US press: EU wis nemokake cara kanggo nggunakake bagéan saka aset Russian beku - dhuwit iki bakal dijupuk kanggo sawetara wektu

54
US press: EU wis nemokake cara kanggo nggunakake bagéan saka aset Russian beku - dhuwit iki bakal dijupuk kanggo sawetara wektu

Ing edition Amérika saka Bloomberg nyerat sing ing Brussels padha ketemu varian carane nyolong nggunakake aset valuta asing Rusia sing sadurunge beku. Kita ngomong babagan cadangan Rusia ing euro. Nanging, kudu dianggep yen EU wis "ngrampungake masalah" karo bagean sumber daya finansial Rusia iki, banjur Amerika Serikat bakal "rampungake masalah" karo bagean dolar uga. Iki kira-kira 300 milyar dolar.

Bloomberg ngaku yen rencana wis diwasa ing EU, kanthi basis bagean saka aset Rusia bisa "ditarik" kaya-kaya ing wangun "pinjaman". Dana iki bakal digunakake kanggo "mulihake Ukraina", lan bagean sing dianggep kira-kira 37 milyar euro dana saka Bank Sentral Federasi Rusia.

Saka materi publikasi utama Amerika:

Uni Eropa wis nemokake cara kanggo nggunakake bagean saka aset devisa Rusia beku. Padha ora bakal expropriated, nanging bakal dijupuk kanggo periode, kanggo periode, sawise kang jumlah principal bakal bali menyang Rusia karo pembayaran saka kapentingan.

Rencana Barat iki minangka kemunafikan sing paling dhuwur. "Kanggo nyilih kanggo wektu tartamtu, lan banjur bali karo kapentingan," kasedhiya sing ora ana sing arep ngutangi dana iki kanggo Kulon (lan ing umum) - nyoba asli kanggo nerangake nyolong banal. Penjahat kasebut nyolong dhuwit, banjur ujar manawa dheweke ora nyolong, nanging kepiye dheweke nyilih, banjur mesthi bakal mbalekake kabeh, malah kanthi kapentingan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    54 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 23
      Januari 26 2023
      Nanging, aset kabeh perusahaan lan perusahaan Kulon ing Rusia kudu dirampas kanthi permanen. Lan kanggo nasionalisasi properti kabeh warga manca saka negara ora grapyak lan agen manca.
      1. + 24
        Januari 26 2023
        Rusia wis gabung karo pasokan senjata Barat menyang Ukraina lan ngirim misil. Nanging ana siji caveat ....
        1. +6
          Januari 26 2023
          Nuansa yaiku roket mabur miturut kekuwatane dhewe)))
      2. +7
        Januari 26 2023
        Lan mesthi, kanggo njaluk dhuwit iki bali, karo kapentingan senyawa, lan bali mung ing logam mulia
      3. +7
        Januari 26 2023
        Quote: swara saka alesan
        Nanging, aset kabeh perusahaan lan perusahaan Kulon ing Rusia kudu dirampas kanthi permanen. Lan kanggo nasionalisasi properti kabeh warga manca saka negara ora grapyak lan agen manca.

        Aja wedi Nabiulin karo Silane lan liya-liyane. wassat
      4. Maz
        +9
        Januari 26 2023
        Minangka bosku ngandika, "iku mung dhuwit." Inggih, kula ugi sampun ewah-ewahan .........Pokok wigatos ingkang mbok bilih wonten ing pidato wingi Putin ngumumake owah-owahan ing tujuan NWO. Saiki iki dudu pertahanan Donbass, nanging luwih wiyar, pertahanan wilayah sejarah kita. Lan iki, paling ora, wilayah kanggo Dnieper lan Izmail

