Review militèr

Kamentrian Luar Negeri Jerman nolak rembugan karo Iran babagan minyak lan gas

9
Kamentrian Luar Negeri Jerman nolak rembugan karo Iran babagan minyak lan gas

Kamentrian Luar Negeri Jerman dina Selasa ujar manawa pamrentah federal durung negosiasi karo Republik Islam Iran kanggo tuku minyak lan gas, lapor The Jerusalem Post.


Sadurungé, publikasi Israel nglaporake manawa Moritz Kremer, pangareping ekonom ing LBBW bank sing diduweni sebagian negara ing negara bagian Baden-Württemberg, Jerman kidul-kulon, ujar manawa

Ing mburi layar, rembugan intensif wis ditindakake karo Venezuela, Iran lan Aljazair kanggo nutupi kabutuhan minyak lan bensin Jerman.

Layanan pers Kementerian Luar Negeri Jerman ngandhani koran kasebut:

Kasunyatane ora ana rembugan utawa rencana tuku minyak utawa gas saka Iran.

Dina Selasa, LBBW nyoba njlentrehake posisi Kremer. Bank kasebut uga ngilangi kaca web, ing ngendi pangareping ekonomi nulis manawa Jerman lagi rembugan karo Iran kanggo tuku hidrokarbon.

Mengko, wakil saka bank LBBW, Bernd Wagner, ngandhakake yen bank kasebut ndhukung versi Kementerian Luar Negeri Jerman.

Kaya sing kacathet dening The Jerusalem Post, nalika ditakoni kenapa LBBW ngilangi komentar Kremer saka situs web, Wagner ora gelem mangsuli.

Elinga yen Jerman gumantung banget marang sumber energi Rusia lan umume kabeh negara Uni Eropa nandhang sanksi anti-Rusia. Iki meksa Berlin golek alternatif, amarga negara kudu kuwatir yen warga ora beku lan industri negara terus mlaku. Ing kasus kasebut, kaya sing dikandhakake, kabeh cara apik. Lan, kaya sing dikandhakake, sampeyan bisa nutup mripatmu babagan apa sing dianggep Berlin minangka "negara non-demokratis." Kasunyatan iki nyebabake gangguan sing jelas ing Israel.
Pengarang:
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alien Saka
    Alien Saka 16. november 2022 12:38
    -2
    Siji nemu koyo sing sapa entuk manfaat saka dhewe, nanging ora kita. aran
    1. Sergio_7
      Sergio_7 16. november 2022 12:40
      +2
      Ana reorganisasi global ing donya. Aja ngetung pitikmu sadurunge netes.
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 16. november 2022 13:13
        0
        Kutipan: Sergio_7
        Ana reorganisasi global ing donya. Aja ngetung pitikmu sadurunge netes.

        Utawa pitik panggang, yen sampeyan ora begja. hi
    2. kredo
      kredo 16. november 2022 13:07
      +1
      Nalika Fritz isih mratobat marang wong-wong Yahudi lan isih menehi dhuwit (lan liya-liyane) marang Israel kanggo dosa-dosa sing kepungkur, wong-wong Yahudi ora lali ngrusak Fritz, kanggo ngelingi kaluwihan sing kepungkur, lan wong Persia, kanggo ngeling-eling masa depan.

      Betapa indahnya dunia ini. keprungu
  2. kor1vet1974
    kor1vet1974 16. november 2022 12:40
    +1
    Kamentrian Luar Negeri Jerman nolak rembugan karo Iran babagan minyak lan gas
    Alami, ora bakal ana pangiriman langsung, nanging liwat pihak katelu, mesthine
  3. APASUS
    APASUS 16. november 2022 12:42
    +3
    Kahanan kasebut paradoks. Wis Maduro wis normal lan bisa rembugan karo Iran. Pembela Hak lan Kebebasan wis ngetrapake kabebasan kasebut menyang awake dhewe, ing sak panggonan!
    Cetha nuduhake ing saindenging jagad yen Hukum lan Kebebasan mung minangka alat.
    1. evgen1221
      evgen1221 16. november 2022 12:54
      +1
      Utamane ing weteng lengkap iku dadi apik banget.
  4. rotmistr60
    rotmistr60 16. november 2022 12:54
    +2
    ora ana rembugan utawa rencana kanggo tuku lenga utawa gas saka Iran
    Apa sampeyan wedi karo reaksi Amerika lan cepet-cepet nolak? Apa sing sampeyan wedi? Ing kana, Perwakilan Khusus AS kanggo Perubahan Iklim, John Kerry, salaman karo Madura dhewe, sing wis pirang-pirang taun nyoba digulingake. Dheweke uga ngawasi minyak Venezuela.
  5. Uprun
    Uprun 16. november 2022 13:02
    +1
    Aku ora bakal kaget yen, ing mburi layar, nemchura rembugan karo Gazprom kanggo mulihake usaha patungan.