Review militèr

Tank T-14 "Armata" katon ing papan latihan kanggo mobilisasi

105
Tank T-14 "Armata" katon ing papan latihan kanggo mobilisasi

Jaringan kasebut duwe konfirmasi anyar babagan persiapan sing paling anyar tank T-14 "Armata" kanggo melu ing operasi pertempuran ing zona NVO. Tes lapangan tank paling modern saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia direkam ing salah sawijining papan latihan ing cedhak Kazan, ing ngendi personel militer sing dilatih dilatih.


Kaya sing wis dingerteni, sawetara senjata paling anyar saka tentara Rusia durung digunakake ing ngarep NVO. Iki bisa uga amarga loro risiko teknologi rahasia tiba ing tangan mungsuh, lan dandan kanggo peralatan anyar, njupuk menyang akun pengalaman operasi militèr. Rega dhuwur tank, yaiku udakara 14 yuta rubel, 350 kaping luwih larang tinimbang upgrade T-7 menyang versi B72, uga duwe peran ing pangiriman T-3 menyang unit ngarep.


Ing wektu sing padha, katon saka sembarang senjata modern ing baris kontak bakal langsung dilacak dening intelijen satelit Western, sawise mburu nyata kanggo peralatan unik bakal announced kanggo njaluk ing pembuangan paling anyar saka teknologi pertahanan Russian.
105 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Aerodrome
    Aerodrome 20. november 2022 11:54
    + 21
    Ing wektu sing padha, katon saka sembarang senjata modern ing baris kontak bakal langsung dilacak dening intelijen satelit Western, sawise mburu nyata kanggo peralatan unik bakal announced kanggo njaluk ing pembuangan paling anyar saka teknologi pertahanan Russian.
    tegese sampeyan kudu ndhelikake ... utawa luwih becik ora ngasilake, yen ora bakal nyolong.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 20. november 2022 12:16
      + 35
      Kabeh luwih prosaic. Ing Kazan, ana sekolah tank, lan papan latihan ing saindenging negara rame. Ing kene ana mobilisasi lan latihan ing ngendi wae
      1. Inquisitor
        Inquisitor 20. november 2022 12:33
        -25
        Apa ora cetha ing t 14 sing padha arep perang ing? Yen ora, apa gunane?
        1. dmi.pris
          dmi.pris 20. november 2022 12:39
          + 25
          Ya, apa gunane ngembangake, nguji teknologi anyar. Umume, kenapa? belay recourse Sampeyan mbokmenawa bisa nguripake kanggo wong Cina. Ora? Cekakipun, T14 nggarap sistem senjata anyar, ndjogo, kontrol angin. Lan iki ora perlu?
          1. spektr9
            spektr9 20. november 2022 13:51
            +2
            Ya, apa gunane ngembangake, nguji teknologi anyar. Umume, kenapa?

            Iblis ngerti yen dheweke banjur manggon ing pasukan ora kanthi jumlah homeopati, mula bisa uga ana akal, nanging mung kanggo parade, iku banget wani.
            1. insafufa
              insafufa 21. november 2022 09:37
              +3
              Sampeyan kudu ngajari komandan wakil mekanik, lsp., lsp, supaya T-14 muncul ing Sekolah.
        2. Mantan prajurit
          Mantan prajurit 20. november 2022 13:06
          +9
          Apa ora cetha ing t 14 sing padha arep perang ing? Yen ora, apa gunane?

          Kabeh +|- saka kendaraan anyar katon mung ing perang nyata.
          1. TIR
            TIR 20. november 2022 13:34
            + 19
            T-14 ora mung tank lan malah MBT. Kabeh luwih rumit ing kene. Iki minangka bagean saka kompleks sing kuat ing ngendi kabeh sistem manajemen perang beroperasi ing wektu nyata, kalebu UAV pengintaian, infanteri kanthi kontrol penuh program berbasis AI, penerbangan tentara, perang elektronik, artileri kanthi amunisi sing dipandu presisi, pengintaian satelit lan pertahanan udara. . Kanthi pendekatan iki, Armata umume bisa nembak 1-2 saben perang. Sistem iki ora ana, tegese ora ana gunane kanggo mbuwang Armata menyang perang
            1. Kumbang1991
              Kumbang1991 20. november 2022 14:10
              -4
              T-14 ora mung tank lan malah MBT. Kabeh luwih rumit ing kene. Iki minangka bagean saka kompleks sing kuat ing ngendi kabeh sistem manajemen perang beroperasi ing wektu nyata, kalebu UAV pengintaian, infanteri kanthi kontrol penuh program berbasis AI, penerbangan tentara, perang elektronik, artileri kanthi amunisi sing dipandu presisi, pengintaian satelit lan pertahanan udara. . Kanthi pendekatan iki, Armata umume bisa nembak 1-2 saben perang. Sistem iki ora ana, tegese ora ana gunane kanggo mbuwang Armata menyang perang

              Ya Ya Ya. Perang elektronik intelijen buatan lan liya-liyane. Marang militer. Ana padha ora duwe quadrocopters Mavic Cina cukup lan murah $ 15 Baofeng analog walkie-talkies. Ora ana komunikasi, ora ana obat, ora ana pasokan, ora ana apa-apa. Ing medan perang, regrouping diganti dening de-eskalasi. Lan minangka asil saka 8 sasi, ora siji pusat regional ditahan. Bagéyan saka tlatah republik Donetsk lan Luhansk isih dikuwasani déning Ukrainia.
              Artificial intelligence iku mine
              Sampeyan kudu siaran ing saluran pisanan utawa ing lintang babagan prodigies.
              1. S.Nikolaev
                S.Nikolaev 20. november 2022 14:30
                + 15
                Sampeyan kudu siaran ing saluran pisanan utawa ing lintang babagan prodigies.

