Kulawarga prajurit saka brigade Angkatan Bersenjata Ukraina sing dikalahake ing cedhak Soledar njaluk menyang Zelensky

88
Kulawarga prajurit saka brigade Angkatan Bersenjata Ukraina sing dikalahake ing cedhak Soledar njaluk menyang Zelensky

Ing Ukraina, skandal wis entuk momentum related kanggo Brigade Pertahanan Teritorial 116, kang kasusun utamané saka residents saka wilayah Poltava. Unit iki saiki melu perang ing sektor paling angel ing ngarep - ing wilayah Bakhmut lan kulon Soledar.

Sadurungé, prajurit saka brigade iki nyathet pesen video sing ditujokake marang Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky lan Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Zaluzhny. Ing mréntahaké kanggo printah, militan saka rezim Kyiv nyatakake yen padha dikirim menyang perang karo sethitik utawa ora latihan lan peralatan cocok.



Sawise katon pesen video iki, kepala Poltava OVA, Dmitry Lunin, janji bakal ngurutake kahanan kasebut lan nyedhiyakake kabeh dhukungan kanggo kanca-kancane.

Sabanjure, pesen video sing meh padha karo panguwasa Ukrainia uga direkam dening sanak keluarga prajurit saka brigade kasebut. Dheweke ngaku yen bagean pinunjul saka unit sing nggawe brigade iki dikalahake ing cedhak Soledar, akeh sing nandhang kerugian abot, meh ora ana pejabat siji sing tetep ana ing rangking, lan ora ana senjata lan prentah sing dibutuhake.

Sederek prajurit Poltava nyuwun panguwasa negara supaya bali menyang papan penyebaran permanen lan menehi pitulungan medis.



Pesen video kasebut ora langka maneh ing kasunyatan Ukrainia modern. Komando Angkatan Bersenjata Ukraina asring mbuwang para pejuang, sing durung ngalami latihan, menyang bagean paling panas saka garis pertempuran, tanpa nyedhiyakake peralatan sing dibutuhake, gaman lan amunisi cukup.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

88 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 63
    Januari 28 2023
    Inggih, piye wae kanggo neraka karo wong-wong mau lan para perwira.
    Padha duwe kesempatan kanggo nyerah utawa nguripake senjata marang bendarane, nanging padha lunga ing dalan liyane.
    1. + 62
      Januari 28 2023
      Apa padha ngenteni? Apa bakal padha pour teh lan menehi roti?
      Apa sing bakal gampang mlaku menyang Moskow lan perang bakal rampung sajrone 14 dina?
      Wis ana...
      Ing perang padha matèni lan cacat. Lan prajurit padha mati.
      Lan prajurit Bandera mati amarga mitos.
      Kanggo mitos babagan pirang-pirang adonan saka Uni Eropa, kanggo mitos babagan Great Bandera, sing sejatine minangka penjahat. Kanggo mitos kuna protoukrov.

      Mangkono uga nganti dheweke sadar lan mratobat.
      1. + 11
        Januari 28 2023
        sacoro prakteke ora ana perwira siji sing isih ana ing barisan, senjata lan komando sing dibutuhake wis ilang. Para sederek njaluk supaya panguwasa negara kasebut bali menyang papan penyebaran permanen lan menehi pitulung medis.

        Yen ZeLewinsky miwiti malah sethitik nyoba kanggo muter peran wong apik-ati tentrem-maha, banjur ing 5 menit dhewe bakal Hung munggah dening organ kang diputer piano lan ora ana sederek bakal bantuan. Barang-barang pribadi sampeyan luwih cedhak karo awak! ya
        1. +6
          Januari 28 2023
          Aku ora ngerti, kenapa ... VO nulis artikel iki? Kanggo tega iki Poltava gemblung? Inggih, matèni wong-wong mau. Dadi apa?.. Dheweke ngerti menyang ngendi. Ora bakal ana plushies.
          1. + 10
            Januari 28 2023
            Kutipan: Andrey Nikolaevich
            Aku ora ngerti, kenapa ... VO nulis artikel iki?

