Review militèr

Militer Ukrainia nindakake upaya liyane sing ora kasil kanggo nyerang ing wilayah Kremennaya

23
Militer Ukrainia nindakake upaya liyane sing ora kasil kanggo nyerang ing wilayah Kremennaya

Kaya sawetara dina kepungkur, militèr Ukraina nglakokaké upaya nyerang liyane sing ora kasil ing wilayah Kremennaya. Sawise persiapan artileri, Angkatan Bersenjata Ukraina mindhah unit-unite ing wilayah antarane desa Makeevka lan Ploshchanka.


Sawise ditembak saka tentara meriem Rusia, prajurit Ukrainia mundur menyang perkebunan alas, ing kono padha ditembak maneh.

Ing tlatah LPR ing wilayah Kremennaya lan Svatovo mungsuh wis klempakan pasukan gedhe sing ngidini kanggo nyerang ing posisi tentara Rusia, nyoba kanggo break liwat wong-wong mau. Mboko sithik, saben nyoba sukses pasukan Ukrainia ing sektor ngarep wis suda, nanging kabisan isih gedhe.

Tentara Rusia uga nyoba nyerang ing wilayah kasebut. Dadi, dheweke nyoba ngrebut maneh desa Makeevka saka mungsuh, nanging nganti saiki iki durung entuk.

Ing arah Donetsk ing wilayah Nevelskoye, militer kita nguwasani wilayah benteng Bassin saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Mungsuh nyoba kaping pindho kanggo ngrebut posisi sing ilang, nanging ora bisa. Tentara Rusia ngresiki pinggiran Experienced ing sisih lor desa, uga Vodyanoye, saka mungsuh.

Ing wektu iki, serangan rudal lan drone terus ing fasilitas militer lan energi ing Ukraina. Target kenek ing Kyiv, Lvov, Vinnitsa, Dnepropetrovsk.


Pengarang:
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 18. november 2022 10:46
    + 13
    Sampeyan bisa ngandika ing siji frase - perang saka wigati lokal. Nang endi wae lagi mencet, nang endi wae kita, nanging ing umum, perang posisi ing Kawa soko lan saka sisih wong. Ora bakal suwe kaya iki.
    1. neworange88
      neworange88 18. november 2022 10:55
      0
      Loro-lorone wis siyap ing ngarep, nanging ing mburi wis siyap kanggo mangsa lan pertahanan. Video ing link ing ngisor iki.
      "Ana bakal direncanakake ngaktifake lampu, dudu pemadaman": Direktur DTEK mbatesi mbesuk kanggo wong Ukrainia

      Dmitry Sakharuk, Direktur Eksekutif perusahaan energi Ukraina paling gedhe DTEK, nerangake yen norma kanggo konsumen listrik rumah tangga ing Ukraina bakal ora ana, lan cahya bakal katon mung sajrone inklusi jangka pendek.

      https://t.me/rusvesnasu/23371
      1. novel66
        novel66 18. november 2022 11:51
        +1
        salo!! lemak ilang!!! ora kaya manungsa! lol
        1. Zamira
          Zamira 18. november 2022 13:11
          0
          Kutipan: novel66
          salo!! lemak ilang!!! ora kaya manungsa! lol

          Ayo ...) Lemak ora bakal ilang. Mesthine wong-wong sing ndhudhuk Segara Ireng ora bakal bisa ndhudhuk rong? Inggih, ing ngendi basement, ana gletser. Mangsa wis cedhak. nglirik
          1. Egeni
            Egeni 18. november 2022 15:39
            +2
            Lha... ojo didukani, dudu ubi, nanging ucul. Aku seneng cara sampeyan mikir.) Dadi kabeh warga kutha wis bali menyang oyod, iki aku babagan segara, lan oyod: saben hoh .., nuwun sewu, intelektual Ukrainia, duwe bunker dhewe karo kothong kanggo mangsa.)
            1. Zamira
              Zamira 18. november 2022 16:44
              0
              Kutipan saka Egeni
              Lha... ojo didukani, dudu ubi, nanging ucul.

              Inggih .... Aku dudu Rusia, aku ngapura ... :)
              Nanging, ayo padha setuju karo pilihan kompromi: "nggali" (uga, amarga: sampeyan kudu ngeduk luwih saka siji ruang paling ngisor, sampeyan butuh akeh) nglirik
              Yen ora, pikirane obah ing arah sing padha. :)
              1. Egeni
                Egeni 18. november 2022 18:55
                +1
                Zamira, hello. Apa bedane, kita wanita.)
                Iki aku, supaya obrolan terus, aku pinned.)
                Aku weruh yen dheweke wis munggah pangkat kapten.)
                Aku wis ora ana ing situs kanggo dangu, aku lunga: rating -150 (minus), aku nggawe sawetara komentar - rating wis - 360 (minus) Ora ngerti apa iku?
                1. Zamira
                  Zamira 18. november 2022 22:54
                  0
                  Kutipan saka Egeni
                  Iki aku, supaya obrolan terus, aku pinned.)