                TIR ngandika T-14 minangka bagéan saka sistem, loro pertempuran lan organisasi. Kanthi kapisah saka kabeh, wunderwaffe iki ora ana regane lan bisa dirusak, kaya tank biasa.
                Lan sampeyan ora miwiti mbantah babagan iki
                1. Kumbang1991
                  Kumbang1991 20. november 2022 17:53
                  0
                  Nalika aku ngerti, sampeyan uga percaya yen T-14 nduweni kemampuan kasebut, utawa tank iki bisa dadi bagian saka sistem sing ora ana ing ngendi pengintaian satelit, UAV, penerbangan tentara lan artileri kanthi tliti dhuwur digabung dadi siji sistem. Lan t-14 mesthine main peran KShM?
                  Iki tank karo bedhil. Dheweke kudu nembus.
                  Cekakipun, otak wong wis rampung bubuk.
                  Tank sing dudu kanggo medan perang, nanging kaya KShMka, kayata kanggo koordinasi. omong kosong.
                  Lan kepiye sampeyan mbayangno?
                  Tingkat interaksi ing pasukan mung geni.
                  Padha ngancam kanggo break NATO lan Amerika Serikat, nanging nyatane, apa sukses. Mokal kanggo ngatasi negara katelu miskin. Lan aja mbandhingake iki karo perang Afghan utawa Vietnam. Ana perang gerilya. Goleki infantri siluman iki. Lan iki klasik konvensional. Ana ing tampilan lengkap, nyerang kanthi kabeh formasi.

                  1. S.Nikolaev
                    S.Nikolaev 20. november 2022 21:25
                    +4
                    Tingkat interaksi ing pasukan mung geni.
                    Padha ngancam kanggo break NATO lan Amerika Serikat, nanging nyatane, apa sukses. Mokal kanggo ngatasi negara katelu miskin.

                    Pidato iki kanggo sapa? Nanging sampeyan ora kelakon - kok padha ora langsung palu ing infrastruktur ing 24.02 Februari, nanging meh mbukak, nalika sawetara hulks metu menyang kolom kita, nguwuh-uwuh soko lan waved tangan, lan kita, tanpa kontak, mung nguripake aside, lan padha wiwit mabur menyang barak garing mung sawise padha wiwit moyoki tawanan? Lan apa ing wiwitan kabeh ukrovoyaks diijini mulih kanthi jaminan, goyangake driji? Terus lan sakteruse.Ora, sampeyan wis mikir babagan iki?
                    Ora perlu kanggo matak bayangan ing pager wattle kene, negara bisa dadi negara donya katelu, nanging kita ora perang karo, minangka, dening cara, ing Afghanistan. Yen sampeyan tegang lan ngelingi kepiye sampeyan mlebu Afghanistan, sampeyan bakal ngerti manawa dudu kita sing nindakake perang ing kana. Lan, umume, dudu wong Afghan.
                    Kanggo Almaty, banjur - ya, persis kaya sing diterangake TIR yen masa depan platform iki. Lan kene, minangka salah siji politisi kondhang ngandika, seneng utawa ora, seneng utawa ora, nanging sampeyan kudu nindakake. Lan tumindak kaya sing dikarepake, dudu kepiye kedadeyane. Yen ora, kaya sing dikandhakake, kita ora bakal weruh nasib apik
                    1. Ded60
                      Ded60 21. november 2022 11:24
                      +3
                      "Ora, sampeyan wis mikir babagan iki?" Ing kasus iki, iki dudu pitakonan, nanging jawaban! Pakar kasebut ora mikir, utawa mung "Cossacks sing salah."
                  2. Vyacheslav Ermolaev
                    Vyacheslav Ermolaev 22. november 2022 18:04
                    0
                    Kenapa video iki? Sing golek "bebener" iki wis nemokake. Sampeyan bakal dilebokake ing kunjara. Nalika aku pisanan nonton video, aku panginten sing siji iki entuk dhewe 3 taun. salah. Padha ngomong sing nganti 15 dheweke cemlorot. Lan aku ora weruh apa-apa kanti awon dilengkapi ana.
                2. TIR
                  TIR 21. november 2022 15:56
                  +2
                  Sampeyan ngerti aku kanthi bener. T-14 mung bagean cilik saka pertempuran modern. Kanthi konstruksi lengkap sistem kasebut, Armata ora bakal dadi sing utama ing kana. Iki mung salah siji saka 20-30 (yen kita njupuk senjata infanteri lan pertahanan) jinis senjata. Lan mesthi, bagean Almaty ing total daya tembak sistem kasebut ora luwih saka 5-10%
              2. TIR
                TIR 20. november 2022 14:30
                + 10
                Aku setuju banget karo sampeyan. Yen sampeyan ora percaya, sampeyan bisa ndeleng komentarku. Aku kritis mesthi lan pendekatan saka NWO. Nanging kalah ing medan perang (yaiku, kita wis kalah ing kana) ora ateges ilmu militer kudu mandheg. Kajaba iku, kabeh jenderal parket bakal karachun lan pertempuran bakal teka ing panggonane (mugi-mugi). Kanggo perwira lan pribadhi kasebut, sampeyan kudu nggawe tentara masa depan. Sanajan ora bakal duwe kabeh kawruh ing babagan teknologi, mula dheweke sinau lan siap sinau. Kita butuh tentara sing sawise ndeteksi target gedhe utawa siji, dheweke bakal ngupayakake setengah menit. Lan ora mung makarya, nanging numpes. Lan padha ora numpes kabeh sing, nanging apa bakal cukup kanggo karusakan. Iku sabenere ing asal saka ilmu militèr sing siji kudu pindhah saka prinsip "serangan ing target" kanggo prinsip "ngrusak target." Iki minangka konsep sing beda banget.
                1. Kumbang1991
                  Kumbang1991 20. november 2022 18:14
                  -7
                  Aku kritis mesthi lan pendekatan saka NWO. Nanging kalah ing medan perang (yaiku, kita wis kalah ing kana) ora ateges ilmu militer kudu mandheg. Kajaba iku, kabeh jenderal parket bakal karachun lan pertempuran bakal teka ing panggonane (mugi-mugi). Kanggo perwira lan pribadhi kasebut, sampeyan kudu nggawe tentara masa depan. Sanajan ora bakal duwe kabeh kawruh ing babagan teknologi, mula dheweke sinau lan siap sinau. Kita butuh tentara sing, sawise ndeteksi target gedhe utawa siji, dheweke wis nggarap setengah menit.

