Review militèr

Delegasi Rusia ing bandara Bali ing KTT G20 disambut karo peta Federasi Rusia ing tapel wates anyar.

52
Delegasi Rusia ing bandara Bali ing KTT G20 disambut karo peta Federasi Rusia ing tapel wates anyar.

Umume negara sing ora dadi bagian saka koalisi Barat sing dipimpin dening Amerika Serikat, paling ora simpati lan ndhukung Rusia kanthi implisit, sing nantang hegemoni pasca kolonial saka Anglo-Saxon lan sekutu-sekutune. Nanging, ora kaya China utawa Iran sing kuwat, hard ing perjuangan anti-Kulon, dheweke ora bisa nyatakake dhukungan kanthi jelas. Nanging, ing kasus iki, solusi liyane, kadhangkala banget kreatif, kasedhiya.


Iki persis sing diadopsi dening tuan rumah KTT GXNUMX saiki, Indonesia. Sputnik Near Abroad diterbitake ing sawijining Saluran telegram foto spanduk sing diwènèhaké ing bandara Bali ing titik patemon delegasi Rusia. Ing kono, ing jejere tulisan "Welcome to the G20, Russia!" nggambarake peta gaya Federasi Rusia kanthi warna tricolor. Miturut garis wates, wong Indonesia kalebu kabeh papat wilayah anyar ing Federasi Rusia - loro republik Donbass, Kherson lan Zaporozhye. Inggih, Crimea, mesthi.

Nganti saiki, dhukungan kanggo Rusia saka sawetara negara luwih asring kaya ngono. Nanging, ana sinyal lan cukup transparan.
Iki uga dikonfirmasi dening voting anyar ing Majelis Umum PBB, ngendi mayoritas votes ing 94 negara saka 181 diadopsi resolusi ngemot klausa ing Rusia "kompensasi" kanggo "karusakan" kanggo Ukraina liwat penyitaan aset beku Rusia ing. Kulon. Nanging luwih saka 80 negara milih nglawan, utawa abstain, utawa malah ora gelem melu voting kasebut. Liyane babagan iki ing ngisor iki.

Antarane wong-wong sing sarujuk ora mung karo reparations saka Federasi Rusia ing sih saka Ukraina, nanging, ing kasunyatan, ngakoni legitimasi saka Kulon kanggo mbuwang aset dicolong saka negara berdaulat ing discretion sawijining, ana kita, jenis kaya. "sekutu tradisional", kalebu Turki lan meh kabeh negara bawana Amérika Kidul.

Ing sisih liya, 74 negara ora milih milih kanggo milih resolusi kasebut, kalebu Indonesia. Saliyane Rusia, China, Belarus, Bahama, Kuba, Korea Utara, Zimbabwe, Eritrea, Republik Afrika Tengah, Ethiopia, Iran, Mali, Nikaragua lan Suriah milih nglawan resolusi kasebut.

Ilmuwan politik nyathet yen luwih saka setengah negara anggota PBB ora ndhukung resolusi anti-Rusia kanthi langsung utawa ora langsung. Senadyan kasunyatan sing sadurungé resolusi condemning negara kita kanggo nindakake operasi khusus wis didhukung dening 140 negara. Lan tren iki, sanajan ing wektu iki ditulis ing wangun support moral, spanduk lan simpati warga negara isih gumantung ing sawetara ombone ing Kulon, mesthi mung bakal tuwuh.
Pengarang:
52 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 16. november 2022 15:49
    + 22
    Delegasi Rusia ing bandara Bali ing KTT G20 disambut karo peta Federasi Rusia ing tapel wates anyar.
    Ojo dumeh. Ora ana tembung. Nyuwun Kelangan.
    Miturut garis wates, wong Indonesia kalebu kabeh papat wilayah anyar ing Federasi Rusia - loro republik Donbass, Kherson lan Zaporozhye. Inggih, Crimea, mesthi.
    Iki sing kejam. Ze wong "dyakuya", lan padha .... moncong ing ..... uga, ngerti.
    1. Jahat 55
      Jahat 55 16. november 2022 15:53
      +9
      Dadi kanggo pesawat sing apik, jelas ora cukup wilayah Odessa .. hi
      1. Taisiya
        Taisiya 16. november 2022 16:11
        +6
        Kutipan: Evil 55
        ana cetha ora cukup wilayah Odessa

