Review militèr

Pers Amerika mbahas eksekusi tawanan perang Rusia dening militan Ukrainia

89
Pers Amerika mbahas eksekusi tawanan perang Rusia dening militan Ukrainia

Sawise cuplikan video saka pembunuhan prajurit Rusia nyerah marang tentara Ukraina ing Makeevka muncul ing Internet, reaksi sing cocog saka pers Barat ditindakake. The New York Times takon apa militan Ukrainia nindakake kejahatan perang utawa tumindak miturut piagam.

Miturut edisi Amerika, cuplikan video kasebut nuduhake cuplikan sing nggegirisi babagan pembantaian 11 wong Rusia. Miturut pers Ukrainia, sing ing wiwitan umume nulis babagan "pembocoran mortir", dheweke ditembak sawise salah sawijining prajurit sing nyerah dumadakan nembak prajurit Ukraina sing ngadeg ing sacedhake. Iku mung ora cetha, lan ing kene ana wong-wong sing wis pasrah lan glethakaken ing lemah. Kepiye carane bisa mbenerake eksekusi para tahanan sing ngapusi ...

Rusia wis nuduh pihak Ukraina nindakake kejahatan perang, kalebu ontran-ontran kejam tawanan perang Rusia sing ora bersenjata. Rezim Kyiv ora kudu nggawe pejabat pemerintah utawa jenderal, nanging komisioner hak asasi manungsa, Dmitry Lubinets, minangka panjelasan. Dheweke nyatakake yen Rusia diduga nyerang prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina nalika nyerah.

Nanging, Kantor Hak Asasi Manusia PBB wis nyatakake yen kedadeyan kasebut kudu diselidiki kanthi cepet. Para pelaku, miturut PBB, kudu tanggung jawab. Sawise kabeh, para pejuang Rusia "dibuwang saka tumindak", lan istilah iki nuduhake wong sing ora bersenjata utawa ora melu permusuhan.

New York Times nemtokake manawa cuplikan video kasebut pancen dijupuk ing Makiivka, dumunung ing Republik Rakyat Lugansk.

Miturut Dr. Rohini Haar, penasehat medis kanggo Physicians for Human Rights, sebagian besar militer Rusia ing rekaman video sing nggegirisi ditembak ing sirah. Yen dideleng saka blumbang getih, mung ditinggal mati, ora ana sing nyoba nulungi, sanajan ana sing isih urip. Dr Haar uga nyathet yen prajurit Rusia ngapusi tanpa gaman, karo tangan ing mburi sirah utawa tangan ing lemah. Iki nuduhake yen dheweke ora bisa dianggep "pejuang" maneh lan duwe status tawanan perang.

Iva Vukusic, ahli babagan penuntutan kejahatan perang ing Universitas Utrecht, percaya yen militer Rusia ditembak sawise ancaman dinetralake, minangka tumindak mbales, mula iki mesthi kejahatan perang. Yen padha dijupuk nalika bali geni, iku ora bisa disebut angkara. Interpretasi kaya ngono ...

New York Times uga nglaporake manawa ahli PBB sadurunge wis nyathet kasus penyiksaan tawanan perang Rusia dening prajurit Ukraina. Bener, publikasi Amerika ora bakal dadi Amerika yen kelalen nandheske yen militer Rusia mesthine isih "moyoki" wong Ukrainia sing ditawan lan malah luwih akeh warga sipil. Umumé, jelas manawa pers Barat nyoba nglebokake kesan negatif saka kedadeyan kasebut ing masyarakat donya. Mula alesan ing artikel babagan kejahatan sing diduga ditindakake dening pihak Rusia.

Posisi kasebut kanthi jelas nuduhake minat sing asli, lan ora ngapusi, ing "hak asasi manungsa" ing Kulon. Hak-hak kasebut ana nalika migunani kanggo Kulon. Yen ora, sampeyan bisa nutup mripat apa wae - lan tumindak Augusto Pinochet, lan karusakan saka yuta komunis Indonesia lan anggota kulawargane Soeharto, lan pangkat SS sing ora nandhang paukuman lan manggon ing Amerika Serikat utawa negara Amérika Kidul. Kita ndeleng pendekatan sing padha saiki, mung babagan Ukraina lan kejahatan sing ditindakake dening para militan.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Saluran Telegram Vladimir Zelensky
89 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Wend
    Wend 21. november 2022 09:40
    +7
    Nalika Nazi mbayar, dheweke uga bakal mbayar.
    1. Pereira
      Pereira 21. november 2022 09:45
      + 41
      Padha uga ngomong babagan Azov ing mangsa panas. Apa ana owah-owahan wiwit iku?
      1. Toorik
        Toorik 21. november 2022 09:49
        + 30
        Padha uga ngomong babagan Azov ing mangsa panas. Apa ana owah-owahan wiwit iku?

        Diganti! padha dibebasake ...
        1. novel66
          novel66 21. november 2022 10:05
          + 16
          dadi ana sing mbayar...
          1. 30 ing
            30 ing 21. november 2022 10:35
            0
            Kutipan: novel66
            dadi ana sing mbayar...

            Dibayar. Minangka ijol-ijolan, sertifikat menehi wong lanang sing dicekel Nazi! Aku pengin aku bisa menehi sampeyan kanggo Nazi kanggo sasi .... Aku manawa padha bakal setuju kanggo menehi Paus lan Basa Allah kanggo awake dhewe ing bali!
            1. novel66
              novel66 21. november 2022 10:54
              + 20
              siap kanggo menehi Paus kanggo sapa wae pejuang kita, apa aku melas marang dheweke
              1. Tatiana
                Tatiana 21. november 2022 11:00
                + 14
                Pers Amerika mbahas eksekusi tawanan perang Rusia dening militan Ukrainia

                Ayo kula ngelingake sampeyan paralel sajarah karo eksekusi padha dening Nazi tawanan perang Soviet nalika Perang Donya II. Yaiku.