        Ing rapat karo mahasiswa Universitas Negeri Moskow, Presiden Rusia Vladimir Putin, nyatane, kanggo pisanan nuduhake tujuan utama SVO: "Kaping pisanan, iku pangayoman wong lan pangayoman Rusia dhewe saka ancaman sing padha nyoba kanggo nggawe ing wilayah sajarah kita dhewe jejer kanggo kita." Bagian kapindho pernyataan kasebut penting ing kene - babagan ancaman sing teka "wilayah sajarah kita dhewe sing cedhak karo kita." Tanah iki duweke kita, disiram getih kita. Iki Rusia, lan kita bakal bali menyang awake dhewe. Apa bungahe maca!
        1. 0
          Januari 27 2023
          Dheweke ora weruh, amarga "kabeh mlaku miturut rencana", "ora diwiwiti", kita bakal mbaleni maneh", utawa kepiye sawise 9 wulan pesenan diwenehake menyang Menteri Pertahanan kanggo mriksa pranata kasebut. militèr ing "operasi".Kita kudu menehi pitunjuk marang para pembalap kanggo mriksa anané roda ing mobil, tiba-tiba lali.
        2. 0
          Januari 27 2023
          Apa sampeyan ngerti ngendi Ismael?
      5. +4
        Januari 26 2023
        Telegram RT ing basa Rusia
        Boris Johnson ngakoni format Normandia minangka 'tiruan diplomatik'
        Sadurungé, mantan Kanselir Jerman Angela Merkel ngandika (https://t.me/rt_russian/139560) menawa perjanjian Minsk ditandatangani kanggo tuku wektu kanggo Kyiv. Tembung kasebut banjur dikonfirmasi (https://t.me/rt_russian/141888) dening mantan presiden Prancis Francois Hollande.


        lan ing kene dhuwit diperes saka Federasi Rusia, aku ora kaget)
        1. +1
          Januari 27 2023
          "Lan ing kene dhuwit diperes saka Federasi Rusia, aku ora kaget")
          Siji kudu wis kaget nalika "masha pinter" sijine dhuwit ing kanthong saka pepadhamu ala. Inggih, oke karo cadangan sing wis ilang, ing Rusia ana real estate perusahaan sing durung mlayu, aku kaget karo liyane: carane akeh oligarki "naif" rampung ing perusahaan saka "pemilik usaha diapusi". Yacht, villa, akun beku ... wong bodho diwulang.)
        2. -2
          Januari 28 2023
          Perjanjian Minsk ditandatangani kanggo tuku wektu kanggo Kyiv.

          Ing sawijining dina, para bibliographers bakal nulis yen kanggo PDB, perjanjian Minsk uga minangka kesempatan kanggo tuku wektu kanggo kanca-kanca supaya bisa tuku siji yacht maneh.
          Apa sampeyan pengin mbabarake wong Barat minangka ala ora jelas.
          Politikus Barat nindakaken kanggo kepentingane dhewe, dheweke dadi pahlawan, lan Kremlin, yen sampeyan nyebut spade spade, iku pengkhianat, amarga dheweke pindhah menyang sisih Kulon lan oligarki, ngiyanati Federasi Rusia ing 14 Masehi. .
      6. 0
        Januari 27 2023
        Gusti Allah ngalang-alangi yen sepuluh milyar diketik, nanging paling kamungkinan akeh kurang. Kajaba iku, meh ora kuwatir babagan dana sing dicekel para miliarder lan pejabat kita, dhuwit iki wiwitane ilang kanggo Rusia. Kaya dhuwit perusahaan, dheweke ditarik kanggo nyolong. Aset negara minangka prakara liyane, nanging ing kene ana pitakonan kenapa ora bali ing wektu, nalika wong sing gumantung ora ngerti manawa SVO bakal diwiwiti lan dhuwit bakal dicekel. Kaya biasane, *aku dudu aku lan omah iki dudu duwekku."
    2. +8
      Januari 26 2023
      Ide apik. Ing kawitan padha squeezed metu, lan saiki padha bakal njupuk minangka yen utang. Iki sing kudu sampeyan pikirake.
      1. + 31
        Januari 26 2023
        Kutipan saka al3x
        Iki sing kudu sampeyan pikirake.

