Ora maneh wilayah perang wong liya, nanging mbucal sampah

32
Ora maneh wilayah perang wong liya, nanging mbucal sampah

Rammstein. Jeneng pangkalan udara militèr Jerman iki isih kondhang nganti saiki. Sapa sing durung nulis lan ngomong babagan asil rapat kaping wolu saka wakil negara-negara Barat babagan masalah nambah bantuan militer menyang Ukraina. Masalah kasebut pancen serius lan ora bisa digatekake.

Nanging, ndeleng liwat bahan sawise rapat, maca analytics saka macem-macem ahli, sampeyan teka menyang kesimpulan sing ing paling kasus fokus mung ing komponen militèr saka rapat, ing asil, utawa luwih, ing paket pitulungan diadopsi. . Sanajan wis ana ing wiwitan materi, akeh analis ngomong babagan perkara utama. Babagan pasokan abot tank APU.



Jujur, aku yakin manawa Jerman ora bakal menehi ijin kanggo nyedhiyakake tanke menyang Kiev. Lan titik ing kene dudu kekarepan Berlin kanggo nggedhekake eskalasi konflik kasebut. Intine yaiku kerugian gambar Jerman nalika wiwitan pangiriman kasebut.

Jerman uga ngerti yen "Macan tutul" bakal diobong kanthi sampurna ing wilayah Ukraina. Mung amarga Rusia wis nyiapake "kejutan" kasebut. Carane padha disiapake kanggo sumber peralatan militèr liyane, kang rembugan ing Ramstein.

Aku wis nulis babagan skema sing digunakake Amerika Serikat. Ing awal pangiriman, lan banjur ngomong bab mau. Ing tanggal 23 Januari, miturut sawetara lapuran, sepur karo kendaraan tempur infanteri Amerika wis katon ing Holland. Dadi, bisa uga yen sesuk bisa katon ing Polandia. Nalika sampeyan ngerti, iki dudu teleportasi BMP, nanging operasi sing wis suwe lan terus-terusan.

bisnis, boten pribadi


Apa sing kedadeyan ing sela-sela rapat ing Ramstein? Yagene, sanajan ana tekanan gedhe, kanselir Jerman ing wiwitan ora nyerah lan ora menehi ijin kanggo pasokan? Apa ora bisa anjing mongrels AS - Poles padha lan kanca-kanca Amérika liyane - mung ngirim Jerman nang endi wae lan menehi Leopards kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina?

Jawaban kanggo pitakonan kapindho iku prasaja. Iku ora angel kanggo ngirim. Lan Jerman ora bisa nindakake apa-apa. Tank Jerman ora bakal pindhah menyang Warsawa. Nanging tank iku mesin! Lan cukup rumit, mbutuhake ora mung ngisi bahan bakar, nanging uga ndandani. Lan ing kene ana bebaya.

Jerman ora bakal nglayani tank sing diwenehake kanthi ilegal menyang Ukraina. Akibate, mung sawetara dina, mesin sing nggegirisi bakal dadi tumpukan logam kethokan. Sawetara bakal diobong, sawetara bakal rusak dening ukry gedhe, sawetara mung bakal ngadeg tanpa bahan bakar.

Miturut cara, argumen sing padha digunakake dening Amerika kanggo nerangake penolakan kanggo nyedhiyakake Abrams.

Nanging pitakonan pisanan luwih menarik.

Aku ora iri karo Kanselir Jerman dina iki. Setuju, nalika padha nyoba kanggo break munggah, iku ora cukup penake. Lan Olaf Scholz ana ing posisi kaya saiki. Ing tangan siji, ditarik dening Amerika lan kanca-kanca, lan ing tangan liyane, bisnis dhewe lan politikus Jerman.

Ayo kula ngelingake sampeyan babagan sawetara crita sing kedadeyan bubar, ing memori kita.

Kelingan critane karo Turki drone ing Nagorno-Karabakh? Apa sing kedadeyan karo perusahaan sing nggawe dheweke? Piyé déwa anyar sing disebut "Bayraktar" muncul ing Ukraina? Lan apa banjur, nalika UAVs iki wiwit tiba ing massa, uga elinga.

Banjur muncul dewa anyar. Uga elinga jenenge - "Javelin"! Nasibe uga dingerteni. Dewa iki tahan drone malah kurang. Dina iki ing Ukraina ana akeh dewa cilik: saka "telung pitu" kanggo "Haymars". Nanging ora ana dewa sing gedhe, "gedhe". Sing bakal dadi simbol kamenangan dill.

