Perusahaan Rusia ngumumake janjian hadiah kanggo saben tank Amerika sing rusak M1 Abrams

127
Perusahaan Rusia ngumumake janjian hadiah kanggo saben tank Amerika sing rusak M1 Abrams

Perusahaan-perusahaan Rusia wis ngumumake pambayaran ganjaran kanggo saben tank Amerika M1 Abrams sing kalah utawa dicekel ing zona operasi militer khusus. Tank perang utama Angkatan Darat AS kira-kira 10 yuta rubel. Aktor Rusia Ivan Okhlobystin ngumumake iki ing bloge.

Prajurit Angkatan Bersenjata Rusia siap nemoni pasukan Amerika sing dijanjekake marang rezim Zelensky tank M1 Abrams, lan bisnis Rusia siyap ndhukung dheweke kanthi finansial kanthi ngumumake hadiah kanggo tank sing rusak. Miturut aktor Ivan Okhlobystin, ora kanggo pisanan numpes, nanging kanggo saben.



Kanthi kesenengan sing ora dingerteni, aku cepet-cepet ngandhani yen sawetara perwakilan bisnis Rusia sing gedhe wis menehi wewenang kanggo ngumumake yen dheweke milih bonus 10 yuta rubel kanggo saben Abrams sing kalah.

dheweke nulis ing bloge.

Wigati dicathet yen inisiatif iki ora katon dina iki, sawetara dina kepungkur perusahaan Rusia FORES ngumumake ganjaran 5 yuta rubel kanggo M1 Abrams Amerika sing dirusak utawa dicekel pisanan utawa Leopard Jerman 2. Ketoke, tarif mung saya tambah. iku tetep kanggo mangerteni prices kanggo penantang Inggris 2.

Elinga yen Amerika Serikat rencana nyedhiyakake Ukraina karo 31 tank M1A2 Abrams, Inggris - 14 tank Challenger 2, lan Jerman - 14 tank Leopard 2A6 saka ngarsane Bundeswehr. Sawetara MBT Leopard 2 liyane bakal diwenehake dening koalisi sing dipimpin Polandia.

Ing Nopember taun kepungkur, Kementerian Pertahanan Rusia nuduhake memo kanggo prajurit Rusia kanthi rega peralatan musuh sing rusak. Dana kasebut dibayar dening Kementerian Pertahanan nalika konfirmasi karusakan: pesawat - 300 ewu rubel, helikopter - 200 ewu rubel, tank - 100 ewu rubel, drone - 50 ewu rubel, operator personel lapis baja, awak dhewe. -propelled artileri gunung, S-300, sistem Buk, "Tor" utawa kendaraan tempur RZSO - 50 ewu rubles saben.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    127 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -71
      Januari 29 2023
      Miturutku, inisiatif aneh banget. Kabeh dikurangi dadi dhuwit. Jujur kaya pedagang, kaya-kaya Tentara ora bakal perang tanpa imbalan.
      Aku ora ngerti iki palsu utawa ora, nanging iki kabar.


      Pasukan PMC "Wagner" ngluncurake serangan kejutan menyang arah kutha Chasov Yar. Kaping pisanan, dianggep manawa pasukan tentara bayaran Rusia bakal ngubengi Bakhmut lengkap, nanging sawise nguwasani pemukiman Ivanovskoye (Krasnoe), unit-unit PMC Wagner kanthi ora sengaja wiwit ngembangake serangan menyang arah T0504 dalan gedhe menyang pemukiman. mortir. Iki nyedhiyakake akses langsung menyang kutha Chasov Yar, serangan sing, miturut kemajuan Wagnerites, bisa diwiwiti ing mangsa ngarep.

      Informasi babagan nominasi unit PMC "Wagner" dikonfirmasi dening sumber dhewe lan sumber informasi Ukrainia. Lokasi sing tepat saka garis ngarep, amarga alasan sing jelas, ora diungkapake, nanging pasukan Ukrainia ora siap kanggo serangan kasebut dening tentara bayaran Rusia lan mulane cepet ilang inisiatif amarga kekurangan pasukan sing kasedhiya kanggo ngusir serangan kasebut.

      https://dzen.ru/a/Y9YdSiTfHxDWXCaq

      Bakhmut diubengi, yen informasi kasebut bener?
      1. + 96
        Januari 29 2023
        Miturut cara, nalika Perang Patriotik Agung, ana uga ganjaran kanggo prajurit Tentara Abang kanggo peralatan Nazi sing rusak.
        1. +7
          Januari 29 2023
          Ora cukup, kabeh jumlah sing dibayar dening Kementerian Pertahanan RF kudu tikel kaping pindho.
          1. + 33
            Januari 29 2023
            Kutipan saka megadeth
            Ora cukup, kabeh jumlah sing dibayar dening Kementerian Pertahanan RF kudu tikel kaping pindho.

            Inisiatif sampeyan apik banget. Nggedhekake. Apik banget yen ana pengusaha kaya sampeyan ing Rusia.
            1. + 34
              Januari 29 2023
              10 yuta kanggo siji mudhun.
              Apa sing dicekel?
              Penting kanggo ngirim menyang "sisih liyane" sing uga bakal mbayar ganjaran lengkap, incognito, kanggo transfer tank.
              Sing dikarepake bakal ditemokake. Iki gajine 16 taun, mung kanggo sing empuk. Lan mbokmenawa luwih kanggo kabèh
              1. + 11
                Januari 29 2023
                Quote: Shurik70
                10 yuta kanggo siji mudhun.
                Apa sing dicekel?

                Setuju. Yen gumantung ing aku, aku bakal mbayar 20 lyam kanggo wong-wong sing dicekel utawa dicekel kanthi cara kerja sing nyekel utawa nyopir saka sisih liya.
                1. + 15
                  Januari 29 2023
                  Setuju. Yen gumantung ing aku, aku bakal mbayar 20 lyam kanggo wong-wong sing dicekel utawa dicekel kanthi cara kerja sing nyekel utawa nyopir saka sisih liya.
                  Kanggo 20 lyam, sisih kasebut bakal ngirim kabeh abrams sing ditampa dhewe, sanajan ing kemasan sing digawe ing omah lan bandage nganggo pita. eseman
              2. +5
                Januari 30 2023
                Tochnyak! Dheweke ngemot bojone, anak-anake menyang tank lan menyang Muscovites .... apik
          2. + 10
            Januari 29 2023
            Mbokmenawa reaksi blogger sing paling jujur ​​​​lan nyukupi babagan pasokan senjata Barat

            Babagan arsenal Kulon sing mudhun lan turahan peralatan ing BKhVT. Kulon iki bisa kanggo garing meh rampung arsenals 90 persen negara anggota NATO lan iki ora bakal mengaruhi kemampuan pertempuran Alliance ing sembarang cara. Yen sawetara Denmark utawa Slovakia menehi Kyiv kabeh gegaman, banjur ora bakal kelakon ala. Ora ana sing bakal nyerang Denmark, nanging sistem senjata dheweke bakal bisa kanggo entuk manfaat saka NATO, perang ing ngarep.

