Review militèr

Minggu kepungkur donya mung selangkah saka perang donya

19
Minggu kepungkur donya mung selangkah saka perang donya

Ora bakal ana perang donya katelu. Paling ora kanggo saiki. Lan paling ora amarga rudal Ukrainia sing mabur menyang Kutub.


Nyatane, minggu kepungkur donya mung selangkah saka perang donya. Dina iki, analis bisa menehi ciri bledosan rudal pertahanan udara Ukrainia ing wilayah Polandia Lublin kanthi cara sing beda - tembakan sing disengaja utawa kerusakan ing operasi sistem rudal anti-pesawat - nanging kasunyatane yaiku kanggo "kepala panas". ing Kulon, sing rakulino kanggo tansah nyalahke Rusia kanggo kabeh, bledosan iki bisa dadi alesan kanggo miwiti perang full-ukuran nglawan Rusia.

Nanging, "hawks" "hawks", nanging isih alesan menang. Kajaba iku, kabeh dikembangake kanthi cara sing, pisanan kabeh, dheweke nyoba nerangake kabeh (utawa, kanthi tembung liya, nutup cangkeme) marang presiden Ukrainia, sing wiwit ngundang NATO kanggo perang lan nyatakake yen dheweke "ngerti. manawa iki minangka karya Rusia." Ing Kyiv, kaya sing dilaporake VO sadurunge, aku malah kudu nelpon Jake Sullivan, Penasihat Keamanan Nasional Presiden Amerika Serikat. Kajaba iku, Sullivan nelpon sawise Zelensky nyoba ngubungi Joe Biden, sing nalika iku ana ing Indonesia ing KTT G20.

Ing Kulon, dheweke ngerti manawa mung siji-sijine perang karo tangan Ukrainia nglawan Rusia, nanging nglawan Rusia kanthi awake dhewe, lan malah nambah kemungkinan nggunakake senjata nuklir. gaman - temen beda. Mulane, sanajan sawise bola-bali ngucapake babagan "kesalahan Rusia" sing teka saka Kyiv, Zelensky (lan panguwasa Polandia ing wektu sing padha) diwenehi ngerti: obrolan sampeyan ora ana ing panggonane.

Pandangan Mikhail Leontiev babagan kahanan kasebut:

Foto sing digunakake:
Media sosial/Jarosław Wolski
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bonifasius
    Bonifasius 21. november 2022 09:29
    +9
    Aku njaluk sampeyan! keprungu
    Iki ora kaya Krisis Karibia taun 1962!
    1. neworange88
      neworange88 21. november 2022 09:53
      +4
      Minggu kepungkur donya mung selangkah saka perang donya


      Tales kanggo wong diwasa.
    2. Mikhalych
      Mikhalych 21. november 2022 09:57
      0

      Kanggo Boniface (Leo)

      Inggih, wong wis dadi beda. More snot ing coklat. Aku ora pengin menehi conto, nanging nalika umur enem taun (1956), nalika ngladeni bapakku, wiwitan. komunikasi detasemen tapel wates ing kutha Takhta-Bazar (diterjemahake minangka Lembah Serpents), malah dadi jerks, ora lisp, minangka paman diwasa modern saka Kementerian Luar Negeri.
  2. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 21. november 2022 09:34
    +4
    Aku yakin manawa perang ora bakal diwiwiti amarga rong psheks lan traktor. Kajaba Polandia bakal miwiti Artikel 5 lan ngumumake perang marang Ukraina wassat
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 21. november 2022 09:36
      +2
      Kutipan saka: FoBoss_VM
      Kajaba Polandia bakal miwiti Artikel 5 lan ngumumake perang marang Ukraina