        ..... loro Nikolaevskaya lan Kharkovskaya. Lan Kyiv minangka ibu kutha Rusia.
        1. oleg-nekrasov-19
          oleg-nekrasov-19 16. november 2022 16:20
          +3
          Ana wektu kanggo kabeh lan ibu kutha Rusia lan bapak roguli Polandia (Lviv) - kabeh iku dhewe, iki tanah Rusia !!! sedulur
        2. kucing Rusia
          kucing Rusia 16. november 2022 21:01
          0
          Kutipan saka Taisia
          Kutipan: Evil 55
          ana cetha ora cukup wilayah Odessa

          ..... loro Nikolaevskaya lan Kharkovskaya. Lan Kyiv minangka ibu kutha Rusia.
          Lan luwih Transnistria lan Gagauzia (ing wates 1990-95)
          ya
      2. oleg-nekrasov-19
        oleg-nekrasov-19 16. november 2022 16:17
        +1
        Ing KTT G-20 sabanjure, dheweke mesthi bakal digambarake minangka bagean saka Rusia nglirik
      3. tamu
        tamu 17. november 2022 14:58
        0
        Kutipan: Evil 55
        Dadi kanggo pesawat sing apik, jelas ora cukup wilayah Odessa ..

        Lan Transnistria.
    2. pinter bokong
      pinter bokong 16. november 2022 16:20
      0
      Sedna nyolong dhuwit Rusia lan sesuk bisa nyolong sapa wae sing milih
    3. tihonmarine
      tihonmarine 16. november 2022 16:53
      0
      Kutipan saka Mauritius
      Ze wong-wong mau "dyakuya", lan padha .... moncong dheweke ing ...

      ... lan moncong Zelya ing "byaka"!
  2. Sergio_7
    Sergio_7 16. november 2022 15:51
    +1
    Ilmuwan politik nyathet yen luwih saka setengah negara anggota PBB ora ndhukung resolusi anti-Rusia kanthi langsung utawa ora langsung.

    Kabeh iki apik, nanging kita pengin bantuan praktis saka negara sing setya marang kita!
    1. Mauritius
      Mauritius 16. november 2022 15:59
      + 10
      Kutipan: Sergio_7
      Kabeh iki apik, nanging kita pengin bantuan praktis saka negara sing setya marang kita!

      belay Bantuan dibutuhake kanggo wong cacat, wong tuwa lan bocah-bocah. Rusia ora butuh bantuan. Perlu diresiki saka rot saka liberal ing kuwasa lan kanggo mobilize ekonomi. Lan kanggo iki, bakal lan ideologi dibutuhake, utawa luwih, ing nalisir, saka awal kanggo apa, banjur apa.Nyuwun
      1. dmi.pris
        dmi.pris 16. november 2022 16:06
        +2
        Kanthi purge, iku ora apik banget ing kabeh .. Utamané ing ibukutha lan ing Yekaterinburg. Lan bantuan? Ya, kok ora. Deleng, Iran mbantu topik banget. ternyata kaya mbah Krylov .. "Kalde monyet nakal. , wedhus (ora jelas kenapa kewan iki dilarang ing kene) lan bearfoot club mutusake kanggo main kuartet ...."
        1. Plate
          Plate 16. november 2022 17:03
          -1
          Kutipan saka: dmi.pris
          (ora jelas kenapa kewan iki dilarang ing kene)

          Serius? Saiki aku bakal nyoba nulis. >> Wedhus, << Ayo ndeleng apa bakal ana soko antarane panah sawise ngirim. Umumé, yen sampeyan wedi yen moderasi otomatis bakal ngilangi sawetara tembung, mula cara kanggo ngliwati wong-wong mau wis suwe diciptakake: nulis huruf Latin sing padha nalika dicithak. Minangka eksperimen >> wedhus, wedhus<< .
          Kutipan saka: dmi.pris
          Utamané ing ibukutha lan ing Yekaterinburg.