            Tugas kita sing paling penting yaiku transfer industri sing paling cepet marang militèr ril. Dasawarsa perang nunggu kita, lan perang bakal godhok ing macem-macem wilayah, NWO, iki mung pisanan panas tataran III World. Sing nalika kita nguripake watara, nalika industri militèr kita, tentara lan negara gain momentum perlu, lan Kulon wis digambar ing seri saka konflik, iku bakal bisa kanggo ngukum wong duraka, padha Copenhagen utawa negara Baltik.

            Kanthi Polandia bakal luwih angel, Warsawa saiki dadi salah sawijining pondasi NATO lan bisa uga ngganti Turki. Saiki kabeh muni kaya Fantasi, nanging setaun setengah kepungkur, kahanan ing donya saiki, yen ana wong saka mangsa ngarep sing ngandhani babagan iki, mesthine uga dianggep ora masuk akal.

            Sumber: https://t.me/vysokygovorit/10653
            1. 0
              Januari 30 2023
              Kutipan saka dorz
              Tugas kita sing paling penting yaiku nggawe industri ing sikil perang kanthi cepet. Dasawarsa perang nunggu kita, lan perang bakal godhok ing macem-macem bagean ing globe, NWO, iki mung tahap panas pisanan III.

              Kepiye carane bisa tanpa terjemahan? Uni Soviet nyoba kanggo saingan karo kabeh donya lan overstrained dhewe. Ya, lan Rusia isih pengin urip normal.
              Kasunyatane, ora perlu miwiti permusuhan, sanajan saiki Rusia bakal rampung. Para imperialis pengin perang cilik sing menang, dheweke entuk kahanan sing sampeyan ora bisa metu. Apa sampeyan nawakake kabeh masyarakat kanggo ngatasi kesalahane?
              1. -4
                Januari 31 2023
                Kita urip kanthi apik wiwit taun 1995 nganti 2022. Lan saiki, kaya ing taun 30-an, kanggo alat mesin utawa kita bakal remuk! Stalin nindakaken. Wutah PDB Rusia saka 13% saben taun suwene 20 taun! Aku mikir sawetara kaca heroik sejarah kita isih kudu diulang ing generasi kita. Lan bakal ana keluwihan lan eksploitasi maneh wong, ora ana sing mbatalake.
                Nanging iki luwih apik tinimbang revolusi utawa penaklukan anyar, lan ngrusak kita minangka kelompok ètnis.
                Iku bakal katon)
              2. +1
                Januari 31 2023
                Dadi "karo donya kabeh"? Apik banget, informatif, kaget banget ....
          3. +6
            Januari 29 2023
            Kanggo Chimeras sampeyan kudu mbayar ekstra ing Panggonan pisanan!
            Uga deserters, wreckers lan saboteurs ing ukr. tentara.
          4. -1
            Januari 30 2023
            Kenapa jam 2? Paling 5. Lan kanggo Abrams / Leopard, tinimbang 100 lan lam, aran gratis kanggo mbayar!
        2. +2
          Januari 29 2023
          Kutipan saka: dmi.pris1
          Miturut cara, nalika Perang Patriotik Agung, ana uga ganjaran kanggo prajurit Tentara Abang kanggo peralatan Nazi sing rusak.


          Wangsulan: Bab ingkang utama iku fiksasi saka asor peralatan ing nguber saka ruble dawa ora bakal ngganggu karya Tentara Yen ora, nalika sampeyan ndandani iku, nganti sampeyan mbuktekaken sing iku sampeyan, lan ora wong liya, ana. ora bakal ana wektu kanggo nindakake pesenan, misi pertempuran, nggawe inisiatif iki.
        3. +3
          Januari 29 2023
          Lan yen sampeyan tuku abrams saka Ukrainia kanggo 5 lemons lan ngedol kanggo ganjaran 10? Apa pilihan iki dianggep?
        4. +5
          Januari 30 2023
          Kutipan saka: dmi.pris1
          Miturut cara, nalika Perang Patriotik Agung, ana uga ganjaran kanggo prajurit Tentara Abang kanggo peralatan Nazi sing rusak.

          Saiki kita kudu tagihan tenan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, apa kanggo pinten lan apa hak istimewa ing panangkaran, banjur, Aku, padha bakal nyeret loro peralatan lan purun saka perwira kanggo lengkap. Lan kita isih urip lan teknik vuk minus ...
        5. +4
          Januari 30 2023
          Ing kene, kanthi cara, Angkatan Bersenjata Ukraina kasengsem: bisa uga melu?
      2. + 26
        Januari 29 2023
        Kutipan saka Orange-Bigg

        Miturutku, inisiatif aneh banget. Kabeh dikurangi dadi dhuwit. Jujur kaya pedagang, kaya-kaya Tentara ora bakal perang tanpa imbalan.
        Aku ora ngerti iki palsu utawa ora, nanging iki kabar.

        Aku ora weruh sing aneh. Kosok baline, kabeh bener. Iki minangka motivasi sing apik kanggo ngrusak peralatan mungsuh. Lan ora mung dirusak, nanging dirusak kanthi pribadi.
        Miturut cara, aku ora bakal mbukak rahasia - ing Tentara Abang, nalika Perang Donya II, uga ana ganjaran pribadi, sanajan ora gedhe banget, nanging ana. Kanggo pesawat sing mudhun, kanggo tank sing rusak. Aku ora ngerti babagan teknik liyane.
        1. +6
          Januari 29 2023
          "sanajan ora gedhe banget"
          Panglima NJP lan gunner bedhil anti-tank nampa dhuwit sing padha lan cukup apik kanggo saben tank sing rusak. pitungan Ost ditampa sethitik kurang.
          1. +2
            Januari 29 2023
            Aku piye wae mbandhingake tarif tenaga kerja ing mburi lan premi para pejuang kanggo peralatan sing rusak. Kanggo tank, komandan bedhil lan gunner mesthine kira-kira setengah gaji saben wulan saka buruh trampil. , sijine ing buku tabungan.
            1. + 12
              Januari 29 2023
              motivasi wis tansah kasurung feats .. lan ora Matter yen iku hadiah financial utawa materi.
            2. +8
              Januari 29 2023
              Kutipan saka: dmi.pris1
              lan ing ngarep, ngendi ana asring boten khusus kanggo nglampahi ing, padha sijine iku ing passbook a

              Prajurit garis ngarep, minangka aturan, ngetokake tunjangan dhuwit kanggo sanak keluarga ing mburi.
            3. +4
              Januari 29 2023
              Luwih kaya sertifikat awis. Analog kertu.
              1. +4
                Januari 30 2023
                Ana departemen khusus Bank Negara USSR, pembayaran gaji lan bonus menyang passbook pejuang ... Ing kasus pati, padha ditransfer menyang ahli waris ...
                Sberbank isih duwe dhuwit sing ora dituntut saka pejuang sing mati utawa ilang, lan kanthi resmi ana departemen khusus ... Sberbank kasil sijine ing neraca ing 90s - nyatane, dicocogake ... Ana pengadilan ing noughties, ahli waris nyoba kanggo nuntut Sberbank akumulasi dhuwit lan kapentingan kanggo 70+ taun ...
            4. +2
              Januari 30 2023
              Ana sing kaya "sertifikat moneter", lan prajurit garis ngarep sebagian utawa rampung dikirim menyang kulawarga utawa sedulure.
        2. -3
          Januari 29 2023
          Kutipan: Krasnoyarsk
          Aku ora weruh sing aneh. Kosok baline, kabeh bener. Iki minangka motivasi sing apik kanggo ngrusak peralatan mungsuh.

