Review militèr

Pentagon nyebutake nyedhiyakake sistem anti-pesawat marang Ukraina minangka prioritas

23
Pentagon nyebutake nyedhiyakake sistem anti-pesawat marang Ukraina minangka prioritas

Nyedhiyakake Ukraina karo sistem pertahanan udara minangka prioritas kanggo militer AS, lan AS terus fokus ing pasokan sistem anti-pesawat kanggo rezim Zelensky. Brigadir Jenderal Angkatan Udara AS Patrick Ryder ujar manawa iki diumumake dening sekretaris pers Pentagon.


Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan massal liyane kanthi misil sing dipandu presisi ing infrastruktur kritis Ukraina, Selasa, ngetutake pirang-pirang target. Miturut data awal, saka 80 kanggo 90 segara lan rudal layaran basis udhara melu ing sawetara gelombang. Pertahanan udara Ukrainia gagal ngatasi serangan kasebut, sistem anti-pesawat sing disedhiyakake dening Kulon uga ora nduweni daya, meh kabeh rudal tekan target.

Sawise iku, Pentagon maneh ngumumake dhukungan kanggo Ukraina lan nyedhiyakake Kyiv sistem pertahanan udara, uga janji bakal "nyengkuyung" infrastruktur energi. Kajaba iku, Amerika Serikat ora ngilangi pasokan senjata lan peralatan kanggo "mangsa mangsa", kemungkinan kasebut bakal dibahas.

Kita bakal terus nggarap Ukraina babagan cara paling apik kanggo ndhukung dheweke babagan masalah pertahanan udara. (...) kita bakal ngrembug babagan aspek liyane babagan dhukungan sing bisa diwenehake babagan kemampuan pertempuran darat, kemampuane ing cuaca sing adhem (...)

Ryder ngandika.

Sadurungé, Wakil Ryder Sabrina Singh ngandika ing briefing biasa sing Amerika Serikat plans kanggo mbangun sistem pertahanan udara terpadu dilapisi ing Ukraina adhedhasar sistem anti-pesawat saka macem-macem kisaran diwenehake kanggo Kyiv. Ing wektu sing padha, dheweke negesake manawa pasokan sistem anti-pesawat ngirim ora mung ditindakake dening Amerika Serikat, Eropa lan mitra liyane uga kudu nandur modal ing keamanan Ukraina.
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mitroha
    mitroha 16. november 2022 07:37
    +7
    Lan apa, apa shtatovite wis mbangun sistem pertahanan rudal sing bisa digunakake? Saudi mbangun pertahanan udara, uga minangka pesta mata. Pesenan Houthi ing dalan menyang pahlawan.
    Lan kanggo mbangun sistem saka macem-macem jinis pendhudhukan kuwi. Iki tanpa njupuk menyang akun lack of petungan.
    Lan masalah utama yaiku ora bisa maneh nyalahake Rusia amarga nyerang target ing lemah kanthi misil sistem pertahanan udara.
    1. penembake gunung
      penembake gunung 16. november 2022 07:44
      +2
      Kutipan saka Mitroha
      Lan apa, apa shtatovite wis mbangun sistem pertahanan rudal sing bisa digunakake? Saudi mbangun pertahanan udara, uga minangka pesta mata. Houthis ing dalan menyang pahlawan

