Review militèr

Media Amerika: Gedung Putih ora nuduhake pendapat Jenderal Milley babagan rembugan antarane Moskow lan Kyiv

21
Media Amerika: Gedung Putih ora nuduhake pendapat Jenderal Milley babagan rembugan antarane Moskow lan Kyiv

Ketua Kepala Staf Gabungan Angkatan Bersenjata AS Mark Milley sawetara dina kepungkur ngumumake kemungkinan negosiasi antara Rusia lan Ukraina, sing mbantah posisi resmi Gedung Putih, cathetan The Wall Street Journal.


Miturut Milli, jelas yen Kyiv ora bisa menang konflik iki, mula luwih becik miwiti negosiasi karo Moskow ing musim dingin sing bakal teka. Jendral kasebut minangka jendela kesempatan kanggo miwiti proses negosiasi.

Ing Kiev, tembung iki dijupuk karo musuhan. Nganti Rusia mbebasake "kabeh wilayah sing dikuwasani," Ukraina ora bakal nindakake negosiasi, ujare Valery Zaluzhny, Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina. Posisi sing padha didhukung dening Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky, sing nambahake yen Moskow kudu menehi ganti rugi kanggo kabeh kerugian lan ngukum penjahat perang.

Sawise ujare Millie babagan negosiasi ing administrasi Biden, dheweke wiwit kerja kanggo njamin pamrentah Ukraina lan pejabat AS yen dheweke ora bakal nyurung Ukraina supaya langsung golek solusi diplomatik kanggo konflik karo Rusia, lapor CNN. Pamrentah AS kabaripun ngatur obrolan telpon karo sawetara pihak sing kasengsem kanggo ngrembug babagan pendekatan perang, miturut pangandikane Jenderal Milley.

Komentar Millie nguwatirake sawetara politisi Ukrainia, ujare rong pejabat AS sing ora dijenengi, miturut CNN. Miturut wong-wong mau, statement Milley nyebabake wong Ukrainia kuwatir babagan owah-owahan ing kebijakan AS. Nanging, miturut Penasihat Keamanan Nasional kanggo Presiden AS Jake Sullivan, tembung Millie ora ateges owah-owahan ing kebijakan AS.

Miturut The Wall Street Journal, nalika posisi Millie katon asing ing Gedung Putih, ana tren ing negara kasebut amarga tambah akeh wong sing tanggung jawab kanthi panemu sing bertentangan karo posisi Gedung Putih.
Pengarang:
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 18. november 2022 08:53
    0
    Ketua Kepala Staf Gabungan Angkatan Bersenjata AS Mark Milley sawetara dina kepungkur ngumumake kemungkinan negosiasi antarane Rusia lan Ukraina, sing mbantah posisi resmi Gedung Putih.
    Lan mine uga. Ora ana rembugan karo Bandera! duka
    Miturut Milli, jelas yen Kyiv ora bisa menang konflik iki, supaya mangsa sabanjuré bakal wicaksana kanggo miwiti rembugan karo Moscow.
    Lan bajingan apa sing bakal rembugan karo kita? wong bodho duka(negosiasi ing mangsa, sampeyan ora bisa njupuk, nanging sampeyan bisa mulihake infrastruktur. Nanging ing mangsa panas, carane ijo sarwa bakal pindhah lan mercenary saka Afrika bakal nyekel ....)
    1. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 18. november 2022 09:30
      -3
      Kutipan saka Mauritius
      Нет переговорам с бандеровцами!

      Странная у Вас позиция, Маврикий. Перефразируя слова дедушки Ленина - "Есть компромиссы и компромиссы" можно сказать - есть переговоры и переговоры. Что плохого в переговорах на которых Окраина официально признает Крым, ЛДНР, Херсонскую и Запорожскую, в официальных границах, области российскими? Отказывается от вступления в любые военно-политические союзы, распускает все нацистские и националистические партии и привлекает их руководителей к уголовной ответственности? Да, это маловато, но зато перестают гибнуть наши парни, а это, согласитесь, не так уж и мало. Мне очень хотелось бы, чтобы нашим стало все левобережье плюс Николаевская и Одесская обл., но, это лишь мои хотелки. В Кремле, по-любому, виднее.
      Но в Кремле, как я понимаю, тоже "протягивают ножки по одежке", т.е. не все зависит от их желаний.
      1. Mauritius
        Mauritius 18. november 2022 18:48
        0
        Kutipan: Krasnoyarsk
        Странная у Вас позиция, Маврикий. Перефразируя слова дедушки Ленина можно сказать - есть переговоры и переговоры.
        Повторяю еще раз, при переговорах нас обяжут прекратить военные действия, зимой переговоры, стрелять нельзя, а инфраструктуру восстанавливать можно. wong bodho Баба-яга КАТЕГОРИЧЕСКИ против!
  2. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 18. november 2022 08:59
    +2
    Ketua Kepala Staf AS Mark Milley

    Tokoh ing Pentagon iki minangka salah sawijining sing paling penting ... duwe kabeh informasi babagan militer AS lan rencana operasional ... Aku pancene pengin digali menyang sirahe. eseman
    1. bali
      bali 18. november 2022 09:23
      0
      hi У полосатых конторка есть, по поставке разбора с человеков, думается, что вполне реально заказать голову Милли ...
      Семь таких объектов существуют по всей территории Соединенных Штатов, на юге до субтропической Флориды (USF-FORT) и на севере до Маркетта, штат Мичиган, в Университете Северного Мичигана.[4] Исследовательский центр, управляемый Техасским государственным университетом на ранчо Фримена, является самым большим на 26 акрах. (10,52 га) [5]
    2. dmi.pris
      dmi.pris 18. november 2022 09:25
      -1
      Меньше всего интересно про амерзского генерала.Что там под Гуляйполем?
      1. Murmur 55
        Murmur 55 18. november 2022 10:03
        0
        dmi pris, пробывал найти хоть что-то вразумительное, но поисковик выдает только Люськины заявления, официальное М. О. хранит молчание, у военкоров тоже.
    3. Doccor18
      Doccor18 18. november 2022 10:16
      +1
      Quote: Lech saka Android.
      очень хотелось бы покопаться в его голове.