                  Iki, mesthi, kabeh menarik, nanging armata minangka potongan sing resik. Iki dudu terobosan teknologi, iki minangka awis sing luar biasa saka dhuwit rakyat.
                  Murni mursid.
                  Padha ngombé ton saka bobbles, di sedot menyang kuping warga gullible babagan teknologi majeng. Taken bathi.
                  Tirai.
                  Iku kaya karo T95. Padha mung bakal Cut liyane, lan padha bakal kumpa ing mentahan under-tank kanggo militèr, lan padha ngomong: Wis potensial modernisasi lan yen wis rampung bakal tank normal.

                  Lan aja menyang peramal. Kabeh wis jelas. Ing kana T62 Khrushchev lagi perang. Lan Almaty minangka terobosan ing bidang "keuangan"
                  Wangsulan: Bab ingkang utama iku wong hawala omong kosong iki ora duwe analog.
                  Sing utama yaiku nggawe desain futuristik supaya gambar kasebut apik. iku kaya karo BMPT, desain kang cetha spied ing film terminator-3.
              3. Ded60
                Ded60 20. november 2022 16:27
                +2
                Ana sing mbantah, nanging ana sing mung kanggo mbenerake kabeh ... kanggo ngrusak
                1. Kumbang1991
                  Kumbang1991 20. november 2022 18:22
                  +1
                  Iku mung bebener. Utawa ngapusi sing manis luwih apik tinimbang bebener sing pahit????
                  1. Ded60
                    Ded60 20. november 2022 18:55
                    +5
                    Ngapusi apik, nanging ora ing topik iki, mesthi. Nanging apa sing bener babagan topik iki, ing situs iki, aku yakin ora ana sing ngerti. Kita kabeh ing kene "saka menara lonceng kita" nalar. Kanggo katon maneh ing sajarah manungsa - squiggles mbukak kuwi sing mimpin kanggo sawetara asil ono gunane kanggo wong, sing sampeyan kaget. Mulane, statements categorical saka lokal "ahli", specialists ing kabeh prakara, "Aku ngerti apa tengen", "Staf Umum bodho", "kabeh maling", etc., ing paling nduduhake stupidity sing, lan, minangka a maksimum, ..... kita ora bakal nemtokake. Sampeyan kudu luwih andhap asor ing pambiji kawruh lan kabisan. Mesthi, pendapat pribadi, ora dileksanakake marang sapa wae.
                    1. Mantan prajurit
                      Mantan prajurit 21. november 2022 08:34
                      +2
                      Mulane, statements categorical saka lokal "ahli", specialists ing kabeh prakara, "Aku ngerti apa tengen", "Staf Umum bodho", "kabeh maling", etc., ing paling nduduhake stupidity sing, lan, minangka a maksimal,....

                      Kajaba iku, ing komentar sawise komentar, bab sing padha kaya rekaman hackneyed.
                    2. bk316
                      bk316 21. november 2022 17:31
                      -1
                      sing bebener ing subyek iki, ing situs iki, Aku manawa ora ana kang ngerti.

                      5 poin, bener.
                      Kanggo muji fitting sing ora dingerteni, kudu dadi bocah sing naif lan gampang ditipu.
                      Supaya ... dadi armata sing ora dingerteni, siji kudu dadi Cossack sing salah ditangani utawa pegulat sing dibenturi watu.
                      Iki 2 kategori mesthi dituduhake ing VO, kaloro ing mayoritas, Aku sing minangka asil dipakani dening mungsuh lan Triumph naluri basa.

                      Nanging, ora ana sing ngganggu kita kanggo menehi teori babagan topik Almaty. Mulane, aku bakal menehi tandha plus, nanging aja lali yen praktik bisa banget beda karo teori.
                  2. TIR
                    TIR 20. november 2022 20:53
                    +2
                    Iki pendekatan siji-sisi, ora bebener. Aja melu ing pangembangan teknologi anyar - njaga! Kabeh jagad ngembangake perkara anyar, nanging mung nyolong saka kita! Melu ing pangembangan teknologi anyar - njaga! Dhuwit ngginakaken lan kabeh larang (ndeleng komentar ing ndhuwur saka Zhuk1991). Elinga sapisan lan kanggo kabeh. Nggawe sing anyar tansah biaya gedhe. Ora nggawe sing anyar tegese mbuwang luwih akeh. Obrolan wis rampung
                    1. Kumbang1991
                      Kumbang1991 21. november 2022 18:01
                      0
                      Panemu ora ana apa-apa, fakta iku kabeh.
                      Lan kanggo kasunyatan.
                      Dhuwit luwih akeh dialokasikan kanggo program rearmament tinimbang sing direncanakake.
                      Kita ngrancang 2.300 armat ing taun 2020. Boomerang Kurgans, etc.
                      Nek duite dikuasai, teknologi anyar endi???

