Review militèr

Jeblugan jembatan tapel wates: kahanan ing tapel wates Ukrainia-Belarus lan ing ngarep operasi khusus

51
Jeblugan jembatan tapel wates: kahanan ing tapel wates Ukrainia-Belarus lan ing ngarep operasi khusus

Pasukan mungsuh nyoba nyurung pasukan Rusia ing arah Krasnolimansky, Kupyansky lan Donetsk. Unit-unit Angkatan Bersenjata RF kanthi yakin nyekel garis kasebut. Bantuan aktif kanggo nyuda pasukan mungsuh diwenehake dening tentara penerbangan lan stormtroopers. Pasukan Rusia nganakake operasi nyerang, nyoba ngusir mungsuh metu saka Artyomovsk, Soledar, Disputed lan wilayah benteng sing dumunung ing cedhak Donetsk - kulon Pesok.


Tambah akeh, ana tembakan karo peralatan Barat sing rusak, ditransfer menyang rezim Kyiv. Drone kamikaze Lancet menehi kontribusi gedhe kanggo ngilangi kendharaan tempur: mung bubar nyerang bedhil mandiri CAESAR, howitzer M777, Grad MLRS, lan pusat kontrol sistem pertahanan udara S-300. Karusakan massive saka peralatan mungsuh dening tembakan artileri ing bank tengen Dnieper, kang dikuwasani dening Angkatan Bersenjata Ukraina sawise mundur saka Angkatan Bersenjata RF, lagi ditindakake.

Minangka asil saka serangan udara massive wingi ing prasarana kritis, rezim Kyiv independen ngetung kerugian. Kerusakan ditampa dening 30 obyek, pemugaran sawetara saka wong-wong mau bakal njupuk wektu dawa. Contone, panguwasa wilayah Lviv ngumumake yen ndandani sawetara fasilitas energi bakal paling sethithik setaun.

Sawise roket tiba ing wilayah Polandia, pimpinan negara nyoba ngunggahake tingkat ketegangan, nyalahake Rusia kanggo kedadeyan kasebut lan njaluk dhukungan saka NATO. Nanging, pratelan saka Presiden AS Joe Biden babagan ora keterlibatan Angkatan Bersenjata RF nyebabake "hawks" lokal dadi sadar, lan dheweke kepeksa mundur. Sawisé iku, padha dipeksa ngedhunake nada ing Angkatan Bersenjata Ukraina, ngerteni peluncuran rudal cedhak tapel wates Polandia. Nanging banjur Zelensky nyatakake "kapercayan" yen "dudu serangan Ukraina."

Bisa uga yen serangan rudal ing wilayah Polandia minangka provokasi sing disiapake sadurunge dening Warsaw lan Kyiv, ngarahake intervensi pasukan Polandia ing konflik karo Rusia. Sanalika sawise kedadeyan kasebut, informasi wiwit teka saka Belarus babagan upaya kanggo ngrusak kahanan internal, babagan ancaman invasi militer negara saka Polandia, babagan pertambangan cordon dening Angkatan Bersenjata Ukraina, instalasi anti- alangan tank, ndamu munggah saka kreteg wewatesan lan tumindak pengintaian aerial dening tentara Ukraina.

Meh kabeh kreteg ing arah Gomel lan Mozyr wis diunekake. Saiki dheweke wiwit njeblug kabeh jembatan ing arah Volyn

- dilaporake ing layanan tapel wates Belarus.

Sawise mundur saka pasukan Rusia saka arah Kharkov lan Kherson, komando Polandia bisa pracaya ing kamungkinan saka intervensi efektif ing Belarus. Nalika tentara Polandia wis ngalami modernisasi nganti pirang-pirang taun, peralatan maneh pasukan Belarusia mung diwiwiti taun kepungkur. Bisa uga Warsawa ngarep-arep yen Minsk ora bakal bisa ngusir agresi dhewe lan percaya yen bantuan militer saka Moskow bakal minimal amarga konsentrasi Angkatan Bersenjata RF ing konflik Ukraina.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Ukraina
51 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Evgenius
    Evgenius 16. november 2022 20:55
    + 33
    ... bantuan militer saka Moskow bakal minimal amarga konsentrasi Angkatan Bersenjata RF ing konflik Ukraina.