Tank abot, miturut rencana Pentagon lan Kyiv, kudu dadi dewa kasebut. Saiki, Leopards Jerman minangka simbol kekuwatan NATO ing Eropa. Pesaing nyata simbol kekuwatan Amerika yaiku Abrams. Ing kene asu sing kondhang iku dikubur.

Lan kepiye carane dewa sing paling misuwur iki katon? Kepiye para dewa Perang Donya II katon? Munculé senjata kuwi tansah difasilitasi dening kamenangan militèr. Ing cara sing padha asor dikirim malah spesimen ayu menyang lalen. Kuwi logika perang. Ora ketompo carane akeh kita pirembagan bab shortcomings saka PCA, iki mesin paling massive perang.

Pengusaha Amerika ngerti manawa kanggo njaga gambar Abrams minangka tank paling apik ing jaman saiki, butuh kamenangan sing serius. Sawise pirang-pirang kampanye militer, ing ngendi tank-tank kasebut ora dadi gedhe, cukup akeh kesepakatan sing meh rampung. Lan iki akeh milyar dolar.

Ing dina liyane aku ndeleng video ing YouTube babagan carane Abrams nyoba menek hilllock es. Ora ana, umume, anyar. Tank abot ing trek sing ora masuk akal kanggo kahanan kita. Umure kaya donya wiwit Perang Dunia II. Nanging katon dina iki YouTube padha. Roller iki dibusak ing ngendi wae. Video kasebut nggawe para pelanggan mikir babagan salju sing cukup normal ing musim dingin. Bisnis ora pengin wong ngerti luwih akeh babagan isin produke tinimbang sing dicritakake dhewe.

Lan, ora kaya politisi, pengusaha realis. Dheweke ngerti yen ora perlu nyana kamenangan serius saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki tegese senjata apa wae sing bakal diwenehake marang Kyiv bakal nampa akeh umpan balik negatif. Saka kene, sabenere saka kesimpulan saka pengusaha, nomenclature saka pangiriman mangsa kanggo Ukraina nderek. Padha kuna, long-decommissioned sampah ing tentara dhewe. Utawa soko sing mung ora ana panggonan kanggo pindhah, nanging isih awal banget kanggo nulis mati.

Dhukungan kanggo nandhang sangsara luwih suwe


Menarik kanggo nganalisa kiriman sing diumumake ing Ramstein, nanging nyatane wis ditindakake dening Kulon. Pisanan (lan aku yakin cukup asring sing pisanan iku sing paling apik) panginten iku cara kanggo ndhukung dying kanggo ing paling sawetara wektu liyane. Ora bisa ditambani, nanging tetep ora bisa mati kanthi tentrem. Supaya dheweke luwih nandhang sangsara kanggo hiburan wong liya. Soko saka arsenal algojo abad pertengahan karo quartering, rak utawa saham.

Ya, bantuan militer, ing tangan siji, kanggo jumlah sing cukup serius. Amerika Serikat mung bakal nyuplai barang-barang militèr senilai $2,5 milyar. Nanging, ing sisih liya, ing kahanan ing Angkatan Bersenjata Ukraina saiki, senjata iki ora efektif. Ora ketompo carane apik kendaraan tempur infanteri M2 Bradley, nanging iki mung kendaraan tempur infanteri. Ya, lan nomer - 59 bêsik, ora bakal ngganti akeh kahanan.

Kaya kabeh liyane. tank Inggris? senjata liyane? Apa sampeyan ora mikir yen iki minangka moyoki wong Ukrainia. Ing jumlah sing bakal dikirim menyang Ukraina, iki ora lucu. Taktik NATO kalebu panggunaan RTG minangka unit tempur. Perusahaan sing didhukung dening tank utawa tank. 12 klompok taktik perusahaan?

Akeh wong saiki ngomong babagan rudal jarak jauh lan bom luncur sing bisa digunakake kanggo nyerang pertahanan kita. Pancen, ngerti skillfulness saka Ukrainians lan akeh "modernisasi" saka macem-macem senjata, Sato saka "Haymars" lan bom kuwi cukup bisa.

Secara total, hibrida kasebut pancen bisa mabur udakara 160 km. Nanging pertahanan udhara kita wis sinau babagan carane nyerang rudal kompleks Amerika. A hibrida bakal mabur malah luwih elek.