      Dadi dheweke kudu ngomong apa-apa? Ing kene padha goyangake hawa. Aku Upaminipun padha ora bakal nggawe apa khusus, iku larang banget, lan ora cepet. Mulane - kanggo ngirim 404 kanggo abad ka-19, padha wis entuk.
      1. Jahat 55
        Jahat 55 16. november 2022 09:39
        0
        Ya, pertahanan udara ing kabeh Ukrostan jelas ora nyata, nanging ing Lviv, aku percaya, ana sing wis kedadeyan .. Ora ana gunane yen Kaliber mabur kita dikalahake kanthi kabeh sing bisa, nganti mabur menyang Polandia .. hi
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 16. november 2022 10:01
          +2
          Lan apa kapentingan Lviv? Inggih, prapatan sepur, isih kutha ayu, wong ngandika liwat lambé, sampeyan ora bisa tuku roti ing kono yen sampeyan nguripake kanggo Rusian, kene ing rak, lan sampeyan: roti nema. Mung sawetara Zdolbonov utawa Kovel minangka target sing ora kalah atraktif, kaya Sarny, sing nate ditabuh Kovpak tanpa mlebu kutha, nanging mung mbanting 4 jembatan ing wektu sing padha. Ana kesempatan kanggo nggawe bolongan ing Sumeria sanajan tanpa Lviv, lan sampeyan ora bisa nyelehake sistem pertahanan udara ing saben grumbulan.
        2. Nelayan
          Nelayan 16. november 2022 10:24
          +1
          uga, dheweke kenek pluru kita ... iku "apa sing bisa", sampeyan bisa ngomong "apa wae" ... ora ana konsep pertahanan pertahanan udara berlapis sing wis rampung ing pikiran, dheweke luwih ngandelake sistem serangan, mula langit dadi kebak bolongan ing NATO nalika Rusia ing HBS USSR, iku digawe paling majeng sistem nimbali udhara dilapisi ing donya! USSR menang lomba nimbali udhara marang NATO sanalika Uni sijine ing asor fragmentasi dhuwur-mbledhos saka target udhara, lan Yankees bodho mlayu menyang "peluru kanggo njupuk mudhun peluru", kene kita duwe peta lan banjir.
    2. Silver99
      Silver99 16. november 2022 08:04
      +2
      Dadi kayane ing Polandia wis nggawe pertahanan eselon dhuwur, mula apa? Tekane S-300 saka Ukraina dikreditake. Apa NATO saiki bakal nggunakake Artikel 5 marang Ukraina?
      1. seregatara1969
        seregatara1969 16. november 2022 09:06
        0
        Mangga sijine pertahanan udara ing Ukraina supaya tekan Berlin! Lan banjur Jerman menehi senjata lan bantuan sethithik!
    3. Nelayan
      Nelayan 16. november 2022 10:08
      +1
      "Sampeyan ditahan!
      - Rungokake, Semyonov, apa sampeyan duwe pistol?
      "Banjur padha ditahan!"
    4. Parvis Rasulov
      Parvis Rasulov 18. november 2022 04:47
      0
      AS duwe Pertahanan Rudal Nasional dhewe lan kalebu sawetara unsur. Sistem pertahanan rudal AS kalebu kompleks intersepsi rudal balistik berbasis darat ing bagian tengah lintasan, sing dikenal minangka Pertahanan Midcourse Berbasis Ground (GBMD), Sistem Pertahanan Rudal Balistik Aegis lan Terminal Dhuwur Altitude Area Defense (THAAD). ) sistem pertahanan rudal militèr, Sistem Angkasa kanggo Deteksi Awal Balistik ngluncurake rudal SBIRS, lan iki kabeh tanpa njupuk sistem pertahanan udara lan penerbangan pertahanan udara angkatan bersenjata lan pengawal nasional.
  2. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 16. november 2022 07:38
    0
    Inggih ... Ukraina ngowahi liyane lan liyane menyang ram battering marang Rusia lan kebak senjata kanggo kebekan.
    Temtunipun prolonging konflik punika fraught karo jalaran unpredictable.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 16. november 2022 08:30
      0
      ana plus saiki ing kahanan pertempuran nyata sampeyan bisa ndeleng carane senjata NATO modern bisa
  3. Aron Zaavi