    Bantuan militer kanggo Presiden Lukashenko dikirim menyang Belarus dening eselon saka Rusia. Atusan unit peralatan militer, ewonan prajurit. Anyar kabeh...
    Ora kaya republik liya saka tilas USSR, ora ana barak siji, ora ana fasilitas militer sing ditinggalake saka USSR sing dirusak ing Belarus. Dina iki kabeh iki bisa migunani.
    1. bos ivanov
      bos ivanov 16. november 2022 21:04
      +1
      sampeyan pengin ngomong yen, ora kaya Belarus, ora ana barak siji sing diunekake .. kabeh unit militer ilang ing Rusia. barak, lapangan udara, dermaga, sekolah, lsp (apa sampeyan ora ngerti babagan iki?)
      1. Mythos
        Mythos 17. november 2022 03:56
        0
        Meh kabeh kreteg ing arah Gomel lan Mozyr wis diunekake. Saiki dheweke wiwit njeblug kabeh jembatan ing arah Volyn
        Dadi wedi yen saka Belarus bakal dipotong saka puting kulon ?! Supaya kreteg tengen Dnieper diunekake munggah langsung, lan trowongan sing ndadékaké kanggo Eropah, lan banjur dumadakan soko.
    2. Plate
      Plate 16. november 2022 21:12
      +6
      Kutipan saka Evgenius
      Ora kaya republik liya saka tilas USSR, ora ana barak siji, ora ana fasilitas militer sing ditinggalake saka USSR sing dirusak ing Belarus. Dina iki kabeh iki bisa migunani.

      Ala, iki ora cukup. Apa Belarus duwe jumlah UAV sing cukup ing layanan, sing, kaya sing dituduhake dening SVO, penting banget? Senjata kanthi tliti dhuwur lan jarak adoh? Kepiye babagan peralatan elektronik?
      Aku ora ngremehake Angkatan Bersenjata Republik Belarus, nanging siji kudu ngerti yen mung njaga warisan Soviet supaya saiki ora bakal adoh.
      1. ada
        ada 16. november 2022 23:32
        -2
        Apa warisan Soviet? Yen wilayah lan garis sebagian dilengkapi ing syarat-syarat teknik kanggo penyebaran pasukan saka klompok gabungan Angkatan Bersenjata Republik Belarus lan Federasi Rusia lan rute gerakan, mula kemungkinan umume kasedhiya kanggo klompok saiki. Obyek stasioner saka sistem kontrol, kalebu sing kanggo senjata nuklir, rada wadi. Simpenan amunisi lan gaman lan peralatan militèr, banjur ora yakin, saham MS expendable liyane, banjur mung kanggo kabutuhan saiki, meh ora luwih. Mesthi wae, ana saham MC kanggo populasi kanggo sawetara wektu, nanging kanggo apa? Lan kanggo karya industri ing periode awal perang? Lan kanggo GO? Pitakonan gedhe, kaya WTO lan drone. Ing kene sampeyan kudu ngerti wangun lan cara nglakokake perang sing diusulake. Lan apa yen padha ngganti saka dhuwur-intensitas kanggo sluggish karo lucu nitih bandera lan pshekhomobiles, lan ora malah saka wilayah Polyandia? Banjur apa gunane senjata nuklir, WTO, drone serius lan penerbangan? Ayo padha ngentekake setahun utawa rong taun saka wilayah Nezalezhnaya, ngobong kabeh sumber daya Republik Belarus lan meksa nggawe konsesi, banjur populasi bakal tepat wektu. Lan apa sing bakal diganti ing sawetara taun ing Nezalezhnaya? Amerika Serikat bisa ngenteni kanthi tenang, lan ing kana Eropa bakal ana wektu kanggo kampanye Timur sing anyar. Banjur ing Republik Belarus, klompok pasukan wis dibutuhake kaping 10 luwih gedhe tinimbang saiki lan beda banget ing babagan komposisi pasukan lan sarana, lan iki mung kanggo pertahanan tapel wates kita ing periode awal perang (ngapunten. Sedulur Belarusia, nanging sampeyan dhewe sing kudu disalahake, ngompa negara umum ora becik kanggo kesehatan wassat ).
      2. Zakirov Damir
        Zakirov Damir 17. november 2022 00:51
        +2
        Quote: piring
        Kutipan saka Evgenius
        Ora kaya republik liya saka tilas USSR, ora ana barak siji, ora ana fasilitas militer sing ditinggalake saka USSR sing dirusak ing Belarus. Dina iki kabeh iki bisa migunani.

