Review militèr

Pasukan Aerospace Rusia nampa pengebom garis ngarep saka USC

106
Pasukan Aerospace Rusia nampa pengebom garis ngarep saka USC

Pengebom Su-34 dipasrahake menyang Angkatan Udara Rusia (VKS RF). Padha diprodhuksi ing Novosibirsk Aviation Plant. V.P. Chkalov saka United Aircraft Corporation (bagean saka Rostec State Corporation).


Miturut Wakil Perdana Menteri Federasi Rusia - Menteri Perindustrian lan Perdagangan Federasi Rusia Denis Manturov, kompleks industri militer Rusia njamin pasokan lengkap peralatan militer menyang angkatan bersenjata. Sing nggumunake, sanksi Barat pungkasane gagal mengaruhi jumlah lan kualitas pesawat sing diwenehake.

Minangka Manturov nyathet, Su-34 minangka mesin unik kanthi kinerja penerbangan sing dhuwur, sing wis mbuktekake kanthi apik sajrone operasi pertempuran nyata. Ing mangsa ngarep, pangebom Su-34 bakal dadi basis kekuatan serangan ing ngarep Rusia penerbangan.

Karakteristik utama pesawat kasebut kalebu nduweni kemampuan tempur canggih, ngidini nggunakake senjata penerbangan canggih. Iki, ing siji, bakal nambah sawetara karusakan saka target lemah lan lumahing, nggedhekake kahanan lan akurasi pamboman.
Foto sing digunakake:
Wikipedia / Oleg Belyakov. http://www.airliners.net/photo/Russia---Air/Sukhoi-Su-34-(Su-32FN)/1971429/L/
106 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Yaro Polk
    Yaro Polk 16. november 2022 14:47
    0
    "duckling" - wis mbuktekaken dhewe ing Suriah sampurna ... marang barmaley ... kok ora nggunakake saka UGIL marang Nazi
    1. Abbot
      Abbot 16. november 2022 15:07
      +4
      Pengebom Su-34 dipasrahake menyang Angkatan Udara Rusia (VKS RF).

      Banget! Saiki tetep kanggo nemtokake jumlah.
      1. Belisarius
        Belisarius 16. november 2022 15:42
        +1
        Kutipan saka Abbot
        Banget! Saiki tetep kanggo nemtokake jumlah.

        Taun iki kudune 10. 4. Banjur persamaan sing prasaja)
        1. Ivan Mak_2
          Ivan Mak_2 16. november 2022 17:11
          +5
          Quote: Belisarius
          Kutipan saka Abbot
          Banget! Saiki tetep kanggo nemtokake jumlah.

          Taun iki kudune 10. 4. Banjur persamaan sing prasaja)

          Aku ora ngerti carane akeh padha sijine ing. Aku ngerti dheweke nggawe luwih akeh.
          1. Belisarius
            Belisarius 16. november 2022 17:14
            +4
            Kutipan: Ivan Mak_2
            Aku ora ngerti carane akeh padha sijine ing. Aku ngerti dheweke nggawe luwih akeh.

            Nah, iki wis rahasia militer) Aku nulis informasi sing ora dicap. Miturut rencana, taun iki kudu ana 10 ing kontrak telung taun kanggo 24 pesawat.
            1. ramzay21
              ramzay21 16. november 2022 20:08
              +3
              Mesthine, jeneng nomer kasebut isin, sing utama yaiku nggawe pernyataan sing banter.
              Umumé, paling ora ana 500 pesawat kasebut ing negara kita kanthi ukuran kita.
              1. Pankrat25
                Pankrat25 17. november 2022 07:25
                +2
                Pira pesenane, akeh sing dikirim, padha nyoba nyedhiyakake luwih akeh, negara ora gelem pesen liyane, tanduran kasebut tiba ing bolongan, kudu nyuda produksi lan PHK buruh. Maca iki ing warta telung taun kepungkur.
                1. Vladimir Dmitrievich Burtsev
                  Vladimir Dmitrievich Burtsev 18. november 2022 12:14
                  +1
                  Sanalika oligarki metu, bisa nggawe 500 Su34 kanggo VKS!
                  1. NG inform
                    NG inform 21. november 2022 02:27
                    0
                    Iki dudu babagan dhuwit, nanging babagan pabrik. Ora ana pabrik maneh.
              2. Vladimir Dmitrievich Burtsev
                Vladimir Dmitrievich Burtsev 18. november 2022 12:12
                0
                Sampeyan perlu kanggo mbatalake miliarder Rusia. Aku wis nulis babagan iki kanggo dangu. Popular Front mung ngumpulake siji milyar rubel, lan yen pajak utawa biaya wajib diwenehake saka oligarki, mula kira-kira $ 50 milyar saben wektu ing 2022 bisa diklumpukake saka oligarki. Masalah kabeh ana ing Siluanov, sing sabotase kenaikan pajak penghasilan pribadi ing oligarki. Wektu kanggo kasus pidana kanggo sabotase lan mundhut 330 milyar dolar cadangan devisa, ditahan ing luar negeri lan ing sawetara cara sing ora bisa dingerteni, ing arah lan kanthi ijin saka Siluanov lan Nabiullina, rampung ing bank manca. Iki sejatine 330 milyar dolar saka utangan tanpa bunga kanggo bank asing sing dialokasikan dening Siluanov lan Nabiullina, ngliwati Putin lan Majelis Federal!!!! Banjur padha sambat babagan inflasi, ing kene dheweke dadi panyebab utama inflasi lan stagnasi ing Rusia!
                1. papan serat
                  papan serat 18. november 2022 21:16
                  +1
                  Ing ngisor iki para bajingan, ngliwati PDB, utangan dialokasikan menyang bank manca. Apa ora lucu kanggo sampeyan? Yen dheweke wis ngalokasiake PDB, dheweke bakal lungguh ing bunk. Jumlah kasebut ngliwati GDP ora dialokasikan. Lan PDB dhewe ora gelem ngunggahake tarif pajak kanggo oligarki, kaya wong liya, mbayar 13%. Lan karo EBN padha mbayar sèket. Lan luwih elek kanggo wong-wong mau miturut EBN, lan kanthi pajak kaping pindho. Lan GDP nggawe dheweke dadi swarga.
      2. AAG
        AAG 16. november 2022 19:28
        +1
        Kutipan saka Abbot
        Pengebom Su-34 dipasrahake menyang Angkatan Udara Rusia (VKS RF).

        Banget! Saiki tetep kanggo nemtokake jumlah.

