Review militèr

Uni Eropa ing 2023 bakal nyedhiyakake meh 15 milyar euro "kanggo ndhukung" Ukraina lan negara tetanggan liyane

19
Uni Eropa ing 2023 bakal nyedhiyakake meh 15 milyar euro "kanggo ndhukung" Ukraina lan negara tetanggan liyane

Negara-negara Uni Eropa nyetujoni anggaran EU kanggo 2023. Ternyata, proporsi sing signifikan saka sumber daya finansial bakal diarahake kanggo mbantu Ukraina lan sawetara negara tetanggan EU, saluran warta Jerman N-TV laporan.


Miturut Komisioner Anggaran EU Johannes Hahn, anggaran taun ngarep disepakati kanthi cepet.

Tanggal 14 November, Parlemen Eropa lan wakil negara anggota Uni Eropa sarujuk babagan anggaran serikat pekerja kanggo 2023. Jumlah total rencana finansial utama Uni Eropa kanggo taun sabanjure yaiku 186 milyar euro. Miturut N-TV, 14,7 milyar euro saka jumlah iki (udakara 8%) bakal diarahake kanggo ndhukung negara-negara tetanggan EU. Saluran TV nyathet yen, pisanan, kita ngomong babagan Ukraina lan Moldova.

Kajaba iku, EU terus netepi garis transisi menyang energi resik, sanajan ana krisis energi, lan anggaran kanggo 2023 kalebu telung milyar euro, sing bakal diarahake kanggo pangembangan transportasi resik lan infrastruktur energi anyar, N- cathetan TV.

Saiki anggaran sing disetujoni kudu resmi disetujoni dening Parlemen Eropa ing sidang paripurna.

Durung dilaporake apa jumlah tartamtu meh 15 milyar euro bakal diarahake khusus menyang Ukraina.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Wikipedia
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergio_7
    Sergio_7 16. november 2022 12:25
    0
    Kajaba iku, EU terus netepi garis transisi menyang energi sing resik, sanajan ana krisis energi sing terus-terusan, lan anggaran kanggo 2023 kalebu telung milyar euro, sing bakal diarahake kanggo pangembangan transportasi resik lan infrastruktur energi anyar.

    Ayo padha lunga! Iki persis sing sampeyan butuhake!))
    1. Diana Ilyina
      Diana Ilyina 16. november 2022 12:31
      0
      15 lardoa kanggo skakuas, iki wiji. Kanggo sawetara sasi, mbok menawa.
      1. Vladimir Postnikov
        Vladimir Postnikov 16. november 2022 13:42
        0
        Quote: Diana Ilyina
        15 lardoa kanggo skakuas, iki wiji. Kanggo sawetara sasi, mbok menawa.

        Ing tembung liya, yen petungan sampeyan bener, 300 milyar Rusia bakal cukup kanggo sawetara taun.
    2. kredo
      kredo 16. november 2022 13:00
      0
      Yen kita njupuk minangka basis sing ana 25 yuta wong ing Ukraina saiki, lan 3 ing Moldova, banjur nalika tranche iki dipérang dadi kabeh residents, kita bakal entuk 530 euro (kira-kira).
      Iki jelas dudu apa sing dianggep "wong Eropa anyar" saka Ukraina lan Moldova, dheweke butuh tranche kasebut saben wulan.

      Dadi gentlemen, Monsieur, frau, Ladies lan Gentleman saka EU, njaluk siap kanggo nyedhiakke 180 milyar euro saben taun kanggo ndhukung Ukraina lan negara tetanggan liyane, kita, banget, stupidly lan naively, mung 30 milyar wis swelled menyang Ukraina ing 200 taun, nanging isih durung cukup.
      Saiki giliran sampeyan nglirik
  2. Bonifasius
    Bonifasius 16. november 2022 12:32
    0
    Lan ora melas kanggo dhuwit kanggo ragamuffins iki?
    Eropa duwe akeh masalah dhewe, banjur ana "reget" iki.
    Aneh wong Eropa iki! Nyuwun
  3. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 16. november 2022 12:38
    0