        Ala, iki ora cukup. Apa Belarus duwe jumlah UAV sing cukup ing layanan, sing, kaya sing dituduhake dening SVO, penting banget? Senjata kanthi tliti dhuwur lan jarak adoh? Kepiye babagan peralatan elektronik?
        Aku ora ngremehake Angkatan Bersenjata Republik Belarus, nanging siji kudu ngerti yen mung njaga warisan Soviet supaya saiki ora bakal adoh.

        Belarus duwe 90 personel militer sing dilatih siap kanggo konfrontasi, 200 pesawat, 1 tank, MLRS, pertahanan udara. Udakara 600 ewu liyane wajib militer sing didemobilisasi kasedhiya. Dilengkapi maneh karo teknologi paling anyar, apa masalahe?

        Ing kene Uni Soviet minangka Rusia de jure, lan Belarus de facto minangka penerus hukum USSR. Apa sampeyan duwe akeh sekutu kaya ngono?
        1. John Smith
          John Smith 17. november 2022 05:17
          -3
          uga, babagan peninggalan suci Soviet, kita wis krungu lan ndeleng,
          iku kaya gumunggung bab rama, nalika bapak wis mati lan anak ngidoni ing kuburan kaping pirang-pirang, apa galoshes vladim vladimych? ala mung kanggo ngedol kanggo ireng? sampeyan pinter nindakake?
          ya, prajurit mbongkar waja awak paling apik ing donya kaya hamburger ing kothak abang ing taun 1990
        2. Sipil
          Sipil 17. november 2022 08:00
          0
          Belarus duwe 90 personel militer sing dilatih siap kanggo ngadhepi konfrontasi,

          Apa dhasar pratelan sampeyan yen wong Belarusia pengin nglawan wong Ukrainia?
          1. Mantan prajurit
            Mantan prajurit 17. november 2022 14:12
            0
            Apa dhasar pratelan sampeyan yen wong Belarusia pengin nglawan wong Ukrainia?

            Dheweke bakal perang yen Sumeria mlebu ing wilayahe.
          2. Zakirov Damir
            Zakirov Damir 17. november 2022 20:08
            -2
            Quote: Sipil
            Belarus duwe 90 personel militer sing dilatih siap kanggo ngadhepi konfrontasi,

            Apa dhasar pratelan sampeyan yen wong Belarusia pengin nglawan wong Ukrainia?

            Belarusians bakal perang Polandia lan Lithuania tanpa pilihan! Sikap marang Ukraina netral - sampeyan ora ndemek kita, lan kita ora ndemek sampeyan. Ayo Ukraina mutusake apa perlu utawa ora!
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Jahat 55
      Jahat 55 17. november 2022 06:02
      +2
      Ngirim serangan nuklir minangka bagéan saka pertahanan negara sing ramah yen ana agresi Polandia marang Belarus ora bakal nglanggar Artikel 5 Piagam NATO. Dadi wong Polandia mung nyebul pipi lan ora liya .. Ya, lan yen ora Rusia manggon ing Ukraina, nanging wong liya, roti nuklir mesthi wis mabur menyang tanah dosa..
    5. dmi.pris
      dmi.pris 17. november 2022 06:11
      +2
      Iki ora kabeh bener .. Conto iku lapangan udara ing Bykhov. Ana rong resimen penerbangan Armada Baltik .. Saiki, muter bal. Aku pribadi kasengsem ing nasib obyek iki
      1. q_web
        q_web 17. november 2022 08:00
        +1
        Kutipan saka: dmi.pris
        Iki ora kabeh bener .. Conto iku lapangan udara ing Bykhov. Ana rong resimen penerbangan Armada Baltik .. Saiki, muter bal. Aku pribadi kasengsem ing nasib obyek iki