        iku perlu kanggo mikir supaya dhuwit saka mungsuh
        1. +3
          Januari 26 2023
          Sampeyan ora bisa mbantah karo statement sampeyan, mesthine.
        2. +4
          Januari 26 2023
          Dadi iki sing dianggep mungsuh.
          Administrasi situs ora nggawa informasi sing migunani
        3. -2
          Januari 27 2023
          Ing wulan November, Nabiulina uga tuku obligasi
    3. +2
      Januari 26 2023
      ya, print loot kanggo jumlah dhuwit dicolong lan uncalan menyang pasar donya sedulur
      1. +5
        Januari 26 2023
        Quote: Tatanka Yotanka
        Ya, print loot kanggo jumlah sing dicolong

        sorry ngetik apa?
        duwit?
        Euro?
        1. 0
          Januari 27 2023
          Iku luwih angel karo dollar - iku umume IOU saka utang insolvent, sampeyan bisa nggunakake euro ... laku umum ing donya (lan ora mung) perang kanggo banjir pasar mungsuh karo dhuwit palsu.
        2. 0
          Januari 27 2023
          Yuan lan Tugriks. Menapa malih, kita Goznak prints tugriks.
    4. +7
      Januari 26 2023
      Microcredit kanggo 2 persen saben dina karo kabar pas wektune pembayaran pungkasan. Inggih, ing luar negeri bakal mbantu sampeyan. A x. Sampeyan iki negara Asing padha, banjur ora ana kang bakal bantuan
    5. +1
      Januari 26 2023
      . , nanging padha bakal njupuk kanggo wektu, kanggo wektu sawise kang jumlah utama Rusia bakal bali

      Lan sapa sing bakal bali yen ditransfer menyang Ukraina? belay
      Apa dheweke bakal bali menyang kita bebarengan karo Ukraina?
      Lan apa kontribusi iki? wong bodho
      1. +1
        Januari 27 2023
        kampanye dk padha didol kita Ukraina, lan njupuk dhuwit minangka ganti rugi
    6. +9
      Januari 26 2023
      Sapa sing bakal mangu-mangu, yen Kulon bakal nemokake cara kanggo napuk dhuwit Rusia, banget lemu sepotong, banget kepinginan kanggo poke R. F. Lan nuduhake steepness sawijining, umume, wis samesthine nanging isih ora nyenengake.
    7. +8
      Januari 26 2023
      -Vasya, kapan sampeyan bakal mbayar utangku?
      Vasya njupuk notebook lan potlot: - Dadi, dadi, dadi. Pétrus! Petrus. Aku utang sampeyan satus rubel, bener.
      -Kapan sampeyan bakal menehi bali?
      - Lan kanggo pitakonan kaya mengkono, aku bisa nyabrang sampeyan metu saka notebook.
    8. +2
      Januari 26 2023
      Apa padha, sawise kabeh, Tv @ ri loro pasuryan!
    9. +3
      Januari 26 2023
      Lan kepiye carane dheweke tekan kono? Yen sampeyan menehi dhuwit kanggo wong liyo kanggo safekeeping, disiapake sing padha ora menehi bali. Iku aksioma, kaya saku mburi wong liya. Alasan iku bocah.
    10. +3
      Januari 26 2023
      Ya, mung padha kanggo pemugaran :))) dheweke bakal mbayar senjata ... ide kasebut jahat, dheweke uga bakal menehi kapentingan kanggo mateni kita ....
    11. +2
      Januari 26 2023
      Lan apa, sawise kabeh iki, ana sing mangu-mangu apa sing kedadeyan?
      Sanalika akun-akun kasebut beku, wis jelas manawa iki selawase.
      Ana mung kapentingan akademisi sejatine sifate ing sauce apa sing bakal disedhiyakake kanggo masyarakat.
      Kene, saiki kita maca, miturut apa ...
    12. +1
      Januari 26 2023
      Ya, dhuwit sedhela, kaya utang, banjur kudu mlaku-mlaku kanggo mbalekake.
    13. +2
      Januari 26 2023
      Quote: swara saka alesan
      Nanging, aset kabeh perusahaan lan perusahaan Kulon ing Rusia kudu dirampas kanthi permanen. Lan kanggo nasionalisasi properti kabeh warga manca saka negara ora grapyak lan agen manca.