            Aku ngira iki kanggo wong-wong sing maca artikel iki "liwat bukit".
            Amarga ing media kasebut ora bisa dicithak dening akeh. Lan VO diwaca dening akeh.
            Lan banjur ana, saka artikel-artikel kasebut, mung bisa ngerti yen Ukraina menang ing kabeh aspek, tetep kanggo wong Rusia sing rada remuk.
          2. +1
            Januari 29 2023
            Kutipan: Andrey Nikolaevich
            Aku ora ngerti, kenapa ... VO nulis artikel iki? Kanggo tega iki Poltava gemblung? Inggih, matèni wong-wong mau. Lan apa?..

            Iki supaya dheweke ora lali yen kita lagi perang "karo donya Rusia", yaiku, "karo awake dhewe". Kanggo terus-terusan nyuda tingkat bitterness ing masyarakat, mbentuk gambar "wong Ukrainia sing diapusi."

            Dadi Stalin ora nggawe gambar "pegawe lan petani Jerman sing diapusi" lan Tentara Abang tekan Berlin. Putin, ing tangan liyane, mbentuk gambar saka "wong Ukrainia diapusi", lan mulane padha ora tekan Kyiv.
      2. AVG
        +7
        Januari 28 2023
        Kutipan: Ilya-spb
        Lan prajurit Bandera mati amarga mitos.

        Kancaku duwe bojo saka desa cedhak Poltava, dheweke ana ing musim panas 2021. Malah, mung simbah sing isih ana ing desa sing umure luwih saka 80. Dadi, kanggo mitos, wong enom luwih seneng perang ing situs konstruksi lan ing lapangan. Eropa, lan wong miskin lan frostbite tiba ing layanan.
        1. +5
          Januari 28 2023
          Saiki mung siji komentar ing YouTube saka blogger kita maca:
          Saiki ing Spanyol, ing ngendi aku manggon, wong-wong saka Ukraina wis mlaku kanthi ora bisa diukur. Akeh ing mobil karo Khokh_lyansky, gendéra kuning-biru ing salon ing pesawat pisanan, nanging sanalika dekrit ditanggepi kanggo kabeh Ukrainians kanggo ndhaftar karo panguwasa consular, padha ngresiki kabeh munggah lan quieted mudhun. Gelombang pisanan saka pengungsi suda ing mangsa panas, lan iki teka cukup sugih, padha nyewa omah kapisah, ana cukup dhuwit. Bener, sawise dekrit paling anyar babagan para deserters, dheweke meneng lan ora buzz. Dheweke mung nganggo basa Rusia ing antarane awake dhewe, aku durung nate krungu basa saka dheweke. Ketoke ora perlu kanggo nuduhke minangka non-Rusia ing kahanan iki. Ing cendhak, patriot padhet.
          ngguyu
      3. +7
        Januari 28 2023
        Iki masalah sing. Lan kita, nalika setahun kepungkur padha ngadeg cedhak Kyiv, perjanjian bodho diwiwiti. Wong-wong sing nggawe dheweke isih ngunyah "gulungan Prancis" ing aparat presiden, pemerintah, Duma Negara lan Dewan Federasi ing tingkat dhuwur lan medium. Sampeyan malah ora perlu jeneng. Tuding driji - sampeyan ora bisa salah.
    2. +7
      Januari 28 2023
      Nemokake wong kanggo nulis, strategi Zaluzhny adhedhasar mbuwang daging
      1. + 16
        Januari 28 2023
        Gangster pimpinane wis suwe dadi miliarder dolar. Dheweke ora peduli karo wong Ukrainia biasa. Carane isih ora cetha Svidomo?
        1. +9
          Januari 28 2023
          Sederek prajurit Poltava njaluk panguwasa negara supaya bali menyang papan penyebaran permanen.