          Pancen ora ana sing aneh, kabeh wis kedadeyan sadurunge.
          Nanging, kenapa persis "Abrams" lan dudu "Leopards"?
          Mungkin amarga yen wong Amerika sing kondhang iki katon ing kana, bakal kedadeyan sajrone nem wulan, yen ana.
          1. +6
            Januari 29 2023
            Kutipan saka kapten92
            Nanging, kenapa persis "Abrams" lan dudu "Leopards"?

            Kaping pisanan, inisiatif saka borjuis yaiku - 5 lemon kanggo Leo. Banjur tarif tambah kanggo 10 lemons kanggo Abrams.
        3. +1
          Januari 29 2023
          Kutipan: Krasnoyarsk
          Miturut cara, aku ora bakal mbukak rahasia - ing Tentara Abang, nalika Perang Donya II, uga ana ganjaran pribadi, sanajan ora gedhe banget, nanging ana. Kanggo pesawat sing mudhun, kanggo tank sing rusak. Aku ora ngerti babagan teknik liyane.


          Ing kana, ing sistem bonus, ora ana sing luwih penting - ora ana penghargaan sing cilik banget kanggo pembukaan geni sing paling cepet dening tentara meriem miturut informasi sing dikirim. Punika mekanisme penghargaan iki luwih penting saka kabeh tank iki digabungake.
        4. 0
          Januari 30 2023
          Kutipan: Krasnoyarsk
          sanadyan ora gedhe banget, nanging ana. Kanggo pesawat sing mudhun, kanggo tank sing rusak. Aku ora ngerti babagan teknik liyane.

          Iku cukup ganjaran prayoga.
          Lan ana kabeh baris peralatan mungsuh, kalebu kapal (!!).
          Kajaba iku, bonus dibayar kanggo tank sing direbut maneh saka mungsuh lan / utawa dievakuasi saka medan perang
      3. +4
        Januari 29 2023
        . Bakhmut diubengi, yen informasi kasebut bener?

        Cut saka Konstantinovka? Nyuwun
        Apa sampeyan nggawe tas luwih jero? Nyuwun
        1. +2
          Januari 29 2023
          Kutipan saka Orange-Bigg
          Kaping pisanan, dianggep manawa pasukan tentara bayaran Rusia bakal ngubengi Bakhmut lengkap.

          Ora ana komisaris militer Rusia utawa media sing bakal nulis babagan perspektif iki. Iku bau palsu.
          Miturut pranala, penulis anonim.
      4. +2
        Januari 29 2023
        Bebek temenan lan nunggu acara, apa informasi iki migunani kanggo bocah maneh? Mesthi ora kanggo kita
        1. + 13
          Januari 29 2023
          Iku katon kaya bebener. Bala bantuan bisa teka saka Konstantinovka. Iki mung dalan sing bisa diakses. Was
          Yen Jam Yar dijupuk, amba Bakhmut. Kayane padha dolanan tikus. Saiki dibanting. Kabeh cara menyang donya liyane bakal tetep, tetep ing panggonan utawa nggawe dalan liwat sawah karo kali. Utamané yen kita ora ketemu resistance ing Jam Yard
          1. +4
            Januari 29 2023
            . Utamané yen kita ora ketemu resistance ing Jam Yard
            . Ya, dheweke ora bakal ketemu, kabeh sing menyang Bakhmut bakal "ngaso", kabeh benjolan ing Wagner bakal tiba, lan uga ing sisih loro, ing sisih liya bakal nyoba uwal saka boiler, boiler. uga ora prasaja, siji dering kudu ana ing njaba, lan sing kapindho kudu diuripake menyang njero, yen ora, ora ana gunane kanggo ngganggu lingkungan - kabeh wong bakal nyebar, utawa uga bakal numpuk ing dalan.
      5. +1
        Januari 29 2023
        Aku ora bakal percaya karo informasi sing dijupuk saka Deyen
        1. 0
          Januari 29 2023
          Mbok. Ing wayah esuk utawa ing wayah sore sampeyan bakal weruh
      6. -9
        Januari 29 2023
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Kabeh dadi dhuwit. Jujur, kaya wong bodho. Kaya-kaya tanpa remunerasi Tentara ora bakal perang.

        Pedagang lan kantong dhuwit duwe logika dhewe. Ketoke, sawetara saka wong-wong mau wis rampung gelo dening wong-wong sing ora nglilani urip ...

        Nanging ganjaran, mesthi, ora ngganggu para pejuang.
        1. -2
          Januari 30 2023
          Prigogine uga nulis marang dheweke. Kanthi panyuwunan kanggo mbukak cabang PMC ing kono wassat
          Mungkin dheweke bakal ngidini wassat
      7. +3
        Januari 29 2023
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Miturut pendapatku, inisiatif aneh banget. Kabeh dikurangi dadi dhuwit. Jujur, kaya pedagang.

        Wiwit Agustus 1941, Tentara Abang mbayar dhuwit kanggo peralatan sing rusak. Ing tanggal 19 Agustus 1941, Panglima Tertinggi nandatangani pesenan "Ing prosedur kanggo mbayar remunerasi personel penerbangan Angkatan Udara Tentara Merah lan langkah-langkah kanggo nglawan desersi rahasia ing antarane pilot individu." Kanggo 5 sorties kanggo numpes pasukan mungsuh, pilot fighter nampa penghargaan saka 1,5 ewu rubles. Kanggo 15 sorties, dheweke diwenehi penghargaan pemerintah lan entuk hadiah materi 2 ewu rubel. Kanggo 25 sorties, pilot tempur dicalonake kanggo penghargaan pemerintah kapindho lan nampa 3 rubles. Kanggo 40 sorties - diwenehi penghargaan pemerintah paling dhuwur, nampa bonus saka 5 ewu rubles. Nanging, panentu penghargaan paling dhuwur - Star of the Hero kanggo 40 sorties banjur kudu ditinggalake, akeh banget pilot nyabrang garis iki. Pilot uga dianugerahi kanggo njaga materiel lan penerbangan tanpa kacilakan lan rusak. Pilot kanggo saben 100 penerbangan, tanpa kedadeyan, nampa penghargaan 5 ewu rubel. Staff lemah uga ora dilalekake. Kanggo ndandani cepet lan kualitas dhuwur, personel saka bengkel pesawat nampa bonus 500 rubles kanggo saben pesawat dibalèkaké. Staf teknis sing nglayani pesawat kasebut nampa hadiah awis 3 ewu rubel, tundhuk operasi materiel tanpa gagal kanggo saben 100 sorties.
        1. 0
          Januari 29 2023
          Nanging, panentu penghargaan paling dhuwur - Star of the Hero kanggo 40 sorties banjur kudu ditinggalake,
          nanging ora perlu ngapusi ... medali Bintang Emas dianugerahi khusus kanggo prestasi tartamtu ... persis kaya Ordo Lenin ... - ora duwe gelar, banjur Ordo Perang Patriotik - loro derajat, banjur Orde Kamulyan - telung derajat .. GSS ora duwe sistem dana.
          1. 0
            Januari 30 2023
            Kutipan: Partisan Krimea 1974
            ora perlu ngapusi ... medali Bintang Emas dianugerahi khusus kanggo prestasi tartamtu ... persis kaya Ordo Lenin ....

