Review militèr

UAC wis paten sistem mooring khusus kanggo bali drones ing Papan

33
UAC wis paten sistem mooring khusus kanggo bali drones ing Papan

Bali saka UAV Amérika minangka bagéan saka program Gremlin



Rusian janji penerbangan Operator drone, kalebu pesawat, bisa entuk sistem mooring anyar sing dirancang kanggo nggawa drone bali maneh. Sistem kasebut dipatenake dening United Aircraft Corporation.

UAC wis paten sistem mooring pesawat sing bisa digunakake kanggo njupuk lan bali drones sadurunge dibukak ing Papan. Kaya ing ngisor iki saka cathetan panjelasan kanggo paten, desain kasebut meh padha karo sistem pengisian bahan bakar udara pesawat, amarga uga nggunakake kabel kanthi kerucut docking sing kudu dipasang drone. Sistem kasebut uga kalebu pigura lempitan khusus kanggo ndandani drone.

Pangembang ngrancang sistem kasebut bisa diinstal ing kabeh jinis pesawat, kalebu pejuang lan operator misil strategis.

Penemuan kasebut (...) bisa digunakake ing desain nglengkapi pesawat kanthi kendaraan udara tanpa awak, yaiku, kanggo sistem lan cara kanggo njupuk lan ngresiki kendaraan udara tanpa awak ing kompartemen kargo pesawat, uga kanggo mooring. unit sistem iki (...) Penemuan bisa nemokake aplikasi ing pesawat kayata pejuang, pesawat transportasi, ngebom strategis, etc.

- ngandika paten.

Wigati dicathet yen sistem kanggo nyelehake lan, sing paling penting, njupuk drone ing udara dikembangake ing macem-macem negara. Perhatian khusus diwenehake kanggo masalah iki ing Amerika Serikat, ing ngendi sawetara program sing padha ditindakake bebarengan. Ing tartamtu, program Gremlin nuduhake soko padha karo penemuan Russian. Dheweke bakal nyekel UAV "ing umpan", ing pungkasane ora pancing, nanging kerucut khusus.
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. angin adhem
    angin adhem 15. november 2022 13:25
    +3
    Umumé, sampeyan bisa ndeleng carane gremlin kejiret ing kene:
    1. neworange88
      neworange88 15. november 2022 13:29
      -2
      Dheweke ora bisa nyekel Gremlin kita (GZUR). nglirik
      Perdhana Mentri Rusia Mikhail Mishustin nandatangani dekrit babagan ngembangake dhukungan negara kanggo proyek kanggo produksi lan produksi mesin pesawat kanggo kabeh baris pesawat transportasi sipil lan militer domestik, miturut situs web Kabinet Menteri.

      Program subsidi kalebu proyek kanggo ngembangake produksi mesin PD-14 (kanggo pesawat MS-21), PS-90A (kanggo medium-haul Tu-214 lan transportasi militer Il-76MD-90A), PD-8 (kanggo SSJ- New lan Be-200), TV-7117ST-01 (kanggo Il-114-300). Kanggo tujuan kasebut, UEC bakal nyedhiyakake udakara 44 milyar rubel.


      Ing wektu sing padha, karya riset babagan nggawe mesin PD-35 kanthi tekanan dhuwur kudu ditindakake. Direncanakake kanggo ngrampungake pembangunan lan nggawe prototipe pembangkit listrik iki ing pungkasan taun 2024.

      https://aviation21.ru/odk-poluchit-44-mlrd-rublej-na-rasshirenie-proizvodstva-aviadvigatelej/
      1. Vladimir Postnikov
        Vladimir Postnikov 15. november 2022 13:36
        +1
        Kutipan saka: neworange88
        Perdhana Mentri Rusia Mikhail Mishustin nandatangani dekrit babagan ngembangake dhukungan negara kanggo proyek

        Ing kahanan kapitalisme sing kurang berkembang lan properti pribadi sing surem, apa wae sing nyebutake dhukungan negara ndadekake aku digandhengake karo "lubang ireng".
        1. neworange88
          neworange88 15. november 2022 13:47
          0
          Kutipan: Vladimir Postnikov
          Kutipan saka: neworange88
          Perdhana Mentri Rusia Mikhail Mishustin nandatangani dekrit babagan ngembangake dhukungan negara kanggo proyek

          Ing kahanan kapitalisme sing kurang berkembang lan properti pribadi sing surem, apa wae sing nyebutake dhukungan negara ndadekake aku digandhengake karo "lubang ireng".


