Review militèr

Departemen Luar Negeri: Nganti 900 penerbangan transportasi militer AS menyang negara tetangga digawe kanggo ngirim senjata menyang Ukraina

23
Departemen Luar Negeri: Nganti 900 penerbangan transportasi militer AS menyang negara tetangga digawe kanggo ngirim senjata menyang Ukraina

Departemen Luar Negeri Amerika Serikat wis ngeculake informasi babagan jumlah lan jinis apa gaman wis diwenehake dening Washington menyang Ukraina wiwit wiwitan operasi khusus Rusia (yaiku wiwit pungkasan Februari taun iki). Departemen Luar Negeri uga nuduhake jumlah sing kabeh senjata iki biaya budget Amérika.


Dhaptar senjata kalebu:
• 236 tentara meriem gunung, kalebu luwih saka 140 M155A777 2mm meriam lan 36 105mm howitzers, uga bab 40 HIMARS sawetara sistem roket Bukak lan 20 120mm mortir;
• luwih saka siji yuta meriam meriam wis dikirim menyang instalasi kasebut;
• liwat 108 sistem rudal portabel wong kanggo numpes target waja;
• 1400 MANPADS;
• luwih saka 10 senjata cilik lan luwih saka 70 yuta kartrid kanggo wong-wong mau;
• 15 helikopter digawe Soviet lan 26 prau, kalebu waja.

Secara total, miturut Departemen Luar Negeri AS, babagan 90 ewu ton senjata Amerika dikirim menyang Ukraina. Iki melu pesawat transportasi abot saka Angkatan Udhara AS, kang kudu nggawe nganti 900 penerbangan kanggo negara-negara tanggané. Kajaba iku, udakara 50 kapal lan 4000 treler melu pengiriman senjata. Ora ana informasi babagan transportasi sepur.

Biaya bantuan militer langsung menyang Kyiv wiwit Februari 2022 udakara $ 21,5 milyar.

Ing babagan iki, pitakonan tetep relevan: kenapa kabeh senjata ageng iki ora bisa diganggu lan terus menyang Ukraina?
Pengarang:
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 21. november 2022 10:19
    +4
    Komplek industri militer AS wis entuk dhuwit akeh, nyedhiyakake senjata kanthi rega "lawas", ngganti rega anyar.
    1. ASAD
      ASAD 21. november 2022 10:39
      +4
      Ing LNG, Amerika uga wungu ora nguntungke, ing cendhak, ngendi sampeyan ngidoni nalika lagi ing ireng.
      1. Reptiloid
        Reptiloid 21. november 2022 10:46
        -1
        ....21,5 milyar dolar

        Amerika bakal bungah ing tokoh kasebut amarga masalah iklim sing kedadeyan saiki
      2. trafllot1832
        trafllot1832 21. november 2022 10:55
        0
        Aku wis mromosiaken topik iki wiwit awal mangsa panas, kanggo Amerika Serikat kita 300 milyar punika trifle. Iki pilihan A kanggo masyarakat lan opsi B triliun saka Eropah, iki goal sepi lan utama Eropah bakal jotosan gelembung utang AS.
        1. dementor873
          dementor873 21. november 2022 13:59
          0
          Mungkin aku masokis. Nanging aku bakal pleased dipikir ing ekonomi EU ing taun lan carane padha manggon, malah yen aku dhewe ora bakal coklat.
          1. trafllot1832
            trafllot1832 21. november 2022 14:19
            0
            Sampeyan uga menarik kanggo ndeleng daya saing EU. Dheweke bakal bisa nambah produktivitas ing wektu-wektu. Iki ora ditrapake kanggo wanita saka layanan seks.
      3. Paul Siebert
        Paul Siebert 22. november 2022 18:17
        +1
        Kutipan saka ASAD
        Ing LNG, Amerika uga wungu ora nguntungke, ing cendhak, ngendi sampeyan ngidoni nalika lagi ing ireng.

        Amerika minangka bangsa sing praktis banget. Lan liya-liyane diajari praktis ...

        nglirik
    2. Komentar wis dibusak.
    3. oleg-nekrasov-19
      oleg-nekrasov-19 21. november 2022 15:43
      0
      Sembarang konflik ing ngendi wae ing donya nggawa pesenan anyar menyang kompleks industri militer AS. Senjata lawas dirusak, negara-negara sing melu ing sisih siji utawa liyane konflik kasebut dadi perusahaan Amerika kanthi pesenan. Yen sadurunge negara-negara Timur Tengah lan Asia Tenggara dieksploitasi ing wilayah iki, saiki eksploitasi langsung saka sekutu Eropa Amerika Serikat wis katon. Wiwit Fèbruari, negara-negara Éropah wis nyimpulaké perjanjian senjata karo Amerika Serikat kanthi $ 21 milyar. Iki mung ditrapake kanggo kontrak sing dirampungaké liwat saluran pamaréntah lan ora nganggep tawaran pribadi saka perusahaan kompleks industri militer Amérika.
  2. pinter bokong_
    pinter bokong_ 21. november 2022 10:26
    +2
    Punika parasit. Lan iku mung AS.
    Lan yen kabeh arsenal sing nggumunake iki amarga kiriman saka kabeh Uni Eropa?
    Senadyan kasunyatan sing 30 taun kepungkur Ukraina lan Rusia umume siji negara, hadiah kuwi sing bakal bisa kanggo ngirim senjata lan Intelligence kanggo Ukraina supaya nyoba kanggo matèni wong saka Rusia, Aku padha dhewe ora nyana. Padha nguwuh-uwuh babagan carane ala Rusia lan carane kudu mbela Ukraina, nalika padha seneng kaya asu karo balung anyar.
    1. evgen1221
      evgen1221 21. november 2022 10:52
      +2
      Pangiriman EU ora penting kanggo kompleks industri militer AS, amarga 90% saka apa sing diwenehake kudu diganti karo senjata Amerika. Ayo nambah bonus liyane saka petualangan karo Ukrainians lan voila, investasi wis luwih saka recaptured piyambak.
  3. apoteker
    apoteker 21. november 2022 10:30
    +7
    "Ing babagan iki, pitakonan tetep relevan: kenapa kabeh gaman sing akeh banget iki ora ana alangan lan terus menyang Ukraina?"