        Nyuwun pangapunten kanggo komunitas VO - Aku durung maca komentar ing ngisor iki. Aku mikir bakal ana akeh pitakonan sing padha (babagan jumlah).
        Sengketa babagan efektifitas, cara aplikasi ing tartamtu iki ... NWO ... - supaya ahli, cedhak wong, ngevaluasi.
        IMHO: kita kudu luwih, lan nang endi wae (ing kabeh arah, - sayangé, ing mratelakake panemume, kabeh mung diwiwiti. Serius, lan kanggo dangu ... Jeksa Agung bisa ngetokake kapisah yaiku kesiapan, kasedhiyan personel penerbangan, layanan lemah . ..(((
      3. Bulrumeb
        Bulrumeb 17. november 2022 07:21
        +1
        Mung saiki, padha ngandika ing Zombi sing mung 44 mesin diprodhuksi saben taun. Aku mikir yen ora bakal ana 22 pesawat.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 16. november 2022 15:13
      + 10
      Iki digunakake kanthi kuat lan utama. Malah ana kerugian. Yen jumlah pesawat sing ditransfer nutupi kerugian, mula wis apik. Amarga kecepatan produksi peralatan militer anyar, kita
      1. Abbot
        Abbot 16. november 2022 15:26
        -11
        Kutipan saka: dmi.pris
        Malah ana sing rugi.

        Su-34 koyone ora ilang ing NWO
        1. Belisarius
          Belisarius 16. november 2022 15:41
          -12
          Kutipan saka Abbot
          Su-34 koyone ora ilang ing NWO

          Eh, paling ora 15 papan.
          1. Abbot
            Abbot 16. november 2022 15:54
            -2
            Quote: Belisarius
            Eh, paling ora 15 papan.

            Tuan-tuan, perhatian! 15 kaping! 15 kalih! Sapa sing luwih gedhe?
            1. Belisarius
              Belisarius 16. november 2022 16:02
              -5
              Kutipan saka Abbot
              Tuan-tuan, perhatian! 15 kaping! 15 kalih! Sapa sing luwih gedhe?

              Aku ora menehi kanggo psychos. Pengin manggon ing alam semesta paralel-urip.
              1. Abbot
                Abbot 16. november 2022 16:23
                -4
                Quote: Belisarius
                Aku ora menehi kanggo psychos. Pengin manggon ing alam semesta paralel-urip.

                ayo mlaku-mlaku, yap
        2. Ryazanets87
          Ryazanets87 16. november 2022 15:41
          +7
          Ing wulan Mei wae, ana 6 foto lan video Su-34 sing dikonfirmasi. Kamar:
          - RF-81251
          - RF-81879
          - RF-95070
          - RF-95010
          - RF-95858
          Wiwit kuwi, luwih akeh kerugian, kalebu saka pertahanan udara kita dhewe. Lan iki ora kalebu bilai ing Yeysk.
          1. Abbot
            Abbot 16. november 2022 15:50
            -7
            Iki banget asli lan apik tenan kanggo lay metu sawetara pesawat saka aksara lan nomer, maringaken mau mati minangka mundhut saka videoconferencing. Narik saka jaringan nomer buntut lan aku bisa.
            1. Ryazanets87
              Ryazanets87 16. november 2022 17:01
              +6
              Ya, amarga sampeyan pancen pinter nggarap jaringan, lebokake nomer kasebut menyang Google lan sampeyan bakal weruh kabeh dhewe.
              Contone, iki:
              1. Abbot
                Abbot 16. november 2022 21:40
                -5
                Kutipan: Ryazan87
                Ya, amarga sampeyan pancen pinter nggarap jaringan, lebokake nomer kasebut menyang Google lan sampeyan bakal weruh kabeh dhewe.

                Mlayu ngubengi tumpukan sampah Ukrainia sing diarani Wikipedia. Saka jumlah palsu, mripat wis mili metu. Pay manungsa waé menyang disparity ing jumlah - siji duwe 15, liyane wis 6 ... padha ngirim ing cedhak, ora pitakonan, lan maksudku edan.
                1. Belisarius
                  Belisarius 17. november 2022 02:06
                  +3
                  Kutipan saka Abbot
                  Pay manungsa waé menyang disparity ing jumlah - siji duwe 15, liyane wis 6 ... padha ngirim ing cedhak, ora pitakonan, lan maksudku edan.

                  Aku mangsuli sampeyan kanggo pungkasan wektu, warga, lan iku amarga sampeyan mutusaké kanggo menehi paling siji "logis" argumentasi, lan, kaya, kanggo "refute" kasunyatan sing padha sabar nulis kanggo sampeyan.
                  Ryazan 87 nggawa sampeyan informasi kanggo Mei, aku kanggo dina iki.
                  Manungsa waé, bocah-bocah 1 Mei lan 17 November dudu dina sing padha. Pisanan Mei, banjur liyane 5 sasi, lan mung November. Jelas kabeh? Ojo lali gawe PR.
                  Informasi kanggo Mei saka Ryazanets 87 bener, nomer buntut pesawat kasebut bener, ora ana "kontradiksi" antarane pesen kita.
                  1. Abbot
                    Abbot 17. november 2022 05:28
                    -2
                    Quote: Belisarius

                    Aku njawab sampeyan kanggo sing pungkasan ...
                    Lha, apa sampeyan, kenapa kabeh masalah iki ... Ora kaget yen sampeyan mangan saka siji shovel. Nanging Reyazan, paling ora dheweke munggah menyang Wikipedia, nanging sampeyan ora ngomong apa-apa - sampeyan crowed nomer 15, lan saiki sampeyan ngisi spasi karo frase kosong. Tanggal, sadurunge Mei, sawise Mei, sampeyan kudu ngatur. Aku uga kasengsem ing kasus kerugian Su-34 dikonfirmasi dening Kementerian Pertahanan RF, lan ora accordions tombol ambruk saka washes dill. Mlayu saka pakulinan, wektu link bosok wis rampung.
                    1. Osipov9391
                      Osipov9391 18. november 2022 00:49
                      0
                      Kelangan paling ora 15 pesawat.
                      Lan ana.
                      Contone, ing kene ana kabar saka sumber resmi Kementerian Pertahanan babagan pilot sing wis tilar donya
                      Su-34 ditembak ing 18 Mei ing cedhak Kharkov.
                      https://tvzvezda.ru/news/20227202229-k0EFJ.html
                      Kabeh liyane bisa ditemokake yen dikarepake.
                      Pemakaman pilot...
                      1. Abbot
                        Abbot 19. november 2022 23:00
                        0
                        Apa "ora kurang saka 15 Papan" tindakake saka? Lan saka kepala penulis. Aku pengin. "Contone," iki siji. siji! Njupuk alangan kanggo andal nuduhake liyane 14 yen sampeyan mbukak tutuk.
                      2. Osipov9391
                        Osipov9391 20. november 2022 00:43
                        -1
                        Inggih, kabeh 14 bakal paling ora (sanajan bisa uga nanging ora perlu), nanging setengah saka wong-wong mau bisa njlentrehake.
                        Iki ditembak dening Buk Ukrainia ing cedhak Kyiv nalika wiwitan:
                        https://www.chel.kp.ru/online/news/4679587/
                        Iki ilang ing September, kru miraculously slamet:
                        https://rg.ru/2022/11/19/uzhe-vydernul-cheku-pilot-sbitogo-su-34-rasskazal-ob-udivitelnom-spasenii.html
                        Iki ditembak mudhun dening Buk cedhak Kharkov ing Maret, pilot slamet lan navigator mati: https://kineshemec.ru/news/obshhestvo-zhizn/na-ukraine-pogib-shturman-su-34-iz-kineshmy -artom-norin -36982.html?
                      3. Ryazanets87
                        Ryazanets87 21. november 2022 18:26
                        0
                        Mangkene crita sing luwih optimistis. Saka pilot dhewe, mung Su-34:
                        https://www.youtube.com/watch?v=-d43rXmBTYI
            2. Bad_gr
              Bad_gr 16. november 2022 21:58
              0
              Kutipan: Ryazan87
              Ing wulan Mei wae, ana 6 foto lan video Su-34 sing dikonfirmasi.
              Lan ing ngendi sampeyan entuk informasi kasebut, sanajan mung siji sing ilang ing situs Ukrainia Su-34, lan ora ketompo carane mesin kasebut gagal nalika lepas landas (amarga manuk).