            Lawan mbokmenawa tegese artikel iki
            https://topwar.ru/27715-dengi-ot-stalina-sovetskaya-sistema-denezhnogo-voznagrazhdeniya-za-voennye-uspehi.html
            1. +2
              Januari 30 2023
              Lawan mbokmenawa tegese artikel iki
              ... ora dadi masalah ... kanggo wiwitan, mungsuh bakal kenal karo statute pesenan lan medali saka USSR, yaiku ing penghargaan militer ... banjur dheweke ora nenun game apa wae.
      8. 0
        Januari 29 2023
        Dasawarsa perang nunggu kita

        —-Sadurungé mobilisasi, biaya SVO saka 3 nganti 4 milyar $$ saben sasi, kanthi ngganti kerugian peralatan (biaya langsung kanggo pangopènan lan peralatan). Ayo dadi $ 40 milyar saben taun.

        Dhuwite saka ngendi, nganti pirang-pirang dekade? Lan njupuk menyang akun gegaman perlu lan peralatan militèr (mindhah industri menyang pijakan militèr) lan 3000,0000 mobilized, iku bisa nambah paling 2 kaping, nganti $ 80 milyar saben taun. Lan iku iso dibandhingke karo injeksi saka Kulon (biaya dhukungan militer lan ekonomi) kanggo Ukraina.

        —-Suwene perang, luwih akeh backlog teknologi Rusia amarga kekurangan elektronika lan mekanika tliti lan optik, lan percepatan pangembangan teknologi.

        - Dasawarsa perang antarane Rusia lan Kulon minangka strategi negatif kanggo Rusia lan peradaban Rusia.
        1. +2
          Januari 30 2023
          Kutipan: Mikhail Drabkin
          - Dasawarsa perang antarane Rusia lan Kulon minangka strategi negatif kanggo Rusia lan peradaban Rusia.

          Sanajan konflik saiki rampung kanthi kamenangan cepet kanggo Rusia ing musim semi / awal musim panas iki, seri perang ing saindhenging Federasi Rusia lan konflik karo AS lan NATO dhewe ora bakal rampung. Mung Amerika Serikat lan Inggris bakal ngaktifake Polandia, Rumania, lan, yen perlu, Jerman lan NATO liyane kanggo iki. Sing duwe dhuwit butuh perang, lan perang iki bakal dadi. Dadi kolega bener babagan wektu ketegangan militer. Kajaba iku, konflik kasebut ora kabeh kudu melu Rusia, nanging mesthi mbutuhake ketegangan militer, militer-teknis lan ekonomi saka Rusia.
          Mula , iki wektu kanggo mindhah Ekonomi , Keuangan lan administrasi umum menyang pijakan militer lan nyiapake konflik sing terus-terusan .
          Lan ing Ukraina, rampung sanalika bisa.
      9. +1
        Januari 30 2023
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Miturutku, inisiatif aneh banget. Kabeh dikurangi dadi dhuwit. Jujur kaya pedagang, kaya-kaya Tentara ora bakal perang tanpa imbalan.

        Pamrentah Soviet mbayar nalika Perang Donya II kanggo saben pesawat, tank lan sukses liyane. Ora mung iku - dheweke mbayar penghargaan militer sing ditampa !!!
        Lan saiki penghargaan kanggo peralatan mungsuh sing rusak saka Kementerian Pertahanan wis diuripake maneh.
        Nanging ngumumaké 10 yuta rubles. kanggo EVERY numpes utawa dijupuk tank digawe NATO - iki inisiatif pribadi utawa perusahaan bisnis Russian! Lan iki tegese bisnis domestik isih melu ngrangsang sabab nasional sing penting minangka karusakan saka pasukan militer mungsuh, ing kasus iki, tank NATO. Pujian lan pakurmatan kanggo bisnis kuwi. Iki minangka pendekatan negara "ibukutha" domestik lan kontribusi kanggo Kamenangan ing mangsa ngarep.
        Iki apik.
      10. +1
        Januari 30 2023
        Sajrone Perang Donya II, dheweke mbayar kabeh, malah kanggo helm sing digawa, Jerman lan kita. Praktek biasa.
        Aku mung kaget karo prices. Kanggo bedhil poto-propelled utawa MLRS, kaping pindho kurang saka tank. Ing syarat-syarat pinunjul lan bisa karusakan sing bedhil poto-propelled lan MLRS bisa inflict, tank ora bisa dibandhingake lan iku luwih angel kanggo numpes amarga padha adoh saka majeng, padha karo peralatan pertahanan udara.
        1. +2
          Januari 30 2023
          Quote: Panjenengan
          Aku mung kaget karo prices. Kanggo bedhil poto-propelled utawa MLRS, kaping pindho kurang saka tank. Ing syarat-syarat pinunjul lan bisa karusakan sing bedhil poto-propelled lan MLRS bisa inflict, tank ora bisa dibandhingake lan iku luwih angel kanggo numpes amarga padha adoh saka majeng, padha karo peralatan pertahanan udara.

          Kabeh jinis senjata kasebut dirusak kanthi cara sing adoh ing njaba garis pandang lan kanthi resiko sing luwih murah kanggo urip. Lan kabeh sarana kasebut, tank kasebut paling dilindhungi (uga bakal slamet saka pecah proyektil sing abot), luwih angel nyirnakake amarga luwih bisa urip, lan asring mbutuhake kontak langsung karo target. Pitungan ATGM padha resiko luwih saka operator UAV mburu bedhil poto-propelled, MLRS utawa sistem pertahanan udara. Aku iku rega resiko. Sawise kabeh, kadhangkala dadi numpes tank lan peluncur granat, utawa tank karo bedhil saka geni langsung.
          Inggih, bonus 10 yuta rubles. kanggo tank NATO sing wis rusak, iki minangka media lan inisiatif bisnis domestik kanggo nyengkuyung lan menehi motivasi para pejuang kanggo numpes. Lan iki dudu inisiatif MO.
          ... Mung wae dheweke wis mulai medeni kita karo tank iki akhir-akhir iki.
          Lan padha murub.
      11. 0
        Januari 31 2023
        Pesenan N0299 Agustus 1941, waca Angkatan Udara Tentara Merah ...
    2. + 29
      Januari 29 2023
      Aku mbayar 20 rubles lyam kanggo saben kru Ukrainia kanggo saben kabèh macan tutul, abrams, tank leclerc. Aku bakal nulungi sampeyan supaya biaya mudhun lan sampeyan diwenehi kewarganegaraan Federasi Rusia
      1. Alf
        +5
        Januari 29 2023
        Kutipan saka igorbrsv
        Aku mbayar 20 rubles lyam kanggo saben kru Ukrainia kanggo saben kabèh macan tutul, abrams, tank leclerc. Aku bakal nulungi sampeyan supaya biaya mudhun lan sampeyan diwenehi kewarganegaraan Federasi Rusia

        Dideleng dening loro minus, loro sharers lokal ora setuju karo sampeyan.
      2. +1
        Januari 29 2023
        Kutipan saka igorbrsv
        Aku mbayar 20 rubel lyam kanggo saben kru Ukrainia kanggo saben macan tutul tank, abrams,

