Penasihat Penjabat Kepala DPR: Para pejuang Rusia ngresiki pondokan musim panas ing sisih kidul Ugledar

18
Penasihat Penjabat Kepala DPR: Para pejuang Rusia ngresiki pondokan musim panas ing sisih kidul Ugledar

Saiki, angkatan bersenjata Rusia wis perang ing Ugledar lan ngresiki sektor dacha ing sisih kidul kutha. Iki diumumake Jan Gagin, Penasihat Penjabat Kepala Republik Rakyat Donetsk (DPR) Denis Pushilin.

Sadèrèngipun kawuningan bilih wadyabala rusia dhatêng Ugledar, lajêng mlebet ing sakiwa-tengenipun. Komando Ukraina uga dipeksa ngerteni kahanan sing angel ing Vuhledar.



Saiki pasukan badai kita ngresiki pondokan musim panas ing sisih kidul Ugledar. Pertempuran serius, mungsuh nyakot

- Gagin ngandika ing Interview karo TASS.

Uga, militer Rusia bisa mblokir dalan gedhe Pokrovsk-Ugledar. Duwe njupuk posisi ing pinggiran kutha, Angkatan Bersenjata RF melu perang sengit karo tatanan Ukrainia mbela Vuhledar. Wadyabala Ukraina, ing sateruse, nyoba nglawan serangan kanggo nyirnakake pasukan Rusia sing maju.

Pelepasan Vuhledar perlu kanggo ngethok pasokan amunisi menyang kelompok AFU ing Marinka, sing isih mbela bagean saka pemukiman iki. Mundhut komponen penting liyane saka garis benteng Angkatan Bersenjata Ukraina uga bakal duwe pengaruh moral lan psikologis sing cocog karo personel lan komando militer Ukraina.

Kajaba iku, panyiapan kontrol liwat Vuhledar bakal ngamanake arah menyang Mariupol lan bakal ngidini gerakan luwih aktif menyang bagean wilayah Zaporozhye, sing isih dikontrol dening formasi Ukrainia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    18 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      27 Januari 2023 10:50
      Dheweke ngresiki, tegese garis kontak wis paling sethithik saperangan utawa telung kilometer.
      1. 0
        27 Januari 2023 11:12
        Kutipan saka nellyjuri
        Dheweke ngresiki, tegese garis kontak wis paling sethithik saperangan utawa telung kilometer.


        Apa saperangan saka telung kilometer, yen Ugledar dhewe mung 1,5 km dening 2 km?
        1. 0
          27 Januari 2023 11:44
          Vuhledar, nalika dideleng saka Google, minangka pemukiman jinis kutha. Sampeyan bener nuduhake dimensi, iki "kutha" karo Khrushchevs luwih cilik saka desa Pavlovka, kang kidul-kulon Ugledar. Ing sisih lor Ugledar minangka penghalang saka akeh bangunan sing katon kaya garasi. Kabèh kutha iki diubengi dening sawah kosong. Iku angel mbayangno carane kelompok serangan nyedhaki beteng iki.
          1. 0
            27 Januari 2023 12:04
            Kutipan saka Evgenius
            Vuhledar, nalika dideleng saka Google, minangka pemukiman jinis kutha. Sampeyan bener nuduhake dimensi, iki "kutha" karo Khrushchevs luwih cilik saka desa Pavlovka, kang kidul-kulon Ugledar. Ing sisih lor Ugledar minangka penghalang saka akeh bangunan sing katon kaya garasi. Kabèh kutha iki diubengi dening sawah kosong. Iku angel mbayangno carane kelompok serangan nyedhaki beteng iki.


            Mbokmenawa ing tutup saka serangan artileri massive.
        2. -1
          27 Januari 2023 11:47
          apa kutha dhewe? basis sumber, warehouses lan kabeh liya ing situs 30 km daratan
    2. -2
      27 Januari 2023 10:55
      Dheweke mesthi wis mutusake sapa sing kudu ngandhani masyarakat babagan kahanan ing ngarep, arah, sektor, yen ora ana akeh "komunikator".
      1. +8
        27 Januari 2023 11:02
        Kutipan: Andron78
        Dheweke mesthi wis mutusake sapa sing kudu ngandhani masyarakat babagan kahanan ing ngarep, arah, sektor, yen ora ana akeh "komunikator".