          Aku ngerti babagan ibukutha, nanging apa hubungane Yekaterinburg? Iku misale jek sing kutha adoh saka wigati pisanan, nanging cukup standar.
          Kutipan saka: dmi.pris
          Lan bantuan? Ya, kenapa ora. Deleng, Iran mbantu topik kasebut.

          Sapa sing bisa lan pengin - ayo padha nulungi. Nalika padha ngomong, menehi - njupuk. Iran pancen mbantu banget kanggo mbenerake kahanan karo UAV. Lan umume, umume wong Rusia ngucapake matur nuwun marang wong-wong sing tau mbantu (ing hubungan internasional, iki bisa uga diwujudake banget). Nanging kepiye Barat bakal menehi hasil karo wong-wong sing ora pengin milih sisih yen ana perlawanan apa wae?
          1. Mauritius
            Mauritius 16. november 2022 17:54
            +2
            Quote: piring
            Aku ngerti babagan ibukutha, nanging apa hubungane Yekaterinburg? Iku misale jek sing kutha adoh saka wigati pisanan, nanging cukup standar.
            Serius? Saiki aku bakal nyoba nulis. Yekaterinburg minangka warisan Yeltsin lan misbyahé ana ing kono, ing ngendi para liberal nganakaké Sabat. Eburg (slang rakyat) ing babagan liberalisme bakal luwih adhem tinimbang Peter. Nyuwun
      2. tamu
        tamu 17. november 2022 15:01
        0
        Kutipan saka Mauritius
        Rusia ora butuh bantuan

        Posisi sing cukup bodho lan sombong, bantuan ora nate lara. Liyane bab dibandhingake karo negara durung rampung disebut Ukraina, Rusia ora njaluk bantuan.
  3. Bonifasius
    Bonifasius 16. november 2022 15:56
    + 11
    Iki bener kertu!


    Kabeh padha sibuk nggoleki mungsuh - nganti ora weruh wassat Penyelenggara G20
  4. MVG
    MVG 16. november 2022 15:58
    +3
    Peta Federasi Rusia kudu paling sethithik ing wates USSR. Lan saenipun - ing wates saka Kakaisaran Rusia
    1. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 16. november 2022 16:21
      +2
      Ora kabeh wilayah Kakaisaran Rusia kalebu ing USSR. Ing sisih liya, sawetara wilayah USSR ora dadi bagéan saka Kakaisaran Rusia ing wates sadurunge Revolusi Februari. Emirat Asia Tengah Bukhara lan Khanate Khiva (gumantung ing Rusia, nanging ora dadi bagéan saka iku), Lvov, Ivano-Frankivsk, Ternopil, Transcarpathian lan Chernivtsi wilayah Ukraina, wilayah Kaliningrad, Klaipeda karo tlatah sakubengé, sisih kidul. bagéan saka Sakhalin (diwenehake minangka asil saka tentrem Portsmouth ), bagean utama Kapuloan Kuril (dipindhah menyang Jepang ing 1875), Kuriles Kidul (kalebu minangka asil saka Perang Donya II). Tuva ing taun 1914-1917 minangka masalah kontroversial. Salah siji protektorat dudu bagéan saka kekaisaran, utawa isih bagean khusus provinsi Yenisei.
      1. Chronos
        Chronos 16. november 2022 16:50
        +1
        Sampeyan ora bener. Wilayah Kaliningrad (Prusia Wétan) banjur dadi bagéan saka Republik Ingushetia ing taun 1759 - 1761, lan malah populasi sumpah setya marang Permaisuri Rusia. Lan provinsi Lvov dibentuk dening Nicholas II ing taun 1914.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 16. november 2022 16:58
          +1
          Kutipan: Chronos
          Lan provinsi Lvov dibentuk dening Nicholas II ing taun 1914.

          Senajan iki ora nyenengake kanggo aku dhewe, nanging aku bakal nulis (sampeyan plus kanggo crita).