                      Perlu dikembangake, nanging nyolong kanthi kedok ngembangake senjata minangka pengkhianatan.
                      PENGKHIANAT iku wong kang murka lan klelep kanggo maling kang ngrampok tanah kelairane, ngucap janji, lan nalika maling iki ditakoni ngendi asile, padha mangsuli: jancok kanthi rahasia.
                      Obrolan wis rampung.
              4. Charik
                Charik 20. november 2022 17:32
                -3
                karo AI, iki kanggo Prokopenko ing RENTV lol _________
                1. TIR
                  TIR 20. november 2022 20:58
                  +2
                  kok. Konsep philistine AI yaiku otak lan kepribadian. AI teknis minangka sakumpulan algoritma lan perintah sing kompleks. Kajaba iku, sing pertama mesthi lengkap lan AI mutlak, lan sing nomer loro yaiku pangembangan lan sinau terus-terusan. Aku ngomong babagan teknologi. Mulane aku tegese teknis AI. Wis ana ing pirang-pirang wilayah. Kasunyatan isih ana ing dalan wiwitan pangembangane, nanging berkembang kanthi cepet
                  1. Plover
                    Plover 21. november 2022 15:08
                    +1
                    Umumé, ngomong babagan pribadine buatan, dheweke ngomong babagan "kesadaran buatan". AI minangka sistem sing bisa ngrampungake masalah kreatif (umpamane nggambar gambar). Aku uga bakal nambah sing algoritma langsung tanggung jawab kanggo tumindak ngirim ora 100% disetel dening wong
                    1. TIR
                      TIR 21. november 2022 15:48
                      +2
                      Ora ana definisi sing jelas kanggo AI. Ing macem-macem wilayah, konsep iki diinterpretasikake kanthi cara dhewe. Saka sudut pandang militer, umpamane, AI mesthine ora bisa nulis drama lan lukisan. Dheweke kudu bisa ndeteksi target luwih cepet tinimbang wong, nggolongake, milih sarana ngrusak, njupuk tingkat bebaya target, bisa milih wayahe kanggo nggunakake senjata sing luwih apik, njupuk akibat saka numpes target, nemtokake yen target rusak utawa rusak. Kabeh tumindak kasebut pas karo prinsip algoritma, lan bisa uga nggawe sistem AI kasebut ing basis elektronik modern. Sampeyan bisa uga nggawe pusat komputasi sing kuat ing endi wae ing jero lemah lan ing tengah negara kanggo ngontrol perang lan ngetokake perintah. Sing, printah operasional bisa rampung diutus kanggo AI. Nanging iki mbutuhake cara pengintaian lan transmisi data sing kuat lan akeh.
                      1. Plover
                        Plover 21. november 2022 17:05
                        +1
                        Dheweke kudu bisa ndeteksi target luwih cepet tinimbang wong, nggolongake, milih sarana ngrusak, njupuk tingkat bebaya target, bisa milih wayahe kanggo nggunakake senjata sing luwih apik, njupuk akibat saka numpes target, nemtokake yen target rusak utawa rusak.

                        Iku dudu AI, nanging algoritma. Minangka programmer nemtokaken ing logika, supaya dadi. Sing mbedakake AI saka algoritma yaiku kemungkinan "ganti". Secara kasar, kita nyetel sawetara nilai awal kanggo prioritas tujuan, lan AI njupuk lan ngganti adhedhasar data kasebut. Aku dhewe. Iki minangka prabédan dhasar saka algoritma "tradisional".
                      2. bk316
                        bk316 21. november 2022 17:37
                        +1
                        Sing mbedakake AI saka algoritma yaiku kemampuan kanggo "ngganti"

                        Meh, nanging ora cukup. Pisanan, ayo njlentrehake dening AI saiki kabeh wong ngerti ML (pembelajaran mesin) ML dibedakake kanthi nggunakake algoritma sing diarani fuzzy, kanthi tembung liya, yen sampeyan nyederhanakake, mula set algoritma isih disetel, nanging endi algoritma lan algoritma kasebut. ing urutan apa bakal dileksanakake ing advance jawaban praktis mokal. Matématika muni kaya tugas prédhiksi operasi ML komputasi luwih angel tinimbang ing ML
              5. tohoto
                tohoto 21. november 2022 09:20
                0
                Exhale Ukrainia, digunakake sampeyan banget murub.
    2. IBRShB
      IBRShB 20. november 2022 16:47
      +8
      Luwih bener yen mobilisasi katon ing papan latihan ing ngendi T-14 numpak.
    3. BlackMokona
      BlackMokona 20. november 2022 21:25
      +1
      Kutipan: Aerodrome
      Ing wektu sing padha, katon saka sembarang senjata modern ing baris kontak bakal langsung dilacak dening intelijen satelit Western, sawise mburu nyata kanggo peralatan unik bakal announced kanggo njaluk ing pembuangan paling anyar saka teknologi pertahanan Russian.
      tegese sampeyan kudu ndhelikake ... utawa luwih becik ora ngasilake, yen ora bakal nyolong.

      Lan luwih becik ora dikembangake, yen pejabat maling bakal ngedol rahasia kasebut menyang Kulon. wassat
  2. Alexander_Snegirev
    Alexander_Snegirev 20. november 2022 11:54
    -27
    Yen T-14 teka ing ngarep, ing sasi Ukrainians bakal nampa Lend-Lease. T-90M, sing disumbang dening divisi Pengawal sing ora dijenengi, dheweke wis nguwasani.
    1. Fizik13
      Fizik13 20. november 2022 12:12
      + 28
      Kutipan: Alexander_Snegirev
      Ing ngarep yen ...

      Sapa sing nglebokaké prekara kaya ngono? Sanajan ora ana sing bakal ngandhani babagan iki.
      Jerman nggawe Leopard 2A7 + kanthi jumlah 10 lembar, sajrone 10 taun wis digawa menyang pameran lan nyopir kanthi ati-ati ing lapangan latihan pabrik. Babagan American Abrams M1A2SPP ++++++, kajaba PR ing pameran, ora ana sing dirungokake sajrone 10 taun.
      T-14 "Armata" utamané pangembangan teknologi paling anyar lan konsep perang jaringan-sentris, etc. Kita duwe hardware, ora kaya kerajinan Barat, ngoyak ing lapangan latihan lan terus dirampungake. T-14 minangka lab ing trek, dudu versi final.
      1. Erich
        Erich 20. november 2022 12:30
        +5
        Lan ing ngendi sampeyan entuk ide yen Amerika lan Jerman ora nyopir dhewe ing lapangan latihan lan ora nggarap teknologi?
      2. Bogalex
        Bogalex 20. november 2022 12:31
        -2
        T-14 minangka lab ing trek, dudu versi final.

