10:34
        +1
        Kanthi tumindak kasebut, Kremlin bakal kalah ing pemilihan (yen isih ditindakake, bisa dibatalake) nganti nol. Dheweke wis ilang paling ora 40% saka wong-wong sing milih kanggo dheweke, lan kabeh iki multi-cara gerakane, sadurunge nyeret saka goodwill, nyerah kutha lan redeployment, kekacoan ing tentara lan karo mobilized, ora kepinginan kanggo Cut mati. infrastruktur logistik ing Ukraina, perjanjian muddy, ijol-ijolan bisu, omong kosong Kanoshekov - kabeh iki ngubur Kremlin ing pemilihan.
        1. fif21
          fif21 15. november 2022 11:31
          -1
          Kutipan: TatarinSSSR
          Kanthi tumindak kasebut, Kremlin bakal kalah ing pemilihan (yen isih ditindakake, bisa dibatalake) nganti nol.

          Elinga apa sing kedadeyan sawise aneksasi Crimea menyang Federasi Rusia. Lan ing 24 dheweke bakal lali apa sing kedadeyan ing 22. Aksesi Ukraina mesthi bakal nambah rating. hi
          1. Sergey250455
            Sergey250455 15. november 2022 13:37
            -2
            Lan sapa sing bakal pindhah menyang jajak pendapat? Zyuganov? Sing ndhelikake putune 34 taun ing Duma City Moscow. Sing ngerti apa-apa, nanging mutusaké kanggo pindhah menyang politik. Ora ana sing kudu ditindakake ing kana. Dozing pinter ing rapat-rapat
  7. rotmistr60
    rotmistr60 15. november 2022 09:35
    +5
    Ketemu karo direktur CIA, ngomong. Mesthine, dheweke ora ngomong babagan serangan teroris ing "SP".
    Acara ing Ukraina ora dibahas ...
    Iku uga hard kanggo pracaya sing topik panas kuwi wis ora kena. Aku lunga menyang Tehran, ing ngendi, mesthi, dheweke ora bakal njagong meneng-meneng. Saka Teheran menyang Moskow. Saiki kita bakal ngerti dalan sing ditindakake dening Naryshkin.
  8. IgorPushkino
    IgorPushkino 15. november 2022 09:36
    0
    Aku menehi dheweke (Naryshkin) kanthi tembung goyang lan mbingungake (kaya ing Kremlin, sadurunge wiwitan CVO): karo kepala CIA: kita ... zaza ..dada
    1. aku wani_perasan_
      aku wani_perasan_ 15. november 2022 10:12
      +2
      Iku masalah ...
      Mesakake nyawang kabeh iki ... kanca-kanca.
  9. trafllot1832
    trafllot1832 15. november 2022 09:39
    0
    Lan rumus kanggo ijol-ijolan kabeh kanggo kabeh ora dibahas?
    1. papan serat
      papan serat 15. november 2022 09:55
      +1
      Sikep niat sing apik bakal diterusake - pembebasan kabeh tahanan Amerika saka pakunjaran kita. Lan Amerika bakal njaga kita. Banjur "garis abang" liyane bakal digambar (sing ora ana sing ngerti lan ora nggatekake). Lan saiki sampeyan kudu pindhah menyang Iran, nyoba kanggo mbujuk kanggo nggawe konsesi (pemilik dhawuh).
      1. trafllot1832
        trafllot1832 15. november 2022 10:02
        +1
        Menyang kantor lan nganalisa aliran kesadaran sampeyan.
    2. 4 ikit
      4 ikit 15. november 2022 10:01
      +1
      tralflot1832 Lan rumus kanggo ijol-ijolan kabeh kanggo kabeh ora rembugan?

      Aku mikir format "kabeh kanggo kabeh" karo Amerika ora cocok. Penjahat perang lan (penasehat minangka kategori kapisah) kudu dikurung.
    3. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 15. november 2022 13:24
      0
      Kutipan saka: tralflot1832
      Lan rumus kanggo ijol-ijolan kabeh kanggo kabeh ora dibahas?