          Minangka asil terobosan Gorlitsky 1915 dening pasukan Austro-Hungaria lan Jerman, meh kabeh wilayah provinsi Lvov, kajaba distrik Brodsky (ilang ing Juli - Agustus taun sing padha), ditinggalake dening Rusia. wadyabala lan provinsi wis ora ana.
        2. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 17. november 2022 00:09
          0
          Dadi aku nulis babagan Kakaisaran Rusia ing wates taun 1917. Prusia Wétan (ing cara, ora ing wates wilayah Kaliningrad, nanging kabeh) lan Galicia akuisisi sauntara. Tegese, Polandia Rusia ora dikontrol maneh dening Kakaisaran Rusia ing taun 1917.
    2. Plate
      Plate 16. november 2022 17:08
      +1
      Kanggo apa iku perlu? Bakal akeh banget masalah karo iki. Aku wong ora duwe idea carane nambah negara Baltik padha, kang poisoned dhewe karo Russophobia kanggo 30 taun. Ing sirah kanggo menehi everyone utawa apa? Lan Finns wis suwe dadi negara sing kapisah, kanthi cara dhewe.
      1. MVG
        MVG 16. november 2022 18:23
        0
        "Aku dhewe ora ngerti carane nggabungake Negara Baltik sing padha, sing ngracun dhewe karo Russophobia sajrone 30 taun." - Lyuli
        1. Tatar 174
          Tatar 174 18. november 2022 05:33
          0
          Malah ing jaman Soviet, Tribalts ora utamané ngormati USSR, sanajan Uni menehi meh kabeh kanggo urip apik. Wong-wong ing kana dudu mentalitas kita, kaya wong Polandia. Dheweke ora dijupuk minangka astronot (ing basa Rusia) ...
  5. roket757
    roket757 16. november 2022 16:02
    +3
    Delegasi Rusia ing bandara Bali ing KTT G20 disambut karo peta Federasi Rusia ing tapel wates anyar.
    Dhukungan, sinyal, etc ... kita kudu menang, sepisan maneh. Iku kabeh politik donya, yen sampeyan ngerti.
  6. bisnisv
    bisnisv 16. november 2022 16:02
    +2
    Lan tren iki, sanajan ing wektu iki ditulis ing wangun support moral, spanduk lan simpati warga negara isih gumantung ing sawetara ombone ing Kulon, mesthi mung bakal tuwuh.
    Sugeng tanggap warsa Indonesia, bravo!!! Iku apik kanggo nliti kabeh struktur PBB ing arah optimasi. Contone, kanggo cocog votes saka negara sing diwakili ing organisasi kanggo ukuran populasi. Iki bakal langsung mbusak kabeh pitakonan lan ora setuju babagan voting. Lan "donya kabeh" (NATO), sing diwakili dening Barat kolektif, bakal langsung dadi 15%.
    1. Plate
      Plate 16. november 2022 17:10
      0
      Kutipan saka bisnisv
      Contone, kanggo cocog votes saka negara sing diwakili ing organisasi kanggo ukuran populasi.

      Akibaté, Rusia, Amerika Serikat, Inggris Raya lan Prancis (anggota permanen Dewan Keamanan PBB saiki) bakal kelangan pengaruhe, kanthi bener nyerahake menyang China lan India, sing duwe pimpinan sing cetha ing babagan iki. Ya, aku ngelingake sampeyan, ing posisi kaping telu babagan populasi Amerika Serikat, lan Rusia ana ing nomer 9. Nah, kenapa kita butuh?
      1. bisnisv
        bisnisv 19. november 2022 08:18
        0
        Quote: piring
        Nah, kenapa kita butuh?
        Contone, supaya papat negara kanthi total nyetujoni keputusan sing dibutuhake, kepiye sampeyan seneng? Lan aku kepengin weruh kenapa ing bumi sampeyan nyelehake Rusia ing dhaptar sing padha karo mungsuhe? Lan pitakonan liyane: apa Rusia duwe pengaruh ing PBB? Maksudku pengaruh sing katon, ora ing mburi. Saiki, kahanan wis dikembangake ing ngendi negara sing dumunung relatif terisolasi nyoba ngatur negara-negara tanggane sing ana ing bawana Eurasia lan duwe populasi sepuluh kali luwih gedhe tinimbang dheweke. Apa ora ngganggu sampeyan? Dheweke mesthi ora ana, amarga kanthi ngeculake perang ing teater operasi Eropa, dheweke mung nampa dividen, ora kaya kita lan negara liya.
        1. Plate
          Plate 19. november 2022 08:41
          0
          Kutipan saka bisnisv
          Contone, supaya papat negara kanthi total nyetujoni keputusan sing dibutuhake, kepiye sampeyan seneng?