        Lan yen saben kru bakal kalebu wong ireng tanpa gagal karo gedhe ... pangertèn saka exceptionalism Amérika lan sing wis ora weruh rubel Rusia ing mripate? Apa padha ora kantun "ireng" metu-panzerzoldaten? opo
        1. +4
          Januari 29 2023
          . kalebu tanpa gagal wong ireng karo gedhe ...
          Ya, papat kita piye wae bakal "nggawe" siji "Mowgli", dheweke bakal nyopir ing ngisor rak supaya ora sumunar) ngguyu
      3. -3
        Januari 29 2023
        Sampeyan pisanan mbayar tagihan sarana - utang sampeyan.
    3. +4
      Januari 29 2023
      Kanggo kabeh sing ngrusak promosi lan situs ing pesisir Baltik sawise mardika !!!
      Inggih, tank pisanan - judhul Pahlawan Federasi Rusia.
      1. +2
        Januari 29 2023
        Sampeyan isih ing Sakhalin, janji plot wassat
        1. + 13
          Januari 29 2023
          Bab sing padha kedadeyan nalika Perang Dunia II. Sing bener, supaya wong lanang entuk. Luwih akeh sing nabrak, luwih akeh apartemen sing bakal dituku, yashin, pendidikan kanggo bocah-bocah ... Lan njupuk plot saka Pugachevs, Galkins lan p-r-r-e-z-e-r-vat-tivs liyane.
        2. 0
          Januari 29 2023
          Kutipan saka igorbrsv
          Sampeyan isih ing Sakhalin, janji plot

          Dheweke janji "hektar Timur Jauh" ing Sakhalin! wutuh! sedulur
    4. +5
      Januari 29 2023
      Kutipan saka Orange-Bigg
      Ing mratelakake panemume, inisiatif banget aneh. Kabeh teka menyang dhuwit

      Sing utama dudu dhuwit dhewe, nanging dhukungan saka militer kita. Kanggo sing (kaya) bakal dadi FAVORABLE kanggo ngalahake abrams (lan luwih akeh katon, luwih nguntungake mburu dheweke).
      1. -4
        Januari 29 2023
        Banjur yen ora nguntungake, mula ora ana sing bakal ngalahake dheweke utawa apa? Tembung ono gunane bakal luwih logis kanggo aplikasi kondisional kanggo sawetara produk ing supermarket.
        1. -3
          Januari 30 2023
          Saka sudut pandang logika swara, kabeh bener. Nanging akeh wong duwe logika beda. Kanggo wong-wong mau, perang minangka bisnis, kesempatan kanggo entuk dhuwit, ora ana sing pribadi. Mulane, padha janji 200-300 ewu rubel kanggo sukarelawan saka saben wesi. Lan rega kanggo ngrusak peralatan mungsuh padha karo menu saka restoran sing larang.
    5. +9
      Januari 29 2023
      Lan yen Ukrainians dhewe arep kanggo entuk dhuwit ekstra ing tank iki? Lan dheweke bakal miwiti ngrusak dheweke?
      Utawa Mungkin padha uga dijanjekake ganjaran kanggo nyerah tank?
      1. + 20
        Januari 29 2023
        Penting kanggo ngumumake hadiah kanggo tank sing nyerah menyang kru Ukrainia lan nyebarake informasi kasebut ing bunderan sing cocog. Mbok menawa ana sing nggawa.
    6. +8
      Januari 29 2023
      Kanggo Leopard-2A6 ganjaran kudu tambah, iku cetha malah luwih terkenal saka M1 "Abrams"
      1. +2
        Januari 29 2023
        Iki bisa ditaksir sawise tank wis dismantled. Apa sing luwih aji. Kang siji bakal ngedol kanggo bagean luwih cepet. Maneh, ing kahanan apa? Sumber daya motor. Aku lyamov 40 nalika parsing kanggo wong-wong mau, sampeyan bisa bantuan metu. Yen ana liyane, iku bakal bisa kanggo uncalan sethitik
      2. 0
        Januari 29 2023
        Kanggo Leopard-2A6 ganjaran kudu tambah, iku cetha malah luwih terkenal saka M1 "Abrams"
        ... Abra duwe uranium ... nanging Leo-2 ora ... mulane, yen sampeyan nambahake 55 dolar saben kg uranium kanthi 10 ton ... iki penting .. dadi yen sampeyan ora ngganggu 500 tas ijo .... dadi Okhlobystin nguwuh babagan 000 rubel
    7. 0
      Januari 29 2023
      Iku wektu kanggo numpes sawetara jenis pulo Sarmat.
    8. + 13
      Januari 29 2023
      Lan kenapa mung ing zona NWO? Nyatakake ganjaran kanggo saben tank, pesawat, kapal AS lan sekutu sing rusak, uga pipa, sepur, jembatan, fasilitas panyimpenan minyak, lsp. Amerika, Inggris, Prancis lan Satanis liyane, ing endi wae kedadeyan ing jagad iki!
      1. +3
        Januari 29 2023
        Iki carane kabeh teroris ing donya bakal kudu ngemot. Sampeyan ora bakal nyimpen dhuwit. Luwih apik perishing mung ing zona svo. Kajaba iku, para teroris duwe master jaban rangkah. Dheweke mbayar wong-wong mau
        1. +3
          Januari 29 2023
          Kutipan saka igorbrsv
          Iki carane kabeh teroris ing donya bakal kudu ngemot. Sampeyan ora bakal nyimpen dhuwit.

          Luwih becik numpes kendaraan mungsuh sadurunge tekan ngarep. Nganti saiki, perang sabotase durung diluncurake ing Ukraina. Yen organisasi katon bisa ngatur sabotase ing negara-negara sing accomplices saka Nazisme Ukrainia, iku kudu bantuan loro financial lan teknis. Miturut cara, Amerika Serikat, supaya Afghanistan ora ngganggu acara ing Ukraina, mbayar negara iki bab $40 yuta sasi.
          1. +1
            Januari 30 2023
            Kutipan saka gsev
            Miturut cara, Amerika Serikat, supaya Afghanistan ora ngganggu acara ing Ukraina, mbayar negara iki bab $40 yuta sasi.

            Kanggo Afghanistan, iki kira-kira 100 kg heroin ... sen ...
        2. -3
          Januari 30 2023
          Iki carane kabeh teroris ing donya bakal kudu ngemot.

          Aku menehi sampeyan idea. Yen sampeyan nelpon teroris saboteurs, bakal muni temen beda.
    9. +4
      Januari 29 2023
      Yen sampeyan bisa nindakake iki, sampeyan bisa nindakake apa wae sing bakal ditindakake ing Ukrainia, yen sampeyan bisa nindakake apa wae sing bakal teka ing wilayah Ukrainia minangka conto lan port Polonais, une voie ferrée Allemande, une route Roumaine ...enfin partout ou des convoi de chars ont été signalé .

      Yen kita mbandhingake proposal iki karo kasunyatan sing akeh senjata Ukrainia padha didol ing pasar ireng, iku kamungkinan sing tank bakal numpes malah sadurungé ... teka ing wilayah Ukrainia, contone, ing port Polandia, a Sepur Jerman, dalan Romania ... pungkasane, ing ngendi wae konvoi tank dilaporake.
      1. 0
        Januari 29 2023
        Nuwun sewu menawi mboten. Padha bisa ngedol ing dalan. Kita uga bakal tuku. Bareng kru
        Desolé s'ils ne le font pas. Ils peuvent vendre en cours de route. On achèterait aussi. En collaboration avec l'equipage
    10. +5
      Januari 29 2023
      Kanggo kula, sistem pertahanan udara sing kadhaptar luwih larang tinimbang tank.
      1. + 11
        Januari 29 2023
        Kanggo kula, sistem pertahanan udara sing kadhaptar luwih larang tinimbang tank.