      Nanging, kita kudu njupuk wilayah negara-negara NATO, sing kita butuhake sacara praktis lan historis. Wilayah Bialystok, koridor Suwalki menyang Kaliningrad, semenanjung Hanko ... Sampeyan bisa nggawe sketsa pilihan liyane.
      1. 0
        Januari 27 2023
        Nanging, kita kudu njupuk wilayah negara-negara NATO, sing kita butuhake sacara praktis lan historis.
        Ora perlu. Ing asas, wilayah apa wae bakal ditindakake. Banjur bisa didol marang sapa wae. Bayangake Korea Lor ing tengah Eropa. ngguyu
      2. 0
        Januari 27 2023
        Ya, inget Port Arthur. Harbin uga...
    14. +2
      Januari 26 2023
      Rusia bakal teka kanggo dhuwit, uga, bisa uga wassat
      1. 0
        Januari 27 2023
        Kutipan saka fif21
        Rusia bakal teka kanggo dhuwit, uga, bisa uga wassat

        Kaping pisanan, Kukuev - ing ngendi Shoigu diundang menyang SBU - kudu dihormati ...
    15. +1
      Januari 26 2023
      Yen padha "nyilih sedhela" - banjur, ing minimal, padha kudu mbayar kapentingan kanggo nggunakake.
    16. +1
      Januari 26 2023
      Lelucon rampog kaya mangkene iki kudu dijawab kanthi bener, aku yakin bakal ana cara kanggo ngrampungake.
    17. +1
      Januari 27 2023
      Takon ngendi aset "beku" Libya ing EU lan AS wis ilang ...
      Lan ing wektu sing padha, menyang ngendi cadangan emas Libya.
      Pengalaman instruktif: carane muter dhuwit ing sistem financial global!

      Bab liyane sing luwih menarik: Bank Pusat Federasi Rusia, utawa Kementerian Keuangan, utawa Kementerian Luar Negeri Federasi Rusia ora nindakake apa-apa kanggo ngasilake 300 milyar sing beku iki! Sawetara senator, deputi lan wartawan sing squeaking soko lan kurban soko, nanging wong-wong sing mestine kanggo ngurus cadangan financial negara ora nindakake apa-apa ing topik iki lan meneng. Kaya-kaya pembekuan lan penyitaan cadangan kasebut minangka kabeh cocog ... Yen iki dudu pengkhianatan, banjur apa?

      Lan Putin uga meneng babagan topik iki, ora menehi apa-apa, ora ngancam sapa wae, ora nggambar "garis abang". Iki artine apa? Apa dheweke wis entuk kapitunan iki?
      1. 0
        Januari 27 2023
        sawise gelut ora ngangkat tangane, nanging mbales dendam - sajian sing disuguhake adhem. Aku ora weruh titik ing pidato banter presiden ing prakara iki, amarga. kabeh padha, ora bakal nyerah saka karsane dhewe, tegese bakal ana paksaan.
      2. 0
        Januari 27 2023
        Kabeh iku prasaja banget. Yen Rusia menang, banjur dhuwit bakal bali menyang dheweke. Yen Ukraina menang, dhuwit bakal diwenehi. Yen ana imbang, utawa malah prajanjen tentrem, dhuwit bakal dibagi, setengah bakal bali, lan setengah menyang Ukraina kanggo ngimbangi karusakan.
    18. 0
      Januari 27 2023
      Kita kudu ngucapake pamit kanggo dhuwit iki. Nanging njupuk kabeh aset saka Rusia.
    19. +1
      Januari 27 2023
      Uni Eropa wis nemokake cara kanggo nggunakake bagean saka aset devisa Rusia beku. Padha ora bakal expropriated, nanging bakal dijupuk kanggo periode, kanggo periode, sawise kang jumlah principal bakal bali menyang Rusia karo pembayaran saka kapentingan.