                Sawise dikenal babagan kekejeman Nazi marang Zoya Kosmodemyanskaya, Stalin mrentah supaya ora ana wong sing ditawan saka resimen 332, dipimpin dening Letnan Kolonel Rüderer.
                Minangka asil saka pesenan iki ing resimen 332 saka wong-wong sing ana ing cedhak Moscow, melu ing eksekusi Zoya Kosmodemyanskaya, mung sawetara wong slamet ...
                Sawise ngerti yen ing ngarepe ana resimen algojo Ruderer, sing mateni Zoya Kosmodemyanskaya, para prajurit supaos ora bakal ninggalake prajurit saka resimen laknat iki. Ing perang cedhak desa Verdino resimen algojo Jerman kita Zoya pungkasane dirusak. Atusan mayit Nazi tetep ana ing bunker rusak lan trenches.
                Deleng rincian - https://back-in-ussr.com/2016/05/332-polk-vermahta-v-plen-ne-brat.html?ysclid=laqggz7ko471312989
                1. novel66
                  novel66 21. november 2022 11:02
                  +2
                  kaya prentah ora krungu saka kita ... kamanungsan?
                  1. Edik
                    Edik 21. november 2022 11:51
                    +6
                    Kutipan: novel66
                    kaya prentah ora krungu saka kita ... kamanungsan?

                    Ora ana wong sing bakal nyebul ing jagad iki, iki minangka kejahatan perang, kaya-kaya, para prajurit bakal dikandhakake sapa sing nglawan lan apa sing ditindakake.
                    1. Poplar
                      Poplar 21. november 2022 17:15
                      +9
                      Ukrainians, mesthi, ora saka pikiran gedhe dikirim iki ing jaringan ..

                      Paling kamungkinan kasunyatan sing padha ora nganggep tindak pidana. Kosok baline, iku tumindak heroik.
                  2. Zakirov Damir
                    Zakirov Damir 21. november 2022 15:05
                    -3
                    Kutipan: novel66
                    kaya prentah ora krungu saka kita ... kamanungsan?

                    Nomer sambungan ora cocog! Ana resimen 332nd, lan ing kene ana brigade kanthi nomer beda.
                    Dadi, mesthi, Kremlin bakal nanggepi!
                  3. okunevich_rv
                    okunevich_rv 22. november 2022 08:08
                    0
                    tatanan kuwi ora prelu, saben wong mutusaké kanggo awake dhewe apa bisa utawa ora, apa iku nampa ing kalbu dhewe, utawa arep kanggo mindhah menyang kalbu liyane, supaya ing kabeh, siji dadi kanggo defend Motherland, lan liyane katon kanggo kesalahane ing tumindak pisanan.
                2. mongolia9999
                  mongolia9999 22. november 2022 09:17
                  +1
                  Kadurjanan kudu diukum. Nanging saka ngendi asale? Apa ana sing mikir babagan iki? Punapa ingkang dipun lampahi kaliyan para panglimanipun? Kelingan film karo Kravchenko "Ayo lan Deleng" adegan pungkasan saka pembunuhan wong SS lan punishers ing sangisore jembatan. Saka sudut pandangku, kabeh adil. Pati asu kanggo asu. Nanging... Kabeh wong ing kono ora nganggo gegaman. Sampeyan bakal ngomong yen sampeyan ora bisa mbandhingake wong-wong SS sing jahat lan ngukum karo kita. Dilarang. Kita ora bisa! Lan ing kepala sushnik ideologis standar, emosi positif saka film babagan mung retribusi digabungake karo sikap ideologi sing mungsuh wis teka ing tanah kita lan (alas, iki minangka fitur saka mentalitas Rusia) kudu numpes. ing sembarang biaya, menehi dicampur poisonous saka "males mursid". Lan angkara wiwit kelakon. Iku apik yen ideolog Nazi modern ora mbenerake kejahatan APU kanthi cara iki. Lan kita, Nanging, terus langkah ing rake ideologi padha. Kita ora njupuk film babagan Perang Patriotik, ing ngendi komandan, kanggo nanggepi unwillingness saka tawanan kanggo menehi informasi, pesenan kanggo "menembak". Film karo Kravchenko padha "The Best in Hell". Karya alam klompok ditampilake. Ing dalan liwat bangunan break tembok lan printah "Control", sawise kang kabeh mungsuh ing dalan sing siji-handedly ngrambah. Saka sudut pandang taktik, pancen bener. Sampeyan ora bisa ninggalake mungsuh sing tatu ing mburi sampeyan. Lan saka sudut pandang konvensi babagan tawanan perang?
                  Apa sampeyan bisa mbayangno carane wayahe iki bisa dipromosikan ing media yen prajurit kita diwenehi gopros kanggo helm lan ora dilarang ngirim tumindake ing jaringan?
                  Kok aku iki kabeh. Posisiku yaiku makhluk sing mateni wong sing ora bersenjata, nyerah, prajurit kita, kudu dirusak. Nanging Makhluk sing ditemokake ing jiwa Rusia saka Ukrainia senar babagan "mungsuh ing tanahe dhewe" uga kudu dirusak. Inggih, utawa yen ndadékaké kanggo karusakan saka donya kabèh, paling padha diakoni ora minangka negara loropaken, nanging khusus minangka negara mungsuh. Kanthi kabeh akibat. Anané lengkap hubungan dagang, hubungan bisnis. Pangenalan minangka mungsuh negara kabeh wong sing manggon karo kewarganegaraan Rusia utawa duwe properti karo mungsuh. Lan nganti kedadeyan kasebut, akeh sing ora percaya yen perang kita minangka Perang Patriotik kaping pindho.
                  1. Ilnur
                    Ilnur 22. november 2022 11:03
                    +4
                    Nanging saka ngendi asale? Apa ana sing mikir babagan iki? Punapa ingkang dipun lampahi kaliyan para panglimanipun? Ayo dadi ngelingi film