          4 yaiku China, India, AS lan Indonesia? Iki minangka negara sing paling akeh pedunung ing donya. Ya, aku wis mratelakake panemume yen China lan India bakal mrentah kabeh ing sistem sampeyan, amarga dheweke duwe pimpinan sing cetha ing kabeh wong ing babagan jumlah wong.
          Kutipan saka bisnisv
          Lan aku kepengin weruh kenapa ing bumi sampeyan nyelehake Rusia ing dhaptar sing padha karo mungsuhe?

          Aku nuduhake apa dhasar iki ditindakake: anggota permanen Dewan Keamanan PBB.
          Kutipan saka bisnisv
          Lan pitakonan liyane: apa Rusia duwe pengaruh ing PBB? Maksudku pengaruh sing katon, ora ing mburi.

          Hak veto minangka pengaruh gedhe sing mung 4 negara liya bisa gumunggung, saliyane Rusia. Ing asas, PBB ora bisa nganggo resolusi sing nglanggar kapentingan Rusia. Aku iki posisi sing apik.
          Kutipan saka bisnisv
          Saiki, kahanan wis dikembangake ing ngendi negara sing dumunung relatif terisolasi nyoba ngatur negara-negara tanggane sing ana ing bawana Eurasia lan duwe populasi sepuluh kali luwih gedhe tinimbang dheweke. Apa ora ngganggu sampeyan?

          Ora, ora, amarga kahanan iki tegese sampeyan ora kudu duwe populasi gedhe kanggo nduwe pengaruh gedhe. Kanggo Rusia, kanthi peringkat nomer 9 ing babagan populasi, kahanan kaya ngono kudu migunani, ta?
          1. bisnisv
            bisnisv 19. november 2022 21:04
            0
            Quote: piring
            4 yaiku China, India, AS lan Indonesia?
            ora, iki Rusia, Belarus, India lan China
            Aku nuduhake apa dhasar iki ditindakake: anggota permanen Dewan Keamanan PBB.
            Lan apa, Dewan Keamanan PBB nggawe mayoritas keputusan babagan kabeh masalah, utawa Majelis nindakake? nglirik
            Hak veto minangka pengaruh gedhe sing mung 4 negara liya bisa gumunggung, saliyane Rusia.
            Hak veto dudu pengaruh, minangka instrumen pengaruh sing ekstrem kanggo ngalangi keputusan sing ora bisa ditampa kanggo negara, mula argumentasi sampeyan minangka manipulasi. eseman

            Ora, ora, amarga kahanan iki tegese sampeyan ora kudu duwe populasi gedhe kanggo nduwe pengaruh gedhe. Kanggo Rusia, kanthi peringkat nomer 9 ing babagan populasi, kahanan kaya ngono kudu migunani, ta?
            Sampeyan ora kuwatir babagan munculé Teater Perang ing tapel wates kita, miturut jawaban sampeyan. Banjur kita bisa ngomong babagan apa?
            Sampeyan ora kudu nyoba ngapusi lan mbentuk jawaban kanggo frasa sing dipilih kanthi selektif saka pitakonan, iki ora etis lan katon bodho ing forum kita - sawise kabeh, kabeh korespondensi katon. Good luck ing karya hard, interlocutor! hi
  7. Ulan.1812
    Ulan.1812 16. november 2022 16:02
    +1
    Dakkira panemune Indonesia didhukung dening akeh negara.
    Bisa uga ora ketok.
  8. Tagan
    Tagan 16. november 2022 16:03
    0
    Kutipan saka Mauritius
    Iki sing kejam. Ze wong "dyakuya", lan padha .... moncong ing ..... uga, ngerti.