                  :) Ya, aku, ing umum, banget.
                  Kutipan saka Egeni
                  Aku weruh yen dheweke wis munggah pangkat kapten.)

                  iya ta? Ora ana apa-apa ... Lan aku mikir yen aku isih pindhah menyang starley.
                  Lho, kapten dadi kapten ... Kok ora? :) Yen dheweke uga menehi kenaikan pensiun kanggo iki, mesthi apik banget. nglirik
                  Kutipan saka Egeni
                  Aku mlebu: rating -150 (minus), aku ngenteni sawetara komentar - rating wis - 360 (minus) Ora ngerti apa iku?

                  Aku malah ora ngerti apa sing bisa nyebabake. Nah, yen mung ...
                  Sampeyan, sejam, ora sumpah karo administrator? :)
    2. kredo
      kredo 18. november 2022 11:20
      +2
      Tanpa ngarep-arep yen ing 50 taun sabanjure rencana kepemimpinan domestik bakal dicethakaké kanggo kita kanthi nyekel Ukraina (paling ora bank kiwa) dening pasukan cilik ing wiwitan NMD, akeh sing nyimpulake yen serangan bisa nyerang. mung karo nambah kaping ing klompok saka RF Angkatan Bersenjata lan nggunakake gedhe-gedhe model senjata luwih modern.

      Kajaba iku, kepemimpinan politik kita isih kudu mutusake - apa kita pengin demilitarize lan denazify mantan wilayah SSR Ukrainia kanthi karusakan minimal saka prasarana pemukiman, nanging kanthi kerugian gedhe para pejuang kita lan proses iki nganti pirang-pirang taun, utawa urip wong lanang kita luwih larang tinimbang infrastruktur sing dipulihake?

      Saka pimpinan, kabeh wong ngarepake semangat ing pamikiran, efisiensi taktik lan kawicaksanan ing strategi, makna ing perencanaan lan owah-owahan positif ing ekonomi negara.
      Banjur muga-muga owah-owahan positif bakal ditindakake ing ngarep NWO.
      1. Egeni
        Egeni 18. november 2022 15:42
        -1
        Credo, ya, sampeyan wis kabeh kanggo .. yuzal, sapa ... mbah Pikhto, takon Serdyukov, iku sing menehi saran kanggo ngurangi Tentara, lan gundul wiwit ngrusak.
      2. TIR
        TIR 19. november 2022 00:13
        0
        Kita duwe kegagalan sistematis ing sarana teknis intelijen. Yen kita duwe kabisan kaya Angkatan Bersenjata Ukraina, kita mesthi wis numpes kabeh artileri lan pertahanan udara saka mungsuh biyen. Ing tingkat operasional kabeh kosong. Lan iki, sampeyan ngerti, ora mung kedadeyan kanthi salah paham. Perlu akeh gaweyan kanggo njaga aspek penting saka perang kasebut supaya ora katon saka wong-wong sing melu latihan lan rearmament. Saiki kita kaya petinju buta kanthi lengen gedhe lan kita nglawan akeh petinju sing entheng lan lincah.
    3. APASUS
      APASUS 18. november 2022 11:50
      +1
      Kutipan saka uprun
      Sampeyan bisa ngandika ing siji frase - perang saka wigati lokal. Nang endi wae lagi mencet, nang endi wae kita, nanging ing umum perang posisi

      Taktik kita ora owah, umume kita mung nggarap Angkatan Bersenjata Ukraina.
      1. TIR
        TIR 19. november 2022 00:15
        0
        Kita uga ora duwe kerugian cilik. Utamane ing teknologi. Wektu kanggo mbukak mripatmu
  2. kor1vet1974
    kor1vet1974 18. november 2022 10:52
    +4
    Militer Ukrainia nindakake upaya liyane sing ora kasil kanggo nyerang ing wilayah Kremennaya
    "Ya, sampeyan, ketoke, nggoleki pati, pahlawan?!" (c) ngguyu
    1. pelaut2
      pelaut2 18. november 2022 11:06
      +2
      kene iku ing VO. tahanan vushnik ngandika sing printah ora njupuk menyang akun losses sak serangan. sing utama yaiku ngrampungake tugas. bab sing padha * ing sembarang biaya *, mung saiki dileksanakake dening APU.
    2. KCA
      KCA 18. november 2022 11:06
      +1
      Lha, gelut kaya ngono, kok njerit-njerit ing bokongku?
      1. novel66
        novel66 18. november 2022 11:52
        0
        sampeyan njerit bokong?