          Lan, penyebaran paling permanen lan aman yaiku bangunan anyar ing wilayah Moskow. Lan kenapa kepiting ora bisa!? wong bodho
  2. + 22
    Januari 28 2023
    Wong apik, sampeyan ora ngomong babagan iki. Saben uwong nggunakake sampeyan, nanging mung Rusia, sing sampeyan perangi, butuh sampeyan !!!! Paradoks!!!
    1. +7
      Januari 28 2023
      "Wong-wong sing apik, sampeyan ora ngomong babagan iki. Saben uwong nggunakake sampeyan, nanging mung Rusia, sing sampeyan perangi, butuh sampeyan !!!! Paradoks!!!"
      Komentar paling bener.
  3. + 29
    Januari 28 2023
    Dheweke milih dhewe, mlumpat dhewe, bungah nalika wong mati ing Donbass ... bumerang bali sapisan, lan banjur maneh lan maneh ...
  4. +6
    Januari 28 2023
    Ayo warga Ukraina nguripake otak - karo kabeh TCTerms kontrovèrsial ing perang iki - orane Nazi supaya cedhak ora ditrima kanggo Rusia, amarga. ndadekake ancaman kanggo eksistensi. Banjur ora angel mbangun logika ing ngendi Rusia bakal njupuk wilayah sing luwih akeh kanggo awake dhewe, utawa perang sabanjure bakal ditindakake ...
    1. +3
      Januari 28 2023
      Saya suwe kita tundha kanthi permusuhan sing luwih aktif kanggo tekan wates Polandia lan Hongaria, luwih nyata kedadeyan Perang Dunia Ketiga (sanajan wis ditindakake) amarga keterlibatan ekonomi negara-negara Eropa sing luwih lengkap ing permusuhan, luwih angel kanggo kita menang, panggunaan massal senjata nuklir luwih nyata - muga-muga kita duwe keberanian, sanajan aku ragu banget, amarga kulawargané lan properti sing dicekel Barat
      1. -8
        Januari 28 2023
        Kita ora tundha kanthi tumindak aktif - kita ora duwe kekuwatan kanggo menang kanthi cara konvensional. Lan supaya bisa duwe kekuwatan, mobilisasi kaya ngono sing bakal nyebabake jutaan korban, lsp. Inggih, ing pungkasan perang nuklir liyane. Pitakonan yaiku - kenapa kita ora ngganti doktrin lan miwiti ngancam / nampa senjata nuklir? Kayane ngitung kaping pindho ...
        1. +7
          Januari 28 2023
          Yen sampeyan ngancam, sampeyan kudu nggunakake, ancaman kosong minangka tandha kelemahane. Apa sampeyan siap tanggung jawab kanggo nggunakake senjata nuklir?
          1. 0
            Januari 28 2023
            Ora. Konsisten: padha dielingake, mundur saka kontrak, dites, inflicted. Ya, siap - amarga. kahanan ndadékaké kanggo mundhut. Apa sampeyan siap tanggung jawab kanggo seda wong lanang kita, sanajan ing rasio 10 kanggo 1?
            1. -1
              Januari 28 2023
              Apa sampeyan ora mikir yen sampeyan ora bisa menang perang nuklir?
          2. -1
            Januari 28 2023
            Jembatan ing Dnieper bisa uga wis suwe dirusak dening Kaliber kanthi hulu ledak nuklir.
          3. 0
            Januari 29 2023
            Napa tanggung jawab kanggo nggunakake Yao? Applied lan kabeh
  5. +8
    Januari 28 2023
    Aku wis terus-terusan krungu banding kaya ngono wiwit Maret taun kepungkur ... Leres, pungkasane dheweke tansah nguwuh "salaukrainian #".. Mungkin karma?
    1. +8
      Januari 28 2023
      Hello Dima. Apa wiwit Maret kepungkur? Lan dudu wong-wong sing nguwuh "Moskalyaku menyang Gilyaku" ing November 2013. Lan wong-wong padha diobong urip ing "omah serikat pekerja" ora ing 2 Mei 14?
      Katon wektu wis teka lan sawetara kesadaran babagan dalan sing dipilih uga. Iku karma, iku mesthi.
      1. +1
        Januari 28 2023
        Ora, malah nalika padha wiwit nampa sup, padha sambat.
    2. +3
      Januari 28 2023
      Kutipan saka: dmi.pris1
      Aku wis terus-terusan krungu banding kaya ngono wiwit Maret taun kepungkur ... Leres, pungkasane dheweke tansah nguwuh "salaukrainian #".. Mungkin karma?