Apa ing pungkasan?

Lan minangka asil, pisanan, rahasia peluncur wis ilang. Kanggo menit, nanging ilang. Resiko ilang instalasi iki mundhak.

Kapindho, umume rudal bakal ditembak ing lintasan sing nyepetake. Lan hibrida iki kudu mabur nganti dhuwure 20 km ...

Inggih, respon saka tentara Rusia tanpa gagal. Faktor iki uga kudu digatekake.

Akibaté, Rammstein nuduhake yen Kulon ora pracaya maneh ing kamenangan Ukraina. Apa sing diputusake bakal dikirim luwih saka sop kanggo nguatake moral Angkatan Bersenjata Ukraina. Pangiriman kasebut bakal nyenengake saraf kita, nanging umume bakal dadi "umpan" target tambahan kanggo tentara Rusia.

Gilingan daging bakal digunakake ing mode sing padha kaya saiki. Nanging Zelensky lan tim mung butuh iki kanggo njaga kekuwatane lan malah urip. Ing idea saka fix babagan panipisan saka Rusia, uprisings populer lan disintegration luwih saka negara kita ing implementasine praktis saka Kyiv. Lan idea padha rumiyin bosok ing kepala Ukrainians biasa.

Njupuk liwat Eropah rampung


Kanggo sapa perang, lan kanggo sapa ... Sepira kerepe sampeyan kudu ngelingi paribasan iki. Iku muni utamané vile diwenehi pati sing ndadekke perang. Nanging sampeyan ora bisa mbuwang tembung saka lagu. Iki dudu dolanan tembung, nanging kasunyatan perang modern umume. Ing slogan apa wae, perang diwiwiti, pungkasane kabeh bakal dadi sugih lan ana sing bangkrut.

Aku ndemek ndhuwur ing wayahe discrediting senjata Jerman ing Ukraina. Nanging ana uga kelanjutan saka tema bisnis tartamtu iki. Sithik sing dicritakake babagan iki, nanging elinga apa, umpamane, Kutub njaluk kiriman Leopards? Padha menehi Leopards, nanging ing bali padha kudu nampa Abrams!

Iki ora whim saka Polandia, ora kepinginan kanggo njaluk soko luwih apik tinimbang saiki. Kaunggulan saka Abrams tinimbang Leopard rada diragukan. Mbuwang milyar kanggo tuku "Amerika", bersenjata karo "Jerman", iku bodho. Lan porsi "Jerman" luwih trep.

Ora ana rahasia manawa pamrentah Polandia nindakake cara kanggo nyenengake Amerika supaya bisa ngrebut ceruk Jerman ing arena politik Eropa. Kaputusan Polandia kanggo ngganti Leopards dadi Abrams minangka keputusan AS. Iki sing dibutuhake Washington, dudu Warsawa.

Ora ana gunane yen Presiden Prancis lan Kanselir Jerman kanthi periodik "mbuck up" ing macem-macem puncak politikus Barat. Padha sumurup yen sawise ambruk ekonomi negara-negara Eropah, bakal ana upaya kanggo nyingkirake Eropa saka paling ora sawetara perlawanan militer.

Lan mesin militèr ing Eropah saiki ora adhedhasar senjata Amerika, nanging ing Perancis lan Jerman. Amerika nyoba ngenalake produksi ing sawetara negara Eropa, nanging kahanan kasebut ora owah akeh.

Ya, ana analog Eropa saka senjata Amerika, nanging rearmament sing dikarepake dening Amerika ora kedadeyan. Dina iki ing Ukraina kita ndeleng cukup akèh analog kuwi. Padha digunakake ing Eropah, nanging mung sawetara negara. Ora nyebabake katergantungan serius ing AS.

Tank Jerman, pesawat lan rudal Prancis, kendaraan lapis baja Italia, peluncur granat Swedia lan sawetara jinis senjata liyane minangka tujuan Amerika Serikat. Kanthi ngganti senjata buatan Eropa nganggo senjata Amerika, Washington meh mateni industri militer Uni Eropa lan nyuda kemungkinan perlawanan Eropa paling ora. Sembarang tentara Eropa sing bersenjata Amerika ora bakal bisa nggunakake senjatane nglawan Amerika Serikat.