        iki minangka lokal - aku konfirmasi)
        1. Sally
          Sally 17. november 2022 12:46
          0
          Ing musim semi, transportasi teka ing kono.
          Sanajan wilayah kasebut rada "kotor".
      2. Mapat
        Mapat 18. november 2022 16:03
        0
        Sedhih. Aku lair ing Bykhov, lan bapak lan mbah kakung njabat ing lapangan udara iki
    6. Vladimir-78
      Vladimir-78 18. november 2022 12:55
      0
      Old Man, ora kaya sawetara, ora "ngoptimalake" apa wae. Aku wis saperangan ace munggah lengen klambi. Lan sing paling penting, wong ing kono kuwat.
    7. Nik2013
      Nik2013 18. november 2022 18:02
      0
      Wong Belarus sing apik, ora ngrusak apa-apa, ora kaya ing Rusia.
  2. Alien Saka
    Alien Saka 16. november 2022 20:55
    +8
    Ing tapel wates, mendhung dadi peteng ndhedhet.
    1. 4 ikit
      4 ikit 16. november 2022 23:02
      +5
      Alien Saka :....Ing pojok mega dadi surem....

      Nanging. Aku mangu-mangu yen Polandia lan macan Baltik dhewe bakal mutusake kanggo nyerang Belarus kanthi kabeh akibat kanggo dheweke. Nanging mesthine kudu nyiapake skenario acara apa wae.
      1. Ded60
        Ded60 17. november 2022 13:17
        +4
        Semono uga aku ragu. Polandia dudu Ukraina, yen padha munggah dhisik, mula jawabane ora miturut prinsip "kita ora perang karo wong Polandia, kita perang karo rezim sing ngatur", dheweke bakal langsung nandhang kabeh supaya bisa Pethel menyang Age Stone, iku ora supaya angel bener. roso kesengsem iku akeh sing ora ngerti yen Rusia tenan hammering Ukraina ing rezim sparing (kanggo luwih apik utawa Samsaya Awon, iki dudu apa kita ngomong bab saiki), yen ana kaputusan cocok, saka 24 Februari non-sadulur bakal manggon ing Zaman Batu.
  3. penggali
    penggali 16. november 2022 20:58
    + 39
    1991 - Ukraina kapisah saka USSR (wilayah 604 ewu km persegi) 1992 - Presiden Kravchuk ngandika,
    sing ing 5 taun Ukraina bakal kaya Prancis (wilayah 547 ewu km persegi) 2005 - Presiden Yushchenko ngandika yen ing 10 taun Ukraina bakal kaya Polandia (wilayah 313 ewu km persegi) 2015 - Menteri Keuangan Jaresko ngandika yen ing 25 taun Ukraina bakal kaya Swiss (wilayah 41 km persegi) Apa ana sing curiga ing ramalan kasebut?
    1. tihonmarine
      tihonmarine 16. november 2022 21:11
      + 13
      Quote: Digger
      Menteri Keuangan Jaresko ujar manawa ing 25 taun Ukraina bakal kaya Swiss (wilayah 41 km persegi)

      Dheweke saiki ngenteni Presiden Zelensky ngumumake yen Ukraina ing 5 taun bakal kaya Guinea Bissau (Total area - 36 km².) Nganti taun 125, negara kasebut dadi koloni AS. Basa resmi yaiku Surzhik.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. BMP-2
      BMP-2 16. november 2022 21:20
      +5
      "Ora ana nabi ing negarane dhewe!" (c) ngguyu Nanging yen sampeyan ndeleng kanthi teliti ... apik
    3. NKT
      NKT 16. november 2022 21:55
      +6
      Ana tren kanggo Liechtenstein lan Luxembourg
      1. tihonmarine
        tihonmarine 17. november 2022 08:28
        0
        Kutipan saka N.K.T.
        Ana tren kanggo Liechtenstein lan Luxembourg