              1. Abbot
                Abbot 17. november 2022 00:56
                -1
                Kutipan saka: Bad_gr
                Lan ing ngendi sampeyan entuk informasi iki?

                Saka Wikipedia, mesthi. Ana siji foto ing topik Su-34, iki kanca lan pinned. Bluffing malas!
      2. Yaro Polk
        Yaro Polk 16. november 2022 15:29
        -7
        Kutipan saka: dmi.pris
        Iki digunakake kanthi kuat lan utama. Malah ana kerugian. Yen jumlah pesawat sing ditransfer nutupi kerugian, mula wis apik. Amarga kecepatan produksi peralatan militer anyar, kita

        menehi link kanggo paling siji mundhut
        1. Pakar
          Pakar 16. november 2022 23:08
          +2
          Bukak arsip laporan Konashenkov lan rilis warta saka zomboyaschik.
          Na, diwenehi sing iki ngumumaké ilegal sawise wiwitan SVO, pesen sampeyan bisa dianggep provokasi.
        2. Osipov9391
          Osipov9391 18. november 2022 00:51
          +1
          Mangga:
          https://tvzvezda.ru/news/20227202229-k0EFJ.html
      3. NOMADE
        NOMADE 16. november 2022 16:15
        +5
        Isih, bom sing dipandu bakal dikirim kanthi jumlah normal, sampeyan ndeleng, lan wong-wong ing pesawat tingkat rendah, dheweke ora bakal ngeculake fabies ing Su 35 ..
        1. Komentar wis dibusak.
    3. bdfy_bdfy
      bdfy_bdfy 16. november 2022 15:40
      -11
      Kepiye, aku bisa takon, apa dheweke mbuktekake awake dhewe? mbuwang FABs, saka dhuwur ora bisa diakses MANPADS, nanging ing wektu sing padha ora cocog kanggo bombing karo bom unguided? Inggih, yen sampeyan pracaya impen Kanashenkov, mbokmenawa dianjurake SU34 apik banget, sanajan mesin kontroversial babagan SU30, contone, loro-lorone ora ana gunane kanggo ngebom tanpa dipandu bom planning ing arsenal ing jumlah komersial.
  2. KCA
    KCA 16. november 2022 14:50
    +7
    Dadi SU-34 iku fighter-bomber, ana radar lan sampeyan bisa nggantung rudal V-V, uga, yen perlu, yen ana sorties unaccompanied, lan maneuverability ora kaya wesi.
    1. takon
      takon 16. november 2022 15:24
      -3
      Kabeh pancen, mung mesin sing rada ringkih kanggo dheweke! Liyane bakal nambah tikaman, cara saka 10 ton (5 kanggo saben engine) lan iku bakal umume nggoleki!
  3. Roso 56
    Roso 56 16. november 2022 14:56
    +3
    Aku ora ngerti, iki artikel PR iklan ???
  4. Bonifasius
    Bonifasius 16. november 2022 14:59
    + 13
    United Aircraft Corporation - dicekak UAC
    PENULIS, apa hubungane karo judhul USC?
    Pasukan Aerospace Rusia nampa pengebom garis ngarep saka USC


    USC - dhawuh strategis terpadu (contone, OSK "Armada Utara")
    1. mbayar
      mbayar 17. november 2022 04:19
      0
      Quote: Boniface
      Pasukan Aerospace Rusia nampa pengebom garis ngarep saka USC

      Wartawan buta huruf maneh nyampur kabeh.
      USC - United Shipbuilding Company.
      Gawe kapal!!
      Lan dikirim menyang VKS dening UAC - United Aircraft Building Company.
  5. garik77
    garik77 16. november 2022 15:00
    +3
    Kutipan: Yaro Polk
    "duckling" - wis mbuktekaken dhewe ing Suriah sampurna ... marang barmaley ... kok ora nggunakake saka UGIL marang Nazi

    Kaklov duwe akeh pertahanan udara. Mulane, kita ora meh mabur. Lan supaya padha wis dijamin karo wesi tuang kanggo dangu
    1. topol717
      topol717 16. november 2022 15:05
      + 14
      Kapethik saka: garik77
      Kaklov duwe akeh pertahanan udara. Mulane, kita ora meh mabur. Lan supaya padha wis dijamin karo wesi tuang kanggo dangu

      Biasane, perang nglawan pertahanan udara, yaiku penerbangan sing kudu nyuda pertahanan udara.
      Nanging kaya sing sampeyan ngerteni, iki ora kedadeyan.
      Aku isih bisa ngerti MANPADS, nanging gampang kanggo ndhelikake saka wong-wong mau, menek 4 KM lan sampeyan wis rampung.
      1. NG inform
        NG inform 21. november 2022 02:32
        0
        Nguripake - carane? Yen ora bisa - ora katon. Lan yen bisa ing jejere sampeyan, sampeyan wis ditembak mudhun.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 16. november 2022 15:16
      +8
      Delengen, wong Azerbaijan masang sawetara peralatan tambahan menyang wesi cor Soviet, lan iki, bom perencanaan. Ing zona garis ngarep, iku
    3. neworange88
      neworange88 16. november 2022 15:19
      +2
      Kapethik saka: garik77
      Kutipan: Yaro Polk
      "duckling" - wis mbuktekaken dhewe ing Suriah sampurna ... marang barmaley ... kok ora nggunakake saka UGIL marang Nazi

      Kaklov duwe akeh pertahanan udara. Mulane, kita ora meh mabur. Lan supaya padha wis dijamin karo wesi tuang kanggo dangu


      Dheweke isih mabur, nanging mung ing papan sing dhuwur. Pesawat tempur Su-34 Rusia nggunakake gaya Jaguar ing Ukraina. Tanmei Kadam, kolumnis kanggo EurAsian Times, nulis babagan iki. Minangka penulis nyathet, video saka serangan Rusia Su-34 ing posisi Ukrainia bubar muncul ing jaringan. Cuplikan kasebut nuduhake jet tempur mabur ing dhuwur banget lan ngeculake bom tanpa arah sing njeblug sanalika pesawat kasebut pindhah menyang jarak sing aman saka situs gulung.