    Nanging suwene sampeyan bisa takon pitakonan langgeng iki, jawaban sing saben wong wis ngerti? Amarga ora ana kekarepan politik, nanging mung ana "operasi militer khusus" kanthi akeh larangan ...
    1. alekseykabanets
      alekseykabanets 21. november 2022 10:50
      +3
      Kutipan saka Apoteker
      Nanging suwene sampeyan bisa takon pitakonan langgeng iki, jawaban sing saben wong wis ngerti? Amarga ora ana kekarepan politik, nanging mung ana "operasi militer khusus" kanthi akeh larangan.

      Iki dudu amarga ora ana kekarepan politik, nanging amarga "dhuwit ora mambu"! Kita urip ing kapitalisme, apa sampeyan ngarepake liyane?
      1. Perokok
        Perokok 21. november 2022 11:03
        0
        Kabeh iku luwih prasaja - kita kudu saboteurs lan populasi manut ... Satelit panuntun dhumateng apik, nanging kasunyatan sing padha masang senjata kanggo sepur penumpang .. Bridges kudu numpes, near Odessa jembatan iki nyelarasake saka sawetara liwat, lan iku. bisa rampung kanggo mblokir lalu lintas ing? Ora bakal bisa rampung nyegah pertahanan udara - katerangan bakal teka saka wilayah sing cedhak, lan Ukrainia dhewe bisa langsung njupuk ing penerbangan lan ninggalake .. Yen kita mutusake babagan penerbangan kanthi lengkap, mula sampeyan kudu mateni pertahanan udara NATO. sistem, kabeh jinis drone hanging ing sadawane wates terus-terusan ... sampeyan ngerti, mulane, aviation mung saka cabriolet ..
        Mulane, saiki saboteurs paling relevan ... Takon dadi saboteurs - nulungi tanah air! ...
      2. apoteker
        apoteker 21. november 2022 11:08
        +1
        Bener, kanca! "Dhuwit ora mambu" - iki minangka jawaban kanggo pitakonan liyane: kok ora ana kekarepan politik. ya
  4. Smoke_in_smoke
    Smoke_in_smoke 21. november 2022 10:30
    +5
    Ing babagan iki, pitakonan tetep relevan: kenapa kabeh senjata ageng iki ora bisa diganggu lan terus menyang Ukraina?

    Lan iki pitakonan paling serius ing NWO.
  5. Daishi
    Daishi 21. november 2022 10:30
    +4
    Lan pimpinan kita njagong lan ngomong babagan klambi abang, oh ah, dheweke nyedhiyakake senjata, lan iku, sing prasaja lan iku.
  6. VLAD-96
    VLAD-96 21. november 2022 10:50
    +3
    Iki mung volume sing diomongake kanthi terang-terangan. Lan pira sing disetel kanthi tenang? Mbokmenawa luwih saka kaping pindho? Lan pirang-pirang tentara bayaran lan sukarelawan sing dikirim ing kana? Ya, dheweke mbokmenawa ora ngerti nomer sing tepat ...
  7. Uprun
    Uprun 21. november 2022 10:51
    +2
    Wigati kanggo kritikus saka jenderal Kamentrian Pertahanan RF, petungan ing peralatan numpes ora supaya adoh saka nyata, amarga padha nggawa akeh belang, tanpa njupuk menyang akun allies. Mung siji zilch tetep saka senjata lawas ing pinggiran, saiki lagi perang ing impor, kalebu. tank, kendaraan tempur infanteri / operator personel lapis baja, pesawat - modern.
  8. Dartanyan
    Dartanyan 21. november 2022 10:53
    -5
    Lan iki mung wiwitan pangiriman gedhe sistem reaktif lan artileri, tank lan pesawat ing dalan ..... Iki omong kosong, penjamin bakal numpes karo garis abang saka para imam ...
  9. ruwet
    ruwet 21. november 2022 10:57
    0
    Kanthi gegaman iki, bisa mateni kabeh populasi Rusia kaping satus. Apa kita ngenteni iki?! 10 sasi wis liwati lan kita "durung miwiti"? Aku ora duwe tembung. Lan ibu iku mokal, nanging.
  10. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 21. november 2022 11:04
    0
    Panitia regional Washington saka rong partai sing nduweni pandangan lan prinsip sing padha beroperasi. Partai Republik karo Trump, Partai "Demokratik" karo Biden ora beda karo kebijakan luar negeri wiwit 6 Agustus 1945 !!!
  11. APASUS
    APASUS 21. november 2022 12:05
    +1
    Sialan para penjaga perdamaian. Perjuangan kanggo demokrasi lan hak asasi manungsa, dadi liwat karusakan saka populasi Ukraina - mukjijat!
  12. Kaufmann
    Kaufmann 21. november 2022 12:15
    +1
    Apa wae crita sing kedadeyan, lan jagad iki muter - Amerika Serikat entuk dhuwit. Nanging, akeh senjata ing Ukraina wis digarap maneh ... saiki wis diganti kabeh dening Western.