Kita ngomong lan nulis kanggo wektu sing suwe babagan kasunyatan sing Ukraina mung wilayah kanggo perang NATO-Rusia, USA-Rusia. Saiki wis ora dadi wilayah perang maneh. Iki minangka mbucal sampah, ing ngendi kabeh sing disimpen ing lemari Eropa lan Amerika lan ing balconies dibuwang metu, yen - "apa yen migunani." Soko sing ora perlu maneh, nanging mung mbuwang tangan ora munggah.

Nasib sedih sing sepisan janji, nanging didol kanggo negara sen ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    26 Januari 2023 06:02
    Persis. Mulane, pangiriman saka Jerman apik tenan. Isih cetha karo wong Inggris - durung suwe dheweke arep nulis Challenger-2 ALL ing wektu sing apik ... Nanging apa sing bakal dadi efek nalika ngobong tank, sing isih dianggep ... "- iki thanks kanggo wong Turki ing Suriah - ing jaman kepungkur. Nanging ing paling hard kanggo matèni ... Paling padha ora disuduki karo Kalash ing kreteg ing Irak, padha ora ditembak karo bedhil mesin ing mburi sirah menara ing panggonan sing padha, lan malah luwih padha. 't diobong nganggo karton, kaya wong Hussites (kabeh babagan Abrams, yen ana sing lali). Nanging nalika padha miwiti ngrembug carane iki ... Grosstractor ... Padha kapenuhan munggah kaya traktor nyata - everyone bakal lali. apa kedaden karo Abrams - wis dadi dawa ago, Aku Upaminipun kabeh wis didandani))) Nanging bakal, iku bakal dijamin ora mung kanggo blaze nemchura, nanging supaya saka seri saka laporan sampeyan bisa nggawe "uga, sing njijiki, fillet saka macan tutul" .. Lan padha bakal nindakake, kasur ora bisa nindakake apa-apa nanging agitation, nanging padha wis cukup!
    1. + 22
      26 Januari 2023 11:52
      Artikel propaganda sing ora pantes ... arang banget capricious.
      1. +5
        26 Januari 2023 21:26
        Apa Staver tau duwe wong liya?
        Iku tugase, apa sing kudu ditindakake. Sawise kabeh, wong kudu narik manuk hantu ing globe saben minggu.
      2. +8
        27 Januari 2023 11:55
        Kenapa artikel kasebut "ora cocog"? Khas, kene ing VO- "urakryaklam" kanggo bungah, supaya bisa ngomong, kanggo njaga moral. Kanggo setahun, tentara kaloro ing donya njupuk rong desa, saka "Sumerians sing ora ana gunane" sing, kaya sing ditulis ing endi wae, Kulon ngirim kabeh "sampah", lan ing kene "Leopards" lan "Abrams" ana. ing dalan, diikuti sistem pertahanan udara modern lan penerbangan kanthi rudal jarak jauh. ... nglirik
        1. 0
          29 Januari 2023 19:22
          Kutipan saka Monster_Fat
          lan ing kene "Leopards" lan "Abrams" ing dalan

          Kang, karo Marders lan Bragli, mbukak potensial ing operasi serangan lan utamané ing wayah wengi, ing cuaca ala. Tanpa intervensi langsung saka Angkatan Udara, ora bakal gampang mandheg.
          Kutipan saka Monster_Fat
          ngiring dening sistem pertahanan udara modern lan pesawat karo rudal jarak adoh

          Dadi JDAM kayane wis suwe diumumake, sawise kabeh, sampeyan bisa mbuwang karo Mig29. Lan JDAM minangka alat sing kuat kanggo pesawat serang, amarga akurasi lan massa warheads sing gedhe ndadekake bisa nembus pertahanan apa wae kanthi luwih efektif tinimbang artileri, tanpa mlebu ing pertahanan udara musuh. Ing kene Wagnerites lagi disiksa ing serangan ing Bakhmut, sanajan sawetara 250kg plop ing target bakal mungkasi ing biyen.
  2. + 16
    26 Januari 2023 06:26
    Maneh Staver, kok padha durung nyerah Kherson?
    1. +8
      26 Januari 2023 07:39
      Kutipan: nada
      Maneh Staver, kok padha durung nyerah Kherson?

