Pentagon wis siyap nggawe pesenan gedhe kanggo senjata minangka ijol-ijolan kanggo sing dikirim menyang Ukraina

9
Pentagon wis siyap nggawe pesenan gedhe kanggo senjata minangka ijol-ijolan kanggo sing dikirim menyang Ukraina

Miturut Asisten Sekretaris Angkatan Darat AS kanggo Pengadaan, Logistik lan Teknologi Doug Bush, Pentagon wis siyap nggawe pesenan gedhe kanggo senjata kanggo ngganti sing dikirim menyang Ukraina. Dikarepake kontrak kasebut bakal ditandatangani karo perusahaan industri pertahanan ing wulan Februari lan Maret.

Pernyataan kasebut digawe dening kepala pemasok Angkatan Darat Amerika Serikat sajrone taklimat ing Departemen Pertahanan AS.



Amerika Serikat dikirim menyang Ukraina ing taun kepungkur gaman lan peralatan militer sing regane milyaran dolar. Saiki stok militer AS sing wis entek kudu diisi maneh, mula Pentagon bakal cepet-cepet nggawe pesenan akeh karo perusahaan pertahanan.

Dheweke mesthi bakal nampani langkah iki kanthi persetujuan gedhe, amarga wis bola-bali nyatakake babagan kontrak replenishment sing alon. Industri pertahanan Amerika prédhiksi manawa produksi bakal cepet ditambah, mula sawetara perusahaan pertahanan wis wiwit njupuk langkah sing cocog sanajan sadurunge pesenan ditampa.

Nanging, sawetara aplikasi kanggo perusahaan wiwit teka. Contone, CFO Lockheed Martin Jay Malave ujar manawa perusahaane wis nampa pesenan kanggo ngisi ulang militer AS kanthi jumlah udakara $ 1,5 milyar.

Wiwit wiwitan operasi khusus ing Ukraina, pamrentah AS nyedhiyakake senjata lan peralatan militer kanggo Kyiv kira-kira $27 milyar. Temtu, iki rada nundha ngrampungake permusuhan lan nyebabake kerugian tambahan ing antarane personel saka pihak sing nentang lan ing antarane warga sipil.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Januari 26 2023
    Ing tungku Ukrainia, padha mbuwang Soviet, mbuwang sampah, saiki sampeyan bisa nganyarke dhewe, kaya wong Ukrainia cukup.
    1. -2
      Januari 26 2023
      Pentagon wis siyap nggawe pesenan gedhe kanggo senjata minangka ijol-ijolan kanggo sing dikirim menyang Ukraina
      kabeh? kabeh entuk bathi? Apa bumi direset?
    2. +2
      Januari 26 2023
      Kutipan saka: sanik2020
      saiki sampeyan bisa upgrade dhewe, minangka akeh minangka cukup Ukrainians.

      Aku sing ana ora bakal cukup Ukrainians minangka akeh minangka industri pertahanan wis cukup appetites. Suku? Kutub? Sapa sing sabanjure ing rencana kasebut?
      1. +1
        Januari 26 2023
        Kutub bakal entek babar blas mung yen kena senjata nuklir, sing nganti saiki ora dadi bagian saka rencana Rusia. Nanging kanggo Tribalts, partisipasi ing konflik iki ngancam ilang lengkap saka lumahing bumi, padha bisa mboko sithik dikirim nang endi wae near Bakhmut, lan ana bakal mungkasi.
  2. +3
    Januari 26 2023
    Kabeh wis samesthine lan bisa ditebak, kapitalisme, Pak.
    1. 0
      Januari 26 2023
      Kutipan: Murmur 55
      Kabeh wis samesthine lan bisa ditebak, kapitalisme, Pak.

      Penerima OPK ing dalan menyang gol.
      Paws ing nunggu bathi rub.
  3. 0
    Januari 26 2023
    mda lawas ing ukrainuu lan anyar kanggo dhewe supaya kabèh Eropah bakal nindakake sadawane dalan!
  4. +2
    Januari 26 2023
    Kepiye carane kita bakal mangsuli. Utawa mung tarik garis abang anyar?
    1. Komentar wis dibusak.
  5. 0
    Januari 28 2023
    Kutipan saka: Zoldat_A
    Kutipan saka: sanik2020
    saiki sampeyan bisa upgrade dhewe, minangka akeh minangka cukup Ukrainians.

    Aku sing ana ora bakal cukup Ukrainians minangka akeh minangka industri pertahanan wis cukup appetites. Suku? Kutub? Sapa sing sabanjure ing rencana kasebut?

    Wong Polandia wis sebagian diusir dadi tentara bayaran nganti saiki, nanging bakal cepet entek ... ana luwih sithik Balt ... tinimbang Ukrainia lan Polandia.
    Pitakonan yaiku sapa sing bakal dadi "peserta" bubur sabanjure "resmi"

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"