Review militèr

Panguwasa Rusia nanggapi telpon IAEA kanggo ninggalake pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye

32
Panguwasa Rusia nanggapi telpon IAEA kanggo ninggalake pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye

Federasi Rusia bakal terus komunikasi karo IAEA. Iki nyatakake sekretaris pers Presiden Rusia Dmitry Peskov, ngomentari telpon Badan Tenaga Atom Internasional kanggo ninggalake NPP Zaporozhye.


Telpon iki sadurunge digawe dening Dewan Gubernur IAEA. Resolusi kasebut disiapake kanthi inisiatif Kanada lan Finlandia, lan disetujoni dening 24 saka 35 negara sing dadi anggota Dewan Gubernur IAEA. Ing agensi kasebut, kebutuhan kanggo mbebasake NPP Zaporizhzhya saka pasukan Rusia diduga diterangake kanthi pertimbangan keamanan tanduran.

Panguwasa Rusia nyatakake yen telpon ninggalake NPP Zaporizhzhya ora konstruktif lan ora ana hubungane karo masalah keamanan nyata sing ana hubungane karo serangan Ukrainia saka Energodar.

Vladimir Rogov, ketua gerakan "We are bebarengan karo Rusia," nanggapi luwih atos kanggo telpon saka IAEA. Politisi kasebut nyebut resolusi kasebut "isin". Dheweke nyathet yen IAEA ora nganggep kasunyatan yen NPP Zaporozhye dumunung ing wilayah wilayah Zaporozhye, sing, miturut keputusan referendum, dadi bagéan saka Federasi Rusia. Akibaté, Rusia ora kudu lan ora bisa ninggalake wilayah saka subyek lengkap Federasi.

Elinga yen Ukraina ajeg mbabarake wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporizhzhya kanggo shelling. Iki nggawe risiko bencana ing pembangkit listrik tenaga nuklir. Nanging IAEA dadi mripat wuta kanggo aktivitas mbebayani kaya rezim Kyiv, nanging sijine nerusake sawetara panjaluk sing ora bisa dingerteni marang Federasi Rusia. Iku bakal luwih logis kanggo nggunakake résolusi nglarang Kyiv saka nindakake provokasi bersenjata marang Zaporozhye pembangkit listrik tenaga nuklir ing ancaman mungkasi bantuan financial. Nanging, mesthi, organisasi pocketable kanggo Amerika Serikat ora setuju iki.

Elinga yen sadurunge IAEA ngumumake rampunge inspeksi fasilitas ing Ukraina lan nyatakake yen "ora ana jejak bom kotor sing ditemokake." Apa sampeyan nggoleki?
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. asu ajag88
    asu ajag88 18. november 2022 14:49
    + 27
    Organisme liyane sing nglayani kapentingan Amerika Serikat lan wong Eropa liyane ngomong ...
    1. evgen1221
      evgen1221 18. november 2022 14:55
      +9
      Tampilake mast maju! Nanging. Iki saka seri nalika Federasi Rusia njaluk mbayar iuran kanthi semangat solidaritas Eropa sanalika sawise nyolong dhuwit kita ing Eropa.
      1. Jahat 55
        Jahat 55 19. november 2022 14:47
        +1
        Lan NPP Leningrad ora kudu diwenehake marang sapa wae ... hi Inggih, Mungkin menehi menyang Finns .. utawa wong liya saka cacat .. Ya, lan gangway iki ing wangun IAEA asring amazes karo bodho sawijining. hi
  2. trafllot1832
    trafllot1832 18. november 2022 14:50
    + 18
    IAEA menehi prangko resolusi sing migunani kanggo dheweke. Iku migunani kanggo kerjo bareng karo Rosatom, dheweke bakal dilat nganti mati.
    1. Terenin
      Terenin 18. november 2022 15:06
      +9
      Kutipan saka: tralflot1832
      didilat nganti mati.

      Bener. ya Ing wayah esuk dheweke tilar donya - sedina muput gratis.
    2. cetha
      cetha 18. november 2022 15:12
      +6
      Kutipan saka: tralflot1832
      Ora duwe bathi, dheweke bakal nanggung ajaran sesat. Lan kenapa kita ora bisa?