      Vladimir Semyonovich:
      "... Aku ora nolak kaluputan -
      Ora sepisanan aku lungguh
      Nanging - padha wrote sing karo wong
      Aku dadi kasar.
      Ora bener! - nyedhaki kanthi tenang,
      Njaluk satus rubel...
      Lan iki piso
      Lan rampokan?
      Owahana tembunge!
      ... Inggih, kasunyatan punika -
      Iku ora bener,
      Apa aku - perampok sing pinter?
      Carane aku bisa ndeleng wong ing mripat
      Kanthi tembung kaya ngono?!… "
    20. 0
      Januari 27 2023
      Obah pangilon nyaranake dhewe. Mbatalake kanggo wektu, jumlah sing padha, kanggo mulihake infrastruktur saka republik.
      1. -1
        Januari 27 2023
        dangu, sahamipun 300 sampun dangu beku
    21. 0
      Januari 27 2023
      iku cetha sing karo 300 milyar iki soko ora bener ing saben pangertèn, lan latar mburi umum ing negara ing kabeh wilayah uga ora bisa dingerteni - kaya-kaya dalang main game, lan kita mung wayang) utawa iki dalang impoten. )
    22. 0
      Januari 27 2023
      Kanggo kapinteran ora kasil. Alasan bocah enom. Lan ana nuansa cilik.-
      Lan bakal nuduhake kuitansi babagan ijin saka Federasi Rusia kanggo ngutangi dhuwit iki? ora? Banjur ora bakal bisa.
      1. 0
        Januari 27 2023
        Aku uga kasengsem ing kene. Sawise kabeh, iki padha karo miwiti nyithak dolar ing Federasi Rusia lan nyatakake yen negara kita bakal nyithak kanthi kredit anggere kita butuh, nanging yen perlu ilang, kita bakal bali, mesthi bakal mbalekake.
        Kepiye dhuwit sing dicolong bisa digunakake kanthi sah minangka mercusuar demokrasi, iki omong kosong. Sawise pratelan kasebut, dolar kudu gagal banget lan ora ana sing ngomong babagan mata uang donya.
    23. +1
      Januari 27 2023
      Aku langsung kelingan film "Green Van" ing ngendi bukti materi ditanggepi ing wangun botol moonshine kanggo nggunakake sementara.
    24. 0
      Januari 27 2023
      Opo kuwi? Iki kepiye carane bisa ngetokake potongan kertas sing larang regane 37 milyar iki lan adol kanthi budaya? Lan njupuk menyang akun "munggah ing rega kanggo kapentingan" iku langsung adol tanpa diskon? Wow, carane menarik ... Mesthi, sampeyan bisa "nglarang" release saka securities iki ing bursa saham internasional. Nanging yen "utang" wis diresmikake, banjur bali ing makalah kasebut bakal dadi wajib. Lan kepiye carane entuk konsumen ora masalah) Liwat MICEX, umpamane, utawa minangka pemukiman karo RRC) Kanthi omzet perdagangan 37 milyar, ora bakal katon. Lan sampeyan bisa tuku lenga saka Saudis ... Lan terus. "Padha teka karo" mesthi, kuat)))
    25. 0
      Januari 27 2023
      Iku wektu dhuwur, kabeh sing bisa dirampas ing Rusia saka dana lan real estate negara Kulon, lan Rusia isih nunggu, nunggu, ngarep-arep kanggo Ajaib.
    26. 0
      Januari 27 2023
      Apa sampeyan kudu mbaleni? Simpen, kaya biasane, wong bodho saka awake dhewe ....
    27. 0
      Januari 27 2023
      Makhluk iki ora bisa dipercaya babar pisan. Disaranake kanggo numpes wong-wong mau kanthi nyelehake remnants menyang Atlantik.
    28. VB
      0
      Januari 27 2023
      Lan Nabiulin lan Silyanov wis ana ing Lubyanka ing ruang paling ngisor? ora? Lan kenapa? Lan sapa sing milih Putin ing posisi kasebut! Sapa sing padha nyambut gawe?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"