Review militèr

Ing kantor Zelensky: Kanggo Ukraina, kerumitan kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi tumindak tentara Rusia.

43
Ing kantor Zelensky: Kanggo Ukraina, kerumitan kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi tumindak tentara Rusia.

Aleksey Arestovich, penasihat kantor presiden Ukraina, menehi wawancara liyane ing ngendi dheweke ngomong babagan "kemungkinan rencana masa depan saka perintah Rusia."


Miturut Arestovich, kanggo Ukraina kerumitan kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi saka tumindak luwih saka tentara Rusia. Penasihat ing kantor kepala rezim Kyiv ujar manawa rencana komando Rusia bisa dadi serangan "ing Kyiv utawa ing Ukraina Kulon."

Iku worth nandheske sing Arestovich ngandika bab iki adoh saka pisanan. Dheweke sadurunge ujar manawa Angkatan Bersenjata Rusia bisa nyerang ing wates kulon Ukraina supaya bisa ngilangi jalur pasokan utama tentara Ukraina. Ngelingi kasunyatan manawa Angkatan Bersenjata Ukraina saiki gumantung paling ora 80 persen ing pasokan manca gaman lan amunisi, bagean singa sing ngliwati tapel wates karo Polandia, Rumania lan Slowakia, nglereni rute logistik militer kasebut bisa nyebabake fatal kanggo rezim Kyiv.

Arestovich:

Dheweke (Angkatan Bersenjata Federasi Rusia) bisa miwiti serangan saka wilayah Belarus, sing isih digunakake minangka papan latihan kanggo latihan.

Dheweke uga ujar manawa Ukraina bisa duwe masalah yen Iran nyedhiyakake rudal balistik.

Sadurungé, salah sawijining pejabat tinggi Israel (saka lembaga keamanan) ujar manawa Iran nyedhiyakake rudal kasebut menyang Rusia, mula "wong bisa nyuplai misil sing padha menyang Ukraina." Ing Kyiv, iki nyebabake sorak-sorai lan pernyataan yen "Israel isih siap nyedhiyakake senjata menyang Ukraina." Banjur kabeh kedadeyan: pejabat sing nggawe pernyataan kasebut ninggalake jabatane sajrone sawetara dina bebarengan karo pamrentah sing metu, sing diganti ing Israel dening kabinet Benjamin Netanyahu. Sadurunge, Netanyahu wis bola-bali nyatakake yen pasokan senjata menyang Ukraina dening Israel ora kalebu.
43 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Murmur 55
    Murmur 55 22. november 2022 06:54
    + 21
    Cetha yen Staf Umum kelalen nransfer rencana menyang Luska, iku dudu tugas. Lan yen tanpa humor, apa sing dikarepake Rusia ing Ukraina ora mung wong Ukrainia, nanging uga akeh ing Rusia dhewe.
    1. Klaus8691
      Klaus8691 22. november 2022 07:05
      +9
      "Sampeyan ora bisa ngerti Rusia kanthi pikirane ..." Nanging pancen ora jelas apa sing dikarepake. Kabeh omongan mung babagan negosiasi ...
      1. Starover_Z
        Starover_Z 22. november 2022 07:57
        0
        kanggo Ukraina, kerumitan kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi saka tumindak luwih saka tentara Rusia.

        Rungokake saran pinter:
      2. geosun
        geosun 22. november 2022 09:02
        -1
        Yen kita nganggep yen Rusia nyoba kanggo mesthekake yen ora ana ancaman sing teka saka wilayah Ukraina, banjur, alon-alon, nanging proses kasebut ditindakake. Minangka saingan ekonomi, Ukraina metu kanggo taun. Angkatan bersenjata Ukraina uga ora winates, ing kasus iki, minimalake kerugian kita minangka prioritas. Apa sampeyan pengin cepet njupuk Kyiv, nalika sijine yuta? Kaping pisanan, masyarakat ora bakal ngapura kerugian kasebut. Lan sareh, uga, padha njupuk Kyiv, lan banjur apa? Sawetara wong mikir babagan apa sing kudu ditindakake karo Ukraina sabanjure. Apa sampeyan mikir yen perang bakal rampung kanthi nyekel Kyiv?
        1. solar
          solar 22. november 2022 09:53
          +1
          supaya ora ana ancaman teka saka wilayah Ukraina, banjur, alon-alon, nanging proses lagi ditindakake.