                    Apa sampeyan arep ngomong? komandan kita padha digawa munggah ing film Soviet, "Perwira", "Mung wong tuwa menyang perang", "Padha perang kanggo Motherland", "Aty-bat lumaku prajurit" lan film apik liyane saka direktur Soviet sing ngerti langsung bab Perang Donya II, lan sampeyan nggawa conto sawetara jinis film tingkat katelu sing ditembak dening sutradara sing ora dingerteni, miturut naskah lan adhedhasar plot sing ora dingerteni lan adoh banget ....
                    Lan apa Ukrainians digawa munggah, banjur ora perlu kanggo pindhah adoh, padha duwe brahala Hitler, Bandera, Shukhevych, Nazi Jerman - lan padha tumindak ing mirip brahala ...
              2. 30 ing
                30 ing 21. november 2022 15:10
                +3
                Kutipan: novel66
                siap kanggo menehi Paus kanggo sapa wae pejuang kita, apa aku melas marang dheweke

                kene! Pikir sing bener...
            2. Komentar wis dibusak.
            3. Kabupatèn katelu
              Kabupatèn katelu 21. november 2022 14:56
              +9
              Kutipan: 30 vis
              Dibayar. Minangka ijol-ijolan, sertifikat menehi wong lanang sing dicekel Nazi!

              Oligarki Ukrainia Medvedchuk, apa hubungane karo wong lanang kita. Kanggo dheweke menehi pimpinan Azov. Wis digawe kandhang kanggo wong-wong mau ing ruang sidang DPR. Lan Abramovich njupuk menyang resorts ing Turki.
            4. ABC-schutze
              ABC-schutze 21. november 2022 15:13
              +4
              Nyatane, prajurit kita sing dicekel yaiku prajurit. Lan kanggo ngganti, yen prakara iki wis dadi nyebar "laku", padha kudu diijolke sabenere ing asas saka "kesetaraan" ijol-ijolan - kanggo personel militèr. "AFU", lan ora marang Nazi - punishers, marang kang Kantor Jaksa Agung Federasi Rusia lan kantor jaksa saka DPR lan LPR resmi mbukak kasus pidana kanggo nindakake Kadurjanan perang lan Kadurjanan marang populasi sipil ...
            5. tunggal-n
              tunggal-n 22. november 2022 14:58
              0
              Lan uga warga Ukraina lan bisa dadi godfather Putin.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. Paul Siebert
        Paul Siebert 21. november 2022 15:39
        +5
        Wartawan Pyotr Lidov nulis artikel babagan prestasi lan pati kejam saka anggota Komsomol Zoya Kosmodemyanskaya.
        Kabeh negara gonjang-ganjing.
        Stalin mrintahake prajurit resimen Wehrmacht kaping 332 ing komando Letnan Kolonel Rüderer supaya ora ditawan.
        Para prajurit padha supaos.
        Ora let suwe resimen kalah.
        Petugas syuting momen eksekusi kasebut tiwas. Ing tas lapangan, dheweke nemokake negatif lan foto saka TKP.
        Slamet kita ora ninggal sapa-sapa, uga pribadhi utawa perwira.
        Sawise interogasi cendhak, kabeh padha diselehake ing tembok.
        Dheweke uga ngeksekusi kepala desa Petrishchevo, abdine Nazi sing melu eksekusi Zoya.
        Kita kudu ngandhani wong lanang nomer unit lan jeneng pembunuh Bandera.
        Ya, lan critakna apa sing kedadeyan nalika Nazi nangkep sampeyan! am
      3. Hagen
        Hagen 22. november 2022 08:48
        +1
        Quote: Pereira
        Apa ana owah-owahan wiwit iku?

        Wis owah. Ing sawetara kasus, kepinginan kanggo njupuk wong tahanan ilang. Utamane komposisi, a priori kurang informed.
    2. Daishi
      Daishi 21. november 2022 09:45
      +9
      Ing wektu iki, dheweke wis ana ing Kanada, dheweke tresna ing kana
      1. novel66
        novel66 21. november 2022 10:06
        +9
        ing Stalin, iki ora dadi alangan
        1. Nexcom
          Nexcom 21. november 2022 10:18
          + 12
          Stalin wis ora ana maneh ... Saiki geeks iki ora wedi apa-apa. Sayange. Ketoke padha ngerti yen dheweke bakal ditebus yen dicekel. Padha ngerti yen tawanan kita ora bakal tumindak kaya karo wong-wong mau.
          Nanging wong-wong mau kudu diukum amarga kekejeman kasebut.
          1. novel66
            novel66 21. november 2022 11:04
            +6
            lan apike brigade kabeh, eh pertahanan udara ora ditindhes, luwih becik ditutupi karo "karpet" 500 ok.
        2. Skobaristan
          Skobaristan 21. november 2022 20:58
          0
          Yen ing Stalin iki ora dadi alangan, banjur saka ngendi akeh kekurangan ing Kanada? Iku ora worth iku. Ing wilayah USSR, ya, padha nggolèki lan ketemu. Ing luar negeri, aku ora ngelingi iki.
      2. megadeth
        megadeth 21. november 2022 10:12
        + 12
        Yen sampeyan ngumumake yen karo 80 Ukrofascists ODSHB, aja nangkep sapa wae ... bisa uga sampeyan bakal nyekeli hantu iki luwih cepet ...?
        1. Normann
          Normann 21. november 2022 10:41
          +1
          Mungkin musisi kudu dikirim, padha ora banget subordinate kanggo parket.
        2. Kabupatèn katelu
          Kabupatèn katelu 21. november 2022 15:00
          +6
          Kutipan saka megadeth
          mbok menawa dhewe-dhewe bakal nyedeki hantu iki luwih cepet ...?