      Bener nglirik IAEA wis ngganggu sampeyan, lan yen ana wong sing ngganggu sampeyan, santai lan lali. kaki. Nganti mati.
  3. dmi.pris
    dmi.pris 18. november 2022 14:51
    +7
    Permintaan kanggo nambah bir sawise umpluk ..
  4. evgen1221
    evgen1221 18. november 2022 14:52
    +7
    Mbukak statement BRICS bebarengan babagan penarikan langsung militer Ukraina saka pembangkit listrik tenaga nuklir sing isih ana ing Bu
  5. Nexcom
    Nexcom 18. november 2022 14:53
    +3
    Saka kuping herring kanggo sampeyan! (c) saka k / f Va-bank
  6. Ulan.1812
    Ulan.1812 18. november 2022 14:55
    +7
    Mugi saliyane bagean resmi saka jawaban, ana uga sing ora resmi, karo kepinginan kanggo pindhah menyang alamat erotis kondhang. lol
  7. minyak bahan bakar
    minyak bahan bakar 18. november 2022 15:00
    -5
    Kesepakatan gandum digulung, nyerah Kherson sukses - nuklir uga bakal muter ... Kita mung ekstra ing kene, ngeculake uap. .
    1. Nexcom
      Nexcom 18. november 2022 15:02
      +4
      Sayange, sampeyan pancen bener - malah Jaran kasebut bali lan diowahi saka tersangka dadi saksi.
      1. minyak bahan bakar
        minyak bahan bakar 18. november 2022 15:12
        +1
        Apa sampeyan elinga kepiye sampeyan miwiti? Ibu jaran uga duwe kewarganegaraan lan paspor saperangan, dheweke meh diancam tanggung jawab pidana ... etc., etc ... Kabeh kanthi tenang lan tentrem beku. Lan kita nggoleki bebener kene, kok (checkmate, checkmate lan checkmate saka kula) iki apa mengkono ing NWO?Mulane kedaden sing perdagangan ing urip, getih, gandum lan atom karo kutha lan wong.
        1. Nexcom
          Nexcom 18. november 2022 15:22
          -1
          Ya, paling akeh ...

          tttttttttt, tttt
      2. Murmur 55
        Murmur 55 18. november 2022 15:14
        +3
        Nexcom hi, miturut Sobchak, aku ora mangu-mangu yen dheweke bakal duwe kabeh ing openwork, nanging kanggo gandum ana pangarep-arep sing kita bakal nuduhake untu, nanging padha entuk apa.
        1. Nexcom
          Nexcom 18. november 2022 15:18
          -5
          Murmur 55 hi , mutualan!

          Ya, umume, lan niggavari - jinis kekacauan, dheweke nindakake apa sing dikarepake, lan wong-wong mung ngilangke awake dhewe ...
      3. surok1
        surok1 22. november 2022 08:14
        0
        Sing perlu jaran lawas, punika gendheng - jus banget.
  8. penembake gunung
    penembake gunung 18. november 2022 15:05
    +3
    Saiki ayo langsung mlayu... Wong pinter. Buta budheg. Dadi sapa sing nembak ing stasiun, ta?
  9. kuroneko
    kuroneko 18. november 2022 15:07
    +1
    "ZAES, kowe krungu aku?!"
    "Ya, aku krungu, aku krungu..."
    "Inggih, ZAES, ngenteni sedhela!" (karo)
  10. kuroneko
    kuroneko 18. november 2022 15:15
    +3
    Kutipan saka Nexcom
    Sayange, sampeyan pancen bener - malah Jaran kasebut bali lan diowahi saka tersangka dadi saksi.