          Sampeyan ora seneng kapitalisme utawa dhukungan pemerintah, apa sing sampeyan senengi?
          1. Vladimir Postnikov
            Vladimir Postnikov 15. november 2022 13:59
            +2
            Kutipan saka: neworange88
            Sampeyan ora seneng kapitalisme utawa dhukungan pemerintah, apa sing sampeyan senengi?
            Bu, apa aku nulis apa-apa ing kene babagan sing aku seneng lan ora? Ora, aku ora. Apa aku seneng kapitalisme? Ing Swiss utawa Swedia, dheweke nindakake kanthi apik. Apa aku seneng dhukungan pemerintah? Kadhangkala perlu banget yen diarahake kabeh kanggo tujuan umum. Kanggo umum, lan ora kanggo pengayaan pemegang saham pribadi.
            1. neworange88
              neworange88 15. november 2022 14:09
              -1
              Bu, apa aku nulis apa-apa ing kene babagan sing aku seneng lan ora?


              belay Inggih, ingkang rumiyin, kula mesthi mboten mbak, punapa panjenengan sampun nyerat bilih panjenengan dalem
              kapitalisme lan properti pribadi sing surem
              apa sampeyan ora percaya lan, minangka asil, dheweke ndhukung negara? Mung UEC minangka perusahaan sing dikontrol negara. Dadi pesen sampeyan ora bisa dingerteni.
              1. Vladimir Postnikov
                Vladimir Postnikov 15. november 2022 14:23
                -1
                Kutipan saka: neworange88
                Inggih, ingkang rumiyin, kula mesthi mboten mbak, punapa panjenengan sampun nyerat bilih panjenengan dalem

                Nuwun sewu. Aku malah ora ngerti sapa sampeyan. Sampeyan ora gelem dadi wong wadon, nanging ora konfirmasi yen sampeyan lanang. Lan saiki ana akeh jinis.
                Kasunyatan yen aku nyebut sampeyan wanita ora salahku. Dina iki, aku mung nyathet komentar ing rong artikel: iki, lan kanggo "Kehilangan pisanan saka senjata self-propelled Slovak Zuzana 2 ing Ukraina wis dikonfirmasi." Ing artikel kapindho, aku narik kawigaten marang komentar sampeyan ing ngisor iki:

                neworange88
                Dina iki jam 11:10

                +4
                Aku ndeleng apa sing kedadeyan ing Ukraina lan menara wis pindhah saka kasunyatan kasebut.
                jawaban
                Kutipan
                Keluhan
                Iki dudu salahku, nanging aku njaluk ngapura.
                1. neworange88
                  neworange88 15. november 2022 14:52
                  -1
                  Aku ngomong kanthi guyon sing mesthine bedhil Zuzana 2, yaiku, dheweke, ndeleng kabeh sing kedadeyan ing Ukraina lan menara dheweke mabur saka iki. Apa hubungane jender? Sampeyan kudu maca. luwih teliti.
                  1. Vladimir Postnikov
                    Vladimir Postnikov 15. november 2022 15:21
                    0
                    Kutipan saka: neworange88
                    Aku ngomong kanthi guyon sing mesthine bedhil Zuzana 2, yaiku, dheweke, ndeleng kabeh sing kedadeyan ing Ukraina lan menara dheweke mabur saka iki. Apa hubungane jender? Sampeyan kudu maca. luwih teliti.