          Kok bakal dipateni dhewe. Dadi gedhe lan percaya ing dongeng. Apa ana sing nemokake Nazi sing nembak sikil para tahanan ing video kasebut? Dadi bakal karo iki, dheweke bakal ngomong lan kabeh bakal tenang babagan iki.
          1. Komentar wis dibusak.
    3. yuriy55
      yuriy55 21. november 2022 09:51
      +7
      Quote: Wend
      Nalika Nazi mbayar, dheweke uga bakal mbayar.

      Kapan?! Sawise wong Azov mbayar?!
      Sing nembak tim Olimpiade Israel mbayar ...
      Pers Amerika mbahas eksekusi tawanan perang Rusia dening militan Ukrainia

      Sawetara bajingan ngerti tumindake wong liya ...
      Aku ora percaya Rusia ora duwe dhuwit kanggo nyengkuyung spesialis likuidasi ...
      1. novel66
        novel66 21. november 2022 10:07
        +2
        duwe staf dhewe lan nyewa pembunuh? iku aneh
      2. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 21. november 2022 10:14
        +9
        Aku ora percaya Rusia ora duwe dhuwit kanggo nyengkuyung spesialis likuidasi ...

        Ana dana sing cukup. Tugas kasebut ora disetel kanggo spesialis.
        1. yuriy55
          yuriy55 21. november 2022 10:35
          +8
          Kutipan: Mikhail Sidorov
          Ana dana sing cukup. Tugas kasebut ora disetel kanggo spesialis.

          Banjur komandan kita kudu ngandhani komandan saka macem-macem pangkat yen kasus kaya mengkono ora bisa ditinggalake tanpa konsekuensi ... Ayo padha elinga yen prajurit Rusia ora dadi meriam !!! Apa sing luwih larang kanggo komandan prajurit tinimbang macem-macem godfather ...
          1. VladMirU
            VladMirU 21. november 2022 16:36
            +3
            Kaputusan kasebut bisa ditindakake utawa ora mung dening Panglima. Lan kabeh verbiage iki babagan elit oligarki kekuwatan Rusia ora ana gunane. Mung dheweke tanggung jawab kanggo kabeh miscalculations lan Gagal kanggo njupuk tindakan ing SVO iki. nanggung tanggung jawab KUHPerdata dhewe.
      3. EFIM LUBIN
        EFIM LUBIN 21. november 2022 10:34
        + 12
        Ora ana kepinginan utawa niat kanggo males prajurite! Slogan "Ana akeh wanita ing Rusia - dheweke isih nglairake prajurit" ing tumindak! Lan apa sing dikarepake, sing saka elit oligarki sing mrentah Rusia paling ora ana sing dadi tentara? Iku umume luwih ora kanggo pirembagan bab ora nganti perang karo jeneng bodho saka NWO! Apa perlindungan saka populasi sing nganggo basa Rusia iku goroh! Pan Ze njanjeni pangkalan militer AS lan NATO ing pesisir Segara Azov lan cedhak tapel wates karo Rusia, lan kanthi bungah padha ngucapake yen bakal nyelehake baterei rudal jelajah kanthi hulu ledak nuklir ing kana! Mung kesalahan metu ing Kremlin amarga gething saka elit intelijen lackey, sing lali bab 30 taun budidoyo Ukronazism lan mediocrity saka jenderal parquet-ceremonial! Akibaté, tinimbang operasi kanggo annex Crimea, kanggo alasan sing padha, Rusia nampa pengulangan saka 1941. Wigati dimangerteni manawa aku minangka pendukung Rusia sing manggon ewonan kilometer adoh saka sampeyan! Lan carane njijiki ngrungokake terus-terusan whining ing televisi Rusia bab ala Western "mitra"! Kanggo perawatan sukses penyakit kasebut, perlu kanggo nggawe diagnosis sing bener. Rusia ora duwe lan ora tau duwe mitra Barat, nanging mesthi ana, lan bakal dadi mungsuh Barat, sing mung bisa wedi karo kekuwatan militer Rusia lan ora bisa dihindari retribusi getih kanggo upaya agresi militer marang Rusia. . Nanging nalika pasukan utama ing negara iku oligarki khianat lan maling ... Iku dadi bab banget angel!
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 21. november 2022 15:17
          +1
          "Slogan" ana akeh wanita ing Rusia - dheweke isih nglairake prajurit "ing tumindak!"
          ****************************************** ... ******************************************
          Iki "slogan" sapa, yen dudu rahasia?..
          1. DrMadfisher_2
            DrMadfisher_2 22. november 2022 03:52
            +2
            Iki slogan wong bodho. Aku sangsi sing sawise statements kaya Georgy Konstantinovich bakal dadi pahlawan rakyat.
            Lan saiki aku uga pengin ndeleng sumber asli utawa pranala menyang, yen ana siji ing alam.
    4. wong pribadi
      wong pribadi 21. november 2022 10:07
      + 12
      Nalika Nazi mbayar, dheweke uga bakal mbayar.