        Setuju karo sampeyan. 50 tyr kanggo S-300 mung dhuwur kikir! Isin ing MO! Dheweke uga bisa mbayar lyam (yen dikonfirmasi kanthi njupuk foto-video, utawa kanthi cara liya)
      2. +5
        Januari 29 2023
        Kutipan saka: TerraSandera
        Kanggo kula, sistem pertahanan udara sing kadhaptar luwih larang tinimbang tank.

        Setuju! Yen sampeyan sukses nyegah pertahanan udara kanthi kualitas dhuwur, sampeyan bisa mbayar 5000 rubel kanggo tank, kabeh padha, pilot bakal dadi jutawan ing seminggu!
        Р РњРҐРћ hi
    11. + 12
      Januari 29 2023
      Iku ora dadi penting kene carane akeh lan kanggo apa, kene kasunyatan banget kepinginan bisnis Russian kanggo mbayar remunerasi worth akèh. Iki tegese ora kabeh "dompet" "bosok" ing antarane, ana uga warga normal Rusia sing bisa lan pengin ndhukung para pejuang Angkatan Bersenjata RF.
      1. Alf
        +2
        Januari 29 2023
        Quote: Leshak
        Iku ora dadi penting kene carane akeh lan kanggo apa, kene kasunyatan banget kepinginan bisnis Russian kanggo mbayar remunerasi worth akèh. Iki tegese ora kabeh "dompet" "bosok" ing antarane, ana uga warga normal Rusia sing bisa lan pengin ndhukung para pejuang Angkatan Bersenjata RF.

        Aku setuju, nanging "janji" lan "bayar" iku rong perkara sing beda. Lan carane mbuktekaken yen sampeyan sing ngobong Jerman, lan ora Seryoga saka trench liyane karo padha "shaitan-pipe"?
        Ngomong-ngomong, apa sing bakal dikandhakake otoritas pajak sing gagah babagan pembayaran iki?
        1. +3
          Januari 29 2023
          Lha, pajeke wis jelas, tunggul dikurangi. Aja menyang tukang rejeki ing kene
          1. Alf
            +6
            Januari 29 2023
            Kutipan saka igorbrsv
            Lha, pajeke wis jelas, tunggul dikurangi.

            Kang? Biasa ing 13% utawa carane menang ing 33%?
        2. +5
          Januari 29 2023
          Kutipan: Alf
          Ngomong-ngomong, apa sing bakal dikandhakake otoritas pajak sing gagah babagan pembayaran iki?


          Pajak sing gagah perkasa bakal nuntut 13 persen pajak penghasilan pribadi.
    12. +3
      Januari 29 2023
      Kanggo mbah-mbah sing kaya ngono, dheweke dhewe bakal dipasrahake kanthi lengkap. Iki 80 ewu ijo!
      1. +3
        Januari 29 2023
        Kanggo mbah-mbah sing kaya ngono, dheweke dhewe bakal dipasrahake kanthi lengkap. Iki 80 ewu ijo!

        nalika pangiriman ing kondisi kerja, jumlah kudu tikel kaping pindho!
    13. +7
      Januari 29 2023
      Une maison de 30 ans, de 90/100m2 sur un terrain de 6000m2, lans la périphérie d'une ville Ukrainienne de 20000 habitants coûtait environ 20000€.
      10000000 rubel ing sekitar 134000€...De quoi suscité des vocations même parmi les Ukrainiens ...

      Omah umur 30 taun, 90 / 100m2 ing plot 6000m2, ing pinggiran kutha Ukrainia kanthi 20000 jiwa, regane udakara 20000 €. 10000000 rubel kira-kira 134000 € ... Cukup kanggo nggugah panggilan sanajan ing antarane wong Ukrainia
    14. +6
      Januari 29 2023
      Ana sing kepikiran...
      - Kanthi dhuwit: satus rubel kanggo "katenka" kraton, "kerenka" - siji setengah meter, rubel Soviet - rong ewu lima ewu kuitansi saka bapakne dhewe. Ngumumke ing kabeh peternakan lan desa ing rong dina. Ataman Gnat Burnash. Taun 1920, wulan Mei. ombenan am
    15. + 14
      Januari 29 2023
      Kanggo 10 yuta, sampeyan bisa miwiti ngalahake dheweke ing Jerman. wassat
      1. +2
        Januari 29 2023
        Kutipan: Sergey3
        Kanggo 10 yuta, sampeyan bisa miwiti ngalahake dheweke ing Jerman.


        Njupuk luwih dhuwur. Rusia uga manggon ing AS.
      2. +3
        Januari 29 2023
        Aku ora bakal ngomong bab sepuluh, nanging aku weruh iklan, perusahaan saka Asbest siap mbayar limang.
    16. -12
      Januari 29 2023
      Aku ora ndhukung, iku bakal luwih apik yen padha tuku drones karo dhuwit iki utawa liyane kanggo tentara
      1. +2
        Januari 29 2023
        Aku ora ndhukung, iku bakal luwih apik yen padha tuku drones karo dhuwit iki utawa liyane kanggo tentara

        Apa tegese tuku? Sadurunge Kamentrian Pertahanan tuku mau, padha kudu diprodhuksi, lan ing kene, ketoke, ana watesan ing kemampuan produksi, utamané ing sumber daya pegawe, saiki, minangka adoh aku ngerti, ing perusahaan Komplek militèr-industri melu produksi. saka UAVs lan pluru tliti dhuwur, padha wiwit mbayar gaji prayoga , lan buruh sibuk lembur, nanging ana watesan carane akeh wong bisa saben minggu lan sasi, lan iku angel kanggo Recruit buruh tambahan lan engineers, universitas komersial. ahli ekonomi lulusan lan pengacara, lan ora ana sing kerja ing pabrik.
        1. -3
          Januari 30 2023
          Sadurunge MO tuku mau, padha kudu digawe