        Apa sampeyan nggawe iki dhewe utawa ana statement sing padha saka pejabat sing bisa dipercaya ing endi wae?
      3. Andy_nsk
        Andy_nsk 20. november 2022 13:22
        +8
        T-14 minangka lab ing trek, dudu versi final.

        Lan pirang-pirang taun bisa digunakake minangka laboratorium? Apa ora wektu kanggo pindhah menyang tes lapangan? Aku dhewe insinyur, aku wis nggawe peralatan anyar kanggo akèh taun lan aku ngerti apa aku ngomong bab. Lan yen ana wong sing wedi nyekel tank anyar, ayo elinga critane: ing Agustus-September 1942, Jerman ngirim 4 "macan" menyang wilayah Leningrad. kanggo perang. "Penyakit bocah-bocah" langsung dicethakaké: siji tank wis gagal gearbox, liyane duwe mesin. Sawise didandani, tank kasebut dikirim maneh menyang garis ngarep, sawetara sing ditabrak lan dievakuasi, nanging sing paling penting, tank siji macet ing rawa lan ora bisa ditarik metu. Jerman, ing geni artileri kita, mbusak kabeh peralatan, Cut meriam karo bedhil autogenous lan nyebul kothak isih. Iki pancene, miturut pendapatku, kudu ditindakake nalika ana ancaman ngrebut peralatan rahasia. Apa panangkepan wesi sing isih ana mbantu para perancang kita? Aku sangsi padha entuk informasi apa wae. Ing kasus apa wae, ora nganti April 1943, "macan" dipecat ing jarak tembak saka bedhil sing kasedhiya, lan seri ZIS-2 diluncurake maneh mung ing musim panas 1943. Nanging Jerman nyedhaki Pertempuran Kursk karo tank wis dites ing kahanan pertempuran lan mbokmenawa wis disiapake okehe adhedhasar asil saka nggunakake praktis.
        1. Lykases1
          Lykases1 20. november 2022 14:22
          +1
          Aku setuju. Yen memori serves, aku maca nang endi wae sing ora siji Katyusha tiba ing tangan mungsuh sak perang. Apa, saiki ora bisa ditindakake?
          1. Bairat
            Bairat 20. november 2022 14:52
            +4
            ora ana siji-sijia Katyusha sing tiba ing tangan mungsuh nalika perang.

            Entuk langsung sawise nggunakake. Iku prakara liyane sing, kajaba saka komposisi saka mesiu, ana apa-apa rahasia, lan ing umum, wong Jerman ora kesengsem karo ciri saka gegaman iki.
            1. kit88
              kit88 20. november 2022 15:27
              +7
              Iku kabeh titik ing bubuk mesiu, sing ora bisa digawe maneh. Kanthi mesiu, akurasi ora munggah menyang gerbang apa wae, sanajan kanggo senjata api voli kanggo nggarap alun-alun.
            2. Andy_nsk
              Andy_nsk 20. november 2022 18:17
              +3
              Karakteristik senjata iki ora ngematake wong Jerman.

              Ing Novosibirsk, ing taman penjaga Siberia, ana BM-13. Aku weruh pisanan - aku malah rada kuciwa: truk, guide lan loro cacing drive kanggo vertikal lan horisontal ngarahake - iku kabeh! Kabeh akale iku prasaja, ora ana apa-apa khusus kanggo nyuwek!
          2. ZAV69
            ZAV69 20. november 2022 23:36
            0
            Yen memori serves, aku maca nang endi wae sing ora siji Katyusha tiba ing tangan mungsuh sak perang.

            Legenda ayu. Malah film petualangan digawe ing kesempatan iki. Miturut cara, Jerman duwe mortir enem laras, analog cedhak.
          3. Mantan prajurit
            Mantan prajurit 21. november 2022 08:49
            0
            Yen memori serves, aku maca nang endi wae sing ora siji Katyusha tiba ing tangan mungsuh sak perang.

            Aja mbaleni propaganda sing murah banget. Pandhuan ril nyerang mungsuh kanthi cepet, lan apa rahasia kasebut? Lan rudal uga kena. Jerman kaget amarga wulu digunakake kanggo nyetabilake penerbangan kasebut. Ing "vanyushas" stabilisasi kanthi rotasi digunakake - akurasi menehi luwih dhuwur. Masalah wong Jerman yaiku nggunakake bubuk ireng kanthi paksa, sing murah ing produksi.
          4. Evrepid
            Evrepid 21. november 2022 09:53
            0
            Aku kira iki persis pilihan sing kudu ... Supaya sampeyan ora entuk sapa wae ...)
          5. Protey
            Protey 21. november 2022 12:40
            0
            Kutipan saka Lykases1
            Yen memori serves, aku maca nang endi wae sing ora siji Katyusha tiba ing tangan mungsuh sak perang.

            Padha kenek, carane padha kenek.
      4. stelltok
        stelltok 20. november 2022 13:53
        +3
        Sapa sing nglebokaké prekara kaya ngono?

        Lan apa tank T72 serangan (unmanned)?
      5. AdAstra
        AdAstra 20. november 2022 16:04
        -3
        Toto, aku weruh t-62 arep dimodernisasi, jebule Armata kuwi laboratorium, nanging ana.
    2. Roman Efremov
      Roman Efremov 20. november 2022 13:19
      +4
      Kerugian ora bisa dihindari, mula aku percaya yen Armata ora bakal dikirim menyang perang iki (kajaba berkembang dadi perang lengkap karo NATO, mula kabeh lan kabeh wong bakal dikirim).
      1. Neo-9947
        Neo-9947 20. november 2022 15:02
        +5
        Kutipan: Roman Efremov
        kajaba escalates menyang perang lengkap karo NATO

        Barin, apa jenis Armata ing perang lengkap karo NATO?
        Kita ora manggon ing Uni, ngendi militèr pracaya (lan ora unreasonably) sing isih bakal mlaku watara Washington, pour banyu saka weteng saka Kalash ...
        Anggaran militer Rusia ing hubungane karo NATO yaiku 1:25.
        Populasi 150 yuta lawan 1 milyar.
        Apa sampeyan mikir ana paling sethithik kasempatan, sanajan karo Armata?
        Mulane, perang mung bisa nuklir, ing ngendi ora ana sing menang. Lan Armata ora ana apa-apa ing kana.
        1. ZAV69
          ZAV69 20. november 2022 23:40
          0
          perang lengkap karo NATO?