                    Ing cara playful? Apa sampeyan ngerti humor sampeyan dhewe?
                    1. neworange88
                      neworange88 15. november 2022 15:32
                      -1
                      Apa sampeyan ora seneng karo apa-apa? Utawa sampeyan ngrasakake senapan Zuzana 2?
              2. Choco Lette
                Choco Lette 15. november 2022 15:29
                0
                Kutipan saka: neworange88
                Bu, apa aku nulis apa-apa ing kene babagan sing aku seneng lan ora?


                belay Inggih, ingkang rumiyin, kula mesthi mboten mbak, punapa panjenengan sampun nyerat bilih panjenengan dalem
                kapitalisme lan properti pribadi sing surem
                apa sampeyan ora percaya lan, minangka asil, dheweke ndhukung negara? Mung UEC minangka perusahaan sing dikontrol negara. Dadi pesen sampeyan ora bisa dingerteni.

                Ing negara kita, saben wong sing waras ngerti yen kepala perusahaan negara nganggep mung feeder. Lan sing diarani umum utawa negara - iku ora ana lan bisa dicekel.
    2. kredo
      kredo 15. november 2022 13:35
      +3
      Siji ora ngganggu liyane, nanging kepiye carane aku kepengin weruh sukses nyata UAC ing industri pesawat sipil lan helikopter, macem-macem drone sing diprodhuksi lan panggunaan massal.
      1. Starover_Z
        Starover_Z 15. november 2022 14:54
        +2
        Quote: kredo
        Siji ora ngganggu liyane, nanging kepiye carane aku kepengin weruh sukses nyata UAC ing industri pesawat sipil lan helikopter, macem-macem drone sing diprodhuksi lan panggunaan massal.

        Iku apik, nanging bisa njupuk kita akeh, malah kakehan wektu saka paten kanggo produk nyata. Utamane saiki, ing sanksi.
    3. Jahat 55
      Jahat 55 15. november 2022 13:49
      0
      Ora idea ala .. Nanging solusi teknis Rusia kudu prasaja ing desain lan luwih efisien .. hi
  2. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 15. november 2022 13:32
    -1
    UAC wis paten sistem mooring khusus kanggo bali drones ing Papan
    Kanggo apa? Napa sampeyan paten? Saiki kita duwe kahanan tartamtu sing ora peduli karo paten, lan dheweke ora peduli karo paten kita. Sampeyan ora paten, nanging yen perlu. Yen pancen perlu. Aku bisa ngerti staf sing ngirim drone ing operator liwat Eropah, banjur njupuk maneh supaya drone ora wedi pertahanan udara negara Eropah lan ora tiba ing sirahe, yen ana. Nanging kenapa kita kudu? Apa ana kabeneran?
    1. zenion
      zenion 15. november 2022 14:22
      +2
      Dadi ora bisa! Banjur Amerika bakal bengok-bengok - Rusia wis nyolong saka kita maneh, ana sing ana. Lan kita duwe wong lanang sing apik. Ing siji wektu aku kepikiran nggawe sistem kanggo miwiti mesin bensin bis ing mangsa kadhemen. Pranyata bisa uga. Sajrone wiwitan mesin, ora ana siji spark, nanging obor sparks lan mesin wiwit bisa. Dadi dheweke nulis marang aku saka Moskow yen aku nggunakake transistor kanggo kontak, sing digunakake dening Amerika kanggo satelit, mula dheweke ora bisa ngerteni minangka penemuan. Iku ora cocok kanggo USSR, nanging ing Hongaria wis dikenali minangka perlu, carane teka ana, aku ora ngerti. Padha nyuwun supaya diijini nggunakake piranti iki, lan kanggo armada padha ngirim setengah carload saka piranti kanggo mriksa lan ndandani mobil needed kanggo armada, free, karo terjemahan Hungaria menyang Rusian. Banjur, ing taun 1987, ternyata bisa ditindakake kaya manungsa.
      1. Vladimir Postnikov
        Vladimir Postnikov 15. november 2022 14:38
        +1
        Kutipan saka zenion
        Banjur Amerika bakal njerit