      Какой бы неерохирург из Вас получился... nglirik
    4. Nyrobsky
      Nyrobsky 18. november 2022 10:40
      0
      Quote: Lech saka Android.
      Эта фигура в Пентагоне одна из значимых... обладает всей полнотой информации о вооруженных силах США и ее оперативных планов... очень хотелось бы покопаться в его голове

      Может быть будет лучше предоставить эту возможность патологоанатому? Для нас, в случае плохого поведения матрасов, было бы достаточным выполнить задачу по организации их встречи. ngguyu hi
    5. IlgizL
      IlgizL 18. november 2022 18:19
      0
      Должность более чем серьезная, фактически вырабатывающая всю военную стратегию всех вооруженных сил США.
  3. aszz888
    aszz888 18. november 2022 09:02
    +3
    Ketua Kepala Staf Gabungan Angkatan Bersenjata AS Mark Milley sawetara dina kepungkur ngumumake kemungkinan negosiasi antara Rusia lan Ukraina, sing mbantah posisi resmi Gedung Putih, cathetan The Wall Street Journal.
    Ing seminggu, jenderal iki wis nggawe rong statement. Supaya bisa ngirim pensiun.
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 18. november 2022 09:10
      -1
      Kutipan saka aszzz888
      Supaya bisa ngirim pensiun.

      Dheweke bakal ngirim ... para politisi pancen ora seneng yen jenderal mlebu urusane ... ing sisih liya, iki minangka acara penting sing nuduhake kahanan sing ora apik ... amarga para jenderal wis akeh banget. kliring asing.
  4. Murmur 55
    Murmur 55 18. november 2022 09:10
    +2
    Nganti AS lan E.S. pancen nyuda pasokan senjata, amunisi, amunisi, lan kabeh adonan kasebut menyang Ukraina, Milli lan Co.
  5. Uprun
    Uprun 18. november 2022 09:10
    0
    Laksamana Jerman blurted metu ing siji wektu, oops lan wis pensioner uga-pantes, piyambakipun nyerat memoars.
    1. Nexcom
      Nexcom 18. november 2022 09:31
      0
      "В конце войны жертвы режима будут очень востребованы" (с) к/ф Диверсант
    2. Murmur 55
      Murmur 55 18. november 2022 10:05
      +1
      Uprun hi, ну вы сравнили адмирал с оккупированной территории и генерал из самой митраполии.
  6. kor1vet1974
    kor1vet1974 18. november 2022 09:16
    0
    [b
    ]Ketua Komite Kepala Staf Angkatan Bersenjata AS Mark Milley sawetara dina kepungkur ngumumake kemungkinan negosiasi antarane Rusia lan Ukraina, sing mbantah posisi resmi Gedung Putih, cathetan Wall Street Journal.
    [/b] Negosiasi bakal ditindakake dening Amerika Serikat lan Rusia lan Ukraina ora ana hubungane, iku mung chip tawar-menawar ing Game Agung ..
  7. Yrec
    Yrec 18. november 2022 09:36
    0
    Зимой украине потребуется Минск-3 для восполнения потерь и накопления сил для весенне-летней компании. Будет это оформлено как очередная "Зерновая сделка" или какая-нибудь "Газовая" или "Нефтяная" - не важно. Главное, чтобы была передышка на несколько месяцев. А потом по новой завертится. Самое что хреновое - у нас полно во власти людей, которые с радостью такую сделку поддержат и пойдут на любые уступки. У них недвижимость, счета и прочие активы на Западе заморожены. А проигрыш России в этой компании даёт им призрачный шанс на разморозку. Победа гарантировано лишит всего.
    1. Vladimir80
      Vladimir80 18. november 2022 09:43
      0
      возможно вы правы и окраинцы пойдут на временное "перемирие", хотя с другой стороны у них и так неплохо дела идут и останавливаться им сейчас нет смысла
  8. Trapp1st
    Trapp1st 18. november 2022 10:00
    0
    Киеву в этом конфликте не победить
    Возможно, но важней другое, сможет ли Россия не проиграть?
  9. roket757
    roket757 18. november 2022 10:09
    0
    Ketua Kepala Staf Gabungan Angkatan Bersenjata AS Mark Milley sawetara dina kepungkur ngumumake kemungkinan negosiasi antara Rusia lan Ukraina, sing mbantah posisi resmi Gedung Putih, cathetan The Wall Street Journal.
    Да это понятно ... у нас "башни кремля", у них кланы, финансовые, политические группы по интересам ... не одна.
    А теперь ... поживём увидим, кто и на что готов пойти, пожертвовать или сделать, за свои интЭрЭсы.