        Yen Jerman ora bisa tekan, mula Ukraina ora bisa tekan jamban ing saben omah.
    4. negra
      negra 16. november 2022 23:27
      +1
      Aku ora peduli apa sing diomongake wong ing Ukraina. Putin, ora kaya wong-wong mau, ora ngomong nganggur - bali ing awal 2000s ngandika yen Federasi Rusia ing 10 taun kudu ngliwati Portugal ing syarat-syarat GDP per kapita lan ing 15 tekan tingkat Prancis utawa Great Britain. Luwih saka 20 taun kepungkur, Portugal wis suwe ...
      1. Akuzenka
        Akuzenka 17. november 2022 12:12
        -1
        Lha ya, populasine suda, PDB mundhak persentase. Mung kabeh ora tekan nyawa saka populasi. Lan babagan pensiun, dheweke janji lan liya-liyane.
  4. Murmur 55
    Murmur 55 16. november 2022 20:58
    +8
    Lha, apa wedi terobosan, dadi nyuwek kreteg, ngirim drone, kabeh miturut buku pelajaran.
  5. Aron Zaavi
    Aron Zaavi 16. november 2022 21:01
    +5
    Kutipan: Murmur 55
    Lha, apa wedi terobosan, dadi nyuwek kreteg, ngirim drone, kabeh miturut buku pelajaran.

    Ningkatake TRO. Kalebu peralatan lungse, nanging siap tempur.
  6. Ulan.1812
    Ulan.1812 16. november 2022 21:04
    +2
    Apik banget, dheweke njeblug kreteg, lan kita nglindhungi kreteg kaya apel mripat kita.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 16. november 2022 21:10
      +6
      Ulan. 1812 hi, lagi gelut lan kita nindakake operasi.
      1. Ulan.1812
        Ulan.1812 16. november 2022 21:12
        +3
        Kutipan: Murmur 55
        Ulan. 1812 hi, lagi gelut lan kita nindakake operasi.

        Ya... sampeyan ora bisa mbantah. Alah.
      2. neworange88
        neworange88 16. november 2022 21:27
        0
        Drone serangan Rusia "Lancet" numpes sistem pertahanan udara Ukraina sing nyamar "Osa".
        . Sistem pertahanan udara Ukrainia Osa, sing teka ing posisi lan nyamar, ora bisa dilindhungi sanajan ing garasi sing dilengkapi khusus, sing bener-bener dadi papan perlindungan pungkasan kanggo sistem pertahanan udara iki.

        https://avia.pro/news/rossiyskiy-lancet-vysokotochnym-udarom-unichtozhil-ukrainskiy-zrk-osa

        Ukrainia Grad, sing wis siyap murub, dirusak kanthi tepat dening drone Rusia.
        .Ing pigura video sing digawe dening drone kamikaze saka kulawarga Lancet, sampeyan bisa ndeleng manawa ora ana masalah karo deteksi peluncur Grad MLRS Angkatan Bersenjata Ukraina - sing terakhir dumunung ing wilayah sing mbukak, ora dilindhungi lan uncamouflaged. Sanalika posisi Grad MLRS ditetepake, drone kamikaze langsung digarap, mabur munggah lan kanthi tepat target.

        https://avia.pro/news/rossiyskiy-bespilotnik-obezvredil-ukrainskuyu-rszo-grad-odnim-vysokotochnym-popadaniem
    2. stankow
      stankow 16. november 2022 22:55
      +3
      Ulan Sapa sing nyiapake pertahanan njeblug jembatan.
      1. Ulan.1812
        Ulan.1812 16. november 2022 23:09
        0
        Kutipan saka stankow
        Ulan Sapa sing nyiapake pertahanan njeblug jembatan.