      Karma pasti. Banderlog screamers bengok-bengok "Bandera teka supaya ndeleng", nanging nyatane - "semangat Bandera wis teka, Banderlog wis ketemu pati." Spiritualisme ora nuntun marang kabecikan.
      Kajaba iku, dheweke uga nggulingake Lenin saka pedestal ing saindenging Ukraina, lan tugu kanggo Permaisuri Catherine ing Odessa dibuwang, mula saiki umume tryndets.
      Ing Amerika Serikat ing taun 1865, sawijining buku diterbitake ing ngendi dheweke nyatakake yen spiritualisme (sing banjur digawa sacara massal) nggawa kasur menyang Perang Sipil.
  6. +7
    Januari 28 2023
    Ing jeneng Bandera, kabeh budak kudu mati
  7. +4
    Januari 28 2023
    Mitologi Bandera minangka barang sing larang, mbutuhake kurban manungsa.
  8. +4
    Januari 28 2023
    Quote: anany mudishchev
    Ing jeneng Bandera, kabeh budak kudu mati

    Ing ruang paling ngisor SBU ... Zelensky ora seneng keluhan ibu lan garwane Angkatan Bersenjata Ukraina ... dheweke nulis ing manipulasi mos ... lei.
  9. -1
    Januari 28 2023
    Kutipan: 75 Sergey
    Inggih, piye wae kanggo neraka karo wong-wong mau lan para perwira.
    Padha duwe kesempatan kanggo nyerah utawa nguripake senjata marang bendarane, nanging padha lunga ing dalan liyane.

    ana nuansa cilik: nyatane, sanak keluarga sing dimobilisasi minangka sandera rezim.
    1. + 14
      Januari 28 2023
      Kabeh umur 9 taun, sederek iki ora peduli apa sing kedadeyan ing Donbass, nganti dheweke prihatin, lan saiki padha nandhang sangsara.
      1. 0
        Januari 29 2023
        Janji pemilihan utama Zelensky ing 2019 yaiku "mungkasi perang ing Donbas." Sejatine, ing janji iki, dheweke dipilih. Ora bohlam lampu ana Ukrainians.
    2. 0
      Januari 28 2023
      Temtunipun mesakaken dhateng manungsa, senajan bangsa kita.
      Apa ana pilihan liyane carane - tanpa trepology lan "perjanjian Minsk"?
      1. +4
        Januari 28 2023
        Nuwun sewu? Sing ngimpi nglereni Rusnya? Aku ora njaluk ngapura!
  10. + 13
    Januari 28 2023
    Ing wiwitan perang karo mobilisasi, Ukraina ora ana masalah, amarga akeh orc sengit sengit marang Rusia lan pengin mateni wong-wong mau. Liyane puluhan ewu meriam pakan saka pertahanan iki tuku wektu
    Proses nyiapake mobilisasi ing Maret njupuk 2 sasi, lan wiwit awal 23 taun, preparation wis suda kanggo 2 minggu, iku njupuk ora kualitas nanging jumlah.
    Saiki kabeh wis beda, akeh sing digerakake mati utawa tatu, lan sing ora gelem perang, ndhelik, nyambut gawe, lungguh nganggur, saiki bakal disembelih ing ancaman penjara)
    Bangsa sing kasihan, dipenjara 5 taun amarga ora gelem mobilisasi utawa mati saka artileri Rusia
  11. +3
    Januari 28 2023
    Komando Angkatan Bersenjata Ukraina nylametake prajurit sing dilatih kanggo nyerang, mula mbuwang pertahanan teroris menyang neraka. Wong wadon isih lara
    1. +4
      Januari 28 2023
      Dheweke ora bakal sukses. Saliyane nglairake, uga kudu tuwuh lan nyinaoni. Utawa Svidomites serius bakal perang banget karo kita?
  12. +4
    Januari 28 2023
    Saiki Gestapo bakal kasengsem ing sederek. Coba pikirake - sajrone perang, dheweke ngrusak banyu lan ngrusak moral ngguyu
  13. +4
    Januari 28 2023
    Dadi ayo ngombe kasunyatan sing kepinginan ora tau ketemu karo kesempatan! Lan ya, bumi iki kaca.
  14. + 10
    Januari 28 2023
    Sederek ukrovoyaks ora nate nuntut mungkasi perang. Dheweke tansah njaluk bersenjata kanthi apik lan disiapake. Wong-wong kuwi kaya apa?
    1. -7
      Januari 28 2023
      Ing Rusia, sederek tumindak kanthi cara sing padha.
  15. + 16
    Januari 28 2023
    Elinga yen dudu personel militer, dudu sanak-sedulure sing ora nuntut mungkasi konflik kasebut. Prajurit kasebut nuntut "latihan lan peralatan sing tepat", lan sanak-sedulure "bali menyang papan panyebaran permanen lan menehi pitulung medis." Dadi sawise persiapan, peralatan lan istirahat, dheweke siap mateni Rusia maneh.
    1. -6
      Januari 28 2023
      Ing Rusia, kahanan kaya pangilon. saktemene.
      1. 0
        Januari 29 2023
        Mirror kajaba Ukraina miwiti perang ing 14 lan kebak Nazisme. Kajaba iku pawujudan saka ala pangilon lengkap ya
  16. +3
    Januari 28 2023
    Ayo padha takon Wagnerites luwih, padha ngerti luwih
    1. +3
      Januari 28 2023
      Quote: anany mudishchev
      Ayo padha takon Wagnerites luwih, padha ngerti luwih