      "Kabeh kanggo kabeh" iku kaya loro tawanan lan durung dijupuk? basa
  10. Yrec
    Yrec 15. november 2022 09:49
    +8
    Amerika mung tawar-menawar babagan ora nggunakake senjata nuklir, liyane cocog karo kabeh. Ing kabeh perjanjian liyane, dheweke bakal mbuwang kita. Aku ora mangu-mangu babagan iki.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 15. november 2022 10:03
      0
      Katon yen ijol-ijolan kita mung 2 \u2d 2, lan ora 1 \uXNUMXd XNUMX, ngaso.
    2. fif21
      fif21 15. november 2022 10:14
      0
      Kutipan saka Yrec
      Amerika mung tawar-menawar babagan ora nggunakake senjata nuklir, liyane cocog karo kabeh.

      Iku angel ora setuju karo sampeyan! Kanggo ngrebut "waos beracun" saka Federasi Rusia minangka impen tutup kasur. Lan tanpa senjata nuklir, tambahan bahan mentah ora bakal ngalahake metropolis. hi
  11. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 15. november 2022 09:52
    +1
    Acara ing Ukraina, paling ora, kaya ing ngisor iki saka laporan resmi rapat kasebut, ora dibahas sajrone negosiasi antarane pimpinan CIA lan SVR.

    Mesthi wae....
  12. roket757
    roket757 15. november 2022 09:52
    +1
    Dikenal yen ora nggunakake senjata nuklir dibahas ing rapat ing Ankara.
    . Paling kamungkinan, padha koordinasi soko, ditransfer saka ndhuwur ... iki dudu tingkat pejabat sing bakal ngrampungake sawetara masalah, utamané ing bal vigorous.
    Umumé, komunikasi normal, kerja lan ora ana liyane.
    1. Komentar wis dibusak.
  13. Bonifasius
    Bonifasius 15. november 2022 09:54
    0
    Sawetara jinis "ijol-ijolan" isih ditindakake, kontrak! Iku bakal menarik banget kanggo ngerti rincian!
    1. trafllot1832
      trafllot1832 15. november 2022 10:05
      +1
      Sampeyan ora bakal ngerti, malah "Domovyonok Kuzya" Departemen Luar Negeri wis ganti nada.
  14. Komentar wis dibusak.
  15. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 15. november 2022 10:15
    0
    Kabar ala. Sawise informasi babagan rapat kasebut metu.
    Biasane, rapat-rapat kasebut ditindakake kanthi meneng.
    Mesthi, yen loro mungsuh kuwat ketemu,
    dudu sing menang karo sing kalah.
  16. roket757
    roket757 15. november 2022 10:26
    0
    Apa sampeyan bisa ngomong babagan ... babagan akeh, aku kira.
    Lan apa nyatane ... rapat kepala departemen sing padha ... apa dheweke ora duwe apa-apa, ora ana masalah sing kasengsem ing loro-lorone?
    Ing saubengé kita, dheweke, kabeh tenang, ora ana teroris lan masalah liyane?
    Umume padha nyebar ceceg-ceceg kosong ing grumbul ... ambune kaya ngono, dadi e e.
  17. Igorash
    Igorash 15. november 2022 11:14
    0
    Ora .. Aku nampa instruksi lan lunga kanggo nepaki .. Wong iki gagal kabeh sing bisa, kalebu Ukraina ... Sampeyan kudu wuta ora kanggo ndeleng sing kabeh sing ora rampung dening panguwasa mung keuntungan Amerika Serikat .. .
  18. Spasatel
    Spasatel 15. november 2022 14:27
    -1
    Ya, apa sing bisa dirembug "chekist" iki karo Amerika, saliyane mbukak blokir akun rahasia Putin ing sawetara Kepulauan Cayman ...
  19. yuta
    yuta 15. november 2022 19:12
    0
    Naryshkin ora njupuk Panggonan, yen departemen ngawasi Ukraina, NWO bakal mungkasi ing 3 dina.