      .Miturut pensiunan pilot Angkatan Udara India Vijinder Thakur, Su-34 Rusia nggunakake gaya pesawat serang Anglo-Prancis SEPECAT Jaguar (SEPEKAT Jaguar) sing misuwur. . Saiki digunakake dening Angkatan Udara India. Pesawat serang iki digunakake kanggo ndhukung pasukan darat saka udhara - pesawat nyebabake serangan penetrating jero nggunakake bom unguided.


      "Flying low ngidini pesawat kanggo ngindhari deteksi dening radar pertahanan udara mungsuh, nanging trade-off ing kene yaiku pesawat dadi rentan kanggo serangan dening sistem pertahanan udara portabel wong," cathetan artikel. "Sampeyan bakal njupuk akeh luck kanggo nembak Su-34 nganggo MANPADS," ujare Thakur.

      https://politros.com/23726154-eurasian_times_rossiiskie_su_34_ispol_zuyut_stil_yaguara_na_ukraine
      1. Bad_gr
        Bad_gr 16. november 2022 22:59
        0
        Kutipan saka: neworange88
        Pesawat tempur Su-34 Rusia nggunakake gaya Jaguar ing Ukraina.
        Ing India, gaya iki bisa uga jaguar, nanging paling ora wong Amerika nyoba maneh ing Vietnam, pindhah saka pertahanan udara kita nganti dhuwur, utawa nempel ing lemah. Lan miturut taktik iki, kemungkinan iki dilebokake ing desain pesawat. Contone, ing F-111 lan Su-24, sapuan variabel sayap mbantu. Lan Su-34 kita duwe unit buntut ngarep (PGO), sing, antara liya, nalika nggarap lemah, kanthi signifikan nyuda beban ing airframe pesawat, lan ing pilot, padha.
    4. bdfy_bdfy
      bdfy_bdfy 16. november 2022 15:45
      -2
      padha duwe akeh riflemen, artileri lan tank, banjur, ing mratelakake panemume, apa iki bakal nyoto kanggo pasukan lemah kita nyerah? Apa sampeyan ora mikir yen iki minangka alesan, kanggo wong-wong sing ora pengin ngrampungake tugas, iki umume duwe jeneng!
      Kapethik saka: garik77
      Kutipan: Yaro Polk
      "duckling" - wis mbuktekaken dhewe ing Suriah sampurna ... marang barmaley ... kok ora nggunakake saka UGIL marang Nazi

      Kaklov duwe akeh pertahanan udara. Mulane, kita ora meh mabur. Lan supaya padha wis dijamin karo wesi tuang kanggo dangu
    5. FoBoss_VM
      FoBoss_VM 17. november 2022 07:30
      0
      Lha kok banjur moped lan kaliber krasa ayem ing kono? Utawa iku beda? Lan pertahanan udara Khoklyatsky ora diijolke kanggo trifles kuwi?
  6. Zaurbek
    Zaurbek 16. november 2022 15:03
    0
    Pungkasane mbangun Su30SM2 kanthi macem-macem wadhah gantung lan nyingkirake "kebun binatang" .....
    1. Abbot
      Abbot 16. november 2022 15:11
      -5
      Kutipan saka Zaurbek
      lan nyingkirake "kebun binatang" ....

      Ora ora ora! Su-34 minangka pengebom garis ngarep multi-tujuan sing apik banget.
      1. Bad_gr
        Bad_gr 16. november 2022 23:08
        +2
        Elektronik pesawat Su-27 pisanan bobote 3 ton. Su-34 pisanan duwe elektronik sing bobote 7 ton (Aku ora ngerti bobote elektronik modern, nanging proporsi ora bisa diganti). Yaiku, yen pesawat dirancang kanggo bisa digunakake ing lemah, sampeyan kudu duwe otak elektronik luwih akeh tinimbang entuk keunggulan udara.
        Mulane, siji jinis pesawat ora cukup ing kene.
    2. abc_alex
      abc_alex 17. november 2022 01:32
      +1
      Kutipan saka Zaurbek
      Pungkasane mbangun Su30SM2 kanthi macem-macem wadhah gantung lan nyingkirake "kebun binatang" .....


      Zaur, miturut pendapatku, aku malah ngandhani sampeyan: Su-30 dudu bom lan ora bakal dadi siji. Apa wae sing sampeyan pasang. Yen ana apa-apa kanggo nyingkirake, iku saka Su-30. Nanging, kaya sing dikarepake lan kaya adat ing Biro Desain Sukhoi, nggawe Su-35 kanthi kabin ganda. Lan Su-34 duwe airframe sing dimodifikasi banget, dikuwatake ing area bagean tengah. Iki ngidini dheweke nggawa TWO rudal anti-kapal abot saka jinis Onyx ing hardpoints cedhak ing swiwine, nalika Su-30 mung bisa nggawa siji ing fuselage. Kanggo tentara kita, yaiku Su-34 kanthi bentuk bomber garis ngarep lan pesawat mawa rudal angkatan laut sing luwih njanjeni tinimbang Su-30.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 17. november 2022 09:59
        0
        Dadi mungkin glider kudu dirampungake? Tren donya nuduhake kita One F15EX.......apa kita arep cara unik dhewe?
  7. alexey_444
    alexey_444 16. november 2022 15:08
    +2
    Iku bakal becik kanggo duwe liyane, digunakake kita wis sawetara saka wong-wong mau, nanging nyandhang lan luh karo losses ing Ukraina ora nambah nomer.
    1. Abbot
      Abbot 16. november 2022 15:23
      -2
      Kutipan: alexey_444
      karo losses ing Ukraina

      Saka panggonan iki kanthi luwih rinci, mangga.
      1. Yaro Polk
        Yaro Polk 16. november 2022 15:34
        -4
        Kutipan saka Abbot
        Kutipan: alexey_444
        karo losses ing Ukraina