        Lan supaya padha njerit ora kesel. Kanggo kita lan kanggo wong Tionghoa. Dadi apa? Ya, ora ana apa-apa, kaya ing lelucon: Lan sampeyan njerit.
  3. Lt. angkatan udara cadangan
    Lt. angkatan udara cadangan 15. november 2022 13:51
    +2
    Sampeyan kudu nggawe sistem kanggo ngluncurake rudal jelajah saka kargo Il-76. Kajaba iku, ing AS, JASSM-ER bisa diluncurake saka pesawat F-15,16,18, mula bakal bisa diluncurake saka C-17.
    1. Andriuha077
      Andriuha077 15. november 2022 14:18
      0
      JASSM-ER ........ karo C-17
      Kayane wis ana. Kita nindakake peluncuran uji JASSM sing diumumake saka palet nang endi wae ing Segara Lor saka Hercules.

      https://t.me/nuclear_stormbringer/3600
    2. gajah
      gajah 15. november 2022 18:04
      0
      Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
      Sampeyan kudu nggawe sistem kanggo ngluncurake rudal jelajah saka kargo Il-76

      Ing USSR, bangkai sipil, kanthi owah-owahan tipis, bisa nggawa beban bom. Iki diramalake dening proyek kasebut. Sayange, saiki kabeh wis diganti kanthi konsep lan disepelekake, amarga para panguwasa sing tentrem banget lan manajer militer bintang gedhe.
  4. ximkim
    ximkim 15. november 2022 13:58
    -1
    Kutipan saka: neworange88
    Dheweke ora bisa nyekel Gremlin kita (GZUR). nglirik
    Perdhana Mentri Rusia Mikhail Mishustin nandatangani dekrit babagan ngembangake dhukungan negara kanggo proyek kanggo produksi lan produksi mesin pesawat kanggo kabeh baris pesawat transportasi sipil lan militer domestik, miturut situs web Kabinet Menteri.

    Program subsidi kalebu proyek kanggo ngembangake produksi mesin PD-14 (kanggo pesawat MS-21), PS-90A (kanggo medium-haul Tu-214 lan transportasi militer Il-76MD-90A), PD-8 (kanggo SSJ- New lan Be-200), TV-7117ST-01 (kanggo Il-114-300). Kanggo tujuan kasebut, UEC bakal nyedhiyakake udakara 44 milyar rubel.


    Ing wektu sing padha, karya riset babagan nggawe mesin PD-35 kanthi tekanan dhuwur kudu ditindakake. Direncanakake kanggo ngrampungake pembangunan lan nggawe prototipe pembangkit listrik iki ing pungkasan taun 2024.

    https://aviation21.ru/odk-poluchit-44-mlrd-rublej-na-rasshirenie-proizvodstva-aviadvigatelej/

    Ora bakal, amarga pamrentah mung bisa ngrampungake pajak lan panguburan.
  5. bdfy_bdfy
    bdfy_bdfy 15. november 2022 14:15
    0
    ing taun 30-an ing AS ana rong operator kapal udara-airship sing gedhe banget karo pejuang biplane ing kapal, luwih saka rolas jumlahe, ing pungkasan abad iki aku nonton film dermaga babagan keajaiban iki, anggota tim isih urip ( film uga wis dipun damel film sadurunge), ana piranti padha kejiret pesawat, mung wong.
    1. tampilan
      tampilan 15. november 2022 14:57
      +1
      pejuang ing Papan, luwih saka rolas


      Gunggunge, rong kapal udara iki nggawa kurang saka sepuluh pesawat. Ing teori, bisa njupuk limang pesawat, nanging nyatane mung ana 3-4. Ora puluhan.
      Lan, sanajan dheweke dadi pejuang, dheweke dadi pramuka.
      Lan piranti mooring temen beda.


      1. bdfy_bdfy
        bdfy_bdfy 15. november 2022 15:35
        0
        Aku ora ngelingi nomer pesawat, nanging misale jek padha (airships) beda, siji luwih gedhe tinimbang liyane, lan ana bab sing katelu, yen ora rampung, utawa bilai kedaden. menyang, Aku malah ora ngelingi persis taun nalika, Aku katon ing trip bisnis ing kaca saka teh, amarga aku ora duwe data pas, sing duwe.
        1. tampilan
          tampilan 15. november 2022 15:52
          +1
          misale jek padha (airships) padha beda, siji luwih gedhe saka liyane


          Ora, padha sadulur.