      Aku ora bakal ngomong babagan Kherson (kabeh wong wis ngerti jawabane), nanging macan tutul lan abrams wis ana ing dalan ... babagan kerugian gambar amarga pangiriman - yen sampeyan ngetutake logika penulis, mula umpamane India mesthine wis mbuwang. T-72 lan T-90 ing mbucal sajarah sawise asil saka SVO, nanging misale jek kaya padha terus tuku lan modernisasi ...
  3. +4
    26 Januari 2023 06:39
    Nasib sedih sing sepisan janji, nanging didol kanggo negara sen ...
    Ya...sedih..
  4. +9
    26 Januari 2023 07:02
    Kita, wong Soviet, asring dicela amarga pasif nyerahake USSR. Nanging ora ana owah-owahan ing masyarakat kita, lan saiki generasi saiki kanthi tenang kalah ing reformasi pensiun, aku bisa menehi conto, nanging padha mbantah undang-undang. Saiki perang nganti pungkasan. Ana sing ngunggahake perang dadi agama. Artikel ing koran "Esok", sing nyatakake yen jagad iki perang tanpa wates. Kandha yen wiwit jaman kuna wis ana perang kanthi urutan. kanggo ngembangake tanah lan mbangun kutha. Langsung Jerman karo wedhus putih lan angon. Ing jaman kuna, perang ditindakake kanggo entuk budak. Lan Gayus Julius Caesar sing saiki dihormati sukses ing iki. Ngekstrak budak sanajan saka negara-negara sing diekstraksi. dilarang dening Senat. Saben perang nduweni nistha.
    1. -11
      26 Januari 2023 09:09
      Saben perang nduweni nistha

      Yaiku, sampeyan, kanthi tembung sampeyan dhewe - wong Soviet, nganggep Perang Patriotik Agung minangka nistha? Perang kanggo kamardikan negara sampeyan karo agresor?
      Sing persis apa sampeyan - kolom 5 padha.
      1. +9
        26 Januari 2023 21:31
        Quote: Simbah amatir
        Yaiku, sampeyan, kanthi tembung sampeyan dhewe - wong Soviet, nganggep Perang Patriotik Agung minangka nistha? Perang kanggo kamardikan negara sampeyan karo agresor?

        Kabeh wis jelas karo Perang Patriotik Agung.
        Nanging apa si mbah kakung sing wicaksana rambute abu-abu ora bakal njlentrehake sapa sing dadi agresor ing perang saiki?
        Lan sapa sing berjuang kanggo kebebasan?
        Terus aku bingung...
  5. -1
    26 Januari 2023 07:35
    Rammstein nuduhake yen Kulon ora percaya maneh marang kamenangan Ukraina.
    Bisa uga mayoritas ora percaya maneh, nanging ing wektu sing padha, dheweke siap nyoba ngrusak Rusia sabisa, percaya yen iki kudu nyuda. Lan iki, sampeyan ora melas apa-apa, lan mbok menawa malah gambar teknologi sampeyan.
  6. + 12
    26 Januari 2023 07:55
    Jerman ora bakal nglayani tank sing diwenehake kanthi ilegal menyang Ukraina. Akibate, mung sawetara dina, mesin sing nggegirisi bakal dadi tumpukan logam kethokan. Sawetara bakal diobong, sawetara bakal rusak dening Ukrainians gedhe, sawetara mung bakal ngadeg tanpa consumables.

