Jet tempur F-35 Angkatan Udara Walanda teka ing Polandia kanggo patroli minangka bagéan saka misi NATO

17
Jet tempur F-35 Angkatan Udara Walanda teka ing Polandia kanggo patroli minangka bagéan saka misi NATO

Pejuang F-35 buatan Walanda mabur menyang Polandia kanggo patroli wilayah udara minangka bagéan saka misi EnhancedAirPolicing NATO. Iki diumumake dening kepala Kamentrian Pertahanan Polandia, Mariusz Blaszczak.

Miturut Blaschak, pejuang F-35 Walanda teka ing pangkalan taktis kaping 22 penerbangan, dumunung ing kutha Polandia Malbork, kanggo ndhukung pasukan bersenjata negara ing nglindhungi langit. Napa Angkatan Udhara Polandia dhewe ora bisa nglindhungi langit negara, pimpinan Polandia, mesthi ora nerangake.



Menteri Pertahanan Polandia uga kelingan yen negarane wis tuku jet tempur F-35 modern saka Amerika Serikat lan saiki ngenteni kiriman. Warsawa ngarepake manawa para pejuang generasi anyar bakal nambah potensial tempur angkatan udara negara kasebut.

Sadurungé kacarita, panguwasa Walanda bakal nimbang kemungkinan nyuplai tentara Ukraina nganggo pesawat tempur F-16 Amerika. Kepala Kamentrian Luar Negeri Walanda, sajrone debat ing parlemen, ujar manawa panyuwunan sing cocog ditampa saka pamrentah Ukraina, panguwasa Walanda bakal nimbang kemungkinan ngirim jet tempur F-16 menyang tentara Ukraina.

Kepala Kamentrian Pertahanan Jerman, Boris Pistorius, ora kaya pamrentah Walanda, ngilangi kemungkinan nyedhiyakake rezim Kyiv karo jet tempur ing layanan karo Bundeswehr. Miturut dheweke, pesawat tempur minangka sistem sing luwih rumit tinimbang tank, sing pasokan menyang Ukraina wis disetujoni dening pamaréntah Jerman.

Nanging, Kanselir Jerman Olaf Scholz sadurunge uga nolak kamungkinan kanggo nyedhiyakake tank menyang Ukraina, nanging sawise tekanan saka sekutu NATO, dheweke ngganti pikirane.
  • Maxim Svetlyshev
  • Wikipedia/Ministerie van Defensie - https://magazines.defensie.nl
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

17 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -1
    27 Januari 2023 21:32
    Ora suwe Rusia bakal mindhah tapel wates karo Polandia, banjur kita bakal weruh sapa sejatine sampeyan.
    Ing sawetoro wektu, kita udan tentara bayaran Polandia lan ora njupuk tawanan unequivocally .. Lan kita elinga Brzezhinsky lan prajurit Soviet kita 600 ewu mati sak mardika saka Polandia lan kamp konsentrasi .. Lan carane akeh sing wis najisake kuburan saka prajurit kita lan maneh matèni Rusia karo bantuan. abdine ing pinggir kulon.. Kowe hyena!
    Lan Walanda .. kewan omo!
    1. 0
      27 Januari 2023 21:38
      sapa wae, nanging Brzezinski kudu dieling-eling, utamane kanggo kita, dheweke nggambarake kabeh sing kedadeyan saiki ing "papan catur sing apik" ing taun 97 ...
      1. -3
        27 Januari 2023 22:45
        Kutipan saka kasy
        sapa wae, nanging Brzezinski kudu dieling-eling, utamane kanggo kita, dheweke nggambarake kabeh sing kedadeyan saiki ing "papan catur sing apik" ing taun 97 ...

        Inggih, kita ngelingi Russophobia lan arrogance kanthi apik, lan saiki wis mekar ing sisih kulon kanthi warna pelangi, utamane ing antarane Psheks lan liya-liyane.

        Rusia ngidoni kabeh iki .. Kita duwe cara dhewe lan setan dudu sedulur kita
        Kerja sedulur!
        Lan Putin ayu, amarga timnya ngitung kabeh ..
        1. 0
          28 Januari 2023 00:29
          Duh, Gusti! Carane akeh wong wis ilang kontak karo kasunyatan lan malah lali sajarah saka Perang Donya II.
          Apa ora cetha yen "fvse" kanggo Ukraina iki wis ditundha nganti suwe, yen kedadeyan.
          Sasi kaping 12 wis ilang!