      Ya, Wagner ngirim dheweke nganggo mobil ...
  17. +3
    Januari 28 2023
    Zelensky bakal mbantu dheweke saiki ... Sampeyan kudu menyang baidun, dheweke bakal ngadili.
    Lan apa babagan Zelensky, saka Poltava - tegese pemilih Poroshenko. Dadi bubuk mesiu bakal luwih sithik pamilih.
    1. +2
      Januari 28 2023
      Kutipan saka faterdom
      Lan apa babagan Zelensky, saka Poltava - tegese pemilih Poroshenko. Dadi bubuk mesiu bakal luwih sithik pamilih.

      Apa dheweke isih ngrancang pemilu? belay
    2. 0
      Januari 28 2023
      Simbah Bodun wis kelangan kertas rahasia ing gubug, Amer Gestapo ora duwe wektu kanggo ngresiki.
  18. +6
    Januari 28 2023
    Wektu wis teka kanggo ngrangsang "mungsuh miskin" kita supaya nyerah. Mungkin kita kudu nransfer wong-wong sing tanpo pekso nyerah kanggo karya construction ing Donbass, menehi wong sawetara bonus kanggo karya, nyedhiyani saluran Internet kanggo komunikasi karo sederek ing Ukraina, lan ing.
    1. +5
      Januari 28 2023
      Kutipan: S. Viktorovich
      Wektu wis teka kanggo ngrangsang "mungsuh miskin" kita supaya nyerah. Mungkin kita kudu nransfer wong-wong sing tanpo pekso nyerah kanggo karya construction ing Donbass, menehi wong sawetara bonus kanggo karya, nyedhiyani saluran Internet kanggo komunikasi karo sederek ing Ukraina, lan ing.

      Ya, kanggo mbatalake kanggo karya konstruksi, nanging ing wangun dorongan.
    2. +2
      Januari 28 2023
      Iki diarani agitasi, lan kita nggawe bolt - kaya instruktur politik komunis sing nemokke sampah iki lan dheweke ora ngerti, sing buta huruf, yen iku NLP.
      1. +3
        Januari 28 2023
        Aku elinga ing wiwitan SVO, kita nyebar leaflet babagan nyerah ing wilayah Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging saiki sampeyan ora krungu bab iku, sampeyan kudu uncalan ing leaflet lan prescribe sing 1000 dolar dijamin kanggo tahanan, lan yen sampeyan nggawa partner liyane 2000 dolar lan nutrisi meningkat. Sampeyan uga kudu ngumumke liwat loudspeaker ing ngarep, sampeyan kudu nindakake propaganda, karya panjelasan, amarga paling saka mbah kakung lan simbah perang nglawan Nazi Jerman lan henchmen, lan saiki padha dadi Nazi. Napa karya ora ditindakake kanggo ngrusak lan ngrusak Angkatan Bersenjata Ukraina, accomplices lan agen sing ora diidentifikasi, misale jek sing kita ora duwe layanan khusus utawa lagi ing bayi, ngendi counterintelligence ????
    3. 0
      Januari 28 2023
      Iku luwih apik kanggo langsung pindhah menyang Turki, lan menehi iPhone saliyane. Banjur dheweke bakal nyerahake kabeh resimen.
  19. + 10
    Januari 28 2023
    apa padha mikir? saiki dheweke bakal cepet njupuk Rusia lan pindhah menyang pensiun dini ing Toronto? lan pilot bakal mangkat menyang penerbangan sipil? kanggo iki, ing Maidan nitih, mangan, ora slop, nits
    1. +2
      Januari 28 2023
      Kutipan saka kasy
      apa padha mikir? saiki dheweke bakal cepet njupuk Rusia lan pindhah menyang pensiun dini ing Toronto? lan pilot bakal mangkat menyang penerbangan sipil? kanggo iki, ing Maidan nitih, mangan, ora slop, nits

