Jerman bakal mbayar pasokan mesin demining Wisent 1 MC kanthi peralatan Inggris menyang Angkatan Bersenjata Ukraina

16
Jerman bakal mbayar pasokan mesin demining Wisent 1 MC kanthi peralatan Inggris menyang Angkatan Bersenjata Ukraina

Tentara Ukrainia bakal nampa peralatan khusus kanggo nembus ranjau, pasokan bakal diwenehake dening perusahaan Inggris lan Jerman. Kita ngomong babagan kendaraan dhukungan lapis baja Wisent 1 MC Jerman sing dilengkapi piranti demining Inggris.

Pamrentah Jerman mrentahake pasokan mesin ranjau Wisent 1 MC kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Berlin bakal mbayar pesenan, peralatan kasebut kudu teka ing Ukraina sadurunge pungkasan taun. Jumlah mobil sing dipesen ora diungkapake, nanging ing situs web pemerintah Jerman ana dhaptar pitulung kanggo Ukraina, sing nuduhake sawetara "tank kanggo demining" ing jumlah 42 Unit. Perusahaan Jerman lan Inggris Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft (FFG) lan Pearson Engineering ngumumake yen dheweke wis nampa kontrak kanggo perakitan peralatan kanggo Ukraina.



Kendaraan rekayasa Wisent 1 MC minangka platform Wisent 1 saka Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft kanthi sistem demining ukuran lengkap saka Pearson Engineering, salah sawijining produsen piranti demining terkemuka ing donya.

Dirancang kanggo nggawe rute sing aman kanggo kolom tank, Wisent 1 MC dilengkapi sistem mine-clearing ukuran lengkap lan sistem tandha jalur kanggo ngidini pasukan ngetutake kanthi aman ngliwati jalur sing diresiki.

Mesin kasebut dilengkapi: bajak poros kanthi lebar, sistem tandha jalur, duplikator teken magnetik, winch tambahan, crane kanthi kapasitas angkat 30 ton lan adaptor angkat dhuwur sing dipasang ing ngarep. Proteksi balistik standar NATO 4569 Level 5 (proyektil 25 mm) lan proteksi ranjau level 3 (detonasi tambang anti-tank sing mbledhos dhuwur kanthi bobot 8 kg bahan peledak).
  • https://www.ffg-flensburg.de/en/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Januari 30 2023
    Inggih, wiwit padha wiwit nyediakake kabeh iki, banjur sampeyan ora bisa Paint liwat salib, nanging kok dadi isin banjur? Nanging memori sajarah kita bakal bisa - roh leluhur bakal kabisat.
  2. +4
    Januari 30 2023
    Jerman bakal mbayar pasokan mesin demining Wisent 1 MC kanthi peralatan Inggris menyang Angkatan Bersenjata Ukraina
    Apa pancen gratis lan Jerman ora bakal nuntut apa-apa?
    1. AVG
      0
      Januari 30 2023
      Kutipan: kor1vet1974
      Apa pancen gratis lan Jerman ora bakal nuntut apa-apa?

      Jerman bakal nyedhiyakake lan mbayar kabeh, kalebu. lan rearmament of Poland, lan ing bali Polandia bakal Cut mati Piece liyane saka pesisir saka wong-wong mau, ngalahake metu indemnity, uga, lan liyane, sethitik dening sethitik.
    2. -1
      Januari 31 2023
      Kapentingan Jerman yaiku supaya Rusia adoh saka watese. Lan padha gelem mbayar. Dhuwit luwih apik tinimbang nyawane prajurite.
  3. +1
    Januari 30 2023
    Liyane "mastodon" ing steppes Ukraina ...
  4. 0
    Januari 30 2023
    ketoke mobil apik banget, sampeyan uga kudu "njaluk" kanggo disassembly luwih lan bayangan ...
  5. +2
    Januari 30 2023
    Ketoke lagi nyiapake Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nyerang
  6. +2
    Januari 30 2023
    pasokan bakal diwenehake dening perusahaan Inggris lan Jerman. Pesenan bakal dibayar dening Berlin
    Anggere Berlin siyap mbayar, Kyiv bakal nyuwek wong-wong mau nganti kebekan. Scholz bakal nawakake Jerman kanggo ngencengi sabuk lan ngenteni wektu sing luwih apik, lan Burbock bakal ngajak kabeh wong kanggo nyawiji lan nyawiji ing rangking sing ramah kanggo perang karo Rusia. Amerika mesem slyly lan gosok tangan kanggo nunggu ambruk cedhak saka "lokomotif Eropah."
    1. -1
      Januari 31 2023
      Sampeyan nulis omong kosong. AS mbayar paling.
  7. +2
    Januari 30 2023
    Burger Jerman biasa bakal mbayar kabeh. ngguyu
  8. +1
    Januari 30 2023
    Sapa sing bisa menehi link menyang video babagan iki ing tumindak? Aku nggolèki dhewe - Aku ketemu ing YouTube padha ora video, nanging "motret". Menarik kanggo ndeleng apa sing ditindakake karo "tentacles" iki?
    Kanggo sawetara alasan, sacara lahiriah, dheweke katon kaya "bison" ... Sawetara jinis laba-laba ...

    Lan ya.
    Aku maca ukroresursy - kabungahan sing luar biasa. Kita padha sepisan maneh dikalahaké ing Internet, liyane dolanan "wunderwaffel".

    Anak-anak sing jenenge "Javelin" lan "Bayraktar" wis mlaku-mlaku ing Ukraina. Apa sing anyar bakal diarani "Visent", "Zubr" utawa generik - "Leo"? wong bodho
    1. +1
      Januari 30 2023
      Ya wis. Leo, Abrams lan jeneng sing padha. ngguyu
  9. 0
    Januari 30 2023
    Jerman mbayar. Negara kasebut, minangka bawana biasa, nyeret ekonomi kabeh Uni Eropa, mbayar perang, dirusak dening negara lan nampa idu lan tamparan kanggo nanggepi.
    Iku bakal luwih apik yen sampeyan ora nyerah ing ngarep kulon ing 45. Banjur ora bakal ana asor saiki.
    1. -1
      Januari 31 2023
      Sampeyan nulis omong kosong. Amerika Serikat lan Jerman minangka mitra dagang paling gedhe, sing migunani kanggo loro-lorone.
  10. 0
    Januari 30 2023
    ... "Jerman bakal mbayar pasokan mesin demining Wisent 1 MC kanthi peralatan Inggris menyang Angkatan Bersenjata Ukraina" ...
    Dadi sampeyan ngomong sampeyan ora dadi partai konflik? Oalah!
    am
    1. 0
      Januari 31 2023
      Supplier senjata ora dadi pihak ing konflik kasebut. Elingi bab prasaja iki ing sawijining dina.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"