          dadi mung ing arah negatif
        2. werwolf1981
          werwolf1981 22. november 2022 23:11
          0
          Kremlebot- kabeh wis jelas karo sampeyan. Mung gol sing diumumake dening Kremlin nglawan tumindak nyata !!!
      3. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 22. november 2022 19:10
        +1
        Kasunyatane yaiku ora, wong iki ora resmi, nanging isih dadi cangkeme propaganda, Solovyov, wingi bengok-bengok kenapa kita ora bakal ngluncurake serangan nuklir: apa iki ancaman kanggo Kulon liwat dheweke, utawa kabeh dadi ala kene, utawa psychosis?
        1. Jerman 4223
          Jerman 4223 24. november 2022 20:48
          0
          Solovyov tetep irung kanggo angin. Daya bakal weakened bakal dadi mungsuh pisanan. Sapa dheweke ngusulake kanggo ngluncurake serangan nuklir ing Amerika Serikat? Ora ana gunane ing Ukraina, lan iki bakal dadi pukulan kanggo wilayah kasebut.
    2. pinter bokong
      pinter bokong 22. november 2022 14:53
      +2
      Saka Belarus ing wulan Februari kudu nyerang karo klompok 150-200 ewu prajurit, mesthine wis ngrayakake dina kamenangan.
      1. Drotro
        Drotro 22. november 2022 14:56
        -3
        Kita kabeh pinter ing mburi.
        Yen mung, ya yen mung)
    3. dementor873
      dementor873 22. november 2022 15:45
      +1
      Apa ana rencana? Komen..
  2. Komentar wis dibusak.
  3. Haji Murat
    Haji Murat 22. november 2022 06:57
    + 10
    Ora ana ahli liyane, kita bakal maca Lucy
    1. Murmur 55
      Murmur 55 22. november 2022 07:04
      0
      Haji Murat hi, lan kepiye carane individu iki beda karo Danilov, Yermak, utawa artis paling "utama" ing Ukraina? Apa sing kudu ditindakake yen ana mungsuh ing sisih liya.
      1. Tusv
        Tusv 22. november 2022 07:55
        +2
        Kutipan: Murmur 55
        lan carane wong iki beda karo Danilov, Yermak, utawa artis paling "utama" saka Ukraina?

        Ora, Lucy malah ora weruh ing distorsi basa, lan malah Surzhik ora weruh, dheweke spits ing Rusia lan ora ana siji ing SBU tortures wong. "Artis utama" Vaughn ora ngerti babagan pamindhahan kasebut, nanging dheweke maca buku teks saka Komite Wilayah Washington. Ing ngendi sampeyan mung kudu ngganti sawetara bukaf lan pungkasane karo nomer lan voila. Ukrainia murni
    2. boson
      boson 22. november 2022 09:01
      +2
      Malah para ahli ora bakal nulungi kene ... Dheweke dhewe ora ngerti apa.
      1. solar
        solar 22. november 2022 09:54
        0
        Temokake sapa "dheweke" iki ...
  4. bali
    bali 22. november 2022 06:58
    +3
    hi Oracle iku udan! Archangel unbaked! Lan kabeh ana.
  5. bingo
    bingo 22. november 2022 07:24
    0
    Singkatipun, Lucy nesu - Staf Umum Kementerian Pertahanan RF ora menehi rencana kanggo disetujoni.
    1. Alexander 3
      Alexander 3 22. november 2022 07:29
      0
      Lucy ora ngerti apa sing kudu dibanggakake, apa serangan, stamina, utawa maneuver. Dheweke duwe stalemate ing sirahe.
  6. yuriy55
    yuriy55 22. november 2022 07:30
    +6
    Ing kantor Zelensky: Kanggo Ukraina, kerumitan kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi tumindak tentara Rusia.