      Apa sampeyan yakin tenan iki? Sajrone 8 taun, atusan bocah dibom dening LDNR, lan sapa wae sing nandhang paukuman pribadi amarga iki? Dadi ana akeh pitakonan ing kene. Kepiye carane kabeh pleton dikepung lan kenapa dheweke nyelehake tangane?
      1. VitaVKO
        VitaVKO 21. november 2022 10:41
        +2
        Quote: wong pribadi
        Nalika Nazi bakal mbayar

        Sanalika negara-negara kayata AS lan Inggris ana, nganti saiki bakal muncul artikel sing penulis mung bakal nggawe "penemuan sing nggumunake"
        ... hak ana nalika padha ono gunane kanggo Kulon. Yen ora, sampeyan bisa nutup mripat apa wae

        Sayange, mentalitas kolonial lan duwe budak saka "mitra" Kulon ora mulang apa-apa sanajan para politisi kita. Dadi padha tuku kalbu politisi.
    5. oleg-nekrasov-19
      oleg-nekrasov-19 21. november 2022 17:11
      -1
      Aku yakin kabeh penjahat perang bakal ditemokake lan dibayar kanggo kejahatane, utawa bakal ditumpes - kanthi artileri utawa ing perang, ora masalah.
  2. penembake gunung
    penembake gunung 21. november 2022 09:45
    + 33
    Lan uncalan tomat bosok ing kula, nanging carane kedaden sing kita meekly nyerah? Ora ana tandha-tandha tembak-menembak. Aku ora arep ngira-ira, nanging kesan sing ala banget, kaya sapi ing omah jagal.
    1. novel66
      novel66 21. november 2022 10:08
      +4
      utamané wiwit ana asring boten apik kanggo nyana
    2. beta
      beta 21. november 2022 10:13
      + 17
      Aku takon pitakonan sing padha. Apa wong-wong mau padha ringkih ing roh nganti ora nglawan? 11 prajurit bersenjata gunung bisa nguripake.
    3. Mikhail Sidorov
      Mikhail Sidorov 21. november 2022 10:16
      +4
      Lan uncalan tomat bosok ing kula, nanging carane kedaden sing kita meekly nyerah?

      Aku bisa nganggep yen amunisi wis entek. Kanggo pertempuran modern, luwih saka siji kilogram bk dibutuhake.
    4. yuriy55
      yuriy55 21. november 2022 10:17
      -1
      Quote: penembak gunung
      Nanging kepriye kadadeyane awake dhewe pasrah?

      Kene supaya:
      https://www.youtube.com/watch?v=7OUX_kfQqoI
      1. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 21. november 2022 10:42
        +4
        Kene supaya:
        https://www.youtube.com/watch?v=7OUX_kfQqoI

        Ya, misale jek ana sing njupuk video yen sampeyan percaya video kasebut sadurunge nyerah. Lan dina iku padhang, kita ora turu mesthi.
    5. Ulan.1812
      Ulan.1812 21. november 2022 10:19
      +7
      Quote: penembak gunung
      Lan uncalan tomat bosok ing kula, nanging carane kedaden sing kita meekly nyerah? Ora ana tandha-tandha tembak-menembak. Aku ora arep ngira-ira, nanging kesan sing ala banget, kaya sapi ing omah jagal.

      Aku duwe panjelasan siji, padha mbokmenawa ngerti bab ijol-ijolan tawanan lan ngarep-arep sing padha uga bakal diijolke.
    6. 30 ing
      30 ing 21. november 2022 10:38
      +1
      Quote: penembak gunung
      Aku ora arep ngira-ira, nanging kesan sing ala banget, kaya sapi ing omah jagal.

      Arloji (penjaga) mesthine garing. Wong-wong mau overslept mungsuh ... Dheweke njupuk kita sing anget, ngantuk ...
      1. penembake gunung
        penembake gunung 21. november 2022 11:02
        +2
        Kutipan: 30 vis
        Arloji (penjaga) mesthine garing. Wong-wong mau overslept mungsuh ... Dheweke njupuk kita sing anget, ngantuk ...

        Yen kabeh pengawal dipasang ... Padha rame menyang omah kanggo bask. Dheweke kadhemen ... DRGs diikat, anget. Kaya padha kumpul kanggo tur, piknik ...
  3. evgen1221
    evgen1221 21. november 2022 09:47
    +1
    Kasunyatan liyane ing celengan kanggo masa depan. Kepiye carane bisa normalake hubungan karo kita sawise carte blanches karo proxy?
  4. Daishi
    Daishi 21. november 2022 09:52
    + 24
    1. Pira wong nulis yen pasrah tanpa perang, kok? Aku ngerti lungguh ing panggonan kang anget iku gampang kanggo argue, nanging isih.
    2. Apa sebabe kedadeyan kasebut? Kok ora ana sing ngubengi, ora ana sing ndhukung, ora ana apa-apa !!! padha mung matèni wong lanang kita, lan Kepemimpinan kita mung bakal ngerti saka video ing cart. Kajaba iku, iki ora cedhak Kyiv, nanging ing LPR, mesthine wilayah kita
    3. Lan maneh, snot, ora tumindak, matèni wong lanang kita, nguripake setengah saka Lviv dadi reruntuhan, bakal kelakon maneh, setengah Kyiv dadi reruntuhan, lan liya-liyane. iki mung cara karo sapi iki, lagi ora wong maneh.
    1. yuriy55
      yuriy55 21. november 2022 10:30
      +6
      Kutipan saka Daishi
      setengah saka Kyiv ing reruntuhan lan ing. iki mung cara karo sapi iki, lagi ora wong maneh.

      Ya, paling ora bangunan administratif sing kondhang ing Bankovaya lan struktur Wilayah Moskow ...
      Zelensky mlaku-mlaku ngubengi Kherson lan kita ora duwe Smerch utawa Iskander gratis siji ... Where are Zircons iki?
  5. Stas
    Stas 21. november 2022 09:53
    + 18
    Apa pakulinan ala lan slavish wong kita kuat kudu katon maneh lan gabung West. Padha ngremehake wong ringkih. Lan apa bedane apa sing dikira utawa diomongake? Kabeh wong dudu manungsa sing nyiksa, nyiksa lan mateni prajurit sing dicekel kudu dirusak tanpa welas lan terang-terangan tanpa noleh sapa-sapa, supaya wong liya ora duwe kepinginan kanggo mbaleni tumindak kasebut.
    1. srengenge sampeyan 66-67
      srengenge sampeyan 66-67 21. november 2022 10:18
      +7
      Kutipan: Stas
      Apa pakulinan ala lan slavish wong kita kuat kudu katon maneh lan gabung West. Padha ngremehake wong ringkih. Lan apa bedane apa sing dikira utawa diomongake? Kabeh wong dudu manungsa sing nyiksa, nyiksa lan mateni prajurit sing dicekel kudu dirusak tanpa welas lan terang-terangan tanpa noleh sapa-sapa, supaya wong liya ora duwe kepinginan kanggo mbaleni tumindak kasebut.