          NATO saiki, kajaba Turki lan Amerika Serikat, nyatane ora kompeten. Lan sanajan anggaran lan populasi.
        2. Protey
          Protey 21. november 2022 12:48
          -1
          Kutipan: Neo-9947
          Populasi 150 yuta lawan 1 milyar.

          Lan China utawa India wis gabung karo NATO? Ngendi sampeyan ngetung 1 milyar wong saka NATO? Kayane 600 yuta sing direkrut, sing 20% ​​minangka migran saka ngendi wae. Apa luwih saka Rusia, nanging mesthi ora 1 milyar.
    3. AdAstra
      AdAstra 20. november 2022 16:07
      +2
      muspra sampeyan wis downvoted, iku sawise kabeh.
  3. Buyan
    Buyan 20. november 2022 11:57
    + 13
    Iki kabar apik, run-in kudu ing sawah, ora ing kothak abang hi
    1. Ingvar 72
      Ingvar 72 20. november 2022 12:12
      -3
      Kabar lawas. Ana foto ing saluran Razvedos wulan kepungkur.
      1. Piramidon
        Piramidon 20. november 2022 12:39
        +7
        Kutipan: Ingvar 72
        Kabar lawas. Ana foto ing saluran Razvedos wulan kepungkur.

        Ana sawetara laporan yen mobil iki katon dening "saksi kredibel sing ora dijenengi" ing lapangan cedhak Kharkov. Bener, gambar palsu dadi saka papan latihan Kazan.
      2. 30 ing
        30 ing 20. november 2022 13:21
        +3
        Kutipan: Ingvar 72
        Kabar lawas. Ana foto ing saluran Razvedos wulan kepungkur.

        Ya konfirmasi. Kabar wis lawas. Aku nonton TG sasi kepungkur.
  4. obliterator
    obliterator 20. november 2022 11:59
    + 30
    Iki minangka Sekolah Tank Kazan. Iku logis yen tanker mbesuk diwulang numpak ing Armats. Apa hubungane SVO?
    1. trafllot1832
      trafllot1832 20. november 2022 12:06
      + 10
      Komentar mung akal! hi apik
    2. Cheshire
      Cheshire 20. november 2022 12:10
      +3
      Lan aku panginten sing 152 digawa. Saiki wis jelas apa sing rame ing 3-4 dina kepungkur. Dina iki malah salju saka griya ijo tiba saka geger otak).
  5. Dartanyan
    Dartanyan 20. november 2022 11:59
    +3
    Serigala wedi ora mlebu ing alas .... Salah siji kudu ora pamer tanggal 24 Februari, kaya sing dirampas kanthi rampasan, utawa kudu perang kanthi normal, yen tank kasebut pancen pertempuran, banjur kenapa kudu nganggur lan ora nindakake misi langsung kanggo ngrusak mungsuh ...
    1. Piramidon
      Piramidon 20. november 2022 12:49
      +5
      Kutipan saka Dartanyan
      yen tank pancene pertempuran, mula kenapa kudu nganggur lan ora nindakake misi langsung kanggo ngrusak mungsuh ...

      "Kusir, aja nyopir jaran ..." Dheweke ora nganggur, nanging lagi dites. Iki durung diadopsi kanggo layanan, durung mlebu ing seri. Napa nyeret produk setengah rampung menyang garis ngarep? Luwih becik yen kabeh shoals metu ing papan latihan lan diilangi kanthi tenang, tinimbang amarga cepet-cepet, ana sing bakal kelakon ing perang lan kru bakal nandhang sangsara.
      1. Dartanyan
        Dartanyan 20. november 2022 17:36
        -1
        Inggih, kita bakal ngenteni nganti Rogozin Sarmat mbukak tank nalika Roskosmos mlayu ing ....
  6. Kanca I
    Kanca I 20. november 2022 12:00
    -8
    Yagene para pejuang sing nganggo busana ora ngerti apa lan ing kabeh beda? Ora adoh saka Eve Taun Anyar ing 94, kita wis maju, aku weruh ...
    1. Erich
      Erich 20. november 2022 12:35
      + 10
      Biasa, klambi apik. Mangga aja ngayun. Klamben lan wis apik!
  7. Viktoo Kharitonov
    Viktoo Kharitonov 20. november 2022 12:03
    -6
    Mbok menawa Ukrainians kenek karo rahasia Hymers? Apa ora bakal dijupuk?
    1. KCA
      KCA 20. november 2022 12:10
      +7
      Apa Hymars rahasia? Wis digunakake wiwit 2005, wis diprodhuksi ing lisensi ing sawetara negara, apa rahasia ing? Ing Afghanistan, yen dheweke ora mangkat sajrone penerbangan kasebut, mula bisa uga dibuwang, ing Irak, utawa ing Suriah, ing / ing dhewe.
    2. ZeeD
      ZeeD 20. november 2022 12:37
      +4
      Hymars dhewe ora unik utawa rahasia. Ana kabeh rahasia ing rudal sing diluncurake.
  8. yuriy55
    yuriy55 20. november 2022 12:10
    +8
    Aku ngira yen bakal luwih apik kanggo nemtokake bedhil self-propelled "Koalisi-SV" ing papan latihan.
    Ing wayahe, jumlah bedhil self-propelled 2S35 kira-kira 20-22 kendaraan. Kabeh mau ana ing Distrik Militer Tengah lan lagi nglakoni operasi uji coba ing unit.