        Saka panggonan iki kanthi luwih rinci, mangga.

        ngendi TsIPSOshnikov njaluk rincian ... padha duwe proyek beda ... nyebar stuffing lan palsu ngguyu
      2. alexey_444
        alexey_444 16. november 2022 20:09
        +1
        Malah ing film Hollywood topgan 2, malah langsung ngomong babagan decommissioning pesawat sawise kakehan abot, ing kondisi pertempuran pilot maneuver supaya padha ora nembak mudhun iki dudu latihan penerbangan ing bunder - iki bab nyandhang lan luh, lan ana foto, jeneng ing telegram kanggo dangu, iki karo kita kabeh rahasia, sawise downing saka versi paling anyar saka su-34 karo khibiny, uga modifikasi paling anyar, penerbangan umume winates. Iki perang. Bocah-bocah ing kene ing situs iki kabeh ngimpi perjanjian, kayata kenapa kita ora ngebom jembatan lan kolom Ukrainia, sayangé mungsuh kita kuwat banget.
  8. Ermak_Timofeich
    Ermak_Timofeich 16. november 2022 15:26
    +5
    Su-34 dipasrahake menyang Angkatan Udara Rusia (VKS RF). Padha diprodhuksi ing Novosibirsk Aviation Plant. V.P. Chkalova

    "Negara iki urip - Rusia sing jembar ...".
  9. bdfy_bdfy
    bdfy_bdfy 16. november 2022 15:32
    -2
    Mungkin nyoba kanggo ngedol mau? (sanajan ora bakal gampang banget), lan kanthi hasil kanggo tuku drone kamikaze lan misil balistik jarak menengah? saka VKS ing pangertèn NWO, minangka saka susu wedhus kang? ing cahya saka karya tempur "wani", iku wektu kanggo mikir bab disbanding wong. miturut logika komando VKS ora bisa kerja jero utawa paling ngarep amarga kejenuhan sistem pertahanan udara musuh .... ayo kembangake logika, mula tank kita ora bisa perang, amarga mungsuh duwe anti tank. senjata lan tank ing t .ch., tentara meriem ora bisa ing resiko kanggo njaluk respon, lan infantri wis boten apa ana ing kabeh, mungsuh wis akeh senjata cilik, peluncur granat lan mortir TEKA! belay
    1. Belisarius
      Belisarius 16. november 2022 15:46
      -3
      Kutipan saka: bdfy_bdfy
      Mungkin nyoba kanggo ngedol mau? (sanajan ora bakal gampang banget), lan kanthi hasil kanggo tuku drone kamikaze lan misil balistik jarak menengah?

      Masalahe dudu Su-34, sanajan mesthi wis ketinggalan jaman, masalahe yaiku kekurangan ASP modern.
      1. bdfy_bdfy
        bdfy_bdfy 16. november 2022 15:54
        +2
        Ya, aku nulis postingan ing ndhuwur babagan iki, nanging sing utama ora ana ing kualitas SU34 lan gamane, nanging ing karya Angkatan Udara, yen sampeyan maca pesen kanthi lengkap, senjata pasukan darat kita. uga adoh saka sampurna, lan kadhangkala padha mung ora cukup, nanging sakperangan alesan - banjur padha perang, karo sukses beda-beda kadhangkala, lan ora katon kanggo alesan kanggo inaction sing, kaya Angkatan Aerospace.
        1. Belisarius
          Belisarius 16. november 2022 17:08
          +2
          Kutipan saka: bdfy_bdfy
          lan aja golek alesan kanggo ora tumindak, kaya VKS.

          "Aja nembak pianis, dheweke main paling apik." Miturut pesen sampeyan, jebul Angkatan Udara ora pengin lan malah pengecut, nanging ora kaya ngono.
          1) Saka awal operasi, padha banget diwatesi politik ing pilihan saka target lan gaman.
          2) Kuwi tingkat objektif Angkatan Udara. Dheweke ora bisa nindakake luwih apik. Ing kasunyatan, ana sawetara banget pesawat, banget sawetara pilot lan ora ASP modern ing kabeh. Lan plus ora ana alat pengintaian modern. Pilot tumindak heroik - pindhah menyang Su-25 menyang zona jenuh MANPADS modern isih dadi kesenengan ...
          Apa kita bisa nindakake aksi udara massal? Kita bisa, nanging ing ombone arang banget winates, lan ing wektu sing padha, losses bakal tuwuh kanggo kuwi tingkat sing industri frail modern ora bakal bisa kanggo ijol ing sembarang cara.
          PS Kene masalah ing mung prestasi panguwasa - PR apik Wong pancene pracaya ing tentara kuwat lan VKS. Kasunyatan wis angel ...
          1. bdfy_bdfy
            bdfy_bdfy 16. november 2022 17:39
            +3
            Aku setuju babagan orane larangan politik, nanging Angkatan Udara ora nindakake tugas-tugas sing ora ditrapake larangan kasebut. ana rampung ora serangan (nyata) saka zona ngarep, heroik, kaya sing ngandika, SU25 sorties (sampeyan bisa nambah KA52, Mi28, 35 kene) iku tiron saka karya pertempuran, cabriolet kondhang, iku sickening dipikir. Malah ing nyilem, ngengingi target karo perawat banget masalah, utamané karo Su25, iku sethitik luwih gampang saka helikopter, nanging mbutuhake wani nyata lan ... ya, ora ketompo carane trite motivasi materi penting kru pesawat. dhuwit amba banget dening standar manungsa, nanging ora pati penting marang latar mburi expenses umum kanggo aviation, lan minimal buyaran karo tiket asu ajag saka refuseniks. Ing kene kita butuh keputusan ing tingkat sing paling dhuwur. jenderal ora bakal setuju iki, tanpa kick saka ndhuwur.
            1. MMX
              MMX 16. november 2022 19:11
              +3
              nanging videoconferencing ora nindakake tugas sing watesan iki ora ditrapake


              Aku setuju banget. Yen ana apa-apa sing bisa dikandhakake kanthi yakin, mula konferensi video wis gagal. Sayange, ing wangun iki, penerbangan kita mung ora bisa nindakake tugas sing ditugasake.

              iku tiron saka karya pertempuran, ing cabriolet kondhang, iku sickening kanggo katon ing.


              Megatons video kanthi kolom langsing Angkatan Bersenjata Ukraina, uga eselon pasokan, gambar sing apik babagan efektifitas konferensi video kita.
              Ing wektu sing padha, mungsuh duwe siji argumentasi - penerbangan beroperasi 24/7 lan nggawe 100500 sorties saben dina. Klasik formalisme yaiku ngevaluasi karya kanthi jumlah urutan.