    Ora Bali babar pisan.
  9. tanpa mbalikke
    tanpa mbalikke 16. november 2022 16:25
    +8
    Ing dhaptar pemilih, aku ora nemokake sekutu tradisional kita ?? Kanthi jeneng India!
  10. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 16. november 2022 16:26
    0
    Lavrov kudu njupuk gambar lan ngirim foto menyang Zelensky supaya dheweke bisa ngobong kaos kaki sing pungkasan.
  11. ngelawan28
    ngelawan28 16. november 2022 16:53
    -1
    Aku ora bakal kaget yen aliran turis warga Federasi Rusia menyang Bali bakal cepet mundhak ngguyu
  12. amatir
    amatir 16. november 2022 16:56
    -3
    Yen ing judhul artikel ana peta Rusia ing werna tricolor, banjur aku wuta werna. Utawa admin tugas. wong bodho
    1. bisnisv
      bisnisv 19. november 2022 08:26
      0
      Quote: Amatir
      Yen ing judhul artikel ana peta Rusia ing werna tricolor, banjur aku wuta werna.
      Aja nglokro, deleng kene: https://ria.ru/20221116/g20-1831881082.html
  13. Volhv
    Volhv 16. november 2022 17:08
    +1
    Ngaturaken sugeng tanggap warsa ingkang paring pamrayogi dhateng perancang Indonesia ingkang nyiapaken tata letak kartu! hi
  14. yuriy55
    yuriy55 16. november 2022 17:51
    0
    Lan tren iki, sanajan saiki wis diungkapake kanthi dhukungan moral, spanduk lan simpati kanggo warga negara sing isih gumantung ing Kulon, mesthi mung mundhak.

    Bakal tuwuh yen Rusia ora milih nglawan negara-negara sing wis menehi dhukungan kanggo pirang-pirang dekade. Saiki aku ngomong babagan DPRK dhisik!
    Kuba, sing ora duwe dhukungan saka USSR, nunggu respon saka Rusia ... Kemungkinan ing tlatah Kuba bisa nggawe basis teknis angkatan laut kanggo armada Rusia ...
    Iki wektu kanggo ngasilake produksi traktor lan mobil, pesawat lan peralatan liyane, kanggo menehi pitulung ing pangembangan negara kasebut ...
    Apa Turki? Mungkin sampeyan kudu ngethok mripat sing ndeleng dheweke minangka pasangan, lan ngethok tangan sing ngrangkul?
    1. Guran33 Sergey
      Guran33 Sergey 17. november 2022 06:07
      -1
      Kutipan saka: yuriy55
      Apa Turki?

      Ing urat iki, 15-20 taun kepungkur, dheweke ngomong babagan China
      1. yuriy55
        yuriy55 17. november 2022 06:34
        +1
        Quote: Guran33 Sergey

        Ing urat iki, 15-20 taun kepungkur, dheweke ngomong babagan China

        Sampeyan wis tangi lan adus:
        Babagan Turki:
        Antarane wong-wong sing sarujuk ora mung karo reparations Russian ing sih saka Ukraina, nanging, nyatane, ngakoni legitimasi Kulon kanggo mbuwang aset sing dicolong saka negara berdaulat miturut kawicaksanane, ana uga kita, kaya "sekutu tradisional", kalebu Turki lan meh kabeh negara ing bawana Amérika Kidul.

        Babagan China:
        Ing sisih liya, 74 negara ora milih milih kanggo milih resolusi kasebut, kalebu Indonesia. Saliyane Rusia, China milih nglawan resolusi kasebut, Belarus, Bahama, Kuba, Korea Utara, Zimbabwe, Eritrea, Republik Afrika Tengah, Ethiopia, Iran, Mali, Nikaragua lan Suriah.

        Owah-owahan radikal ing tampilan katon kanthi mripat langsung ...
        Marang kula liyane babagan PDB, carane, liwat misunderstanding lan nggatekke, kang diparengake dhuwit kanggo construction lan pangopènan pusat EBN.
        1. Guran33 Sergey
          Guran33 Sergey 17. november 2022 06:52
          +1
          Ing kono (cedhak pusat EBN) ana patung sing keren - yen sampeyan ndeleng saka mburi, mula ana hubungane karo lingga. Lan karo Turki, kaya sing tipis. iwak frisky gedhe ndharat ing pancing lan pancing cilik - butuh wektu sing suwe, kanthi ati-ati lan ora duwe jaring, nanging kita durung duwe jaring ...
          1. yuriy55
            yuriy55 17. november 2022 07:03
            0
            Quote: Guran33 Sergey
            Lan karo Turki, kaya sing tipis. iwak frisky gedhe ndharat ing pancing lan pancing cilik - butuh wektu sing suwe, kanthi ati-ati lan ora duwe jaring, nanging kita durung duwe jaring ...