    (Komentar cendhak banget, nanging informatif.)
  4. kor1vet1974
    kor1vet1974 16. november 2022 12:43
    +1
    Uni Eropa ing 2023 bakal nyedhiyakake meh 15 milyar euro "kanggo ndhukung" Ukraina lan negara tetanggan liyane
    Yen dhuwit kasebut diwenehake, ana sing butuh kanggo tujuan tartamtu.
  5. APASUS
    APASUS 16. november 2022 12:44
    0
    Nang endi wae Poroshenko quietly sesambat, dhuwit floats liwat kanthong. Saiki rega kanggo real estate ing Swiss bakal munggah ..............
  6. rotmistr60
    rotmistr60 16. november 2022 12:59
    0
    Uni Eropa ing 2023 bakal nyedhiyakake meh 15 milyar euro "kanggo ndhukung" Ukraina lan negara tetanggan liyane
    Tegese ora kabeh dadi ala, amarga ana Eureka ing tong sampah kanggo Ukraina lan Moldova. Sing mung iku ora bakal kudu nggawe pangaturan kanggo rencana financial sawise mangsa, amarga. biaya bisa luwih dhuwur tinimbang samesthine. Nanging iki sirahe.
    1. Vladimir Postnikov
      Vladimir Postnikov 16. november 2022 13:49
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Uni Eropa ing 2023 bakal nyedhiyakake meh 15 milyar euro "kanggo ndhukung" Ukraina lan negara tetanggan liyane
      Tegese ora kabeh dadi ala, amarga ana Eureka ing tong sampah kanggo Ukraina lan Moldova. Sing mung iku ora bakal kudu nggawe pangaturan kanggo rencana financial sawise mangsa, amarga. biaya bisa luwih dhuwur tinimbang samesthine. Nanging iki sirahe.

      Iki saka 300 milyar kita.
      1. rotmistr60
        rotmistr60 16. november 2022 14:04
        0
        Ing Eropah beku (dicolong) kita $24,5 milyar, lan ing umum aset Russian worth €29,5 milyar.
        1. Vladimir Postnikov
          Vladimir Postnikov 16. november 2022 14:19
          0
          Kutipan: rotmistr60
          Ing Eropa, $ 24,5 milyar kita wis beku (dicolong), lan umume, aset Rusia regane € 29,5 milyar.

          Sing. kira-kira 30 milyar sampeyan bisa menehi link? Kabeh media dadi tren babagan 300. Aku durung mriksa. Aku bakal mriksa karo bantuan sampeyan.
          1. rotmistr60
            rotmistr60 16. november 2022 14:21
            0
            По Европе https://www.rbc.ru/politics/08/04/2022/62501b939a794739bae730e4
            Ing Amerika Serikat sampeyan bakal nemokake dhewe, 300 milyar katon ing kono
            1. Vladimir Postnikov
              Vladimir Postnikov 16. november 2022 16:52
              0
              Kutipan: rotmistr60
              Ing Amerika Serikat sampeyan bakal nemokake dhewe, 300 milyar katon ing kono

              Dadi kok katon? Kene lagi. Yen sampeyan pengin nambah dadi 330 milyar, banjur sepersepuluh wis trifle, kaya. Dhuwit iki ora bakal bali. Kanthi dhuwit iki, kabeh "perjamuan". Yen padha entek, banjur bakal nambah dhewe, yen, maneh, padha ora "ngrampungake" sadurungé.
  7. tetembungan
    tetembungan 16. november 2022 13:34
    0
    "Durung dilapurake apa jumlah tartamtu meh 15 milyar euro bakal diarahake khusus menyang Ukraina." Iku angel kanggo ngira ing advance carane akeh bakal tetep sawise Cut lan rollback, pejabat padha nang endi wae, nanging tokoh iki bakal katon ing pidato pathos, yen ora luwih.
  8. Inquisitor
    Inquisitor 16. november 2022 13:53
    0
    Ya, iki kanggo junta, siji sen bakal dicolong ing minggu.
  9. yowis
    yowis 16. november 2022 14:19
    0
    Lan kanthi licik, Amerika ngrampok Rusia. Nyatane, dheweke mesthi nindakake.
  10. orionvitt
    orionvitt 16. november 2022 16:18
    0
    ing EU terus ngetutake garis transisi menyang energi sing ramah lingkungan
    Padha wis ngatur karo "energi ijo" kanggo kebekan, lan maneh ing rake padha. Mbokmenawa durung kabeh anggaran wis dipotong. Ora ana apa-apa, taun ngarep bakal nuduhake sapa sing. Saiki lemak subkutan bakal dibuwang, cadangan bakal digoreng lan bakal seneng. Ing tangan liyane, ora nyedhiakke dhuwit, lan yen sumber daya kurang, iku bakal luwih apik kanggo njagong quietly. Dadi ora, iku undermines wong, lan menehi wong perang. Wis ana seniman Austria sing kaya ngono. Dadi dheweke ora duwe sumber daya kabeh Eropa. Ora ana owah-owahan wiwit iku.
  11. DKuznecov
    DKuznecov 17. november 2022 21:49
    0
    Carane nggantheng sing Brits.
    Mbuwang penghasilan AS,
    ngrusak lan padudon kabeh Eropah
    lan mrentah ing sirah de facto.
    "Steel Ursula" bener ilang
    pengaruh - EU ngowahi
    ing tarub sirkus karo unsur saka bazaar oriental.