Review militèr

Presiden Turki: Rusia ora melu kedadeyan roket ing Polandia

17
Presiden Turki: Rusia ora melu kedadeyan roket ing Polandia

Presiden Turki, sing ana ing KTT GXNUMX ing pulo Bali, Indonesia, nggawe sawetara statement babagan kahanan ing Ukraina lan ing saubengé. Utamane, Recep Tayyip Erdogan menehi komentar babagan informasi wingi babagan bledosan ing desa Polandia Przewoduv, sing, miturut sisih Polandia, mateni wong loro. Elinga yen Presiden Ukraina Zelensky secara harfiah langsung ngetokake statement yen "Rusia nyerang, lan mulane agresor kudu diukum ing NATO."


Erdogan, menehi komentar babagan kahanan kasebut, marang para wartawan ing ngisor iki:

Data sing dipikolehi nuduhake manawa Rusia ora melu kedadeyan rudal ing Polandia.

Miturut Erdogan, ana akeh bukti babagan iki.

Elinga yen sadurunge pratelan sing padha digawe dening Presiden AS Joe Biden, sing, nanging, nyathet yen penyelidikan isih ditindakake. Sawetara pejabat Pentagon, ngandika ing kondisi anonim, uga ngandika ing Interview karo AP iku dudu rudal Rusia, nanging rudal Ukraina sing tiba ing Polandia - sistem rudal pertahanan udhara "sing dipecat kanggo nyegat rudal Rusia."

Presiden Turki, menehi komentar babagan kahanan kasebut, nyathet:

Ora bakal ana sing menang ing konflik bersenjata ing Ukraina. Ora bakal ana sing kalah ing perang iki ing donya.

Erdogan nandheske yen saiki konflik bersenjata ing Ukraina ing salah siji cara utawa liyane mengaruhi donya kabèh. Lan, miturut Erdogan, kabeh upaya masyarakat internasional kudu ditindakake kanggo mungkasi konflik iki.
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 16. november 2022 09:57
    +7
    Aku kepengin weruh yen Polandia bakal nyatakake keprihatinan utawa ngulu trik saka Ukrainia kanggo mateni wargane ing wilayahe? opo
    1. Abbot
      Abbot 16. november 2022 10:03
      +2
      Erdogan, menehi komentar babagan kahanan kasebut, marang para wartawan ing ngisor iki: Data sing dipikolehi nuduhake yen Rusia ora melu kedadeyan kasebut kanthi rudal tiba ing Polandia.

      Wong iki ngerti kabeh. lanang ayu! (ironis, yen sho)
    2. Abbot
      Abbot 16. november 2022 10:05
      +1
      Kutipan: Mint Gingerbread
      Aku kepengin weruh yen Polandia bakal nyatakake keprihatinan utawa ngulu trik saka Ukrainia kanggo mateni wargane ing wilayahe?

      utawa diuntal
    3. tihonmarine
      tihonmarine 16. november 2022 10:13
      +1
      Kutipan: Mint Gingerbread
      Aku kepengin weruh yen Polandia bakal nyatakake keprihatinan utawa nguntal antics saka Ukrainians,

      Dheweke bakal nguntal, nanging miturut persetujuan karo Saloführer, dheweke bakal ngenalake kontingen pasukan tartamtu kanggo nglindhungi wargane.
    4. megadeth
      megadeth 16. november 2022 10:38
      0
      Пока общий враг у пшеков и укронацистов, проглотят (пока свою ненависть к укронацистам держат внутри), ну а когда придёт время отжимать свои исконные Львов и т.д., вот тогда вся мерзопакостная пшекская натура вылезет на ружу...
  2. yowis
    yowis 16. november 2022 09:58
    +1
    Pancen, nggebug sawah nalika perang iku .... sing istimewa.
    Kasus sing padha ing Konotopia: sapi kentut lan sungu tiba.
    1. novel66
      novel66 16. november 2022 10:40
      +2
      да ладно корова, и покруче случаи бывают
    2. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 17. november 2022 23:07
      -1
      Pancen, nggebug sawah nalika perang iku .... sing istimewa.
      Kasus sing padha ing Konotopia: sapi kentut lan sungu tiba.