    Aron Zaavi 16. november 2022 07:41
    +4
    Saiki aku ora bakal kaget yen de facto NATO pertahanan udara njupuk unit memori ing gendheng, dumunung ing sadawane tapel wates. Kanggo "nyegah rudal Rusia mlebu ing wilayah NATO."
    1. Ham
      Ham 16. november 2022 07:52
      +3
      Aron, misale jek sampeyan bener. Yen rudal ing Polandia dudu klub saka pasukan pertahanan udara Ukraina, mula meh padha karo operasi layanan khusus sing wis direncanakake ... mung rong versi iki sing paling akeh. kamungkinan.
      1. Sebostyuan
        Sebostyuan 16. november 2022 08:12
        +1
        Kanthi MIG Romania, acara kasebut ora diatur. Lan kedadeyan kasebut luwih serius.
    2. johnht
      johnht 16. november 2022 08:14
      0
      Nanging iki wis bakal narik NATO menyang konflik, nalika sampeyan menehi bedhil kanggo njupuk - sampeyan huckster, sanalika sampeyan dhewe miwiti njupuk saka arah wong, sampeyan wis dadi peserta. Lan ora Matter ing tanah dhewe utawa pepadhamu nindakaken .... hi
    3. Jahat 55
      Jahat 55 16. november 2022 09:41
      +1
      8 km iku wektu nyedhaki dawa ngginakaken liwat wilayah negara NATO .. ​​Nanging ora siji piranti memori dipindhah kanggo numpes iku, total, ana apa-apa kanggo gumunggung karo payung holey. hi
    4. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 16. november 2022 10:03
      0
      Kene pesawat kita mabur ing, bakal padha isin adoh saka iku utawa apa? Lan yen mangkono, mula iki minangka alasan kanggo isin kanggo nanggepi, lan iki diarani eskalasi lan keterlibatan ing konflik, kanthi rasa wedi apa sing bakal nutupi langit ing Ukraina Kulon? Teh ora urusan karo wong Arab.
    5. Nelayan
      Nelayan 16. november 2022 10:25
      0
      Apa sampeyan ora kaget, Harun, sampeyan bakal kaget banget yen ora ana sing nutupi langit kanggo dheweke.
  4. rotmistr60
    rotmistr60 16. november 2022 08:19
    0
    Amerika Serikat ngrancang mbangun sistem pertahanan udara terintegrasi ing Ukraina adhedhasar sistem anti-pesawat saka macem-macem jangkauan sing diwenehake menyang Kyiv
    Pira wektu lan sistem pertahanan udara karo kru sing dilatih, setaun utawa rong taun ...? Apa gampang kanggo nggabungake sistem pertahanan udara Barat lan Soviet ing layanan karo Ukraina dadi sistem siji? Lan akeh pitakonan liyane. Amerika pengin mbagi beban finansial karo Eropa, sing mesthi ora bakal wani nolak iki. Mulane, iki isih janji-janji "mantep" lan ora liya.
  5. roket757
    roket757 16. november 2022 08:25
    0
    Pentagon nyebutake nyedhiyakake sistem anti-pesawat marang Ukraina minangka prioritas
    Umumé, tugas, kepinginan bisa dimangerteni, logis ... iku mung ing ngendi kanggo njaluk wong, ing tengen, jumlah cekap.
    Cetha yen suwe-suwe, kanthi infus babosik sing cukup, padha keling, banjur apa sing dibutuhake, pira sing dibutuhake ... pitakonane, "perjamuan" bakal dadi biaya sapa ??? Jumlahe ora sithik, sing bisa dingerteni.
  6. Tukang nyolong
    Tukang nyolong 16. november 2022 08:56
    0
    Sistem pertahanan udara wis wiwit teka ing Ukraina. Panguwasa pancen bisu tanpa nindakake apa-apa. Iku mung "langit" ing Ukraina, kita kudu tresna karo kabeh. Nyuwun
  7. Zaurbek
    Zaurbek 16. november 2022 09:14
    0
    Dheweke ora bakal sukses ing pertahanan berlapis ....... tanpa penerbangan. Paling apik, Patriot bakal ngadeg ing Polandia utawa ing ngendi wae.
  8. megadeth
    megadeth 16. november 2022 09:45
    +1
    Pentagon nyebutake nyedhiyakake sistem anti-pesawat marang Ukraina minangka prioritas
    Kanggo njupuk ing Polandia ... !!! ngguyu