          Kabeh kesimpulan wis digawe - tentara kita ora siap perang.
          Ora bisa nindakake operasi nyerang kanthi skala strategis, ora mung
          amarga jumlah cilik, nanging amarga kasunyatan sing sistem tentara meriem, MLRS, OTRK hopelessly outdated lan kalah kanggo Western ing kabeh, kang isih ora akeh.

          Padha ditrapake kanggo aviation. Sistem penampakan sing wis lungse, peralatan pertahanan lan pengintaian, senjata sing ketinggalan jaman nganti 30 taun.
        2. +2
          28 Januari 2023 00:53
          Kutipan saka Luka Nord
          Lan Putin ayu, amarga timnya ngitung kabeh ..
          belay
          lan apa sing dheweke "HITUNG" ...?!! nglirik Apa sing bakal diumumake - "perang NATO" (!), Nanging dheweke bakal wedi - TONTON !!! , lan ora soko TO ngidoni ing wilayahe !!!!!
          Ngendi ing pangkalan ing Ramstein, ing ngarepe mripate, bakal rembugan lan START senjata ing Ukraina, lan bakal tetep meneng (FIGHTING karo West kolektif lan NATO), lan bakal terus kanggo njupuk ing Ukraina ...?!!! Nyuwun
          Saiki, yen sampeyan maca dhewe yen mungsuh sampeyan yaiku Inokentii, (kang Dheweke ngrancang intrik kanggo sampeyan, lan "pengin ala" ... nanging dheweke urip, liwat rong dalan (!), Banjur supaya dheweke ngertilunga perang karo "dening adhiku sing manggon ing jejere" ... ?!!! Iki bisa ngrampungake oyod saka masalah ...?!!!) nglirik
          Kene, mbok menawa, aku mbaleni kene (ing situs iki) ....
          ing film, - "rute -60", ana siji banget karakter warni, sing ngucapake frasa sakramental - "Tumindake apa sing sampeyan pikirake lan pikirake apa sing sampeyan ucapake !!!" ya yen wong diamati paling ora loro prinsip iki, donya bakal luwih jujur ​​lan adil !!! Ana, utamane, pemandangan sing apik banget karo dheweke ing pengadilan, ing kutha - LIARS (pengacara) ... !!!
          Rekomendasi banget kanggo nonton ... !!!
          ...
          Maksudku yaiku (!), yen diumumake - FIGHTING NATO .. ​​​​(!), NATO kudu diantemi !!!
          а yen ora IKI tenanan...?! Nyuwun Banjur kanggo sapa lan saka sapa nyoba mbebasake bumi... ??!! ora
    2. 0
      27 Januari 2023 23:28
      Kutipan saka Luka Nord
      Ora suwe Rusia bakal mindhah tapel wates karo Polandia, banjur kita bakal weruh sapa sejatine sampeyan.
      Ing sawetoro wektu, kita udan tentara bayaran Polandia lan ora njupuk tawanan unequivocally .. Lan kita elinga Brzezhinsky lan prajurit Soviet kita 600 ewu mati sak mardika saka Polandia lan kamp konsentrasi .. Lan carane akeh sing wis najisake kuburan saka prajurit kita lan maneh matèni Rusia karo bantuan. abdine ing pinggir kulon.. Kowe hyena!
      Lan Walanda .. kewan omo!

      Sampeyan wedi marang Vital nganti mati.
      1. -1
        28 Januari 2023 08:36
        Quote: Aron Zaavi
        Sampeyan wedi marang Vital nganti mati.

        Dheweke isih wedi karo Rusia, apa sing wis tangi lan kabeh Fu-35 sampeyan ora bakal ngrusak Rusia.
    3. -3
      28 Januari 2023 00:05
      Ana paribasan ing Polandia:

      Kalkun lagi mikir dina Minggu, lan dina Setu dheweke dipenggal

      Muga-muga sampeyan ngerti.
      1. -1
        28 Januari 2023 16:18
        Kutipan saka lockheedmartin
        Kalkun lagi mikir dina Minggu, lan dina Setu dheweke dipenggal