      Pancen, jaran-jaran kasebut ora ngerti, "Apa kita kanggo SHO?" belay
      1. 0
        Januari 28 2023
        Sawise "shooting cepet" padha samesthine kanggo "panovat", minangka ditulis ing lagu kabangsan.
    2. +1
      Januari 28 2023
      Ora, uga, iku tega kanggo ibune, lan kita uga.
  20. +4
    Januari 28 2023
    Bojone padha nyerang rumah sakit sipil. Njupuk wol kaca.
    1. +2
      Januari 28 2023
      Kutipan saka: sheridans
      Bojone padha nyerang rumah sakit sipil. Njupuk wol kaca.

      Isih adoh kanggo kaca wool. Nalika kolega siram karo cabang ing perkebunan alas.
  21. +3
    Januari 28 2023
    Kasep, Rita, ngombe Borjomi
    Sorry, aku ora cukup pinter nulis komentar biasa
    1. +3
      Januari 28 2023
      Kutipan saka VVictor
      Kasep, Rita, ngombe Borjomi
      Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.

      Ora ana gunane yen dheweke ngomong. Nekad nganti ora bisa. Apa jenis tetanggan sing sengit? Sawise kabeh, padha ngerti sing padha bakal zadvuhsocheny lan isih sirah bokong.
      1. 0
        Januari 30 2023
        Lan padha ateges duwe mentalitas Rusian babagan butting nganti pungkasan. Iku stubbornness lan steadfastness minangka salah siji saka bantahan utama saka prajurit Rusia.
  22. +1
    Januari 28 2023
    Ora ana wektu kanggo olahraga lan lengen, iku penting kanggo plug bolongan ing pertahanan. Sampeyan bisa utawa ora mangan kabeh. Ayo padha mati, sapa sing peduli!
  23. +1
    Januari 28 2023
    Kabeh bener. Yen mungsuh ora nyerah, dheweke bakal rusak.
  24. +1
    Januari 28 2023
    Sederek prajurit Poltava nyuwun panguwasa negara supaya bali menyang papan penyebaran permanen lan menehi pitulungan medis.

    Logika sing menarik, iki ana ing PPD, nanging sapa sing bakal berjuang? Utawa, kaya, bali bojoku, lan supaya pepadhamu nggawa mudhun? Ukrainians, kaya biasane, ing dhaptar "gubugku ana ing pinggir" lan umume "kula kanggo sho"
  25. 0
    Januari 28 2023
    "Praktis ora ana perwira siji sing tetep ana ing barisan, senjata lan komando sing dibutuhake wis ilang." - saka wong-wong sing ora matèni, padha mlayu kanggo replenishment anyar.
  26. +1
    Januari 28 2023
    Quote: anany mudishchev
    Kabeh umur 9 taun, sederek iki ora peduli apa sing kedadeyan ing Donbass, nganti dheweke prihatin, lan saiki padha nandhang sangsara.