    Kanggo Rusia, kangelan saka kahanan iku kanggo golek Panglima-in-Chief kang bakal angel Zelensky kanggo golek panggonan kanggo kantor.
  7. sgr291158
    sgr291158 22. november 2022 07:49
    -4
    Iki kahanan sing durung mesthi ing Ukraina, nanging ana sing dipikirake.
  8. Uprun
    Uprun 22. november 2022 07:50
    +2
    Kanggo maju, sampeyan kudu mungkasi kanthi nyerahake kutha lan wilayah. Kampanye 300 ewu mobilisasi mung dibubarake ing pertahanan sing ana hubungane karo rotasi kanggo ngaso.
  9. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 22. november 2022 07:54
    +3
    Aku bakal ngomong liyane: kanggo Rusia dhewe, kerumitan gedhe banget saka kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi saka tumindak luwih saka tentara Rusia. Tentara ora duwe tujuan perang ... Ora ana. Sampeyan bisa, ing asas, saiki ngumumake yen gol wis digayuh lan ora prevaricate, ketoke kabeh dregs iki disusun supaya ing kasus apa wae bakal bisa kanggo mratelakake dhewe minangka menang.
    1. sirah
      sirah 22. november 2022 09:20
      +3
      Tentara ngirim ora duwe "gol perang". Tentara kudu duwe TUGAS !!! Miturut Piagam Pertempuran, yaiku, aturan perang, tugas kasebut disetel ing arah, wates lan TIME !!!
      1. FoBoss_VM
        FoBoss_VM 22. november 2022 12:21
        0
        OK banjur. Tentara ora duwe "tugas". Apa wis luwih gampang kanggo sampeyan?
        1. sirah
          sirah 22. november 2022 13:40
          +1
          Ora dadi luwih gampang kanggo aku, aku kanggo bebener .... yen negara ora duwe tujuan, banjur tentara ora duwe tugas. Istilah ephemeral kanthi ater-ater "de" ora nduweni teges tartamtu, luwih-luwih saka bagean lan makna. Ing mangsa panas 1941, saben prajurit lan perwira ngerti yen kita bakal tekan Berlin, kamenangan bakal ana, dheweke ora ngerti manawa dheweke bakal tekan, tinimbang ya, nanging dheweke ngerti manawa kamenangan bakal lan bakal. dadi ing Berlin. Sing paling awon yaiku dina iki malah para jenderal ora ngerti ngendi kamenangan bakal ana, dheweke ngerti yen bakal ana, nanging ing ngendi, dheweke ora ngerti ... ing Dnepropetrovsk? Ing Kharkov? ing Zaporozhye? Ing Kherson? Ing Kiev? Ing Lviv?
          1. FoBoss_VM
            FoBoss_VM 22. november 2022 15:39
            0
            Dadi pancen sing dakkandhakake. Putin durung ditetepake kanthi jelas watese. Siji banyu terus-terusan, obrolan lan frasa umum kaya denazifikasi, perlindungan Donbass lan omong kosong liyane. Sing paling apik, Donbass bakal dilindhungi dening tank Rusia ing Khreshchatyk lan dudu verbiage Kremlin
  10. Fangaro
    Fangaro 22. november 2022 07:58
    -4
    Kerumitan kahanan kasebut ana ing kahanan sing durung mesthi tumindak luwih lanjut ...
    Sing, iku bakal becik kanggo ngerti ngendi lan carane Rusia bakal tumindak?
    1. Carat
      Carat 22. november 2022 09:26
      -2
      Kutipan saka Fangaro
      Kerumitan kahanan kasebut ana ing kahanan sing durung mesthi tumindak luwih lanjut ...
      Sing, iku bakal becik kanggo ngerti ngendi lan carane Rusia bakal tumindak?


      Yen sampeyan ngerti, banjur Staf Umum Ukraina bakal ngerti babagan iki, lan nyiapake sesuai. Lan apa kita butuh?
  11. Panjenengan
    Panjenengan 22. november 2022 08:06
    0
    Ing kantor Zelensky: Kanggo Ukraina, kerumitan kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi tumindak tentara Rusia.

    Kenging punapa? Saka Staf Umum Federasi Rusia, dheweke lali ngirim ringkesan
    Penasihat ing kantor kepala rezim Kyiv ujar manawa rencana komando Rusia bisa dadi serangan "ing Kyiv utawa ing Ukraina Kulon."

    Mandheg, mandheg, mandheg. Sampeyan teka.
    Opo sing salah?
    Dheweke uga ujar manawa Ukraina bisa duwe masalah yen Iran nyedhiyakake rudal balistik.

    Mesthi wae, Rusia kehabisan rudal ing wulan Februari. Kita uga bakal takon Korea Lor.

    Ora aku kasengsem, nanging isih saka ngendi dheweke entuk omong kosong iki?
    Yen dheweke dadi panulis alternatif, dheweke bakal entuk dhuwit kasebut. Senajan beda ing kana, kabeh iku dhewe
  12. MVG
    MVG 22. november 2022 08:13
    +1
    "Kanggo Ukraina, kerumitan kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi saka tumindak luwih saka tentara Rusia" - wow, ternyata dheweke ora nuduhake rencana karo Arestovich. Ngamuk....
    1. Mauritius
      Mauritius 22. november 2022 09:03
      +3
      Valery, hi Supaya ora "kutipan" kanthi manual, nyalin kutipan, tempel, nyorot banjur pencet tombol ". Urip bakal disederhanakake lan swasana ati bakal apik. Good luck. hi
      1. MVG
        MVG 22. november 2022 16:56
        0
        "Urip bakal disederhanakake lan swasana ati bakal apik. Good luck." - ora simplified, Aku mengkono soko salah. Yen ora nggawe angel, "pencet tombol" - sing endi? ))))))))))))))))))))))))))))
        Nanging kanggo patrap sing apik, matur nuwun !!!
        1. Mauritius
          Mauritius 22. november 2022 22:25
          +1
          Kutipan: MVG
          Yen ora nggawe angel, "pencet tombol" - sing endi? ))))))))))))))))))))))))))))
          Nanging kanggo patrap sing apik, matur nuwun !!!