              P.S. Pesawat kita minangka barang ing awake dhewe. Iku luwih penting apa tokoh kang performs ing langit, lan ora Komplek senjata. Dheweke nggawe Su-57, nanging ora ana gaman. Malah ora duwe mesin.
              Ing Kulon, pendekatan kasebut beda. Ing kana, malah F-16 lawas diiseni karo kabecikan sing dadi operator gegaman sing apik banget sing bisa nindakake macem-macem tugas.
              1. bdfy_bdfy
                bdfy_bdfy 16. november 2022 19:53
                +2
                nganti 2007, dheweke mikir babagan keunggulan lengkap penerbangan militer domestik, nganti dheweke ngunjungi MAKS 2007, salon kasebut banget perwakilan, utamane babagan peralatan militer, lan Amerika malah duwe wilayah kapisah tambahan kanggo ahli strategi lan penerbangan militer, lan, kita SU lan MIGs ngadeg ing par karo f15 f18 f15 liyane "Rafales" ora katon langsung, padha katon luwih kaya mock-ups saka salinan serial, lumahing ora banget Gamelan, (kanggo werna-werna derajat) lukisan crappy, lan malah. ing antarane awake dhewe pesawat kita duwe kualitas kayane beda, amarga pensiunan pilot sing kenal karo aku ing kantor banjur nerangake marang aku, kualitas siji lan pesawat kasebut beda banget karo pabrik pabrikan lan saka 100 meter gampang dibedakake KNAZ Drying saka sawetara liyane, Aku ora koyone elinga persis Ulan-Ude, lan ing sih saka apa comparison. apa aku ngomong bab, misale jek kaya katon trifle, lan nemtokake kabeh budaya produksi, ora mung njaba nanging uga ngisi produk. Aku ora weruh pesawat tempur maneh lan aku ora menyang MAKS, saiki ora ana sing bisa dideleng, lan nalika nuduhake SU57 kanthi cedhak, lembaran rivet eksternal sing tumpang tindih katon ing desaine, sing ora kudu katon. ing 5. generasi, nanging aku ora bisa ngadili apa nang, tau pakar.
                1. MMX
                  MMX 16. november 2022 20:02
                  +1
                  SU57 nutup, ing desaine, lembaran sing dipasang karo rivet eksternal sing tumpang tindih katon, sing ora kudu ana ing generasi kaping 5.


                  dibusak saka ilat. Babagan pisanan sing narik kawigaten nalika ndeleng SU-57 kanthi luwih rinci: rivet! Lan ing jero, uga, saka kursi aku weruh yen Su-57 minangka Su-35 ing bangunan sing beda (a la "generasi kaping lima"), yaiku, tiruan saka generasi kaping 5 kanggo nuduhake marang sing paling dhuwur (lan manca). pelanggan piye wae ora appreciate lan padha ora baris ing baris, kados "lima" Amérika).
                  Apa kita duwe akeh tiruan? opo
                  1. bdfy_bdfy
                    bdfy_bdfy 16. november 2022 20:23
                    +4
                    teknologi majeng kanggo welding lancip-sheet aluminium, titanium, lan wesi cahya liyane dibutuhake, lan ngendi kanggo njaluk wong, Paton Welding Institute tetep ing Kyiv, lan malah ana, mbokmenawa, nasibe ora enviable. lan ing kabeh. iku sedih sing Supreme lagi kabel, lan padha nggawe "raja wuda" metu saka wong, kaya ing dongeng Andersen "sandhangan anyar saka raja", karo tank lan tentara meriem ing cara sing padha.
                  2. abc_alex
                    abc_alex 17. november 2022 01:44
                    +1
                    ngaso. Banjur kipas bakal pecah. :)
                    Riveting ing aviation digunakake kanggo alesan. Lan nang endi wae. Ketik mesin telusuran "f-35 ing toko" lan nikmati. Sampeyan ora weruh riveting ing "shtatovtsy" amarga ana ing lapisan. Mangkono, kang padha njaluk mati saka dampness lan kacepetan dhuwur, lan amarga kang sawetara pesawat sing ora pertempuran-siap. Ing industri pesawat kita, ing MiG-29 sing padha, loro riveting lan welding ing argon lan gluing digunakake. Nanging saben simpul duwe cara sambungan dhewe. Kurang skeptisisme "setengah dimensi", lan mung mikir apa bisa, kalah ing budaya produksi, nggawe mobil kanthi karakteristik kinerja sing unggul.

                    Ing siji, sampeyan lan mitra tutur sampeyan bener. Kita ora ngerti carane nuduhake barang kanthi pasuryan. Sawetara wektu kepungkur aku nggarap materi promosi MiG. Inggih, padha ngumbah pesawat ... nanging banjur ... :)
                    1. Bad_gr
                      Bad_gr 17. november 2022 11:57
                      +1
                      Kutipan saka MMX
                      Babagan pisanan sing narik kawigaten nalika ndeleng SU-57 kanthi luwih rinci: rivet!
                      F-35. Paku keling, sekrup (sekrup?) ...


                      Pay manungsa waé menyang lapisan konco taksi

                      Lan iki wis ditulis kaping pirang-pirang.
                    2. MMX
                      MMX 17. november 2022 18:59
                      +1
                      Sampeyan ora weruh riveting ing "shtatovtsy" amarga ana ing lapisan.


                      Lan pancen bener yen nggunakake lapisan khusus.

                      Ing industri pesawat kita, ing MiG-29 sing padha, loro riveting lan welding ing argon lan gluing digunakake.


                      Bab sing apik tenan. Sapa sing bakal mikir?

                      Kurang skeptisisme "setengah dimensi", lan mung mikir apa bisa, kalah ing budaya produksi, nggawe mobil kanthi karakteristik kinerja sing unggul.


                      LTH ngomong opo saiki? Apa wae sing spesifik?

                      P.S.


                      https://inosmi.ru/20210111/248855971.html

                      Utawa kene
                      https://avia.pro/news/gospodi-eto-zhe-shurupy-u-rossiyskogo-su-57-na-video-obnaruzhili-ochen-strannuyu-osobennost
            2. Belisarius
              Belisarius 17. november 2022 01:58
              0
              Kutipan saka: bdfy_bdfy
              heroik, kaya sing diomongake, sorties SU25 (sampeyan bisa nambah KA52, Mi28, 35 ing kene) minangka tiruan saka karya tempur, kabriolet sing kondhang, nyenengake kanggo ndeleng.