    Serius? Lan apa sing bisa ditindakake? Kanthi tumit telanjang kanggo cepet-cepet menyang checker? Aku elinga - sawise asil referendum "Apa kanggo njaga USSR" - ana persentasi banget serius "kanggo tetep" (yaiku, 76,4%). Lan apa? Ing endi USSR? Sapa sing krungu kabeh sing mbantah? Lan apa sing ditindakake Rusia sajrone 30 taun iki yen duwe rencana kanggo Ukraina? Apa dheweke nyatakake keprihatinan lan menehi panganan marang "elit" Ukrainia, sing banjur ngajak perang karo Rusia? Lan saiki sampeyan gampang nemtokake kabeh (!) Ukrainians "supaya padha nandhang sangsara"? Banjur kenapa sampeyan luwih apik tinimbang Nazi kita, sing saka saben wesi bengok-bengok yen ing antarane wong Rusia "ora ana sing apik, lan kabeh wong kudu dipateni?" Lan apa "kabar apik" sing digawa Rusia menyang Ukraina? Gampang kanggo mbuwang pernyataan "kuwat" saka sofa sing nyaman, ya
  27. 0
    Januari 28 2023
    Aku elinga yen nang endi wae 2-3 taun kepungkur ana laporan video babagan mbah Ukrainia sing melu pertahanan lan mriksa senjata mburu ing kamera (kaya senapan vertikal laras ganda 12-gauge), mula dheweke ngaku yen dheweke ora bakal kantun. "Moskal". Lha saiki mbah iki neng endi?
  28. 0
    Januari 28 2023
    Sampeyan ngirim ora delude dhewe.
    Iki, paling kamungkinan, pakan meriam, yaiku, pertahanan teroris, nanging dudu tentara personel, sing dilindhungi.
    Ing ngisor iki perang karo tentara kader, sing disiapake dening negara-negara NATO, iki beda banget.
    Bakal luwih angel kanggo bocah-bocah ing kana.
  29. +1
    Januari 28 2023
    Sederek prajurit Poltava nyuwun panguwasa negara supaya bali menyang papan penyebaran permanen lan menehi pitulungan medis. Banjur apa? Banjur sampeyan bisa perang? Ora ana siji "squeak" ing topik: Stop gelut! We perang! Ora kaya iki! Kita ora gelut! Inggih, sampeyan entuk apa sing sampeyan jaluk! Sederek bakal bali, nanging ing kayu "macs"!
  30. 0
    Januari 29 2023
    Bets digawe - perang kanggo nyolong pungkasan lan padha wahing yen sampeyan bakal mati !!! Kanggo sapa perang, kanggo sapa ibu sing ditresnani. Komplek militèr-industri AI bisa kanggo sawijining kebekan, IMF ngutangi kanggo ukrov apa iku perlu utawa ora - carane sampeyan bakal menehi bali lara,
  31. Komentar wis dibusak.
  32. NSV
    -1
    Januari 29 2023
    Luwih akeh pupuk mayat Bendera kanggo Donbass!!! Mung pendekatan kuwi kudu mimpin!
  33. +1
    Januari 29 2023
    Kutipan: Sergey Averchenkov
    Elinga yen dudu personel militer, dudu sanak-sedulure sing ora nuntut mungkasi konflik kasebut. Prajurit kasebut nuntut "latihan lan peralatan sing tepat", lan sanak-sedulure "bali menyang papan panyebaran permanen lan menehi pitulung medis." Dadi sawise persiapan, peralatan lan istirahat, dheweke siap mateni Rusia maneh.

    Lan ana!
  34. +1
    Januari 29 2023
    Quote: anany mudishchev
    Kabeh umur 9 taun, sederek iki ora peduli apa sing kedadeyan ing Donbass, nganti dheweke prihatin, lan saiki padha nandhang sangsara.

    tenan! ombenan
  35. +1
    Januari 29 2023
    Kutipan saka kasy
    apa padha mikir? saiki dheweke bakal cepet njupuk Rusia lan pindhah menyang pensiun dini ing Toronto? lan pilot bakal mangkat menyang penerbangan sipil? kanggo iki, ing Maidan nitih, mangan, ora slop, nits

    Kacathet kanthi akurat! ombenan
  36. +1
    Januari 29 2023
    Kutipan: Ilya-spb
    Apa padha ngenteni? Apa bakal padha pour teh lan menehi roti?
    Apa sing bakal gampang mlaku menyang Moskow lan perang bakal rampung sajrone 14 dina?
    Wis ana...
    Ing perang padha matèni lan cacat. Lan prajurit padha mati.
    Lan prajurit Bandera mati amarga mitos.
    Kanggo mitos babagan pirang-pirang adonan saka Uni Eropa, kanggo mitos babagan Great Bandera, sing sejatine minangka penjahat. Kanggo mitos kuna protoukrov.