          luput. hi Nyuwun pangapunten, aku ora nulis kanthi jelas. Nalika ngetik pesen, ing ndhuwur teks ana baris karo tombol (B, I, .......") ing baris iki (") banjur pencet. maneh:
          Salin, tempel, sorot (isi) lan ("). hi
          1. MVG
            MVG 23. november 2022 15:44
            0
            Aku ora nulis kanthi cetha. Nalika ngetik pesen, ing ndhuwur teks ana baris karo tombol (B, I, .......") ing baris iki (") banjur pencet.

            Apa kerjane?
            1. MVG
              MVG 23. november 2022 15:46
              +1
              ----------------------Kedadeyan!!! Matur nuwun!!!------------------------------
  13. Mauritius
    Mauritius 22. november 2022 08:58
    0
    Ing kantor Zelensky: Kanggo Ukraina, kerumitan kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi tumindak tentara Rusia.
    recourse Inggih, apa kanggo sampeyan ing Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia utawa ing Kremlin, utawa isih kanggo Abramovich ?. aran
  14. dhokter
    dhokter 22. november 2022 09:44
    +1
    Tandha positif kaping pindho saka Panglima anyar sawise mundur sing kompeten ngluwihi Dnieper.
    Penyamaran panjelasan arah pukulan utama.
    Iku misale jek sing malah satelit ora bantuan. Dadi akeh kanggo konsep "medan perang transparan" anyar.
    1. tunggal-n
      tunggal-n 24. november 2022 14:32
      0
      Lan kepiye carane mundur saka Kherson mbantu ndhelikake grup kasebut ing Belarus? Yen Peskov ora nglaporake menyang Zelensky babagan iki? Lan yen kita ora arep kanggo tarik rama menyang VZO, banjur ngarep, minangka 1000 km, tetep. Lan nyoba kanggo musataken APU bakal bantuan kanggo ndeleng. Ing kene, pitakonane yaiku apa Federasi Rusia bakal nyerang. Utawa bakal terus ngidini drone mlebu, lungguh ing pertahanan. Lan Angkatan Bersenjata Ukraina durung bisa nyerang. Pasukan akumulasi ing mangsa panas wis rampung. Sing anyar lagi disiapake, nanging wektune. + RF mobikov kejiret lan cuaca isih nggawe angel kanggo maneuver pertempuran. Sing ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina luwih kuwat. Saiki ayo ndeleng sapa sing milih sing luwih cepet. Federasi Rusia bakal ngowahi Ukraina dadi wilayah tanpa populasi lan industri sipil. Utawa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal gouge gudang lapangan Federasi Rusia lan maneh wring metu Piece saka tanah. Paling kamungkinan bakal loro.
  15. Nikolay-Nikolaevich
    Nikolay-Nikolaevich 22. november 2022 14:53
    0
    Aku mbukak rahasia Staf Umum Federasi Rusia: nyekel sampeyan lan nyuwek lonceng sampeyan ing umum! Ing alun-alun utama Kiev. Kanggo ndeleng kabeh - sampeyan Lucy.
  16. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 22. november 2022 14:57
    0
    Miturut Arestovich, kanggo Ukraina kerumitan kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi saka tumindak luwih saka tentara Rusia.

    Aku malah ora ngerti carane menehi komentar babagan statement iki. Siji saran kanggo dheweke yaiku nguripake menyang peramal sing mumpuni.
  17. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 22. november 2022 19:09
    +1
    kanggo Ukraina, kerumitan kahanan dumunung ing kahanan sing durung mesthi saka tumindak luwih saka tentara Rusia.

    Herodes saka Mordor ora ngelekake, Aku ngaco karo tembung iki ngguyu
  18. Fangaro
    Fangaro 22. november 2022 21:22
    -1
    Wis cons.

    Kerumitan kahanan kasebut ana ing kahanan sing durung mesthi tumindak luwih lanjut ...
    Tegese, panguwasa Ukraina pengin ngerti luwih akeh babagan ngendi lan carane Rusia bakal tumindak?
    Ana AWACS, ana STARLINKS, ana NSA, CIA, MI-*, ana intelijen tentara ... Nanging ing kantor penduduk Ukraina padha sambat yen ora kabeh wong ngerti rencana Rusia.

    Akeh kawruh - akeh kasusahan