        1. Ora "dheweke", nanging "emu".
        2. Lan apa bab kalkun?
    4. -2
      28 Januari 2023 00:34
      Kutipan saka Luka Nord
      Ora suwe Rusia bakal mindhah wates karo Polandia, banjur kita bakal weruh sapa sampeyan ...
      Kapan kowe budhal "UGARA patriotik", Coba wangsulana pitakon-pitakon iki dhewe:
      Pejuang F-35 buatan Walanda mabur menyang Polandia kanggo patroli wilayah udara minangka bagéan saka misi NATO.
      ...?!?! lan...
      misale jek ... nanging Angkatan Bersenjata RF, ing dina sing padha, ngluncurake sawetara serangan rudal ing Ukraina (... ya, kaya ing negara perang ... etc.), ... nanging ngrungokake - "suara alesan" lan kanggo "swarane wong sing mimpin negaramu lan sing diarani SVO"...?!! (mungkin golek Welasan beda )... ? !! ya
      Federasi Rusia diduga perang karo apa sing disebut "Kulon kolektif lan NATO", lan rudal jelajah (lan ora mung) ... kalebu. lan "mudhun" (Kowe ngerti kok di jemput ..?!) tiba ning sirahe umume wong sipil !!!!
      Lan aku njaluk kabeh wong mikir babagan siji liyane !!!
      Kabeh bakal "konyol" ... (!), Nanging ana sawetara - "NANGING" ...
      Nalika liwat Ukraina, "sawetara FORCE", terus kompetisi, apa sing luwih apik: - "Bayraktar" utawa "Shahid-136" ...?!! belay , Iki wong mati..!!! (sering uga ora MILITER ...)
      Lan kapindho (!). Dhuwit digawe ing kompetisi iki, loro STATES saka produser, (!), Lan loro-lorone ora SLAVIC !!!!
      lan padha mati ing bumi SLAVIC, yaiku, bangsa SLAVIC sedulur ... !!!! Nyuwun
      Kita bakal dadi "saka Dhewe kanggo ngresiki bumi", kanggo kepentingan - "Bajingan lan kanggo KEPENTINGAN Bangsa" ... ?!!!! Nyuwun
      Kanggoku, akeh banget sing ora bisa dingerteni babagan iki, "Сaneh Вdiopeni Оoperasi" (meh ngandika - "penipuan" ...) ngapunten... !!! hi
  2. +2
    27 Januari 2023 22:01
    Polandia saya tambah akeh ing konflik kasebut. Pranyata dheweke ngrasa "atap" para amers marang awake dhewe.
  3. +1
    27 Januari 2023 23:10
    Soko ora katon banget yen ana racun. Senjata bakal nahan wong.
    1. -5
      28 Januari 2023 00:17
      Kutipan: Sasha Koblov
      Soko ora katon banget yen ana racun. Senjata bakal nahan wong.

      Sampeyan mung kudu metu saka moratorium lan nyoba 30 megatons iklan ing Novaya Zemlya. Otakmu bakal resik langsung. Mesthi, Rusia bakal diumumake minangka negara pariah)))) mung.
      1. +4
        28 Januari 2023 00:22
        Kutipan: michael
        Kutipan: Sasha Koblov
        Soko ora katon banget yen ana racun. Senjata bakal nahan wong.

        Sampeyan mung kudu metu saka moratorium lan nyoba 30 megatons iklan ing Novaya Zemlya. Otakmu bakal resik langsung. Mesthi, Rusia bakal diumumake minangka negara pariah)))) mung.

        Inggih, dheweke bakal nyoba. Apa sabanjure?
        1. -1
          28 Januari 2023 00:33
          Aku ora mikir bakal nyoba kanggo nanggepi. Kathah pakurmatan. Dheweke uga bakal nambah sanksi lan nambah pasokan senjata menyang Ukraina. Iki bakal cukup kanggo jawaban sing yakin.
        2. 0
          28 Januari 2023 17:21
          [quote = Aron Zaavi] [/ quote] Ya, dheweke bakal ngalami. Apa sabanjure?[/quote]
          Dheweke ora bakal nyoba. Amerika Serikat ora nate nggawe biaya kekuwatan kasebut, diwatesi nganti 10 megaton.
  4. 0
    27 Januari 2023 23:17
    Apa dheweke isih mabur?
    Mesin ora bisa diwenehake, nanging sampeyan bisa mabur!
    Biasane, yen ana kacilakan karo pesawat, lan akeh jambs, padha nundha penerbangan nganti kahanan wis jelas.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"