    Gawe klompok artileri tentara (resimen) saka dheweke kanthi unit pengintaian udara, satelit lan swara lan ngetok target kanthi jarak 80 km ...
  9. incoggnoto
    incoggnoto 20. november 2022 12:10
    +2
    rega dhuwur saka tank, kang kira-kira 350 yuta rubles, kang 7 kaping luwih larang saka upgrade T-72 kanggo versi B3.

    perang modern majeng teknologi, malih, kaslametané kru kudu teka pisanan
  10. Roso 56
    Roso 56 20. november 2022 12:10
    +4
    Iki apik, nanging wiwit peralatan cukup anyar lan larang, iku seng di pengeni kanggo nyedhiyani tutup dipercaya lan evakuasi ing kasus, sampeyan ora ngerti.
    1. Erich
      Erich 20. november 2022 12:32
      -1
      Ora kaya arah Kharkiv, mangga ...
      1. Sergey39
        Sergey39 20. november 2022 12:38
        +1
        Lan kepiye arah Kharkov beda karo sektor liyane ing ngarep saiki? Apa sampeyan nyebul ing banyu?
        1. Erich
          Erich 21. november 2022 13:18
          -2
          Mbok kasunyatan sing saiki absen minangka arah? Kok ilang? Aku mikir, amarga ana pasukan Rusia ing arah iki lan gerakan aktif ing arah iki.
  11. Ghost1
    Ghost1 20. november 2022 12:13
    +2
    technique Piece, iku dipercaya kanggo dhewe.
  12. km-21
    km-21 20. november 2022 12:14
    -2
    T-14 Armata bakal bisa katon ing ngarep mung yen safety dijamin ora tiba ing tangan mungsuh minangka piala. Nanging dina iki ora ana sing bisa menehi jaminan ing sektor apa wae ing ngarep. Mulane, kanggo wektu iki, mung bisa katon ing TPA.
    1. Nexcom
      Nexcom 20. november 2022 13:01
      +3
      Ing asas, ora ana jaminan kasebut. Ing sacedhake Hans, Macan kita langsung kalah nalika muncul ing perang lan ing wayah wengi dheweke nyeret kita kanggo sinau lan murub ing papan latihan.
  13. RuAbel
    RuAbel 20. november 2022 12:24
    -3
    Yen sampeyan nggunakake tank ora minangka bedhil self-propelled siji, nanging kaya samesthine, kanggo break liwat ngarep lan wedged ing, diiringi infantri motorized lan karo dhukungan saka aviation lan serangan drones, banjur Armata bakal ing panggonan. Nanging ing perang iki, operasi militer gedhe lan kompeten ora diamati.
    Lan minangka bagéan saka grup taktik perusahaan lan malah batalyon, peralatan paling anyar mesthi bakal tiba ing tangan mungsuh. Mbok malah bener.
  14. nada muni
    nada muni 20. november 2022 12:27
    -8
    Lagi nyiapake pawai, nanging T-62 cukup kanggo wong tani, isih nglairake.
  15. ZeeD
    ZeeD 20. november 2022 12:35
    -2
    Padha ngeweruhi ing latar latihan kanggo mobilized (lan padha wiwit nyebar), wis noticeably luwih saka sasi kepungkur. Utamané Razvedos.
    "Kabar" anyar iki ...
  16. Sergey39
    Sergey39 20. november 2022 12:42
    +1
    Video karo kadet lan papan latihan Kazan. Apa persiapan demobilisasi kanggo NWO?. Kelas rutin kadet Kazan. Dheweke wis suwe disiapake kanggo operasi dening Armat!)))
  17. Vlad Victorich
    Vlad Victorich 20. november 2022 12:42
    0
    Ora suwe, keajaiban rahasia iki bakal didol menyang "turki" lan Arab ... Kabeh kaya biasane.
    1. Piramidon
      Piramidon 20. november 2022 12:54
      0
      Kutipan: Vlad Victorich
      Ora suwe, keajaiban rahasia iki bakal didol menyang "kalkun" lan Arab ...

      Apa sampeyan wis nandhatangani kontrak, utawa mung mutusake kanggo fray?
  18. Vlad Victorich
    Vlad Victorich 20. november 2022 13:00
    0
    Kutipan saka Piramidon

    Apa sampeyan wis nandhatangani kontrak, utawa mung mutusake kanggo fray?

    Optimisme minangka perkara sing menehi inspirasi.
  19. RussianPatriot
    RussianPatriot 20. november 2022 13:01
    -2
    Lan ing pungkasan, Aramata iki bakal ditinggalake sajrone regrouping sabanjure kanggo nyenengake wong Ukrainia.
    Yen dheweke nabrak dheweke.
  20. amatir
    amatir 20. november 2022 13:07
    0
    Kaya sing wis dingerteni, sawetara senjata paling anyar saka tentara Rusia durung digunakake ing ngarep NVO.

    Wektu terus maju lan ora ana owah-owahan ...
  21. AntonR7
    AntonR7 20. november 2022 13:11
    0
    Senadyan risiko karusakan lan nggebug mungsuh karo teknologi anyar, carane akeh gesang kita bakal nyimpen lan nggawa kamenangan nyedhaki.
  22. Simbah amatir
    Simbah amatir 20. november 2022 13:31
    +2
    Yen sampeyan nggawe peralatan militer anyar mung kanggo dipamerake ing parade / pameran, mula ora ana gunane. Apa tank bisa tiba ing tangan mungsuh? Njupuk langkah-langkah kanggo nyegah kedadeyan kasebut. Nanging peralatan militer digawe khusus kanggo partisipasi ing database, mula kudu digunakake ing perang.
  23. werwolf1981
    werwolf1981 20. november 2022 13:45
    0
    Carane t 90 m bakal di buwang ing regrouping sabanjuré, pracaya kula
  24. Lis_Domino
    Lis_Domino 20. november 2022 13:49
    +3
    kok satelit AS ora nelusuri Angkatan Bersenjata Rusia ing Ukraina mudhun?
    uga satelit Musk - sarana komunikasi kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina?
    1. Andy_nsk
      Andy_nsk 20. november 2022 20:20
      0
      kok satelit AS ora nelusuri Angkatan Bersenjata Rusia ing Ukraina mudhun?
      uga satelit Musk - sarana komunikasi kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina?