          Mbokmenawa, kolega tegese - tuku Ali.
    17. -3
      Januari 29 2023
      Sajrone Perang Donya II, padha perang kanggo tanah kelairan, lan mung kanggo dhuwit. Lan saiki kanggo apa? Kok gelut? Apa kanggo nglindhungi? Villas lan yacht saka oligarki, luwih tepat, minangka Peskov ngandika,
      "Kita ora ngerti babagan oligarki Rusia, babagan orane
      ,
      "Iki minangka pengusaha hukum sing jujur
      . Mung ora kaya oligarki Ukrainia, kayata Akhmetov utawa Kolomoisky, sing mbiayai Angkatan Bersenjata Ukraina, "jujur ​​lan tanggung jawab" kita ora menehi dhuwit kanggo Angkatan Bersenjata Rusia, lan sawetara, mlayu menyang Kulon, mbiayai mungsuh. Ora ana ideologi, nanging tanpa bisa menang perang?
      1. 0
        Januari 29 2023
        Perang kabeh kanggo tanah air sing padha. Padha tansah perang kanggo dheweke.
    18. +3
      Januari 29 2023
      Inggih, nanging kanggo nyerah sukarela karo mesin iki, kudu ana ganjaran sing padha, Aku.
      1. +1
        Januari 29 2023
        Ing teori, MO kudu nyetel rega dhewe. Nanging ana wong sing pengin tuku menagerie. Iku dosa ngomong, nanging sampeyan bisa njaluk las apik. Sampeyan bisa tuku tank domestik ing kene, nanging menagerie ... nglirik Malah kolektor bakal entuk
      2. 0
        Januari 30 2023
        Iki minangka pitakonan sing paling penting. Lan kudu ditindakake kanthi ati-ati lan digawa menyang kabeh. Mesthine akeh ing pangkat sing pengin ora mati, malah entuk dhuwit ...
    19. +2
      Januari 29 2023
      Luwih becik yen dhuwit iki digunakake kanggo menehi misil sing bisa nyirnakake para pejuang kita.
      Ing kene ing situs kasebut akeh gagasan apik sing disuarakake lan luwih murah tinimbang 10 yuta. Ya, aku bisa menehi apa-apa. Tanganku gatel, nanging aku ora duwe dhuwit.
    20. + 11
      Januari 29 2023
      Nanging sampeyan ora bisa piyantun mbayar supaya diijini ngluncurake serangan rudal ing pinggiran Staf Umum, kantor presiden lan bangunan Dewan Tertinggi? Lan pinten dhuwit sing sampeyan butuhake?
      1. +2
        Januari 29 2023
        Quote: Al Manah
        Nanging apa ora ana sing bisa mbayar supaya diidini ngluncurake serangan rudal ing pinggiran Staf Umum, kantor presiden lan bangunan Dewan Tertinggi? Lan pinten dhuwit sing sampeyan butuhake?

        Dadi luwih supaya kabeh senjata saka Angkatan Bersenjata Ukraina bebarengan biaya kurang.
    21. +1
      Januari 29 2023
      Apa prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina sing njabat lan sumpah ing USSR melu mburu tank Amerika lan Jerman?
      1. 0
        Januari 30 2023
        Kutipan: Vasily_Naperkovsky
        Personil militèr saka Angkatan Bersenjata Ukraina sing njabat lan njupuk sumpah USSR

        Umur sing nglayani lan sumpah setya marang USSR, menehi kalkulator kanggo ngetung? Mung ana perwira senior lan jenderal sing umur layanan bisa nganti 55-60 taun. Ya, lan malah ora akeh banget ...
    22. +3
      Januari 29 2023
      Tinimbang menehi hadiah kanggo tank sing durung teka, luwih becik tuku apa sing sampeyan butuhake saiki. Yen ora, bisa uga kanthi karusakan saka Abrams pisanan, sampeyan ora bakal nemokake dermawan kasebut maneh.
    23. +1
      Januari 29 2023
      Perusahaan Ross lan oligarki kudu pindhah saka 24 Februari lan melu tuku peralatan lan liya-liyane. Yen sampeyan wedi, nindakake kanthi meneng. Lan ora kaya saiki ngumpulake ing saluran tg kanggo UAV lan sepatu
    24. -3
      Januari 29 2023
      Sawise logika iki, sawise Angkatan Bersenjata Republik Kyrgyz duwe jangkauan medium, populasi wilayah tengah bakal disebarake ing jumlah MANPADS sing dibutuhake lan dijanjekake bonus sing cocog. Sawise iku, masalah bisa ditutup - ora ana CD siji-sijine sing bakal tekan target
    25. +1
      Januari 29 2023
      Ing mratelakake panemume, wiwitan apik. Kaping pisanan, bisnis kasebut bakal dadi target kanggo para pejuang NWO.
      Lan kaloro, Abrams bakal kobong karo passion gedhe. Katelu, pengaruh psikologis ing wong Kulon ing dalan, pemasok abrams, lan kru tank kasebut. Kita uga kudu ngumumake ganjaran kanggo ngobong macan tutul, kenapa ora seneng Hans.
    26. +1
      Januari 29 2023
      Ide apik kanggo ganjaran. Ing Perang Donya II, saben unit peralatan sing rusak uga biaya lan mbayar dhuwit. Iki dudu perdagangan, nanging penilaian tenaga kerja.
      1. 0
        Januari 30 2023
        Nanging ora tarif bodho kuwi. Ing cf. gaji 450-500 rubel dibayar 500 kanggo tank. Utawa 1,5 ewu yen padha kena granat minangka bagéan saka grup. Lan iki gaji kanggo 10 taun !!! Mulane omong kosong. Iki minangka provokasi kanggo kabodhoan kanggo entuk bathi. Luwih becik dina iki menehi dhuwit kanggo prajurit.
    27. +2
      Januari 29 2023
      Aku iku apike kanggo menehi ganjaran kanggo wong-wong sing numpes utawa nangkep tank Western.
    28. -1
      Januari 29 2023
      Padha disebut hucksters lan aligarh. Lan ana iku
    29. NSV
      -1
      Januari 30 2023
      Aku ora ngerti!!!Pekampungan apa ... Stupki !!????Ana pinggiran Artyomovsk, tilas desa Stupki !!!! ??Ora ana pemukiman kasebut!!!!!
    30. +1
      Januari 30 2023
      sawetara. Kasunyatane yaiku karusakan saka tujuan serius minangka karya "tim kabeh", ayo dicathet kanthi koordinasi kanthi apik, ing ngendi peran saben peserta penting. "Kéwan" kudu kesasar, mimpin menyang jebakan, banjur siji pejuang bakal mencet "wiwitan" karo siji driji. Regane 1 yuta dolar. Sanajan kabeh tanke dipateni, "mung" 300 yuta dolar. Mung sawetara yacht kelangan. Efek bakal dadi. sedulur
      PS Aku ora guyon.
    31. ASM
      -1
      Januari 30 2023
      Aneh, sampeyan kudu menehi ganjaran kanggo mobil sing dijupuk tanpa akeh karusakan. Utawa wis disepakati carane akeh tank lan apa rega bakal pindhah menyang Federasi Rusia?
    32. 0
      Januari 30 2023
      Quote: Shurik70
      10 yuta kanggo siji mudhun.
      Apa sing dicekel?
      ... Lan mbokmenawa luwih kanggo kabèh

      Quote: Kapten Pushkin
      ... kanggo siji mimpin utawa dijupuk ing urutan apa, Aku bakal mbayar 20 lyam kanggo sing dijupuk utawa ndamel saka sisih liyane.

