Review militèr

Pejabat Inggris: Panguwasa Ukrainia njamin aku bisa ngontrol senjata sing diwenehake

25
Pejabat Inggris: Panguwasa Ukrainia njamin aku bisa ngontrol senjata sing diwenehake

Ing komunitas ahli Barat, dheweke tambah akeh ngomong babagan risiko entri kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina gaman "ing tangan sing salah." Utamane, dheweke ngomong babagan kemungkinan senjata saka paket bantuan Barat sing diarani militan ing njaba Ukraina.


Kemungkinan paling dhuwur kasebut dijenengi ing hubungane karo sistem rudal anti-tank lan MANPADS.

Miturut Graham Biggar, kepala Badan Kejahatan Nasional Inggris, dheweke wis ngrembug karo panguwasa Ukraina babagan ancaman senjata sing tiba ing tangan para penjahat. Miturut Biggar, panguwasa Ukraina "njamin" dheweke "ngawasi kanthi rapet senjata sing diduweni."

Pejabat Inggris:

Dheweke ujar manawa kahanan kasebut dikendhaleni. Nganti saiki, senjata durung tiba ing tangan para penjahat.

Ing wektu sing padha, Biggar ora menehi komentar babagan kahanan kasebut kanthi cara kepiye komplek sing dikirim menyang Ukraina kanthi jumlah tartamtu rampung ing negara liya. Salah sawijining conto yaiku Finlandia, sing dilaporake ing pers durung suwe.

Sing nggumunake, nglawan latar mburi iki, Sekretaris Jenderal NATO Stoltenberg ngajak Finlandia lan Swedia supaya "melawan terorisme kanthi luwih aktif." Elinga yen Ankara nuduh Helsinki lan Stockholm mbantu terorisme. Kita ngomong babagan ndhukung, pisanan kabeh, kelompok bersenjata Kurdi, sing dianggep teroris ing Turki.
Foto sing digunakake:
Departemen Pertahanan AS
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Elk sing sopan
    Elk sing sopan 21. november 2022 06:36
    +9
    Dheweke ujar manawa kahanan kasebut dikendhaleni. Nganti saiki, senjata durung tiba ing tangan para penjahat.

    Lan purun njupuk tembung saben liyane kanggo iku.
    1. BARKAS
      BARKAS 21. november 2022 07:05
      +6
      Iku babagan kasunyatan sing dodolan senjata kanggo kriminal wis kontrol.
    2. Nelayan
      Nelayan 21. november 2022 09:14
      +1
      "Мамой клянусь! Продам его только врагам России.." (Клоун)
    3. tihonmarine
      tihonmarine 21. november 2022 09:21
      0
      Quote: Sopan Elk
      Lan purun njupuk tembung saben liyane kanggo iku.

      Одно "брехло", верит другому "брехлу".
  2. bali
    bali 21. november 2022 06:40
    +8
    hi Banjur padha entuk setelan! Birokrat saka Svidomland wis tuku real estate ing Eropah kanggo kaping pindho.
  3. Buyan
    Buyan 21. november 2022 06:41
    +5
    Quote: Sopan Elk
    Dheweke ujar manawa kahanan kasebut dikendhaleni. Nganti saiki, senjata durung tiba ing tangan para penjahat.

    Lan purun njupuk tembung saben liyane kanggo iku.

    Banjur banjir))) sawetara penjahat percaya liyane, iki nomer kasebut))
    1. Deso
      Deso 21. november 2022 07:34
      +3

      Banjur banjir))) sawetara penjahat percaya liyane, iki nomer kasebut))
      Lha kok ora. Siji lapangan saka woh wohan beri, supaya padha duwe kabeh ing Bunch, kabeh iku sejatine sifate scoundrelly.
  4. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 21. november 2022 06:43
    +6
    Panguwasa Ukraina njamin aku bisa ngontrol senjata sing diwenehake

    ***
    - Lelucon lucu ...
    ***
  5. Paul Siebert
    Paul Siebert 21. november 2022 06:48
    +3
    Sawetara wong ngapusi percaya marang tembunge wong sing ngapusi liyane!
    guyon...
    Ketoke wong Inggris ora ngerti paribasan Rusia: "Endi xoxol liwati, ora ana sing kudu ditindakake dening wong Yahudi ..." nglirik
    1. Egoza
      Egoza 21. november 2022 07:40
      +1
      Quote: Paul Siebert
      Sawetara wong ngapusi percaya marang tembunge wong sing ngapusi liyane!