      Mulane padha menyang kulon, ana bocah-bocah, real estate, tagihan! Lan sapa sing kudu dipikirake elit kita? Kanggo adus?
    2. 30 ing
      30 ing 21. november 2022 10:42
      +2
      Kutipan: Stas
      Apa pakulinan ala lan slavish wong kita kuat kudu katon maneh lan gabung West. Padha ngremehake wong ringkih. Lan apa bedane apa sing dikira utawa diomongake?

      Buaya Amerika nangis getun A baya nangisi mangsane nalika mangan. . Palsu, ora tulus, kaya mesem-mesem palsu ...
  6. Panjenengan
    Panjenengan 21. november 2022 09:55
    + 11
    Lan kepiye sampeyan seneng nembak iki kanggo ngganggu tawanan perang kita. Aku maca wong DPR nggawa granat supaya ora kecekel. Ketoke ora suwe kabeh pejuang kita bakal nindakake iki

    Video liyane babagan penganiayaan tawanan perang Rusia dening Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki bisa didandani mung dening karusakan lengkap lan final saka negara Ukrainia.

    https://ok.ru/video/4108480547456
    1. yowis
      yowis 21. november 2022 10:44
      -1
      Quote: Panjenengan
      Iki bisa didandani mung dening karusakan lengkap lan final saka negara Ukrainia.

      Ukraina minangka negara ora ana maneh. Saiki, ing reruntuhan, superstate Intermarium dibentuk saka Baltik menyang Adriatik kanthi basis Polandia. Iki minangka pangembangan lawas Pilsudski lan Co kanggo karusakan saka Rusia, sing digunakake dening Hitler.
      Isih ora dingerteni sapa sing nembak "tawanan perang Rusia." Mungkin dheweke dadi pejuang NATO, contone, Polandia utawa Lithuania.
  7. paul3390
    paul3390 21. november 2022 09:56
    + 16
    Nanging supaya Kepemimpinan kita asring supaya Ukronatsiks mulih - iku bakal durung. Kanggo nyegah iki - mung bisa weruh saka inevitability paukuman. Lan apa sing ora bisa ditindakake, yen dheweke wis ngguyu kanthi banter ing ndhuwur kita, ngelingi rompi rompi saka wong Azov lan tentara bayaran, lan - apa sing metu saka iki kanggo nyoba. Apa maneh aib..
    1. kit88
      kit88 21. november 2022 10:29
      + 11
      Uji coba pisanan para penjahat perang saka Resimen Azov nasionalis * (kelompok teroris sing dilarang ing Rusia) bakal ditindakake sadurunge pungkasan musim panas ing Mariupol. Iki dilaporake dening Denis Pushilin
      https://topwar.ru/200125-pushilin-podtverdil-provedenie-pervogo-tribunala-nad-voennymi-prestupnikami-iz-azova-do-konca-leta.html
      Agustus 10 2022

      Inggih???
      Apa aku ora nate seneng ing negara kita, ora ana ing Leonid Ilyich, utawa ing Vladimir Vladimirovich, yaiku wong-wong ora tau ngandhani bebener. Media resmi meneng. Tradhisi - s.
    2. Dinggo
      Dinggo 21. november 2022 16:22
      +1
      Aku setuju karo sampeyan, Pavel. Kabeh sing bisa ditindakake dening klan oligarki iki yaiku ngapusi lan nyolong ... AJA gelut !!!
  8. trafllot1832
    trafllot1832 21. november 2022 09:59
    0
    Apa sing dikarepake saka Amerika Serikat, wong sing nyritakake babagan kejahatan perang Amerika, Julian Asanj, lungguh lan ngenteni diadili. Inggris ora bisa ekstradisi amarga alasan kesehatan. Lan kita ora bakal menehi hadiah. ing kursi, nanging mung solder 175 taun ing pakunjaran. Padha putih lan alus "Elves. "Amarga padha karo kita, Mungkin kita kudu mungkasi nuduhake mercenary dijupuk.
    1. Nexcom
      Nexcom 21. november 2022 10:24
      +1
      Bubar, 7 Kutub dibuwang ing conveyor. ora ana sing ditinggal. telu ing njero lan papat cedhak dheweke.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 21. november 2022 10:59
        +2
        Sayange yen wong Polandia ora teka saka lokalitas sing padha, 7 peti mati ing ngarepe sing tuwuh bakal efektif.
  9. nyenyet
    nyenyet 21. november 2022 10:02
    0
    Repot-repot iku gara-gara kamerane.. Wong lanang mung apes nek salah..
    Banjur aku nonton wawancara karo para pejuang kita saka unit profil dhuwur sing kanthi tenang ujar manawa dheweke ora nangkep, yen ora ana masalah karo dheweke ..
  10. asu ajag
    asu ajag 21. november 2022 10:08
    +5
    Pawulangan kanggo para pejuang kita, kanggo nglawan peluru pungkasan, Prigozhin kanthi bener ngandika, pass kanggo panangkaran, loro granat ...
    Ing generasi prajurit kita, masalah nyerah ora dibahas.
    Lan saiki, sapa sing kudu nyerah? Bandera? Wahabi? Mercenaries ing layanan sing? Dheweke bakal mbusak kulit saka wong sing urip lan nyurung busa sing dipasang ing kabeh bolongan, lan castration minangka norma ...
    Aku mikir saiki bakal luwih sithik tahanan Bandera scum!
  11. Woroshilow
    Woroshilow 21. november 2022 10:21
    + 12
    Iku ora malah lucu, kanggo sapa politisi kita sambat babagan Kadurjanan saka UPA, kanggo wong-wong sing ngisi Ukraina karo gaman kanggo matèni prajurit Rusia? Nyekel sepuluh shlyakhs lan Saxon arrogant (Aku wis padha kejiret), publicly ngukum wong-wong mau kanggo mercenarism lan nyumerepi wong-wong mau, banjur kita bakal krungu lolongan elek babagan konvensi, kamanungsan, etc., etc.
  12. yowis
    yowis 21. november 2022 10:36
    +5
    Iki dudu "minat", iki promosi "praktik paling apik". Sambat menyang PBB, OSCE lan "badan" liyane yen Federasi Rusia gabung karo susu ora ana gunane lan malah mbebayani.
    Ana sing ngomong yen wong Vietnam diduga perang kanthi meneng. Iki bener.
  13. Seal
    Seal 21. november 2022 10:41
    +1
    Sawise cuplikan video saka pembunuhan prajurit Rusia nyerah marang tentara Ukraina muncul ing Internet ing Makeevka
    Dadi, dadi metu sing Ukrainians bubar dikuwasani Makiivka?
    1. iljael
      iljael 21. november 2022 14:04
      0
      ana sawetara make-up, iki ana ing zona abu-abu.
  14. Zaurbek
    Zaurbek 21. november 2022 11:33
    +1
    Ora usah ngendelake PBB....sing kudu gawe kahanan ben musuhe kepincut nglindungi pejuang sing dicekel.
  15. Vasyan1971
    Vasyan1971 21. november 2022 11:39
    +2
    Kita ndeleng pendekatan sing padha saiki, mung babagan Ukraina lan kejahatan sing ditindakake dening para militan.