          ana bab katelu, roofing felts iku ora rampung


          Malah ora direncanakake. Loro padha ngrancang: "Akron" lan "Macon", siji kanggo Atlantik, kaloro kanggo Pasifik.

          utawa bilai marang dheweke

          Bencana kedadean loro. Akron minangka sing pisanan dibangun, nanging ora ngenteni kolega lan seda setahun sawise ditugasake - dheweke entuk badai. Taun candhake, Mekon dileksanakake, nanging setaun sabanjure uga ana prahara lan uga ambruk. Ing kacilakan pisanan, meh kabeh kru mati, ing kaloro, meh kabeh kru slamet.
          Aja bali menyang gagasan kapal udara operator pesawat ing AS utawa ing saindenging jagad.
          1. bdfy_bdfy
            bdfy_bdfy 15. november 2022 16:08
            0
            thanks kanggo informasi, Aku bakal nyoba kanggo golek film iki kanthi jeneng pengadilan lan refresh informasi. ing YouTube utawa nang endi wae, aku nonton kanggo pisanan ing Discovery Channel. Miturut kacilakan, iki minangka dalan pembangunan sing buntu, nanging ing sisih teknis iku menarik banget, kaya pembangunan sing ora ana gunane, bisa uga nggambarake akeh solusi teknis lan teknologi sing banjur migunani kanggo tujuan liyane, mbok menawa malah ing liyane. industri.
            1. tampilan
              tampilan 15. november 2022 17:01
              +1
              Aku ora mikir iku buntu.
              Lan bilai, ing umum, amarga salah etung ing desain lan arrogance saka komandhan saka loro airships.
              Situs kasebut ora ngidini sampeyan masang dokumen, mula goleki dhewe: "Airships at War" dening V. A. Obukhovich, S. P. Kulbak lan "Aircraft Carriers Lighter than Air" dening Richard Smith. Iki minangka publikasi ilmiah paling populer babagan kapal udara ing Rusia.
              1. bdfy_bdfy
                bdfy_bdfy 15. november 2022 17:37
                0
                Ing tingkat teknis saiki, bisa uga dipikirake maneh ide iki, kalebu minangka basis drone. Dene bilai, aku bungah ing kene, ewonan kacilakan udhara, gedhe lan cilik, dumadi ing donya, nanging ing ruang media, pati sing paling penting saka kapal udara Hindenburg. Off topik, mesthi, nanging aku tansah kuwatir babagan masalah nglirwakake daya tarik uap ing mobil, sanajan ing wektu iku mobil uap luwih sampurna, luwih kuat lan luwih cepet, ana titik lemah, nanging mesin pembakaran internal ora kurang. saka wong-wong mau ing wektu sing, lan padha berkembang ing podo karo, Sapa ngerti kang siji dheweke njupuk. ing koran Autoreview, ing taun XNUMX-an, informasi teka tengen sing Volkswagen, dituduhake dening cabang Skoda, ngembangaken mesin mobil uap. nanging banjur topik iki menyang wedhi, Aku lobbyists saka "konon ijo" kendaraan listrik di-push topik iki, thanks maneh kanggo informasi kasedhiya.
  6. Zaurbek
    Zaurbek 15. november 2022 14:19
    0
    Lan sapa sing dipilih An12? UAV kaya Gremlin? Amerika?
    1. Shinobimono
      Shinobimono 15. november 2022 17:36
      0
      Hercules iku wong Amerika. Ora An-12.
  7. Arcady007
    Arcady007 15. november 2022 15:07
    0
    Aku ora ngerti apa UAV kudu kejiret. Aku ngisi bensin lan supaya barrage luwih.
    Liyane iku kanggo miwiti ngendi iku perlu, mabur liwat antarane kaping.
  8. yowis
    yowis 15. november 2022 17:13
    0
    Wingi durung ana drone lan - kene, kene ...
    Apa iki sistem bali kanggo drone Iran?
  9. Tukang nyolong
    Tukang nyolong 15. november 2022 22:29
    0
    Inggih, kita bisa ngerteni. Nanging kanggo ngleksanakake? wassat