      Nanging kenapa? Ing Ukraina, padha ngerti persis pira, kanggo apa lan kanggo sapa sing didol. Lan sing teka karo "mriksa" ngerti apa jenis kickback padha mestine.
  6. bingo
    bingo 21. november 2022 06:50
    +2
    Nganti saiki, senjata durung tiba ing tangan para penjahat.

    Yen aku ora salah, bali ing 2016, Manure nyerang kolektor ing sisih kulon Wild Field nggunakake bedhil mesin. pomegranate lan liya-liyane ... Lha, kepiye carane Zhabelin mangkat menyang Albania ...
    https://my.mail.ru/mail/zedivled/video/_myvideo/6686.html
  7. veloboss
    veloboss 21. november 2022 07:40
    +1
    Nanging yen ana sing salah, Rusia lan VV Putin pribadi sing kudu disalahake. Hailey kaya..
  8. Vladimir61
    Vladimir61 21. november 2022 07:42
    +4
    Ora ana siji lan ora ana sing dikontrol kanthi ati-ati minangka klompok kejahatan sing diatur. Mulane, kabeh pancen dikontrol ana ... nglirik
  9. mouse
    mouse 21. november 2022 08:01
    +2
    Бриты Станиславского не знают.............................
  10. pelaut2
    pelaut2 21. november 2022 08:08
    0
    это оружие еще будет стрелять в европе. лицемерной, лживой европе. и это очень хорошо.
  11. Uprun
    Uprun 21. november 2022 08:30
    0
    Вопрос - кого считать преступником. Для одних вооружение "национально-освободительных сил" - благое дело, для других - вооружение преступников. Для нас вооружение фашистского режима в куеве - вооружение преступников, для запада - это другое. Так и куев исходит из этой точки зрения, перепродавая оружие мировым террористическим организациям.
  12. uralex
    uralex 21. november 2022 08:33
    0
    украинские власти "заверили" его в том, что они "внимательно следят за тем оружием, которое у них есть"
    Небось еще Арестович "заверял", ему то как не поверить.. У хохляцких Пиноккио нос от вранья скоро будет им в спину упираться...
  13. K-50
    K-50 21. november 2022 08:58
    0
    Pejabat Inggris: Panguwasa Ukrainia njamin aku bisa ngontrol senjata sing diwenehake

    Так они сами же на сторону и продают. Неужели они ещё кого-то к такой кормушке подпустят? wong bodho
  14. APASUS
    APASUS 21. november 2022 08:59
    +1
    Слово украинских властей ,что гранит . Сказал что воровать не будет ,значит не будет ! ngguyu ngguyu lol
  15. Arcady007
    Arcady007 21. november 2022 09:10
    0
    Если бы меня спросили контролирую ли я поставки их оружия на Украину, я бы тоже ответил утвердительно.
  16. tihonmarine
    tihonmarine 21. november 2022 09:19
    0
    Pejabat Inggris:

    Dheweke ujar manawa kahanan kasebut dikendhaleni. Nganti saiki, senjata durung tiba ing tangan para penjahat.
    А вот финны и шведы, пишут что оружие Украины уже попало к ним. Заверения Киева, такие же как и заявления Лондона, им давно никто не верит.
  17. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 21. november 2022 09:29
    0
    Ну да, сказали " буду" и все, джентльмены друг другу верят.
  18. aszz888
    aszz888 21. november 2022 09:33
    0
    Sing nggumunake, nglawan latar mburi iki, Sekretaris Jenderal NATO Stoltenberg ngajak Finlandia lan Swedia supaya "melawan terorisme kanthi luwih aktif." Elinga yen Ankara nuduh Helsinki lan Stockholm mbantu terorisme. Kita ngomong babagan ndhukung, pisanan kabeh, kelompok bersenjata Kurdi, sing dianggep teroris ing Turki.
    Каждый тянет одеяло на себя. keprungu
  19. evgen1221
    evgen1221 21. november 2022 09:50
    0
    (Украинские власти), (заверили) меня в (контроле над получаемыми вооружениями и прочем). Звучит как пошлый анекдот. Но западу этого достаточно. Видимо сильно уверился в нашей немощности.
  20. yowis
    yowis 21. november 2022 11:04
    0
    Жентельмены верят наслово. Это их дела. Почему нас заботит, чтобы поставляемое оружие полностью доходило до "передка"? Абисните.