        Iki ing tangan siji. Nanging yen sampeyan pengin ngendhegake pasokan tentara mungsuh, transfer pasukan, banjur tumindak sing padha - sampeyan ngrusak infrastruktur transportasi mungsuh.
        1. stankow
          stankow 16. november 2022 23:26
          0
          Ora malah yen sampeyan lagi siyap kanggo counterattack lan banjur langkah ing kreteg padha.
          1. Ulan.1812
            Ulan.1812 16. november 2022 23:33
            0
            Kutipan saka stankow
            Ora malah yen sampeyan lagi siyap kanggo counterattack lan banjur langkah ing kreteg padha.

            Apa sampeyan ngomong yen wong lanang kita nyerang, dill kanthi sopan bakal ninggalake jembatan kita kanthi utuh?
            Inggih, ayo padha ndeleng.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. Ulan.1812
        Ulan.1812 16. november 2022 23:37
        -1
        Kabeh mung kaya ngono. Wis ngomong babagan. Lan kita ora ndemek jembatane. Haram.
      2. stankow
        stankow 16. november 2022 23:46
        +2
        Minangka ngandika - Rusia mundur lan mung banjur nyebul munggah jembatan. Nalika maju, ora nyisakke pertahanan udara rudal kanggo nglindhungi.
  7. prahara
    prahara 16. november 2022 21:07
    +2
    Bisa uga yen serangan rudal ing wilayah Polandia minangka provokasi sing disiapake dening Warsaw lan Kyiv, ngarahake intervensi pasukan Polandia ing konflik karo Rusia.


    Polandia dhewe campur tangan ing konflik karo Rusia biyen, nyedhiyakake peralatan militer, amunisi, ewonan tentara bayaran ...
    Ing endi jaminan yen psheks ora murub ing wilayah Bryansk, Kursk, Belgorod, LDNR ....

    Yen dheweke mabur sepisan, mula ana alesan !!!
    Kanggo partisipasi ing konflik ing sisih mungsuh, kabeh kutha wewatesan karo Ukraina, railway. stasiun, kreteg kudu wis numpes dawa ago, Nanging, kaya kabèh Ukraina kulon.
    1. Komentar wis dibusak.
  8. anany mudishchev
    anany mudishchev 16. november 2022 21:10
    +2
    Kepiye babagan maknane? Ayo ngomong ing Volyn meh kabeh tapel wates karo Belarus minangka lapangan
  9. Pane Kohanku
    Pane Kohanku 16. november 2022 21:13
    +7
    Kabar kasebut wis sawetara jam, nanging VO nindakake perkara sing bener - mung ngirim informasi sing wis diverifikasi. Umumé, mesthine. hi Kanggo, kanca-kanca - hukum! Yen ora mokal. prajurit
    Iki informasi saka agen asing Yaplakal:
    https://www.yaplakal.com/forum3/topic2531883.html

    Iki kaya ta tapel wates Ukrainia-Belarus saka wilayah Rivne ing Ukraina.

    Aku ora bisa njamin bebener, nanging padha ngirim foto.







  10. Fangaro
    Fangaro 16. november 2022 21:27
    -1
    Jeblugan jembatan perbatasan...
    Lan banjur dhaptar kabeh acara sing paling ora ana hubungane karo NWO.
    Lan babagan ngarep operasi khusus - tembung sing menarik. Miturut penulis, pranyata ana NWO sing duwe sawetara (loro utawa luwih) ngarep.
    Iku gumantung ing penulis warta ing VO pinten ing teks saka judhul ngumumake.
  11. Komentar wis dibusak.
    1. petroglif
      petroglif 16. november 2022 21:58
      0
      Iku apik sing nulis ing Polandia, sampeyan mung bisa nulis omong kosong kuwi. Yen sampeyan prihatin babagan pitakonan kaya ngono, mula aku uga mangsuli cakrawala alun-alun sampeyan cilik banget kanggo keliling saka akal.
  12. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 16. november 2022 22:13
    +1
    Yen sampeyan tindakake logika iki. Karusakan dalan maju lan pertambangan, dadi penghalang supaya klompok campuran Polandia bisa mlebu liwat tapel wates kulon karo Ukraina sadurunge Federasi Rusia teka? Entri frontal ngliwati tapel wates Republik Belarus meh ora katon minangka pilihan sing apik.
    Utawa bisa uga minangka salah sawijining pilihan sing gagal amarga bedane kapentingan karo Amerika Serikat.
  13. pexotenec
    pexotenec 16. november 2022 22:13
    +8
    Siji-sijine sing nggumunake, ora ana rudal siji-sijine sing nyerang dalan sepur sing aliran pasokan ora mandheg !!!!!! MO apa sampeyan duwe kickbacks ana? Ing laporan saka gerakan kolom saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan ora jotosan siji kanggo wong-wong mau. Dheweke bisa obah kanthi bebas.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 17. november 2022 05:12
      0
      https://vk.com/wall-77647564_241012
      KENAPA KERETAPI LAN INFRASTRUKTUR UKRAINE ORA DIBOM?