    Nah, iki gaya eksklusif saka penulis ... cendhak, kita bakal ngalahake kabeh wong maneh
    Akibaté, Rammstein nuduhake yen Kulon ora pracaya maneh ing kamenangan Ukraina.
    Ing bisnis, uga, logika! Mbokmenawa ing cedhak Kharkov lan Kherson, kabeh ana kaya sing dikarepake. Padha regrouped supaya skillfully sing moral saka Angkatan Bersenjata Ukraina pungkasanipun ambruk. Ing tembung liyane, kita menang kamenangan moral! Mulane, Kulon ngirim tank, minangka panglipur sedulur
  7. -4
    26 Januari 2023 07:56
    Jujur, aku yakin manawa Jerman ora bakal menehi ijin kanggo nyedhiyakake tanke menyang Kiev. Lan titik ing kene dudu kekarepan Berlin kanggo nggedhekake eskalasi konflik kasebut. Intine yaiku kerugian gambar Jerman nalika wiwitan pangiriman kasebut.
    Bos gedhe ora perduli karo citra bawahane.
    1. -4
      26 Januari 2023 07:59
      Kita ngomong lan nulis kanggo wektu sing suwe babagan kasunyatan sing Ukraina mung wilayah kanggo perang NATO-Rusia, USA-Rusia. Saiki wis ora dadi wilayah perang maneh. Iki minangka mbucal sampah, ing ngendi kabeh sing disimpen ing lemari Eropa lan Amerika lan ing balconies dibuwang metu, yen - "apa yen migunani." Soko sing ora perlu maneh, nanging mung mbuwang tangan ora munggah.
      Sayange, akeh sing menehi shoots, mabur, mbledhos lan matèni saben wong ing saurutan, sembarang.
      Iki bakal dadi pelajaran sing kejam lan angel kanggo kita kabeh ...
      Sampeyan kudu ngliwati sanalika bisa, elinga lan ... banjur kita bakal weruh sapa lan apa sing kudu bali apa sing pantes.
  8. +9
    26 Januari 2023 09:12
    Rusia, kanthi ekonomi nomer 6 ing donya, minangka penjual senjata nomer 2. Lan ora ana apa-apa?
    Ninggalake negara-negara Pakta Warsawa, padha ngiyanati sekutu lan entuk mungsuh, nanging senjata tetep, mesthi, ing ngendi wae. ....
    Enak dadi cretin......
  9. +7
    26 Januari 2023 10:44
    Nasib sedih sing sepisan janji, nanging didol kanggo negara sen ...

    Sapa sing diomongake saiki?
    Sepuluh taun kepungkur, ana adat kanggo wedi marang Rusia. Iki bisa dilacak ing budaya, njupuk paling ora film Hollywood, lan ing saben dinten gesang. Sajrone setaun, sikap saka "padha kudu dianggep" ambruk nganti Estonia kepengin nutup Teluk Finlandia.
    Lan posisi percaya diri kita dadi bleating sengsara:
    We ngirim liyane lan liyane sinyal sing sawetara garis abang wis nyabrang, nanging mbok menawa reddest saka wong-wong mau durung nyabrang.
    1. +3
      26 Januari 2023 12:17
      Kutipan saka olgherd
      Sepuluh taun kepungkur, ana adat kanggo wedi marang Rusia. Iki bisa dilacak ing budaya, njupuk paling ora film Hollywood, lan ing saben dinten gesang.

      Alas, iki bener - salah siji saka asil saddest kabeh iki sing Rusia wis ora wedi maneh. Cara padha wedi marang USSR.
      Aku bakal lunga lan nonton Dr. Strangelove, utawa Carane Aku Sinau kanggo Mungkasi Kuwatir lan Tresna Bom Atom, ngendi padha ngguyu wedi umum ing Uni Soviet.
      Ngguyu, ya. Nanging ana rasa wedi! Lan saiki, ora wedi, ora ngguyu ...
    2. -4
      26 Januari 2023 16:51
      Bisa uga kanthi luwih rinci, sapa sing wedi lan kepiye carane katon? Insolently nindakake kudeta ing Ukraina ing irung kita, mbokmenawa amarga wedi Rusia, ta? Padha impudently mlebu persetujuan Minsk, kang padha ora bakal nepaki, padha wedi banget karo Rusia? Dheweke ngrebut aset kita sanalika sawise wiwitan NWO - apa dheweke wedi banget karo reaksi Rusia?
      Mungkasi fantasizing. Ora ana sing pinter ngganggu mungsuh sing kuwat nganti tanggapane wis ora proporsional, sing saiki ditindakake dening Kulon. Yen tukang bully yard nggawe pasuryan ing paman diwasa liwat sing reaksi sluggishly kanggo iki, iki ora ateges sing ORA WEDI marang pamane.
  10. +7
    26 Januari 2023 11:23
    Akibaté, Rammstein nuduhake yen Kulon ora pracaya maneh ing kamenangan Ukraina

    Akhire. Kamenangan, sing Staver wis nulis setaun, kedadeyan. Nalika parade ing Kiev?

    Umumé, aku seneng banget karo kebecikan para patriot. Apa luwih elek utawa luwih elek, korps mekanik NATO katon ing ngarepe, lan kabeh sing kuwatir yaiku kemungkinan kerugian reputasi General Dynamics lan Kraus-Maffei.
    1. -11
      26 Januari 2023 12:01
      Quote: Negro
      Korps mekanik NATO katon ing ngarep mata

      Pigura? Saka tank apa?