    Nanging, Ksyushad wis temen maujud sing kaping ora padha, lan iku ora kamungkinan dheweke bakal greyhound.
    Nanging jujur, nalika Ksyushad mlayu dadi presiden, aku sumpah: yen dheweke dumadakan liwati, aku bakal gantung diri. Amarga aku ora butuh Rusia kaya ngono.
    1. Nexcom
      Nexcom 18. november 2022 15:19
      +3
      Aku mikir yen dheweke bakal nyoba maneh ..... Kanggo dheweke abu-abu - sayangé iki durung rampung ...
  11. Damir Shamaev
    Damir Shamaev 18. november 2022 15:17
    -3
    Iku menarik, nanging nalika militèr kita bakal ninggalake NPP Zaporizhzhya amarga "nyegah saka kontaminasi radioaktif", carane luwih kita bakal keno. Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku mung ndeleng pengkhianatan lan aku wis nyiapake mental kanggo iki. Pira waja politik sing diduweni Putin lan luwih akeh pukulan reputasi sing bisa ditindakake?
  12. Ratibor_A
    Ratibor_A 18. november 2022 15:20
    +2
    Para pelacur wis nglakoni tugase....
  13. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 18. november 2022 15:24
    -2
    Dheweke minangka atom, kadhangkala "demokratis" lan Rusia! Sanajan, diwenehi sadurunge nyeret panguwasa kita wiwit September, bisa uga katon yen ZNPP ana ing "panggonan ala, lan ora trep kanggo defend"!
  14. Truthmaker
    Truthmaker 18. november 2022 15:25
    +5
    Panguwasa Rusia nanggapi IAEA

    Kabeh kantor Barat iki kudu dibubarake utawa diowahi, kanthi nimbang kahanan saiki ing donya lan transisi pembangunan ekonomi lan politik menyang Asia lan negara-negara ing donya kaping 3.
    Kulon kudu dibuwang saka organisasi internasional, utawa paling ora perwakilan Kulon ing organisasi kasebut kudu dikurangi.
  15. roket757
    roket757 18. november 2022 15:45
    +1
    Panguwasa Rusia nanggapi telpon IAEA kanggo ninggalake pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye
    Lan apa sing kudu dijawab banjur ... ngirim menyang alamat sing kondhang, yen ora langsung ngerti, menehi akselerasi kanthi cara sing dikenal.
  16. prahara
    prahara 18. november 2022 16:13
    +3
    Ayo IAEA luwih nyaranake supaya Biden mundurake pasukan saka Irak, amarga senjata nuklir, kimia lan bakteriologis durung ditemokake sajrone 20 taun.
    Ora ana alesan kanggo terus ana pasukan AS ing kana, mula kudu mbayar ganti rugi triliun dolar lan mulih.
  17. Marson35
    Marson35 18. november 2022 17:52
    -2
    Sapa sing ngomong yen Rusia ora bisa ninggalake wilayahe? Kepemimpinan kita sing lumpuh, ana sing bakal mbengkongake (sepisan maneh) lan ninggalake ZNPP. Lan dheweke bakal ngandhani kepiye "nglindhungi" nyawa para pejuang ...
  18. AIK05
    AIK05 18. november 2022 18:12
    +3
    Kabeh organisasi internasional iki kudu dibuwang, sawetara jinis ampas, ing payung Amerika Serikat.
  19. uga-dokter
    uga-dokter 19. november 2022 08:19
    0
    Miturut keputusane, IAEA nyetujoni serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir. Iki tegese kita duwe hak kanggo nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir nganti Ukrainia mundur pasukane saka fasilitas kasebut lan ngidini pasukan kita ana ing kana.
  20. sgrabik
    sgrabik 19. november 2022 08:56
    0
    Kabeh PBB iki, IAEA, Parlemen Eropa, wis suwe dadi enem pro-Amerika manut, apa sing dicritakake saka sebrang samodra, padha manut, padha temenan ngupayakake kepentingan Amerika, nanging kenapa kita kudu ngrungokake omongane sing ora sopan. delir, kudu dilebokake asu-asu sing sombong lan overbearing ing panggonan sing bener.
  21. Chernorechye
    Chernorechye 19. november 2022 12:53
    0
    Siji bleating indistinct saka sisih Rusia. Lan ora bisa ngomong babagan aktivitas Kementerian Luar Negeri Rusia tanpa saru. Pitakonan paling penting saka Rusia yaiku kapan kita bakal "miwiti" lan apa ana sing kudu "miwiti"?