    Manuk gagak ora bakal ngetokke mripat gagak. Nyuwun
  16. George Miloslavsky
    George Miloslavsky 21. november 2022 12:39
    +1
    Menehi prentah, ora njupuk tawanan. Lan supaya asu wadon goyangake. Wis cukup humanisme.
  17. Vyacheslav34
    Vyacheslav34 21. november 2022 15:31
    0
    Sampeyan bodho, Ukronazis kriminal ing bunder, padha mbalela marang panguwasa sah saka presiden sah Yanukovych Ze lan Potoroh separatist.
  18. Rt-12
    Rt-12 21. november 2022 16:29
    0
    Kesimpulane prasaja - Bandera luwih becik ora nyerah.
  19. VladMirU
    VladMirU 21. november 2022 16:45
    0
    Quote: wong pribadi
    Kepiye carane kabeh pleton dikepung lan kenapa dheweke nyelehake tangane?

    Apa kita bakal ngerti babagan iki ...? Mbok menawa wong lanang ing platoon iki bisa perang kanggo bagean cilik, lan ora kanggo tanah air, kulawarga .... Mulane, nyerah minangka norma kanggo wong-wong mau .... Media isih bakal ngapusi kita. Mung spekulasi sing isih ana. Ing kene "instruktur politik" kudu nindakake tugas sing bener karo HP. iku mesthi. Utawa mungkin imam bakal ngobahake menyan ....
  20. bdfy_bdfy
    bdfy_bdfy 21. november 2022 16:48
    0
    ing ngriki prayogi dipun rêmbag kados pundi anggènipun anggènipun sagêd anggènipun sagêd anggènipun sagêd anggènipun sagêd lêstantun (sakabèhing waja) pasrah, jebulipun botên agêng katimbang golonganing mêngsahipun, dene wontên ingkang ngrampungi pakurmatan. Identitase kudu diidentifikasi lan dianugerahi Bintang Pahlawan sacara anumerta.
  21. Jsem_CZEKO68
    Jsem_CZEKO68 21. november 2022 17:23
    0
    Sawise maneh dikonfirmasi yen iki perang Rusia-NATO! Mula, ora ana alesan kanggo ngandhani sing bener. Kabeh kulon wis decommissioned, palsu lan fasis! Dheweke ora duwe karakter utawa IQ kanggo ngandhani bebener! Nanging, untunge, saiki jagad ngerti ngendi golek bebener!
  22. Komentar wis dibusak.
  23. simbah
    simbah 21. november 2022 20:02
    +2
    Iku langsung cetha yen Ukraina iku Eropah. Kanggo wong Eropa, eksekusi tawanan minangka kegiatan sing akrab. Aku bakal ngomong tradisional. Wong Swedia matèni, utawa luwih nyiksa, kira-kira patang ewu wong Rusia sing nyerah kanthi cara sing padha karo adat istiadat ing wektu iku cedhak Fraustadt, Napoleon nembak kira-kira jumlah wong Turki sing ditawan ing Mesir.
    Punika kathok renda kuwi!
  24. Sedoy
    Sedoy 21. november 2022 20:21
    +2
    Miturut pers Ukrainia, sing ing wiwitan umume nulis babagan "mortir shelling", dheweke ditembak sawise salah sawijining prajurit sing nyerah dumadakan nembak prajurit Ukraina sing ngadeg ing sacedhake. Mung ora cetha, lan ing kene ana wong-wong sing wis pasrah lan lay ing lemah. Kepiye carane bisa mbenerake eksekusi para tahanan sing ngapusi ...

