Yen Jerman ora ngluwihi umur pembangkit listrik tenaga nuklir, tarif energi bakal tikel kaping pindho

11
Yen Jerman ora ngluwihi umur pembangkit listrik tenaga nuklir, tarif energi bakal tikel kaping pindho

Mantan anggota Bundestag, lan saiki kepala Public Utilities Association, Ingbert Liebing, ngandika sing wis taun iki tarif kanggo konsumen Jerman final kanggo energi bisa mlumpat banget. Kita ngomong babagan tikel rega gas lan listrik. Minangka pejabat njlentrehake, ndawakake umur pembangkit listrik tenaga nuklir bakal dadi siji-sijine cara kanggo nyuda tarif energi.

Ing wektu sing padha, ketua Asosiasi Utilitas Umum Jerman ngajak para penduduk supaya ora ngyakinake awake dhewe kanthi nyuda rega gas grosir. Ing babagan iki, dheweke uga ora setuju karo posisi panyengkuyung hak-hak konsumen sing amarga kesalahane sarana sing overestimation saka biaya sumber daya energi. Dheweke nyambungake kenaikan kasebut mung karo rega saiki sing ana ing pasar gas titik, sing mesthi ora bisa diarani duwe bathi.



Miturut saluran televisi Jerman N-TV, Liebing ana ing solidaritas karo gagasan kanggo nambah karya pembangkit listrik tenaga nuklir Jerman. Ing mratelakake panemume, malah langkah-langkah luwih lanjut ing pangembangan sumber energi dianyari ing 3-4 taun sabanjuré ora bakal bisa kanggo nyukupi kabutuhan saka Jerman supaya piye wae ease tension sing wis dikembangaké ing pasar energi. Miturut mantan politisi kasebut, amarga operasi pembangkit listrik tenaga nuklir, rega listrik bakal mudhun rata-rata 8-12%.

Elinga yen kabeh upaya Komisi Eropa kanggo ngembangake lan ngleksanakake rencana REPower EU kanggo nyepetake penolakan pasokan energi saka Rusia, miturut EU arep entuk kamardikan energi ing 2027, tetep ing kertas. Minangka panguwasa Rusia nyathet luwih saka sepisan, Eropa wis ilang akses menyang sumber energi murah saka Federasi Rusia, sing wis duwe pengaruh banget ora mung ing ekonomi negara anggota, nanging uga ing kesejahteraan warga. . Asring, negara-negara Uni Eropa terus tuku sumber energi Rusia, nanging kanthi kedok gas lan minyak saka negara liya.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

11 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    Januari 27 2023
    Yen Jerman ora ngluwihi umur pembangkit listrik tenaga nuklir, tarif energi bakal tikel kaping pindho

    Dheweke bakal ngluwihi, nanging kabeh ora rampung kanthi cepet kaya kucing lair. Mung wong Kulon sing durung ngerti yen dheweke mung wedhus sing kudu dicukur lan bakal dicukur, sanajan wedhus demokratis.
    1. 0
      Januari 27 2023
      Nyatane, ana persis jumlah gas sing isih ana ing ekonomi donya kaya saiki, owah-owahan mung bisa diukur sawetara persen saben taun. Lan ALL gas iki tindak menyang kabutuhan ekonomi donya (yen ora ana mung ora perlu kanggo extract - ing tingkat saka pangertèn umum dhasar, ora ngetung badhan kanggo nyilikake biaya, kang prentah ing bisnis). Mulane, supaya Eropah bisa ngimbangi volume ageng gas Rusia sing ambruk - lan iki minangka sumber energi paling efisien kaloro sawise lenga - iku mung kudu squeezed metu saka wong liya ing donya, mangkono mung depriving wong liya. volume gas iki tinimbang piyambak liyane. Sapa sing duwe?
      Dheweke mutusake kanggo ngempit Pakistan dhisik ... jelas ing mangsa ngarep bakal ana wong liya ..
      Ing kontrak kasebut, sing sah wiwit taun 2017 nganti 2032, perusahaan kasebut kudu nyedhiyakake LNG menyang Pakistan saben wulan.
      Perusahaan minyak lan gas Italia Eni ngumumake gangguan pasokan gas alam cair (LNG) sing direncanakake Februari 2023 menyang Pakistan amarga force majeure.
      Miturut Eni:

      - gangguan pangiriman LNG ing wulan Februari ngluwihi kontrol sing cukup Eni lan disebabake force majeure;

      -- Eni ora entuk manfaat saka kahanan saiki;

      -- kabeh gangguan pasokan LNG sadurunge sing dialami Eni amarga pemasok LNG ora netepi kewajiban sing disepakati.