              Kanthi kekurangan senjata modern, sorties ngluwihi garis LBS tegese kemungkinan banget ditembak mudhun.Sampeyan bisa ing Perang Donya II, bisa uga ing perang Afghan, nanging ora saiki. Negara wis deindustrialized, kanthi bantuan saka produksi cilik saiki, ora bakal bisa kanggo ngimbangi kerugian.
              Mung tetep tanpa pesawat lan pilot.
              1. bdfy_bdfy
                bdfy_bdfy 18. november 2022 15:32
                +1
                Quote: Belisarius
                Mung tetep tanpa pesawat lan pilot.

                Pitakonan iku ora dadi worth iku, kita bakal tetep tanpa Negara yen kita ilang, nanging kabeh dadi, lan perang tansah resiko, pesawat, tank lan malah wong mati, ing umum aku bantahan sampeyan ora kabeh mestekake. .... yen pesawat iki ora bisa nembus pertahanan Ukraina, kenapa neraka kudu dilindhungi? apa gunane wong-wong mau? kaya saka perapian ing kanvas ing omah Pinokio.
    2. MikMikls
      MikMikls 16. november 2022 15:53
      +3
      Mesthine, kreteg kasebut bisa ngebom KAB utawa UPAB-1500, paling ora wingi, nalika pertahanan udara kakehan karo rudal jelajah, nanging ora, sanajan ing endi wae padha trompet yen pertahanan udara kebak bolongan.
    3. AAG
      AAG 16. november 2022 19:35
      +2
      Kutipan saka: bdfy_bdfy
      Mungkin nyoba kanggo ngedol mau? (sanajan ora bakal gampang banget), lan kanthi hasil kanggo tuku drone kamikaze lan misil balistik jarak menengah? saka VKS ing pangertèn NWO, minangka saka susu wedhus kang? ing cahya saka karya tempur "wani", iku wektu kanggo mikir bab disbanding wong. miturut logika komando VKS ora bisa kerja jero utawa paling ngarep amarga kejenuhan sistem pertahanan udara musuh .... ayo kembangake logika, mula tank kita ora bisa perang, amarga mungsuh duwe anti tank. senjata lan tank ing t .ch., tentara meriem ora bisa ing resiko kanggo njaluk respon, lan infantri wis boten apa ana ing kabeh, mungsuh wis akeh senjata cilik, peluncur granat lan mortir TEKA! belay

      Kayane ora kabeh wong menghargai ironi pahit sampeyan ...
  10. gajah
    gajah 16. november 2022 15:39
    +1
    USC mesthine wis suwe ngalih menyang produksi kendaraan bermesin tunggal. Iki minangka tren global, kalebu. supaya bisa nyuda biaya kanthi signifikan
  11. Kalih
    Kalih 16. november 2022 15:56
    +2
    Ing jumlah apa, luwih apik yen Denis Manturov bakal ngomong, dheweke menehi resimen pesawat, banjur ya, uga. Dadi 2 pesawat (mungkin) lan bengok-bengok kanggo kabeh resimen.
  12. Joker62
    Joker62 16. november 2022 16:48
    +1
    Kutipan saka Abbot
    Kutipan saka: dmi.pris
    Malah ana sing rugi.

    Su-34 koyone ora ilang ing NWO

    Padha kalah kaya ... 5 mobil ...
  13. Joker62
    Joker62 16. november 2022 16:51
    +4
    Kutipan saka Zaurbek
    Pungkasane mbangun Su30SM2 kanthi macem-macem wadhah gantung lan nyingkirake "kebun binatang" .....

    Su30 lan modifikasi nduweni beban bom sing kurang saka Su34. Lan modifikasi sakteruse saka Su34M bakal rada nambah beban bom lan ditambah peralatan anyar kanggo ngarahake akurasi pamboman.
    Lan ngganti Su34 dadi Su30 tegese beda kendaraan lan kinerja misi pertempuran sing beda.
    1. Sebostyuan
      Sebostyuan 16. november 2022 19:18
      +2
      Su 34 kudu ditransfer saka kategori IS lan ora ana khayalan sing kudu dibangun babagan kemampuan tempur. Lan kanggo nindakake expansion saka kejut, pengintaian lan fungsi liyane. Amarga modernisasi avionik lan wadhah overhead.
    2. Shurshun
      Shurshun 16. november 2022 20:01
      +3
      US F-15 ing macem-macem modifikasi solves kabeh masalah
      1. Pakar
        Pakar 16. november 2022 23:40
        +1
        USA wis salah siji saka nomer paling gedhe saka varieties pesawat, lan padha terus ngrancang anyar!
        1. Komentar wis dibusak.
  14. Nikolai Anatolievich
    Nikolai Anatolievich 16. november 2022 18:37
    +2
    Ing judhul artikel, padha nampa saka USC, nanging ditampa saka UAC
  15. km-21
    km-21 16. november 2022 19:23
    0
    Pasukan Aerospace Rusia nampa pengebom garis ngarep saka USC

    Pinten
    1. agoran
      agoran 16. november 2022 19:41
      0
      XNUMX
      "Instrumen Navigator? 16 Apa 16? Lan instrumen apa?"
      Kanggo tujuan apa sampeyan kasengsem?
  16. Shurshun
    Shurshun 16. november 2022 20:06
    -4
    Kanthi beban abot lan avionik mundur, iki mung target "truk" sing apik kanggo kabeh jinis pertahanan udara.
  17. agoran
    agoran 16. november 2022 20:33
    +2
    "Wesi" bisa riveted cepet lan akeh, ya, ana kangelan tartamtu, nanging solvable.
    Sing luwih penting, kmk, kudu mulihake sekolah pelatihan penerbangan lan ITS.
    Lan iki ora setaun, lan sanajan sawise lulus saka sekolah, spesialis kudu entuk pengalaman ing pertempuran.
    IMHO.
    1. Pakar
      Pakar 17. november 2022 15:31
      0
      Kutipan saka agoran
      "Wesi" bisa diikat kanthi cepet lan akeh
      Inggih, jupuk lan keling, yen gampang banget. Banjur, jebul ing setahun, mbok menawa, wis rampung, dadi ora cepet lan ora akeh. Saiki, yen padha nggawe 10 potong saben sasi, iku bakal becik.
  18. waleri777
    waleri777 17. november 2022 06:37
    0
    Maneh, padha mbokmenawa nyerahke siji pesawat lan ngandika perang lan ora nolak dhewe apa-apa, ngalahake scum Bandera iki. Sisane dhuwit kanggo jahitan seragam anyar kanggo junta Amerika Latin. Kanggo sawetara alesan, Pinochet gundul teka ing atine.
  19. incoggnoto
    incoggnoto 17. november 2022 08:30
    0
    kita butuh akeh senjata tanpa mlebu wilayah sing kena pengaruh ..
  20. akurat
    akurat 17. november 2022 09:08
    0
    Banjur pesawat sing regane rong atus yuta sing nyelehake bom saka framing kasebut. Ing kene sampeyan bisa nggunakake teknik iki ing kahanan pertempuran.
    1. Shurshun
      Shurshun 17. november 2022 09:24
      +1
      Iki "pesawat mortir" biaya watara milyar rubles
  21. akurat
    akurat 17. november 2022 11:16
    0
    Kutipan saka shurshun
    Iki "pesawat mortir" biaya watara milyar rubles

    Sampeyan bener, mesthi.
  22. akurat
    akurat 17. november 2022 11:57
    +1
    Quote: Belisarius
    Kutipan saka: bdfy_bdfy
    heroik, kaya sing diomongake, sorties SU25 (sampeyan bisa nambah KA52, Mi28, 35 ing kene) minangka tiruan saka karya tempur, kabriolet sing kondhang, nyenengake kanggo ndeleng.