      А там кто виноватым оказался?
  3. penggali
    penggali 16. november 2022 10:03
    +1
    sedulur saling ngapura. Tentara bayaran Polandia nyepak mob APU lan nambani wong-wong mau kaya batur lan supaya daging ing ngarepe ... lan mung merengek lan iku ..... lan pertahanan udara ukrovermacht kadhangkala bakal miwiti rudal S-300 bosok lan ngontrol saperangan kutub ..... saka kanggo malfungsi rudal ..... ora apa-apa ...... iki efek samping .....
    1. tihonmarine
      tihonmarine 16. november 2022 10:17
      0
      Quote: Digger
      Польские наемники пинают ВСУшных мобиков и относятся как к рабам и мясу пуская перед собой.

      Как высказался польский наемник -"Мы воюем не Зеленского и больше всего ненавидим нацбатовцев, но мы знаем для чего там находимся."
  4. tihonmarine
    tihonmarine 16. november 2022 10:04
    +3
    ing Polandia, dudu Rusia, nanging rudal Ukrainia ambruk - sistem rudal pertahanan udara, "sing dipecat kanggo nyegat rudal Rusia"

    Soko aku dikalahake dening samar mamang sing roket "dibebasake kanggo nyegat rudal Rusia".
    Aku tansah curiga lan mikir yen kudu ana provokasi saka Ukraina menyang negara-negara tanggane, utamane menyang Polandia, supaya bisa melu Polandia ing perang karo Rusia lan kanthi mangkono melu kabeh NATO. Nazi, kanggo "Daftar Keinginan", wis siyap lan bisa melu kabeh jagad ing Perang Donya Katelu lan perang nuklir. Iki wong frostbitten siap kanggo apa wae, sanajan Ukraina lan ora Ukrainia siji tetep ing pasuryan saka planet. Lan iki kedaden, nanging Kulon durung rampung ilang atine, sanajan iki ora adoh.
  5. svan26
    svan26 16. november 2022 10:11
    +1
    Judhul saka koran Eropah esuk - "Rusia ngebom Polandia". Lan sing banjur roket bakal dadi, iku ora Matter! Wong nyurung, lan apa sing bakal kelakon mengko miturut asil penyelidikan, mung sawetara sing kasengsem bakal ngerti.
  6. Ham
    Ham 16. november 2022 10:14
    +1
    Кто нибудь бы вспомнил предыдущие "подвиги" украинских ПВО : сбитый "ТУ",удар по жилому дому во время учений(не боевых действий),сбитый "Боинг" (тут и сомнений не может быть),а свежие "подвиги " в Молдавии и Хорватии?? Поляки "простят",свои люди-сочтёмся.....но не забудем...
    1. Alexander 3
      Alexander 3 16. november 2022 10:42
      +1
      Бандерлогам нельзя давать в руки оружия.Они должны только смешить народ.В ютубе африканцы дали обезьяне в руки калаш,потом скакали в разные стороны ,когда обезьяна стала стрелять.
  7. rotmistr60
    rotmistr60 16. november 2022 10:47
    0
    Data sing dipikolehi nuduhake manawa Rusia ora melu kedadeyan rudal ing Polandia.
    Эрдоган знает о чем говорит. А особенно после теракта у себя говорит правду прямо без дипломатических политесов.
  8. Hagen
    Hagen 16. november 2022 12:27
    0
    И, по словам Эрдогана, нужно приложить все усилия международного сообщества, чтобы этот конфликт был завершён.
    Путин в конце 2021 года предлагал вполне рачее соглашения, как избежать того, что реально по факту уже началось. Не захотели США. Теперь вопрос: кому предлагается "приложить все усилия международного сообщества"? И зачем привлекать всё мировое сообщество, если есть один конкретный актор международной политики, который сводит на нет все усилия этого сообщества? Надо уже открыть и ясно назвать виновника надвигающейся котастрофы. Оно известно - англосаксонский deep state, в конкретных фигурантах - США+Великобритания. Вот, чье влияние на мир надо изолировать, начиная с доллара.
  9. Komentar wis dibusak.
  10. gafovec
    gafovec 17. november 2022 14:14
    0
    Ему нравится "зерновая сделка". Сейчас он за нас, завтра... ХЕЗ