      YA IKI KENAPA -
      aset paling gedhe saka maling Rusia ing Ukraina:
    2. Mung tamu
      Mung tamu 18. november 2022 07:49
      0
      Apa mung googling?
      Senjata dikirim ing gerbong sing nyamar dadi mobil penumpang. Dheweke nyambungake sawetara gerbong menyang sepur penumpang - coba tembak. Jarak saka checkpoint karo Polandia kanggo ... Aku ora ngelingi - ing umum, kanggo tujuan rawuh - 127 km ing siji cilik lan 60 ing liyane. Sepur lelungan jarak iki sajrone jam. Coba mlebu. Ngancurake rel dhewe? Dheweke bakal langsung njerit yen iki mung siji-sijine koridor kamanungsan. Dadi kita kudu ngenteni nganti gaman iki tekan ngarep lan ing kana wis diidentifikasi lan dirusak.
  14. Komentar wis dibusak.
  15. Uprun
    Uprun 17. november 2022 08:49
    0
    Kutub ing Republik Belarus bakal kedutan, dheweke bakal mlebu ing sisih pinggir wilayah Kaliningrad ing Warsaw. Bisnis soko. Enclave padha kaya pin antarane gulungan. Nata tan mathuk, wong Kutub kang aggressor, lan ana prajangjian uni, CSTO.
  16. Tes
    Tes 17. november 2022 12:08
    0
    dmi.pris (dmitry), lan ing Machulishchi uga ana 2 resimen. Tinimbang caponiers 1 lan 2 AE 121 Pengawal. Sevastopol Red Banner tbap - microdistrict omah pribadi "Domosed". Streets Priozernaya, Sevastopolskaya, Aviators lan Druzhnaya - mung glethakaken ngendi taxiing. Sisa taksi saka caponiers menyang taxiing utama lan landasan pacu isih katon ing peta Yandex. Iku mung markas pangkalan NPA st. Molodyozhnaya, 28 - karusakan lan desolation. Ing d sabanjuré 30 Minsk RES. Ana layanan panganan lan barang dhasar, kelas layanan, brigade pemadam kebakaran garnisun, kantor komandan garnisun Machulishchi lan guardhouse. Ing omah 32 "Banyabochka.bel" - ana klub prajurit pangkalan. Lan saka bangunan barak "budheg lan bisu" wis ora ana apa-apa maneh. Toko "Euroopt". Lan tinimbang sing posisi kanggo preparation saka pluru lan panyimpenan - tengen konco landasan pacu saka greenhouses saka Komplek tetanèn. Sithik ing sisih lor - wis ora ana taksi saka parkir salah sawijining AE 201 IAP. st. Geroev, d.2 - taman kanak-kanak, minangka barak pangkalan. Tinimbang 2 barak angkatan udara - departemen polisi. Saka barak batalyon konstruksi - mung kenangan ...
    Kayane ing Zyabrovka lapangan udara wiwit urip. Biyen, pilot lan teknisi Libya lan Irak nguwasani Tu-22 ing kana ...
  17. tunggal-n
    tunggal-n 17. november 2022 14:10
    0
    Aku ora ngerti kabeh. Napa kondhisi hawa dipasang ing jembatan ing Ukraina? Dheweke terus-terusan njeblug.