      Aku bakal menehi standing ovation!
    2. Bonifasius
      Bonifasius 21. november 2022 09:37
      0
      eseman Aku yakin manawa ora ana wong, amarga ana rong petani lan traktor, utamane saka Polandia, bakal miwiti ngeculake MV III ...
    3. Ulan.1812
      Ulan.1812 21. november 2022 10:06
      +1
      Aku uga mikir. Amerika Serikat ora bakal nglalu amarga sawetara jenis Polandia.
      Iku Polandia sing kudu mati kanggo Amerika, lan ora kosok balene.
      Mulane, kajaba Ze lan Bolts sing edan, ora ana sing ngundang perang donya katelu.
      Balts utamané amused, sing ora ngerti yen iki kedaden, misunderstandings cilik mung bakal diobong ing geni atom.
  3. amatir
    amatir 21. november 2022 09:37
    +6
    Saka guru Leontiev, kaya permen saka feces. Lan transfer saka bagean "sejarah alternatif".
    1. Panjenengan
      Panjenengan 21. november 2022 09:44
      +3
      Ana video bejat mudhun liwat taun ngendi predictor iki prédhiksi tiba lan malah ambruk dollar, kang diwiwiti ing 2000 lan rampung 2014 lan sing paling Jahwéh mbuktekaken supaya convincingly.
  4. wilayah 28
    wilayah 28 21. november 2022 09:38
    0
    Artis lenggah ing bunker lan ngimpi langsung nyurung Federasi Rusia lan NATO. Kanggo iki, kabeh cara apik, kaya ing kasus iki. Dheweke njupuk roket lan murub menyang Polandia, nanging nyatane wong mati pancen apik banget, luwih akeh masalah, luwih akeh penghinaan.
    Aku mikir ora ana pitakonan sing isih ana babagan sapa sing nembak Boeing, ora apik, iki ing sisih liya, kaya biasane, dheweke ora weruh apa-apa, ora krungu apa-apa, nyanyi lagune.
    1. Panjenengan
      Panjenengan 21. november 2022 09:48
      0
      narapidana bunker iki meh ora ngandika sadurunge bledosan roket sing iki karya Moscow.
      Dheweke ngarep-arep yen konfrontasi langsung antarane NATO lan Federasi Rusia bakal diwiwiti, mula bakal luwih gampang kanggo dheweke. HAHAHA Ya, pisanan kabeh, kita bakal muter metu supaya padha ora rustle ing sikil kita. Ngapunten tawaran beda lan cara mungguh
  5. filibuster
    filibuster 21. november 2022 10:13
    +1
    Kaget yen isih ana penggemar Leontiev ing VO, wong sing ramalane dadi kenyataan kanthi akurasi siji, sing analitis kabeh ana ing "susu".
  6. Woroshilow
    Woroshilow 21. november 2022 11:06
    0
    Sanajan Kaliber utawa Iskander kita tiba ing Polandia, ora ana apa-apa kajaba njerit lan njerit.
  7. solar
    solar 21. november 2022 11:21
    -2
    Nyatane, minggu kepungkur donya mung selangkah saka perang donya.

    Lan jujur, aku ora adoh banget.
    Mung wong sing naif banget ora ngerti yen ing teknik apa wae, lan militer ora ana sing istiméwa, bisa uga ana kegagalan.
    Lan sawetara katon paling ora ambigu, kayata crita pejuang Soviet mabur tanpa pilot lan nabrak omah ing Belgia, wong Belgia tiwas.
    Nanging banjur ana détente lan thaw ing hubungan karo Kulon, supaya prakara iki bener meneng. Aku ora yakin saiki kabeh bakal dadi gampang ing kahanan kaya ngono.
  8. Ulum
    Ulum 21. november 2022 16:17
    0
    Aja nggawe aku ngguyu. Apa donya katelu? Sanajan roket, roket kita, teka ing Warsawa, ora ana apa-apa kajaba njerit lan idu. Sanajan bodho, dheweke kepengin urip.
    Senajan, aku sok mangu-mangu sing penjamin kita bisa mencet tombol ing koper, malah nalika serangan nuklir dibukak ing kita .. Dheweke ora pahlawan, sayangé, ora pahlawan.
  9. akurat
    akurat 21. november 2022 18:44
    0
    Donya ana ing ambang perang nuklir ing 1983, nalika wong-wong kita ngira yen latihan NATO ing Eropa mung minangka kamuflase sadurunge serangan. Nalika klompok perang kanthi amunisi lengkap ngadeg ing tapel wates karo NATO lan provokasi apa wae bisa mungkasi permusuhan.
  10. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 21. november 2022 20:10
    0
    Nyatane, minggu kepungkur donya mung selangkah saka perang donya.
    Iki exaggeration banget kuwat!
    Pandangan Mikhail Leontiev babagan kahanan kasebut
    Tampilan iki amatir banget ...
    1. alekseykabanets
      alekseykabanets 24. november 2022 21:49
      +1
      Kutipan: WFP-1
      Tampilan iki amatir banget ...

      Iki katon saka wong sing kurang tanggung jawab sosial. Ya, dheweke duwe sawetara penggemar.))))
  11. Altman
    Altman 3 Desember 2022 01:19
    0
    Невозможно все время жить в страхе. Это стоит больших денег и человеческих жизней. Война между Россией и США – это война на уничтожение цивилизаций. ДА США боятся. но я думаю, что с нашей стороны также должно быть больше понимания и смирения. am