    Kanthi kekurangan senjata modern, sorties ngluwihi garis LBS tegese kemungkinan banget ditembak mudhun.Sampeyan bisa ing Perang Donya II, bisa uga ing perang Afghan, nanging ora saiki. Negara wis deindustrialized, kanthi bantuan saka produksi cilik saiki, ora bakal bisa kanggo ngimbangi kerugian.
    Mung tetep tanpa pesawat lan pilot.

    Yagene pesawat lan pilot dibutuhake yen kita kalah perang? Padha kanggo perang lan perlu kanggo iki, padha bener dibangun lan dilatih. sapunika, videoconferencing dibutuhake kanggo numpes mungsuh, kanggo numpes kreteg komunikasi, lan ing
    1. Shurshun
      Shurshun 17. november 2022 12:15
      0
      Nanging babagan parade, kepiye pertunjukan udara lan pameran?! Kepiye carane kita ana tanpa pesawat ?! sedulur
    2. Pakar
      Pakar 17. november 2022 15:15
      +1
      Pesawat dibutuhake ora mung kanggo nyerang, nanging uga kanggo njaga pertahanan sing dijamin lan sukses. Ing kasus nyoba kanggo break liwat klompok tank gedhe, aviation iku salah siji saka cara paling cepet lan paling efektif kanggo ngilangi masalah.
    3. Belisarius
      Belisarius 18. november 2022 02:07
      +3
      Kutipan saka certero
      Yagene pesawat lan pilot dibutuhake yen kita kalah perang?

      Lha, apa sing bisa dakjawab ing kene? Mesthi, sampeyan bener. Nanging ing kene, ing ngendi wae sampeyan mbuwang wedge
      Kaping pisanan, ora kudu miwiti operasi sing nggawe awake dhewe nyerang lan miwiti operasi supaya setuju ing dina kapindho, yaiku, kanthi watesan sing ora kaetung.
      Saiki, sawise kabeh persetujuan lan patrap muhibah, kahanan wis digawa menyang buntu kaya ing aviation, salah siji kita perang minangka kita perang, utawa kita bakal ilang paling saka aviation.
  23. Alexior_Brante
    Alexior_Brante 17. november 2022 12:26
    0
    Banget - kemampuan kanggo kebak mulihake losses lan aviation sak taun cocog morale lan willpower Ukrainians kuwat saka rudal.
    1. Shurshun
      Shurshun 17. november 2022 12:37
      0
      Yen, mesthi, bisa ditindakake lan kanggo wiwitan, dheweke kanthi jujur ​​menehi jeneng kerugian kasebut kanggo kita lan yen ora ana kerugian maneh sajrone taun.
  24. akurat
    akurat 17. november 2022 15:38
    0
    Kutipan saka pakar
    Pesawat dibutuhake ora mung kanggo nyerang, nanging uga kanggo njaga pertahanan sing dijamin lan sukses. Ing kasus nyoba kanggo break liwat klompok tank gedhe, aviation iku salah siji saka cara paling cepet lan paling efektif kanggo ngilangi masalah.

    Apa terobosan kelompok tank gedhe? Saka ngendi wong-wong mau bakal teka? Nanging, yen ana acara Fantastic, aviation uga ora bisa nindakake apa-apa, amarga MANPADS lan carane mencet tank karo su-34s?
    1. Pakar
      Pakar 17. november 2022 22:40
      0
      MANPADS makaryakke mung nganti dhuwur 3-5-7 km, lan terobosan tegese kemampuan kanggo counterattack saka sawijining wilayah.
  25. asu ajag
    asu ajag 17. november 2022 16:22
    -2
    Iku bakal luwih apik yen padha mbangun pesawat serangan Il-102 normal
  26. Eroma
    Eroma 17. november 2022 23:37
    +1
    Karakteristik utama pesawat kasebut kalebu nduweni kemampuan tempur canggih, ngidini nggunakake senjata penerbangan canggih.

    Apa ana senjata berteknologi tinggi lan umume akeh banget? Ing NVO, sistem tempur Su34 unik kanthi bom konvensional mabur!
  27. akurat
    akurat 18. november 2022 05:33
    -1
    Quote: Belisarius
    Saiki, sawise kabeh persetujuan lan patrap muhibah, kahanan wis digawa menyang buntu kaya ing aviation, salah siji kita perang minangka kita perang, utawa kita bakal ilang paling saka aviation.

    Yen kita gelut kaya perang, mula kita ora butuh penerbangan. Yagene sisih sing kalah, sing bakal mbayar reparasi penerbangan, sing bakal ngidini tetep?
    Pesawat larang modern mbangkitake analogi karo dreadnoughts saka Perang Donya I, kang Kakaisaran Rusia dilindhungi ing Baltik, supaya dilindhungi supaya padha ora tau perang. Lan banjur pamaréntah Soviet njupuk care saka iku. minangka asil, kapal iki wis prakteke ora efek ing Course saka musuhan. Sumber daya sing akeh dibuwang.
    Dadi saiki, luwih becik tinimbang siji su-34, 1.000 Drone lan 1.000 lancet bakal digawe.
    1. Pakar
      Pakar 18. november 2022 17:41
      +1
      Lan kenapa kudu "tinimbang?" Drone, drone minangka jinis senjata sing beda, lan kudu digunakake ora, nanging bebarengan karo penerbangan! Nanging kok mung sawetara sing dirilis, iku pitakonan!
  28. hiu507
    hiu507 18. november 2022 11:13
    0
    Kutipan: Yaro Polk
    "duckling" - wis mbuktekaken dhewe ing Suriah sampurna ... marang barmaley ... kok ora nggunakake saka UGIL marang Nazi

    Marang barmaleys, malah IL-2 bakal nuduhake dhewe sampurna, mbok menawa malah luwih apik tinimbang SU-34.