      Bapak-bapak, para perwira, apa sampeyan ora mikir yen rega logam kethokan ing abad pungkasan iki dhuwur banget, utawa sampeyan mikir yen ana apa-apa ing "abrams" iki sing ditindakake dening kompleks industri militer Rusia, Angkatan Bersenjata RF. durung ngerti? Utawa bisa uga ana wong sing ngandhani kanthi rahasia yen Yankees bakal nyopir Abrams sing mentas dirakit, paling anyar menyang pinggiran?
      Iku misale jek sing misunderstanding padha bakal dipentasake, amarga wis numpes ing Iran sawetara taun kepungkur dening Soviet kuna "kompetisi", mabur karo senar ing bokong. ya
      Inggih, aku duwe pitakonan ing atmosfer kanggo masyarakat lokal - lan sing bakal ngawula, lan, yen perlu, narik rusak abrams saka paprangan, uga mulihake iki "tari" (s)? Apa sampeyan wis mikir babagan iki?
      Mratelakake panemume, kabeh iki katon kaya penipuan - ing tumindak, aku ngombe rampokan gaya Amerika. Minangka kolega, uga wong militèr ing sasi, sijine iku, padha bakal mbongkar nang endi wae cedhak Rivne, njupuk ing "ora ono", njupuk sawetara video kanggo laporan kanggo wajib pajak Amérika, nulis mati, lan maneh padha bakal squeal sing Rusia. kudu disalahake kanggo kabeh.
      PS. Lan neh ... iku perlu kanggo tangi bear Russian, purun, partners Western. Tangi - sekop lan goleki pojok 5 kanggo nyamar dadi gombal.
    33. +3
      Januari 30 2023
      Wong bodho. Dheweke ora maca VO. Wis pirang-pirang wulan saiki, saben dina liyane, dheweke nulis manawa tank NATO pancen omong kosong. Padha mangan bahan bakar kaya 10 roket. Lan klelep ing lendhut. Lan padha break kreteg. Lan wong Ukrainia ora bakal bisa nguwasani dheweke. Lan tank angel dijaga, lan nyoba nyedhiyakake luwih angel tinimbang mabur menyang Mars. Umumé, transfer kasebut bakal ngrusak Angkatan Bersenjata Ukraina luwih saka sing bakal mbantu. trus KOWE!!. 10 yuta Iki gaji rata-rata ing wilayah, gaji kanggo 16 TAHUN !!!(50 ewu) Kanggo 1 tank !!! Kene padha seneng poke conto saka Perang Donya II. Dadi jarene uga mbayar.. Ya. Ing kene, ayo mbandhingake.
      Ing USSR, kita ndeleng gaji.
      Ketua Komite Perencanaan Negara USSR Nikolai Voznesensky ing karyane "Ekonomi Militer USSR sajrone Perang Patriotik" nyathet yen gaji saben wulan rata-rata buruh ing industri serikat pekerja USSR (ana perusahaan serikat pekerja lan subordinasi republik) tambah. saka 375 rubel ing 1940 nganti 573 rubel ing taun 1944 (dening 53%).

      Pesen kanggo nyengkuyung para pejuang lan komandan kanggo kerja tempur ing karusakan saka tank mungsuh "No. 0387. Kanggo saben tank mungsuh sing dirusak utawa diobong, penembak senapan anti-tank nampa ganjaran 500 rubel, nomer PTR - 250 rubel; komandan, sopir, komandan tank gun - 500 rubel, anggota kru liyane - 200 rubel. Bonus awis 1 rubel ditetepake kanggo saben prajurit utawa komandan kanggo ngalahake utawa ngobong tank musuh kanthi bantuan sarana pertempuran individu (granat lan botol campuran sing gampang diobong). Kanthi karusakan klompok tank mungsuh, jumlah bonus tambah nganti 1,5 ewu rubel, iki dibayar ing saham witjaksono kanggo kabeh anggota grup.

      Etang.1500/500=3 TELU!!! rata-rata upah saben wulan. Lan iki gaji sepuluh taun!
      Rasane kaya ngombe bobble sing apik tenan. Inggih, utawa omong kosong.
      Lan katon utamané kelangan marang latar mburi nyoba dening pengawal kanggo saiki nawakke Western minangka "uwuh guna" :)) Inggih, uga. Lan kenapa sampeyan wedi banget?
      1. -3
        Januari 30 2023
        Iku katon kaya PR lemak kanggo pengusaha gentlemen.

        Iku elek kanggo mbayangno apa sing bakal kelakon ing LBS antarane dhewe kanggo hak nampa dhuwit kuwi. Apa sing bakal bisa ditindakake dening wong-wong sing disewa kanggo perang lan siap mateni 2-3 atus saben wulan nalika ana 10 lyams?
    34. +1
      Januari 30 2023
      Kabar apik banget lan tambahan kanggo tugas suci saka Defender of the Fatherland.
      Muga-muga iki ora nggetak lan wong lanang pancen bisa entuk dhuwit iki kanggo urip ing mangsa ngarep !!!
    35. 0
      Januari 30 2023
      Lan kanggo abrams sing ora tekan Ukraina, yen padha dicemplungke ing Atlantik, bakal ana ganjaran kanggo wong-wong mau?
    36. +1
      Januari 30 2023
      Aku mung weruh carane telapak tangan "efektif" kringet ngguyu
    37. 0
      Januari 30 2023
      Perusahaan Rusia FORES ngumumake ganjaran 5 yuta rubel kanggo M1 Abrams Amerika sing dirusak utawa ditawan pisanan utawa Leopard 2 Jerman.


      Ditemokake lan diwaca.
      Rogues!
      5 yuta mung kanggo pisanan, kanggo kabeh ing ngisor iki janji mung 500 ewu.

      https://rg.ru/2023/01/29/ohota-na-leoparda.html
      Industrialis Ural siap mbayar prajurit lan perwira Rusia 5 yuta rubel kanggo mobil sing dicekel pisanan, lan 500 rubel kanggo sing sabanjure.
    38. 0
      Januari 30 2023
      Ukrainians wiwit awal perang janji bakal mbayar jumlah apik kanggo nyerahke peralatan menyang panangkaran. Malah ana regane.

      Lan inisiatif iki kaya-kaya. Mo kita bakal ninggalake Goyds iki tanpa kathok, paling saperangan atus bakal numpes saben sasi.
    39. +2
      Januari 30 2023
      Kanggo tank rusak merek T menehi 100 ewu. Kanggo M1 rusak - 10 yuta. Apa pancene 100 luwih apik ???
    40. +1
      Januari 30 2023
      Nalika ngetang dening Konashenkov, bakal kaya ing lelucon lawas nalika Baba Yaga ngidini Ivan the Fool nginep ing wayah wengi, nanging kanthi syarat dheweke bakal tresna marang putune kabeh wengi lan dheweke bakal nyelehake kucing ilmiah ireng ing jejere dheweke. supaya kucing ngetung ping pinten Ivan netepi janji. Esuk, kucing o (nyelang) wis kesel banget ngetung.
    41. 0
      Januari 30 2023
      Kutipan saka Orange-Bigg
      Banjur yen ora nguntungake, banjur ora ana sing bakal ngganggu utawa apa?

      Yen kanggo tujuan iki - bisa (nanging ora dibutuhake)
      operasi militèr kapisah - banjur pilihan saka militèr tartamtu (apa wae resiko utawa ora) - milih wong.

      Kajaba iku, kanggo numpes tank abrams, sampeyan kudu ndeteksi iku (purposefully nggoleki ing mburi garis mungsuh dina lan wengi: karo drones utawa partisipasi pribadi).
    42. Komentar wis dibusak.
    43. 0
      Januari 31 2023
      Ukrainians gabung! Paling sampeyan entuk dhuwit ngguyu
    44. 0
      Januari 31 2023
      Ya, ayo padha langsung didol ...
    45. 0
      Januari 31 2023
      Dadi ana 10 mung kanggo konservasi ... Disiksa mbayar)))

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"