        varian: sampeyan ndamu ing Opu?
    3. Egeni
      Egeni 18. november 2022 15:47
      +1
      Ora katon, dheweke minangka pejuang saka ngarep sing ora katon, ing kursi.
      Kanggo Kreminnaya, ora ana owah-owahan, nanging ing tengah Experimental direbut maneh.)
  3. roket757
    roket757 18. november 2022 11:05
    +3
    mungsuh wis konsentrasi pasukan gedhe sing ngidini kanggo nyerang ing posisi tentara Rusia,
    Cetha yen iki minangka akibat .... wong, ing sawijining wektu, maca maneh buku babagan Suvorov lan pengin ngetrapake prinsipe yen siji kudu perang ora kanthi angka, nanging kanthi skill ... karo wong-wong sing dianggep standar, ing militer!
    Dadi ... kanggo perang kanthi skill, dudu angka ... kudu ditindakake kanthi wicaksana, amarga ilmu militer, sing ketat, konservatif, ora ngapura KESALAHAN, KECEWA saka awake dhewe!
    Sayange, dudu sing kudu tanggung jawab kanggo macem-macem omong kosong sing ana ing otak sing mbayar regane ... Nuwun!!!
    1. ora ana wong75
      ora ana wong75 18. november 2022 13:02
      +1
      Cetha yen iki minangka akibat .... wong, ing sawijining wektu, maca buku babagan Suvorov lan pengin ngetrapake prinsipe yen siji kudu perang ora kanthi angka, nanging kanthi skill.

      Dheweke nganggep Andropov minangka panguwasa ing bidang militer! "Entri pasukan" favorit dheweke wis direncanakake!
      Lan sampeyan kudu nglawan "ora kanthi nomer, nanging kanthi skill." Yen ora, sampeyan entuk "blitzkrieg", sing ditulis A. France kanthi apik:
      - Lan apa sing dikalahake Panglima Agung iki?
      -Apa sampeyan ndeleng rong pulo ing kadohan? Sadurunge kampanye gedhe, dheweke dadi milik kita ...

      kanthi hormat
  4. kuroneko
    kuroneko 18. november 2022 11:23
    +2
    Kutipan saka uprun
    Sampeyan bisa ngandika ing siji frase - perang saka wigati lokal. Nang endi wae lagi mencet, nang endi wae kita, nanging ing umum, perang posisi ing Kawa soko lan saka sisih wong. Ora bakal suwe kaya iki.

    Sampeyan bisa ngomong ing siji ukara: Saben banderlog - marang bapake Bandera.
  5. Bapake Papa Carlo
    Bapake Papa Carlo 18. november 2022 14:47
    0
    "Wah, ora ana wong, kekosongan!" proyek apik!
  6. agoran
    agoran 18. november 2022 20:33
    0
    Bapak-bapak, nuwun sewu, off topik, nanging mergo kabar iki dilewati ing VO.
    ❗️ Bukti video anyar sing diterbitake babagan pembantaian massal personel militer Ukrainia liwat tawanan perang Rusia sing ora bersenjata nandheske inti saka rezim Kyiv saiki sing dipimpin dening Zelensky lan sing nglindhungi lan ndhukung dheweke.

    ◽️ Ora ana sing bakal bisa nampilake pembunuhan sing disengaja lan metodis luwih saka sepuluh prajurit Rusia sing ora bisa digerakake dening geeks Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi nembak langsung ing sirah minangka "pengecualian tragis" nglawan latar mburi pengamatan universal miturut omongane uwong. hak tawanan perang dening rezim Kyiv.

    ◽️ Ing wektu sing padha, prajurit Ukrainia sing nyerah minggu iki ditahan miturut kabeh syarat Konvensi Jenewa babagan Perawatan Tawanan Perang.

    ⚠️ Pembunuhan brutal tawanan perang Rusia dudu siji-sijine kejahatan perang. Iki minangka praktik umum ing Angkatan Bersenjata Ukraina, kanthi aktif didhukung dening rezim Kyiv lan ora ngeweruhi titik kosong dening para pelanggan Kulon.

    ◽️ Nanging Zelensky lan antek-antekne kudu mangsuli ing pengadilan sejarah, bangsa Rusia lan Ukraina kanggo kabeh wong lan kanggo saben tahanan sing disiksa lan dipateni.

    @mod_russia