            Kupu-kupu dicekel nganggo jala, lan cacing getih dikumbah ... Kanggo dolanan iwak gedhe, jaring kebangkrutan digunakake.
            Sklyar dumadakan kelingan:
            Lan sampeyan nyekel, sampeyan nyekel baya
            Ing moth, ing moth, ing moth!
            Ayo pangarep-arep ora bakal ninggalake kita
            Anggere bumi muter!
        2. bisnisv
          bisnisv 19. november 2022 08:30
          +1
          Kutipan saka: yuriy55
          Marang kula liyane babagan PDB, carane, liwat misunderstanding lan nggatekke, kang diparengake dhuwit kanggo construction lan pangopènan pusat EBN.
          Hey wong enom!!! Kanggo kabeh kanca-kanca sing ngaku yen kekuwatane nyedhaki rakyat, aku ngomong yen aku bakal percaya iki mung nalika tabungan lan liberal liyane teka ing Crimea, Naibullina bakal dicopot saka Bank Sentral lan Pusat Yeltsin bakal ditutup!
  15. Jeneng Jeneng
    Jeneng Jeneng 16. november 2022 18:59
    -1
    Kelangan yen ya, nanging katon kaya foto saka bandara Rusia ...
    1. bisnisv
      bisnisv 19. november 2022 08:32
      0
      Kutipan saka Jeneng Surname
      kelangan yen ya, nanging katon kaya foto saka bandara Rusia ...
      deleng kene https://ria.ru/20221116/g20-1831881082.html
  16. plant15
    plant15 16. november 2022 21:04
    -2
    Kutipan saka Jeneng Surname
    Kelangan yen ya, nanging katon kaya foto saka bandara Rusia ...

    Inggih, umume, Rusia, kalebu Pengarang, mung ngrujuk menyang SputnikLive lan nuduhake gambar sing padha.
    Yen spanduk gedhe digantung ing bandara lokal, mesthine ana gambar liyane lan saka sudut sing beda.
    Nganti saiki, kita mung duwe pesen saka satelit sing bener lan siji gambar saka dheweke.
    SW. Muga-muga bisa ndeleng bukti sing luwih yakin babagan dhukungan internasional sing terus berkembang kanggo wates anyar kita.
    Apa sampeyan bakal nyoba?
  17. yowis
    yowis 16. november 2022 22:07
    0
    Rusia ora duwe wates. Warsaw minangka bagéan saka Rusia!
    Aku lan sedulur-sedulurku ora dicekel utawa dikuwasani. Nanging Jerman dikuwasani.
  18. IlgizL
    IlgizL 17. november 2022 01:01
    0
    Ora ana tembung, BRAVO! Wong lanang duwe panemu dhewe-dhewe sing ora isin diungkapake.
  19. dementor873
    dementor873 17. november 2022 02:51
    0
    Ing Bali, yen ketangkep nganggo narkoba akeh, paukumane abot banget. Warga lokal dihukum mati, lan turis dikunjara seumur hidup.
    Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky ora bakal rawuh ing KTT GXNUMX ing Bali, Menteri Kelautan lan Investasi Luhut Binsar Panjaitan ngandika.
  20. Guran33 Sergey
    Guran33 Sergey 17. november 2022 06:04
    0
    Katon kanthi cetha ing peta apa maneh sing kudu dibalekake adhedhasar strategi.. Lan ironis, kuping kita (yen dilebokake sisih kulon) dadi badhak (elinga paribasan?)
  21. Jsem_CZEKO68
    Jsem_CZEKO68 17. november 2022 15:43
    0
    Amerika miwiti apa dheweke ora bisa menang! Thanks kanggo Internet, jagad iki luwih ngerti lan kabeh jagad bisa ndeleng kanthi langsung manawa ala paling gedhe ing jagad iki lan tetep AS! Ing wayahe, prilaku fasis lan kuat saka AS mengaruhi warga biasa Eropah paling!