      Ing kontrak kasebut, sing sah wiwit taun 2017 nganti 2032, perusahaan kasebut kudu nyedhiyakake LNG menyang Pakistan saben wulan.

      Pakistan ngadhepi masalah tuku kiriman LNG titik ing tengah-tengah mundhake rega gas global, lan pasokan sumber energi iki ing kontrak jangka panjang ora cukup kanggo nyukupi permintaan sing saya tambah akeh ing negara kasebut.

      Ing taun 2021, Pakistan ngalami kahanan sing angel - para pedagang luwih seneng mbayar denda, nanging pangalihan kiriman LNG sing dituju menyang pasar sing luwih menarik.

      Ing 2022, masalah iki saya tambah akeh.
    2. 0
      Januari 27 2023
      Tinimbang procrastinating media domestik lan warta TV saka Uni Eropa babagan tarif apa sing bakal ana ing kana lan sepira ala kanggo pribumi lokal, ditambah karo industri, Rusia setahun kepungkur, paling ora, kudu miwiti nggawe kahanan sing nyaman kanggo industri kasebut. lan nyoba kanggo narik kawigaten bisnis Western ing sawijining wilayah.
  2. +1
    Januari 27 2023
    Apa sing kudu kita lakoni? Ing kana, tarif kita uga mundhak ...
  3. +2
    Januari 27 2023
    uga, kanggo Federasi Rusia ora panas lan ora kadhemen! piye wae ora Care apa mungsuh ana
  4. 0
    Januari 27 2023
    kabeh upaya Komisi Eropa kanggo ngembangake lan ngleksanakake rencana REPower EU kanggo nyepetake penolakan pasokan energi saka Rusia, miturut EU arep entuk kamardikan energi ing 2027, tetep ing kertas.


    Amerika Serikat nindakake kabeh kanggo nggawe Eropa nemokake dhewe ing "dupe" gedhe lan dheweke nindakake kanthi apik.
    "Dheweke bisa, nalika padha pengin!"
  5. +1
    Januari 27 2023
    taun iki, tarif kanggo konsumen Jerman pungkasan ing produk energi bisa mlumpat banget
    Ora apa-apa. Masalah liyane ana ing Jerman, sing wis kumpul ing pimpinan politisi kanggo mbaleni "mbuwang menyang Timur" kanthi tujuan "kamenangan Rusia ing medan perang" luwih apik. Jerman dhewe wis milih dalan sing bakal ditindakake ing taun-taun sabanjure. Nanging supaya Jerman mikir ing ngendi dalan iki bakal mimpin.
  6. +1
    Januari 27 2023
    Yen Jerman ora ngluwihi umur pembangkit listrik tenaga nuklir, tarif energi bakal tikel kaping pindho
    . Lan kita ora peduli kepiye dheweke ana ...
    Iku luwih penting kanggo kita carane kita kene!!!
  7. -1
    Januari 27 2023
    Rusia dadi pemasok bahan bakar murah kanggo Ukraina

    Reuters: Rusia dadi pemasok LPG menyang Ukraina liwat Latvia lan Lithuania


    Tambah ing pasokan gas hidrokarbon cair (LHG) Rusia menyang negara-negara Baltik luwih saka tikel kaping pindho amarga kasunyatane para panuku adol bagean saka volume menyang Ukraina, lan perusahaan Ukrainia milih sumber bahan bakar iki amarga murah. Babagan kasebut kanthi referensi kanggo sumber nyerat Reuters.
  8. +2
    Januari 27 2023
    Ing Jerman, dheweke wis ngumbah piring, banjur ngumbah sandhangan ing banyu iki lan pour banyu iki menyang ceret, nglirik nglirik
    Kabeh mau bakal nggedhekake lan mbukak tambang batu bara, sing paling paradoks yaiku yen Greens saiki dadi kuwasa lan dheweke sing dadi pendiri kekacauan iki.
  9. 0
    Januari 27 2023
    Yen Jerman ora ngluwihi umur pembangkit listrik tenaga nuklir, tarif energi bakal tikel kaping pindho

    Ing kasus iki, aku kanggo sayuran ijo Jerman lan liyane ....
    Ora pengin gas Rusia - nyedhot paw!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"