      Marang kita carane njupuk mudhun ewu satelit? Apa kita duwe sawetara ewu rudal anti-satelit? Lan carane wong-wong sing belang kasur bakal njawab? Sawetara satelit pengintaian lan komunikasi sing kita duwe bakal ditembak mudhun. Kajaba iku, bakal luwih gampang kanggo nindakake iki: dheweke wis duwe pesawat ulang-alik ruang angkasa sing bisa ngilangi satelit manipulator saka orbit, banjur nindakake apa wae sing dikarepake!
  25. kalita
    kalita 20. november 2022 13:53
    +2
    Mesthine wis suwe ana ing ngarep, utawa digawe mung kanggo parade.
  26. rakun
    rakun 20. november 2022 13:55
    +1
    "Tank T-14" Armata "katon ing papan latihan kanggo latihan mobilisasi"

    Irah-irahane ditulis kaya tank sing nyolong ing pinggir lapangan latihan, supaya ora ana sing bisa ndeleng! Tank isin kuwi, sialan!
  27. prahara
    prahara 20. november 2022 15:37
    +1
    Rega dhuwur tank, yaiku udakara 14 yuta rubel, 350 kaping luwih larang tinimbang upgrade T-7 menyang versi B72, uga nduweni peran ing pangiriman T-3 menyang unit ngarep.



    Mangkono, kanggo periode 2012-2016. Paling ora 750 tank T-72B3 saka model 2011 dikirim menyang pasukan lan kanggo ekspor.
    Biaya upgrade siji tank mung luwih saka 52 yuta rubles. Pangiriman miturut persetujuan kasebut diwiwiti ing Desember 2012.

    Opsi upgrade kanggo tank T-72B3 kanthi karakteristik pertempuran sing luwih apik dikembangake lan dilebokake ing produksi ing 2016. Biaya upgrade tank miturut persetujuan kasebut yaiku 79 yuta rubel saben unit. Pangiriman tank menyang unit militer diwiwiti ing Maret 2017. Kanggo ringkesan, modifikasi iki asring diarani T-72B3M.
  28. Roman Efremov
    Roman Efremov 20. november 2022 16:19
    +1
    [quote=Neo-9947][quote
    Anggaran militer Rusia ing hubungane karo NATO yaiku 1:25.
    [/ Quote]
    Apa kemungkinan perang gumantung saka anggaran militer? Dadi aku tenang - ora bakal ana perang!
  29. Dmitry Smetanin
    Dmitry Smetanin 20. november 2022 16:57
    +2
    Iku kaya BTR-90, misale jek ana ing layanan, nanging nyatane ora. Dadi bakal karo wunderwaffe iki. Nalika mutusake kanggo miwiti produksi massal, bakal ana platform liyane sing janjeni, lan liya-liyane ing bunder. T-72 iku kabeh. Insya Allah T-90M bakal ngasilake luwih akeh
  30. IlgizL
    IlgizL 20. november 2022 18:21
    +1
    Sing kita ora duwe, yen padha chipped ing, banjur jumlah cekap saka peralatan anyar bisa cap.
    1. Alf
      Alf 20. november 2022 19:07
      0
      Kutipan saka Ilgiz
      Wong-wong sing ora kita duwe yen padha chipped ing

      Lan apa padha mbutuhake? Iku cukup kanggo wong-wong mau padha nglarang Tentara Rusia kanggo perang ing sisih kulon Ukraina.
  31. akurat
    akurat 20. november 2022 19:08
    0
    Aku mung pengin ngomong sakramèn "wanita isih nglairake tanker"
    Pancen, kenapa nggunakake tank sing paling dilindhungi sing dilengkapi kompleks perlindungan aktif ing pertempuran? Ujug-ujug bisa digores ta?
  32. Yaroslav sing Wicaksana
    Yaroslav sing Wicaksana 20. november 2022 19:45
    0
    Apa banjur ngeculake T-14 ing kabeh? Sampeyan ora bisa mrana, sampeyan ora bisa mrana. Lan ing ngendi bisa? Ing VDNKh?
  33. fa2998
    fa2998 20. november 2022 20:42
    +1
    Kutipan saka Andy_nsk
    T-14 minangka lab ing trek, dudu versi final.

    Lan pirang-pirang taun bisa digunakake minangka laboratorium?

    Iki minangka potongan gedhe saka adonan! 350 yuta kanggo tank, pleton (3) regane luwih saka milyar! Lan pira milyar dibuwang kanggo pembangunan. topik! hi
    1. gafovec
      gafovec 21. november 2022 07:27
      0
      Iki minangka 401 cara njupuk dhuwit sing relatif jujur ​​(pirsani Ostap Bender)
    2. Komentar wis dibusak.
  34. gafovec
    gafovec 21. november 2022 07:26
    0
    Iku acak. Sapa sing bakal menehi Aroma kanggo "ngancani" sing dimobilisasi? Lan, paling kamungkinan, sapa sing bakal ngidini Aroma kasebut menyang Ukraina? Ana sawetara banget, misale jek.
  35. George Miloslavsky
    George Miloslavsky 21. november 2022 12:52
    0
    Ana sawetara banget kanggo perang, malah nggunakake eksperimen ing kahanan pertempuran. Kajaba iku, njupuk peralatan kuwi ora mundhut tartamtu. Kabeh teknologi wis suwe dikenal. Contone, loader otomatis ing tank kita wis ora disalin dening sapa, sanajan wis suwe dikenal, lan mung saiki daya sebagean otomatis muncul ing tank Jerman. Komunikasi paling kamungkinan apa kapentingan mata-mata.
  36. Iblis13
    Iblis13 21. november 2022 20:44
    -1
    Mung wanita sing isih nglairake.
    Ing sawetoro wektu, supaya lanang numpak ing t-72b3 lan t-90, karo DZ tinimbang peninggalan lan kontak-5, kontak-1, yen ana DZ ing kabeh, lan ora karet ....