    ora mbenerake ...
    nanging video kasebut nggawe pitakon ...
    kok luwih saka 10 wong rampung ing siji "lumbung"?
    apa sing padha ndhelik ing kono?
    kok padha ora perang - bk rampung?
    kabeh bebarengan lan ing sak panggonan?
    padha metu lan katon "sehat" - ie. setuju nyerah?
    dill konco sing pemandangan ngandika kaya: "kene kita ngumpulake dana exchange" - i.e. padha ora bakal dijupuk?
    sing metu pungkasan, ketoke mbuwang granat - amarga. ing video ana bledosan, sawise padha nuduhake dill tatu lan pitakonan "Andryukha, apa kabar?"
    sing. setuju kanggo nyerah, lan banjur siji bledosan provoking eksekusi?
    ----
    Aku mikir yen dill wis nyerah, lan banjur mbuwang granat menyang kita, mesthine ora bakal diluwari ...
    Ing cendhak, miturut video, ora siji, nanging sawetara kejahatan ...
    lan sampeyan kudu miwiti disassembling saka nyerah - katon aneh ...
    1. Skobaristan
      Skobaristan 21. november 2022 21:01
      0
      Ing kene, pikirane ora disaranake: dheweke dhewe sing kudu disalahake, amarga dheweke mbuwang granat! Pan, sampeyan duwe sedentary tancep metu saka monitor.
      1. Sedoy
        Sedoy 22. november 2022 20:52
        -1
        iku metu saka bokong sampeyan ...
        Iki wis disuarakake ora mung ing sisih Ukropov, nanging ing sisih kulon kabeh ...
        kang ngirim kabeh mréntahaké kepala kita kanggo disebut. "komunitas dunia"...
        kanthi terang-terangan lan dikirim - dheweke dhewe nindakake kejahatan ...
        Aku kasengsem ing siji bab ing video iki - alasan kanggo nyerah ...
        lara banget "karo mambu" ...
  25. IlgizL
    IlgizL 21. november 2022 21:28
    +1
    Wektu kanggo nggawe kesimpulan babagan mitra lan minions lan njupuk langkah sing cukup. Mripat kanggo mripat untu kanggo untu.
  26. Sergei Pharaonov
    Sergei Pharaonov 22. november 2022 02:24
    0
    Pamrentah kita maneh ngunyah snot, tinimbang nimbulake pukulan kuat marang wong Ukraina
  27. taseka
    taseka 22. november 2022 04:51
    0
    Nganti pengadilan militer internasional katon ing Moskow ing kerangka CSTO lan SCO, kita bakal terus "anggur"
  28. Seryoga Nemuslim
    Seryoga Nemuslim 22. november 2022 06:22
    0
    Bandera babar pisan ora duwe utek, saiki malah luwih sithik sing bakal tekan panangkaran, bakal kesasar ing dalan.
  29. Sergei N 58912062
    Sergei N 58912062 22. november 2022 07:05
    0
    Aja njupuk pejuang 80 ODSHB menyang panangkaran. Nggawa mudhun reptil ing panggonan tanpa nyoba utawa diselidiki.
  30. Pankrat25
    Pankrat25 22. november 2022 07:31
    +1
    Nanging aku mung siji sing peduli karo pitakonan apa 11 bathuk sehat nyerah tanpa perang marang 3rd Ukrofasis? Apa sing dikarepake saka dheweke? Gorilki karo daging babi?
  31. akurat
    akurat 22. november 2022 10:12
    0
    Kutipan: Tatyana
    Pers Amerika mbahas eksekusi tawanan perang Rusia dening militan Ukrainia

    Ayo kula ngelingake sampeyan paralel sajarah karo eksekusi padha dening Nazi tawanan perang Soviet nalika Perang Donya II. Yaiku.

    Sawise dikenal babagan kekejeman Nazi marang Zoya Kosmodemyanskaya, Stalin mrentah supaya ora ana wong sing ditawan saka resimen 332, dipimpin dening Letnan Kolonel Rüderer.
    Minangka asil saka pesenan iki ing resimen 332 saka wong-wong sing ana ing cedhak Moscow, melu ing eksekusi Zoya Kosmodemyanskaya, mung sawetara wong slamet ...
    Sawise ngerti yen ing ngarepe ana resimen algojo Ruderer, sing mateni Zoya Kosmodemyanskaya, para prajurit supaos ora bakal ninggalake prajurit saka resimen laknat iki. Ing perang cedhak desa Verdino resimen algojo Jerman kita Zoya pungkasane dirusak. Atusan mayit Nazi tetep ana ing bunker rusak lan trenches.
    Deleng rincian - https://back-in-ussr.com/2016/05/332-polk-vermahta-v-plen-ne-brat.html?ysclid=laqggz7ko471312989

    Napa narik kabeh dongeng ing kene? Ora ana pesenan saka Stalin, dheweke njupuk tawanan kanggo awake dhewe.
    Wangsulan kanggo eksekusi wong-wong sing nyerah kudu ora ana ing eksekusi kabeh sing dicekel dening kita, nanging ing panelusuran wajib kanggo sing tanggung jawab kanggo angkara lan ngukum wong. Ora ketompo carane akeh wektu wis liwati.
    Conto sing apik babagan iki yaiku Israel
  32. t200404
    t200404 22. november 2022 11:41
    +1
    Pancen aneh nalika sawetara cara dibahas ing perang - perang priori yaiku kekejeman sing regane urip lan nyawane wong sing ditresnani.
  33. Fangaro
    Fangaro 22. november 2022 21:10
    -1
    Supaya mungsuh bisa mbayar apa-apa, kita butuh kekarepan.
    Kanggo mengaruhi tumindak (ya, butter) saka mungsuh, publisitas dibutuhake.
    Miturut dhawuh ... saka ... kanggo ... ditetepake ...
    Iki minangka keputusan kaping pindho, nanging kabeh Rusia, Ukraina lan kabeh planet bakal ngerti babagan tujuan kasebut.
    Utawa chipboard kanggo unit individu. kanthi data akurat. Lan wajib ngandhani media babagan tugas sing wis rampung.
    Siji kacarita dina iki.