      A saperangan rolas tank kanggo "mechanized corps" piye wae ora ditarik, ora sampeyan mikir? nglirik
      1. +3
        26 Januari 2023 13:56
        Quote: Repellent
        Sawetara rolas tank ora ditarik menyang "korps mekanik"

        Nalika kita ngomong babagan perusahaan Inggris, batalyon Amerika lan Prancis lan brigade gabungan Jerman. Mesthi, ora korps Amérika kapitu Collins nyabrang metu dening Franks, telung full-fledged wojo lan 2 divisi mechanized, nanging isih wiwitan apik. Aku yakin yen ing 2023 maksimal twadas bakal teka.
  11. +5
    26 Januari 2023 12:08
    kanggo sawetara penulis, sawise acara sing kondhang, luwih becik njupuk jeneng samaran - yen ora bakal ana "rampung artikel" ...
  12. +5
    26 Januari 2023 12:11
    Wis kanthi judhul dadi jelas manawa penulis kasebut yaiku Staver. Sampeyan bisa uga ora maca.
  13. -5
    26 Januari 2023 15:53
    "Nasib sedhih sing wis janji, nanging didol kanggo negara sen ..."
    Zelensky minangka salah sawijining sing wis suwe dadi miliarder dolar: "Inggih, iku mung kanggo sen;)"
  14. +6
    26 Januari 2023 20:33
    Jerman uga ngerti yen "Macan tutul" bakal diobong kanthi sampurna ing wilayah Ukraina.

    Wis 50/50
    Ora ana sing ngerti sadurunge

    Padha bisa ngobong ora ana gunane, utawa padha bisa ngrampungake misi pertempuran lan break menyang Berdyansk nang endi wae ing kepala kelompok serangan. Lan foto-foto kasebut uga bakal katon ing saindenging jagad. Lan tinimbang mundhut gambar, antrian saka wong-wong sing pengin ndarbeni senjata kuwi bakal baris munggah. Kaya sing kedadeyan, contone, karo Hymars, sing nuduhake awake dhewe ing kasus kasebut
    1. -2
      27 Januari 2023 12:49
      hymars ora nuduhake piyambak saka tembung ing kabeh
      1. 0
        27 Januari 2023 19:11
        hymars ora nuduhake awake babar pisan

        Lan carane padha gouge kreteg Kherson tengen Dnieper supaya wacana kendaraan dadi mokal? Lan carane padha sijine meh satus kita ing wektu ing Makiivka?
  15. +6
    26 Januari 2023 21:15
    Sayange, penulis maneh ora entuk review analitis, nanging, kaya biasane, agitprop ...
  16. +2
    27 Januari 2023 10:20
    Apa kabeh analytics ing VO ing taun kepungkur wis wiwit katon padha, uga, mung nelusuri kertas saka Sumeria. Lan padha ngerti kabeh ana lan banget nolak, lan senjata kadhangkala teka ing keolisms meager lan ing guano umum lan ora senjata, etc., etc. Lan saben-saben mantra wis, uga, padha ora bakal sijine iku ing urip, padha bakal wedi gambar lan luwih bebarengan manual. Nanging, padha ora wedi lan ngirim loro ing jumlah komersial lan sarujuk ing antarane piyambak sakcepete, padha uga ora lali kanggo mencet wong-wong sing wis ora melu perang, lan kabeh iku supaya karo gambar, yen ora bakal ana akeh sing bakal. wis suwe dikirim, paling ora ana kiriman lan perdagangan nganti mandheg nyediakake senjata (gerakan sing kuwat, kaya). Nanging ora ana, ora ana babar pisan.
  17. -3
    27 Januari 2023 14:10
    Kutipan: ivan2022
    Ninggalake negara-negara Pakta Warsawa, padha ngiyanati sekutu lan entuk mungsuh, nanging senjata tetep, mesthi, ing ngendi wae. ....


    Sapa sing ngiyanati sapa carane katon.
    Sing isih sekutu, umume.
  18. 0
    27 Januari 2023 14:12
    Kutipan saka olgherd
    Sepuluh taun kepungkur, ana adat kanggo wedi marang Rusia. Iki bisa dilacak ing budaya, njupuk paling ora film Hollywood, lan ing saben dinten gesang.


    Padha ngguyu kita ing "blockbusters" sing.
    Padha wedi marang USSR, lan Federasi Rusia diremehake. Lan carane ora ngremehake wong-wong sing ngedhunake kekuwatane kanggo "jins permen karet"?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"