    Mangkono uga nganti dheweke sadar lan mratobat.

    Luwih becik ora ngomong! ombenan
  37. +1
    Januari 29 2023
    "Perang uga menehi upeti marang wong lanang lan wadon, nanging mung njupuk getih saka sawetara, lan nangis saka wong liya"!
  38. +2
    Januari 29 2023
    Penulis pengalaman sampeyan kanggo Banderlog iki ora ana gunane kanggo kita. Pindhah menyang wong-wong mau lan simpati karo wong-wong mau. Sampeyan nuwun kanggo wong ing Donetsk lan Luhansk.
  39. +4
    Januari 29 2023
    Aku ora ngerti artine postingan kaya ngene iki. Sampeyan mung maca yen prajurit sing ora dilatih perang karo kita, sing nganggo gegaman apa wae, sing mung bisa ngeduk parit, lan umume, kabeh dadi juru masak, sopir, prentah, lan liya-liyane. lan liya-liyane. Banjur nerangake marang aku sapa sing perang karo kita ing garis ngarep kanthi pait lan skill kaya ngono? Sapa sing ngebom kita nganggo senjata presisi? Sapa sing ngatur penerbangan lan kendaraan lapis baja? Apa tujuan publikasi kasebut? Kanggo nggugah rasa welas asih ing militer kita utawa nglaporake kasangsaran gedhe saka sedulur-sedulur sing ora?
  40. 0
    Januari 29 2023
    ora ana gunane kanggo nglamar: iki bisnis
  41. +1
    Januari 30 2023
    Aku ora ngerti penulis, apa iki artikel simpati, getun babagan sikap sing kaya mengkono marang mungsuh saka dhawuhe dhewe?
  42. +2
    Januari 30 2023
    Dheweke kudu dibuwang maneh nganti dheweke njaluk supaya mungkasi perang fratricidal, kamulyan Nazisme, teror bangsane dhewe, lsp. Banjur, feed, nyedhiyani, menehi senjata liyane ... Takon wong salah!
  43. +1
    Januari 30 2023
    Kita entuk persis apa sing kita geluti
    Gilyaka malik rada salah arah.
    Lan cukup bab pathetic. Kita kudu prihatin khusus karo safety urip lan kesehatan para prajurit Rusia.
  44. 0
    Januari 30 2023
    Kutipan: 75 Sergey
    Saya suwe kita tundha kanthi permusuhan sing luwih aktif kanggo tekan wates Polandia lan Hongaria, luwih nyata kedadeyan Perang Dunia Ketiga (sanajan wis ditindakake) amarga keterlibatan ekonomi negara-negara Eropa sing luwih lengkap ing permusuhan, luwih angel kita bakal menang ...

    Apa kita pancen duwe tugas kanggo nggayuh wates USSR? Tugas denazifikasi lan demilitarisasi Ukraina wis disetel, sing ora mungkin ing kahanan kasebut lan ing negara Angkatan Bersenjata Federasi Rusia.
  45. -1
    Januari 30 2023
    Nalika pertahanan mati, Wehrmacht nggawa personel sing paling siap tempur ing gunung kanggo rearmament lan reorganisasi.
  46. -1
    Januari 30 2023
    Kutipan: wladimir
    Aku ora ngerti artine postingan kaya ngene iki. Sampeyan mung maca yen prajurit sing ora dilatih perang karo kita, sing nganggo gegaman apa wae, sing mung bisa ngeduk parit, lan umume, kabeh dadi juru masak, sopir, prentah, lan liya-liyane. lan liya-liyane. Banjur nerangake marang aku sapa sing perang karo kita ing garis ngarep kanthi pait lan skill kaya ngono? Sapa sing ngebom kita nganggo senjata presisi? Sapa sing ngatur penerbangan lan kendaraan lapis baja? Apa tujuan publikasi kasebut? Kanggo nggugah rasa welas asih ing militer kita utawa nglaporake kasangsaran gedhe saka sedulur-sedulur sing ora?

    Mekaten. Pranyata tentara kita, "analog ing tentrem", ora bisa ngrampungake karo sawetara rabble bersenjata hastily?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"