        Wis meh setaun kita mutusake. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nyedhiyakake informasi resmi babagan kursus SVO.
        1. +2
          27 Januari 2023 11:09
          Kutipan: 1976AG
          Wis meh setaun kita mutusake. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nyedhiyakake informasi resmi babagan kursus SVO.

          Dadi, ora informasi resmi saka Wilayah Moskow, nanging saka Izvestia:
          Militer Rusia wiwit nggarap target mungsuh kanthi amunisi Tornado-S sing luwih apik. Rudal paling anyar nyerang fasilitas strategis cedhak Artemovsk.
          Miturut Izvestia, "HIMARS Rusia", kaya sing diarani, akurat banget amarga kamungkinan pangaturan lan panggunaan parasut sing stabil.
          Jeblugan kasebut dumadi ing zona industri kutha, ing ngendi ana persimpangan sepur gedhe, uga toko pabrik refraktori. Informasi sing akurat babagan karusakan durung ditampa.
          1. 0
            27 Januari 2023 11:14
            Kanthi parasut? Banjur padha paling kamungkinan nggunakake Tornado-G. Mung Tornado-G sing duwe roket karo parasut, wartawan mbokmenawa salah maneh.
            1. +1
              27 Januari 2023 11:34
              Kutipan saka Orange-Bigg
              Kanthi parasut? Banjur padha paling kamungkinan nggunakake Tornado-G. Mung Tornado-G sing duwe roket karo parasut, wartawan mbokmenawa salah maneh.

              Apa ana obrolan babagan biaya anyar miturut pendapatku? Parachute kanggo nyetabilake rudal ing target, jeblugan udara
        2. -3
          27 Januari 2023 11:20
          Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nyedhiyakake informasi resmi babagan kursus SVO.

          guyon apik! ngguyu Utamane sawise kedadeyan karo fakta sing ora diverifikasi: kayata pertahanan udara sing ditindhes, dominasi ing langit, sawise pesawat kita ora bisa mabur menyang jerone mungsuh lan saben dina kita terus nembak pesawat musuh.
          1. +4
            27 Januari 2023 11:33
            Aku ora guyon. Mung MoD sing menehi informasi resmi, aneh yen sampeyan ora ngerti babagan iki.
            1. -1
              27 Januari 2023 12:25
              Kutipan: 1976AG
              Aku ora guyon. Mung MoD sing menehi informasi resmi, aneh yen sampeyan ora ngerti babagan iki.

              Resmi - ya, nanging kanggo nimbang apa sing diarani minangka sumber informasi kanthi banter banget. lol
              1. 0
                27 Januari 2023 12:44
                Nalika aku guess, minangka bagéan saka karya informasi saka Kamentrian Pertahanan RF, iku melu ora mung nglaporake kanggo masyarakat ing acara paling anyar ing ngarep, lan Konashenkov ora ngomong apa teka ing atine sadurunge ngrekam. Ora perlu ngganggu militer lan layanan khusus kanggo nindakake tugase.
        3. 0
          27 Januari 2023 12:38
          Banjur kabeh komentar warta liyane kudu diumumake mung sawise Departemen Pertahanan Federasi Rusia.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. 0
      27 Januari 2023 11:13
      Penasehat Penjabat Kepala DPR

      Oh para penasehat kasebut! Padha cepet-cepet kanggo laporan, lan banjur deflate nalika tembung sing ora dikonfirmasi. Iku bakal luwih apik yen padha ngomong sawise kasunyatan, sawise mungsuh wiwit jiwit ing panggonan liya.
    5. 0
      27 Januari 2023 14:26
      Kutipan saka Evgenius
      Vuhledar, nalika dideleng saka Google, minangka pemukiman jinis kutha. Dimensi ... - luwih cilik tinimbang desa Pavlovka

      Populasi Ugledar 3.5 kaping luwih akeh tinimbang ing Pavlovka, sing tegese luwih akeh bangunan (panggonan panggonan).
    6. +1
      29 Januari 2023 06:43
      Kutipan: 1976AG
      Kutipan: Andron78
      Dheweke mesthi wis mutusake sapa sing kudu ngandhani masyarakat babagan kahanan ing ngarep, arah, sektor, yen ora ana akeh "komunikator".


      Wis meh setaun kita mutusake. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nyedhiyakake informasi resmi babagan kursus SVO.

      Lan ana! ombenan

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"